Πώς φαντάζεστε τον από πάνω;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:confused:
Κοκκινομάλλα, ψηλή, αδύνατη με ωραία χείλια, φοράει γυαλιά.

Ελα μου;:confused:
Αλλαξα φυλο, και δεν το αντεληφθην;:eek:
το καταλαβα οτι πηγε για την κοπελια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξανθιά λεπτή με καστανά μάτια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξανθός, ψηλός, με μακριά μαλλιά και καστανά μάτια.

Ξανθιά λεπτή με καστανά μάτια.

Ρε παιδια μου κρυβετε κατι;Αρχιζω και ανησυχωΚαταληξτε τουλαχιστον καπου:confused:η ταυτοχρονη πληκτρολογηση φταιει:mad:

ξανθός, ψηλός, με μακριά μαλλιά και καστανά μάτια.
Δεν είμαι ο τύπος στη φωτογραφία...:hehe: Βασικά είμαι μελαχρινός με κοντά μαλλιά και πράσινα μάτια:hehe:
.
Ρε παιδια μου κρυβετε κατι;Αρχιζω και ανησυχω:confused:η ταυτοχρονη πληκτρολογηση φταιει:mad:
Ναι γι'αυτό έβαλα το quote μετά.

ενα μετριου υψους μελαχρινακι 51 κιλων που πιστευει πως επρεπε να ειναι φυσικη ξανθια :P
εσυ ξανθια τελικα ή μελαχρινη?

Σε τίποτα δεν έπεσες μέσα! :P

Ούτε μελαχρινή, ούτε ξανθιά..Ενδιάμεσο :P

Ρε παιδια μου κρυβετε κατι;Αρχιζω και ανησυχωΚαταληξτε τουλαχιστον καπου:confused:η ταυτοχρονη πληκτρολογηση φταιει:mad:
Ναι τοσο καιρο στο κρυβαμε!! Ηρθε η ωρα να στο αποκαλυψουμε,δεν εισαι ο νικος αλλα η νικολ!:P

Σε τίποτα δεν έπεσες μέσα! :P

Ούτε μελαχρινή, ούτε ξανθιά..Ενδιάμεσο :P
Καστανοξανθη:P

Ναι τοσο καιρο στο κρυβαμε!! Ηρθε η ωρα να στο αποκαλυψουμε,δεν εισαι ο νικος αλλα η νικολ!:P

Καστανοξανθη:P

Εγω παντως ΔΕΝ ειμαι κοκκινομαλλα! Αν και αρχιζω να το σκεφτομαι πολυ σοβαρα(νομιζω και αλλος/η κοκκινομαλλα με εχει πει πριν λιγο καιρο:P )

σε φανταζομαι μικροκαμομενη με ενα χαμογελο που δεν θα φευγει απο τα χειλη σου και γενικα να μοιαζεις λιγο με νεραιδα-ξωτικο κατι τετοιο... ετσι... ξανθουλα με μελι ματια...

ξανθια,γαλανοματα,κοντουλα,αδυνατη :P

γεροδεμένη με μακρια μαυρα μαλλια και πολύ τσαμπουκαλού,αλλα χαρουμενος ανθρωπος!

γεροδεμένη με μακρια μαυρα μαλλια και πολύ τσαμπουκαλού,αλλα χαρουμενος ανθρωπος!

χαχαχαχχα
μεσα επεσες..:eek: τσαμπουκαλου ομως με στενοχωρεις :P

ξανθια,γαλανοματα,κοντουλα,αδυνατη :P

:P:P:P αν ειχα γαλαζια ματια θα ημουν χαρουμενη τωρα :hehe: δεν με λες κοντη ουτε πετσι και κοκαλο...

:warn:Σημείωση Συντονιστή

:lock:

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης του φόρουμ απαγορεύονται τα θέματα που σχετίζονται με τον σχολιασμό χρηστών...
Με βάση τη θεμελιώδη αρχή της κοινότητας, δηλαδή ότι η κριτική ασκείται στις ιδέες κι όχι στους ανθρώπους, δεν επιτρέπεται ο δημόσιος σχολιασμός χρηστών από άλλους χρήστες με οποιονδήποτε τρόπο, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά συμπεριλαμβανομένων θεμάτων με αντικείμενο χρήστες, αναρτήσεων σε προφίλ χρηστών (άμεσα ενδιαφερομένων ή τρίτων), υπογραφών, κλπ. Κάθε παρόμοιο περιστατικό θα αντιμετωπίζεται από την Ομάδα Διαχείρισης ανάλογα με τη σοβαρότητά του.
Για τον παραπάνω λόγο η ΟΔ του iSchool αποφάσισε το οριστικό κλείδωμα του παρόντος θέματος.

Καλή συνέχεια...​

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back