ολοι εσεις που διαμαρτυρεστε ποιο ακριβως ειναι το προβλημα σας θελω να ρωτησω?
ζηλευετε που ισως αυτοι γραψουν ισως καλυτερα απο σας χαρη σε ενα σκονακι? τοτε φροντιστε να διαβασετε καλα για να γραψετε εσεις καλυτερα..
το σκονακι μονο σαν back-up χρησιμευει, ξεκολατε...
και οσοι προτεινετε κατουρημα/χεσιμο με ανοιχτες πορτες η απαγορευση δια ροπαλου της τουαλετας... για το ονομα του θεου (?)... τα διαβασα κ μου επεσαν τα γενια (μαλια ιδιαιτερα δν εχω τα ξυριζω

)
θελετε να μιλησουμε για αδικιες? παρτε αδικιες... πως σας φαινεται ο τροπος εξετασης του αοδε? που η βαθμολογηση γινεται ποσοτικα και οχι ποιοτικα? δλδ οποιος μπορει να παπαγαλιζει χωρις καν να καταλαβαινει γραφει αριστα, και οποιος μπορει ν κρατα το ζουμι και το νοημα χωρις να κολαει στις εκφρασεις του βιβλιου γραφει, στην καλυτερη περιπτωση, μετρια.... ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ? αλλα οχι, ολα τα κομπλεξ στη φορα, ενα σκονακι καθιστα τις πανελληνιες μη αξιοκρατικες, οχι αλλοι παραγοντες...
προσωπικα σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω σκονακι στο αοδε... ολα τα αλλα τα μαθηματα τα εχω, εκτος απο αυτο...
σε φυσικομαθηματικα, πειτε με ψονιο, ειμαι ενα επιπεδο πανω απο τους περισσοτερους... και το τελευταιο διαστημα εχω πηξει και εχω βαρεθει τη ζωη μου γιατι προσπαθω να παπαγαλησω ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!
το μονο που με φοβιζει ειναι οταν πας τουαλετα αν ερχονται μεσα στο χωρο, ετσι ωστε μπορουν να ακουσουν χαρτια κτλ...
χωρεστε το στο κεφαλι σας, το σκονακι ειναι μονο για καβατζα, σε ολα τα μαθηματα αν καποιος δν ειναι καλος το σκονακι δν μπορει να του κανει τπτ... (εκτος του αοδε βεβαια, που καποιος χωρις να ξερει καν το μαθημα, αν του ζητηθει να γραψει εχοντας διπλα του ανοιχτο το βιβλιο, γραφει 20)