mar0oZz Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 71 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2009 στις 18:49 Η mar0oZz έγραψε: #41 29-11-09 18:49 εγω αν και θεωρητικη την εχω καταβρει με την φετινη αλγεβρα.... μου αρεσει πααααρα πολυ.... βεβαια με την γεωμετρια εχω ενα θεματακι...αλλα τεσπα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:49 Η X-FILER έγραψε: #42 02-12-09 19:49 ειναι αυο που κυριολεκτικα λεμε κινεζικα.και πεσυ δε σκαμπαζα απο μαθηματικα αλλα φετος πραγματικα μας μιλαει και μενω ????????...π,σφ,κ...τι 'ν' τουτα αφηστε που ο μαθηματικος ειναι 1 1/2 μαλακας και εμας τους θεωρητικούς μας εχει στη μπουκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:51 Ο Pavlitos έγραψε: #43 02-12-09 19:51 Ρε παιδιά και εσείς κάνετε μια προσπάθεια. Μην τα περιμένετε όλα στο χέρι. Γιατί εμένα μου φαίνονται πολύ απλά; Επειδή προσπαθώ. Προσπαθήστε και εσείς και θα δείτε αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:21 Η X-FILER έγραψε: #44 02-12-09 20:21 ισως επειδη σου αρεσουν τα μαθηματικα ή επειδη κανεις φροντιστηριο ή επειδη εχει ςκαλες βασεις ή επειδη εχεις καλο καθηγητες.εμεις ομως δεν εχουμε τιποτα απο αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:12 Ο Pavlitos έγραψε: #45 02-12-09 21:12 Δεν κάνω φροντιστήριο Δεν έχω καλές βάσεις. ( 2 έγραψα πέρσι διαγώνισμα, 11 στο τέλος ) Ούτε τρελαίνομαι για τα μαθηματικά. Η καθηγήτρια μου είναι αδιάφορη. xD Γι'αυτό σου λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Ο tebelis13: #46 02-12-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Δεν κάνω φροντιστήριο Δεν έχω καλές βάσεις. ( 2 έγραψα πέρσι διαγώνισμα, 11 στο τέλος ) Ούτε τρελαίνομαι για τα μαθηματικά. Η καθηγήτρια μου είναι αδιάφορη. xD Γι'αυτό σου λέω.. Click για ανάπτυξη... Όλα τα καλά μαζεμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο Pavlitos έγραψε: #47 02-12-09 22:11 Να πω ότι για τις βάσεις το έσωσα το πράγμα το καλοκαίρι. XoXo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η X-FILER έγραψε: #48 05-12-09 12:04 εγω ομως εγραψα 4 στο τελος. δεν ξερω,εισαι απο αυτους που το κατεφερνουν.αλλοι απλα δεν το εχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Ο Chris1993: #49 05-12-09 16:37 Η τριγωνομετρία είναι απαίσια ! Χαίρομαι που θα μπούμε επιτέλους στα πολυώνυμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα μαθηματικά , όχι στους τύπους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 13diagoras Δραστήριο μέλος Ο 13diagoras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 550 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Ο 13diagoras: #50 05-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Η τριγωνομετρία είναι απαίσια ! Χαίρομαι που θα μπούμε επιτέλους στα πολυώνυμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα μαθηματικά , όχι στους τύπους ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω εν μερει! δεν ειναι τυποι τα μαθηματικα -φυσικα-αλλα η τριγονομετρια(για φετος μιλαω)εχει αρκετες ασκησεις που δεν χρειαζονται μονο τυπους οσον αφορα τα πολυοωνυμα φυσικα και ειναι πιο ωραια:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:00 Ο Chris1993: #51 05-12-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από 13diagoras: συμφωνω εν μερει! δεν ειναι τυποι τα μαθηματικα -φυσικα-αλλα η τριγονομετρια(για φετος μιλαω)εχει αρκετες ασκησεις που δεν χρειαζονται μονο τυπους οσον αφορα τα πολυοωνυμα φυσικα και ειναι πιο ωραια:no1: Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσει καθόλου η τριγωνομετρία ! Αντιθέτως , μου αρέσουν πάρα πολύ τα πολυώνυμα Τα θεωρώ πολύ πιο ουσιώδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:38 Ο lowbaper92: #52 05-12-09 17:38 Αν εξαιρέσετε την τριγωνομετρια και ισως και τις προοδους, τα πολυώνυμα και τις εκθετικες/λογαριθμικες θα τα τις λατρεψετε. Εξξαλου χρειαζονται παρα πολυ και για τη Γ λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Ο Dias έγραψε: #53 05-12-09 19:39 Γεια σε όλους. Νομίζω ότι η Άλγεβρα είναι από τα πιο ευχάριστα μαθήματα φέτος. Το καλοκαίρι τέλειωσα μόνος μου το περσινό βιβλίο και διάβασα και όλο το βιβλίο της δευτέρας. Δεν βρήκα δυσκολίες και σε λίγες μόνο ασκήσεις πήρα βοήθεια από το λυσάρι. Το αστείο είναι ότι διάβασα όλο το βιβλίο και το Σεπτέμβριο έμαθα ότι δεν είναι όλα στην ύλη μας, αλλά δεν πειράζει. Ξέρω ότι η φετεινή Άλγεβρα είναι πολύ βασική για τα Μαθηματικά της τρίτης. Δεν κάνω φροντιστήριο και λύνω μόνος μου ασκήσεις από βοηθήματα. Γενικά μου αρέσει πολύ σαν μάθημα, αν και ο καθηγητής μας στο σχολείο δεν καλός γιατί είναι γέρος που του χρόνου ευτυχώς παίρνει σύνταξη και βαριέται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 16:36 Ο Johnnaousa: #54 25-04-12 16:36 Οι αλλαγές στο βιβλίο της Άλγεβρας της Β΄ τάξης Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2012-13 https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=11637 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Georgiaaa_ Fanimaid123 _Aggelos123 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω αν και θεωρητικη την εχω καταβρει με την φετινη αλγεβρα.... μου αρεσει πααααρα πολυ.... βεβαια με την γεωμετρια εχω ενα θεματακι...αλλα τεσπα...:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:49 Η X-FILER έγραψε: #42 02-12-09 19:49 ειναι αυο που κυριολεκτικα λεμε κινεζικα.και πεσυ δε σκαμπαζα απο μαθηματικα αλλα φετος πραγματικα μας μιλαει και μενω ????????...π,σφ,κ...τι 'ν' τουτα αφηστε που ο μαθηματικος ειναι 1 1/2 μαλακας και εμας τους θεωρητικούς μας εχει στη μπουκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:51 Ο Pavlitos έγραψε: #43 02-12-09 19:51 Ρε παιδιά και εσείς κάνετε μια προσπάθεια. Μην τα περιμένετε όλα στο χέρι. Γιατί εμένα μου φαίνονται πολύ απλά; Επειδή προσπαθώ. Προσπαθήστε και εσείς και θα δείτε αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:21 Η X-FILER έγραψε: #44 02-12-09 20:21 ισως επειδη σου αρεσουν τα μαθηματικα ή επειδη κανεις φροντιστηριο ή επειδη εχει ςκαλες βασεις ή επειδη εχεις καλο καθηγητες.εμεις ομως δεν εχουμε τιποτα απο αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:12 Ο Pavlitos έγραψε: #45 02-12-09 21:12 Δεν κάνω φροντιστήριο Δεν έχω καλές βάσεις. ( 2 έγραψα πέρσι διαγώνισμα, 11 στο τέλος ) Ούτε τρελαίνομαι για τα μαθηματικά. Η καθηγήτρια μου είναι αδιάφορη. xD Γι'αυτό σου λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Ο tebelis13: #46 02-12-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Δεν κάνω φροντιστήριο Δεν έχω καλές βάσεις. ( 2 έγραψα πέρσι διαγώνισμα, 11 στο τέλος ) Ούτε τρελαίνομαι για τα μαθηματικά. Η καθηγήτρια μου είναι αδιάφορη. xD Γι'αυτό σου λέω.. Click για ανάπτυξη... Όλα τα καλά μαζεμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο Pavlitos έγραψε: #47 02-12-09 22:11 Να πω ότι για τις βάσεις το έσωσα το πράγμα το καλοκαίρι. XoXo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η X-FILER έγραψε: #48 05-12-09 12:04 εγω ομως εγραψα 4 στο τελος. δεν ξερω,εισαι απο αυτους που το κατεφερνουν.αλλοι απλα δεν το εχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Ο Chris1993: #49 05-12-09 16:37 Η τριγωνομετρία είναι απαίσια ! Χαίρομαι που θα μπούμε επιτέλους στα πολυώνυμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα μαθηματικά , όχι στους τύπους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 13diagoras Δραστήριο μέλος Ο 13diagoras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 550 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Ο 13diagoras: #50 05-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Η τριγωνομετρία είναι απαίσια ! Χαίρομαι που θα μπούμε επιτέλους στα πολυώνυμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα μαθηματικά , όχι στους τύπους ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω εν μερει! δεν ειναι τυποι τα μαθηματικα -φυσικα-αλλα η τριγονομετρια(για φετος μιλαω)εχει αρκετες ασκησεις που δεν χρειαζονται μονο τυπους οσον αφορα τα πολυοωνυμα φυσικα και ειναι πιο ωραια:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:00 Ο Chris1993: #51 05-12-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από 13diagoras: συμφωνω εν μερει! δεν ειναι τυποι τα μαθηματικα -φυσικα-αλλα η τριγονομετρια(για φετος μιλαω)εχει αρκετες ασκησεις που δεν χρειαζονται μονο τυπους οσον αφορα τα πολυοωνυμα φυσικα και ειναι πιο ωραια:no1: Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσει καθόλου η τριγωνομετρία ! Αντιθέτως , μου αρέσουν πάρα πολύ τα πολυώνυμα Τα θεωρώ πολύ πιο ουσιώδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:38 Ο lowbaper92: #52 05-12-09 17:38 Αν εξαιρέσετε την τριγωνομετρια και ισως και τις προοδους, τα πολυώνυμα και τις εκθετικες/λογαριθμικες θα τα τις λατρεψετε. Εξξαλου χρειαζονται παρα πολυ και για τη Γ λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Ο Dias έγραψε: #53 05-12-09 19:39 Γεια σε όλους. Νομίζω ότι η Άλγεβρα είναι από τα πιο ευχάριστα μαθήματα φέτος. Το καλοκαίρι τέλειωσα μόνος μου το περσινό βιβλίο και διάβασα και όλο το βιβλίο της δευτέρας. Δεν βρήκα δυσκολίες και σε λίγες μόνο ασκήσεις πήρα βοήθεια από το λυσάρι. Το αστείο είναι ότι διάβασα όλο το βιβλίο και το Σεπτέμβριο έμαθα ότι δεν είναι όλα στην ύλη μας, αλλά δεν πειράζει. Ξέρω ότι η φετεινή Άλγεβρα είναι πολύ βασική για τα Μαθηματικά της τρίτης. Δεν κάνω φροντιστήριο και λύνω μόνος μου ασκήσεις από βοηθήματα. Γενικά μου αρέσει πολύ σαν μάθημα, αν και ο καθηγητής μας στο σχολείο δεν καλός γιατί είναι γέρος που του χρόνου ευτυχώς παίρνει σύνταξη και βαριέται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 16:36 Ο Johnnaousa: #54 25-04-12 16:36 Οι αλλαγές στο βιβλίο της Άλγεβρας της Β΄ τάξης Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2012-13 https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=11637 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Georgiaaa_ Fanimaid123 _Aggelos123 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειναι αυο που κυριολεκτικα λεμε κινεζικα.και πεσυ δε σκαμπαζα απο μαθηματικα αλλα φετος πραγματικα μας μιλαει και μενω ????????...π,σφ,κ...τι 'ν' τουτα αφηστε που ο μαθηματικος ειναι 1 1/2 μαλακας και εμας τους θεωρητικούς μας εχει στη μπουκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:51 Ο Pavlitos έγραψε: #43 02-12-09 19:51 Ρε παιδιά και εσείς κάνετε μια προσπάθεια. Μην τα περιμένετε όλα στο χέρι. Γιατί εμένα μου φαίνονται πολύ απλά; Επειδή προσπαθώ. Προσπαθήστε και εσείς και θα δείτε αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:21 Η X-FILER έγραψε: #44 02-12-09 20:21 ισως επειδη σου αρεσουν τα μαθηματικα ή επειδη κανεις φροντιστηριο ή επειδη εχει ςκαλες βασεις ή επειδη εχεις καλο καθηγητες.εμεις ομως δεν εχουμε τιποτα απο αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:12 Ο Pavlitos έγραψε: #45 02-12-09 21:12 Δεν κάνω φροντιστήριο Δεν έχω καλές βάσεις. ( 2 έγραψα πέρσι διαγώνισμα, 11 στο τέλος ) Ούτε τρελαίνομαι για τα μαθηματικά. Η καθηγήτρια μου είναι αδιάφορη. xD Γι'αυτό σου λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Ο tebelis13: #46 02-12-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Δεν κάνω φροντιστήριο Δεν έχω καλές βάσεις. ( 2 έγραψα πέρσι διαγώνισμα, 11 στο τέλος ) Ούτε τρελαίνομαι για τα μαθηματικά. Η καθηγήτρια μου είναι αδιάφορη. xD Γι'αυτό σου λέω.. Click για ανάπτυξη... Όλα τα καλά μαζεμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο Pavlitos έγραψε: #47 02-12-09 22:11 Να πω ότι για τις βάσεις το έσωσα το πράγμα το καλοκαίρι. XoXo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η X-FILER έγραψε: #48 05-12-09 12:04 εγω ομως εγραψα 4 στο τελος. δεν ξερω,εισαι απο αυτους που το κατεφερνουν.αλλοι απλα δεν το εχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Ο Chris1993: #49 05-12-09 16:37 Η τριγωνομετρία είναι απαίσια ! Χαίρομαι που θα μπούμε επιτέλους στα πολυώνυμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα μαθηματικά , όχι στους τύπους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 13diagoras Δραστήριο μέλος Ο 13diagoras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 550 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Ο 13diagoras: #50 05-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Η τριγωνομετρία είναι απαίσια ! Χαίρομαι που θα μπούμε επιτέλους στα πολυώνυμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα μαθηματικά , όχι στους τύπους ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω εν μερει! δεν ειναι τυποι τα μαθηματικα -φυσικα-αλλα η τριγονομετρια(για φετος μιλαω)εχει αρκετες ασκησεις που δεν χρειαζονται μονο τυπους οσον αφορα τα πολυοωνυμα φυσικα και ειναι πιο ωραια:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:00 Ο Chris1993: #51 05-12-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από 13diagoras: συμφωνω εν μερει! δεν ειναι τυποι τα μαθηματικα -φυσικα-αλλα η τριγονομετρια(για φετος μιλαω)εχει αρκετες ασκησεις που δεν χρειαζονται μονο τυπους οσον αφορα τα πολυοωνυμα φυσικα και ειναι πιο ωραια:no1: Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσει καθόλου η τριγωνομετρία ! Αντιθέτως , μου αρέσουν πάρα πολύ τα πολυώνυμα Τα θεωρώ πολύ πιο ουσιώδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:38 Ο lowbaper92: #52 05-12-09 17:38 Αν εξαιρέσετε την τριγωνομετρια και ισως και τις προοδους, τα πολυώνυμα και τις εκθετικες/λογαριθμικες θα τα τις λατρεψετε. Εξξαλου χρειαζονται παρα πολυ και για τη Γ λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Ο Dias έγραψε: #53 05-12-09 19:39 Γεια σε όλους. Νομίζω ότι η Άλγεβρα είναι από τα πιο ευχάριστα μαθήματα φέτος. Το καλοκαίρι τέλειωσα μόνος μου το περσινό βιβλίο και διάβασα και όλο το βιβλίο της δευτέρας. Δεν βρήκα δυσκολίες και σε λίγες μόνο ασκήσεις πήρα βοήθεια από το λυσάρι. Το αστείο είναι ότι διάβασα όλο το βιβλίο και το Σεπτέμβριο έμαθα ότι δεν είναι όλα στην ύλη μας, αλλά δεν πειράζει. Ξέρω ότι η φετεινή Άλγεβρα είναι πολύ βασική για τα Μαθηματικά της τρίτης. Δεν κάνω φροντιστήριο και λύνω μόνος μου ασκήσεις από βοηθήματα. Γενικά μου αρέσει πολύ σαν μάθημα, αν και ο καθηγητής μας στο σχολείο δεν καλός γιατί είναι γέρος που του χρόνου ευτυχώς παίρνει σύνταξη και βαριέται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 16:36 Ο Johnnaousa: #54 25-04-12 16:36 Οι αλλαγές στο βιβλίο της Άλγεβρας της Β΄ τάξης Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2012-13 https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=11637 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Georgiaaa_ Fanimaid123 _Aggelos123 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά και εσείς κάνετε μια προσπάθεια. Μην τα περιμένετε όλα στο χέρι. Γιατί εμένα μου φαίνονται πολύ απλά; Επειδή προσπαθώ. Προσπαθήστε και εσείς και θα δείτε αποτελέσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:21 Η X-FILER έγραψε: #44 02-12-09 20:21 ισως επειδη σου αρεσουν τα μαθηματικα ή επειδη κανεις φροντιστηριο ή επειδη εχει ςκαλες βασεις ή επειδη εχεις καλο καθηγητες.εμεις ομως δεν εχουμε τιποτα απο αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:12 Ο Pavlitos έγραψε: #45 02-12-09 21:12 Δεν κάνω φροντιστήριο Δεν έχω καλές βάσεις. ( 2 έγραψα πέρσι διαγώνισμα, 11 στο τέλος ) Ούτε τρελαίνομαι για τα μαθηματικά. Η καθηγήτρια μου είναι αδιάφορη. xD Γι'αυτό σου λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Ο tebelis13: #46 02-12-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Δεν κάνω φροντιστήριο Δεν έχω καλές βάσεις. ( 2 έγραψα πέρσι διαγώνισμα, 11 στο τέλος ) Ούτε τρελαίνομαι για τα μαθηματικά. Η καθηγήτρια μου είναι αδιάφορη. xD Γι'αυτό σου λέω.. Click για ανάπτυξη... Όλα τα καλά μαζεμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο Pavlitos έγραψε: #47 02-12-09 22:11 Να πω ότι για τις βάσεις το έσωσα το πράγμα το καλοκαίρι. XoXo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η X-FILER έγραψε: #48 05-12-09 12:04 εγω ομως εγραψα 4 στο τελος. δεν ξερω,εισαι απο αυτους που το κατεφερνουν.αλλοι απλα δεν το εχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Ο Chris1993: #49 05-12-09 16:37 Η τριγωνομετρία είναι απαίσια ! Χαίρομαι που θα μπούμε επιτέλους στα πολυώνυμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα μαθηματικά , όχι στους τύπους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 13diagoras Δραστήριο μέλος Ο 13diagoras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 550 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Ο 13diagoras: #50 05-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Η τριγωνομετρία είναι απαίσια ! Χαίρομαι που θα μπούμε επιτέλους στα πολυώνυμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα μαθηματικά , όχι στους τύπους ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω εν μερει! δεν ειναι τυποι τα μαθηματικα -φυσικα-αλλα η τριγονομετρια(για φετος μιλαω)εχει αρκετες ασκησεις που δεν χρειαζονται μονο τυπους οσον αφορα τα πολυοωνυμα φυσικα και ειναι πιο ωραια:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:00 Ο Chris1993: #51 05-12-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από 13diagoras: συμφωνω εν μερει! δεν ειναι τυποι τα μαθηματικα -φυσικα-αλλα η τριγονομετρια(για φετος μιλαω)εχει αρκετες ασκησεις που δεν χρειαζονται μονο τυπους οσον αφορα τα πολυοωνυμα φυσικα και ειναι πιο ωραια:no1: Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσει καθόλου η τριγωνομετρία ! Αντιθέτως , μου αρέσουν πάρα πολύ τα πολυώνυμα Τα θεωρώ πολύ πιο ουσιώδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:38 Ο lowbaper92: #52 05-12-09 17:38 Αν εξαιρέσετε την τριγωνομετρια και ισως και τις προοδους, τα πολυώνυμα και τις εκθετικες/λογαριθμικες θα τα τις λατρεψετε. Εξξαλου χρειαζονται παρα πολυ και για τη Γ λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Ο Dias έγραψε: #53 05-12-09 19:39 Γεια σε όλους. Νομίζω ότι η Άλγεβρα είναι από τα πιο ευχάριστα μαθήματα φέτος. Το καλοκαίρι τέλειωσα μόνος μου το περσινό βιβλίο και διάβασα και όλο το βιβλίο της δευτέρας. Δεν βρήκα δυσκολίες και σε λίγες μόνο ασκήσεις πήρα βοήθεια από το λυσάρι. Το αστείο είναι ότι διάβασα όλο το βιβλίο και το Σεπτέμβριο έμαθα ότι δεν είναι όλα στην ύλη μας, αλλά δεν πειράζει. Ξέρω ότι η φετεινή Άλγεβρα είναι πολύ βασική για τα Μαθηματικά της τρίτης. Δεν κάνω φροντιστήριο και λύνω μόνος μου ασκήσεις από βοηθήματα. Γενικά μου αρέσει πολύ σαν μάθημα, αν και ο καθηγητής μας στο σχολείο δεν καλός γιατί είναι γέρος που του χρόνου ευτυχώς παίρνει σύνταξη και βαριέται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 16:36 Ο Johnnaousa: #54 25-04-12 16:36 Οι αλλαγές στο βιβλίο της Άλγεβρας της Β΄ τάξης Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2012-13 https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=11637 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Georgiaaa_ Fanimaid123 _Aggelos123 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ισως επειδη σου αρεσουν τα μαθηματικα ή επειδη κανεις φροντιστηριο ή επειδη εχει ςκαλες βασεις ή επειδη εχεις καλο καθηγητες.εμεις ομως δεν εχουμε τιποτα απο αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:12 Ο Pavlitos έγραψε: #45 02-12-09 21:12 Δεν κάνω φροντιστήριο Δεν έχω καλές βάσεις. ( 2 έγραψα πέρσι διαγώνισμα, 11 στο τέλος ) Ούτε τρελαίνομαι για τα μαθηματικά. Η καθηγήτρια μου είναι αδιάφορη. xD Γι'αυτό σου λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Ο tebelis13: #46 02-12-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Δεν κάνω φροντιστήριο Δεν έχω καλές βάσεις. ( 2 έγραψα πέρσι διαγώνισμα, 11 στο τέλος ) Ούτε τρελαίνομαι για τα μαθηματικά. Η καθηγήτρια μου είναι αδιάφορη. xD Γι'αυτό σου λέω.. Click για ανάπτυξη... Όλα τα καλά μαζεμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο Pavlitos έγραψε: #47 02-12-09 22:11 Να πω ότι για τις βάσεις το έσωσα το πράγμα το καλοκαίρι. XoXo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η X-FILER έγραψε: #48 05-12-09 12:04 εγω ομως εγραψα 4 στο τελος. δεν ξερω,εισαι απο αυτους που το κατεφερνουν.αλλοι απλα δεν το εχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Ο Chris1993: #49 05-12-09 16:37 Η τριγωνομετρία είναι απαίσια ! Χαίρομαι που θα μπούμε επιτέλους στα πολυώνυμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα μαθηματικά , όχι στους τύπους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 13diagoras Δραστήριο μέλος Ο 13diagoras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 550 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Ο 13diagoras: #50 05-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Η τριγωνομετρία είναι απαίσια ! Χαίρομαι που θα μπούμε επιτέλους στα πολυώνυμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα μαθηματικά , όχι στους τύπους ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω εν μερει! δεν ειναι τυποι τα μαθηματικα -φυσικα-αλλα η τριγονομετρια(για φετος μιλαω)εχει αρκετες ασκησεις που δεν χρειαζονται μονο τυπους οσον αφορα τα πολυοωνυμα φυσικα και ειναι πιο ωραια:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:00 Ο Chris1993: #51 05-12-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από 13diagoras: συμφωνω εν μερει! δεν ειναι τυποι τα μαθηματικα -φυσικα-αλλα η τριγονομετρια(για φετος μιλαω)εχει αρκετες ασκησεις που δεν χρειαζονται μονο τυπους οσον αφορα τα πολυοωνυμα φυσικα και ειναι πιο ωραια:no1: Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσει καθόλου η τριγωνομετρία ! Αντιθέτως , μου αρέσουν πάρα πολύ τα πολυώνυμα Τα θεωρώ πολύ πιο ουσιώδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:38 Ο lowbaper92: #52 05-12-09 17:38 Αν εξαιρέσετε την τριγωνομετρια και ισως και τις προοδους, τα πολυώνυμα και τις εκθετικες/λογαριθμικες θα τα τις λατρεψετε. Εξξαλου χρειαζονται παρα πολυ και για τη Γ λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Ο Dias έγραψε: #53 05-12-09 19:39 Γεια σε όλους. Νομίζω ότι η Άλγεβρα είναι από τα πιο ευχάριστα μαθήματα φέτος. Το καλοκαίρι τέλειωσα μόνος μου το περσινό βιβλίο και διάβασα και όλο το βιβλίο της δευτέρας. Δεν βρήκα δυσκολίες και σε λίγες μόνο ασκήσεις πήρα βοήθεια από το λυσάρι. Το αστείο είναι ότι διάβασα όλο το βιβλίο και το Σεπτέμβριο έμαθα ότι δεν είναι όλα στην ύλη μας, αλλά δεν πειράζει. Ξέρω ότι η φετεινή Άλγεβρα είναι πολύ βασική για τα Μαθηματικά της τρίτης. Δεν κάνω φροντιστήριο και λύνω μόνος μου ασκήσεις από βοηθήματα. Γενικά μου αρέσει πολύ σαν μάθημα, αν και ο καθηγητής μας στο σχολείο δεν καλός γιατί είναι γέρος που του χρόνου ευτυχώς παίρνει σύνταξη και βαριέται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 16:36 Ο Johnnaousa: #54 25-04-12 16:36 Οι αλλαγές στο βιβλίο της Άλγεβρας της Β΄ τάξης Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2012-13 https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=11637 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Georgiaaa_ Fanimaid123 _Aggelos123 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν κάνω φροντιστήριο Δεν έχω καλές βάσεις. ( 2 έγραψα πέρσι διαγώνισμα, 11 στο τέλος ) Ούτε τρελαίνομαι για τα μαθηματικά. Η καθηγήτρια μου είναι αδιάφορη. xD Γι'αυτό σου λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:06 Ο tebelis13: #46 02-12-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Δεν κάνω φροντιστήριο Δεν έχω καλές βάσεις. ( 2 έγραψα πέρσι διαγώνισμα, 11 στο τέλος ) Ούτε τρελαίνομαι για τα μαθηματικά. Η καθηγήτρια μου είναι αδιάφορη. xD Γι'αυτό σου λέω.. Click για ανάπτυξη... Όλα τα καλά μαζεμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο Pavlitos έγραψε: #47 02-12-09 22:11 Να πω ότι για τις βάσεις το έσωσα το πράγμα το καλοκαίρι. XoXo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η X-FILER έγραψε: #48 05-12-09 12:04 εγω ομως εγραψα 4 στο τελος. δεν ξερω,εισαι απο αυτους που το κατεφερνουν.αλλοι απλα δεν το εχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Ο Chris1993: #49 05-12-09 16:37 Η τριγωνομετρία είναι απαίσια ! Χαίρομαι που θα μπούμε επιτέλους στα πολυώνυμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα μαθηματικά , όχι στους τύπους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 13diagoras Δραστήριο μέλος Ο 13diagoras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 550 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Ο 13diagoras: #50 05-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Η τριγωνομετρία είναι απαίσια ! Χαίρομαι που θα μπούμε επιτέλους στα πολυώνυμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα μαθηματικά , όχι στους τύπους ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω εν μερει! δεν ειναι τυποι τα μαθηματικα -φυσικα-αλλα η τριγονομετρια(για φετος μιλαω)εχει αρκετες ασκησεις που δεν χρειαζονται μονο τυπους οσον αφορα τα πολυοωνυμα φυσικα και ειναι πιο ωραια:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:00 Ο Chris1993: #51 05-12-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από 13diagoras: συμφωνω εν μερει! δεν ειναι τυποι τα μαθηματικα -φυσικα-αλλα η τριγονομετρια(για φετος μιλαω)εχει αρκετες ασκησεις που δεν χρειαζονται μονο τυπους οσον αφορα τα πολυοωνυμα φυσικα και ειναι πιο ωραια:no1: Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσει καθόλου η τριγωνομετρία ! Αντιθέτως , μου αρέσουν πάρα πολύ τα πολυώνυμα Τα θεωρώ πολύ πιο ουσιώδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:38 Ο lowbaper92: #52 05-12-09 17:38 Αν εξαιρέσετε την τριγωνομετρια και ισως και τις προοδους, τα πολυώνυμα και τις εκθετικες/λογαριθμικες θα τα τις λατρεψετε. Εξξαλου χρειαζονται παρα πολυ και για τη Γ λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Ο Dias έγραψε: #53 05-12-09 19:39 Γεια σε όλους. Νομίζω ότι η Άλγεβρα είναι από τα πιο ευχάριστα μαθήματα φέτος. Το καλοκαίρι τέλειωσα μόνος μου το περσινό βιβλίο και διάβασα και όλο το βιβλίο της δευτέρας. Δεν βρήκα δυσκολίες και σε λίγες μόνο ασκήσεις πήρα βοήθεια από το λυσάρι. Το αστείο είναι ότι διάβασα όλο το βιβλίο και το Σεπτέμβριο έμαθα ότι δεν είναι όλα στην ύλη μας, αλλά δεν πειράζει. Ξέρω ότι η φετεινή Άλγεβρα είναι πολύ βασική για τα Μαθηματικά της τρίτης. Δεν κάνω φροντιστήριο και λύνω μόνος μου ασκήσεις από βοηθήματα. Γενικά μου αρέσει πολύ σαν μάθημα, αν και ο καθηγητής μας στο σχολείο δεν καλός γιατί είναι γέρος που του χρόνου ευτυχώς παίρνει σύνταξη και βαριέται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 16:36 Ο Johnnaousa: #54 25-04-12 16:36 Οι αλλαγές στο βιβλίο της Άλγεβρας της Β΄ τάξης Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2012-13 https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=11637 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Georgiaaa_ Fanimaid123 _Aggelos123 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Δεν κάνω φροντιστήριο Δεν έχω καλές βάσεις. ( 2 έγραψα πέρσι διαγώνισμα, 11 στο τέλος ) Ούτε τρελαίνομαι για τα μαθηματικά. Η καθηγήτρια μου είναι αδιάφορη. xD Γι'αυτό σου λέω.. Click για ανάπτυξη... Όλα τα καλά μαζεμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:11 Ο Pavlitos έγραψε: #47 02-12-09 22:11 Να πω ότι για τις βάσεις το έσωσα το πράγμα το καλοκαίρι. XoXo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η X-FILER έγραψε: #48 05-12-09 12:04 εγω ομως εγραψα 4 στο τελος. δεν ξερω,εισαι απο αυτους που το κατεφερνουν.αλλοι απλα δεν το εχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Ο Chris1993: #49 05-12-09 16:37 Η τριγωνομετρία είναι απαίσια ! Χαίρομαι που θα μπούμε επιτέλους στα πολυώνυμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα μαθηματικά , όχι στους τύπους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 13diagoras Δραστήριο μέλος Ο 13diagoras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 550 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Ο 13diagoras: #50 05-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Η τριγωνομετρία είναι απαίσια ! Χαίρομαι που θα μπούμε επιτέλους στα πολυώνυμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα μαθηματικά , όχι στους τύπους ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω εν μερει! δεν ειναι τυποι τα μαθηματικα -φυσικα-αλλα η τριγονομετρια(για φετος μιλαω)εχει αρκετες ασκησεις που δεν χρειαζονται μονο τυπους οσον αφορα τα πολυοωνυμα φυσικα και ειναι πιο ωραια:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:00 Ο Chris1993: #51 05-12-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από 13diagoras: συμφωνω εν μερει! δεν ειναι τυποι τα μαθηματικα -φυσικα-αλλα η τριγονομετρια(για φετος μιλαω)εχει αρκετες ασκησεις που δεν χρειαζονται μονο τυπους οσον αφορα τα πολυοωνυμα φυσικα και ειναι πιο ωραια:no1: Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσει καθόλου η τριγωνομετρία ! Αντιθέτως , μου αρέσουν πάρα πολύ τα πολυώνυμα Τα θεωρώ πολύ πιο ουσιώδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:38 Ο lowbaper92: #52 05-12-09 17:38 Αν εξαιρέσετε την τριγωνομετρια και ισως και τις προοδους, τα πολυώνυμα και τις εκθετικες/λογαριθμικες θα τα τις λατρεψετε. Εξξαλου χρειαζονται παρα πολυ και για τη Γ λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Ο Dias έγραψε: #53 05-12-09 19:39 Γεια σε όλους. Νομίζω ότι η Άλγεβρα είναι από τα πιο ευχάριστα μαθήματα φέτος. Το καλοκαίρι τέλειωσα μόνος μου το περσινό βιβλίο και διάβασα και όλο το βιβλίο της δευτέρας. Δεν βρήκα δυσκολίες και σε λίγες μόνο ασκήσεις πήρα βοήθεια από το λυσάρι. Το αστείο είναι ότι διάβασα όλο το βιβλίο και το Σεπτέμβριο έμαθα ότι δεν είναι όλα στην ύλη μας, αλλά δεν πειράζει. Ξέρω ότι η φετεινή Άλγεβρα είναι πολύ βασική για τα Μαθηματικά της τρίτης. Δεν κάνω φροντιστήριο και λύνω μόνος μου ασκήσεις από βοηθήματα. Γενικά μου αρέσει πολύ σαν μάθημα, αν και ο καθηγητής μας στο σχολείο δεν καλός γιατί είναι γέρος που του χρόνου ευτυχώς παίρνει σύνταξη και βαριέται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 16:36 Ο Johnnaousa: #54 25-04-12 16:36 Οι αλλαγές στο βιβλίο της Άλγεβρας της Β΄ τάξης Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2012-13 https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=11637 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Georgiaaa_ Fanimaid123 _Aggelos123 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να πω ότι για τις βάσεις το έσωσα το πράγμα το καλοκαίρι. XoXo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η X-FILER έγραψε: #48 05-12-09 12:04 εγω ομως εγραψα 4 στο τελος. δεν ξερω,εισαι απο αυτους που το κατεφερνουν.αλλοι απλα δεν το εχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Ο Chris1993: #49 05-12-09 16:37 Η τριγωνομετρία είναι απαίσια ! Χαίρομαι που θα μπούμε επιτέλους στα πολυώνυμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα μαθηματικά , όχι στους τύπους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 13diagoras Δραστήριο μέλος Ο 13diagoras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 550 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Ο 13diagoras: #50 05-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Η τριγωνομετρία είναι απαίσια ! Χαίρομαι που θα μπούμε επιτέλους στα πολυώνυμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα μαθηματικά , όχι στους τύπους ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω εν μερει! δεν ειναι τυποι τα μαθηματικα -φυσικα-αλλα η τριγονομετρια(για φετος μιλαω)εχει αρκετες ασκησεις που δεν χρειαζονται μονο τυπους οσον αφορα τα πολυοωνυμα φυσικα και ειναι πιο ωραια:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:00 Ο Chris1993: #51 05-12-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από 13diagoras: συμφωνω εν μερει! δεν ειναι τυποι τα μαθηματικα -φυσικα-αλλα η τριγονομετρια(για φετος μιλαω)εχει αρκετες ασκησεις που δεν χρειαζονται μονο τυπους οσον αφορα τα πολυοωνυμα φυσικα και ειναι πιο ωραια:no1: Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσει καθόλου η τριγωνομετρία ! Αντιθέτως , μου αρέσουν πάρα πολύ τα πολυώνυμα Τα θεωρώ πολύ πιο ουσιώδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:38 Ο lowbaper92: #52 05-12-09 17:38 Αν εξαιρέσετε την τριγωνομετρια και ισως και τις προοδους, τα πολυώνυμα και τις εκθετικες/λογαριθμικες θα τα τις λατρεψετε. Εξξαλου χρειαζονται παρα πολυ και για τη Γ λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Ο Dias έγραψε: #53 05-12-09 19:39 Γεια σε όλους. Νομίζω ότι η Άλγεβρα είναι από τα πιο ευχάριστα μαθήματα φέτος. Το καλοκαίρι τέλειωσα μόνος μου το περσινό βιβλίο και διάβασα και όλο το βιβλίο της δευτέρας. Δεν βρήκα δυσκολίες και σε λίγες μόνο ασκήσεις πήρα βοήθεια από το λυσάρι. Το αστείο είναι ότι διάβασα όλο το βιβλίο και το Σεπτέμβριο έμαθα ότι δεν είναι όλα στην ύλη μας, αλλά δεν πειράζει. Ξέρω ότι η φετεινή Άλγεβρα είναι πολύ βασική για τα Μαθηματικά της τρίτης. Δεν κάνω φροντιστήριο και λύνω μόνος μου ασκήσεις από βοηθήματα. Γενικά μου αρέσει πολύ σαν μάθημα, αν και ο καθηγητής μας στο σχολείο δεν καλός γιατί είναι γέρος που του χρόνου ευτυχώς παίρνει σύνταξη και βαριέται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 16:36 Ο Johnnaousa: #54 25-04-12 16:36 Οι αλλαγές στο βιβλίο της Άλγεβρας της Β΄ τάξης Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2012-13 https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=11637 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Georgiaaa_ Fanimaid123 _Aggelos123 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω ομως εγραψα 4 στο τελος. δεν ξερω,εισαι απο αυτους που το κατεφερνουν.αλλοι απλα δεν το εχουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:37 Ο Chris1993: #49 05-12-09 16:37 Η τριγωνομετρία είναι απαίσια ! Χαίρομαι που θα μπούμε επιτέλους στα πολυώνυμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα μαθηματικά , όχι στους τύπους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 13diagoras Δραστήριο μέλος Ο 13diagoras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 550 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Ο 13diagoras: #50 05-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Η τριγωνομετρία είναι απαίσια ! Χαίρομαι που θα μπούμε επιτέλους στα πολυώνυμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα μαθηματικά , όχι στους τύπους ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω εν μερει! δεν ειναι τυποι τα μαθηματικα -φυσικα-αλλα η τριγονομετρια(για φετος μιλαω)εχει αρκετες ασκησεις που δεν χρειαζονται μονο τυπους οσον αφορα τα πολυοωνυμα φυσικα και ειναι πιο ωραια:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:00 Ο Chris1993: #51 05-12-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από 13diagoras: συμφωνω εν μερει! δεν ειναι τυποι τα μαθηματικα -φυσικα-αλλα η τριγονομετρια(για φετος μιλαω)εχει αρκετες ασκησεις που δεν χρειαζονται μονο τυπους οσον αφορα τα πολυοωνυμα φυσικα και ειναι πιο ωραια:no1: Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσει καθόλου η τριγωνομετρία ! Αντιθέτως , μου αρέσουν πάρα πολύ τα πολυώνυμα Τα θεωρώ πολύ πιο ουσιώδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:38 Ο lowbaper92: #52 05-12-09 17:38 Αν εξαιρέσετε την τριγωνομετρια και ισως και τις προοδους, τα πολυώνυμα και τις εκθετικες/λογαριθμικες θα τα τις λατρεψετε. Εξξαλου χρειαζονται παρα πολυ και για τη Γ λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Ο Dias έγραψε: #53 05-12-09 19:39 Γεια σε όλους. Νομίζω ότι η Άλγεβρα είναι από τα πιο ευχάριστα μαθήματα φέτος. Το καλοκαίρι τέλειωσα μόνος μου το περσινό βιβλίο και διάβασα και όλο το βιβλίο της δευτέρας. Δεν βρήκα δυσκολίες και σε λίγες μόνο ασκήσεις πήρα βοήθεια από το λυσάρι. Το αστείο είναι ότι διάβασα όλο το βιβλίο και το Σεπτέμβριο έμαθα ότι δεν είναι όλα στην ύλη μας, αλλά δεν πειράζει. Ξέρω ότι η φετεινή Άλγεβρα είναι πολύ βασική για τα Μαθηματικά της τρίτης. Δεν κάνω φροντιστήριο και λύνω μόνος μου ασκήσεις από βοηθήματα. Γενικά μου αρέσει πολύ σαν μάθημα, αν και ο καθηγητής μας στο σχολείο δεν καλός γιατί είναι γέρος που του χρόνου ευτυχώς παίρνει σύνταξη και βαριέται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 16:36 Ο Johnnaousa: #54 25-04-12 16:36 Οι αλλαγές στο βιβλίο της Άλγεβρας της Β΄ τάξης Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2012-13 https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=11637 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Georgiaaa_ Fanimaid123 _Aggelos123 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η τριγωνομετρία είναι απαίσια ! Χαίρομαι που θα μπούμε επιτέλους στα πολυώνυμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα μαθηματικά , όχι στους τύπους ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
13diagoras Δραστήριο μέλος Ο 13diagoras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 550 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:50 Ο 13diagoras: #50 05-12-09 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Η τριγωνομετρία είναι απαίσια ! Χαίρομαι που θα μπούμε επιτέλους στα πολυώνυμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα μαθηματικά , όχι στους τύπους ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω εν μερει! δεν ειναι τυποι τα μαθηματικα -φυσικα-αλλα η τριγονομετρια(για φετος μιλαω)εχει αρκετες ασκησεις που δεν χρειαζονται μονο τυπους οσον αφορα τα πολυοωνυμα φυσικα και ειναι πιο ωραια:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:00 Ο Chris1993: #51 05-12-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από 13diagoras: συμφωνω εν μερει! δεν ειναι τυποι τα μαθηματικα -φυσικα-αλλα η τριγονομετρια(για φετος μιλαω)εχει αρκετες ασκησεις που δεν χρειαζονται μονο τυπους οσον αφορα τα πολυοωνυμα φυσικα και ειναι πιο ωραια:no1: Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσει καθόλου η τριγωνομετρία ! Αντιθέτως , μου αρέσουν πάρα πολύ τα πολυώνυμα Τα θεωρώ πολύ πιο ουσιώδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:38 Ο lowbaper92: #52 05-12-09 17:38 Αν εξαιρέσετε την τριγωνομετρια και ισως και τις προοδους, τα πολυώνυμα και τις εκθετικες/λογαριθμικες θα τα τις λατρεψετε. Εξξαλου χρειαζονται παρα πολυ και για τη Γ λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Ο Dias έγραψε: #53 05-12-09 19:39 Γεια σε όλους. Νομίζω ότι η Άλγεβρα είναι από τα πιο ευχάριστα μαθήματα φέτος. Το καλοκαίρι τέλειωσα μόνος μου το περσινό βιβλίο και διάβασα και όλο το βιβλίο της δευτέρας. Δεν βρήκα δυσκολίες και σε λίγες μόνο ασκήσεις πήρα βοήθεια από το λυσάρι. Το αστείο είναι ότι διάβασα όλο το βιβλίο και το Σεπτέμβριο έμαθα ότι δεν είναι όλα στην ύλη μας, αλλά δεν πειράζει. Ξέρω ότι η φετεινή Άλγεβρα είναι πολύ βασική για τα Μαθηματικά της τρίτης. Δεν κάνω φροντιστήριο και λύνω μόνος μου ασκήσεις από βοηθήματα. Γενικά μου αρέσει πολύ σαν μάθημα, αν και ο καθηγητής μας στο σχολείο δεν καλός γιατί είναι γέρος που του χρόνου ευτυχώς παίρνει σύνταξη και βαριέται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 16:36 Ο Johnnaousa: #54 25-04-12 16:36 Οι αλλαγές στο βιβλίο της Άλγεβρας της Β΄ τάξης Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2012-13 https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=11637 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Georgiaaa_ Fanimaid123 _Aggelos123 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Η τριγωνομετρία είναι απαίσια ! Χαίρομαι που θα μπούμε επιτέλους στα πολυώνυμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στα μαθηματικά , όχι στους τύπους ! Click για ανάπτυξη... συμφωνω εν μερει! δεν ειναι τυποι τα μαθηματικα -φυσικα-αλλα η τριγονομετρια(για φετος μιλαω)εχει αρκετες ασκησεις που δεν χρειαζονται μονο τυπους οσον αφορα τα πολυοωνυμα φυσικα και ειναι πιο ωραια:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.996 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:00 Ο Chris1993: #51 05-12-09 17:00 Αρχική Δημοσίευση από 13diagoras: συμφωνω εν μερει! δεν ειναι τυποι τα μαθηματικα -φυσικα-αλλα η τριγονομετρια(για φετος μιλαω)εχει αρκετες ασκησεις που δεν χρειαζονται μονο τυπους οσον αφορα τα πολυοωνυμα φυσικα και ειναι πιο ωραια:no1: Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσει καθόλου η τριγωνομετρία ! Αντιθέτως , μου αρέσουν πάρα πολύ τα πολυώνυμα Τα θεωρώ πολύ πιο ουσιώδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:38 Ο lowbaper92: #52 05-12-09 17:38 Αν εξαιρέσετε την τριγωνομετρια και ισως και τις προοδους, τα πολυώνυμα και τις εκθετικες/λογαριθμικες θα τα τις λατρεψετε. Εξξαλου χρειαζονται παρα πολυ και για τη Γ λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Ο Dias έγραψε: #53 05-12-09 19:39 Γεια σε όλους. Νομίζω ότι η Άλγεβρα είναι από τα πιο ευχάριστα μαθήματα φέτος. Το καλοκαίρι τέλειωσα μόνος μου το περσινό βιβλίο και διάβασα και όλο το βιβλίο της δευτέρας. Δεν βρήκα δυσκολίες και σε λίγες μόνο ασκήσεις πήρα βοήθεια από το λυσάρι. Το αστείο είναι ότι διάβασα όλο το βιβλίο και το Σεπτέμβριο έμαθα ότι δεν είναι όλα στην ύλη μας, αλλά δεν πειράζει. Ξέρω ότι η φετεινή Άλγεβρα είναι πολύ βασική για τα Μαθηματικά της τρίτης. Δεν κάνω φροντιστήριο και λύνω μόνος μου ασκήσεις από βοηθήματα. Γενικά μου αρέσει πολύ σαν μάθημα, αν και ο καθηγητής μας στο σχολείο δεν καλός γιατί είναι γέρος που του χρόνου ευτυχώς παίρνει σύνταξη και βαριέται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 16:36 Ο Johnnaousa: #54 25-04-12 16:36 Οι αλλαγές στο βιβλίο της Άλγεβρας της Β΄ τάξης Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2012-13 https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=11637 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Georgiaaa_ Fanimaid123 _Aggelos123 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από 13diagoras: συμφωνω εν μερει! δεν ειναι τυποι τα μαθηματικα -φυσικα-αλλα η τριγονομετρια(για φετος μιλαω)εχει αρκετες ασκησεις που δεν χρειαζονται μονο τυπους οσον αφορα τα πολυοωνυμα φυσικα και ειναι πιο ωραια:no1: Click για ανάπτυξη... Δεν μου αρέσει καθόλου η τριγωνομετρία ! Αντιθέτως , μου αρέσουν πάρα πολύ τα πολυώνυμα Τα θεωρώ πολύ πιο ουσιώδη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:38 Ο lowbaper92: #52 05-12-09 17:38 Αν εξαιρέσετε την τριγωνομετρια και ισως και τις προοδους, τα πολυώνυμα και τις εκθετικες/λογαριθμικες θα τα τις λατρεψετε. Εξξαλου χρειαζονται παρα πολυ και για τη Γ λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Ο Dias έγραψε: #53 05-12-09 19:39 Γεια σε όλους. Νομίζω ότι η Άλγεβρα είναι από τα πιο ευχάριστα μαθήματα φέτος. Το καλοκαίρι τέλειωσα μόνος μου το περσινό βιβλίο και διάβασα και όλο το βιβλίο της δευτέρας. Δεν βρήκα δυσκολίες και σε λίγες μόνο ασκήσεις πήρα βοήθεια από το λυσάρι. Το αστείο είναι ότι διάβασα όλο το βιβλίο και το Σεπτέμβριο έμαθα ότι δεν είναι όλα στην ύλη μας, αλλά δεν πειράζει. Ξέρω ότι η φετεινή Άλγεβρα είναι πολύ βασική για τα Μαθηματικά της τρίτης. Δεν κάνω φροντιστήριο και λύνω μόνος μου ασκήσεις από βοηθήματα. Γενικά μου αρέσει πολύ σαν μάθημα, αν και ο καθηγητής μας στο σχολείο δεν καλός γιατί είναι γέρος που του χρόνου ευτυχώς παίρνει σύνταξη και βαριέται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 16:36 Ο Johnnaousa: #54 25-04-12 16:36 Οι αλλαγές στο βιβλίο της Άλγεβρας της Β΄ τάξης Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2012-13 https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=11637 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Μήτσος10 Georgiaaa_ Fanimaid123 _Aggelos123 το κοριτσι του μαη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν εξαιρέσετε την τριγωνομετρια και ισως και τις προοδους, τα πολυώνυμα και τις εκθετικες/λογαριθμικες θα τα τις λατρεψετε. Εξξαλου χρειαζονται παρα πολυ και για τη Γ λυκειου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:39 Ο Dias έγραψε: #53 05-12-09 19:39 Γεια σε όλους. Νομίζω ότι η Άλγεβρα είναι από τα πιο ευχάριστα μαθήματα φέτος. Το καλοκαίρι τέλειωσα μόνος μου το περσινό βιβλίο και διάβασα και όλο το βιβλίο της δευτέρας. Δεν βρήκα δυσκολίες και σε λίγες μόνο ασκήσεις πήρα βοήθεια από το λυσάρι. Το αστείο είναι ότι διάβασα όλο το βιβλίο και το Σεπτέμβριο έμαθα ότι δεν είναι όλα στην ύλη μας, αλλά δεν πειράζει. Ξέρω ότι η φετεινή Άλγεβρα είναι πολύ βασική για τα Μαθηματικά της τρίτης. Δεν κάνω φροντιστήριο και λύνω μόνος μου ασκήσεις από βοηθήματα. Γενικά μου αρέσει πολύ σαν μάθημα, αν και ο καθηγητής μας στο σχολείο δεν καλός γιατί είναι γέρος που του χρόνου ευτυχώς παίρνει σύνταξη και βαριέται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 16:36 Ο Johnnaousa: #54 25-04-12 16:36 Οι αλλαγές στο βιβλίο της Άλγεβρας της Β΄ τάξης Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2012-13 https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=11637 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γεια σε όλους. Νομίζω ότι η Άλγεβρα είναι από τα πιο ευχάριστα μαθήματα φέτος. Το καλοκαίρι τέλειωσα μόνος μου το περσινό βιβλίο και διάβασα και όλο το βιβλίο της δευτέρας. Δεν βρήκα δυσκολίες και σε λίγες μόνο ασκήσεις πήρα βοήθεια από το λυσάρι. Το αστείο είναι ότι διάβασα όλο το βιβλίο και το Σεπτέμβριο έμαθα ότι δεν είναι όλα στην ύλη μας, αλλά δεν πειράζει. Ξέρω ότι η φετεινή Άλγεβρα είναι πολύ βασική για τα Μαθηματικά της τρίτης. Δεν κάνω φροντιστήριο και λύνω μόνος μου ασκήσεις από βοηθήματα. Γενικά μου αρέσει πολύ σαν μάθημα, αν και ο καθηγητής μας στο σχολείο δεν καλός γιατί είναι γέρος που του χρόνου ευτυχώς παίρνει σύνταξη και βαριέται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 25 Απριλίου 2012 στις 16:36 Ο Johnnaousa: #54 25-04-12 16:36 Οι αλλαγές στο βιβλίο της Άλγεβρας της Β΄ τάξης Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2012-13 https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=11637 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οι αλλαγές στο βιβλίο της Άλγεβρας της Β΄ τάξης Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2012-13 https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=11637 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.