paodim
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hraklis
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ
Νεοφερμένο μέλος

Για ενα μαθημα δεν εχει πολυ μεγαλη διαφοραΕτσι ειναι 11 ομως και οχι 12.....
Hraklis
Νεοφερμένο μέλος

Κανεις λα8ος....στην συγκεκριμενη περιπτωση που λειπει η τεχνολογια(Στην τεχνολογια οι πιο πολλοι περνουν μεγαλο βα8μο) ανεβαινει αρκετα ο γενικος...Για ενα μαθημα δεν εχει πολυ μεγαλη διαφορα
ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ
Νεοφερμένο μέλος

ε ναι ρε αυτο εννοω οτι δεν εχει μεγαλη σημασια να πας προς τα κατω αν εχεις π.χ στο ελλιπες αυτο τεστ πανω απο 9.5 περνας γιατι τεχνολογια θα εχεις σιγουρα μεγαλο βαθμο.με επιασες?Κανεις λα8ος....στην συγκεκριμενη περιπτωση που λειπει η τεχνολογια(Στην τεχνολογια οι πιο πολλοι περνουν μεγαλο βα8μο) ανεβαινει αρκετα ο γενικος...

panagiotis3600
Νεοφερμένο μέλος

Γεια σας. Θα ηθελα να εχω και εγω αυτο το CD αν γινετε παρακαλωναι φιλε. μου εδωσε ενας φιλος μου ενα cd που βαζεις τους βαθμους σου στα τετραμηνα και τι πιστευεις οτι θα γραψεις στις εξετασεις.εγω εβαλα φυσικη γεωμετρια οτι θα γραψω χαλια μου εβγαλε σε αυτα τα 2 κατω απο 9.5 μεσο ορο π.χ 8 αλλα εγραφε ο μαθητης προαγεται λογω του μεσο ορου που ηταν γυρω στο 14

-----------------------------------------
Σε εμας ο καθηγητης της Τεχνολογιας χαριζει βαθμους λεει οσοι εχουν 15 και κατω 2 βαθμους πανω (τεχνολογια 10 αρα 12) και οσοι 15 και πανω 1 βαθμο πανω εγω ειχα 15 και εχω τωρα 16 !Κανεις λα8ος....στην συγκεκριμενη περιπτωση που λειπει η τεχνολογια(Στην τεχνολογια οι πιο πολλοι περνουν μεγαλο βα8μο) ανεβαινει αρκετα ο γενικος...

vossinas kostas
Νεοφερμένο μέλος

ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ
Νεοφερμένο μέλος

εκτος τοπου εσυ.δεν ειμαστε στο γυμνασιο ρε αγορι μουπρεπει να εχεις αθρισμα στοκαθε μαθημα 28 ή να εχεισ 9.5 μεσο ορο γραπτων και προφορικα μαζι τωρα αν φοβασε μαθηματικα ο βαθμοι γεω. και αλγ. συμψηφιζονται![]()
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

οχι ενταξει,17 εβγαλα στο 2ο τετραμηνο,καλα θα γραψω.ως τωρα καλυτερα εχω γραψει ιστορια και θρησκευτικα(καπου 18-19).φυσικη καπου στο 10,γεωμετρια καπου στο 5,οικονομια καπου στο 16

ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ
Νεοφερμένο μέλος

περασαμε!!

ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ
Νεοφερμένο μέλος

Οχι δεν ειναι γραπτως εξεταζομενο.Δηλαδη εγς που θα εχω κατω απο 9.5 φυσικη και γεωμετρια περναω?14 μεσο ορο τετραμηνων.13,5 στο πρωτο 14,5 στο δευτεροΕγώ θα βγάλω κάτω από 9,5 σε Άλγεβρα και Φυσική. Αλλά έχω μέσο όρο Α' τετραμήνου 15,4 και Β' 16,6...Καλά δεν μένω με τίποτα, αυτό είναι σίγουρο...Αλλά η πληροφορική είναι από τα μαθήματα επιλογής που υπολογίζονται στον Μ.Ο. των εξετάσεων;
Sakelas
Νεοφερμένο μέλος

kaliorova
Νεοφερμένο μέλος

Chris1993
Περιβόητο μέλος

@Sakelas : Για να περάσεις εσυ συγκεκριμένα θες Μ.Ο γραπτών πανω απο 5,1

@kaliorova : Δε θα μείνεις σε καμία περίπτωση μεταξεταστέα ! Αφού έχεις 14,5 Μ.Ο τετραμήνων , πρέπει να γράψεις Μ.Ο γραπτών πάνω 4,5 ! Δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι απλώς θα έχεις χαμηλό βαθμό Μ.Ο Ιστορίας που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι 7,5 (αν έχεις γράψει 3)

Γενικότερα και οι τρείς δεν έχετε σε τίποτα να φοβόσαστε!Πρέπει να κάνετε φοβερή προσπάθεια για να μείνετε!
Αυτοι που πρέπει να φοβούνται αν θα μείνουν ειναι οι μαθητές του 9-11!:iagree:
kaliorova
Νεοφερμένο μέλος

Μπορώ να πω πως σ΄αγάπησα!!!@NikosSalonika : Δέν έχει σχέση αυτό που λες. Εφόσον έχεις Μ.Ο τετραμήνων 14 , πρέπει να έχεις Μ.Ο γραπτών πάνω απο 5 !
@Sakelas : Για να περάσεις εσυ συγκεκριμένα θες Μ.Ο γραπτών πανω απο 5,1![]()
@kaliorova : Δε θα μείνεις σε καμία περίπτωση μεταξεταστέα ! Αφού έχεις 14,5 Μ.Ο τετραμήνων , πρέπει να γράψεις Μ.Ο γραπτών πάνω 4,5 ! Δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι απλώς θα έχεις χαμηλό βαθμό Μ.Ο Ιστορίας που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι 7,5 (αν έχεις γράψει 3)
Γενικότερα και οι τρείς δεν έχετε σε τίποτα να φοβόσαστε!Πρέπει να κάνετε φοβερή προσπάθεια για να μείνετε!
Αυτοι που πρέπει να φοβούνται αν θα μείνουν ειναι οι μαθητές του 9-11!:iagree:

ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑ
Νεοφερμένο μέλος

και εγω το ιδιο με το παλικαρι σε λατρεψα αυτο ειναι σιγουρο οτι δεν μενουμε ε?εγω μεσο ορο εξετασεις πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 12Μπορώ να πω πως σ΄αγάπησα!!!![]()
kaliorova
Νεοφερμένο μέλος

Εεεε.. Κοπέλα είμαι!και εγω το ιδιο με το παλικαρι σε λατρεψα αυτο ειναι σιγουρο οτι δεν μενουμε ε?εγω μεσο ορο εξετασεις πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 12

tompiskas gate 4
Νεοφερμένο μέλος

Chris1993
Περιβόητο μέλος

@tompiskas gate 4 : πρέπει να προσέξεις αρκετά.Για να περάσεις πρέπει να γράψεις Μ.Ο γραπτών πάνω απο 8,1 !:what:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.