Γειά σας
Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι...
Απλώς για να μου φύγει το ελάχιστο άγχος που έχω γι'αυτό το θέμα...
Στο Α'Τετράμηνο είχα Γενικό Μέσο Όρο όλων των μαθημάτων,14 περίπου.
Στο Β'Τετράμηνο είχα Γενικό Μέσο Όρο όλων των μαθημάτων,επίσης 14.
Όμως,
Μαθηματικά κατεύθυνσης είχα 10(Α'τετράμηνο) και 11(Β'τετράμηνο)
Φυσική κατεύθυνσης είχα 09(Α'τετράμηνο) και 11(Β'τετράμηνο)
Αντιγόνη(Αρχαία) είχα 10(Α'τετράμηνο) και 09(Β'τετράμηνο)
Μέχρι στιγμής στις εξετάσεις έχω γράψει 3 μαθήματα:
Άλγεβρα:Εδώ δεν έχω πρόβλημα με 16 και 17,υπολογίζω ότι έγραψα γύρω στο 14-14,5...
Μαθηματικά κατεύθυνσης:Είπαμε έχω 10 και 11,υπολογίζω ότι έγραψα γύρω στο 11...

Φυσική κατεύθυνσης:Έχω 9 και 11,υπολογίζω ότι έγραψα γύρω στο 6-7...

Φυσική στο Γυμνάσιο είχα 17 και 18 μέχρι και 20 μια φορά στην Τρίτη(Όπως και να το κάνουμε,είναι και το θέμα Καθηγητής στην μέση...Άμα δεν "το έχει",δεν μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές)
Τέλοσπαντων,
Είμαι σίγουρος ότι θα γράψω καλά(με το απαραίτητο διάβασμα βέβαια

...)στα υπόλοιπα μαθήματα...
Θρησκευτικά,αγγλικά,έκθεση,κείμενα,τεχνολογία επικοινωνιών,δίκαιο,ιστορία είμαι σίγουρος για πάνω απο 16 στο καθένα(με το κατάλληλο διάβασμα πάντα,αν και στα τετράμηνα είχα πάει πολύ καλά)
Δεν είμαι και τόσο σίγουρος για την βιολογία,την χημεία,την φυσική γενικής και την γεωμετρία(αν και είχα πάνω απο 12 σε αυτά τα μαθήματα,εκτός του 10 στην φυσική γενικής στο Β'τετράμηνο)...
Αρχαία:Μπααααααα...Δεν το βλέπω...Κάποτε στα Αρχαία ήμουν καλός,αλλά τώρα...Δεν πειράζει όμως,αρκεί που διαβάζω Αρχαίους Κλασσικούς συγγραφείς...
Υπάρχει κάποιος κίνδυνος να μείνω στην φυσική κατεύθυνσης ή στα Αρχαία;;;;;
Ξέρω ότι πρέπει να έχει κάποιος πάνω απο 9,5 Γενικό Μέσο Όρο σε όλα τα τετράμηνα και στις εξετάσεις,για να περάσει την τάξη...(Α'Τετράμηνο+Β'Τετράμηνο/2=... και μετά ο Γενικός Μέσος Όρος των 2 τετραμήνων με τις γραπτές εξετάσεις δια του 2...)
Αλλά κάπου είδα για 13,5 και αγχώθηκα κάπως...
Για διαφωτίστε με...