Arianos95 Νεοφερμένο μέλος Ο Αλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Άγιος Παύλος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:06 Ο Arianos95: #21 10-06-09 16:06 για μενα η φετινη χρονια ηταν χαλια...πρωτα απο ολα γιατι ηταν πολυ πιο δυσκολη σε σχεση με περυσι επισης γιατι περσι ειχαμε πολυ καλους καθηγητες ενω φετος....και τελος γιατι φετος ειχαμε φυσικη και χημεια και εγω γενικα συχενομαι οτι εχει σχεση με θετικη (φυσικη χημεια μαθηματικα βιολογια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lefkadios95 Νεοφερμένο μέλος Ο Lefkadios95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:18 Ο Lefkadios95: #22 10-06-09 16:18 Παιδιά η καλύτερη χρονια απο όλες...... Πολυ πιο ωραία απο την 1η!!! Φετος επισης τα εφτιαξα με μια κοπελα μουρλια!!!! Ειμαι ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος στον κόσμο!!:no1::no1::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:52 Ο ξαροπ έγραψε: #23 10-06-09 16:52 Και στον κόσμο? Τέλος πάντων, για μένα άλλη μια χρονιά...αν δεν ήταν για τα Μαθηματικά - Φυσική - Χημεία θα μου ήταν τελείως αδιάφορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η Rea έγραψε: #24 10-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Dimitra95: Eμενα αυτη η χρονια θα μου μεινει αξεχαστη!! Εκτος απο τις καθημερινες ζαβολιες, αταξιες και αποβολες μεσα στην ταξη ηταν και η διημερη που πηγαμε στην θεσσαλονικη!!! Περασε πολυ γρηγορα αλλα τωρα δεν θα ηθελα με τιποτα να παω στην τριτη γυμνασιου........... Click για ανάπτυξη... Διημερα στη Β γυμν?? Μετακομιζω μαζι σου!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Arianos95: για μενα η φετινη χρονια ηταν χαλια...πρωτα απο ολα γιατι ηταν πολυ πιο δυσκολη σε σχεση με περυσι επισης γιατι περσι ειχαμε πολυ καλους καθηγητες ενω φετος....και τελος γιατι φετος ειχαμε φυσικη και χημεια και εγω γενικα συχενομαι οτι εχει σχεση με θετικη (φυσικη χημεια μαθηματικα βιολογια) Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1: Θετικη μακρια απο εμας!! Αλλα τα μαθηματα ειναι αναλογα με τους καθηγητες. Αν ο καθηγητης/ρια εναι μ****** τοτε ειναι και το μαθημα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: χαλια με μερικες εξαιρεσεις. Click για ανάπτυξη... Γιατι χαλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:47 Η Dimitra95: #25 10-06-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Rea: Διημερα στη Β γυμν?? Μετακομιζω μαζι σου!! ----------------------------------------- Ελα κανενα προβλημα!!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Secragr Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Ο Secragr έγραψε: #26 10-06-09 20:57 Ήρθε και η ώρα μου Εγώ φέτος πέρασα καλύτερα από πέρυσι. Το κλίμα στην τάξη, οι καθηγητές και γενικά τα πάντα ήταν καλύτερα από την πρώτη. Μεθαύριο φυσική, την Δευτέρα κείμενα και τελειώνουμε! Μετά καλοκαιράκι, αραλίκι που λένε Και γιατί ορισμένοι φοβάστε την τρίτη; Εγώ πιστεύω θα είναι καλύτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:11 Ο alex2395 έγραψε: #27 10-06-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Rea: Διημερα στη Β γυμν?? Μετακομιζω μαζι σου!! ----------------------------------------- :no1::no1::no1: Θετικη μακρια απο εμας!! Αλλα τα μαθηματα ειναι αναλογα με τους καθηγητες. Αν ο καθηγητης/ρια εναι μ****** τοτε ειναι και το μαθημα! ----------------------------------------- Γιατι χαλια?? Click για ανάπτυξη... χα κι εμεις πηγαμε τριημερη!Συρο! Περασσαμε υπεροχα....Ισως ηταν το πιο σημαντικο πραγμα της φετινης χρονιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:17 Ο ξαροπ έγραψε: #28 10-06-09 21:17 Ρε τριήμερη από Β' Γυμνασίου? Μείναμε πίιισω εμείς... Του χρόνου για μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:26 Ο Iliaso έγραψε: #29 10-06-09 21:26 Εμείς οι φλώροι των ιδιωτικών σεβόμαστε τους νόμους ξαρόπ..Απλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η cheery έγραψε: #30 10-06-09 21:28 Τι λενε οι νομοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:40 Η ποκαχοντας: #31 10-06-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Εμένα πάντως αυτή η χρονιά θα μου μείνει αξέχαστη...Τα περάσαμε τέλεια και σαν τμήμα κάναμε πολλές βλακειες! αλλα και πολλες πλακιτσες στους καθηγητες!!!!!!ΑΠΕΚΤΕΣ!!!!!! Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ τώρα.......!!! Πάντως, πολύ γρήγορα πέρασε η χρονιά...Ούτε που το κατάλαβα! Click για ανάπτυξη... Και πάρα πολύ ωραία και ξεχωριστά από κάθε άλλη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Λουκρητία: #32 10-06-09 21:46 Πως περασα;; Γιατι παιζετε με τον πονο μου; Ε; Σκατα περασα. Αθλια. Αισχος. Καθηγητες γτπ, εγω στην αρχη της χρονιας τελειως στον κοσμο μου, προβληματα με φιλες και καλα, και αλλα τετοια πιπερατα. Παντως οκεη, το ομολογω. Στο τελος της χρονιας ηταν καπως ωραια, και με την ταξη μου ριχναμε πολυ γελιο χωρις να ειμαστε στοκοι στα μαθηματα. Και γνωρισα και ενα πολυ ξεχωριστο ατομο.:xixi: Φιλικα οφ κορς.:Ρ Πανω κατω τωρα που το σκεφτομαι νταξ.. ψιλομετρια την λες την βου Γυμνασιου.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 22:03 Ο Nikos έγραψε: #33 10-06-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από ποκαχοντας: ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ[/color][/b][/i] Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεεεεεε τι έκανες εκεί....Δε τα έγραψα εγώ αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο ἅλς έγραψε: #34 17-06-09 20:16 Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλκης32962 Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:45 Ο Άλκης32962: #35 18-06-09 13:45 Τελεια περασαμε και πηγαμε και τετραημερη.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:05 Η candygirl96: #36 18-06-09 14:05 αυτη η χρονια ηταν δυσκολη.ηταν η προσαρμογη μου στο γυμνασιο.αχ!επιτελους!περασε! Β' Γυμνασιου τωρα!! οι βλακειες που καναμε δεν ηταν και πολλες,αλλα θα μου μεινουν αξεχαστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο giannis4ever: #37 18-06-09 19:26 Χάλια. Τουλάχιστον πιο χάλια από τις άλλες χρονιές. Ήμαστε ή καλύτερα ήμασταν το χειρότερο τμήμα του σχολείου και όλοι είχαν τρελαθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η ποκαχοντας: #38 18-06-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Click για ανάπτυξη... Aλλα στην μονοημερη που πηγαμε στη Αιγινα ητανε φανταστικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 23:00 Ο ~LoVeR BoY~: #39 18-06-09 23:00 Η χρονιά πέρασε πολύ γρήγορα.. ----------------------------------------- Νταξ ωραία ηταν...Πιο ωραία απο το δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flocki-@#!@$* Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτηρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Ο flocki-@#!@$*: #40 19-06-09 15:17 Εγω εριξα πολυ γελιο οταν τελευτεα ημερα ολα τα κοριτσια απο την ταξι μου εκλεγαν γιατι μια απο της φιλες τους θα πηγενε στο σχολειο που ηταν τρεια τετραγωνα πιο κατω γενικα η χρονια ηταν απεκτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για μενα η φετινη χρονια ηταν χαλια...πρωτα απο ολα γιατι ηταν πολυ πιο δυσκολη σε σχεση με περυσι επισης γιατι περσι ειχαμε πολυ καλους καθηγητες ενω φετος....και τελος γιατι φετος ειχαμε φυσικη και χημεια και εγω γενικα συχενομαι οτι εχει σχεση με θετικη (φυσικη χημεια μαθηματικα βιολογια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lefkadios95 Νεοφερμένο μέλος Ο Lefkadios95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου. Έχει γράψει 16 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:18 Ο Lefkadios95: #22 10-06-09 16:18 Παιδιά η καλύτερη χρονια απο όλες...... Πολυ πιο ωραία απο την 1η!!! Φετος επισης τα εφτιαξα με μια κοπελα μουρλια!!!! Ειμαι ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος στον κόσμο!!:no1::no1::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:52 Ο ξαροπ έγραψε: #23 10-06-09 16:52 Και στον κόσμο? Τέλος πάντων, για μένα άλλη μια χρονιά...αν δεν ήταν για τα Μαθηματικά - Φυσική - Χημεία θα μου ήταν τελείως αδιάφορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η Rea έγραψε: #24 10-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Dimitra95: Eμενα αυτη η χρονια θα μου μεινει αξεχαστη!! Εκτος απο τις καθημερινες ζαβολιες, αταξιες και αποβολες μεσα στην ταξη ηταν και η διημερη που πηγαμε στην θεσσαλονικη!!! Περασε πολυ γρηγορα αλλα τωρα δεν θα ηθελα με τιποτα να παω στην τριτη γυμνασιου........... Click για ανάπτυξη... Διημερα στη Β γυμν?? Μετακομιζω μαζι σου!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Arianos95: για μενα η φετινη χρονια ηταν χαλια...πρωτα απο ολα γιατι ηταν πολυ πιο δυσκολη σε σχεση με περυσι επισης γιατι περσι ειχαμε πολυ καλους καθηγητες ενω φετος....και τελος γιατι φετος ειχαμε φυσικη και χημεια και εγω γενικα συχενομαι οτι εχει σχεση με θετικη (φυσικη χημεια μαθηματικα βιολογια) Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1: Θετικη μακρια απο εμας!! Αλλα τα μαθηματα ειναι αναλογα με τους καθηγητες. Αν ο καθηγητης/ρια εναι μ****** τοτε ειναι και το μαθημα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: χαλια με μερικες εξαιρεσεις. Click για ανάπτυξη... Γιατι χαλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:47 Η Dimitra95: #25 10-06-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Rea: Διημερα στη Β γυμν?? Μετακομιζω μαζι σου!! ----------------------------------------- Ελα κανενα προβλημα!!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Secragr Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Ο Secragr έγραψε: #26 10-06-09 20:57 Ήρθε και η ώρα μου Εγώ φέτος πέρασα καλύτερα από πέρυσι. Το κλίμα στην τάξη, οι καθηγητές και γενικά τα πάντα ήταν καλύτερα από την πρώτη. Μεθαύριο φυσική, την Δευτέρα κείμενα και τελειώνουμε! Μετά καλοκαιράκι, αραλίκι που λένε Και γιατί ορισμένοι φοβάστε την τρίτη; Εγώ πιστεύω θα είναι καλύτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:11 Ο alex2395 έγραψε: #27 10-06-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Rea: Διημερα στη Β γυμν?? Μετακομιζω μαζι σου!! ----------------------------------------- :no1::no1::no1: Θετικη μακρια απο εμας!! Αλλα τα μαθηματα ειναι αναλογα με τους καθηγητες. Αν ο καθηγητης/ρια εναι μ****** τοτε ειναι και το μαθημα! ----------------------------------------- Γιατι χαλια?? Click για ανάπτυξη... χα κι εμεις πηγαμε τριημερη!Συρο! Περασσαμε υπεροχα....Ισως ηταν το πιο σημαντικο πραγμα της φετινης χρονιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:17 Ο ξαροπ έγραψε: #28 10-06-09 21:17 Ρε τριήμερη από Β' Γυμνασίου? Μείναμε πίιισω εμείς... Του χρόνου για μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:26 Ο Iliaso έγραψε: #29 10-06-09 21:26 Εμείς οι φλώροι των ιδιωτικών σεβόμαστε τους νόμους ξαρόπ..Απλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η cheery έγραψε: #30 10-06-09 21:28 Τι λενε οι νομοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:40 Η ποκαχοντας: #31 10-06-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Εμένα πάντως αυτή η χρονιά θα μου μείνει αξέχαστη...Τα περάσαμε τέλεια και σαν τμήμα κάναμε πολλές βλακειες! αλλα και πολλες πλακιτσες στους καθηγητες!!!!!!ΑΠΕΚΤΕΣ!!!!!! Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ τώρα.......!!! Πάντως, πολύ γρήγορα πέρασε η χρονιά...Ούτε που το κατάλαβα! Click για ανάπτυξη... Και πάρα πολύ ωραία και ξεχωριστά από κάθε άλλη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Λουκρητία: #32 10-06-09 21:46 Πως περασα;; Γιατι παιζετε με τον πονο μου; Ε; Σκατα περασα. Αθλια. Αισχος. Καθηγητες γτπ, εγω στην αρχη της χρονιας τελειως στον κοσμο μου, προβληματα με φιλες και καλα, και αλλα τετοια πιπερατα. Παντως οκεη, το ομολογω. Στο τελος της χρονιας ηταν καπως ωραια, και με την ταξη μου ριχναμε πολυ γελιο χωρις να ειμαστε στοκοι στα μαθηματα. Και γνωρισα και ενα πολυ ξεχωριστο ατομο.:xixi: Φιλικα οφ κορς.:Ρ Πανω κατω τωρα που το σκεφτομαι νταξ.. ψιλομετρια την λες την βου Γυμνασιου.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 22:03 Ο Nikos έγραψε: #33 10-06-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από ποκαχοντας: ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ[/color][/b][/i] Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεεεεεε τι έκανες εκεί....Δε τα έγραψα εγώ αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο ἅλς έγραψε: #34 17-06-09 20:16 Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλκης32962 Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:45 Ο Άλκης32962: #35 18-06-09 13:45 Τελεια περασαμε και πηγαμε και τετραημερη.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:05 Η candygirl96: #36 18-06-09 14:05 αυτη η χρονια ηταν δυσκολη.ηταν η προσαρμογη μου στο γυμνασιο.αχ!επιτελους!περασε! Β' Γυμνασιου τωρα!! οι βλακειες που καναμε δεν ηταν και πολλες,αλλα θα μου μεινουν αξεχαστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο giannis4ever: #37 18-06-09 19:26 Χάλια. Τουλάχιστον πιο χάλια από τις άλλες χρονιές. Ήμαστε ή καλύτερα ήμασταν το χειρότερο τμήμα του σχολείου και όλοι είχαν τρελαθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η ποκαχοντας: #38 18-06-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Click για ανάπτυξη... Aλλα στην μονοημερη που πηγαμε στη Αιγινα ητανε φανταστικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 23:00 Ο ~LoVeR BoY~: #39 18-06-09 23:00 Η χρονιά πέρασε πολύ γρήγορα.. ----------------------------------------- Νταξ ωραία ηταν...Πιο ωραία απο το δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flocki-@#!@$* Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτηρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Ο flocki-@#!@$*: #40 19-06-09 15:17 Εγω εριξα πολυ γελιο οταν τελευτεα ημερα ολα τα κοριτσια απο την ταξι μου εκλεγαν γιατι μια απο της φιλες τους θα πηγενε στο σχολειο που ηταν τρεια τετραγωνα πιο κατω γενικα η χρονια ηταν απεκτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά η καλύτερη χρονια απο όλες...... Πολυ πιο ωραία απο την 1η!!! Φετος επισης τα εφτιαξα με μια κοπελα μουρλια!!!! Ειμαι ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος στον κόσμο!!:no1::no1::thanks::thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 16:52 Ο ξαροπ έγραψε: #23 10-06-09 16:52 Και στον κόσμο? Τέλος πάντων, για μένα άλλη μια χρονιά...αν δεν ήταν για τα Μαθηματικά - Φυσική - Χημεία θα μου ήταν τελείως αδιάφορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η Rea έγραψε: #24 10-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Dimitra95: Eμενα αυτη η χρονια θα μου μεινει αξεχαστη!! Εκτος απο τις καθημερινες ζαβολιες, αταξιες και αποβολες μεσα στην ταξη ηταν και η διημερη που πηγαμε στην θεσσαλονικη!!! Περασε πολυ γρηγορα αλλα τωρα δεν θα ηθελα με τιποτα να παω στην τριτη γυμνασιου........... Click για ανάπτυξη... Διημερα στη Β γυμν?? Μετακομιζω μαζι σου!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Arianos95: για μενα η φετινη χρονια ηταν χαλια...πρωτα απο ολα γιατι ηταν πολυ πιο δυσκολη σε σχεση με περυσι επισης γιατι περσι ειχαμε πολυ καλους καθηγητες ενω φετος....και τελος γιατι φετος ειχαμε φυσικη και χημεια και εγω γενικα συχενομαι οτι εχει σχεση με θετικη (φυσικη χημεια μαθηματικα βιολογια) Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1: Θετικη μακρια απο εμας!! Αλλα τα μαθηματα ειναι αναλογα με τους καθηγητες. Αν ο καθηγητης/ρια εναι μ****** τοτε ειναι και το μαθημα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: χαλια με μερικες εξαιρεσεις. Click για ανάπτυξη... Γιατι χαλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:47 Η Dimitra95: #25 10-06-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Rea: Διημερα στη Β γυμν?? Μετακομιζω μαζι σου!! ----------------------------------------- Ελα κανενα προβλημα!!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Secragr Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Ο Secragr έγραψε: #26 10-06-09 20:57 Ήρθε και η ώρα μου Εγώ φέτος πέρασα καλύτερα από πέρυσι. Το κλίμα στην τάξη, οι καθηγητές και γενικά τα πάντα ήταν καλύτερα από την πρώτη. Μεθαύριο φυσική, την Δευτέρα κείμενα και τελειώνουμε! Μετά καλοκαιράκι, αραλίκι που λένε Και γιατί ορισμένοι φοβάστε την τρίτη; Εγώ πιστεύω θα είναι καλύτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:11 Ο alex2395 έγραψε: #27 10-06-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Rea: Διημερα στη Β γυμν?? Μετακομιζω μαζι σου!! ----------------------------------------- :no1::no1::no1: Θετικη μακρια απο εμας!! Αλλα τα μαθηματα ειναι αναλογα με τους καθηγητες. Αν ο καθηγητης/ρια εναι μ****** τοτε ειναι και το μαθημα! ----------------------------------------- Γιατι χαλια?? Click για ανάπτυξη... χα κι εμεις πηγαμε τριημερη!Συρο! Περασσαμε υπεροχα....Ισως ηταν το πιο σημαντικο πραγμα της φετινης χρονιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:17 Ο ξαροπ έγραψε: #28 10-06-09 21:17 Ρε τριήμερη από Β' Γυμνασίου? Μείναμε πίιισω εμείς... Του χρόνου για μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:26 Ο Iliaso έγραψε: #29 10-06-09 21:26 Εμείς οι φλώροι των ιδιωτικών σεβόμαστε τους νόμους ξαρόπ..Απλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η cheery έγραψε: #30 10-06-09 21:28 Τι λενε οι νομοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:40 Η ποκαχοντας: #31 10-06-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Εμένα πάντως αυτή η χρονιά θα μου μείνει αξέχαστη...Τα περάσαμε τέλεια και σαν τμήμα κάναμε πολλές βλακειες! αλλα και πολλες πλακιτσες στους καθηγητες!!!!!!ΑΠΕΚΤΕΣ!!!!!! Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ τώρα.......!!! Πάντως, πολύ γρήγορα πέρασε η χρονιά...Ούτε που το κατάλαβα! Click για ανάπτυξη... Και πάρα πολύ ωραία και ξεχωριστά από κάθε άλλη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Λουκρητία: #32 10-06-09 21:46 Πως περασα;; Γιατι παιζετε με τον πονο μου; Ε; Σκατα περασα. Αθλια. Αισχος. Καθηγητες γτπ, εγω στην αρχη της χρονιας τελειως στον κοσμο μου, προβληματα με φιλες και καλα, και αλλα τετοια πιπερατα. Παντως οκεη, το ομολογω. Στο τελος της χρονιας ηταν καπως ωραια, και με την ταξη μου ριχναμε πολυ γελιο χωρις να ειμαστε στοκοι στα μαθηματα. Και γνωρισα και ενα πολυ ξεχωριστο ατομο.:xixi: Φιλικα οφ κορς.:Ρ Πανω κατω τωρα που το σκεφτομαι νταξ.. ψιλομετρια την λες την βου Γυμνασιου.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 22:03 Ο Nikos έγραψε: #33 10-06-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από ποκαχοντας: ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ[/color][/b][/i] Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεεεεεε τι έκανες εκεί....Δε τα έγραψα εγώ αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο ἅλς έγραψε: #34 17-06-09 20:16 Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλκης32962 Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:45 Ο Άλκης32962: #35 18-06-09 13:45 Τελεια περασαμε και πηγαμε και τετραημερη.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:05 Η candygirl96: #36 18-06-09 14:05 αυτη η χρονια ηταν δυσκολη.ηταν η προσαρμογη μου στο γυμνασιο.αχ!επιτελους!περασε! Β' Γυμνασιου τωρα!! οι βλακειες που καναμε δεν ηταν και πολλες,αλλα θα μου μεινουν αξεχαστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο giannis4ever: #37 18-06-09 19:26 Χάλια. Τουλάχιστον πιο χάλια από τις άλλες χρονιές. Ήμαστε ή καλύτερα ήμασταν το χειρότερο τμήμα του σχολείου και όλοι είχαν τρελαθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η ποκαχοντας: #38 18-06-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Click για ανάπτυξη... Aλλα στην μονοημερη που πηγαμε στη Αιγινα ητανε φανταστικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 23:00 Ο ~LoVeR BoY~: #39 18-06-09 23:00 Η χρονιά πέρασε πολύ γρήγορα.. ----------------------------------------- Νταξ ωραία ηταν...Πιο ωραία απο το δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flocki-@#!@$* Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτηρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Ο flocki-@#!@$*: #40 19-06-09 15:17 Εγω εριξα πολυ γελιο οταν τελευτεα ημερα ολα τα κοριτσια απο την ταξι μου εκλεγαν γιατι μια απο της φιλες τους θα πηγενε στο σχολειο που ηταν τρεια τετραγωνα πιο κατω γενικα η χρονια ηταν απεκτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και στον κόσμο? Τέλος πάντων, για μένα άλλη μια χρονιά...αν δεν ήταν για τα Μαθηματικά - Φυσική - Χημεία θα μου ήταν τελείως αδιάφορη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rea Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 223 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 19:48 Η Rea έγραψε: #24 10-06-09 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Dimitra95: Eμενα αυτη η χρονια θα μου μεινει αξεχαστη!! Εκτος απο τις καθημερινες ζαβολιες, αταξιες και αποβολες μεσα στην ταξη ηταν και η διημερη που πηγαμε στην θεσσαλονικη!!! Περασε πολυ γρηγορα αλλα τωρα δεν θα ηθελα με τιποτα να παω στην τριτη γυμνασιου........... Click για ανάπτυξη... Διημερα στη Β γυμν?? Μετακομιζω μαζι σου!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Arianos95: για μενα η φετινη χρονια ηταν χαλια...πρωτα απο ολα γιατι ηταν πολυ πιο δυσκολη σε σχεση με περυσι επισης γιατι περσι ειχαμε πολυ καλους καθηγητες ενω φετος....και τελος γιατι φετος ειχαμε φυσικη και χημεια και εγω γενικα συχενομαι οτι εχει σχεση με θετικη (φυσικη χημεια μαθηματικα βιολογια) Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1: Θετικη μακρια απο εμας!! Αλλα τα μαθηματα ειναι αναλογα με τους καθηγητες. Αν ο καθηγητης/ρια εναι μ****** τοτε ειναι και το μαθημα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: χαλια με μερικες εξαιρεσεις. Click για ανάπτυξη... Γιατι χαλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:47 Η Dimitra95: #25 10-06-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Rea: Διημερα στη Β γυμν?? Μετακομιζω μαζι σου!! ----------------------------------------- Ελα κανενα προβλημα!!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Secragr Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Ο Secragr έγραψε: #26 10-06-09 20:57 Ήρθε και η ώρα μου Εγώ φέτος πέρασα καλύτερα από πέρυσι. Το κλίμα στην τάξη, οι καθηγητές και γενικά τα πάντα ήταν καλύτερα από την πρώτη. Μεθαύριο φυσική, την Δευτέρα κείμενα και τελειώνουμε! Μετά καλοκαιράκι, αραλίκι που λένε Και γιατί ορισμένοι φοβάστε την τρίτη; Εγώ πιστεύω θα είναι καλύτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:11 Ο alex2395 έγραψε: #27 10-06-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Rea: Διημερα στη Β γυμν?? Μετακομιζω μαζι σου!! ----------------------------------------- :no1::no1::no1: Θετικη μακρια απο εμας!! Αλλα τα μαθηματα ειναι αναλογα με τους καθηγητες. Αν ο καθηγητης/ρια εναι μ****** τοτε ειναι και το μαθημα! ----------------------------------------- Γιατι χαλια?? Click για ανάπτυξη... χα κι εμεις πηγαμε τριημερη!Συρο! Περασσαμε υπεροχα....Ισως ηταν το πιο σημαντικο πραγμα της φετινης χρονιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:17 Ο ξαροπ έγραψε: #28 10-06-09 21:17 Ρε τριήμερη από Β' Γυμνασίου? Μείναμε πίιισω εμείς... Του χρόνου για μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:26 Ο Iliaso έγραψε: #29 10-06-09 21:26 Εμείς οι φλώροι των ιδιωτικών σεβόμαστε τους νόμους ξαρόπ..Απλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η cheery έγραψε: #30 10-06-09 21:28 Τι λενε οι νομοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:40 Η ποκαχοντας: #31 10-06-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Εμένα πάντως αυτή η χρονιά θα μου μείνει αξέχαστη...Τα περάσαμε τέλεια και σαν τμήμα κάναμε πολλές βλακειες! αλλα και πολλες πλακιτσες στους καθηγητες!!!!!!ΑΠΕΚΤΕΣ!!!!!! Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ τώρα.......!!! Πάντως, πολύ γρήγορα πέρασε η χρονιά...Ούτε που το κατάλαβα! Click για ανάπτυξη... Και πάρα πολύ ωραία και ξεχωριστά από κάθε άλλη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Λουκρητία: #32 10-06-09 21:46 Πως περασα;; Γιατι παιζετε με τον πονο μου; Ε; Σκατα περασα. Αθλια. Αισχος. Καθηγητες γτπ, εγω στην αρχη της χρονιας τελειως στον κοσμο μου, προβληματα με φιλες και καλα, και αλλα τετοια πιπερατα. Παντως οκεη, το ομολογω. Στο τελος της χρονιας ηταν καπως ωραια, και με την ταξη μου ριχναμε πολυ γελιο χωρις να ειμαστε στοκοι στα μαθηματα. Και γνωρισα και ενα πολυ ξεχωριστο ατομο.:xixi: Φιλικα οφ κορς.:Ρ Πανω κατω τωρα που το σκεφτομαι νταξ.. ψιλομετρια την λες την βου Γυμνασιου.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 22:03 Ο Nikos έγραψε: #33 10-06-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από ποκαχοντας: ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ[/color][/b][/i] Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεεεεεε τι έκανες εκεί....Δε τα έγραψα εγώ αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο ἅλς έγραψε: #34 17-06-09 20:16 Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλκης32962 Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:45 Ο Άλκης32962: #35 18-06-09 13:45 Τελεια περασαμε και πηγαμε και τετραημερη.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:05 Η candygirl96: #36 18-06-09 14:05 αυτη η χρονια ηταν δυσκολη.ηταν η προσαρμογη μου στο γυμνασιο.αχ!επιτελους!περασε! Β' Γυμνασιου τωρα!! οι βλακειες που καναμε δεν ηταν και πολλες,αλλα θα μου μεινουν αξεχαστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο giannis4ever: #37 18-06-09 19:26 Χάλια. Τουλάχιστον πιο χάλια από τις άλλες χρονιές. Ήμαστε ή καλύτερα ήμασταν το χειρότερο τμήμα του σχολείου και όλοι είχαν τρελαθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η ποκαχοντας: #38 18-06-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Click για ανάπτυξη... Aλλα στην μονοημερη που πηγαμε στη Αιγινα ητανε φανταστικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 23:00 Ο ~LoVeR BoY~: #39 18-06-09 23:00 Η χρονιά πέρασε πολύ γρήγορα.. ----------------------------------------- Νταξ ωραία ηταν...Πιο ωραία απο το δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flocki-@#!@$* Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτηρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Ο flocki-@#!@$*: #40 19-06-09 15:17 Εγω εριξα πολυ γελιο οταν τελευτεα ημερα ολα τα κοριτσια απο την ταξι μου εκλεγαν γιατι μια απο της φιλες τους θα πηγενε στο σχολειο που ηταν τρεια τετραγωνα πιο κατω γενικα η χρονια ηταν απεκτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dimitra95: Eμενα αυτη η χρονια θα μου μεινει αξεχαστη!! Εκτος απο τις καθημερινες ζαβολιες, αταξιες και αποβολες μεσα στην ταξη ηταν και η διημερη που πηγαμε στην θεσσαλονικη!!! Περασε πολυ γρηγορα αλλα τωρα δεν θα ηθελα με τιποτα να παω στην τριτη γυμνασιου........... Click για ανάπτυξη... Διημερα στη Β γυμν?? Μετακομιζω μαζι σου!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Arianos95: για μενα η φετινη χρονια ηταν χαλια...πρωτα απο ολα γιατι ηταν πολυ πιο δυσκολη σε σχεση με περυσι επισης γιατι περσι ειχαμε πολυ καλους καθηγητες ενω φετος....και τελος γιατι φετος ειχαμε φυσικη και χημεια και εγω γενικα συχενομαι οτι εχει σχεση με θετικη (φυσικη χημεια μαθηματικα βιολογια) Click για ανάπτυξη... :no1::no1::no1: Θετικη μακρια απο εμας!! Αλλα τα μαθηματα ειναι αναλογα με τους καθηγητες. Αν ο καθηγητης/ρια εναι μ****** τοτε ειναι και το μαθημα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: χαλια με μερικες εξαιρεσεις. Click για ανάπτυξη... Γιατι χαλια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitra95 Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 782 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:47 Η Dimitra95: #25 10-06-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Rea: Διημερα στη Β γυμν?? Μετακομιζω μαζι σου!! ----------------------------------------- Ελα κανενα προβλημα!!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Secragr Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Ο Secragr έγραψε: #26 10-06-09 20:57 Ήρθε και η ώρα μου Εγώ φέτος πέρασα καλύτερα από πέρυσι. Το κλίμα στην τάξη, οι καθηγητές και γενικά τα πάντα ήταν καλύτερα από την πρώτη. Μεθαύριο φυσική, την Δευτέρα κείμενα και τελειώνουμε! Μετά καλοκαιράκι, αραλίκι που λένε Και γιατί ορισμένοι φοβάστε την τρίτη; Εγώ πιστεύω θα είναι καλύτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:11 Ο alex2395 έγραψε: #27 10-06-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Rea: Διημερα στη Β γυμν?? Μετακομιζω μαζι σου!! ----------------------------------------- :no1::no1::no1: Θετικη μακρια απο εμας!! Αλλα τα μαθηματα ειναι αναλογα με τους καθηγητες. Αν ο καθηγητης/ρια εναι μ****** τοτε ειναι και το μαθημα! ----------------------------------------- Γιατι χαλια?? Click για ανάπτυξη... χα κι εμεις πηγαμε τριημερη!Συρο! Περασσαμε υπεροχα....Ισως ηταν το πιο σημαντικο πραγμα της φετινης χρονιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:17 Ο ξαροπ έγραψε: #28 10-06-09 21:17 Ρε τριήμερη από Β' Γυμνασίου? Μείναμε πίιισω εμείς... Του χρόνου για μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:26 Ο Iliaso έγραψε: #29 10-06-09 21:26 Εμείς οι φλώροι των ιδιωτικών σεβόμαστε τους νόμους ξαρόπ..Απλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η cheery έγραψε: #30 10-06-09 21:28 Τι λενε οι νομοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:40 Η ποκαχοντας: #31 10-06-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Εμένα πάντως αυτή η χρονιά θα μου μείνει αξέχαστη...Τα περάσαμε τέλεια και σαν τμήμα κάναμε πολλές βλακειες! αλλα και πολλες πλακιτσες στους καθηγητες!!!!!!ΑΠΕΚΤΕΣ!!!!!! Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ τώρα.......!!! Πάντως, πολύ γρήγορα πέρασε η χρονιά...Ούτε που το κατάλαβα! Click για ανάπτυξη... Και πάρα πολύ ωραία και ξεχωριστά από κάθε άλλη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Λουκρητία: #32 10-06-09 21:46 Πως περασα;; Γιατι παιζετε με τον πονο μου; Ε; Σκατα περασα. Αθλια. Αισχος. Καθηγητες γτπ, εγω στην αρχη της χρονιας τελειως στον κοσμο μου, προβληματα με φιλες και καλα, και αλλα τετοια πιπερατα. Παντως οκεη, το ομολογω. Στο τελος της χρονιας ηταν καπως ωραια, και με την ταξη μου ριχναμε πολυ γελιο χωρις να ειμαστε στοκοι στα μαθηματα. Και γνωρισα και ενα πολυ ξεχωριστο ατομο.:xixi: Φιλικα οφ κορς.:Ρ Πανω κατω τωρα που το σκεφτομαι νταξ.. ψιλομετρια την λες την βου Γυμνασιου.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 22:03 Ο Nikos έγραψε: #33 10-06-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από ποκαχοντας: ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ[/color][/b][/i] Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεεεεεε τι έκανες εκεί....Δε τα έγραψα εγώ αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο ἅλς έγραψε: #34 17-06-09 20:16 Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλκης32962 Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:45 Ο Άλκης32962: #35 18-06-09 13:45 Τελεια περασαμε και πηγαμε και τετραημερη.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:05 Η candygirl96: #36 18-06-09 14:05 αυτη η χρονια ηταν δυσκολη.ηταν η προσαρμογη μου στο γυμνασιο.αχ!επιτελους!περασε! Β' Γυμνασιου τωρα!! οι βλακειες που καναμε δεν ηταν και πολλες,αλλα θα μου μεινουν αξεχαστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο giannis4ever: #37 18-06-09 19:26 Χάλια. Τουλάχιστον πιο χάλια από τις άλλες χρονιές. Ήμαστε ή καλύτερα ήμασταν το χειρότερο τμήμα του σχολείου και όλοι είχαν τρελαθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η ποκαχοντας: #38 18-06-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Click για ανάπτυξη... Aλλα στην μονοημερη που πηγαμε στη Αιγινα ητανε φανταστικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 23:00 Ο ~LoVeR BoY~: #39 18-06-09 23:00 Η χρονιά πέρασε πολύ γρήγορα.. ----------------------------------------- Νταξ ωραία ηταν...Πιο ωραία απο το δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flocki-@#!@$* Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτηρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Ο flocki-@#!@$*: #40 19-06-09 15:17 Εγω εριξα πολυ γελιο οταν τελευτεα ημερα ολα τα κοριτσια απο την ταξι μου εκλεγαν γιατι μια απο της φιλες τους θα πηγενε στο σχολειο που ηταν τρεια τετραγωνα πιο κατω γενικα η χρονια ηταν απεκτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rea: Διημερα στη Β γυμν?? Μετακομιζω μαζι σου!! ----------------------------------------- Ελα κανενα προβλημα!!!:xixi: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Secragr Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 49 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 20:57 Ο Secragr έγραψε: #26 10-06-09 20:57 Ήρθε και η ώρα μου Εγώ φέτος πέρασα καλύτερα από πέρυσι. Το κλίμα στην τάξη, οι καθηγητές και γενικά τα πάντα ήταν καλύτερα από την πρώτη. Μεθαύριο φυσική, την Δευτέρα κείμενα και τελειώνουμε! Μετά καλοκαιράκι, αραλίκι που λένε Και γιατί ορισμένοι φοβάστε την τρίτη; Εγώ πιστεύω θα είναι καλύτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:11 Ο alex2395 έγραψε: #27 10-06-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Rea: Διημερα στη Β γυμν?? Μετακομιζω μαζι σου!! ----------------------------------------- :no1::no1::no1: Θετικη μακρια απο εμας!! Αλλα τα μαθηματα ειναι αναλογα με τους καθηγητες. Αν ο καθηγητης/ρια εναι μ****** τοτε ειναι και το μαθημα! ----------------------------------------- Γιατι χαλια?? Click για ανάπτυξη... χα κι εμεις πηγαμε τριημερη!Συρο! Περασσαμε υπεροχα....Ισως ηταν το πιο σημαντικο πραγμα της φετινης χρονιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:17 Ο ξαροπ έγραψε: #28 10-06-09 21:17 Ρε τριήμερη από Β' Γυμνασίου? Μείναμε πίιισω εμείς... Του χρόνου για μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:26 Ο Iliaso έγραψε: #29 10-06-09 21:26 Εμείς οι φλώροι των ιδιωτικών σεβόμαστε τους νόμους ξαρόπ..Απλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η cheery έγραψε: #30 10-06-09 21:28 Τι λενε οι νομοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:40 Η ποκαχοντας: #31 10-06-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Εμένα πάντως αυτή η χρονιά θα μου μείνει αξέχαστη...Τα περάσαμε τέλεια και σαν τμήμα κάναμε πολλές βλακειες! αλλα και πολλες πλακιτσες στους καθηγητες!!!!!!ΑΠΕΚΤΕΣ!!!!!! Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ τώρα.......!!! Πάντως, πολύ γρήγορα πέρασε η χρονιά...Ούτε που το κατάλαβα! Click για ανάπτυξη... Και πάρα πολύ ωραία και ξεχωριστά από κάθε άλλη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Λουκρητία: #32 10-06-09 21:46 Πως περασα;; Γιατι παιζετε με τον πονο μου; Ε; Σκατα περασα. Αθλια. Αισχος. Καθηγητες γτπ, εγω στην αρχη της χρονιας τελειως στον κοσμο μου, προβληματα με φιλες και καλα, και αλλα τετοια πιπερατα. Παντως οκεη, το ομολογω. Στο τελος της χρονιας ηταν καπως ωραια, και με την ταξη μου ριχναμε πολυ γελιο χωρις να ειμαστε στοκοι στα μαθηματα. Και γνωρισα και ενα πολυ ξεχωριστο ατομο.:xixi: Φιλικα οφ κορς.:Ρ Πανω κατω τωρα που το σκεφτομαι νταξ.. ψιλομετρια την λες την βου Γυμνασιου.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 22:03 Ο Nikos έγραψε: #33 10-06-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από ποκαχοντας: ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ[/color][/b][/i] Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεεεεεε τι έκανες εκεί....Δε τα έγραψα εγώ αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο ἅλς έγραψε: #34 17-06-09 20:16 Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλκης32962 Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:45 Ο Άλκης32962: #35 18-06-09 13:45 Τελεια περασαμε και πηγαμε και τετραημερη.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:05 Η candygirl96: #36 18-06-09 14:05 αυτη η χρονια ηταν δυσκολη.ηταν η προσαρμογη μου στο γυμνασιο.αχ!επιτελους!περασε! Β' Γυμνασιου τωρα!! οι βλακειες που καναμε δεν ηταν και πολλες,αλλα θα μου μεινουν αξεχαστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο giannis4ever: #37 18-06-09 19:26 Χάλια. Τουλάχιστον πιο χάλια από τις άλλες χρονιές. Ήμαστε ή καλύτερα ήμασταν το χειρότερο τμήμα του σχολείου και όλοι είχαν τρελαθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η ποκαχοντας: #38 18-06-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Click για ανάπτυξη... Aλλα στην μονοημερη που πηγαμε στη Αιγινα ητανε φανταστικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 23:00 Ο ~LoVeR BoY~: #39 18-06-09 23:00 Η χρονιά πέρασε πολύ γρήγορα.. ----------------------------------------- Νταξ ωραία ηταν...Πιο ωραία απο το δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flocki-@#!@$* Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτηρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Ο flocki-@#!@$*: #40 19-06-09 15:17 Εγω εριξα πολυ γελιο οταν τελευτεα ημερα ολα τα κοριτσια απο την ταξι μου εκλεγαν γιατι μια απο της φιλες τους θα πηγενε στο σχολειο που ηταν τρεια τετραγωνα πιο κατω γενικα η χρονια ηταν απεκτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ήρθε και η ώρα μου Εγώ φέτος πέρασα καλύτερα από πέρυσι. Το κλίμα στην τάξη, οι καθηγητές και γενικά τα πάντα ήταν καλύτερα από την πρώτη. Μεθαύριο φυσική, την Δευτέρα κείμενα και τελειώνουμε! Μετά καλοκαιράκι, αραλίκι που λένε Και γιατί ορισμένοι φοβάστε την τρίτη; Εγώ πιστεύω θα είναι καλύτερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex2395 Δραστήριο μέλος Ο Aλεξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 600 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:11 Ο alex2395 έγραψε: #27 10-06-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Rea: Διημερα στη Β γυμν?? Μετακομιζω μαζι σου!! ----------------------------------------- :no1::no1::no1: Θετικη μακρια απο εμας!! Αλλα τα μαθηματα ειναι αναλογα με τους καθηγητες. Αν ο καθηγητης/ρια εναι μ****** τοτε ειναι και το μαθημα! ----------------------------------------- Γιατι χαλια?? Click για ανάπτυξη... χα κι εμεις πηγαμε τριημερη!Συρο! Περασσαμε υπεροχα....Ισως ηταν το πιο σημαντικο πραγμα της φετινης χρονιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:17 Ο ξαροπ έγραψε: #28 10-06-09 21:17 Ρε τριήμερη από Β' Γυμνασίου? Μείναμε πίιισω εμείς... Του χρόνου για μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:26 Ο Iliaso έγραψε: #29 10-06-09 21:26 Εμείς οι φλώροι των ιδιωτικών σεβόμαστε τους νόμους ξαρόπ..Απλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η cheery έγραψε: #30 10-06-09 21:28 Τι λενε οι νομοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:40 Η ποκαχοντας: #31 10-06-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Εμένα πάντως αυτή η χρονιά θα μου μείνει αξέχαστη...Τα περάσαμε τέλεια και σαν τμήμα κάναμε πολλές βλακειες! αλλα και πολλες πλακιτσες στους καθηγητες!!!!!!ΑΠΕΚΤΕΣ!!!!!! Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ τώρα.......!!! Πάντως, πολύ γρήγορα πέρασε η χρονιά...Ούτε που το κατάλαβα! Click για ανάπτυξη... Και πάρα πολύ ωραία και ξεχωριστά από κάθε άλλη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Λουκρητία: #32 10-06-09 21:46 Πως περασα;; Γιατι παιζετε με τον πονο μου; Ε; Σκατα περασα. Αθλια. Αισχος. Καθηγητες γτπ, εγω στην αρχη της χρονιας τελειως στον κοσμο μου, προβληματα με φιλες και καλα, και αλλα τετοια πιπερατα. Παντως οκεη, το ομολογω. Στο τελος της χρονιας ηταν καπως ωραια, και με την ταξη μου ριχναμε πολυ γελιο χωρις να ειμαστε στοκοι στα μαθηματα. Και γνωρισα και ενα πολυ ξεχωριστο ατομο.:xixi: Φιλικα οφ κορς.:Ρ Πανω κατω τωρα που το σκεφτομαι νταξ.. ψιλομετρια την λες την βου Γυμνασιου.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 22:03 Ο Nikos έγραψε: #33 10-06-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από ποκαχοντας: ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ[/color][/b][/i] Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεεεεεε τι έκανες εκεί....Δε τα έγραψα εγώ αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο ἅλς έγραψε: #34 17-06-09 20:16 Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλκης32962 Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:45 Ο Άλκης32962: #35 18-06-09 13:45 Τελεια περασαμε και πηγαμε και τετραημερη.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:05 Η candygirl96: #36 18-06-09 14:05 αυτη η χρονια ηταν δυσκολη.ηταν η προσαρμογη μου στο γυμνασιο.αχ!επιτελους!περασε! Β' Γυμνασιου τωρα!! οι βλακειες που καναμε δεν ηταν και πολλες,αλλα θα μου μεινουν αξεχαστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο giannis4ever: #37 18-06-09 19:26 Χάλια. Τουλάχιστον πιο χάλια από τις άλλες χρονιές. Ήμαστε ή καλύτερα ήμασταν το χειρότερο τμήμα του σχολείου και όλοι είχαν τρελαθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η ποκαχοντας: #38 18-06-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Click για ανάπτυξη... Aλλα στην μονοημερη που πηγαμε στη Αιγινα ητανε φανταστικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 23:00 Ο ~LoVeR BoY~: #39 18-06-09 23:00 Η χρονιά πέρασε πολύ γρήγορα.. ----------------------------------------- Νταξ ωραία ηταν...Πιο ωραία απο το δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flocki-@#!@$* Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτηρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Ο flocki-@#!@$*: #40 19-06-09 15:17 Εγω εριξα πολυ γελιο οταν τελευτεα ημερα ολα τα κοριτσια απο την ταξι μου εκλεγαν γιατι μια απο της φιλες τους θα πηγενε στο σχολειο που ηταν τρεια τετραγωνα πιο κατω γενικα η χρονια ηταν απεκτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rea: Διημερα στη Β γυμν?? Μετακομιζω μαζι σου!! ----------------------------------------- :no1::no1::no1: Θετικη μακρια απο εμας!! Αλλα τα μαθηματα ειναι αναλογα με τους καθηγητες. Αν ο καθηγητης/ρια εναι μ****** τοτε ειναι και το μαθημα! ----------------------------------------- Γιατι χαλια?? Click για ανάπτυξη... χα κι εμεις πηγαμε τριημερη!Συρο! Περασσαμε υπεροχα....Ισως ηταν το πιο σημαντικο πραγμα της φετινης χρονιας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:17 Ο ξαροπ έγραψε: #28 10-06-09 21:17 Ρε τριήμερη από Β' Γυμνασίου? Μείναμε πίιισω εμείς... Του χρόνου για μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:26 Ο Iliaso έγραψε: #29 10-06-09 21:26 Εμείς οι φλώροι των ιδιωτικών σεβόμαστε τους νόμους ξαρόπ..Απλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η cheery έγραψε: #30 10-06-09 21:28 Τι λενε οι νομοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:40 Η ποκαχοντας: #31 10-06-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Εμένα πάντως αυτή η χρονιά θα μου μείνει αξέχαστη...Τα περάσαμε τέλεια και σαν τμήμα κάναμε πολλές βλακειες! αλλα και πολλες πλακιτσες στους καθηγητες!!!!!!ΑΠΕΚΤΕΣ!!!!!! Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ τώρα.......!!! Πάντως, πολύ γρήγορα πέρασε η χρονιά...Ούτε που το κατάλαβα! Click για ανάπτυξη... Και πάρα πολύ ωραία και ξεχωριστά από κάθε άλλη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Λουκρητία: #32 10-06-09 21:46 Πως περασα;; Γιατι παιζετε με τον πονο μου; Ε; Σκατα περασα. Αθλια. Αισχος. Καθηγητες γτπ, εγω στην αρχη της χρονιας τελειως στον κοσμο μου, προβληματα με φιλες και καλα, και αλλα τετοια πιπερατα. Παντως οκεη, το ομολογω. Στο τελος της χρονιας ηταν καπως ωραια, και με την ταξη μου ριχναμε πολυ γελιο χωρις να ειμαστε στοκοι στα μαθηματα. Και γνωρισα και ενα πολυ ξεχωριστο ατομο.:xixi: Φιλικα οφ κορς.:Ρ Πανω κατω τωρα που το σκεφτομαι νταξ.. ψιλομετρια την λες την βου Γυμνασιου.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 22:03 Ο Nikos έγραψε: #33 10-06-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από ποκαχοντας: ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ[/color][/b][/i] Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεεεεεε τι έκανες εκεί....Δε τα έγραψα εγώ αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο ἅλς έγραψε: #34 17-06-09 20:16 Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλκης32962 Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:45 Ο Άλκης32962: #35 18-06-09 13:45 Τελεια περασαμε και πηγαμε και τετραημερη.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:05 Η candygirl96: #36 18-06-09 14:05 αυτη η χρονια ηταν δυσκολη.ηταν η προσαρμογη μου στο γυμνασιο.αχ!επιτελους!περασε! Β' Γυμνασιου τωρα!! οι βλακειες που καναμε δεν ηταν και πολλες,αλλα θα μου μεινουν αξεχαστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο giannis4ever: #37 18-06-09 19:26 Χάλια. Τουλάχιστον πιο χάλια από τις άλλες χρονιές. Ήμαστε ή καλύτερα ήμασταν το χειρότερο τμήμα του σχολείου και όλοι είχαν τρελαθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η ποκαχοντας: #38 18-06-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Click για ανάπτυξη... Aλλα στην μονοημερη που πηγαμε στη Αιγινα ητανε φανταστικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 23:00 Ο ~LoVeR BoY~: #39 18-06-09 23:00 Η χρονιά πέρασε πολύ γρήγορα.. ----------------------------------------- Νταξ ωραία ηταν...Πιο ωραία απο το δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flocki-@#!@$* Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτηρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Ο flocki-@#!@$*: #40 19-06-09 15:17 Εγω εριξα πολυ γελιο οταν τελευτεα ημερα ολα τα κοριτσια απο την ταξι μου εκλεγαν γιατι μια απο της φιλες τους θα πηγενε στο σχολειο που ηταν τρεια τετραγωνα πιο κατω γενικα η χρονια ηταν απεκτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε τριήμερη από Β' Γυμνασίου? Μείναμε πίιισω εμείς... Του χρόνου για μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:26 Ο Iliaso έγραψε: #29 10-06-09 21:26 Εμείς οι φλώροι των ιδιωτικών σεβόμαστε τους νόμους ξαρόπ..Απλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η cheery έγραψε: #30 10-06-09 21:28 Τι λενε οι νομοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:40 Η ποκαχοντας: #31 10-06-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Εμένα πάντως αυτή η χρονιά θα μου μείνει αξέχαστη...Τα περάσαμε τέλεια και σαν τμήμα κάναμε πολλές βλακειες! αλλα και πολλες πλακιτσες στους καθηγητες!!!!!!ΑΠΕΚΤΕΣ!!!!!! Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ τώρα.......!!! Πάντως, πολύ γρήγορα πέρασε η χρονιά...Ούτε που το κατάλαβα! Click για ανάπτυξη... Και πάρα πολύ ωραία και ξεχωριστά από κάθε άλλη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Λουκρητία: #32 10-06-09 21:46 Πως περασα;; Γιατι παιζετε με τον πονο μου; Ε; Σκατα περασα. Αθλια. Αισχος. Καθηγητες γτπ, εγω στην αρχη της χρονιας τελειως στον κοσμο μου, προβληματα με φιλες και καλα, και αλλα τετοια πιπερατα. Παντως οκεη, το ομολογω. Στο τελος της χρονιας ηταν καπως ωραια, και με την ταξη μου ριχναμε πολυ γελιο χωρις να ειμαστε στοκοι στα μαθηματα. Και γνωρισα και ενα πολυ ξεχωριστο ατομο.:xixi: Φιλικα οφ κορς.:Ρ Πανω κατω τωρα που το σκεφτομαι νταξ.. ψιλομετρια την λες την βου Γυμνασιου.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 22:03 Ο Nikos έγραψε: #33 10-06-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από ποκαχοντας: ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ[/color][/b][/i] Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεεεεεε τι έκανες εκεί....Δε τα έγραψα εγώ αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο ἅλς έγραψε: #34 17-06-09 20:16 Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλκης32962 Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:45 Ο Άλκης32962: #35 18-06-09 13:45 Τελεια περασαμε και πηγαμε και τετραημερη.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:05 Η candygirl96: #36 18-06-09 14:05 αυτη η χρονια ηταν δυσκολη.ηταν η προσαρμογη μου στο γυμνασιο.αχ!επιτελους!περασε! Β' Γυμνασιου τωρα!! οι βλακειες που καναμε δεν ηταν και πολλες,αλλα θα μου μεινουν αξεχαστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο giannis4ever: #37 18-06-09 19:26 Χάλια. Τουλάχιστον πιο χάλια από τις άλλες χρονιές. Ήμαστε ή καλύτερα ήμασταν το χειρότερο τμήμα του σχολείου και όλοι είχαν τρελαθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η ποκαχοντας: #38 18-06-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Click για ανάπτυξη... Aλλα στην μονοημερη που πηγαμε στη Αιγινα ητανε φανταστικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 23:00 Ο ~LoVeR BoY~: #39 18-06-09 23:00 Η χρονιά πέρασε πολύ γρήγορα.. ----------------------------------------- Νταξ ωραία ηταν...Πιο ωραία απο το δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flocki-@#!@$* Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτηρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Ο flocki-@#!@$*: #40 19-06-09 15:17 Εγω εριξα πολυ γελιο οταν τελευτεα ημερα ολα τα κοριτσια απο την ταξι μου εκλεγαν γιατι μια απο της φιλες τους θα πηγενε στο σχολειο που ηταν τρεια τετραγωνα πιο κατω γενικα η χρονια ηταν απεκτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς οι φλώροι των ιδιωτικών σεβόμαστε τους νόμους ξαρόπ..Απλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery Πολύ δραστήριο μέλος Η cheery αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.005 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:28 Η cheery έγραψε: #30 10-06-09 21:28 Τι λενε οι νομοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:40 Η ποκαχοντας: #31 10-06-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Εμένα πάντως αυτή η χρονιά θα μου μείνει αξέχαστη...Τα περάσαμε τέλεια και σαν τμήμα κάναμε πολλές βλακειες! αλλα και πολλες πλακιτσες στους καθηγητες!!!!!!ΑΠΕΚΤΕΣ!!!!!! Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ τώρα.......!!! Πάντως, πολύ γρήγορα πέρασε η χρονιά...Ούτε που το κατάλαβα! Click για ανάπτυξη... Και πάρα πολύ ωραία και ξεχωριστά από κάθε άλλη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Λουκρητία: #32 10-06-09 21:46 Πως περασα;; Γιατι παιζετε με τον πονο μου; Ε; Σκατα περασα. Αθλια. Αισχος. Καθηγητες γτπ, εγω στην αρχη της χρονιας τελειως στον κοσμο μου, προβληματα με φιλες και καλα, και αλλα τετοια πιπερατα. Παντως οκεη, το ομολογω. Στο τελος της χρονιας ηταν καπως ωραια, και με την ταξη μου ριχναμε πολυ γελιο χωρις να ειμαστε στοκοι στα μαθηματα. Και γνωρισα και ενα πολυ ξεχωριστο ατομο.:xixi: Φιλικα οφ κορς.:Ρ Πανω κατω τωρα που το σκεφτομαι νταξ.. ψιλομετρια την λες την βου Γυμνασιου.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 22:03 Ο Nikos έγραψε: #33 10-06-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από ποκαχοντας: ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ[/color][/b][/i] Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεεεεεε τι έκανες εκεί....Δε τα έγραψα εγώ αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο ἅλς έγραψε: #34 17-06-09 20:16 Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλκης32962 Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:45 Ο Άλκης32962: #35 18-06-09 13:45 Τελεια περασαμε και πηγαμε και τετραημερη.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:05 Η candygirl96: #36 18-06-09 14:05 αυτη η χρονια ηταν δυσκολη.ηταν η προσαρμογη μου στο γυμνασιο.αχ!επιτελους!περασε! Β' Γυμνασιου τωρα!! οι βλακειες που καναμε δεν ηταν και πολλες,αλλα θα μου μεινουν αξεχαστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο giannis4ever: #37 18-06-09 19:26 Χάλια. Τουλάχιστον πιο χάλια από τις άλλες χρονιές. Ήμαστε ή καλύτερα ήμασταν το χειρότερο τμήμα του σχολείου και όλοι είχαν τρελαθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η ποκαχοντας: #38 18-06-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Click για ανάπτυξη... Aλλα στην μονοημερη που πηγαμε στη Αιγινα ητανε φανταστικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 23:00 Ο ~LoVeR BoY~: #39 18-06-09 23:00 Η χρονιά πέρασε πολύ γρήγορα.. ----------------------------------------- Νταξ ωραία ηταν...Πιο ωραία απο το δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flocki-@#!@$* Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτηρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Ο flocki-@#!@$*: #40 19-06-09 15:17 Εγω εριξα πολυ γελιο οταν τελευτεα ημερα ολα τα κοριτσια απο την ταξι μου εκλεγαν γιατι μια απο της φιλες τους θα πηγενε στο σχολειο που ηταν τρεια τετραγωνα πιο κατω γενικα η χρονια ηταν απεκτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι λενε οι νομοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:40 Η ποκαχοντας: #31 10-06-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Εμένα πάντως αυτή η χρονιά θα μου μείνει αξέχαστη...Τα περάσαμε τέλεια και σαν τμήμα κάναμε πολλές βλακειες! αλλα και πολλες πλακιτσες στους καθηγητες!!!!!!ΑΠΕΚΤΕΣ!!!!!! Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ τώρα.......!!! Πάντως, πολύ γρήγορα πέρασε η χρονιά...Ούτε που το κατάλαβα! Click για ανάπτυξη... Και πάρα πολύ ωραία και ξεχωριστά από κάθε άλλη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Λουκρητία: #32 10-06-09 21:46 Πως περασα;; Γιατι παιζετε με τον πονο μου; Ε; Σκατα περασα. Αθλια. Αισχος. Καθηγητες γτπ, εγω στην αρχη της χρονιας τελειως στον κοσμο μου, προβληματα με φιλες και καλα, και αλλα τετοια πιπερατα. Παντως οκεη, το ομολογω. Στο τελος της χρονιας ηταν καπως ωραια, και με την ταξη μου ριχναμε πολυ γελιο χωρις να ειμαστε στοκοι στα μαθηματα. Και γνωρισα και ενα πολυ ξεχωριστο ατομο.:xixi: Φιλικα οφ κορς.:Ρ Πανω κατω τωρα που το σκεφτομαι νταξ.. ψιλομετρια την λες την βου Γυμνασιου.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 22:03 Ο Nikos έγραψε: #33 10-06-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από ποκαχοντας: ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ[/color][/b][/i] Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεεεεεε τι έκανες εκεί....Δε τα έγραψα εγώ αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο ἅλς έγραψε: #34 17-06-09 20:16 Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλκης32962 Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:45 Ο Άλκης32962: #35 18-06-09 13:45 Τελεια περασαμε και πηγαμε και τετραημερη.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:05 Η candygirl96: #36 18-06-09 14:05 αυτη η χρονια ηταν δυσκολη.ηταν η προσαρμογη μου στο γυμνασιο.αχ!επιτελους!περασε! Β' Γυμνασιου τωρα!! οι βλακειες που καναμε δεν ηταν και πολλες,αλλα θα μου μεινουν αξεχαστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο giannis4ever: #37 18-06-09 19:26 Χάλια. Τουλάχιστον πιο χάλια από τις άλλες χρονιές. Ήμαστε ή καλύτερα ήμασταν το χειρότερο τμήμα του σχολείου και όλοι είχαν τρελαθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η ποκαχοντας: #38 18-06-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Click για ανάπτυξη... Aλλα στην μονοημερη που πηγαμε στη Αιγινα ητανε φανταστικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 23:00 Ο ~LoVeR BoY~: #39 18-06-09 23:00 Η χρονιά πέρασε πολύ γρήγορα.. ----------------------------------------- Νταξ ωραία ηταν...Πιο ωραία απο το δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flocki-@#!@$* Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτηρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Ο flocki-@#!@$*: #40 19-06-09 15:17 Εγω εριξα πολυ γελιο οταν τελευτεα ημερα ολα τα κοριτσια απο την ταξι μου εκλεγαν γιατι μια απο της φιλες τους θα πηγενε στο σχολειο που ηταν τρεια τετραγωνα πιο κατω γενικα η χρονια ηταν απεκτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Εμένα πάντως αυτή η χρονιά θα μου μείνει αξέχαστη...Τα περάσαμε τέλεια και σαν τμήμα κάναμε πολλές βλακειες! αλλα και πολλες πλακιτσες στους καθηγητες!!!!!!ΑΠΕΚΤΕΣ!!!!!! Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ τώρα.......!!! Πάντως, πολύ γρήγορα πέρασε η χρονιά...Ούτε που το κατάλαβα! Click για ανάπτυξη... Και πάρα πολύ ωραία και ξεχωριστά από κάθε άλλη χρονιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 21:46 Η Λουκρητία: #32 10-06-09 21:46 Πως περασα;; Γιατι παιζετε με τον πονο μου; Ε; Σκατα περασα. Αθλια. Αισχος. Καθηγητες γτπ, εγω στην αρχη της χρονιας τελειως στον κοσμο μου, προβληματα με φιλες και καλα, και αλλα τετοια πιπερατα. Παντως οκεη, το ομολογω. Στο τελος της χρονιας ηταν καπως ωραια, και με την ταξη μου ριχναμε πολυ γελιο χωρις να ειμαστε στοκοι στα μαθηματα. Και γνωρισα και ενα πολυ ξεχωριστο ατομο.:xixi: Φιλικα οφ κορς.:Ρ Πανω κατω τωρα που το σκεφτομαι νταξ.. ψιλομετρια την λες την βου Γυμνασιου.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 22:03 Ο Nikos έγραψε: #33 10-06-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από ποκαχοντας: ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ[/color][/b][/i] Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεεεεεε τι έκανες εκεί....Δε τα έγραψα εγώ αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο ἅλς έγραψε: #34 17-06-09 20:16 Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλκης32962 Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:45 Ο Άλκης32962: #35 18-06-09 13:45 Τελεια περασαμε και πηγαμε και τετραημερη.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:05 Η candygirl96: #36 18-06-09 14:05 αυτη η χρονια ηταν δυσκολη.ηταν η προσαρμογη μου στο γυμνασιο.αχ!επιτελους!περασε! Β' Γυμνασιου τωρα!! οι βλακειες που καναμε δεν ηταν και πολλες,αλλα θα μου μεινουν αξεχαστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο giannis4ever: #37 18-06-09 19:26 Χάλια. Τουλάχιστον πιο χάλια από τις άλλες χρονιές. Ήμαστε ή καλύτερα ήμασταν το χειρότερο τμήμα του σχολείου και όλοι είχαν τρελαθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η ποκαχοντας: #38 18-06-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Click για ανάπτυξη... Aλλα στην μονοημερη που πηγαμε στη Αιγινα ητανε φανταστικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 23:00 Ο ~LoVeR BoY~: #39 18-06-09 23:00 Η χρονιά πέρασε πολύ γρήγορα.. ----------------------------------------- Νταξ ωραία ηταν...Πιο ωραία απο το δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flocki-@#!@$* Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτηρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Ο flocki-@#!@$*: #40 19-06-09 15:17 Εγω εριξα πολυ γελιο οταν τελευτεα ημερα ολα τα κοριτσια απο την ταξι μου εκλεγαν γιατι μια απο της φιλες τους θα πηγενε στο σχολειο που ηταν τρεια τετραγωνα πιο κατω γενικα η χρονια ηταν απεκτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πως περασα;; Γιατι παιζετε με τον πονο μου; Ε; Σκατα περασα. Αθλια. Αισχος. Καθηγητες γτπ, εγω στην αρχη της χρονιας τελειως στον κοσμο μου, προβληματα με φιλες και καλα, και αλλα τετοια πιπερατα. Παντως οκεη, το ομολογω. Στο τελος της χρονιας ηταν καπως ωραια, και με την ταξη μου ριχναμε πολυ γελιο χωρις να ειμαστε στοκοι στα μαθηματα. Και γνωρισα και ενα πολυ ξεχωριστο ατομο.:xixi: Φιλικα οφ κορς.:Ρ Πανω κατω τωρα που το σκεφτομαι νταξ.. ψιλομετρια την λες την βου Γυμνασιου.:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2009 στις 22:03 Ο Nikos έγραψε: #33 10-06-09 22:03 Αρχική Δημοσίευση από ποκαχοντας: ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ[/color][/b][/i] Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεεεεεε τι έκανες εκεί....Δε τα έγραψα εγώ αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο ἅλς έγραψε: #34 17-06-09 20:16 Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλκης32962 Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:45 Ο Άλκης32962: #35 18-06-09 13:45 Τελεια περασαμε και πηγαμε και τετραημερη.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:05 Η candygirl96: #36 18-06-09 14:05 αυτη η χρονια ηταν δυσκολη.ηταν η προσαρμογη μου στο γυμνασιο.αχ!επιτελους!περασε! Β' Γυμνασιου τωρα!! οι βλακειες που καναμε δεν ηταν και πολλες,αλλα θα μου μεινουν αξεχαστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο giannis4ever: #37 18-06-09 19:26 Χάλια. Τουλάχιστον πιο χάλια από τις άλλες χρονιές. Ήμαστε ή καλύτερα ήμασταν το χειρότερο τμήμα του σχολείου και όλοι είχαν τρελαθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η ποκαχοντας: #38 18-06-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Click για ανάπτυξη... Aλλα στην μονοημερη που πηγαμε στη Αιγινα ητανε φανταστικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 23:00 Ο ~LoVeR BoY~: #39 18-06-09 23:00 Η χρονιά πέρασε πολύ γρήγορα.. ----------------------------------------- Νταξ ωραία ηταν...Πιο ωραία απο το δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flocki-@#!@$* Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτηρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Ο flocki-@#!@$*: #40 19-06-09 15:17 Εγω εριξα πολυ γελιο οταν τελευτεα ημερα ολα τα κοριτσια απο την ταξι μου εκλεγαν γιατι μια απο της φιλες τους θα πηγενε στο σχολειο που ηταν τρεια τετραγωνα πιο κατω γενικα η χρονια ηταν απεκτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ποκαχοντας: ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ[/color][/b][/i] Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεεεεεε τι έκανες εκεί....Δε τα έγραψα εγώ αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2009 στις 20:16 Ο ἅλς έγραψε: #34 17-06-09 20:16 Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλκης32962 Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:45 Ο Άλκης32962: #35 18-06-09 13:45 Τελεια περασαμε και πηγαμε και τετραημερη.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:05 Η candygirl96: #36 18-06-09 14:05 αυτη η χρονια ηταν δυσκολη.ηταν η προσαρμογη μου στο γυμνασιο.αχ!επιτελους!περασε! Β' Γυμνασιου τωρα!! οι βλακειες που καναμε δεν ηταν και πολλες,αλλα θα μου μεινουν αξεχαστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο giannis4ever: #37 18-06-09 19:26 Χάλια. Τουλάχιστον πιο χάλια από τις άλλες χρονιές. Ήμαστε ή καλύτερα ήμασταν το χειρότερο τμήμα του σχολείου και όλοι είχαν τρελαθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η ποκαχοντας: #38 18-06-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Click για ανάπτυξη... Aλλα στην μονοημερη που πηγαμε στη Αιγινα ητανε φανταστικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 23:00 Ο ~LoVeR BoY~: #39 18-06-09 23:00 Η χρονιά πέρασε πολύ γρήγορα.. ----------------------------------------- Νταξ ωραία ηταν...Πιο ωραία απο το δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flocki-@#!@$* Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτηρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Ο flocki-@#!@$*: #40 19-06-09 15:17 Εγω εριξα πολυ γελιο οταν τελευτεα ημερα ολα τα κοριτσια απο την ταξι μου εκλεγαν γιατι μια απο της φιλες τους θα πηγενε στο σχολειο που ηταν τρεια τετραγωνα πιο κατω γενικα η χρονια ηταν απεκτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άλκης32962 Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 13:45 Ο Άλκης32962: #35 18-06-09 13:45 Τελεια περασαμε και πηγαμε και τετραημερη.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:05 Η candygirl96: #36 18-06-09 14:05 αυτη η χρονια ηταν δυσκολη.ηταν η προσαρμογη μου στο γυμνασιο.αχ!επιτελους!περασε! Β' Γυμνασιου τωρα!! οι βλακειες που καναμε δεν ηταν και πολλες,αλλα θα μου μεινουν αξεχαστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο giannis4ever: #37 18-06-09 19:26 Χάλια. Τουλάχιστον πιο χάλια από τις άλλες χρονιές. Ήμαστε ή καλύτερα ήμασταν το χειρότερο τμήμα του σχολείου και όλοι είχαν τρελαθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η ποκαχοντας: #38 18-06-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Click για ανάπτυξη... Aλλα στην μονοημερη που πηγαμε στη Αιγινα ητανε φανταστικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 23:00 Ο ~LoVeR BoY~: #39 18-06-09 23:00 Η χρονιά πέρασε πολύ γρήγορα.. ----------------------------------------- Νταξ ωραία ηταν...Πιο ωραία απο το δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flocki-@#!@$* Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτηρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Ο flocki-@#!@$*: #40 19-06-09 15:17 Εγω εριξα πολυ γελιο οταν τελευτεα ημερα ολα τα κοριτσια απο την ταξι μου εκλεγαν γιατι μια απο της φιλες τους θα πηγενε στο σχολειο που ηταν τρεια τετραγωνα πιο κατω γενικα η χρονια ηταν απεκτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελεια περασαμε και πηγαμε και τετραημερη.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
candygirl96 Εκκολαπτόμενο μέλος Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 14:05 Η candygirl96: #36 18-06-09 14:05 αυτη η χρονια ηταν δυσκολη.ηταν η προσαρμογη μου στο γυμνασιο.αχ!επιτελους!περασε! Β' Γυμνασιου τωρα!! οι βλακειες που καναμε δεν ηταν και πολλες,αλλα θα μου μεινουν αξεχαστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο giannis4ever: #37 18-06-09 19:26 Χάλια. Τουλάχιστον πιο χάλια από τις άλλες χρονιές. Ήμαστε ή καλύτερα ήμασταν το χειρότερο τμήμα του σχολείου και όλοι είχαν τρελαθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η ποκαχοντας: #38 18-06-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Click για ανάπτυξη... Aλλα στην μονοημερη που πηγαμε στη Αιγινα ητανε φανταστικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 23:00 Ο ~LoVeR BoY~: #39 18-06-09 23:00 Η χρονιά πέρασε πολύ γρήγορα.. ----------------------------------------- Νταξ ωραία ηταν...Πιο ωραία απο το δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flocki-@#!@$* Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτηρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Ο flocki-@#!@$*: #40 19-06-09 15:17 Εγω εριξα πολυ γελιο οταν τελευτεα ημερα ολα τα κοριτσια απο την ταξι μου εκλεγαν γιατι μια απο της φιλες τους θα πηγενε στο σχολειο που ηταν τρεια τετραγωνα πιο κατω γενικα η χρονια ηταν απεκτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αυτη η χρονια ηταν δυσκολη.ηταν η προσαρμογη μου στο γυμνασιο.αχ!επιτελους!περασε! Β' Γυμνασιου τωρα!! οι βλακειες που καναμε δεν ηταν και πολλες,αλλα θα μου μεινουν αξεχαστες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis4ever Πολύ δραστήριο μέλος Ο giannis4ever δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 950 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:26 Ο giannis4ever: #37 18-06-09 19:26 Χάλια. Τουλάχιστον πιο χάλια από τις άλλες χρονιές. Ήμαστε ή καλύτερα ήμασταν το χειρότερο τμήμα του σχολείου και όλοι είχαν τρελαθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η ποκαχοντας: #38 18-06-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Click για ανάπτυξη... Aλλα στην μονοημερη που πηγαμε στη Αιγινα ητανε φανταστικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 23:00 Ο ~LoVeR BoY~: #39 18-06-09 23:00 Η χρονιά πέρασε πολύ γρήγορα.. ----------------------------------------- Νταξ ωραία ηταν...Πιο ωραία απο το δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flocki-@#!@$* Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτηρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Ο flocki-@#!@$*: #40 19-06-09 15:17 Εγω εριξα πολυ γελιο οταν τελευτεα ημερα ολα τα κοριτσια απο την ταξι μου εκλεγαν γιατι μια απο της φιλες τους θα πηγενε στο σχολειο που ηταν τρεια τετραγωνα πιο κατω γενικα η χρονια ηταν απεκτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χάλια. Τουλάχιστον πιο χάλια από τις άλλες χρονιές. Ήμαστε ή καλύτερα ήμασταν το χειρότερο τμήμα του σχολείου και όλοι είχαν τρελαθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ποκαχοντας Νεοφερμένο μέλος Η ΕΙΡΗΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 19:44 Η ποκαχοντας: #38 18-06-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Click για ανάπτυξη... Aλλα στην μονοημερη που πηγαμε στη Αιγινα ητανε φανταστικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 23:00 Ο ~LoVeR BoY~: #39 18-06-09 23:00 Η χρονιά πέρασε πολύ γρήγορα.. ----------------------------------------- Νταξ ωραία ηταν...Πιο ωραία απο το δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flocki-@#!@$* Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτηρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Ο flocki-@#!@$*: #40 19-06-09 15:17 Εγω εριξα πολυ γελιο οταν τελευτεα ημερα ολα τα κοριτσια απο την ταξι μου εκλεγαν γιατι μια απο της φιλες τους θα πηγενε στο σχολειο που ηταν τρεια τετραγωνα πιο κατω γενικα η χρονια ηταν απεκτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από X-MAN: Μια χαρά ήταν!!! Μόνο ευχάριστα έχω να θυμάμαι από τη φετινή σχολική χρονιά! Click για ανάπτυξη... Aλλα στην μονοημερη που πηγαμε στη Αιγινα ητανε φανταστικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2009 στις 23:00 Ο ~LoVeR BoY~: #39 18-06-09 23:00 Η χρονιά πέρασε πολύ γρήγορα.. ----------------------------------------- Νταξ ωραία ηταν...Πιο ωραία απο το δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flocki-@#!@$* Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτηρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Ο flocki-@#!@$*: #40 19-06-09 15:17 Εγω εριξα πολυ γελιο οταν τελευτεα ημερα ολα τα κοριτσια απο την ταξι μου εκλεγαν γιατι μια απο της φιλες τους θα πηγενε στο σχολειο που ηταν τρεια τετραγωνα πιο κατω γενικα η χρονια ηταν απεκτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Η χρονιά πέρασε πολύ γρήγορα.. ----------------------------------------- Νταξ ωραία ηταν...Πιο ωραία απο το δημοτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flocki-@#!@$* Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτηρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει από Ξάνθη (Ξάνθη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 15:17 Ο flocki-@#!@$*: #40 19-06-09 15:17 Εγω εριξα πολυ γελιο οταν τελευτεα ημερα ολα τα κοριτσια απο την ταξι μου εκλεγαν γιατι μια απο της φιλες τους θα πηγενε στο σχολειο που ηταν τρεια τετραγωνα πιο κατω γενικα η χρονια ηταν απεκτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγω εριξα πολυ γελιο οταν τελευτεα ημερα ολα τα κοριτσια απο την ταξι μου εκλεγαν γιατι μια απο της φιλες τους θα πηγενε στο σχολειο που ηταν τρεια τετραγωνα πιο κατω γενικα η χρονια ηταν απεκτη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.