salamiaeros Νεοφερμένο μέλος Η salamiaeros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Αυγούστου 2021 στις 12:03 Η salamiaeros: #1 27-08-21 12:03 Καλησπέρααα Το 2019 περασα σε μια σχολή μεσω Πανελλαδικών εξετάσεων μέχρι τώρα όμως δεν έχω παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής αλλά έχω κάνει δήλωση των μαθημάτων για εξεταστική Παραμένω ακόμα εγγεγραμμένη στην σχολή; rainbowcat Νεοφερμένο μέλος Η rainbowcat δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2021 στις 14:12 Η rainbowcat: #2 27-08-21 14:12 Αρχική Δημοσίευση από salamiaeros: Καλησπέρααα Το 2019 περασα σε μια σχολή μεσω Πανελλαδικών εξετάσεων μέχρι τώρα όμως δεν έχω παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής αλλά έχω κάνει δήλωση των μαθημάτων για εξεταστική Παραμένω ακόμα εγγεγραμμένη στην σχολή; Click για ανάπτυξη... Εάν έκανες δήλωση μαθημάτων το χειμερινό και το εαρινό εξάμηνο της ακαδ. χρονιάς 2019-2020 και 2020-2021, ναι παραμένεις ακόμα εγγεγραμμένη. Σε κάποιες σχολές αν δεν κάνεις ορισμένες φορές δήλωση μαθημάτων, διαγράφεσαι από το τμήμα. Εάν έχεις παραλείψει να κάνεις δήλωση μαθημάτων 2 φορές ή και παραπάνω, επικοινώνησε με τη γραμματεία της σχολής σου. nucomer Νεοφερμένο μέλος Ο nucomer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2021 στις 14:14 Ο nucomer έγραψε: #3 27-08-21 14:14 Επίσης σε κάποιες σχολές, εκτός από δήλωση μαθημάτων έχει και επανεγγραφή στο εξάμηνο, συνήθως πριν τη δήλωση. Εφόσον δεν μοιράζεσαι τη σχολή για να σου πει κάποιος που συγκεκριμένα γνωρίζει, να καλέσεις τη γραμματεία σου να σε κατατοπίσει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2021 στις 14:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 27-08-21 14:26 Αρχική Δημοσίευση από salamiaeros: Καλησπέρααα Το 2019 περασα σε μια σχολή μεσω Πανελλαδικών εξετάσεων μέχρι τώρα όμως δεν έχω παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής αλλά έχω κάνει δήλωση των μαθημάτων για εξεταστική Παραμένω ακόμα εγγεγραμμένη στην σχολή; Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια παραμενεις γραμμενη. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xraxra nucomer KingPoul Libertus KaterinaL Xristosdimitra Jimmis18 Αναστασία197 Makis7 maria2001 Manolo165 eukleidhs1821 Γιωργος15773 Greg1900 salamiaeros Wonderkid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρααα Το 2019 περασα σε μια σχολή μεσω Πανελλαδικών εξετάσεων μέχρι τώρα όμως δεν έχω παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής αλλά έχω κάνει δήλωση των μαθημάτων για εξεταστική Παραμένω ακόμα εγγεγραμμένη στην σχολή;
rainbowcat Νεοφερμένο μέλος Η rainbowcat δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 74 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2021 στις 14:12 Η rainbowcat: #2 27-08-21 14:12 Αρχική Δημοσίευση από salamiaeros: Καλησπέρααα Το 2019 περασα σε μια σχολή μεσω Πανελλαδικών εξετάσεων μέχρι τώρα όμως δεν έχω παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής αλλά έχω κάνει δήλωση των μαθημάτων για εξεταστική Παραμένω ακόμα εγγεγραμμένη στην σχολή; Click για ανάπτυξη... Εάν έκανες δήλωση μαθημάτων το χειμερινό και το εαρινό εξάμηνο της ακαδ. χρονιάς 2019-2020 και 2020-2021, ναι παραμένεις ακόμα εγγεγραμμένη. Σε κάποιες σχολές αν δεν κάνεις ορισμένες φορές δήλωση μαθημάτων, διαγράφεσαι από το τμήμα. Εάν έχεις παραλείψει να κάνεις δήλωση μαθημάτων 2 φορές ή και παραπάνω, επικοινώνησε με τη γραμματεία της σχολής σου. nucomer Νεοφερμένο μέλος Ο nucomer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2021 στις 14:14 Ο nucomer έγραψε: #3 27-08-21 14:14 Επίσης σε κάποιες σχολές, εκτός από δήλωση μαθημάτων έχει και επανεγγραφή στο εξάμηνο, συνήθως πριν τη δήλωση. Εφόσον δεν μοιράζεσαι τη σχολή για να σου πει κάποιος που συγκεκριμένα γνωρίζει, να καλέσεις τη γραμματεία σου να σε κατατοπίσει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2021 στις 14:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 27-08-21 14:26 Αρχική Δημοσίευση από salamiaeros: Καλησπέρααα Το 2019 περασα σε μια σχολή μεσω Πανελλαδικών εξετάσεων μέχρι τώρα όμως δεν έχω παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής αλλά έχω κάνει δήλωση των μαθημάτων για εξεταστική Παραμένω ακόμα εγγεγραμμένη στην σχολή; Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια παραμενεις γραμμενη. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: xraxra nucomer KingPoul Libertus KaterinaL Xristosdimitra Jimmis18 Αναστασία197 Makis7 maria2001 Manolo165 eukleidhs1821 Γιωργος15773 Greg1900 salamiaeros Wonderkid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από salamiaeros: Καλησπέρααα Το 2019 περασα σε μια σχολή μεσω Πανελλαδικών εξετάσεων μέχρι τώρα όμως δεν έχω παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής αλλά έχω κάνει δήλωση των μαθημάτων για εξεταστική Παραμένω ακόμα εγγεγραμμένη στην σχολή; Click για ανάπτυξη... Εάν έκανες δήλωση μαθημάτων το χειμερινό και το εαρινό εξάμηνο της ακαδ. χρονιάς 2019-2020 και 2020-2021, ναι παραμένεις ακόμα εγγεγραμμένη. Σε κάποιες σχολές αν δεν κάνεις ορισμένες φορές δήλωση μαθημάτων, διαγράφεσαι από το τμήμα. Εάν έχεις παραλείψει να κάνεις δήλωση μαθημάτων 2 φορές ή και παραπάνω, επικοινώνησε με τη γραμματεία της σχολής σου.
nucomer Νεοφερμένο μέλος Ο nucomer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2021 στις 14:14 Ο nucomer έγραψε: #3 27-08-21 14:14 Επίσης σε κάποιες σχολές, εκτός από δήλωση μαθημάτων έχει και επανεγγραφή στο εξάμηνο, συνήθως πριν τη δήλωση. Εφόσον δεν μοιράζεσαι τη σχολή για να σου πει κάποιος που συγκεκριμένα γνωρίζει, να καλέσεις τη γραμματεία σου να σε κατατοπίσει. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2021 στις 14:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 27-08-21 14:26 Αρχική Δημοσίευση από salamiaeros: Καλησπέρααα Το 2019 περασα σε μια σχολή μεσω Πανελλαδικών εξετάσεων μέχρι τώρα όμως δεν έχω παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής αλλά έχω κάνει δήλωση των μαθημάτων για εξεταστική Παραμένω ακόμα εγγεγραμμένη στην σχολή; Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια παραμενεις γραμμενη. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Επίσης σε κάποιες σχολές, εκτός από δήλωση μαθημάτων έχει και επανεγγραφή στο εξάμηνο, συνήθως πριν τη δήλωση. Εφόσον δεν μοιράζεσαι τη σχολή για να σου πει κάποιος που συγκεκριμένα γνωρίζει, να καλέσεις τη γραμματεία σου να σε κατατοπίσει.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.582 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2021 στις 14:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 27-08-21 14:26 Αρχική Δημοσίευση από salamiaeros: Καλησπέρααα Το 2019 περασα σε μια σχολή μεσω Πανελλαδικών εξετάσεων μέχρι τώρα όμως δεν έχω παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής αλλά έχω κάνει δήλωση των μαθημάτων για εξεταστική Παραμένω ακόμα εγγεγραμμένη στην σχολή; Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια παραμενεις γραμμενη.
Αρχική Δημοσίευση από salamiaeros: Καλησπέρααα Το 2019 περασα σε μια σχολή μεσω Πανελλαδικών εξετάσεων μέχρι τώρα όμως δεν έχω παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής αλλά έχω κάνει δήλωση των μαθημάτων για εξεταστική Παραμένω ακόμα εγγεγραμμένη στην σχολή; Click για ανάπτυξη... Ε βεβαια παραμενεις γραμμενη.