:xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Αντίο Γυμνάσιο Καμινίων δεν θα σε ξεχάσω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daisy
Δραστήριο μέλος

είπα πάμε για άλλα και αυτά τα άλλα ήταν το Λύκειο που είναι ακριβώς δίπλα από το γυμνάσιο...

άρα τπτ το ιδιαίτερο...
* μόλις πήγα σπιτι πήρα μια φωτογραφία μιας καθηγήτριας μ και την έκανα @%^!@# δλδ όπως ήταν σε πιοοοοοοοοοοο πολυ...

* μόλις πήγα σπιτι πήρα μια φωτογραφία μιας καθηγήτριας μ και την έκανα @%^!@# δλδ όπως ήταν σε πιοοοοοοοοοοο πολυ...![]()
Και καλα έκανες!

Και μενα ο μαθηματικός μου, ο Μπάτζιος την ιδια μοιρα θα ειχε αν ειχα φωτό του...

Αλλα τι να την κανω την φωτό του?!

Boυντου...

A propos
Διάσημο μέλος

Βetty
Δραστήριο μέλος

seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

ἅλς
Διάσημο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

'Eve =)
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συμφωνώ αν και από την τάξη μας μόνο 3 παιδιά θα πάνε ΕΠ.ΑΛ. πάντως θα μου λείψουν!! Στενοχωρέθηκα περισσότερο τώρα παρά στο δημοτικό αφού είμαι μεγαλύτερη και έχω δεθεί περισσότερο όχι μόνο με άτομα αλλά και με το περιβάλλον!! Δύσκολο να αφήνεις τον τόπο όπου φοιτούσες 3 χρόνια!! Ωστόσο, υπάρχει και το Λύκειο!!
![]()
εμας απο την ταξη μας θα πανε τα 16 περιπου

αλλα και παλι...θα χαθω με ολους γιατι δεν θα συνεχισω σε αυτο της περιοχης μου και στενοχωριέμαι παρα πολυ

!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

εμας απο την ταξη μας θα πανε τα 16 περιπου![]()
![]()
αλλα και παλι...θα χαθω με ολους γιατι δεν θα συνεχισω σε αυτο της περιοχης μου και στενοχωριέμαι παρα πολυ![]()
![]()
![]()
Ok όμως μπορείς να διατηρήσεις κάποιες επαφές με φίλους, συμμαθητές κτλ..!!!!!:no1:
Και επίσης θα κάνεις καινούριες γνωριμίες!!
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Soula
Νεοφερμένο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

μελαγχολια...πολυ..μελαγχολια..![]()
χμμ τωρα που το ξανασκεφτηκα μπορει να η χρονια αυτη να ηταν πολυ ασχημη για τον εαυτο μου,

ομως εμαθα σημαντικα πραγματα για εμενα!! απεκτησα το θαρρος που δεν ειχα και ξεκαθαρισα με εμενα κ τη φιλια! ισως να πληγωσα καποια ατομα με τις επιλογες μου, γτ ναι κπ φορες ειμαι εγωιστρια! ομως αν σκεφτω περασα και καλα αυτη τη χρονια στο σχολειο!!
δε θα ξεχασω απο τη τριτη γυμ.
τον γ**** με τον β**** που μ πετουσαν χαρτια μες τη τσαντα που την ειχα παντα ανοικτη βαζοντας ''καλαθια'' απο το απεναντι θρανειο!

τον σ**** με τις μουσικες του επιλογες και τη μελωδικη του φωνη!

τον ν*** που μας ειχε σπασει τα νευρα γτ ηταν τοσο κουτσομπολης που ηταν συνεχεια απο πανω μας!

την α**** την κοπελα που καθοταν το τελευταιο τριμηνο μαζι μου! ουτε εσενα θα σε ξεχασω!!!

την μ*** κ την β*** στα γερμανικα για τις μεγαααααααλες δοσεις γελιου!!!
τον κυριο μ*** για τις ατακες του!

τον γ**** στα μαθηματικα για οοοοολα αυτα που μ εκανε

τον θ**** για την πρωινη βοηθεια στα μαθηματα (ειδικα στη φυσικη!!!)

ισως ξεχασα μερικους!αν θυμηθω θα προσθεσω οπως κ να χει δε θα σας ξεχασω ποτε παιδια!!!

Mizzkaterinaki
Νεοφερμένο μέλος

Στο δημοτικο ημασταν πιο δεμενη παρεα κ παρολο π συνεχιζαμε μαζι ειχαμε αλλαξει και με στεναχωρησε πολυ
Φετος εε..νταξει οσο να ναι...Τωρα δε π παιζει ν αλλαξω λυκειο και να μην παω εκει π με στελνουν λιγο περισσοτερο
Αναμεικτα συναισθηματα παντως

Εκει ειχαν πέσει κάτι κλάμματα...

Τωρα στο Γυμνασιο ολοι αισθανομασταν μια χαρα αναμεικτη με πικρια για τους καθηγητές.
Ανεξήγητα φαινόμενα δηλαδή...

cel
Δραστήριο μέλος

Eγω πιστευω πως τα πιο εντονα συναισθηματα τα νιωθεις στο Δημοτικο.
Εκει ειχαν πέσει κάτι κλάμματα...
Τωρα στο Γυμνασιο ολοι αισθανομασταν μια χαρα αναμεικτη με πικρια για τους καθηγητές.
Ανεξήγητα φαινόμενα δηλαδή...![]()
Εγω παλι πιστευω οτι το πιο γερο κλαμα θα πεσει οταν τελειωσουμε το σχολειο
angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.