The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:15 Ο The Mountain: #61 19-02-19 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Να έχω απαντήσει.Θα ήθελα να ήμουν 2-3 πόντους παραπάνω όμως από την στιγμή που το ύψος μου είναι εντός του μέσου όρου δεν έχω κάποιο θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχικά, ο μέσος όρος δεν είναι εύρος τιμών αλλά μοναδική τιμή οπότε δεν γίνεται να είσαι εντός ή εκτός αυτού. Πράγματι, αν είχες 2-3 πόντους παραπάνω θα ήσουν αρκετά κοντά στο μέσο όρο ώστε να μην αναπτύξεις κόμπλεξ περί ύψους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.129 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:17 Ο American Economist: #62 19-02-19 21:17 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Αρχικά, ο μέσος όρος δεν είναι εύρος τιμών αλλά μοναδική τιμή οπότε δεν γίνεται να είσαι εντός ή εκτός αυτού. Πράγματι, αν είχες 2-3 πόντους παραπάνω θα ήσουν αρκετά κοντά στο μέσο όρο ώστε να μην αναπτύξεις κόμπλεξ περί ύψους. Click για ανάπτυξη... Να είμαι στον μέσο όρο. 1.75-1.77 είναι ο μέσος όρος στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Φεβρουαρίου 2019 στις 14:40 Ο Guest 209912: #63 20-02-19 14:40 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Αρχικά, ο μέσος όρος δεν είναι εύρος τιμών αλλά μοναδική τιμή οπότε δεν γίνεται να είσαι εντός ή εκτός αυτού. Πράγματι, αν είχες 2-3 πόντους παραπάνω θα ήσουν αρκετά κοντά στο μέσο όρο ώστε να μην αναπτύξεις κόμπλεξ περί ύψους. Click για ανάπτυξη... Προφανώς όταν λέει μέσο όρο εννοεί την τυπική απόκλιση του μέσου, πράγμα το οποίο είναι εύρος αφού το ύψος ακολουθεί κανονική κατανομή. Άρα εννοεί 172-182 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 petrosln Libertus sophiaa Lathy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Να έχω απαντήσει.Θα ήθελα να ήμουν 2-3 πόντους παραπάνω όμως από την στιγμή που το ύψος μου είναι εντός του μέσου όρου δεν έχω κάποιο θέμα. Click για ανάπτυξη... Αρχικά, ο μέσος όρος δεν είναι εύρος τιμών αλλά μοναδική τιμή οπότε δεν γίνεται να είσαι εντός ή εκτός αυτού. Πράγματι, αν είχες 2-3 πόντους παραπάνω θα ήσουν αρκετά κοντά στο μέσο όρο ώστε να μην αναπτύξεις κόμπλεξ περί ύψους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.129 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2019 στις 21:17 Ο American Economist: #62 19-02-19 21:17 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Αρχικά, ο μέσος όρος δεν είναι εύρος τιμών αλλά μοναδική τιμή οπότε δεν γίνεται να είσαι εντός ή εκτός αυτού. Πράγματι, αν είχες 2-3 πόντους παραπάνω θα ήσουν αρκετά κοντά στο μέσο όρο ώστε να μην αναπτύξεις κόμπλεξ περί ύψους. Click για ανάπτυξη... Να είμαι στον μέσο όρο. 1.75-1.77 είναι ο μέσος όρος στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Φεβρουαρίου 2019 στις 14:40 Ο Guest 209912: #63 20-02-19 14:40 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Αρχικά, ο μέσος όρος δεν είναι εύρος τιμών αλλά μοναδική τιμή οπότε δεν γίνεται να είσαι εντός ή εκτός αυτού. Πράγματι, αν είχες 2-3 πόντους παραπάνω θα ήσουν αρκετά κοντά στο μέσο όρο ώστε να μην αναπτύξεις κόμπλεξ περί ύψους. Click για ανάπτυξη... Προφανώς όταν λέει μέσο όρο εννοεί την τυπική απόκλιση του μέσου, πράγμα το οποίο είναι εύρος αφού το ύψος ακολουθεί κανονική κατανομή. Άρα εννοεί 172-182 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Αρχικά, ο μέσος όρος δεν είναι εύρος τιμών αλλά μοναδική τιμή οπότε δεν γίνεται να είσαι εντός ή εκτός αυτού. Πράγματι, αν είχες 2-3 πόντους παραπάνω θα ήσουν αρκετά κοντά στο μέσο όρο ώστε να μην αναπτύξεις κόμπλεξ περί ύψους. Click για ανάπτυξη... Να είμαι στον μέσο όρο. 1.75-1.77 είναι ο μέσος όρος στην Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Φεβρουαρίου 2019 στις 14:40 Ο Guest 209912: #63 20-02-19 14:40 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Αρχικά, ο μέσος όρος δεν είναι εύρος τιμών αλλά μοναδική τιμή οπότε δεν γίνεται να είσαι εντός ή εκτός αυτού. Πράγματι, αν είχες 2-3 πόντους παραπάνω θα ήσουν αρκετά κοντά στο μέσο όρο ώστε να μην αναπτύξεις κόμπλεξ περί ύψους. Click για ανάπτυξη... Προφανώς όταν λέει μέσο όρο εννοεί την τυπική απόκλιση του μέσου, πράγμα το οποίο είναι εύρος αφού το ύψος ακολουθεί κανονική κατανομή. Άρα εννοεί 172-182 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Αρχικά, ο μέσος όρος δεν είναι εύρος τιμών αλλά μοναδική τιμή οπότε δεν γίνεται να είσαι εντός ή εκτός αυτού. Πράγματι, αν είχες 2-3 πόντους παραπάνω θα ήσουν αρκετά κοντά στο μέσο όρο ώστε να μην αναπτύξεις κόμπλεξ περί ύψους. Click για ανάπτυξη... Προφανώς όταν λέει μέσο όρο εννοεί την τυπική απόκλιση του μέσου, πράγμα το οποίο είναι εύρος αφού το ύψος ακολουθεί κανονική κατανομή. Άρα εννοεί 172-182 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.