*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:41 Η *Maria (^_^)*: #421 25-05-12 11:41 Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Σταμάτα να αγχώνεστε πια! Εγώ το πήρα απόφαση..δεν θα αφήσω τον εαυτό μου να υποκύψει! Πάνω απ'όλα αισιοδοξία! Click για ανάπτυξη... Είναι μέχρι να μπω στο κλίμα..μετά θα το πάρω απόφαση..ούτε εγώ θα επιτρέψω στον εαυτό μου να υποκύψει.. Σε 11 μήνες δεν θα λέμε τα ίδια... Click για ανάπτυξη... Θα είναι από το άγχος που θα έχουμε...δε νομίζω να τα παρατήσει κάποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:49 Ο Jason Del Piero: #422 25-05-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Θα είναι από το άγχος που θα έχουμε...δε νομίζω να τα παρατήσει κάποιος.. Click για ανάπτυξη... Ε ναι αυτό λέω και εγώ....απλά δεν μπορούμε και να λέμε ότι δεν θα μας νικήσει το άγχος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:52 Η *Maria (^_^)*: #423 25-05-12 11:52 Ποτέ δε ξέρουμε πως θα τα φέρει η ζωή...αλλά ας ελπίσουμε για το καλύτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. saktop Νεοφερμένο μέλος Ο saktop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:58 Ο saktop έγραψε: #424 25-05-12 11:58 Εγώ βλέπω την Γ' Λυκείου (και περισσότερο την ψυχοφθόρα διαδικασία των Πανελληνίων) ως μία μεγάλη πρόκληση. Θέλω να δω πως θα ανταπεξέλθω σε ρυθμούς γρηγορότερους και πιο εντατικούς. Επίσης, μου προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ύλη που θα διδαχθώ (Μαθηματικά-Φυσική-Προγραμματισμός) καθώς και το γεγονός ότι είναι η τελευταία τάξη της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το σχολείο τελειώνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 12:00 Η *Maria (^_^)*: #425 25-05-12 12:00 Τελειώνει,αν και δεν το πιστεύω ..και μετά θα ζούμε με τις αναμνήσεις τόσων ετών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 12:54 Η αδαμαντια52071: #426 25-05-12 12:54 Eγω σκεφτομαι τι θεματα θα πεσουν. Αν κρινω απ τα φετινα στη φυσικη και τα περσινα.... Με μια κουτα βαζελινη θα παει ο καθενας. Αλλα αισιοδοξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αεράτος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αεράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 13:27 Ο Αεράτος έγραψε: #427 25-05-12 13:27 Άντε να τελειώσει... Βαρέθηκα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 13:29 Η *Serena* έγραψε: #428 25-05-12 13:29 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Eγω σκεφτομαι τι θεματα θα πεσουν. Αν κρινω απ τα φετινα στη φυσικη και τα περσινα.... Με μια κουτα βαζελινη θα παει ο καθενας. Αλλα αισιοδοξια Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ τώρα! Όση προετοιμασία και να έχεις κάνει για τη γ' φέτος, αν δεν τα διδαχτείς αναλυτικά, αν δεν τα λιώσεις δεν μπορείς να ξέρεις πως θα σου φανούν. Εχει να κάνει ποστεύω με το πως θα σου ''κάτσει'' κάθε μάθημα. Θέλει λιώσιμο και ψυχραιμία! Εμένα πιο πολύ με αγχώνει το ότι δεν ξέρω αν θα λειτουργούν τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα όταν περάσω παρά τα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicolettasp Νεοφερμένο μέλος Η Nicolettasp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 13:40 Η Nicolettasp: #429 25-05-12 13:40 αχ φοβούμαι πολύ..Ανέκαθεν καλή μαθήτρια(στα θεωρητικά τουλάχιστον) αλλά...ΑΛΛΑ...Είμαι τρομερά ανασφαλής κι αγχώδης και φοβάμαι ότι αυτό θα αποτελέσει εμπόδιο...όμως θα προσπαθήσω με το συστηματικό διάβασμα,τη σωστή οργάνωση και την ''ψυχραιμία'' να ανταπεξέλθω...Κι ό,τι γίνει! Άλλωστε,έχουμε και 2η ευκαιρία(προσπαθώ να συμφιλιωθώ με την αποτυχία-αλλά γαμώτο δεν μπορώω).....Κουράγιο,τώρα ξεκινάμε,εύχομαι όσοι κουραστούμε να δικαιωθούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. saktop Νεοφερμένο μέλος Ο saktop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 22:21 Ο saktop έγραψε: #430 25-05-12 22:21 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εμένα πιο πολύ με αγχώνει το ότι δεν ξέρω αν θα λειτουργούν τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα όταν περάσω παρά τα θέματα. Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι!! Ίσως ο μόνος φόβος που έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2012 στις 21:18 Ο Guest 712911: #431 27-08-12 21:18 Προσωπικά, μία παραπάνω πίεση μιας και είναι η τελευταία χρονιά... αλλά οκ, έχουμε κα τις πανελλήνιες εξετάσεις, οι οποίες είναι σχεδόν σαν αυτές που δίνουμε τόσα χρόνια... Υπομονή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:55 Η Peace_ έγραψε: #432 29-08-12 11:55 φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:59 Η georgia.94: #433 29-08-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Click για ανάπτυξη... Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:10 Η Peace_ έγραψε: #434 29-08-12 12:10 Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ για την υποστήριξη μακάρι να γίνει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:26 Ο Silent_Killer: #435 29-08-12 14:26 Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η Dalian έγραψε: #436 29-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Click για ανάπτυξη... Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο Silent_Killer: #437 29-08-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Click για ανάπτυξη... Οικονομικό πανεπιστήμιο Φέτος θέλω να προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ σε Φυσική και Μαθηματικά (θα πάω τεχνολογική) και τα άλλα θα τα έχω πιο πολύ στην άκρη γιατί δίνω και για proficiency και δεν θα έχω τον απαιτούμενο χρόνο για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:01 Ο damn έγραψε: #438 30-09-12 14:01 ασοε θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:49 Η Muxu Su έγραψε: #439 02-12-12 10:49 Φυσιολογικά. Το προσπαθάμε (χωρίς υπέρμετρο άγχος) και αν δεν μας βγει δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:47 Ο Yamcha έγραψε: #440 02-12-12 22:47 Θα ηθελά να βοήθησετε στο δίλλημα τεχνολογική ή θετική στην Γ λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina16: Σταμάτα να αγχώνεστε πια! Εγώ το πήρα απόφαση..δεν θα αφήσω τον εαυτό μου να υποκύψει! Πάνω απ'όλα αισιοδοξία! Click για ανάπτυξη... Είναι μέχρι να μπω στο κλίμα..μετά θα το πάρω απόφαση..ούτε εγώ θα επιτρέψω στον εαυτό μου να υποκύψει.. Σε 11 μήνες δεν θα λέμε τα ίδια... Click για ανάπτυξη... Θα είναι από το άγχος που θα έχουμε...δε νομίζω να τα παρατήσει κάποιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jason Del Piero Δραστήριο μέλος Ο Jason Del Piero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 546 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:49 Ο Jason Del Piero: #422 25-05-12 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Θα είναι από το άγχος που θα έχουμε...δε νομίζω να τα παρατήσει κάποιος.. Click για ανάπτυξη... Ε ναι αυτό λέω και εγώ....απλά δεν μπορούμε και να λέμε ότι δεν θα μας νικήσει το άγχος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:52 Η *Maria (^_^)*: #423 25-05-12 11:52 Ποτέ δε ξέρουμε πως θα τα φέρει η ζωή...αλλά ας ελπίσουμε για το καλύτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. saktop Νεοφερμένο μέλος Ο saktop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:58 Ο saktop έγραψε: #424 25-05-12 11:58 Εγώ βλέπω την Γ' Λυκείου (και περισσότερο την ψυχοφθόρα διαδικασία των Πανελληνίων) ως μία μεγάλη πρόκληση. Θέλω να δω πως θα ανταπεξέλθω σε ρυθμούς γρηγορότερους και πιο εντατικούς. Επίσης, μου προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ύλη που θα διδαχθώ (Μαθηματικά-Φυσική-Προγραμματισμός) καθώς και το γεγονός ότι είναι η τελευταία τάξη της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το σχολείο τελειώνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 12:00 Η *Maria (^_^)*: #425 25-05-12 12:00 Τελειώνει,αν και δεν το πιστεύω ..και μετά θα ζούμε με τις αναμνήσεις τόσων ετών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 12:54 Η αδαμαντια52071: #426 25-05-12 12:54 Eγω σκεφτομαι τι θεματα θα πεσουν. Αν κρινω απ τα φετινα στη φυσικη και τα περσινα.... Με μια κουτα βαζελινη θα παει ο καθενας. Αλλα αισιοδοξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αεράτος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αεράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 13:27 Ο Αεράτος έγραψε: #427 25-05-12 13:27 Άντε να τελειώσει... Βαρέθηκα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 13:29 Η *Serena* έγραψε: #428 25-05-12 13:29 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Eγω σκεφτομαι τι θεματα θα πεσουν. Αν κρινω απ τα φετινα στη φυσικη και τα περσινα.... Με μια κουτα βαζελινη θα παει ο καθενας. Αλλα αισιοδοξια Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ τώρα! Όση προετοιμασία και να έχεις κάνει για τη γ' φέτος, αν δεν τα διδαχτείς αναλυτικά, αν δεν τα λιώσεις δεν μπορείς να ξέρεις πως θα σου φανούν. Εχει να κάνει ποστεύω με το πως θα σου ''κάτσει'' κάθε μάθημα. Θέλει λιώσιμο και ψυχραιμία! Εμένα πιο πολύ με αγχώνει το ότι δεν ξέρω αν θα λειτουργούν τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα όταν περάσω παρά τα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicolettasp Νεοφερμένο μέλος Η Nicolettasp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 13:40 Η Nicolettasp: #429 25-05-12 13:40 αχ φοβούμαι πολύ..Ανέκαθεν καλή μαθήτρια(στα θεωρητικά τουλάχιστον) αλλά...ΑΛΛΑ...Είμαι τρομερά ανασφαλής κι αγχώδης και φοβάμαι ότι αυτό θα αποτελέσει εμπόδιο...όμως θα προσπαθήσω με το συστηματικό διάβασμα,τη σωστή οργάνωση και την ''ψυχραιμία'' να ανταπεξέλθω...Κι ό,τι γίνει! Άλλωστε,έχουμε και 2η ευκαιρία(προσπαθώ να συμφιλιωθώ με την αποτυχία-αλλά γαμώτο δεν μπορώω).....Κουράγιο,τώρα ξεκινάμε,εύχομαι όσοι κουραστούμε να δικαιωθούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. saktop Νεοφερμένο μέλος Ο saktop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 22:21 Ο saktop έγραψε: #430 25-05-12 22:21 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εμένα πιο πολύ με αγχώνει το ότι δεν ξέρω αν θα λειτουργούν τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα όταν περάσω παρά τα θέματα. Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι!! Ίσως ο μόνος φόβος που έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2012 στις 21:18 Ο Guest 712911: #431 27-08-12 21:18 Προσωπικά, μία παραπάνω πίεση μιας και είναι η τελευταία χρονιά... αλλά οκ, έχουμε κα τις πανελλήνιες εξετάσεις, οι οποίες είναι σχεδόν σαν αυτές που δίνουμε τόσα χρόνια... Υπομονή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:55 Η Peace_ έγραψε: #432 29-08-12 11:55 φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:59 Η georgia.94: #433 29-08-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Click για ανάπτυξη... Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:10 Η Peace_ έγραψε: #434 29-08-12 12:10 Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ για την υποστήριξη μακάρι να γίνει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:26 Ο Silent_Killer: #435 29-08-12 14:26 Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η Dalian έγραψε: #436 29-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Click για ανάπτυξη... Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο Silent_Killer: #437 29-08-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Click για ανάπτυξη... Οικονομικό πανεπιστήμιο Φέτος θέλω να προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ σε Φυσική και Μαθηματικά (θα πάω τεχνολογική) και τα άλλα θα τα έχω πιο πολύ στην άκρη γιατί δίνω και για proficiency και δεν θα έχω τον απαιτούμενο χρόνο για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:01 Ο damn έγραψε: #438 30-09-12 14:01 ασοε θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:49 Η Muxu Su έγραψε: #439 02-12-12 10:49 Φυσιολογικά. Το προσπαθάμε (χωρίς υπέρμετρο άγχος) και αν δεν μας βγει δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:47 Ο Yamcha έγραψε: #440 02-12-12 22:47 Θα ηθελά να βοήθησετε στο δίλλημα τεχνολογική ή θετική στην Γ λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maria serres: Θα είναι από το άγχος που θα έχουμε...δε νομίζω να τα παρατήσει κάποιος.. Click για ανάπτυξη... Ε ναι αυτό λέω και εγώ....απλά δεν μπορούμε και να λέμε ότι δεν θα μας νικήσει το άγχος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:52 Η *Maria (^_^)*: #423 25-05-12 11:52 Ποτέ δε ξέρουμε πως θα τα φέρει η ζωή...αλλά ας ελπίσουμε για το καλύτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. saktop Νεοφερμένο μέλος Ο saktop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:58 Ο saktop έγραψε: #424 25-05-12 11:58 Εγώ βλέπω την Γ' Λυκείου (και περισσότερο την ψυχοφθόρα διαδικασία των Πανελληνίων) ως μία μεγάλη πρόκληση. Θέλω να δω πως θα ανταπεξέλθω σε ρυθμούς γρηγορότερους και πιο εντατικούς. Επίσης, μου προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ύλη που θα διδαχθώ (Μαθηματικά-Φυσική-Προγραμματισμός) καθώς και το γεγονός ότι είναι η τελευταία τάξη της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το σχολείο τελειώνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 12:00 Η *Maria (^_^)*: #425 25-05-12 12:00 Τελειώνει,αν και δεν το πιστεύω ..και μετά θα ζούμε με τις αναμνήσεις τόσων ετών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 12:54 Η αδαμαντια52071: #426 25-05-12 12:54 Eγω σκεφτομαι τι θεματα θα πεσουν. Αν κρινω απ τα φετινα στη φυσικη και τα περσινα.... Με μια κουτα βαζελινη θα παει ο καθενας. Αλλα αισιοδοξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αεράτος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αεράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 13:27 Ο Αεράτος έγραψε: #427 25-05-12 13:27 Άντε να τελειώσει... Βαρέθηκα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 13:29 Η *Serena* έγραψε: #428 25-05-12 13:29 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Eγω σκεφτομαι τι θεματα θα πεσουν. Αν κρινω απ τα φετινα στη φυσικη και τα περσινα.... Με μια κουτα βαζελινη θα παει ο καθενας. Αλλα αισιοδοξια Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ τώρα! Όση προετοιμασία και να έχεις κάνει για τη γ' φέτος, αν δεν τα διδαχτείς αναλυτικά, αν δεν τα λιώσεις δεν μπορείς να ξέρεις πως θα σου φανούν. Εχει να κάνει ποστεύω με το πως θα σου ''κάτσει'' κάθε μάθημα. Θέλει λιώσιμο και ψυχραιμία! Εμένα πιο πολύ με αγχώνει το ότι δεν ξέρω αν θα λειτουργούν τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα όταν περάσω παρά τα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicolettasp Νεοφερμένο μέλος Η Nicolettasp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 13:40 Η Nicolettasp: #429 25-05-12 13:40 αχ φοβούμαι πολύ..Ανέκαθεν καλή μαθήτρια(στα θεωρητικά τουλάχιστον) αλλά...ΑΛΛΑ...Είμαι τρομερά ανασφαλής κι αγχώδης και φοβάμαι ότι αυτό θα αποτελέσει εμπόδιο...όμως θα προσπαθήσω με το συστηματικό διάβασμα,τη σωστή οργάνωση και την ''ψυχραιμία'' να ανταπεξέλθω...Κι ό,τι γίνει! Άλλωστε,έχουμε και 2η ευκαιρία(προσπαθώ να συμφιλιωθώ με την αποτυχία-αλλά γαμώτο δεν μπορώω).....Κουράγιο,τώρα ξεκινάμε,εύχομαι όσοι κουραστούμε να δικαιωθούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. saktop Νεοφερμένο μέλος Ο saktop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 22:21 Ο saktop έγραψε: #430 25-05-12 22:21 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εμένα πιο πολύ με αγχώνει το ότι δεν ξέρω αν θα λειτουργούν τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα όταν περάσω παρά τα θέματα. Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι!! Ίσως ο μόνος φόβος που έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2012 στις 21:18 Ο Guest 712911: #431 27-08-12 21:18 Προσωπικά, μία παραπάνω πίεση μιας και είναι η τελευταία χρονιά... αλλά οκ, έχουμε κα τις πανελλήνιες εξετάσεις, οι οποίες είναι σχεδόν σαν αυτές που δίνουμε τόσα χρόνια... Υπομονή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:55 Η Peace_ έγραψε: #432 29-08-12 11:55 φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:59 Η georgia.94: #433 29-08-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Click για ανάπτυξη... Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:10 Η Peace_ έγραψε: #434 29-08-12 12:10 Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ για την υποστήριξη μακάρι να γίνει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:26 Ο Silent_Killer: #435 29-08-12 14:26 Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η Dalian έγραψε: #436 29-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Click για ανάπτυξη... Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο Silent_Killer: #437 29-08-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Click για ανάπτυξη... Οικονομικό πανεπιστήμιο Φέτος θέλω να προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ σε Φυσική και Μαθηματικά (θα πάω τεχνολογική) και τα άλλα θα τα έχω πιο πολύ στην άκρη γιατί δίνω και για proficiency και δεν θα έχω τον απαιτούμενο χρόνο για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:01 Ο damn έγραψε: #438 30-09-12 14:01 ασοε θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:49 Η Muxu Su έγραψε: #439 02-12-12 10:49 Φυσιολογικά. Το προσπαθάμε (χωρίς υπέρμετρο άγχος) και αν δεν μας βγει δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:47 Ο Yamcha έγραψε: #440 02-12-12 22:47 Θα ηθελά να βοήθησετε στο δίλλημα τεχνολογική ή θετική στην Γ λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποτέ δε ξέρουμε πως θα τα φέρει η ζωή...αλλά ας ελπίσουμε για το καλύτερο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
saktop Νεοφερμένο μέλος Ο saktop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 11:58 Ο saktop έγραψε: #424 25-05-12 11:58 Εγώ βλέπω την Γ' Λυκείου (και περισσότερο την ψυχοφθόρα διαδικασία των Πανελληνίων) ως μία μεγάλη πρόκληση. Θέλω να δω πως θα ανταπεξέλθω σε ρυθμούς γρηγορότερους και πιο εντατικούς. Επίσης, μου προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ύλη που θα διδαχθώ (Μαθηματικά-Φυσική-Προγραμματισμός) καθώς και το γεγονός ότι είναι η τελευταία τάξη της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το σχολείο τελειώνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 12:00 Η *Maria (^_^)*: #425 25-05-12 12:00 Τελειώνει,αν και δεν το πιστεύω ..και μετά θα ζούμε με τις αναμνήσεις τόσων ετών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 12:54 Η αδαμαντια52071: #426 25-05-12 12:54 Eγω σκεφτομαι τι θεματα θα πεσουν. Αν κρινω απ τα φετινα στη φυσικη και τα περσινα.... Με μια κουτα βαζελινη θα παει ο καθενας. Αλλα αισιοδοξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αεράτος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αεράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 13:27 Ο Αεράτος έγραψε: #427 25-05-12 13:27 Άντε να τελειώσει... Βαρέθηκα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 13:29 Η *Serena* έγραψε: #428 25-05-12 13:29 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Eγω σκεφτομαι τι θεματα θα πεσουν. Αν κρινω απ τα φετινα στη φυσικη και τα περσινα.... Με μια κουτα βαζελινη θα παει ο καθενας. Αλλα αισιοδοξια Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ τώρα! Όση προετοιμασία και να έχεις κάνει για τη γ' φέτος, αν δεν τα διδαχτείς αναλυτικά, αν δεν τα λιώσεις δεν μπορείς να ξέρεις πως θα σου φανούν. Εχει να κάνει ποστεύω με το πως θα σου ''κάτσει'' κάθε μάθημα. Θέλει λιώσιμο και ψυχραιμία! Εμένα πιο πολύ με αγχώνει το ότι δεν ξέρω αν θα λειτουργούν τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα όταν περάσω παρά τα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicolettasp Νεοφερμένο μέλος Η Nicolettasp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 13:40 Η Nicolettasp: #429 25-05-12 13:40 αχ φοβούμαι πολύ..Ανέκαθεν καλή μαθήτρια(στα θεωρητικά τουλάχιστον) αλλά...ΑΛΛΑ...Είμαι τρομερά ανασφαλής κι αγχώδης και φοβάμαι ότι αυτό θα αποτελέσει εμπόδιο...όμως θα προσπαθήσω με το συστηματικό διάβασμα,τη σωστή οργάνωση και την ''ψυχραιμία'' να ανταπεξέλθω...Κι ό,τι γίνει! Άλλωστε,έχουμε και 2η ευκαιρία(προσπαθώ να συμφιλιωθώ με την αποτυχία-αλλά γαμώτο δεν μπορώω).....Κουράγιο,τώρα ξεκινάμε,εύχομαι όσοι κουραστούμε να δικαιωθούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. saktop Νεοφερμένο μέλος Ο saktop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 22:21 Ο saktop έγραψε: #430 25-05-12 22:21 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εμένα πιο πολύ με αγχώνει το ότι δεν ξέρω αν θα λειτουργούν τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα όταν περάσω παρά τα θέματα. Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι!! Ίσως ο μόνος φόβος που έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2012 στις 21:18 Ο Guest 712911: #431 27-08-12 21:18 Προσωπικά, μία παραπάνω πίεση μιας και είναι η τελευταία χρονιά... αλλά οκ, έχουμε κα τις πανελλήνιες εξετάσεις, οι οποίες είναι σχεδόν σαν αυτές που δίνουμε τόσα χρόνια... Υπομονή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:55 Η Peace_ έγραψε: #432 29-08-12 11:55 φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:59 Η georgia.94: #433 29-08-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Click για ανάπτυξη... Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:10 Η Peace_ έγραψε: #434 29-08-12 12:10 Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ για την υποστήριξη μακάρι να γίνει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:26 Ο Silent_Killer: #435 29-08-12 14:26 Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η Dalian έγραψε: #436 29-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Click για ανάπτυξη... Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο Silent_Killer: #437 29-08-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Click για ανάπτυξη... Οικονομικό πανεπιστήμιο Φέτος θέλω να προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ σε Φυσική και Μαθηματικά (θα πάω τεχνολογική) και τα άλλα θα τα έχω πιο πολύ στην άκρη γιατί δίνω και για proficiency και δεν θα έχω τον απαιτούμενο χρόνο για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:01 Ο damn έγραψε: #438 30-09-12 14:01 ασοε θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:49 Η Muxu Su έγραψε: #439 02-12-12 10:49 Φυσιολογικά. Το προσπαθάμε (χωρίς υπέρμετρο άγχος) και αν δεν μας βγει δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:47 Ο Yamcha έγραψε: #440 02-12-12 22:47 Θα ηθελά να βοήθησετε στο δίλλημα τεχνολογική ή θετική στην Γ λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ βλέπω την Γ' Λυκείου (και περισσότερο την ψυχοφθόρα διαδικασία των Πανελληνίων) ως μία μεγάλη πρόκληση. Θέλω να δω πως θα ανταπεξέλθω σε ρυθμούς γρηγορότερους και πιο εντατικούς. Επίσης, μου προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ύλη που θα διδαχθώ (Μαθηματικά-Φυσική-Προγραμματισμός) καθώς και το γεγονός ότι είναι η τελευταία τάξη της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το σχολείο τελειώνει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 12:00 Η *Maria (^_^)*: #425 25-05-12 12:00 Τελειώνει,αν και δεν το πιστεύω ..και μετά θα ζούμε με τις αναμνήσεις τόσων ετών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 12:54 Η αδαμαντια52071: #426 25-05-12 12:54 Eγω σκεφτομαι τι θεματα θα πεσουν. Αν κρινω απ τα φετινα στη φυσικη και τα περσινα.... Με μια κουτα βαζελινη θα παει ο καθενας. Αλλα αισιοδοξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αεράτος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αεράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 13:27 Ο Αεράτος έγραψε: #427 25-05-12 13:27 Άντε να τελειώσει... Βαρέθηκα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 13:29 Η *Serena* έγραψε: #428 25-05-12 13:29 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Eγω σκεφτομαι τι θεματα θα πεσουν. Αν κρινω απ τα φετινα στη φυσικη και τα περσινα.... Με μια κουτα βαζελινη θα παει ο καθενας. Αλλα αισιοδοξια Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ τώρα! Όση προετοιμασία και να έχεις κάνει για τη γ' φέτος, αν δεν τα διδαχτείς αναλυτικά, αν δεν τα λιώσεις δεν μπορείς να ξέρεις πως θα σου φανούν. Εχει να κάνει ποστεύω με το πως θα σου ''κάτσει'' κάθε μάθημα. Θέλει λιώσιμο και ψυχραιμία! Εμένα πιο πολύ με αγχώνει το ότι δεν ξέρω αν θα λειτουργούν τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα όταν περάσω παρά τα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicolettasp Νεοφερμένο μέλος Η Nicolettasp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 13:40 Η Nicolettasp: #429 25-05-12 13:40 αχ φοβούμαι πολύ..Ανέκαθεν καλή μαθήτρια(στα θεωρητικά τουλάχιστον) αλλά...ΑΛΛΑ...Είμαι τρομερά ανασφαλής κι αγχώδης και φοβάμαι ότι αυτό θα αποτελέσει εμπόδιο...όμως θα προσπαθήσω με το συστηματικό διάβασμα,τη σωστή οργάνωση και την ''ψυχραιμία'' να ανταπεξέλθω...Κι ό,τι γίνει! Άλλωστε,έχουμε και 2η ευκαιρία(προσπαθώ να συμφιλιωθώ με την αποτυχία-αλλά γαμώτο δεν μπορώω).....Κουράγιο,τώρα ξεκινάμε,εύχομαι όσοι κουραστούμε να δικαιωθούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. saktop Νεοφερμένο μέλος Ο saktop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 22:21 Ο saktop έγραψε: #430 25-05-12 22:21 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εμένα πιο πολύ με αγχώνει το ότι δεν ξέρω αν θα λειτουργούν τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα όταν περάσω παρά τα θέματα. Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι!! Ίσως ο μόνος φόβος που έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2012 στις 21:18 Ο Guest 712911: #431 27-08-12 21:18 Προσωπικά, μία παραπάνω πίεση μιας και είναι η τελευταία χρονιά... αλλά οκ, έχουμε κα τις πανελλήνιες εξετάσεις, οι οποίες είναι σχεδόν σαν αυτές που δίνουμε τόσα χρόνια... Υπομονή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:55 Η Peace_ έγραψε: #432 29-08-12 11:55 φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:59 Η georgia.94: #433 29-08-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Click για ανάπτυξη... Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:10 Η Peace_ έγραψε: #434 29-08-12 12:10 Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ για την υποστήριξη μακάρι να γίνει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:26 Ο Silent_Killer: #435 29-08-12 14:26 Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η Dalian έγραψε: #436 29-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Click για ανάπτυξη... Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο Silent_Killer: #437 29-08-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Click για ανάπτυξη... Οικονομικό πανεπιστήμιο Φέτος θέλω να προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ σε Φυσική και Μαθηματικά (θα πάω τεχνολογική) και τα άλλα θα τα έχω πιο πολύ στην άκρη γιατί δίνω και για proficiency και δεν θα έχω τον απαιτούμενο χρόνο για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:01 Ο damn έγραψε: #438 30-09-12 14:01 ασοε θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:49 Η Muxu Su έγραψε: #439 02-12-12 10:49 Φυσιολογικά. Το προσπαθάμε (χωρίς υπέρμετρο άγχος) και αν δεν μας βγει δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:47 Ο Yamcha έγραψε: #440 02-12-12 22:47 Θα ηθελά να βοήθησετε στο δίλλημα τεχνολογική ή θετική στην Γ λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελειώνει,αν και δεν το πιστεύω ..και μετά θα ζούμε με τις αναμνήσεις τόσων ετών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 12:54 Η αδαμαντια52071: #426 25-05-12 12:54 Eγω σκεφτομαι τι θεματα θα πεσουν. Αν κρινω απ τα φετινα στη φυσικη και τα περσινα.... Με μια κουτα βαζελινη θα παει ο καθενας. Αλλα αισιοδοξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αεράτος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αεράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 13:27 Ο Αεράτος έγραψε: #427 25-05-12 13:27 Άντε να τελειώσει... Βαρέθηκα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 13:29 Η *Serena* έγραψε: #428 25-05-12 13:29 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Eγω σκεφτομαι τι θεματα θα πεσουν. Αν κρινω απ τα φετινα στη φυσικη και τα περσινα.... Με μια κουτα βαζελινη θα παει ο καθενας. Αλλα αισιοδοξια Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ τώρα! Όση προετοιμασία και να έχεις κάνει για τη γ' φέτος, αν δεν τα διδαχτείς αναλυτικά, αν δεν τα λιώσεις δεν μπορείς να ξέρεις πως θα σου φανούν. Εχει να κάνει ποστεύω με το πως θα σου ''κάτσει'' κάθε μάθημα. Θέλει λιώσιμο και ψυχραιμία! Εμένα πιο πολύ με αγχώνει το ότι δεν ξέρω αν θα λειτουργούν τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα όταν περάσω παρά τα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicolettasp Νεοφερμένο μέλος Η Nicolettasp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 13:40 Η Nicolettasp: #429 25-05-12 13:40 αχ φοβούμαι πολύ..Ανέκαθεν καλή μαθήτρια(στα θεωρητικά τουλάχιστον) αλλά...ΑΛΛΑ...Είμαι τρομερά ανασφαλής κι αγχώδης και φοβάμαι ότι αυτό θα αποτελέσει εμπόδιο...όμως θα προσπαθήσω με το συστηματικό διάβασμα,τη σωστή οργάνωση και την ''ψυχραιμία'' να ανταπεξέλθω...Κι ό,τι γίνει! Άλλωστε,έχουμε και 2η ευκαιρία(προσπαθώ να συμφιλιωθώ με την αποτυχία-αλλά γαμώτο δεν μπορώω).....Κουράγιο,τώρα ξεκινάμε,εύχομαι όσοι κουραστούμε να δικαιωθούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. saktop Νεοφερμένο μέλος Ο saktop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 22:21 Ο saktop έγραψε: #430 25-05-12 22:21 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εμένα πιο πολύ με αγχώνει το ότι δεν ξέρω αν θα λειτουργούν τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα όταν περάσω παρά τα θέματα. Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι!! Ίσως ο μόνος φόβος που έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2012 στις 21:18 Ο Guest 712911: #431 27-08-12 21:18 Προσωπικά, μία παραπάνω πίεση μιας και είναι η τελευταία χρονιά... αλλά οκ, έχουμε κα τις πανελλήνιες εξετάσεις, οι οποίες είναι σχεδόν σαν αυτές που δίνουμε τόσα χρόνια... Υπομονή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:55 Η Peace_ έγραψε: #432 29-08-12 11:55 φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:59 Η georgia.94: #433 29-08-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Click για ανάπτυξη... Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:10 Η Peace_ έγραψε: #434 29-08-12 12:10 Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ για την υποστήριξη μακάρι να γίνει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:26 Ο Silent_Killer: #435 29-08-12 14:26 Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η Dalian έγραψε: #436 29-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Click για ανάπτυξη... Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο Silent_Killer: #437 29-08-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Click για ανάπτυξη... Οικονομικό πανεπιστήμιο Φέτος θέλω να προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ σε Φυσική και Μαθηματικά (θα πάω τεχνολογική) και τα άλλα θα τα έχω πιο πολύ στην άκρη γιατί δίνω και για proficiency και δεν θα έχω τον απαιτούμενο χρόνο για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:01 Ο damn έγραψε: #438 30-09-12 14:01 ασοε θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:49 Η Muxu Su έγραψε: #439 02-12-12 10:49 Φυσιολογικά. Το προσπαθάμε (χωρίς υπέρμετρο άγχος) και αν δεν μας βγει δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:47 Ο Yamcha έγραψε: #440 02-12-12 22:47 Θα ηθελά να βοήθησετε στο δίλλημα τεχνολογική ή θετική στην Γ λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eγω σκεφτομαι τι θεματα θα πεσουν. Αν κρινω απ τα φετινα στη φυσικη και τα περσινα.... Με μια κουτα βαζελινη θα παει ο καθενας. Αλλα αισιοδοξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αεράτος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αεράτος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 13:27 Ο Αεράτος έγραψε: #427 25-05-12 13:27 Άντε να τελειώσει... Βαρέθηκα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 13:29 Η *Serena* έγραψε: #428 25-05-12 13:29 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Eγω σκεφτομαι τι θεματα θα πεσουν. Αν κρινω απ τα φετινα στη φυσικη και τα περσινα.... Με μια κουτα βαζελινη θα παει ο καθενας. Αλλα αισιοδοξια Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ τώρα! Όση προετοιμασία και να έχεις κάνει για τη γ' φέτος, αν δεν τα διδαχτείς αναλυτικά, αν δεν τα λιώσεις δεν μπορείς να ξέρεις πως θα σου φανούν. Εχει να κάνει ποστεύω με το πως θα σου ''κάτσει'' κάθε μάθημα. Θέλει λιώσιμο και ψυχραιμία! Εμένα πιο πολύ με αγχώνει το ότι δεν ξέρω αν θα λειτουργούν τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα όταν περάσω παρά τα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicolettasp Νεοφερμένο μέλος Η Nicolettasp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 13:40 Η Nicolettasp: #429 25-05-12 13:40 αχ φοβούμαι πολύ..Ανέκαθεν καλή μαθήτρια(στα θεωρητικά τουλάχιστον) αλλά...ΑΛΛΑ...Είμαι τρομερά ανασφαλής κι αγχώδης και φοβάμαι ότι αυτό θα αποτελέσει εμπόδιο...όμως θα προσπαθήσω με το συστηματικό διάβασμα,τη σωστή οργάνωση και την ''ψυχραιμία'' να ανταπεξέλθω...Κι ό,τι γίνει! Άλλωστε,έχουμε και 2η ευκαιρία(προσπαθώ να συμφιλιωθώ με την αποτυχία-αλλά γαμώτο δεν μπορώω).....Κουράγιο,τώρα ξεκινάμε,εύχομαι όσοι κουραστούμε να δικαιωθούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. saktop Νεοφερμένο μέλος Ο saktop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 22:21 Ο saktop έγραψε: #430 25-05-12 22:21 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εμένα πιο πολύ με αγχώνει το ότι δεν ξέρω αν θα λειτουργούν τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα όταν περάσω παρά τα θέματα. Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι!! Ίσως ο μόνος φόβος που έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2012 στις 21:18 Ο Guest 712911: #431 27-08-12 21:18 Προσωπικά, μία παραπάνω πίεση μιας και είναι η τελευταία χρονιά... αλλά οκ, έχουμε κα τις πανελλήνιες εξετάσεις, οι οποίες είναι σχεδόν σαν αυτές που δίνουμε τόσα χρόνια... Υπομονή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:55 Η Peace_ έγραψε: #432 29-08-12 11:55 φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:59 Η georgia.94: #433 29-08-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Click για ανάπτυξη... Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:10 Η Peace_ έγραψε: #434 29-08-12 12:10 Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ για την υποστήριξη μακάρι να γίνει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:26 Ο Silent_Killer: #435 29-08-12 14:26 Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η Dalian έγραψε: #436 29-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Click για ανάπτυξη... Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο Silent_Killer: #437 29-08-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Click για ανάπτυξη... Οικονομικό πανεπιστήμιο Φέτος θέλω να προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ σε Φυσική και Μαθηματικά (θα πάω τεχνολογική) και τα άλλα θα τα έχω πιο πολύ στην άκρη γιατί δίνω και για proficiency και δεν θα έχω τον απαιτούμενο χρόνο για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:01 Ο damn έγραψε: #438 30-09-12 14:01 ασοε θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:49 Η Muxu Su έγραψε: #439 02-12-12 10:49 Φυσιολογικά. Το προσπαθάμε (χωρίς υπέρμετρο άγχος) και αν δεν μας βγει δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:47 Ο Yamcha έγραψε: #440 02-12-12 22:47 Θα ηθελά να βοήθησετε στο δίλλημα τεχνολογική ή θετική στην Γ λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άντε να τελειώσει... Βαρέθηκα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 13:29 Η *Serena* έγραψε: #428 25-05-12 13:29 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Eγω σκεφτομαι τι θεματα θα πεσουν. Αν κρινω απ τα φετινα στη φυσικη και τα περσινα.... Με μια κουτα βαζελινη θα παει ο καθενας. Αλλα αισιοδοξια Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ τώρα! Όση προετοιμασία και να έχεις κάνει για τη γ' φέτος, αν δεν τα διδαχτείς αναλυτικά, αν δεν τα λιώσεις δεν μπορείς να ξέρεις πως θα σου φανούν. Εχει να κάνει ποστεύω με το πως θα σου ''κάτσει'' κάθε μάθημα. Θέλει λιώσιμο και ψυχραιμία! Εμένα πιο πολύ με αγχώνει το ότι δεν ξέρω αν θα λειτουργούν τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα όταν περάσω παρά τα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nicolettasp Νεοφερμένο μέλος Η Nicolettasp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 13:40 Η Nicolettasp: #429 25-05-12 13:40 αχ φοβούμαι πολύ..Ανέκαθεν καλή μαθήτρια(στα θεωρητικά τουλάχιστον) αλλά...ΑΛΛΑ...Είμαι τρομερά ανασφαλής κι αγχώδης και φοβάμαι ότι αυτό θα αποτελέσει εμπόδιο...όμως θα προσπαθήσω με το συστηματικό διάβασμα,τη σωστή οργάνωση και την ''ψυχραιμία'' να ανταπεξέλθω...Κι ό,τι γίνει! Άλλωστε,έχουμε και 2η ευκαιρία(προσπαθώ να συμφιλιωθώ με την αποτυχία-αλλά γαμώτο δεν μπορώω).....Κουράγιο,τώρα ξεκινάμε,εύχομαι όσοι κουραστούμε να δικαιωθούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. saktop Νεοφερμένο μέλος Ο saktop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 22:21 Ο saktop έγραψε: #430 25-05-12 22:21 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εμένα πιο πολύ με αγχώνει το ότι δεν ξέρω αν θα λειτουργούν τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα όταν περάσω παρά τα θέματα. Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι!! Ίσως ο μόνος φόβος που έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2012 στις 21:18 Ο Guest 712911: #431 27-08-12 21:18 Προσωπικά, μία παραπάνω πίεση μιας και είναι η τελευταία χρονιά... αλλά οκ, έχουμε κα τις πανελλήνιες εξετάσεις, οι οποίες είναι σχεδόν σαν αυτές που δίνουμε τόσα χρόνια... Υπομονή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:55 Η Peace_ έγραψε: #432 29-08-12 11:55 φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:59 Η georgia.94: #433 29-08-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Click για ανάπτυξη... Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:10 Η Peace_ έγραψε: #434 29-08-12 12:10 Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ για την υποστήριξη μακάρι να γίνει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:26 Ο Silent_Killer: #435 29-08-12 14:26 Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η Dalian έγραψε: #436 29-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Click για ανάπτυξη... Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο Silent_Killer: #437 29-08-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Click για ανάπτυξη... Οικονομικό πανεπιστήμιο Φέτος θέλω να προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ σε Φυσική και Μαθηματικά (θα πάω τεχνολογική) και τα άλλα θα τα έχω πιο πολύ στην άκρη γιατί δίνω και για proficiency και δεν θα έχω τον απαιτούμενο χρόνο για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:01 Ο damn έγραψε: #438 30-09-12 14:01 ασοε θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:49 Η Muxu Su έγραψε: #439 02-12-12 10:49 Φυσιολογικά. Το προσπαθάμε (χωρίς υπέρμετρο άγχος) και αν δεν μας βγει δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:47 Ο Yamcha έγραψε: #440 02-12-12 22:47 Θα ηθελά να βοήθησετε στο δίλλημα τεχνολογική ή θετική στην Γ λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Eγω σκεφτομαι τι θεματα θα πεσουν. Αν κρινω απ τα φετινα στη φυσικη και τα περσινα.... Με μια κουτα βαζελινη θα παει ο καθενας. Αλλα αισιοδοξια Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ τώρα! Όση προετοιμασία και να έχεις κάνει για τη γ' φέτος, αν δεν τα διδαχτείς αναλυτικά, αν δεν τα λιώσεις δεν μπορείς να ξέρεις πως θα σου φανούν. Εχει να κάνει ποστεύω με το πως θα σου ''κάτσει'' κάθε μάθημα. Θέλει λιώσιμο και ψυχραιμία! Εμένα πιο πολύ με αγχώνει το ότι δεν ξέρω αν θα λειτουργούν τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα όταν περάσω παρά τα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicolettasp Νεοφερμένο μέλος Η Nicolettasp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 13:40 Η Nicolettasp: #429 25-05-12 13:40 αχ φοβούμαι πολύ..Ανέκαθεν καλή μαθήτρια(στα θεωρητικά τουλάχιστον) αλλά...ΑΛΛΑ...Είμαι τρομερά ανασφαλής κι αγχώδης και φοβάμαι ότι αυτό θα αποτελέσει εμπόδιο...όμως θα προσπαθήσω με το συστηματικό διάβασμα,τη σωστή οργάνωση και την ''ψυχραιμία'' να ανταπεξέλθω...Κι ό,τι γίνει! Άλλωστε,έχουμε και 2η ευκαιρία(προσπαθώ να συμφιλιωθώ με την αποτυχία-αλλά γαμώτο δεν μπορώω).....Κουράγιο,τώρα ξεκινάμε,εύχομαι όσοι κουραστούμε να δικαιωθούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. saktop Νεοφερμένο μέλος Ο saktop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 22:21 Ο saktop έγραψε: #430 25-05-12 22:21 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εμένα πιο πολύ με αγχώνει το ότι δεν ξέρω αν θα λειτουργούν τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα όταν περάσω παρά τα θέματα. Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι!! Ίσως ο μόνος φόβος που έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2012 στις 21:18 Ο Guest 712911: #431 27-08-12 21:18 Προσωπικά, μία παραπάνω πίεση μιας και είναι η τελευταία χρονιά... αλλά οκ, έχουμε κα τις πανελλήνιες εξετάσεις, οι οποίες είναι σχεδόν σαν αυτές που δίνουμε τόσα χρόνια... Υπομονή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:55 Η Peace_ έγραψε: #432 29-08-12 11:55 φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:59 Η georgia.94: #433 29-08-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Click για ανάπτυξη... Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:10 Η Peace_ έγραψε: #434 29-08-12 12:10 Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ για την υποστήριξη μακάρι να γίνει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:26 Ο Silent_Killer: #435 29-08-12 14:26 Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η Dalian έγραψε: #436 29-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Click για ανάπτυξη... Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο Silent_Killer: #437 29-08-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Click για ανάπτυξη... Οικονομικό πανεπιστήμιο Φέτος θέλω να προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ σε Φυσική και Μαθηματικά (θα πάω τεχνολογική) και τα άλλα θα τα έχω πιο πολύ στην άκρη γιατί δίνω και για proficiency και δεν θα έχω τον απαιτούμενο χρόνο για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:01 Ο damn έγραψε: #438 30-09-12 14:01 ασοε θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:49 Η Muxu Su έγραψε: #439 02-12-12 10:49 Φυσιολογικά. Το προσπαθάμε (χωρίς υπέρμετρο άγχος) και αν δεν μας βγει δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:47 Ο Yamcha έγραψε: #440 02-12-12 22:47 Θα ηθελά να βοήθησετε στο δίλλημα τεχνολογική ή θετική στην Γ λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ φοβούμαι πολύ..Ανέκαθεν καλή μαθήτρια(στα θεωρητικά τουλάχιστον) αλλά...ΑΛΛΑ...Είμαι τρομερά ανασφαλής κι αγχώδης και φοβάμαι ότι αυτό θα αποτελέσει εμπόδιο...όμως θα προσπαθήσω με το συστηματικό διάβασμα,τη σωστή οργάνωση και την ''ψυχραιμία'' να ανταπεξέλθω...Κι ό,τι γίνει! Άλλωστε,έχουμε και 2η ευκαιρία(προσπαθώ να συμφιλιωθώ με την αποτυχία-αλλά γαμώτο δεν μπορώω).....Κουράγιο,τώρα ξεκινάμε,εύχομαι όσοι κουραστούμε να δικαιωθούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
saktop Νεοφερμένο μέλος Ο saktop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 25 Μαΐου 2012 στις 22:21 Ο saktop έγραψε: #430 25-05-12 22:21 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εμένα πιο πολύ με αγχώνει το ότι δεν ξέρω αν θα λειτουργούν τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα όταν περάσω παρά τα θέματα. Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι!! Ίσως ο μόνος φόβος που έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2012 στις 21:18 Ο Guest 712911: #431 27-08-12 21:18 Προσωπικά, μία παραπάνω πίεση μιας και είναι η τελευταία χρονιά... αλλά οκ, έχουμε κα τις πανελλήνιες εξετάσεις, οι οποίες είναι σχεδόν σαν αυτές που δίνουμε τόσα χρόνια... Υπομονή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:55 Η Peace_ έγραψε: #432 29-08-12 11:55 φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:59 Η georgia.94: #433 29-08-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Click για ανάπτυξη... Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:10 Η Peace_ έγραψε: #434 29-08-12 12:10 Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ για την υποστήριξη μακάρι να γίνει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:26 Ο Silent_Killer: #435 29-08-12 14:26 Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η Dalian έγραψε: #436 29-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Click για ανάπτυξη... Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο Silent_Killer: #437 29-08-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Click για ανάπτυξη... Οικονομικό πανεπιστήμιο Φέτος θέλω να προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ σε Φυσική και Μαθηματικά (θα πάω τεχνολογική) και τα άλλα θα τα έχω πιο πολύ στην άκρη γιατί δίνω και για proficiency και δεν θα έχω τον απαιτούμενο χρόνο για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:01 Ο damn έγραψε: #438 30-09-12 14:01 ασοε θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:49 Η Muxu Su έγραψε: #439 02-12-12 10:49 Φυσιολογικά. Το προσπαθάμε (χωρίς υπέρμετρο άγχος) και αν δεν μας βγει δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:47 Ο Yamcha έγραψε: #440 02-12-12 22:47 Θα ηθελά να βοήθησετε στο δίλλημα τεχνολογική ή θετική στην Γ λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εμένα πιο πολύ με αγχώνει το ότι δεν ξέρω αν θα λειτουργούν τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα όταν περάσω παρά τα θέματα. Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι!! Ίσως ο μόνος φόβος που έχω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 27 Αυγούστου 2012 στις 21:18 Ο Guest 712911: #431 27-08-12 21:18 Προσωπικά, μία παραπάνω πίεση μιας και είναι η τελευταία χρονιά... αλλά οκ, έχουμε κα τις πανελλήνιες εξετάσεις, οι οποίες είναι σχεδόν σαν αυτές που δίνουμε τόσα χρόνια... Υπομονή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:55 Η Peace_ έγραψε: #432 29-08-12 11:55 φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:59 Η georgia.94: #433 29-08-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Click για ανάπτυξη... Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:10 Η Peace_ έγραψε: #434 29-08-12 12:10 Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ για την υποστήριξη μακάρι να γίνει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:26 Ο Silent_Killer: #435 29-08-12 14:26 Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η Dalian έγραψε: #436 29-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Click για ανάπτυξη... Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο Silent_Killer: #437 29-08-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Click για ανάπτυξη... Οικονομικό πανεπιστήμιο Φέτος θέλω να προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ σε Φυσική και Μαθηματικά (θα πάω τεχνολογική) και τα άλλα θα τα έχω πιο πολύ στην άκρη γιατί δίνω και για proficiency και δεν θα έχω τον απαιτούμενο χρόνο για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:01 Ο damn έγραψε: #438 30-09-12 14:01 ασοε θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:49 Η Muxu Su έγραψε: #439 02-12-12 10:49 Φυσιολογικά. Το προσπαθάμε (χωρίς υπέρμετρο άγχος) και αν δεν μας βγει δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:47 Ο Yamcha έγραψε: #440 02-12-12 22:47 Θα ηθελά να βοήθησετε στο δίλλημα τεχνολογική ή θετική στην Γ λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσωπικά, μία παραπάνω πίεση μιας και είναι η τελευταία χρονιά... αλλά οκ, έχουμε κα τις πανελλήνιες εξετάσεις, οι οποίες είναι σχεδόν σαν αυτές που δίνουμε τόσα χρόνια... Υπομονή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:55 Η Peace_ έγραψε: #432 29-08-12 11:55 φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:59 Η georgia.94: #433 29-08-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Click για ανάπτυξη... Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:10 Η Peace_ έγραψε: #434 29-08-12 12:10 Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ για την υποστήριξη μακάρι να γίνει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:26 Ο Silent_Killer: #435 29-08-12 14:26 Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η Dalian έγραψε: #436 29-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Click για ανάπτυξη... Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο Silent_Killer: #437 29-08-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Click για ανάπτυξη... Οικονομικό πανεπιστήμιο Φέτος θέλω να προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ σε Φυσική και Μαθηματικά (θα πάω τεχνολογική) και τα άλλα θα τα έχω πιο πολύ στην άκρη γιατί δίνω και για proficiency και δεν θα έχω τον απαιτούμενο χρόνο για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:01 Ο damn έγραψε: #438 30-09-12 14:01 ασοε θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:49 Η Muxu Su έγραψε: #439 02-12-12 10:49 Φυσιολογικά. Το προσπαθάμε (χωρίς υπέρμετρο άγχος) και αν δεν μας βγει δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:47 Ο Yamcha έγραψε: #440 02-12-12 22:47 Θα ηθελά να βοήθησετε στο δίλλημα τεχνολογική ή θετική στην Γ λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia.94 Δραστήριο μέλος Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:59 Η georgia.94: #433 29-08-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Click για ανάπτυξη... Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:10 Η Peace_ έγραψε: #434 29-08-12 12:10 Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ για την υποστήριξη μακάρι να γίνει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:26 Ο Silent_Killer: #435 29-08-12 14:26 Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η Dalian έγραψε: #436 29-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Click για ανάπτυξη... Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο Silent_Killer: #437 29-08-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Click για ανάπτυξη... Οικονομικό πανεπιστήμιο Φέτος θέλω να προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ σε Φυσική και Μαθηματικά (θα πάω τεχνολογική) και τα άλλα θα τα έχω πιο πολύ στην άκρη γιατί δίνω και για proficiency και δεν θα έχω τον απαιτούμενο χρόνο για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:01 Ο damn έγραψε: #438 30-09-12 14:01 ασοε θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:49 Η Muxu Su έγραψε: #439 02-12-12 10:49 Φυσιολογικά. Το προσπαθάμε (χωρίς υπέρμετρο άγχος) και αν δεν μας βγει δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:47 Ο Yamcha έγραψε: #440 02-12-12 22:47 Θα ηθελά να βοήθησετε στο δίλλημα τεχνολογική ή θετική στην Γ λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: φοβάμαι πολύ γιατί είναι κάτι άγνωστο για μένα...τώρα θα ξεκινήσω την Β' Λυκείου και δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με κατευθύνσεις και τα σχετικά...μήπως πελαγώσω και τα παρατήσω... Click για ανάπτυξη... Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:10 Η Peace_ έγραψε: #434 29-08-12 12:10 Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ για την υποστήριξη μακάρι να γίνει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:26 Ο Silent_Killer: #435 29-08-12 14:26 Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η Dalian έγραψε: #436 29-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Click για ανάπτυξη... Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο Silent_Killer: #437 29-08-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Click για ανάπτυξη... Οικονομικό πανεπιστήμιο Φέτος θέλω να προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ σε Φυσική και Μαθηματικά (θα πάω τεχνολογική) και τα άλλα θα τα έχω πιο πολύ στην άκρη γιατί δίνω και για proficiency και δεν θα έχω τον απαιτούμενο χρόνο για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:01 Ο damn έγραψε: #438 30-09-12 14:01 ασοε θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:49 Η Muxu Su έγραψε: #439 02-12-12 10:49 Φυσιολογικά. Το προσπαθάμε (χωρίς υπέρμετρο άγχος) και αν δεν μας βγει δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:47 Ο Yamcha έγραψε: #440 02-12-12 22:47 Θα ηθελά να βοήθησετε στο δίλλημα τεχνολογική ή θετική στην Γ λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειρηνακι αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου..δεν υπαρχει περιπτωση να πελαγωσεις τοσο πολυ ωστε να τα παρατησεις...στο λεω εγγυημενα δεδομενου οτι ειμαι ενα παιδι με τρομερο αγχος σε σημειο να παθαινω κρισεις πανικου....και ομως τα καταφερα μια χαρα!!!Ετσι και εσυ!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ για την υποστήριξη μακάρι να γίνει έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:26 Ο Silent_Killer: #435 29-08-12 14:26 Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η Dalian έγραψε: #436 29-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Click για ανάπτυξη... Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο Silent_Killer: #437 29-08-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Click για ανάπτυξη... Οικονομικό πανεπιστήμιο Φέτος θέλω να προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ σε Φυσική και Μαθηματικά (θα πάω τεχνολογική) και τα άλλα θα τα έχω πιο πολύ στην άκρη γιατί δίνω και για proficiency και δεν θα έχω τον απαιτούμενο χρόνο για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:01 Ο damn έγραψε: #438 30-09-12 14:01 ασοε θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:49 Η Muxu Su έγραψε: #439 02-12-12 10:49 Φυσιολογικά. Το προσπαθάμε (χωρίς υπέρμετρο άγχος) και αν δεν μας βγει δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:47 Ο Yamcha έγραψε: #440 02-12-12 22:47 Θα ηθελά να βοήθησετε στο δίλλημα τεχνολογική ή θετική στην Γ λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 18:18 Η Dalian έγραψε: #436 29-08-12 18:18 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Click για ανάπτυξη... Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο Silent_Killer: #437 29-08-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Click για ανάπτυξη... Οικονομικό πανεπιστήμιο Φέτος θέλω να προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ σε Φυσική και Μαθηματικά (θα πάω τεχνολογική) και τα άλλα θα τα έχω πιο πολύ στην άκρη γιατί δίνω και για proficiency και δεν θα έχω τον απαιτούμενο χρόνο για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:01 Ο damn έγραψε: #438 30-09-12 14:01 ασοε θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:49 Η Muxu Su έγραψε: #439 02-12-12 10:49 Φυσιολογικά. Το προσπαθάμε (χωρίς υπέρμετρο άγχος) και αν δεν μας βγει δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:47 Ο Yamcha έγραψε: #440 02-12-12 22:47 Θα ηθελά να βοήθησετε στο δίλλημα τεχνολογική ή θετική στην Γ λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Εγώ είμαι χαλαρός.Έχω βάλει σκοπό να διαβάζω κυρίως τα βασικά μαθήματα της κατεύθυνσης.Για τα άλλα δεν θα κάτσω να σκάσω..αλλά πρέπει να σοβαρευτώ λίγο στην τάξη :S Click για ανάπτυξη... Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 22:33 Ο Silent_Killer: #437 29-08-12 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Click για ανάπτυξη... Οικονομικό πανεπιστήμιο Φέτος θέλω να προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ σε Φυσική και Μαθηματικά (θα πάω τεχνολογική) και τα άλλα θα τα έχω πιο πολύ στην άκρη γιατί δίνω και για proficiency και δεν θα έχω τον απαιτούμενο χρόνο για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:01 Ο damn έγραψε: #438 30-09-12 14:01 ασοε θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:49 Η Muxu Su έγραψε: #439 02-12-12 10:49 Φυσιολογικά. Το προσπαθάμε (χωρίς υπέρμετρο άγχος) και αν δεν μας βγει δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:47 Ο Yamcha έγραψε: #440 02-12-12 22:47 Θα ηθελά να βοήθησετε στο δίλλημα τεχνολογική ή θετική στην Γ λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Τί στοχεύεις αν επιτρέπεται? Click για ανάπτυξη... Οικονομικό πανεπιστήμιο Φέτος θέλω να προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ σε Φυσική και Μαθηματικά (θα πάω τεχνολογική) και τα άλλα θα τα έχω πιο πολύ στην άκρη γιατί δίνω και για proficiency και δεν θα έχω τον απαιτούμενο χρόνο για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
damn Πολύ δραστήριο μέλος Ο damn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.771 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:01 Ο damn έγραψε: #438 30-09-12 14:01 ασοε θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:49 Η Muxu Su έγραψε: #439 02-12-12 10:49 Φυσιολογικά. Το προσπαθάμε (χωρίς υπέρμετρο άγχος) και αν δεν μας βγει δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:47 Ο Yamcha έγραψε: #440 02-12-12 22:47 Θα ηθελά να βοήθησετε στο δίλλημα τεχνολογική ή θετική στην Γ λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ασοε θες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su Διάσημο μέλος Η Muxu Su αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 3.036 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:49 Η Muxu Su έγραψε: #439 02-12-12 10:49 Φυσιολογικά. Το προσπαθάμε (χωρίς υπέρμετρο άγχος) και αν δεν μας βγει δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:47 Ο Yamcha έγραψε: #440 02-12-12 22:47 Θα ηθελά να βοήθησετε στο δίλλημα τεχνολογική ή θετική στην Γ λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Φυσιολογικά. Το προσπαθάμε (χωρίς υπέρμετρο άγχος) και αν δεν μας βγει δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Yamcha Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Παυλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 271 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2012 στις 22:47 Ο Yamcha έγραψε: #440 02-12-12 22:47 Θα ηθελά να βοήθησετε στο δίλλημα τεχνολογική ή θετική στην Γ λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θα ηθελά να βοήθησετε στο δίλλημα τεχνολογική ή θετική στην Γ λυκείου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.