Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 15:31 Ο Σοφιστής έγραψε: #281 05-01-11 15:31 Αισθάνομαι αισιόδοξος τουλάχιστον στη Χημεία, Φυσική , Βιολογία Γεν & Κατ. Αγχώνομαι λίγο για Μαθηματικά..Έκθεση πολύ καλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristain Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2011 στις 04:08 Η kristain έγραψε: #282 06-01-11 04:08 Ηρεμη, συνειδητοποιημενη και αισιοδοξη. Ισως συμβαλλει και το οτι εχω θεσει σωστες βασεις στα απαιτουμενα μαθηματα. το μονο που με απασχολει ειναι το μηχανογραφικο (εχουμε καιρο, ευτυχως!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2011 στις 13:20 Ο stathakis: #283 06-01-11 13:20 αν και εχω αρκετο αγχος,να σας πω την αληθεια μακαρι να εδινα φετος πανελληνιες να τελειωνα!βαρεθηκα λιγο το σχολειο!!!αλλα ναι εχω αγχος και φοβο για του χρονου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:04 Η Lacta144 έγραψε: #284 07-01-11 18:04 Μακάρι να υπήρχε κάποιο άλλο σύστημα....! Αυτό το πράγμα είναι πααααρα πολύ ψυχοφθόρο...! Νιώθω ότι δεν έχω περιθώριο ούτε για το παραμικρό λάθος γιατί θα κοστίσει..... Είναι υψηλόβαθμη κ η σχολή που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.182 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:29 Ο nPb έγραψε: #285 07-01-11 18:29 να κάνω δυο αφελείς ερωτήσεις: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό για ποιο λόγο δεν δελεάζουν τους υποψηφίους; "Σοβαρό" Πανεπιστήμιο είναι μόνο επιστήμες σε φάσμα μορίων άνω των 18.000; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:30 Η Revekka έγραψε: #286 07-01-11 18:30 Δεν πιστεύω ότι το ψάχνουν και πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.182 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:40 Ο nPb έγραψε: #287 07-01-11 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Δεν πιστεύω ότι το ψάχνουν και πολύ... Click για ανάπτυξη... Αυτό πιστεύω και εγώ. Φταίει η απουσία σωστού επαγγελματικού προσανατολισμού. Τα περισσότερα παιδιά επιλέγουν με βάση τις τελείως «άκυρες» πληροφορίες από το οικογενειακό - συγγενικό περιβάλλον και γενικά με μια κατευθυνόμενη λογική που την προωθεί το σύστημα των ΜΜΕ, των φροντιστηρίων,...κτλ. Επαναλαμβάνω ποιος μαθητής γνωρίζει ποια είναι η επί της ουσίας διαφορά για παράδειγμα της επιστήμης του Γεωλόγου από την επιστήμη του Φαρμακοποιού όπως επίσης ποιος μαθητής γνωρίζει το περιεχόμενο αυτών των επιστημών; Κανένας. Δηλαδή ένας φοιτητής που επιλέγει να σπουδάσει Γεωλογία είναι κατώτερος από έναν φοιτητή που επιλέγει να σπουδάσει Φαρμακευτική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:48 Ο Joaquín έγραψε: #288 07-01-11 18:48 Εγώ δε μπορώ να πω άγχος, πιο πολύ σαν πρόκληση το βλέπω.Ανυπομονώ να έρθει το καλοκαίρι να ξεκινήσουμε προετοιμασία. Ιατρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:54 Η Revekka έγραψε: #289 07-01-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αυτό πιστεύω και εγώ. Φταίει η απουσία σωστού επαγγελματικού προσανατολισμού. Τα περισσότερα παιδιά επιλέγουν με βάση τις τελείως «άκυρες» πληροφορίες από το οικογενειακό - συγγενικό περιβάλλον και γενικά με μια κατευθυνόμενη λογική που την προωθεί το σύστημα των ΜΜΕ, των φροντιστηρίων,...κτλ. Επαναλαμβάνω ποιος μαθητής γνωρίζει ποια είναι η επί της ουσίας διαφορά για παράδειγμα της επιστήμης του Γεωλόγου από την επιστήμη του Φαρμακοποιού όπως επίσης ποιος μαθητής γνωρίζει το περιεχόμενο αυτών των επιστημών; Κανένας. Δηλαδή ένας φοιτητής που επιλέγει να σπουδάσει Γεωλογία είναι κατώτερος από έναν φοιτητή που επιλέγει να σπουδάσει Φαρμακευτική; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως μόνη μου είχα ψάξει τι ήθελα να κάνω....έκατσα και έψαξα, δεν περίμενα κανέναν να μου πει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:59 Ο JosefK έγραψε: #290 07-01-11 18:59 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό Click για ανάπτυξη... πες και μερικά παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:08 Η Lacta144 έγραψε: #291 07-01-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: να κάνω δυο αφελείς ερωτήσεις: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό για ποιο λόγο δεν δελεάζουν τους υποψηφίους; "Σοβαρό" Πανεπιστήμιο είναι μόνο επιστήμες σε φάσμα μορίων άνω των 18.000; Click για ανάπτυξη... Δε θα μιλήσω για τους υπόλοιπουν μαθητές γιατί δεν ξέρω πως σκέφτονται,εγώ όμως δε θεωρώ κατώτερες τις χαμηλόβαθμες σχολές.Το ονειρό μου πάντα ήταν να γίνω φαρμακοποιός.Ούτε μου το επέβαλλε κανείς ούτε θέλω να σπουδάσω στη συκγεκριμένη σχολή για να περνιέμαι για έξυπνη. Η σχολή που έχω ως στόχο είναι υψηλόβαθμη κ αυτό με αγχώνει.Αυτό είναι όλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.182 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:09 Ο nPb έγραψε: #292 07-01-11 19:09 Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:19 Η Lacta144 έγραψε: #293 07-01-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς το σχολείο δεν κάνει καθόλου καλή δουλεία.Δε σε ενημρώνει,δε σε προετοιμάζει για τη ζωή.Το μόνο που κάνει είναι να σε μπουκώνει με γνώσεις με αποτέλεσμα να μη βλέπεις πέρα απ'τη νομική κ την ιατρική γιατί σε έχει κάνει να πιστεύεις ότι εκείνος που έχει αξία είναι εκείνος που βγάζει τους μαγαλύτερους βαθμούς κ όταν το κάνει πρέπει να νιώθει πολυ περίφανος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2011 antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:18 Ο antwwwnis: #294 07-01-11 20:18 Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:25 Ο stathakis: #295 07-01-11 20:25 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Click για ανάπτυξη... πολλες φορες νιωθω το ιδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 18:51 Η OoOkoβοldOoO: #296 16-01-11 18:51 Κι εγώ όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:07 Η kaleidoscope: #297 16-01-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:33 Η JaneWin έγραψε: #298 16-01-11 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:06 Η kaleidoscope: #299 16-01-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Click για ανάπτυξη... Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:14 Η JaneWin έγραψε: #300 16-01-11 20:14 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν ζούσα σε τετοιου είδους χώρα,αυτήν την λογική είχα και ευτυχώς ακόμα την έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αισθάνομαι αισιόδοξος τουλάχιστον στη Χημεία, Φυσική , Βιολογία Γεν & Κατ. Αγχώνομαι λίγο για Μαθηματικά..Έκθεση πολύ καλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kristain Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2011 στις 04:08 Η kristain έγραψε: #282 06-01-11 04:08 Ηρεμη, συνειδητοποιημενη και αισιοδοξη. Ισως συμβαλλει και το οτι εχω θεσει σωστες βασεις στα απαιτουμενα μαθηματα. το μονο που με απασχολει ειναι το μηχανογραφικο (εχουμε καιρο, ευτυχως!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2011 στις 13:20 Ο stathakis: #283 06-01-11 13:20 αν και εχω αρκετο αγχος,να σας πω την αληθεια μακαρι να εδινα φετος πανελληνιες να τελειωνα!βαρεθηκα λιγο το σχολειο!!!αλλα ναι εχω αγχος και φοβο για του χρονου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:04 Η Lacta144 έγραψε: #284 07-01-11 18:04 Μακάρι να υπήρχε κάποιο άλλο σύστημα....! Αυτό το πράγμα είναι πααααρα πολύ ψυχοφθόρο...! Νιώθω ότι δεν έχω περιθώριο ούτε για το παραμικρό λάθος γιατί θα κοστίσει..... Είναι υψηλόβαθμη κ η σχολή που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.182 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:29 Ο nPb έγραψε: #285 07-01-11 18:29 να κάνω δυο αφελείς ερωτήσεις: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό για ποιο λόγο δεν δελεάζουν τους υποψηφίους; "Σοβαρό" Πανεπιστήμιο είναι μόνο επιστήμες σε φάσμα μορίων άνω των 18.000; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:30 Η Revekka έγραψε: #286 07-01-11 18:30 Δεν πιστεύω ότι το ψάχνουν και πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.182 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:40 Ο nPb έγραψε: #287 07-01-11 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Δεν πιστεύω ότι το ψάχνουν και πολύ... Click για ανάπτυξη... Αυτό πιστεύω και εγώ. Φταίει η απουσία σωστού επαγγελματικού προσανατολισμού. Τα περισσότερα παιδιά επιλέγουν με βάση τις τελείως «άκυρες» πληροφορίες από το οικογενειακό - συγγενικό περιβάλλον και γενικά με μια κατευθυνόμενη λογική που την προωθεί το σύστημα των ΜΜΕ, των φροντιστηρίων,...κτλ. Επαναλαμβάνω ποιος μαθητής γνωρίζει ποια είναι η επί της ουσίας διαφορά για παράδειγμα της επιστήμης του Γεωλόγου από την επιστήμη του Φαρμακοποιού όπως επίσης ποιος μαθητής γνωρίζει το περιεχόμενο αυτών των επιστημών; Κανένας. Δηλαδή ένας φοιτητής που επιλέγει να σπουδάσει Γεωλογία είναι κατώτερος από έναν φοιτητή που επιλέγει να σπουδάσει Φαρμακευτική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:48 Ο Joaquín έγραψε: #288 07-01-11 18:48 Εγώ δε μπορώ να πω άγχος, πιο πολύ σαν πρόκληση το βλέπω.Ανυπομονώ να έρθει το καλοκαίρι να ξεκινήσουμε προετοιμασία. Ιατρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:54 Η Revekka έγραψε: #289 07-01-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αυτό πιστεύω και εγώ. Φταίει η απουσία σωστού επαγγελματικού προσανατολισμού. Τα περισσότερα παιδιά επιλέγουν με βάση τις τελείως «άκυρες» πληροφορίες από το οικογενειακό - συγγενικό περιβάλλον και γενικά με μια κατευθυνόμενη λογική που την προωθεί το σύστημα των ΜΜΕ, των φροντιστηρίων,...κτλ. Επαναλαμβάνω ποιος μαθητής γνωρίζει ποια είναι η επί της ουσίας διαφορά για παράδειγμα της επιστήμης του Γεωλόγου από την επιστήμη του Φαρμακοποιού όπως επίσης ποιος μαθητής γνωρίζει το περιεχόμενο αυτών των επιστημών; Κανένας. Δηλαδή ένας φοιτητής που επιλέγει να σπουδάσει Γεωλογία είναι κατώτερος από έναν φοιτητή που επιλέγει να σπουδάσει Φαρμακευτική; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως μόνη μου είχα ψάξει τι ήθελα να κάνω....έκατσα και έψαξα, δεν περίμενα κανέναν να μου πει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:59 Ο JosefK έγραψε: #290 07-01-11 18:59 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό Click για ανάπτυξη... πες και μερικά παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:08 Η Lacta144 έγραψε: #291 07-01-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: να κάνω δυο αφελείς ερωτήσεις: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό για ποιο λόγο δεν δελεάζουν τους υποψηφίους; "Σοβαρό" Πανεπιστήμιο είναι μόνο επιστήμες σε φάσμα μορίων άνω των 18.000; Click για ανάπτυξη... Δε θα μιλήσω για τους υπόλοιπουν μαθητές γιατί δεν ξέρω πως σκέφτονται,εγώ όμως δε θεωρώ κατώτερες τις χαμηλόβαθμες σχολές.Το ονειρό μου πάντα ήταν να γίνω φαρμακοποιός.Ούτε μου το επέβαλλε κανείς ούτε θέλω να σπουδάσω στη συκγεκριμένη σχολή για να περνιέμαι για έξυπνη. Η σχολή που έχω ως στόχο είναι υψηλόβαθμη κ αυτό με αγχώνει.Αυτό είναι όλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.182 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:09 Ο nPb έγραψε: #292 07-01-11 19:09 Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:19 Η Lacta144 έγραψε: #293 07-01-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς το σχολείο δεν κάνει καθόλου καλή δουλεία.Δε σε ενημρώνει,δε σε προετοιμάζει για τη ζωή.Το μόνο που κάνει είναι να σε μπουκώνει με γνώσεις με αποτέλεσμα να μη βλέπεις πέρα απ'τη νομική κ την ιατρική γιατί σε έχει κάνει να πιστεύεις ότι εκείνος που έχει αξία είναι εκείνος που βγάζει τους μαγαλύτερους βαθμούς κ όταν το κάνει πρέπει να νιώθει πολυ περίφανος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2011 antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:18 Ο antwwwnis: #294 07-01-11 20:18 Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:25 Ο stathakis: #295 07-01-11 20:25 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Click για ανάπτυξη... πολλες φορες νιωθω το ιδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 18:51 Η OoOkoβοldOoO: #296 16-01-11 18:51 Κι εγώ όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:07 Η kaleidoscope: #297 16-01-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:33 Η JaneWin έγραψε: #298 16-01-11 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:06 Η kaleidoscope: #299 16-01-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Click για ανάπτυξη... Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:14 Η JaneWin έγραψε: #300 16-01-11 20:14 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν ζούσα σε τετοιου είδους χώρα,αυτήν την λογική είχα και ευτυχώς ακόμα την έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ηρεμη, συνειδητοποιημενη και αισιοδοξη. Ισως συμβαλλει και το οτι εχω θεσει σωστες βασεις στα απαιτουμενα μαθηματα. το μονο που με απασχολει ειναι το μηχανογραφικο (εχουμε καιρο, ευτυχως!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2011 στις 13:20 Ο stathakis: #283 06-01-11 13:20 αν και εχω αρκετο αγχος,να σας πω την αληθεια μακαρι να εδινα φετος πανελληνιες να τελειωνα!βαρεθηκα λιγο το σχολειο!!!αλλα ναι εχω αγχος και φοβο για του χρονου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:04 Η Lacta144 έγραψε: #284 07-01-11 18:04 Μακάρι να υπήρχε κάποιο άλλο σύστημα....! Αυτό το πράγμα είναι πααααρα πολύ ψυχοφθόρο...! Νιώθω ότι δεν έχω περιθώριο ούτε για το παραμικρό λάθος γιατί θα κοστίσει..... Είναι υψηλόβαθμη κ η σχολή που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.182 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:29 Ο nPb έγραψε: #285 07-01-11 18:29 να κάνω δυο αφελείς ερωτήσεις: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό για ποιο λόγο δεν δελεάζουν τους υποψηφίους; "Σοβαρό" Πανεπιστήμιο είναι μόνο επιστήμες σε φάσμα μορίων άνω των 18.000; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:30 Η Revekka έγραψε: #286 07-01-11 18:30 Δεν πιστεύω ότι το ψάχνουν και πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.182 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:40 Ο nPb έγραψε: #287 07-01-11 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Δεν πιστεύω ότι το ψάχνουν και πολύ... Click για ανάπτυξη... Αυτό πιστεύω και εγώ. Φταίει η απουσία σωστού επαγγελματικού προσανατολισμού. Τα περισσότερα παιδιά επιλέγουν με βάση τις τελείως «άκυρες» πληροφορίες από το οικογενειακό - συγγενικό περιβάλλον και γενικά με μια κατευθυνόμενη λογική που την προωθεί το σύστημα των ΜΜΕ, των φροντιστηρίων,...κτλ. Επαναλαμβάνω ποιος μαθητής γνωρίζει ποια είναι η επί της ουσίας διαφορά για παράδειγμα της επιστήμης του Γεωλόγου από την επιστήμη του Φαρμακοποιού όπως επίσης ποιος μαθητής γνωρίζει το περιεχόμενο αυτών των επιστημών; Κανένας. Δηλαδή ένας φοιτητής που επιλέγει να σπουδάσει Γεωλογία είναι κατώτερος από έναν φοιτητή που επιλέγει να σπουδάσει Φαρμακευτική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:48 Ο Joaquín έγραψε: #288 07-01-11 18:48 Εγώ δε μπορώ να πω άγχος, πιο πολύ σαν πρόκληση το βλέπω.Ανυπομονώ να έρθει το καλοκαίρι να ξεκινήσουμε προετοιμασία. Ιατρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:54 Η Revekka έγραψε: #289 07-01-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αυτό πιστεύω και εγώ. Φταίει η απουσία σωστού επαγγελματικού προσανατολισμού. Τα περισσότερα παιδιά επιλέγουν με βάση τις τελείως «άκυρες» πληροφορίες από το οικογενειακό - συγγενικό περιβάλλον και γενικά με μια κατευθυνόμενη λογική που την προωθεί το σύστημα των ΜΜΕ, των φροντιστηρίων,...κτλ. Επαναλαμβάνω ποιος μαθητής γνωρίζει ποια είναι η επί της ουσίας διαφορά για παράδειγμα της επιστήμης του Γεωλόγου από την επιστήμη του Φαρμακοποιού όπως επίσης ποιος μαθητής γνωρίζει το περιεχόμενο αυτών των επιστημών; Κανένας. Δηλαδή ένας φοιτητής που επιλέγει να σπουδάσει Γεωλογία είναι κατώτερος από έναν φοιτητή που επιλέγει να σπουδάσει Φαρμακευτική; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως μόνη μου είχα ψάξει τι ήθελα να κάνω....έκατσα και έψαξα, δεν περίμενα κανέναν να μου πει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:59 Ο JosefK έγραψε: #290 07-01-11 18:59 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό Click για ανάπτυξη... πες και μερικά παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:08 Η Lacta144 έγραψε: #291 07-01-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: να κάνω δυο αφελείς ερωτήσεις: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό για ποιο λόγο δεν δελεάζουν τους υποψηφίους; "Σοβαρό" Πανεπιστήμιο είναι μόνο επιστήμες σε φάσμα μορίων άνω των 18.000; Click για ανάπτυξη... Δε θα μιλήσω για τους υπόλοιπουν μαθητές γιατί δεν ξέρω πως σκέφτονται,εγώ όμως δε θεωρώ κατώτερες τις χαμηλόβαθμες σχολές.Το ονειρό μου πάντα ήταν να γίνω φαρμακοποιός.Ούτε μου το επέβαλλε κανείς ούτε θέλω να σπουδάσω στη συκγεκριμένη σχολή για να περνιέμαι για έξυπνη. Η σχολή που έχω ως στόχο είναι υψηλόβαθμη κ αυτό με αγχώνει.Αυτό είναι όλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.182 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:09 Ο nPb έγραψε: #292 07-01-11 19:09 Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:19 Η Lacta144 έγραψε: #293 07-01-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς το σχολείο δεν κάνει καθόλου καλή δουλεία.Δε σε ενημρώνει,δε σε προετοιμάζει για τη ζωή.Το μόνο που κάνει είναι να σε μπουκώνει με γνώσεις με αποτέλεσμα να μη βλέπεις πέρα απ'τη νομική κ την ιατρική γιατί σε έχει κάνει να πιστεύεις ότι εκείνος που έχει αξία είναι εκείνος που βγάζει τους μαγαλύτερους βαθμούς κ όταν το κάνει πρέπει να νιώθει πολυ περίφανος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2011 antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:18 Ο antwwwnis: #294 07-01-11 20:18 Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:25 Ο stathakis: #295 07-01-11 20:25 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Click για ανάπτυξη... πολλες φορες νιωθω το ιδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 18:51 Η OoOkoβοldOoO: #296 16-01-11 18:51 Κι εγώ όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:07 Η kaleidoscope: #297 16-01-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:33 Η JaneWin έγραψε: #298 16-01-11 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:06 Η kaleidoscope: #299 16-01-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Click για ανάπτυξη... Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:14 Η JaneWin έγραψε: #300 16-01-11 20:14 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν ζούσα σε τετοιου είδους χώρα,αυτήν την λογική είχα και ευτυχώς ακόμα την έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν και εχω αρκετο αγχος,να σας πω την αληθεια μακαρι να εδινα φετος πανελληνιες να τελειωνα!βαρεθηκα λιγο το σχολειο!!!αλλα ναι εχω αγχος και φοβο για του χρονου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:04 Η Lacta144 έγραψε: #284 07-01-11 18:04 Μακάρι να υπήρχε κάποιο άλλο σύστημα....! Αυτό το πράγμα είναι πααααρα πολύ ψυχοφθόρο...! Νιώθω ότι δεν έχω περιθώριο ούτε για το παραμικρό λάθος γιατί θα κοστίσει..... Είναι υψηλόβαθμη κ η σχολή που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.182 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:29 Ο nPb έγραψε: #285 07-01-11 18:29 να κάνω δυο αφελείς ερωτήσεις: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό για ποιο λόγο δεν δελεάζουν τους υποψηφίους; "Σοβαρό" Πανεπιστήμιο είναι μόνο επιστήμες σε φάσμα μορίων άνω των 18.000; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:30 Η Revekka έγραψε: #286 07-01-11 18:30 Δεν πιστεύω ότι το ψάχνουν και πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.182 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:40 Ο nPb έγραψε: #287 07-01-11 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Δεν πιστεύω ότι το ψάχνουν και πολύ... Click για ανάπτυξη... Αυτό πιστεύω και εγώ. Φταίει η απουσία σωστού επαγγελματικού προσανατολισμού. Τα περισσότερα παιδιά επιλέγουν με βάση τις τελείως «άκυρες» πληροφορίες από το οικογενειακό - συγγενικό περιβάλλον και γενικά με μια κατευθυνόμενη λογική που την προωθεί το σύστημα των ΜΜΕ, των φροντιστηρίων,...κτλ. Επαναλαμβάνω ποιος μαθητής γνωρίζει ποια είναι η επί της ουσίας διαφορά για παράδειγμα της επιστήμης του Γεωλόγου από την επιστήμη του Φαρμακοποιού όπως επίσης ποιος μαθητής γνωρίζει το περιεχόμενο αυτών των επιστημών; Κανένας. Δηλαδή ένας φοιτητής που επιλέγει να σπουδάσει Γεωλογία είναι κατώτερος από έναν φοιτητή που επιλέγει να σπουδάσει Φαρμακευτική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:48 Ο Joaquín έγραψε: #288 07-01-11 18:48 Εγώ δε μπορώ να πω άγχος, πιο πολύ σαν πρόκληση το βλέπω.Ανυπομονώ να έρθει το καλοκαίρι να ξεκινήσουμε προετοιμασία. Ιατρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:54 Η Revekka έγραψε: #289 07-01-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αυτό πιστεύω και εγώ. Φταίει η απουσία σωστού επαγγελματικού προσανατολισμού. Τα περισσότερα παιδιά επιλέγουν με βάση τις τελείως «άκυρες» πληροφορίες από το οικογενειακό - συγγενικό περιβάλλον και γενικά με μια κατευθυνόμενη λογική που την προωθεί το σύστημα των ΜΜΕ, των φροντιστηρίων,...κτλ. Επαναλαμβάνω ποιος μαθητής γνωρίζει ποια είναι η επί της ουσίας διαφορά για παράδειγμα της επιστήμης του Γεωλόγου από την επιστήμη του Φαρμακοποιού όπως επίσης ποιος μαθητής γνωρίζει το περιεχόμενο αυτών των επιστημών; Κανένας. Δηλαδή ένας φοιτητής που επιλέγει να σπουδάσει Γεωλογία είναι κατώτερος από έναν φοιτητή που επιλέγει να σπουδάσει Φαρμακευτική; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως μόνη μου είχα ψάξει τι ήθελα να κάνω....έκατσα και έψαξα, δεν περίμενα κανέναν να μου πει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:59 Ο JosefK έγραψε: #290 07-01-11 18:59 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό Click για ανάπτυξη... πες και μερικά παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:08 Η Lacta144 έγραψε: #291 07-01-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: να κάνω δυο αφελείς ερωτήσεις: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό για ποιο λόγο δεν δελεάζουν τους υποψηφίους; "Σοβαρό" Πανεπιστήμιο είναι μόνο επιστήμες σε φάσμα μορίων άνω των 18.000; Click για ανάπτυξη... Δε θα μιλήσω για τους υπόλοιπουν μαθητές γιατί δεν ξέρω πως σκέφτονται,εγώ όμως δε θεωρώ κατώτερες τις χαμηλόβαθμες σχολές.Το ονειρό μου πάντα ήταν να γίνω φαρμακοποιός.Ούτε μου το επέβαλλε κανείς ούτε θέλω να σπουδάσω στη συκγεκριμένη σχολή για να περνιέμαι για έξυπνη. Η σχολή που έχω ως στόχο είναι υψηλόβαθμη κ αυτό με αγχώνει.Αυτό είναι όλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.182 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:09 Ο nPb έγραψε: #292 07-01-11 19:09 Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:19 Η Lacta144 έγραψε: #293 07-01-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς το σχολείο δεν κάνει καθόλου καλή δουλεία.Δε σε ενημρώνει,δε σε προετοιμάζει για τη ζωή.Το μόνο που κάνει είναι να σε μπουκώνει με γνώσεις με αποτέλεσμα να μη βλέπεις πέρα απ'τη νομική κ την ιατρική γιατί σε έχει κάνει να πιστεύεις ότι εκείνος που έχει αξία είναι εκείνος που βγάζει τους μαγαλύτερους βαθμούς κ όταν το κάνει πρέπει να νιώθει πολυ περίφανος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2011 antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:18 Ο antwwwnis: #294 07-01-11 20:18 Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:25 Ο stathakis: #295 07-01-11 20:25 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Click για ανάπτυξη... πολλες φορες νιωθω το ιδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 18:51 Η OoOkoβοldOoO: #296 16-01-11 18:51 Κι εγώ όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:07 Η kaleidoscope: #297 16-01-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:33 Η JaneWin έγραψε: #298 16-01-11 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:06 Η kaleidoscope: #299 16-01-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Click για ανάπτυξη... Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:14 Η JaneWin έγραψε: #300 16-01-11 20:14 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν ζούσα σε τετοιου είδους χώρα,αυτήν την λογική είχα και ευτυχώς ακόμα την έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μακάρι να υπήρχε κάποιο άλλο σύστημα....! Αυτό το πράγμα είναι πααααρα πολύ ψυχοφθόρο...! Νιώθω ότι δεν έχω περιθώριο ούτε για το παραμικρό λάθος γιατί θα κοστίσει..... Είναι υψηλόβαθμη κ η σχολή που θέλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.182 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:29 Ο nPb έγραψε: #285 07-01-11 18:29 να κάνω δυο αφελείς ερωτήσεις: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό για ποιο λόγο δεν δελεάζουν τους υποψηφίους; "Σοβαρό" Πανεπιστήμιο είναι μόνο επιστήμες σε φάσμα μορίων άνω των 18.000; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:30 Η Revekka έγραψε: #286 07-01-11 18:30 Δεν πιστεύω ότι το ψάχνουν και πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.182 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:40 Ο nPb έγραψε: #287 07-01-11 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Δεν πιστεύω ότι το ψάχνουν και πολύ... Click για ανάπτυξη... Αυτό πιστεύω και εγώ. Φταίει η απουσία σωστού επαγγελματικού προσανατολισμού. Τα περισσότερα παιδιά επιλέγουν με βάση τις τελείως «άκυρες» πληροφορίες από το οικογενειακό - συγγενικό περιβάλλον και γενικά με μια κατευθυνόμενη λογική που την προωθεί το σύστημα των ΜΜΕ, των φροντιστηρίων,...κτλ. Επαναλαμβάνω ποιος μαθητής γνωρίζει ποια είναι η επί της ουσίας διαφορά για παράδειγμα της επιστήμης του Γεωλόγου από την επιστήμη του Φαρμακοποιού όπως επίσης ποιος μαθητής γνωρίζει το περιεχόμενο αυτών των επιστημών; Κανένας. Δηλαδή ένας φοιτητής που επιλέγει να σπουδάσει Γεωλογία είναι κατώτερος από έναν φοιτητή που επιλέγει να σπουδάσει Φαρμακευτική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:48 Ο Joaquín έγραψε: #288 07-01-11 18:48 Εγώ δε μπορώ να πω άγχος, πιο πολύ σαν πρόκληση το βλέπω.Ανυπομονώ να έρθει το καλοκαίρι να ξεκινήσουμε προετοιμασία. Ιατρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:54 Η Revekka έγραψε: #289 07-01-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αυτό πιστεύω και εγώ. Φταίει η απουσία σωστού επαγγελματικού προσανατολισμού. Τα περισσότερα παιδιά επιλέγουν με βάση τις τελείως «άκυρες» πληροφορίες από το οικογενειακό - συγγενικό περιβάλλον και γενικά με μια κατευθυνόμενη λογική που την προωθεί το σύστημα των ΜΜΕ, των φροντιστηρίων,...κτλ. Επαναλαμβάνω ποιος μαθητής γνωρίζει ποια είναι η επί της ουσίας διαφορά για παράδειγμα της επιστήμης του Γεωλόγου από την επιστήμη του Φαρμακοποιού όπως επίσης ποιος μαθητής γνωρίζει το περιεχόμενο αυτών των επιστημών; Κανένας. Δηλαδή ένας φοιτητής που επιλέγει να σπουδάσει Γεωλογία είναι κατώτερος από έναν φοιτητή που επιλέγει να σπουδάσει Φαρμακευτική; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως μόνη μου είχα ψάξει τι ήθελα να κάνω....έκατσα και έψαξα, δεν περίμενα κανέναν να μου πει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:59 Ο JosefK έγραψε: #290 07-01-11 18:59 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό Click για ανάπτυξη... πες και μερικά παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:08 Η Lacta144 έγραψε: #291 07-01-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: να κάνω δυο αφελείς ερωτήσεις: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό για ποιο λόγο δεν δελεάζουν τους υποψηφίους; "Σοβαρό" Πανεπιστήμιο είναι μόνο επιστήμες σε φάσμα μορίων άνω των 18.000; Click για ανάπτυξη... Δε θα μιλήσω για τους υπόλοιπουν μαθητές γιατί δεν ξέρω πως σκέφτονται,εγώ όμως δε θεωρώ κατώτερες τις χαμηλόβαθμες σχολές.Το ονειρό μου πάντα ήταν να γίνω φαρμακοποιός.Ούτε μου το επέβαλλε κανείς ούτε θέλω να σπουδάσω στη συκγεκριμένη σχολή για να περνιέμαι για έξυπνη. Η σχολή που έχω ως στόχο είναι υψηλόβαθμη κ αυτό με αγχώνει.Αυτό είναι όλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.182 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:09 Ο nPb έγραψε: #292 07-01-11 19:09 Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:19 Η Lacta144 έγραψε: #293 07-01-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς το σχολείο δεν κάνει καθόλου καλή δουλεία.Δε σε ενημρώνει,δε σε προετοιμάζει για τη ζωή.Το μόνο που κάνει είναι να σε μπουκώνει με γνώσεις με αποτέλεσμα να μη βλέπεις πέρα απ'τη νομική κ την ιατρική γιατί σε έχει κάνει να πιστεύεις ότι εκείνος που έχει αξία είναι εκείνος που βγάζει τους μαγαλύτερους βαθμούς κ όταν το κάνει πρέπει να νιώθει πολυ περίφανος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2011 antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:18 Ο antwwwnis: #294 07-01-11 20:18 Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:25 Ο stathakis: #295 07-01-11 20:25 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Click για ανάπτυξη... πολλες φορες νιωθω το ιδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 18:51 Η OoOkoβοldOoO: #296 16-01-11 18:51 Κι εγώ όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:07 Η kaleidoscope: #297 16-01-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:33 Η JaneWin έγραψε: #298 16-01-11 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:06 Η kaleidoscope: #299 16-01-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Click για ανάπτυξη... Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:14 Η JaneWin έγραψε: #300 16-01-11 20:14 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν ζούσα σε τετοιου είδους χώρα,αυτήν την λογική είχα και ευτυχώς ακόμα την έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να κάνω δυο αφελείς ερωτήσεις: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό για ποιο λόγο δεν δελεάζουν τους υποψηφίους; "Σοβαρό" Πανεπιστήμιο είναι μόνο επιστήμες σε φάσμα μορίων άνω των 18.000; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:30 Η Revekka έγραψε: #286 07-01-11 18:30 Δεν πιστεύω ότι το ψάχνουν και πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.182 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:40 Ο nPb έγραψε: #287 07-01-11 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Δεν πιστεύω ότι το ψάχνουν και πολύ... Click για ανάπτυξη... Αυτό πιστεύω και εγώ. Φταίει η απουσία σωστού επαγγελματικού προσανατολισμού. Τα περισσότερα παιδιά επιλέγουν με βάση τις τελείως «άκυρες» πληροφορίες από το οικογενειακό - συγγενικό περιβάλλον και γενικά με μια κατευθυνόμενη λογική που την προωθεί το σύστημα των ΜΜΕ, των φροντιστηρίων,...κτλ. Επαναλαμβάνω ποιος μαθητής γνωρίζει ποια είναι η επί της ουσίας διαφορά για παράδειγμα της επιστήμης του Γεωλόγου από την επιστήμη του Φαρμακοποιού όπως επίσης ποιος μαθητής γνωρίζει το περιεχόμενο αυτών των επιστημών; Κανένας. Δηλαδή ένας φοιτητής που επιλέγει να σπουδάσει Γεωλογία είναι κατώτερος από έναν φοιτητή που επιλέγει να σπουδάσει Φαρμακευτική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:48 Ο Joaquín έγραψε: #288 07-01-11 18:48 Εγώ δε μπορώ να πω άγχος, πιο πολύ σαν πρόκληση το βλέπω.Ανυπομονώ να έρθει το καλοκαίρι να ξεκινήσουμε προετοιμασία. Ιατρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:54 Η Revekka έγραψε: #289 07-01-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αυτό πιστεύω και εγώ. Φταίει η απουσία σωστού επαγγελματικού προσανατολισμού. Τα περισσότερα παιδιά επιλέγουν με βάση τις τελείως «άκυρες» πληροφορίες από το οικογενειακό - συγγενικό περιβάλλον και γενικά με μια κατευθυνόμενη λογική που την προωθεί το σύστημα των ΜΜΕ, των φροντιστηρίων,...κτλ. Επαναλαμβάνω ποιος μαθητής γνωρίζει ποια είναι η επί της ουσίας διαφορά για παράδειγμα της επιστήμης του Γεωλόγου από την επιστήμη του Φαρμακοποιού όπως επίσης ποιος μαθητής γνωρίζει το περιεχόμενο αυτών των επιστημών; Κανένας. Δηλαδή ένας φοιτητής που επιλέγει να σπουδάσει Γεωλογία είναι κατώτερος από έναν φοιτητή που επιλέγει να σπουδάσει Φαρμακευτική; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως μόνη μου είχα ψάξει τι ήθελα να κάνω....έκατσα και έψαξα, δεν περίμενα κανέναν να μου πει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:59 Ο JosefK έγραψε: #290 07-01-11 18:59 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό Click για ανάπτυξη... πες και μερικά παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:08 Η Lacta144 έγραψε: #291 07-01-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: να κάνω δυο αφελείς ερωτήσεις: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό για ποιο λόγο δεν δελεάζουν τους υποψηφίους; "Σοβαρό" Πανεπιστήμιο είναι μόνο επιστήμες σε φάσμα μορίων άνω των 18.000; Click για ανάπτυξη... Δε θα μιλήσω για τους υπόλοιπουν μαθητές γιατί δεν ξέρω πως σκέφτονται,εγώ όμως δε θεωρώ κατώτερες τις χαμηλόβαθμες σχολές.Το ονειρό μου πάντα ήταν να γίνω φαρμακοποιός.Ούτε μου το επέβαλλε κανείς ούτε θέλω να σπουδάσω στη συκγεκριμένη σχολή για να περνιέμαι για έξυπνη. Η σχολή που έχω ως στόχο είναι υψηλόβαθμη κ αυτό με αγχώνει.Αυτό είναι όλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.182 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:09 Ο nPb έγραψε: #292 07-01-11 19:09 Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:19 Η Lacta144 έγραψε: #293 07-01-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς το σχολείο δεν κάνει καθόλου καλή δουλεία.Δε σε ενημρώνει,δε σε προετοιμάζει για τη ζωή.Το μόνο που κάνει είναι να σε μπουκώνει με γνώσεις με αποτέλεσμα να μη βλέπεις πέρα απ'τη νομική κ την ιατρική γιατί σε έχει κάνει να πιστεύεις ότι εκείνος που έχει αξία είναι εκείνος που βγάζει τους μαγαλύτερους βαθμούς κ όταν το κάνει πρέπει να νιώθει πολυ περίφανος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2011 antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:18 Ο antwwwnis: #294 07-01-11 20:18 Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:25 Ο stathakis: #295 07-01-11 20:25 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Click για ανάπτυξη... πολλες φορες νιωθω το ιδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 18:51 Η OoOkoβοldOoO: #296 16-01-11 18:51 Κι εγώ όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:07 Η kaleidoscope: #297 16-01-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:33 Η JaneWin έγραψε: #298 16-01-11 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:06 Η kaleidoscope: #299 16-01-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Click για ανάπτυξη... Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:14 Η JaneWin έγραψε: #300 16-01-11 20:14 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν ζούσα σε τετοιου είδους χώρα,αυτήν την λογική είχα και ευτυχώς ακόμα την έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν πιστεύω ότι το ψάχνουν και πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.182 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:40 Ο nPb έγραψε: #287 07-01-11 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Δεν πιστεύω ότι το ψάχνουν και πολύ... Click για ανάπτυξη... Αυτό πιστεύω και εγώ. Φταίει η απουσία σωστού επαγγελματικού προσανατολισμού. Τα περισσότερα παιδιά επιλέγουν με βάση τις τελείως «άκυρες» πληροφορίες από το οικογενειακό - συγγενικό περιβάλλον και γενικά με μια κατευθυνόμενη λογική που την προωθεί το σύστημα των ΜΜΕ, των φροντιστηρίων,...κτλ. Επαναλαμβάνω ποιος μαθητής γνωρίζει ποια είναι η επί της ουσίας διαφορά για παράδειγμα της επιστήμης του Γεωλόγου από την επιστήμη του Φαρμακοποιού όπως επίσης ποιος μαθητής γνωρίζει το περιεχόμενο αυτών των επιστημών; Κανένας. Δηλαδή ένας φοιτητής που επιλέγει να σπουδάσει Γεωλογία είναι κατώτερος από έναν φοιτητή που επιλέγει να σπουδάσει Φαρμακευτική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:48 Ο Joaquín έγραψε: #288 07-01-11 18:48 Εγώ δε μπορώ να πω άγχος, πιο πολύ σαν πρόκληση το βλέπω.Ανυπομονώ να έρθει το καλοκαίρι να ξεκινήσουμε προετοιμασία. Ιατρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:54 Η Revekka έγραψε: #289 07-01-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αυτό πιστεύω και εγώ. Φταίει η απουσία σωστού επαγγελματικού προσανατολισμού. Τα περισσότερα παιδιά επιλέγουν με βάση τις τελείως «άκυρες» πληροφορίες από το οικογενειακό - συγγενικό περιβάλλον και γενικά με μια κατευθυνόμενη λογική που την προωθεί το σύστημα των ΜΜΕ, των φροντιστηρίων,...κτλ. Επαναλαμβάνω ποιος μαθητής γνωρίζει ποια είναι η επί της ουσίας διαφορά για παράδειγμα της επιστήμης του Γεωλόγου από την επιστήμη του Φαρμακοποιού όπως επίσης ποιος μαθητής γνωρίζει το περιεχόμενο αυτών των επιστημών; Κανένας. Δηλαδή ένας φοιτητής που επιλέγει να σπουδάσει Γεωλογία είναι κατώτερος από έναν φοιτητή που επιλέγει να σπουδάσει Φαρμακευτική; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως μόνη μου είχα ψάξει τι ήθελα να κάνω....έκατσα και έψαξα, δεν περίμενα κανέναν να μου πει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:59 Ο JosefK έγραψε: #290 07-01-11 18:59 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό Click για ανάπτυξη... πες και μερικά παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:08 Η Lacta144 έγραψε: #291 07-01-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: να κάνω δυο αφελείς ερωτήσεις: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό για ποιο λόγο δεν δελεάζουν τους υποψηφίους; "Σοβαρό" Πανεπιστήμιο είναι μόνο επιστήμες σε φάσμα μορίων άνω των 18.000; Click για ανάπτυξη... Δε θα μιλήσω για τους υπόλοιπουν μαθητές γιατί δεν ξέρω πως σκέφτονται,εγώ όμως δε θεωρώ κατώτερες τις χαμηλόβαθμες σχολές.Το ονειρό μου πάντα ήταν να γίνω φαρμακοποιός.Ούτε μου το επέβαλλε κανείς ούτε θέλω να σπουδάσω στη συκγεκριμένη σχολή για να περνιέμαι για έξυπνη. Η σχολή που έχω ως στόχο είναι υψηλόβαθμη κ αυτό με αγχώνει.Αυτό είναι όλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.182 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:09 Ο nPb έγραψε: #292 07-01-11 19:09 Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:19 Η Lacta144 έγραψε: #293 07-01-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς το σχολείο δεν κάνει καθόλου καλή δουλεία.Δε σε ενημρώνει,δε σε προετοιμάζει για τη ζωή.Το μόνο που κάνει είναι να σε μπουκώνει με γνώσεις με αποτέλεσμα να μη βλέπεις πέρα απ'τη νομική κ την ιατρική γιατί σε έχει κάνει να πιστεύεις ότι εκείνος που έχει αξία είναι εκείνος που βγάζει τους μαγαλύτερους βαθμούς κ όταν το κάνει πρέπει να νιώθει πολυ περίφανος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2011 antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:18 Ο antwwwnis: #294 07-01-11 20:18 Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:25 Ο stathakis: #295 07-01-11 20:25 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Click για ανάπτυξη... πολλες φορες νιωθω το ιδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 18:51 Η OoOkoβοldOoO: #296 16-01-11 18:51 Κι εγώ όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:07 Η kaleidoscope: #297 16-01-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:33 Η JaneWin έγραψε: #298 16-01-11 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:06 Η kaleidoscope: #299 16-01-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Click για ανάπτυξη... Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:14 Η JaneWin έγραψε: #300 16-01-11 20:14 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν ζούσα σε τετοιου είδους χώρα,αυτήν την λογική είχα και ευτυχώς ακόμα την έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Revekka: Δεν πιστεύω ότι το ψάχνουν και πολύ... Click για ανάπτυξη... Αυτό πιστεύω και εγώ. Φταίει η απουσία σωστού επαγγελματικού προσανατολισμού. Τα περισσότερα παιδιά επιλέγουν με βάση τις τελείως «άκυρες» πληροφορίες από το οικογενειακό - συγγενικό περιβάλλον και γενικά με μια κατευθυνόμενη λογική που την προωθεί το σύστημα των ΜΜΕ, των φροντιστηρίων,...κτλ. Επαναλαμβάνω ποιος μαθητής γνωρίζει ποια είναι η επί της ουσίας διαφορά για παράδειγμα της επιστήμης του Γεωλόγου από την επιστήμη του Φαρμακοποιού όπως επίσης ποιος μαθητής γνωρίζει το περιεχόμενο αυτών των επιστημών; Κανένας. Δηλαδή ένας φοιτητής που επιλέγει να σπουδάσει Γεωλογία είναι κατώτερος από έναν φοιτητή που επιλέγει να σπουδάσει Φαρμακευτική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:48 Ο Joaquín έγραψε: #288 07-01-11 18:48 Εγώ δε μπορώ να πω άγχος, πιο πολύ σαν πρόκληση το βλέπω.Ανυπομονώ να έρθει το καλοκαίρι να ξεκινήσουμε προετοιμασία. Ιατρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:54 Η Revekka έγραψε: #289 07-01-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αυτό πιστεύω και εγώ. Φταίει η απουσία σωστού επαγγελματικού προσανατολισμού. Τα περισσότερα παιδιά επιλέγουν με βάση τις τελείως «άκυρες» πληροφορίες από το οικογενειακό - συγγενικό περιβάλλον και γενικά με μια κατευθυνόμενη λογική που την προωθεί το σύστημα των ΜΜΕ, των φροντιστηρίων,...κτλ. Επαναλαμβάνω ποιος μαθητής γνωρίζει ποια είναι η επί της ουσίας διαφορά για παράδειγμα της επιστήμης του Γεωλόγου από την επιστήμη του Φαρμακοποιού όπως επίσης ποιος μαθητής γνωρίζει το περιεχόμενο αυτών των επιστημών; Κανένας. Δηλαδή ένας φοιτητής που επιλέγει να σπουδάσει Γεωλογία είναι κατώτερος από έναν φοιτητή που επιλέγει να σπουδάσει Φαρμακευτική; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως μόνη μου είχα ψάξει τι ήθελα να κάνω....έκατσα και έψαξα, δεν περίμενα κανέναν να μου πει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:59 Ο JosefK έγραψε: #290 07-01-11 18:59 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό Click για ανάπτυξη... πες και μερικά παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:08 Η Lacta144 έγραψε: #291 07-01-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: να κάνω δυο αφελείς ερωτήσεις: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό για ποιο λόγο δεν δελεάζουν τους υποψηφίους; "Σοβαρό" Πανεπιστήμιο είναι μόνο επιστήμες σε φάσμα μορίων άνω των 18.000; Click για ανάπτυξη... Δε θα μιλήσω για τους υπόλοιπουν μαθητές γιατί δεν ξέρω πως σκέφτονται,εγώ όμως δε θεωρώ κατώτερες τις χαμηλόβαθμες σχολές.Το ονειρό μου πάντα ήταν να γίνω φαρμακοποιός.Ούτε μου το επέβαλλε κανείς ούτε θέλω να σπουδάσω στη συκγεκριμένη σχολή για να περνιέμαι για έξυπνη. Η σχολή που έχω ως στόχο είναι υψηλόβαθμη κ αυτό με αγχώνει.Αυτό είναι όλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.182 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:09 Ο nPb έγραψε: #292 07-01-11 19:09 Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:19 Η Lacta144 έγραψε: #293 07-01-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς το σχολείο δεν κάνει καθόλου καλή δουλεία.Δε σε ενημρώνει,δε σε προετοιμάζει για τη ζωή.Το μόνο που κάνει είναι να σε μπουκώνει με γνώσεις με αποτέλεσμα να μη βλέπεις πέρα απ'τη νομική κ την ιατρική γιατί σε έχει κάνει να πιστεύεις ότι εκείνος που έχει αξία είναι εκείνος που βγάζει τους μαγαλύτερους βαθμούς κ όταν το κάνει πρέπει να νιώθει πολυ περίφανος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2011 antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:18 Ο antwwwnis: #294 07-01-11 20:18 Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:25 Ο stathakis: #295 07-01-11 20:25 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Click για ανάπτυξη... πολλες φορες νιωθω το ιδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 18:51 Η OoOkoβοldOoO: #296 16-01-11 18:51 Κι εγώ όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:07 Η kaleidoscope: #297 16-01-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:33 Η JaneWin έγραψε: #298 16-01-11 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:06 Η kaleidoscope: #299 16-01-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Click για ανάπτυξη... Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:14 Η JaneWin έγραψε: #300 16-01-11 20:14 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν ζούσα σε τετοιου είδους χώρα,αυτήν την λογική είχα και ευτυχώς ακόμα την έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δε μπορώ να πω άγχος, πιο πολύ σαν πρόκληση το βλέπω.Ανυπομονώ να έρθει το καλοκαίρι να ξεκινήσουμε προετοιμασία. Ιατρική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:54 Η Revekka έγραψε: #289 07-01-11 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αυτό πιστεύω και εγώ. Φταίει η απουσία σωστού επαγγελματικού προσανατολισμού. Τα περισσότερα παιδιά επιλέγουν με βάση τις τελείως «άκυρες» πληροφορίες από το οικογενειακό - συγγενικό περιβάλλον και γενικά με μια κατευθυνόμενη λογική που την προωθεί το σύστημα των ΜΜΕ, των φροντιστηρίων,...κτλ. Επαναλαμβάνω ποιος μαθητής γνωρίζει ποια είναι η επί της ουσίας διαφορά για παράδειγμα της επιστήμης του Γεωλόγου από την επιστήμη του Φαρμακοποιού όπως επίσης ποιος μαθητής γνωρίζει το περιεχόμενο αυτών των επιστημών; Κανένας. Δηλαδή ένας φοιτητής που επιλέγει να σπουδάσει Γεωλογία είναι κατώτερος από έναν φοιτητή που επιλέγει να σπουδάσει Φαρμακευτική; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως μόνη μου είχα ψάξει τι ήθελα να κάνω....έκατσα και έψαξα, δεν περίμενα κανέναν να μου πει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:59 Ο JosefK έγραψε: #290 07-01-11 18:59 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό Click για ανάπτυξη... πες και μερικά παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:08 Η Lacta144 έγραψε: #291 07-01-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: να κάνω δυο αφελείς ερωτήσεις: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό για ποιο λόγο δεν δελεάζουν τους υποψηφίους; "Σοβαρό" Πανεπιστήμιο είναι μόνο επιστήμες σε φάσμα μορίων άνω των 18.000; Click για ανάπτυξη... Δε θα μιλήσω για τους υπόλοιπουν μαθητές γιατί δεν ξέρω πως σκέφτονται,εγώ όμως δε θεωρώ κατώτερες τις χαμηλόβαθμες σχολές.Το ονειρό μου πάντα ήταν να γίνω φαρμακοποιός.Ούτε μου το επέβαλλε κανείς ούτε θέλω να σπουδάσω στη συκγεκριμένη σχολή για να περνιέμαι για έξυπνη. Η σχολή που έχω ως στόχο είναι υψηλόβαθμη κ αυτό με αγχώνει.Αυτό είναι όλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.182 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:09 Ο nPb έγραψε: #292 07-01-11 19:09 Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:19 Η Lacta144 έγραψε: #293 07-01-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς το σχολείο δεν κάνει καθόλου καλή δουλεία.Δε σε ενημρώνει,δε σε προετοιμάζει για τη ζωή.Το μόνο που κάνει είναι να σε μπουκώνει με γνώσεις με αποτέλεσμα να μη βλέπεις πέρα απ'τη νομική κ την ιατρική γιατί σε έχει κάνει να πιστεύεις ότι εκείνος που έχει αξία είναι εκείνος που βγάζει τους μαγαλύτερους βαθμούς κ όταν το κάνει πρέπει να νιώθει πολυ περίφανος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2011 antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:18 Ο antwwwnis: #294 07-01-11 20:18 Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:25 Ο stathakis: #295 07-01-11 20:25 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Click για ανάπτυξη... πολλες φορες νιωθω το ιδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 18:51 Η OoOkoβοldOoO: #296 16-01-11 18:51 Κι εγώ όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:07 Η kaleidoscope: #297 16-01-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:33 Η JaneWin έγραψε: #298 16-01-11 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:06 Η kaleidoscope: #299 16-01-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Click για ανάπτυξη... Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:14 Η JaneWin έγραψε: #300 16-01-11 20:14 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν ζούσα σε τετοιου είδους χώρα,αυτήν την λογική είχα και ευτυχώς ακόμα την έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αυτό πιστεύω και εγώ. Φταίει η απουσία σωστού επαγγελματικού προσανατολισμού. Τα περισσότερα παιδιά επιλέγουν με βάση τις τελείως «άκυρες» πληροφορίες από το οικογενειακό - συγγενικό περιβάλλον και γενικά με μια κατευθυνόμενη λογική που την προωθεί το σύστημα των ΜΜΕ, των φροντιστηρίων,...κτλ. Επαναλαμβάνω ποιος μαθητής γνωρίζει ποια είναι η επί της ουσίας διαφορά για παράδειγμα της επιστήμης του Γεωλόγου από την επιστήμη του Φαρμακοποιού όπως επίσης ποιος μαθητής γνωρίζει το περιεχόμενο αυτών των επιστημών; Κανένας. Δηλαδή ένας φοιτητής που επιλέγει να σπουδάσει Γεωλογία είναι κατώτερος από έναν φοιτητή που επιλέγει να σπουδάσει Φαρμακευτική; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως μόνη μου είχα ψάξει τι ήθελα να κάνω....έκατσα και έψαξα, δεν περίμενα κανέναν να μου πει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JosefK Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχαήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.361 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 18:59 Ο JosefK έγραψε: #290 07-01-11 18:59 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό Click για ανάπτυξη... πες και μερικά παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:08 Η Lacta144 έγραψε: #291 07-01-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: να κάνω δυο αφελείς ερωτήσεις: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό για ποιο λόγο δεν δελεάζουν τους υποψηφίους; "Σοβαρό" Πανεπιστήμιο είναι μόνο επιστήμες σε φάσμα μορίων άνω των 18.000; Click για ανάπτυξη... Δε θα μιλήσω για τους υπόλοιπουν μαθητές γιατί δεν ξέρω πως σκέφτονται,εγώ όμως δε θεωρώ κατώτερες τις χαμηλόβαθμες σχολές.Το ονειρό μου πάντα ήταν να γίνω φαρμακοποιός.Ούτε μου το επέβαλλε κανείς ούτε θέλω να σπουδάσω στη συκγεκριμένη σχολή για να περνιέμαι για έξυπνη. Η σχολή που έχω ως στόχο είναι υψηλόβαθμη κ αυτό με αγχώνει.Αυτό είναι όλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.182 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:09 Ο nPb έγραψε: #292 07-01-11 19:09 Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:19 Η Lacta144 έγραψε: #293 07-01-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς το σχολείο δεν κάνει καθόλου καλή δουλεία.Δε σε ενημρώνει,δε σε προετοιμάζει για τη ζωή.Το μόνο που κάνει είναι να σε μπουκώνει με γνώσεις με αποτέλεσμα να μη βλέπεις πέρα απ'τη νομική κ την ιατρική γιατί σε έχει κάνει να πιστεύεις ότι εκείνος που έχει αξία είναι εκείνος που βγάζει τους μαγαλύτερους βαθμούς κ όταν το κάνει πρέπει να νιώθει πολυ περίφανος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2011 antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:18 Ο antwwwnis: #294 07-01-11 20:18 Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:25 Ο stathakis: #295 07-01-11 20:25 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Click για ανάπτυξη... πολλες φορες νιωθω το ιδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 18:51 Η OoOkoβοldOoO: #296 16-01-11 18:51 Κι εγώ όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:07 Η kaleidoscope: #297 16-01-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:33 Η JaneWin έγραψε: #298 16-01-11 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:06 Η kaleidoscope: #299 16-01-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Click για ανάπτυξη... Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:14 Η JaneWin έγραψε: #300 16-01-11 20:14 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν ζούσα σε τετοιου είδους χώρα,αυτήν την λογική είχα και ευτυχώς ακόμα την έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό Click για ανάπτυξη... πες και μερικά παραδείγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:08 Η Lacta144 έγραψε: #291 07-01-11 19:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: να κάνω δυο αφελείς ερωτήσεις: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό για ποιο λόγο δεν δελεάζουν τους υποψηφίους; "Σοβαρό" Πανεπιστήμιο είναι μόνο επιστήμες σε φάσμα μορίων άνω των 18.000; Click για ανάπτυξη... Δε θα μιλήσω για τους υπόλοιπουν μαθητές γιατί δεν ξέρω πως σκέφτονται,εγώ όμως δε θεωρώ κατώτερες τις χαμηλόβαθμες σχολές.Το ονειρό μου πάντα ήταν να γίνω φαρμακοποιός.Ούτε μου το επέβαλλε κανείς ούτε θέλω να σπουδάσω στη συκγεκριμένη σχολή για να περνιέμαι για έξυπνη. Η σχολή που έχω ως στόχο είναι υψηλόβαθμη κ αυτό με αγχώνει.Αυτό είναι όλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.182 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:09 Ο nPb έγραψε: #292 07-01-11 19:09 Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:19 Η Lacta144 έγραψε: #293 07-01-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς το σχολείο δεν κάνει καθόλου καλή δουλεία.Δε σε ενημρώνει,δε σε προετοιμάζει για τη ζωή.Το μόνο που κάνει είναι να σε μπουκώνει με γνώσεις με αποτέλεσμα να μη βλέπεις πέρα απ'τη νομική κ την ιατρική γιατί σε έχει κάνει να πιστεύεις ότι εκείνος που έχει αξία είναι εκείνος που βγάζει τους μαγαλύτερους βαθμούς κ όταν το κάνει πρέπει να νιώθει πολυ περίφανος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2011 antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:18 Ο antwwwnis: #294 07-01-11 20:18 Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:25 Ο stathakis: #295 07-01-11 20:25 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Click για ανάπτυξη... πολλες φορες νιωθω το ιδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 18:51 Η OoOkoβοldOoO: #296 16-01-11 18:51 Κι εγώ όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:07 Η kaleidoscope: #297 16-01-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:33 Η JaneWin έγραψε: #298 16-01-11 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:06 Η kaleidoscope: #299 16-01-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Click για ανάπτυξη... Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:14 Η JaneWin έγραψε: #300 16-01-11 20:14 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν ζούσα σε τετοιου είδους χώρα,αυτήν την λογική είχα και ευτυχώς ακόμα την έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: να κάνω δυο αφελείς ερωτήσεις: Σοβαρές επιστήμες με πολύ υψηλό επίπεδο σπουδών, ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών, καλές επαγγελματικές προοπτικές (για όσους φοιτητές διαβάζουν και είναι συνεπείς με τις σπουδές τους) και με χαμηλά μόρια στο μηχανογραφικό για ποιο λόγο δεν δελεάζουν τους υποψηφίους; "Σοβαρό" Πανεπιστήμιο είναι μόνο επιστήμες σε φάσμα μορίων άνω των 18.000; Click για ανάπτυξη... Δε θα μιλήσω για τους υπόλοιπουν μαθητές γιατί δεν ξέρω πως σκέφτονται,εγώ όμως δε θεωρώ κατώτερες τις χαμηλόβαθμες σχολές.Το ονειρό μου πάντα ήταν να γίνω φαρμακοποιός.Ούτε μου το επέβαλλε κανείς ούτε θέλω να σπουδάσω στη συκγεκριμένη σχολή για να περνιέμαι για έξυπνη. Η σχολή που έχω ως στόχο είναι υψηλόβαθμη κ αυτό με αγχώνει.Αυτό είναι όλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.182 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:09 Ο nPb έγραψε: #292 07-01-11 19:09 Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:19 Η Lacta144 έγραψε: #293 07-01-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς το σχολείο δεν κάνει καθόλου καλή δουλεία.Δε σε ενημρώνει,δε σε προετοιμάζει για τη ζωή.Το μόνο που κάνει είναι να σε μπουκώνει με γνώσεις με αποτέλεσμα να μη βλέπεις πέρα απ'τη νομική κ την ιατρική γιατί σε έχει κάνει να πιστεύεις ότι εκείνος που έχει αξία είναι εκείνος που βγάζει τους μαγαλύτερους βαθμούς κ όταν το κάνει πρέπει να νιώθει πολυ περίφανος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2011 antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:18 Ο antwwwnis: #294 07-01-11 20:18 Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:25 Ο stathakis: #295 07-01-11 20:25 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Click για ανάπτυξη... πολλες φορες νιωθω το ιδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 18:51 Η OoOkoβοldOoO: #296 16-01-11 18:51 Κι εγώ όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:07 Η kaleidoscope: #297 16-01-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:33 Η JaneWin έγραψε: #298 16-01-11 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:06 Η kaleidoscope: #299 16-01-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Click για ανάπτυξη... Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:14 Η JaneWin έγραψε: #300 16-01-11 20:14 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν ζούσα σε τετοιου είδους χώρα,αυτήν την λογική είχα και ευτυχώς ακόμα την έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacta144 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία-Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.098 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 19:19 Η Lacta144 έγραψε: #293 07-01-11 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς το σχολείο δεν κάνει καθόλου καλή δουλεία.Δε σε ενημρώνει,δε σε προετοιμάζει για τη ζωή.Το μόνο που κάνει είναι να σε μπουκώνει με γνώσεις με αποτέλεσμα να μη βλέπεις πέρα απ'τη νομική κ την ιατρική γιατί σε έχει κάνει να πιστεύεις ότι εκείνος που έχει αξία είναι εκείνος που βγάζει τους μαγαλύτερους βαθμούς κ όταν το κάνει πρέπει να νιώθει πολυ περίφανος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Ιανουαρίου 2011 antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:18 Ο antwwwnis: #294 07-01-11 20:18 Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:25 Ο stathakis: #295 07-01-11 20:25 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Click για ανάπτυξη... πολλες φορες νιωθω το ιδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 18:51 Η OoOkoβοldOoO: #296 16-01-11 18:51 Κι εγώ όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:07 Η kaleidoscope: #297 16-01-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:33 Η JaneWin έγραψε: #298 16-01-11 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:06 Η kaleidoscope: #299 16-01-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Click για ανάπτυξη... Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:14 Η JaneWin έγραψε: #300 16-01-11 20:14 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν ζούσα σε τετοιου είδους χώρα,αυτήν την λογική είχα και ευτυχώς ακόμα την έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς το σχολείο δεν κάνει καθόλου καλή δουλεία.Δε σε ενημρώνει,δε σε προετοιμάζει για τη ζωή.Το μόνο που κάνει είναι να σε μπουκώνει με γνώσεις με αποτέλεσμα να μη βλέπεις πέρα απ'τη νομική κ την ιατρική γιατί σε έχει κάνει να πιστεύεις ότι εκείνος που έχει αξία είναι εκείνος που βγάζει τους μαγαλύτερους βαθμούς κ όταν το κάνει πρέπει να νιώθει πολυ περίφανος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:18 Ο antwwwnis: #294 07-01-11 20:18 Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:25 Ο stathakis: #295 07-01-11 20:25 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Click για ανάπτυξη... πολλες φορες νιωθω το ιδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 18:51 Η OoOkoβοldOoO: #296 16-01-11 18:51 Κι εγώ όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:07 Η kaleidoscope: #297 16-01-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:33 Η JaneWin έγραψε: #298 16-01-11 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:06 Η kaleidoscope: #299 16-01-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Click για ανάπτυξη... Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:14 Η JaneWin έγραψε: #300 16-01-11 20:14 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν ζούσα σε τετοιου είδους χώρα,αυτήν την λογική είχα και ευτυχώς ακόμα την έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2011 στις 20:25 Ο stathakis: #295 07-01-11 20:25 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Click για ανάπτυξη... πολλες φορες νιωθω το ιδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 18:51 Η OoOkoβοldOoO: #296 16-01-11 18:51 Κι εγώ όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:07 Η kaleidoscope: #297 16-01-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:33 Η JaneWin έγραψε: #298 16-01-11 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:06 Η kaleidoscope: #299 16-01-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Click για ανάπτυξη... Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:14 Η JaneWin έγραψε: #300 16-01-11 20:14 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν ζούσα σε τετοιου είδους χώρα,αυτήν την λογική είχα και ευτυχώς ακόμα την έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Απλα, η βαθμοθηρια δεν κοβεται ευκολα... χεχε. εγω νιωθω τα χερια μου να τρεμουν, τα ματια μου κανουν πουλακια, στα ποδια η τριχα καγκελο, τα γυαλια μου θαμπωσανε, και τα δαχτυλα μου να τρολλαρουν- Click για ανάπτυξη... πολλες φορες νιωθω το ιδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO Πολύ δραστήριο μέλος Η OoOkoβοldOoO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.519 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 18:51 Η OoOkoβοldOoO: #296 16-01-11 18:51 Κι εγώ όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:07 Η kaleidoscope: #297 16-01-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:33 Η JaneWin έγραψε: #298 16-01-11 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:06 Η kaleidoscope: #299 16-01-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Click για ανάπτυξη... Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:14 Η JaneWin έγραψε: #300 16-01-11 20:14 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν ζούσα σε τετοιου είδους χώρα,αυτήν την λογική είχα και ευτυχώς ακόμα την έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγώ όμως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:07 Η kaleidoscope: #297 16-01-11 19:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:33 Η JaneWin έγραψε: #298 16-01-11 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:06 Η kaleidoscope: #299 16-01-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Click για ανάπτυξη... Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:14 Η JaneWin έγραψε: #300 16-01-11 20:14 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν ζούσα σε τετοιου είδους χώρα,αυτήν την λογική είχα και ευτυχώς ακόμα την έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 19:33 Η JaneWin έγραψε: #298 16-01-11 19:33 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:06 Η kaleidoscope: #299 16-01-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Click για ανάπτυξη... Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:14 Η JaneWin έγραψε: #300 16-01-11 20:14 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν ζούσα σε τετοιου είδους χώρα,αυτήν την λογική είχα και ευτυχώς ακόμα την έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mα το σημείο απορίας μου, είναι ότι σχεδόν όλοι στην Ελλάδα μόνο, όλως τυχαίως επιδιώκουν επιστήμες με πολλά μόρια. Ασχέτως αν τις πετυχαίνουν ή όχι. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Το μισό φόρουμ (μην πω και παραπάνω) θέλει να πάει Ιατρική. Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:06 Η kaleidoscope: #299 16-01-11 20:06 Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Click για ανάπτυξη... Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:14 Η JaneWin έγραψε: #300 16-01-11 20:14 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν ζούσα σε τετοιου είδους χώρα,αυτήν την λογική είχα και ευτυχώς ακόμα την έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από JaneWin: Ναι ρε,τυχαίο. Έλεος πια,καραμέλα το καταντήσατε.Οκέ επειδή μερικοί σκέφτονται με αυτή την λογική δεν σημαίνει ότι όλη η ελλάδα έχει αυτη την αντίληψη. Click για ανάπτυξη... Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JaneWin Διάσημο μέλος Η JaneWin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.240 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2011 στις 20:14 Η JaneWin έγραψε: #300 16-01-11 20:14 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν ζούσα σε τετοιου είδους χώρα,αυτήν την λογική είχα και ευτυχώς ακόμα την έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Καλά, ας ήταν πιο δύσκολη η εισαγωγή στην Ιατρική όπως σε άλλες χώρες (π.χ. Αμερική) και θα βλέπαμε πόσοι θα είχαν αυτή τη λογική. Click για ανάπτυξη... Εγώ όταν ζούσα σε τετοιου είδους χώρα,αυτήν την λογική είχα και ευτυχώς ακόμα την έχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.