ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ;
Ρε συ και μένα μ'αρέσουν οι στρουμπουλούλες αλλά αυτή που πόσταρα είναι άσκημη. Άλλο το ένα άλλο το άλλο και το άλλο μπερδεύτηκα.
Σου λέω, τώρα που δεν είμαι στρουμπουλός/εύσωμος ή χονδρός, καμία δεν μου κάνει ζουζουνιές όπως παλιά(περίοδο λυκείου).
Η πρώτη σου προταση προσωπικά μου βγάζει ανασφάλεια.Δε σε γνωρίζω.Αλλωστε,κι η λέξη αποτυχημένος είναι σχετική.Τι είναι επιτυχία?(Αλλα αυτό αποτελεί άλλο μεγάλο θέμα)
Ας γυρίσουμε στις φωτογραφίες.Καποια μου είπε πως την σόκαραν,για μενα όμως ήταν τζάπα ο κόπος-συνεχισα να τρωω.Και να σου πω γιατι?Σε ενα υποθετικο πείραμα που θα κάνουμε εγω κι εσυ,πάρε την κοπέλα που λες άσχημη,ασε την στα χέρια ενός ειδικού,ντυσε την ομορφα,σε ένα ωραιο περιβάλλον,και πες της να κοιτά το φακό αντι το διάολο.(Μη σχολιασεις τη λεξη ειδικό,η αλλη δε χρησιμοποίησε νομιζεις?)Αντιστοιχα,πάρε την "όμορφη",μέθυσε την σε σημείο εμετού,και βγάλε την ένα δυο ερασιτεχνικες φωτογραφιουλες.
Οι φωτογραφιες με το σκυλί κανουν τις συγκρισεις ακομη πιο αξιολύπητες.Μη συγκρίνεις ώντα που δεν μπορουν τα ιδια να μεριμνήσουν για αυτά,με εσενα και άλλους.Πηγαινε το σκυλί σε κτηνίατρο,δωσε του τροφή,τα φαρμακα που χρειάζεται-αυτα για εναν ανθρωπο ανεπτυγμενης χωρας ειναι δεδομενα-,πέτα το αλλο στο δρομο,και επεστρεψε να τα δεις μετα απο δυο βδομάδες.
Yeah Baby,η ομορφιά τελικά ΕΙΝΑΙ υποκειμενική.
Οσον αφορα αυτο που είπες στην κοπέλα,τι ειναι προτιμότερο,να κάνει αυτο που θέλει κι ας περιμενει ως τα 30 για να βρει καποιον που να κοβει φλεβα για παρτη της-αν τον βρει,αλλιως ας παντρευτει με αλλα κριτηρια-ή να παραμείνει οπως δε θέλει,ωστε να θεωρηθεί απο τους αντρες "ευκολη",με την ελπίδα να κερδισει μια δυο...ζουζουνιες..?(Ενω οι τυποι θα θελουν να π****ουν,και μετα δε σε ξερω δε με ξερεις?-στην καλυτερη περιπτωση)
Αν οι τελευταιες ειναι αυτοσκοπός,υπάρχουν και οι ιερόδουλοι/-ες,των οποιων τα ματια τους βλεπουν τα παντα,και εξειδικεύονται καθαρα στη σαρκική ικανοποίηση.
Εχεις σκεφτεί μηπως ενας διαφορετικός παράγοντας (πχ ανασφάλεια,δυσκολια χαρακτηρα) απωθει τις γυναικες απο το να ασχοληθούν μαζι σου?Η ηληκία που οι κοπελίτσες-οι σοβαρες τουλαχιστον-πειραζουν μαγουλακια όποιου όποιου,για σενα και για μενα εχει περασει ανεπιστρεπτί.
(Συγγνώμη απο την ΟΔ αν ημουν απότομος,μα δεν μπορεσα να εκφραστω διαφορετικά)