Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ποντικας
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποντικας
Νεοφερμένο μέλος

Αμα δεν το κανεις θα βρει αλλον
Αμα το κανεις και αποτυχεις θα βρει αλλον
Αμα το κανεις και πετυχει θα ειναι δικια σου.
Οποτε χαλαρωσε και κανε το προφανες.
Αν θες σου προτεινω μερη για πρωτα ραντεβου.

Αλλά ναι σε γενικές γραμμές και εγώ αυτό θα σε συμβούλευα: "Προχώρα αδερφέ...χούφτωσ' την, χούφτωσ' την!!"
Βέβαια αυτό με τα emoticons με ανησυχεί κάπως, αλλά δε ξέρω...
Όπως και να χει περιμένω εναγωνίως τα επόμενα!!!
οφφ: ποιά είναι η γνωστή μακαρονάδα και ποιό το πρώτο συνθετικό της; Μίλα ξεκάθαρα, δεν μπορώ να σε καταλάβω!!

να συνεχίσω αυτό που ξεκίνησα να γράφω, σήμερα μου έκανε αυτό με το όνομα και εγώ κράτησα χαρακτήρα αλλά όταν ήρθε αυτή η γνωστή μου με αγγάλιασε και με κρατουσε από το χέρι(η κοπέλα που ενδιαφέρομαι ήταν μέσα στην τάξη της και την περίμενα να πάμε κάπου) και αυτή με το που βγαίνει και με βλέπει με κοιτάει και πάει να φύγει χωρίς να πει τίποτα. Και μετά εκεί που πάμε μένουμε μόνοι μας και πάω να δέσω το κορδόνι μου και ξαφνικά αρχίζει και με σπρώχνει με τον γοφο της... βάζει το πόδι της στο δικό μου και μου επιδεικνύει τα πίσω προσόντα της κλπ. Η αλήθεια είναι Μαρία ότι έχουν συμβεί κι σαν τα προαναφερθέντα αλλά δεν μου πολυ έρχονται τώρα γιατί έχω κολλήσει... :/ :/
επίσης έκανε το λάθος και άνοιξε το fb της μπροστά μου και το όνομα που έγραψε πουθενά, ενώ το δικό μου στους top friends, άσχετα που μιλήσαμε μόνο 4-5 φορές(από τότε που αρχίσαμε να μιλάμε, μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα, εδώ και 6 μέρες)

οφφ: ποιά είναι η γνωστή μακαρονάδα και ποιό το πρώτο συνθετικό της; Μίλα ξεκάθαρα, δεν μπορώ να σε καταλάβω!!
Πάστα αλά Πουτανέσκα..

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Πουτανέσκα :p
Μήπως φταίει που τα αντράκια γίνονται πάστα φλώρα?
Καλό,ε?

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ το λέω από την άποψη ότι το παίζεται πολύ φιλικά σε πολλούς. Για αυτό μπερδευόμαστε και εμεις οι καημένοι
Ναι,εγώ ειδικά το παίζω φίλη σε πολλούς καημένους.
τρολολολολ

Είσαι σοβαρός ρε συ; Σου έκανε τέτοιο πράγμα και εσύ κάθεσαι; Όρμα λέμε...βάζει το πόδι της στο δικό μου και μου επιδεικνύει τα πίσω προσόντα της κλπ.
Γιώργος Mt
Πολύ δραστήριο μέλος

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Πριν από 4-5 χρόνια,ένα φεγγάρι,μια τύπισσα μου 'χε δείξει το κορδόνι της.Είσαι σοβαρός ρε συ; Σου έκανε τέτοιο πράγμα και εσύ κάθεσαι; Όρμα λέμε...
Δε το πήρα το μήνυμα.

τς τς τς!! Πλάκα κάνεις; τι να πω; Το "χαζός" είναι το λιγότερο που μπορώ να πω!!Πριν από 4-5 χρόνια,ένα φεγγάρι,μια τύπισσα μου 'χε δείξει το κορδόνι της.
Δε το πήρα το μήνυμα.
![]()
Την επόμενη φορά θα ξέρεις : "άδραξε την ευκαιρία"

Είσαι σοβαρός ρε συ; Σου έκανε τέτοιο πράγμα και εσύ κάθεσαι; Όρμα λέμε...
τς τς τς!! Πλάκα κάνεις; τι να πω; Το "χαζός" είναι το λιγότερο που μπορώ να πω!!
Την επόμενη φορά θα ξέρεις : "άδραξε την ευκαιρία"![]()
Αχά... Λαμβάνοντας υπ' όψιν και τις γνώμες των άλλων πείστηκα ότι θέλει... (όχι ότι αμφισβητούσα ιδιαίτερα) το θέμα είναι να της το πω στο ξέμπαρκο ή να της ζητήσω ραντεβού-βόλτα-όπως θέλετε πείτε το....;
nPb
Επιφανές μέλος

Patty καλά; Η ζωή είναι έξω από το facebook.

Σε καμιανής ρε; Εεε όχι!!Να κάνω μια ερώτηση: Δεν είμαι δημοφιλής σε καμιανής την λίστα στο facebook. Θα μπορέσω να βρω δεύτερη ελεύθερη κοπέλα ή δεν έχω ελπίδες; Πόσους μήνες πριν πρέπει να μπω σε λίστα αναμο*νής στο facebook;
Patty καλά; Η ζωή είναι έξω από το facebook.![]()
Λυπάμαι αλλά αν είναι έτσι όπως τα λες... εσύ παιδάκι μου είσαι χαμένος από χέρι!!
Ασ'τα να πάνε. Ασχολήσου με κάτι άλλο αν είναι!! Τι να σου πω;
Επιφανές μέλος

Γοφούς,ναζάκια,ποδαράκια πάνω στα δικά σου ακούω.Ρε φίλε,πέτα της τα μάτια έξω να δει τη γλύκα. Μην καταντήσει από Πουτανέσκα σε πάστα φλώρα όπως είπε παραπάνω ο φίλος.
φοβάμαι ότι αν το κάνει έτσι χοντροκομμένα όπως το λες, θα μείνει με τον ματοβγάλτη ανά χείρας..

εδώ βλέπεις και πάστα φλώρα με γέμιση πουτανέσκας...

Μια Πίκρα (Κωστής Παλαμάς)
{...}
Ποια τάχα φουρτούνα φουρτούνιαζε μέσα μου
και ποια ανεμοζάλη,
που δεν μου την κοίμιζες και δεν την ανάπαυες,
πανώριο ξαγνάντεμα, κοντά στ’ ακρογιάλι,
Μια πίκρα είν’ αμίλητη, μια πίκρα είν’ ανεξήγητη,
μια πίκρα μεγάλη,
η πίκρα που είν’ άσβηστη και μες τον παράδεισο
των πρώτων μας χρόνων κοντά στ’ ακρογιάλι.
kiriazispao4ever
Δραστήριο μέλος

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Υπάρχουν δύο εύκολοι τρόποι,μπορείς να της πεις να πάτε χαλαρά βόλτα και τότε να της πεις ότι σου αρέσει (what I would do),οπότε να βγείτε και κανονικό ραντεβού,το οποίο στην ηλικία σου μην περιμένεις πολλά,λογικά σε κανά τσιμπουκάκι θα οδηγήσει,ή να βγάλεις έξω το ματζαφρίγκι σου και να της πεις "το βλέπεις αυτό!ε,θα το φας!βάλ'του πάνω καρύδια,μέλι,ό,τι αγαπάς,δεν με νοιάζει,αλλά θα το φας!"Κούνα το και ελικοπτεράκι,θα βοηθήσει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.