Areti91
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 647452
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonGokuUI
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 647452
Επισκέπτης

Για εισαγωγή σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού σου ζητάνε πιστοποίηση γνώσης αγγλικών και δίνει εξετάσεις ή να έχεις δώσει προφ πριν από έναν χρόνο.Άρχισε να διαβάζεις λεξιλόγιο, να μάθεις λέξεις και διάφορες εκφράσεις. Επίσης το Proficiency δε χάνει την ισχύ του μετά από 1-2 χρόνια εκτός από 2-3 Ακαδημαϊκά πτυχία.
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος

Για εισαγωγή σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού σου ζητάνε πιστοποίηση γνώσης αγγλικών και δίνει εξετάσεις ή να έχεις δώσει προφ πριν από έναν χρόνο.
Σπανια σου ζητανε proficiency ielts ή toefl ζητανε
Guest 647452
Επισκέπτης

Αυτό.Βασικά αν το prof το έχεις πάρει εντός 1 έτους τότε μπαίνεις και με αυτό αντί για το toeflΣπανια σου ζητανε proficiency ielts ή toefl ζητανε
lilith's_child
Νεοφερμένο μέλος

Guest 647452
Επισκέπτης

Για προπτυχιακή εννοώ.για τα μεταπτυχιακά πλέον δεν ζητάνε ielts?
lilith's_child
Νεοφερμένο μέλος

Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος

Είμαι κάτοχος Lower(δεν έδωσα για prof γιατί χάνει την ισχύ του μετά από ένα χρόνο άρα θα το δώσω μια και καλή).Το επίπεδο μου είναι μέτριο.Καταλαβαίνω 5 πράγματα σε μια ταινία,διαβάζω και κάνα άρθρο αλλά σε καμία περίπτωση δεν κατέχω την αγγλική.Στόχος μου είναι να μπορώ να διαβάσω ένα έρμο βιβλίο αγγλικό.Δεν εννοώ να διαβάζω τον Παπαδιαμάντη της Αγγλικής λογοτεχνίας αλλά να μπορώ να διαβάσω πχ ένα βιβλίο ψυχολογίας στα αγγλικά(επιστημονικού περιεχομένου βιβλία).Τι προτείνεται να κάνω για να βελτιώσω το επίπεδο μου;Ώστε να είμαι σε θέση να διαβάσω ένα βιβλίο στα αγγλικά.
Κατα την αποψη μου αν εχεις ηδη ενα καλο επιπεδο οπως λες ξεκινα να διαβαζεις κανονικα βιβλια αγγλικων.Σιγουρα θα κολλησεις σε καποια σημεια απολυτα λογικο ειναι,εδω κολλαμε σε βιβλια που ειναι γραμμενα στην γλωσσα μας.Εχε το λεξικο διπλα σου και θα κυλαει ομαλα
Guest 647452
Επισκέπτης

Και γω έτσι με βλέπω.Γιατί δεν είμαι για να κάθομαι τώρα να ανοίγω λεξικά και τέτοια.Κατα την αποψη μου αν εχεις ηδη ενα καλο επιπεδο οπως λες ξεκινα να διαβαζεις κανονικα βιβλια αγγλικων.Σιγουρα θα κολλησεις σε καποια σημεια απολυτα λογικο ειναι,εδω κολλαμε σε βιβλια που ειναι γραμμενα στην γλωσσα μας.Εχε το λεξικο διπλα σου και θα κυλαει ομαλα
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Guest 647452
Επισκέπτης

Αυτό με τις ταινίες και την μουσική δεν πολύ δουλεύει με μένα.Τώρα αυτό με το καθημερινό έχει δουλέψει απλά με κουράζει κάπως.Επίσης αγγλική μουσική, αγγλικές ταινίες (με αγγλικούς υπότιτλους), αγγλικές σειρές και γενικά αν δεν έχεις την δυνατότητα εξάσκησης νε κάποιον Αγγλο/Αμερικανο, μιλά μόνος/η στα Αγγλικά (κι αε ακούγεται χαζό) και σε ο,τι κάνεις καθημερινά, χρησιμοποίησε τα αγγλικά. Αυτά από εμένα![]()
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312
Επισκέπτης

American Economist
Επιφανές μέλος

Γεια σας είμαι 19 ετών και δεν γνωρίζω αγγλικά , εντάξει όχι και καθόλου αλλά κάτι λίγο . Θέλω να σπουδάσω σε αγγλικό Πανεπιστήμιο στην Αγγλία ή σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης . Αν υπάρχει κάποιος εμπειρογνώμονας μπορεί να με βοηθήσει για το ποσά χρόνια περίπου θα χρειαστώ ώστε να μάθω καλά την αγγλική γλώσσα σε σημείο που να είμαι έτοιμη για σπουδές στο εξωτερικό;
Πολύ εύκολα.
1)Ταχυριθμο τμήμα αγγλικών
2)Ταινίες
3)Βιβλία
4)Ξένες ομιλίες (πχ πολιτικών)
5)Ειδήσεις στα Αγγλικά.
Guest 092312
Επισκέπτης

Ναι το έχω σκεφτεί πολύ καλά. Ήδη έχω αρχίσει να βλέπω σειρές στα αγγλικά που πιστεύω πως βοηθούν αρκετά και επιπρόσθετα θεωρώ πως το καλύτερο είναι όταν αρχίσω μαθήματα και είμαι σε ένα καλό επίπεδο να διαβάζω και βιβλία στα αγγλικά
Εννοείται. Επίσης δεν είναι απαραίτητο να αρχίσεις με βαριά αναγνώσματα, μπορείς να διαβάζεις ακόμα και κόμιξ. Θα έχουν και πλάκα, θα μαθαίνεις κιόλας.
george777
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.