Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mamaguena
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Άκου ξένη μουσική και προσπάθησε να καταλάβεις τους στίχους.
Αν δεν το έχεις, ψάξε και βρες τους στιχους στο internet. - Βλέπε ξένες ταινίες με υπότιτλους και προσπάθησε να μην κοιτάς τους υπότιτλους παρά μόνο όταν δεν καταλαβαίνεις γρι.
- Σκέψου κάτι (πχ μια πρόταση) στα ελληνικά προσπάθησε να την μεταφράσεις στα αγγλικά.
- Αγγλική λογοτεχνία.Υπάρχουν σειρές βιβλίων με γνωστές ιστορίες με απλοποιημένα Αγγλικά.
+ διάβασμα
Ελπίζω να βοήθησα.Καλή επιτυχία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρε παιδιά εγώ δεν μπορώ άλλο τα Αγγλικά!Κουράστηκα!
Σε κουραζουν επειδη σε δυσκολευουν ή επειδη τα βαριεσαι?
magda_16
Νεοφερμένο μέλος

λοιπον ακου πανω απο ολα μην ανγχονεσαι κ στ γυμνασιο γινεται χαμος στν ταξη..ειναι αναλογα τν καθηγητη τεσπα..δν παιζει ρολος αν θα πας αρχαριους η' προχορημενους...αλλα που πιστευεις εσυ οτι θα τ πας καλα...η καλυτερη λυση ειναι οτι μαθαινεις να τ κανεις πολλες επαναληψεις κ θα δεις βελτιωση...εγω προσωπικα αυτο κανω και πετυχενει...Παιδια hello φετος θα παω 1 γυμνασιου και εχω αγχος για τα αγγλικα....ποτε δεν ημουν καλη στα αγγλικα στο σχολειο λιγο καλυτερα αλλα εκει γινοταν χαμος και η δασκαλα δν εβλεπε τους καλους μαθητες εκτος απο 2-3 ορισμενους και φοβαμε παρα πολυ γιατι στο γυμνασιο δεν παιζεις ωπος στο δημοτικο.....και ποιο πολυ που οι περισοτεροι φιλοι μου θα πανε μεση και προχωριμενους και εγω θα παω αρχαριοι!!!![]()
παρακαλω δωστε ιδεες και πειτε μου πως να βελτιωθω λιγακι....και να κανω περιφανη την μανα μου που ολο με κατσιαζει για αυτο το θεμα!παρακαλω!! sos sos!(μην σχολιαζετε ορθογραφια παρακαλω αλλο ενα αδυνατο σημειο μου!)
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Και τα 2!!!Σε κουραζουν επειδη σε δυσκολευουν ή επειδη τα βαριεσαι?

Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Renee
Νεοφερμένο μέλος

- Άκου ξένη μουσική και προσπάθησε να καταλάβεις τους στίχους.
Αν δεν το έχεις, ψάξε και βρες τους στιχους στο internet. - Βλέπε ξένες ταινίες με υπότιτλους και προσπάθησε να μην κοιτάς τους υπότιτλους παρά μόνο όταν δεν καταλαβαίνεις γρι.
- Σκέψου κάτι (πχ μια πρόταση) στα ελληνικά προσπάθησε να την μεταφράσεις στα αγγλικά.
- Αγγλική λογοτεχνία.Υπάρχουν σειρές βιβλίων με γνωστές ιστορίες με απλοποιημένα Αγγλικά.
+Κοίτα, τα Αγγλικά πηστεύω οτι μια αρκετά εύκολη γλώσσα. Εγώ ας πούμε πάω πρι-λοουερ με λοουερ και απο πέρσι με φέτος η καθηγήτρια μου λέει

PAOKI
Νεοφερμένο μέλος

παιδια γεια σας του χρονου θελω να παω σε αθλητικο σχολειο αλλα ο πατερας μου μου λεει οτι ειναι πολυ υποβαθμησμενα!στο γυμνασιο τα αγγλικα ειναι ιδια με το δημοτικο απο θεμα παιδικης χαρας και χειροτερα μη σου πω.Μην ανησυχεις το επιπεδο ειναι ιδιαιτερα χαμηλο και με λίγο διαβασμα και ενα καλο λεξικο θα τα καταφερεις.Ουσιαστικα μεχρι να τελειωσεις το λυκειο θα τα μαθαινεις ολα απο την αρχη...
-----------------------------------------
αγγλικα η θανατο;
-----------------------------------------
Σε κουραζουν επειδη σε δυσκολευουν ή επειδη τα βαριεσαι?[/εμενα μου λεσ εμενα με κανει ιδιαιτερα ο πατερας μου και ειναι ****!απο μικρος ελεγα καταραμενα αγγλικα.
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρε παιδιά εγώ δεν μπορώ άλλο τα Αγγλικά!Κουράστηκα!
Γιατί ποιος σου είπε ότι εγώ αντέχω

Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

dk13
Δραστήριο μέλος

ωραια τα λες μπραβο σουΠρεπει για αρχη να μην νομιζεις οτι ειναι δυσκολη η αγγλικη γλωσσα και οταν μαθαινεις αγγλικα (με οποιον τροπο πιστευεις οτι βοηθαει), να ασχολεισαι μονο με αυτα και να μην σκεφεσαι την αγαπημενη σου φιλη/σειρα τηλεορασης κλπ. Αυτο το εχω εφαρμοσει και εγω και εχω βελτιωθει παρα πολυ! Ομως εχω να σου προτινω και κατι αλλο : να βαλεις τα αγγλικα μες στη ζωη σου! Να βλεπεις αγγλικες ταινιες με υποτιτλους αλλα να προσεχεις πιο πολυ τι λενε οι ηθοποιοι παρα τι γραφουν οι υποτιτλοι! Αυτο θα βοηθησει στο να μπορεσεις να συγκρινεις την ισια προταση στα ελληνικα και στα αγγλικα και να καταλαβεις την διαφορα αναμεσα τους! Ενα τελευταιο ειναι αν χρησιμοποιεις πολυ τους υπολογιστες, να εχεις τα προγραμματα στα αγγλικα, κατι που νομιζω οτι δεν εχεις ηδη εφαρμοσει!![]()

christina.maria
Δραστήριο μέλος

dk13
Δραστήριο μέλος

κατι που με βοηθησε πολυ ηταν να θυμαμαι αγγλικες λεξεις και να προσπαθω να μιλαω οσο πιο πολυ αγγλικα μπορω! Αυτη τη στιγμη ειμαι στους προχωρημενους στο σχολειο,σε πληροφορω οτι οι αρχαριοι μαθαινουν το ρημα του be και την ωρα κι εμεις τον past simple ενω εγω δινω του χρονου lower...Παντως μια καλη ιδεα ειναι να προσπαθεις να μεταφραζεις μονη σου τα αγγλικα τραγουδια!
ναι κοριτσακι μου πρεπει να κανεισ εξασκηση πολυ για να τα καταφερεις

christina.maria
Δραστήριο μέλος

mapa
Νεοφερμένο μέλος

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Yamcha
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirini kotsi
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.