Καλημέρα
Συμφωνώ ότι χρειάζεται σε ορισμένες περιπτώσεις να θέτουμε προτεραιότητες και να μην θυσιάζουμε την υγεία μας για ένα βαθμό μία εξεταστική, αλλά όμως ίσως μία τέτοια τακτική να ακολουθήσουμε και μετέπειτα στην ζωή μας για κάτι περισσότερο σημαντικό. Επομένως δεν ξέρω κατά πόσο θα ωφελήσει, κατάλαβες πως το λέω .
Κατάλαβα κι εγώ κάτι τέτοιο παλιά πριν 1 μήνα ξεσπούσα το άγχος στις προπονήσεις τώρα ...άρχισε να επιστρέφει σε εμένα και στην κατανάλωση γλυκών. Σαν υποκατάστατο. Τρελή τελειομανία ναι μου συνέβη σχεδόν πάντα αυτό που περιγράφεις αφού ακούω πάντα έτσι λες και μετά κάνεις τις καλύτερες εργασίες ή γράφεις καλύτερα από όλους. Αλλά θεωρώ ότι έτυχε δεν μπορεί να συνέβη συνέχεια και θα τύχει να κάνω την χειρότερη και αυτό φοβάμαι, ειδικά σε κρίσιμα σημεία βλέπε πτυχιακή! Τυχαίνει επίσης σε όλους να αρέσει η δουλειά μου σε εμένα όχι και να μην πιστεύω ότι τους άρεσε και να λέω τώρα τους άρεσε αλήθεια και τι ;
Πω πω πω κατάλαβα .... Ναι αν μαζεύεται μετά χτυπάει συνολικά όχι μεμονωμένα όπως πχ τώρα!!
Αχ δεν ξεπερνιέται τόσο εύκολα ισχύει δεν ξέρεις ποτέ αν σου έχει φύγει. Αλλά αυτό για τις παρέες ισχύει ότι πρέπει να είσαι με ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις καλά και να μην είναι ανταγωνιστικοί αλλά αυτό σου δίνει κίνητρο από να το να είναι ο άλλος μέτριος ή πέρα βρέχει
Ειδικά μαθήματα πληροφορικής τρελό άγχος όταν μαθαίνουμε νέα πράγματα ....