patra's_boy Νεοφερμένο μέλος Ο patra's_boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2011 στις 14:19 Ο patra's_boy: #1 19-06-11 14:19 Ξέρει μήπως κανένας πως γίνεται η όλη διαδικασία για να μπουν τα θέματα των πανελληνίων? Ποιοι τα βάζουν, τι ώρα, κτλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patra's_boy Νεοφερμένο μέλος Ο patra's_boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 17:42 Ο patra's_boy: #2 14-07-11 17:42 πεστε λιγο ότι γνωρίζετε. θέλω να μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panabarbes Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 18:06 Ο panabarbes: #3 14-07-11 18:06 Θα σου πω τι μου έχει πει ένα παιδί του οποίου ο πατέρας είναι μαθηματικός και του είχαν προτείνει να πάει να βγάλει θέματα.Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια γιατί δεν το έχω ψάξει.Μου λέει ότι παίρνουνε τους καθηγητές στο υπουργείο την προηγούμενη μέρα πριν γράψουν στα σχολεία το συγκεκριμένο μάθημα που γράφουν κατά το απόγευμα.Εκεί βγάζουν τα θέματα.Δεν τους αφήνουν να φύγουν μέχρι την άλλη μέρα το πρωί και τους παίρνουν όλα τα μέσα με τα οποία θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν (κινητό κτλ).Την άλλη μέρα το πρωί που τα παιδιά θα γράφουν το μάθημα θα τους αφήσουν να φύγουν κανονικά.Μέχρι τότε όμως όπως είναι αυτονόητο δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξέρει μήπως κανένας πως γίνεται η όλη διαδικασία για να μπουν τα θέματα των πανελληνίων? Ποιοι τα βάζουν, τι ώρα, κτλ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patra's_boy Νεοφερμένο μέλος Ο patra's_boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 17:42 Ο patra's_boy: #2 14-07-11 17:42 πεστε λιγο ότι γνωρίζετε. θέλω να μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panabarbes Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 18:06 Ο panabarbes: #3 14-07-11 18:06 Θα σου πω τι μου έχει πει ένα παιδί του οποίου ο πατέρας είναι μαθηματικός και του είχαν προτείνει να πάει να βγάλει θέματα.Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια γιατί δεν το έχω ψάξει.Μου λέει ότι παίρνουνε τους καθηγητές στο υπουργείο την προηγούμενη μέρα πριν γράψουν στα σχολεία το συγκεκριμένο μάθημα που γράφουν κατά το απόγευμα.Εκεί βγάζουν τα θέματα.Δεν τους αφήνουν να φύγουν μέχρι την άλλη μέρα το πρωί και τους παίρνουν όλα τα μέσα με τα οποία θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν (κινητό κτλ).Την άλλη μέρα το πρωί που τα παιδιά θα γράφουν το μάθημα θα τους αφήσουν να φύγουν κανονικά.Μέχρι τότε όμως όπως είναι αυτονόητο δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
πεστε λιγο ότι γνωρίζετε. θέλω να μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panabarbes Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2011 στις 18:06 Ο panabarbes: #3 14-07-11 18:06 Θα σου πω τι μου έχει πει ένα παιδί του οποίου ο πατέρας είναι μαθηματικός και του είχαν προτείνει να πάει να βγάλει θέματα.Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια γιατί δεν το έχω ψάξει.Μου λέει ότι παίρνουνε τους καθηγητές στο υπουργείο την προηγούμενη μέρα πριν γράψουν στα σχολεία το συγκεκριμένο μάθημα που γράφουν κατά το απόγευμα.Εκεί βγάζουν τα θέματα.Δεν τους αφήνουν να φύγουν μέχρι την άλλη μέρα το πρωί και τους παίρνουν όλα τα μέσα με τα οποία θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν (κινητό κτλ).Την άλλη μέρα το πρωί που τα παιδιά θα γράφουν το μάθημα θα τους αφήσουν να φύγουν κανονικά.Μέχρι τότε όμως όπως είναι αυτονόητο δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θα σου πω τι μου έχει πει ένα παιδί του οποίου ο πατέρας είναι μαθηματικός και του είχαν προτείνει να πάει να βγάλει θέματα.Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια γιατί δεν το έχω ψάξει.Μου λέει ότι παίρνουνε τους καθηγητές στο υπουργείο την προηγούμενη μέρα πριν γράψουν στα σχολεία το συγκεκριμένο μάθημα που γράφουν κατά το απόγευμα.Εκεί βγάζουν τα θέματα.Δεν τους αφήνουν να φύγουν μέχρι την άλλη μέρα το πρωί και τους παίρνουν όλα τα μέσα με τα οποία θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν (κινητό κτλ).Την άλλη μέρα το πρωί που τα παιδιά θα γράφουν το μάθημα θα τους αφήσουν να φύγουν κανονικά.Μέχρι τότε όμως όπως είναι αυτονόητο δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.