roseberry
Διάσημο μέλος

μπαινω μεσα βλεπω τον χ τυπο,κοιταζω με ενα βλεμμα πολυ σεχουλιαρικο

και μετα φευγω κιουρια.......το ολο ποιντ ειναι το ''βλεμμα της τιγρης'' στα διαλα

περα απο την πλακα ......αμα ειμαι με παρεα και ετσι ισως κανω καμακι αλλα συνηθως τα βαριεμαι κατι τετοια και το αφηνω πανω στους αλλους.......

αν παλι το καμακι το οποιο θα μου κανουν ειναι πολυ ενοχλητικο μπορει και να βρισω μπορει και να κανω τιποτα επικυνδινο ..κανεις δεν ξερει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

evangeline
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειναι απλο.Πως σε λενε?Χαιρω πολυ Σπυρος!!Ανταλασσουμε τηλεφωνα?Αν η κοπελα/αγορι σε γουσταρει τοτε σου το δινει.Αν οχι αντε γειαsimple
μπαμ και κάτω

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

αν παλι το καμακι το οποιο θα μου κανουν ειναι πολυ ενοχλητικο μπορει και να βρισω μπορει και να κανω τιποτα επικυνδινο ..κανεις δεν ξερει!![]()
"Aυτο το στηθεν,πολυ μ'αρεσεν,γι'αυτο θα το επιπιασεν."Κατι τετοια λενε στη Μαιρη και μετα γινονται επιτημα μέλη στους ανωνυμους βιασμενους.Το χειροτερο δε,ειναι να της αρεσεις,και να μην της πεις τιποτα ενοχλητικο

Μαιρουλα μου

roseberry
Διάσημο μέλος

"Aυτο το στηθεν,πολυ μ'αρεσεν,γι'αυτο θα το επιπιασεν."Κατι τετοια λενε στη Μαιρη και μετα γινονται επιτημα μέλη στους ανωνυμους βιασμενους.Το χειροτερο δε,ειναι να της αρεσεις,και να μην της πεις τιποτα ενοχλητικο
Μαιρουλα μου![]()
θα το θυμαμαι αυτο στα διαλα

Cherie
Δραστήριο μέλος

Athinoul@91
Δραστήριο μέλος

μπαινω στο κλαμπ,καφετερια κτλ κοιταζω πρωτα να δω αν παιζει κατι ......
μπαινω μεσα βλεπω τον χ τυπο,κοιταζω με ενα βλεμμα πολυ σεχουλιαρικο...με κοιταζει και αυτος
και μετα φευγω κιουρια.......το ολο ποιντ ειναι το ''βλεμμα της τιγρης'' στα διαλα
περα απο την πλακα ......αμα ειμαι με παρεα και ετσι ισως κανω καμακι αλλα συνηθως τα βαριεμαι κατι τετοια και το αφηνω πανω στους αλλους.......
αν παλι το καμακι το οποιο θα μου κανουν ειναι πολυ ενοχλητικο μπορει και να βρισω μπορει και να κανω τιποτα επικυνδινο ..κανεις δεν ξερει!![]()

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Aφήνω την κυρία να τραγουδησει για ολους εσας.Τα λέει καλύτερα.

Και για να κανω κι ενα off topic (ετσι για την ^princess^),αφιερωνω της ιδιας,αυτο που ακολουθει,καπου αλλου

pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος

-πιρι πιρι πιρι πιρι πιρι πιρι
-αχ τι ωραία που τα λες!
αχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχχα

nikosb
Νεοφερμένο μέλος

roseberry
Διάσημο μέλος

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

ΓΩΓΩ 23
Νεοφερμένο μέλος

το ζαχαροπλάστης ήταν ο μπαμπάς σου, έχω ακούσει και γελάω...![]()
έλεος..
ότι πιο κάφρικο![]()
εγω θα απαντουσα παντως: ναι και κανει κατι χαλβαδες σαν κι εσενα...
Anthony
Δραστήριο μέλος

ΓΩΓΩ 23
Νεοφερμένο μέλος

ετυχε να ερθει πανω απο τοκεφαλι μου και μονο τον φακο δε μου εβαλε...
ανακριση κανονικη..
πως σε λενε, απο που εισαι, τι δουλεια κανεις, που συχναζεις,θα μου δωσεις τον αριθμο σου να παμε καμια βολτα..? δεν προλαβαινα να μιλησω...
λεω οπα οπα πιες και λιγο νερο... με τσατισε τον ξενερωσα κι εφυγε ευτυχχωωωωωωως!!!
Anthony
Δραστήριο μέλος

αλλα πες μου λιγο..
πες περπατας ή καθεσαι καπου,πχ περιμενεις το λεοφωρειο....περναει ενας και σ λεει κατι ηπιο ,ρε παιδι μ, πχ "κοπελα μου εισαι το κατι αλλο"..ουτε τιποτα σεξιστικο (στυλ "μανα μου μπαλκονια" κλπ λολ

σε εβρισε?θιχτηκες?προσβληθηκες?μειωθηκε η προσωπικοτητα σου?σε εξοργισε?σε ταπεινωσε?
γιατι να τον αποκαλεσεις "χαλβα" ή οποιοδηποτε αλλο γλυκο ταψιου???
αυτο δεν σε "ανεβαζει"?δεν σου δινει ενα ειδος "αυτοπεποιθησης"??οτι "Εχεις περαση" και οτι γενικα αρεσεις?????
γιατι δηλαδη κατευθειαν τετοια αποστροφη???
μη γκρινιαζετε οτι αραχνιαζετε μετα...
ΓΩΓΩ 23
Νεοφερμένο μέλος

δηλαδή έχει τόσα όμορφα πράγματα νε πεις σε μια κοπέλα κ πρέπει να πεις αυτό το χαζό κλασικό..?? εμένα δε μ αρέσει είμαι 18 χρόνων ..
Tώρα αν στις πιο μικρές η τις πιο μεγάλες τις αρέσει... εγώ πάω πάσο... οκ!!!
Anthony
Δραστήριο μέλος

ΓΩΓΩ 23
Νεοφερμένο μέλος

απλά αν δεν του την πεις δεν πρόκειτε να αλλάξει καμάκι..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.