Πώς εκτονώνεστε;

1. :whatever:
2.mp3
3.βόλτα
4.pc

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1.pc
2.μουσικη
3.φαι:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1) Ενισχυτής στο 10 και σπάνε τζάμια :P
2)Απλά παίζω κιθάρα χωρίς τον ενισχυτή
3)κλαίω από τα νεύρα μου και ξεσπάω σε τοίχους ή παγκάκια
4)Ξεσπάω πάνω σε άτομα
5)Βλέπω την ταινία Undisputed III: Redemption

καλά ρε παιδιά, σεξ κανείς δεν κάνει; :D

Ζωγραφίζω.
Περπατάω.
Σκέφτομαι (οτι να ναι)..
και το καλύτερο για εκτόνωση είναι το ΟΥΡΛΙΑΓΜΑ!!!!!! Όπως τραγουδας ριχνεις και ενα ααααααα και εισαι κομπλε :D:D:whistle:

σεξ. τέλος.
μονοο;
1. :whatever:(χμμ):P
2.mp3
3.βόλτα
4.pc

1.pc
2.μουσικη
3.φαι:P
Και εγω μια απ τα ιδια!!!!!
Ζωγραφίζω.
Περπατάω.
Σκέφτομαι (οτι να ναι)..
και το καλύτερο για εκτόνωση είναι το ΟΥΡΛΙΑΓΜΑ!!!!!! Όπως τραγουδας ριχνεις και ενα ααααααα και εισαι κομπλε :D:D:whistle:
Μια χαρα !:)

θελω να αρχισω καποιο αθλημα για να ξεσπαω εκει !!!!!!!!!!!!εχω βαρεθει να ξεσπαω στα πραγματα που βρισκω μπροστα μου χαχαχ

Συνήθως δεν εξωτερικεύομαι αλλά όταν πραγματικά έχω νεύρα ή απογοήτευση (όπως τώρα:mad:) το ρίχνω στο τραγούδι με τη συνοδεία δυνατής μουσικής (συνήθως κλασικά ελαφρολαικά ή μελαγχολικά ροκ). Η εκτόνωση.;)

Συνηθως οταν με επηρεαζει κατι τοσο πολυ παιρνω τα headphones...μουσικουλα κ περπαταω αμετρητα χιλιομετρα μακρια...αλλες φορες παιζω μπασκετ ολομοναχος για πολλες ωρες!Ετσι παει το πραμα!:/:

Πως εκτονώνομαι?? Έχω μια αφίσα στο δωμάτιο μου,του Μητσοτάκη και πετάω βελάκια και λέω να μην γράψω καλά στις πανελλήνιες,να μην περάσω στην σχολή που θέλω,να μην μου τύχη το λαχείο και ξανά από την αρχή...:whistle:

παλια εκτονωνομουν στο χορο αλλα γ λυκειου δν εχω χρονο για χορο...ετσι τις περισσοτερες φορες τα κραταω μεσα μ...βεβαια καποιες φορες οταν η κατασταση φτανει σε αδιεξοδο προκειμενου να προλαβω ασχημα ξεσπασματα σε ατομα κλαιω μπροστα στη μαμα ή με την κολλητη μ...αλλα κυριως τα κραταω κ αν μ πιασεις απο τη μυτη θα σκασω..το ξερω δν κανει αλλα....;)

Κλαίω και ακούω μουσική...αλλά τελικά δεν είναι και πολλοί αποτελεσματικοί αυτοί οι τρόποι και καταλήγω να εκτονώνομαι στους άλλους :redface: (κακό αυτό το ξέρω)...!

Πετάω μαξιλάρια στον τοίχο. Αν και συνήθως βάζω όσο πιο δυνατά μουσική και πέρα δώθε, πάνω κάτω εκτωνώνεσε κάποια στιγμή.. αφήστε που μετά κουρασμένος/μένη που θα έχεις γίνει κοιμάσαι και πςςς τέλεια!τέλεια! Όλα έφυγαν..

Συνήθως όταν διαβάζω και νευριάζω ή κάτι τέτοιο και χρειάζομαι εκτώνωση χαράζω όσο πιο δυνατά μου βγαίνει με στυλό ή με μολύβι σε χαρτί(προτιμήστε το μολύβι γιατί αν σπάσει ο στυλός -ε δεν λέει) και μετά σκίζω τα χαρτιά!/ Βέβαια δεν πολυβοηθάει όλο αυτό, οπότε προτιμήστε μουσική και ύπνο!Και τα μαξιλάρια! :)

Απομονώνομαι....

Δεν είμαι άτομο που θα ξεσπάσει προς τα έξω το θυμό του....

ακουω μουσικη και πινω (παλια καπνιζα κιολας:redface:)

επισης σκεφτομαι ενα συγκεκριμενο ατομο και ετσι ηρεμω :)

ακουω μουσικη και πινω (παλια καπνιζα κιολας:redface:)

επισης σκεφτομαι ενα συγκεκριμενο ατομο και ετσι ηρεμω :)

παλια λεμε τωρα:whistle::whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με μουσικη φυσικα! Ειτε εχω νευρα,ειτε ειμαι στεναχωρημενη για κατι,η μουσικη ειναι η μονη που μπορει να βοηθησει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαρεσει να κραταω την ψυχραιμια μου εχει φαση :P

Ακούω μουσική , και όταν έχω πολλά νεύρα , το ρίχνω στο flaming :)

Ακούω μουσική, γυμνάζομαι και κάνω σεξ. Οι πιο αποδοτικοί τρόποι εκτόνωσης και συνάμα ευχαρίστησης.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back