ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.825 μηνύματα. 16 Μαΐου 2018 στις 13:35 Ο ultraviolence: #6.141 16-05-18 13:35 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ξεκίνησε;;;;;; Αν δεν τελειώσει δεν την ξεκινάω. Κόντεψα να αρρωστήσω βλέποντας 3 επεισόδια μες στη νύχτα για να δω τι θα γίνει και μετά έμαθα οτι έχει και δεύτερη σεζόν. Όχι. Θα τελειώσει και μετά θα τη δω! Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι στο 5ο επεισόδιο! Μπήκα στον πειρασμό και την ξεκίνησα. Τώρα περιμένω κάθε βδομάδα για να δω τι θα γίνει στην συνέχεια. Don't do that people. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίντα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Μαΐου 2018 στις 13:53 Η Ίντα έγραψε: #6.142 17-05-18 13:53 Ξεκίνησα ΠΑΛΙ απο την αρχή HOUSE. Θα με κάνει να θέλω πάλι να περάσω ιατρική αυτή η σειρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.825 μηνύματα. 18 Μαΐου 2018 στις 17:51 Ο ultraviolence: #6.143 18-05-18 17:51 Βγήκε το 13 reasons why, προβλέπεται μεγάλη νύχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 18 Μαΐου 2018 στις 18:03 Η Himela έγραψε: #6.144 18-05-18 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βγήκε το 13 reasons why, προβλέπεται μεγάλη νύχτα. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.825 μηνύματα. 18 Μαΐου 2018 στις 18:38 Ο ultraviolence: #6.145 18-05-18 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει να βλέπω σειρές που με κάνουν να νιώθω πιο σκατά απ'ότι ήδη νιώθω, δεν ξέρω τι βίτσια είναι αυτά. Πάντως, είναι όντως βαριά η σειρά αλλά εξαρτάται από το πόσο θα την αφήσεις να σε επηρεάσει. Έχω το κακό να "ταυτίζομαι" με ήρωες και να σκέφτομαι το πως μπορεί να νιώθουν, νιώθω τον πόνο τους κτλ. Οπότε δεν είμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να σου απαντήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 18 Μαΐου 2018 στις 18:56 Η Himela έγραψε: #6.146 18-05-18 18:56 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου αρέσει να βλέπω σειρές που με κάνουν να νιώθω πιο σκατά απ'ότι ήδη νιώθω, δεν ξέρω τι βίτσια είναι αυτά. Πάντως, είναι όντως βαριά η σειρά αλλά εξαρτάται από το πόσο θα την αφήσεις να σε επηρεάσει. Έχω το κακό να "ταυτίζομαι" με ήρωες και να σκέφτομαι το πως μπορεί να νιώθουν, νιώθω τον πόνο τους κτλ. Οπότε δεν είμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να σου απαντήσω. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω οτι είσαι έτσι γι' αυτό στο λέω. Αν δεν την παλεύεις μην ταλαιπωριέσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Μαΐου 2018 στις 19:16 Ο Samael έγραψε: #6.147 18-05-18 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου αρέσει να βλέπω σειρές που με κάνουν να νιώθω πιο σκατά απ'ότι ήδη νιώθω, δεν ξέρω τι βίτσια είναι αυτά. Πάντως, είναι όντως βαριά η σειρά αλλά εξαρτάται από το πόσο θα την αφήσεις να σε επηρεάσει. Έχω το κακό να "ταυτίζομαι" με ήρωες και να σκέφτομαι το πως μπορεί να νιώθουν, νιώθω τον πόνο τους κτλ. Οπότε δεν είμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να σου απαντήσω. Click για ανάπτυξη... Ισχυει παιδια,ειδικα οσοι ξερουμε παρομοιες περιπτωσεις ακομα και να μην κατεληξαν ετσι,ταυτιζομαστε και σκεφτομαστε τελικα πως θα μπορουσαν να καταληξουν.Εκτος αυτου θελω να πω οτι ολη η σειρα ειναι εξυπνη υπο την εννοια οτι εχει χωρισει την ζωη ενος ατομου σε μερικες κασετες και σου δειχνουν και "αναμνησεις" απο την αρχη μεχρι την κλιμακωση, ουσιαστικα οποτε σε κανει να νιωθεις σαν να γνωριζες τον ανθρωπο που αυτοκτονησε. Ultraviolence εαν το κανεις αυτο απο μονος σου φαντασου αλλο τοσο ποσο σε ωθει η ιδια η σειρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 13:02 Η methexys έγραψε: #6.148 20-05-18 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Click για ανάπτυξη... Ο,τι πιο cringe έχω δει είναι αυτή η σειρά. Και ούτε εγώ ειμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να απαντήσω γιατί και εγώ έχω περάσει διαφορα, όποτε καταλαβαινω τι παίζει με τέτοιου είδους διαταραχές. Αλλα αυτή η σειρά πιστεύω ότι απλά εκμεταλλεύεται ταύτιση που νιώθουν μερικοί νέοι. Γενικά δεν μαρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 15:12 Ο Samael έγραψε: #6.149 20-05-18 15:12 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ο,τι πιο cringe έχω δει είναι αυτή η σειρά. Και ούτε εγώ ειμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να απαντήσω γιατί και εγώ έχω περάσει διαφορα, όποτε καταλαβαινω τι παίζει με τέτοιου είδους διαταραχές. Αλλα αυτή η σειρά πιστεύω ότι απλά εκμεταλλεύεται ταύτιση που νιώθουν μερικοί νέοι. Γενικά δεν μαρεσε. Click για ανάπτυξη... Θα θεσω ενα ολιγον φιλοσοφικο ερωτημα ωστε αναλογα τι θα απαντησεις,και οποιος αλλος θελει,θα καταλαβουμε εαν το κοριτσι στην σειρα επασχε απο καταθλιψη η απογοητευση.Η καταθλιψη ειναι ικανη σιγουρα,αλλα ειναι και αναγκαια για την αυτοκτονια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 23:02 Η Alma Libre: #6.150 20-05-18 23:02 Έχοντας διαβάσει το βιβλίο του 13 reasons why, νομίζω οτι δε θα έβλεπα τη σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 08:51 Η Himela έγραψε: #6.151 21-05-18 08:51 Βρήκα ένα άρθρο με όλες τις επερχόμενες νέες σειρές. Άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 13:38 Ο akikos έγραψε: #6.152 21-05-18 13:38 Το 13 Reason Why τη θεωρώ μια από τις καλύτερες εφηβικές σειρές όλων των εποχών. Πιστεύω ότι το κράξιμο που έφαγε ήταν υπερβολικό και έκριβε σκοπιμότητες. Spoiler Όποιος είδε τη σειρά δεν του έμεινε το συμπέρασμα "Έκανε καλά που αυτοκτόνησε". Πήγε ένα δύσκολο και βαρύ θέμα και το απογείωσε. Έχω παρακολουθήσει 2 επεισόδια από την δεύτερη season. Σε καμιά περίτπωση του επιπέδου της 1η. Ίσως αλλάξω γνώμη μετά. Θεωρώ ξεφτίλα το κλιπάκι πυο βάλανε στην αρχή που οι ηθοποιοί λένε ότι πρόκειται για σειρά και όχι για πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαΐου 2018 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:01 Ο Joaquín έγραψε: #6.153 21-05-18 21:01 Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:23 Ο Samael έγραψε: #6.154 21-05-18 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Click για ανάπτυξη... Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:46 Ο Joaquín έγραψε: #6.155 21-05-18 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Click για ανάπτυξη... 2η σεζον δεν ξέρω αν έχεις δει αλλά φαίνεται ότι θα πάει πολύ καλά και μου άρεσε μέχρι τώρα. Επεισόδιο 4, 2η σεζον απίστευτο. Τώρα πρέπει να βγαίνει/βγήκε και το 5ο, δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:50 Ο Lancelot έγραψε: #6.156 21-05-18 22:50 Δεν υπάρχει...Απίστευτη σειρά υγ : εικόνες πως ανεβάζουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 22 Μαΐου 2018 στις 11:45 Η whitelioness: #6.157 22-05-18 11:45 τι ακολουθω αυτο τον καιρο Killing Eve ξεκινησε προσφατα και μου αρεσει. Brooklyn Nine-Nine κωμωδια που εχει χαλαρωσει πλεον αλλα ευχαριστο Mom κωμωδια που εχει γινει καλυτερη με τα χρονια και μου αρεσει πολυ Legion 2 εχει ενδιαφερον, μ'αρεσει η διαφορετικη αφηγηση και σκηνοθεσια αλλα δεν το βλεπω καθε εβδομαδα- κουραζει. Westworld 2 ενδιαφερον αλλα και αυτο κουραζει, το περα δωθε το χρονικο. Billions 3 μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι θα δουμε ποσο θα κρατησει το ενδιαφερον μου για τις ζωες οσων κανουν μπίλια Patrick Melrose μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι τανταααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Μαΐου 2018 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο akikos έγραψε: #6.158 06-06-18 17:27 Αξίζει να δεις κανεις τη 2η season του 13 reason why. Spoiler Εκνευριστηκα στο τέλος. Είμαι σίγουρος ότι άλαξαν το τέλος λόγω κοινωνικών πιέσεων. Αν το τέλος ήταν αυτό που έπρεπε η σειρά θα απογειωνόταν στο τρίτο κύκλο. Χάλασαν ότι έκαναν στη 1η season.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2018 στις 11:14 Η Dreamer_SW: #6.159 07-06-18 11:14 Εγώ δύο και μόνο τηλεοπτικές σειρές παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω για εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:03 Η whitelioness: #6.160 17-07-18 22:03 Τελειωσε και ο δευτερος κυκλος the handmaid's tale. αχ. Αλλα, ξεκινησε η σειρα sharp objects με amy adams και Patricia Clarkson στο καστ. gosh. εχω διαβασει το βιβλιο και οκαυ... οκαυ, αλλα μ αρεσουν πολυ αυτες οι δυο και μεχρι τωρα φαινεται καλο. Ξεκινησε και το claws 2. χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ξεκίνησε;;;;;; Αν δεν τελειώσει δεν την ξεκινάω. Κόντεψα να αρρωστήσω βλέποντας 3 επεισόδια μες στη νύχτα για να δω τι θα γίνει και μετά έμαθα οτι έχει και δεύτερη σεζόν. Όχι. Θα τελειώσει και μετά θα τη δω! Click για ανάπτυξη... Ναι, είναι στο 5ο επεισόδιο! Μπήκα στον πειρασμό και την ξεκίνησα. Τώρα περιμένω κάθε βδομάδα για να δω τι θα γίνει στην συνέχεια. Don't do that people. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ίντα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Μαΐου 2018 στις 13:53 Η Ίντα έγραψε: #6.142 17-05-18 13:53 Ξεκίνησα ΠΑΛΙ απο την αρχή HOUSE. Θα με κάνει να θέλω πάλι να περάσω ιατρική αυτή η σειρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.825 μηνύματα. 18 Μαΐου 2018 στις 17:51 Ο ultraviolence: #6.143 18-05-18 17:51 Βγήκε το 13 reasons why, προβλέπεται μεγάλη νύχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 18 Μαΐου 2018 στις 18:03 Η Himela έγραψε: #6.144 18-05-18 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βγήκε το 13 reasons why, προβλέπεται μεγάλη νύχτα. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.825 μηνύματα. 18 Μαΐου 2018 στις 18:38 Ο ultraviolence: #6.145 18-05-18 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει να βλέπω σειρές που με κάνουν να νιώθω πιο σκατά απ'ότι ήδη νιώθω, δεν ξέρω τι βίτσια είναι αυτά. Πάντως, είναι όντως βαριά η σειρά αλλά εξαρτάται από το πόσο θα την αφήσεις να σε επηρεάσει. Έχω το κακό να "ταυτίζομαι" με ήρωες και να σκέφτομαι το πως μπορεί να νιώθουν, νιώθω τον πόνο τους κτλ. Οπότε δεν είμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να σου απαντήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 18 Μαΐου 2018 στις 18:56 Η Himela έγραψε: #6.146 18-05-18 18:56 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου αρέσει να βλέπω σειρές που με κάνουν να νιώθω πιο σκατά απ'ότι ήδη νιώθω, δεν ξέρω τι βίτσια είναι αυτά. Πάντως, είναι όντως βαριά η σειρά αλλά εξαρτάται από το πόσο θα την αφήσεις να σε επηρεάσει. Έχω το κακό να "ταυτίζομαι" με ήρωες και να σκέφτομαι το πως μπορεί να νιώθουν, νιώθω τον πόνο τους κτλ. Οπότε δεν είμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να σου απαντήσω. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω οτι είσαι έτσι γι' αυτό στο λέω. Αν δεν την παλεύεις μην ταλαιπωριέσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Μαΐου 2018 στις 19:16 Ο Samael έγραψε: #6.147 18-05-18 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου αρέσει να βλέπω σειρές που με κάνουν να νιώθω πιο σκατά απ'ότι ήδη νιώθω, δεν ξέρω τι βίτσια είναι αυτά. Πάντως, είναι όντως βαριά η σειρά αλλά εξαρτάται από το πόσο θα την αφήσεις να σε επηρεάσει. Έχω το κακό να "ταυτίζομαι" με ήρωες και να σκέφτομαι το πως μπορεί να νιώθουν, νιώθω τον πόνο τους κτλ. Οπότε δεν είμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να σου απαντήσω. Click για ανάπτυξη... Ισχυει παιδια,ειδικα οσοι ξερουμε παρομοιες περιπτωσεις ακομα και να μην κατεληξαν ετσι,ταυτιζομαστε και σκεφτομαστε τελικα πως θα μπορουσαν να καταληξουν.Εκτος αυτου θελω να πω οτι ολη η σειρα ειναι εξυπνη υπο την εννοια οτι εχει χωρισει την ζωη ενος ατομου σε μερικες κασετες και σου δειχνουν και "αναμνησεις" απο την αρχη μεχρι την κλιμακωση, ουσιαστικα οποτε σε κανει να νιωθεις σαν να γνωριζες τον ανθρωπο που αυτοκτονησε. Ultraviolence εαν το κανεις αυτο απο μονος σου φαντασου αλλο τοσο ποσο σε ωθει η ιδια η σειρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 13:02 Η methexys έγραψε: #6.148 20-05-18 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Click για ανάπτυξη... Ο,τι πιο cringe έχω δει είναι αυτή η σειρά. Και ούτε εγώ ειμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να απαντήσω γιατί και εγώ έχω περάσει διαφορα, όποτε καταλαβαινω τι παίζει με τέτοιου είδους διαταραχές. Αλλα αυτή η σειρά πιστεύω ότι απλά εκμεταλλεύεται ταύτιση που νιώθουν μερικοί νέοι. Γενικά δεν μαρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 15:12 Ο Samael έγραψε: #6.149 20-05-18 15:12 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ο,τι πιο cringe έχω δει είναι αυτή η σειρά. Και ούτε εγώ ειμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να απαντήσω γιατί και εγώ έχω περάσει διαφορα, όποτε καταλαβαινω τι παίζει με τέτοιου είδους διαταραχές. Αλλα αυτή η σειρά πιστεύω ότι απλά εκμεταλλεύεται ταύτιση που νιώθουν μερικοί νέοι. Γενικά δεν μαρεσε. Click για ανάπτυξη... Θα θεσω ενα ολιγον φιλοσοφικο ερωτημα ωστε αναλογα τι θα απαντησεις,και οποιος αλλος θελει,θα καταλαβουμε εαν το κοριτσι στην σειρα επασχε απο καταθλιψη η απογοητευση.Η καταθλιψη ειναι ικανη σιγουρα,αλλα ειναι και αναγκαια για την αυτοκτονια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 23:02 Η Alma Libre: #6.150 20-05-18 23:02 Έχοντας διαβάσει το βιβλίο του 13 reasons why, νομίζω οτι δε θα έβλεπα τη σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 08:51 Η Himela έγραψε: #6.151 21-05-18 08:51 Βρήκα ένα άρθρο με όλες τις επερχόμενες νέες σειρές. Άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 13:38 Ο akikos έγραψε: #6.152 21-05-18 13:38 Το 13 Reason Why τη θεωρώ μια από τις καλύτερες εφηβικές σειρές όλων των εποχών. Πιστεύω ότι το κράξιμο που έφαγε ήταν υπερβολικό και έκριβε σκοπιμότητες. Spoiler Όποιος είδε τη σειρά δεν του έμεινε το συμπέρασμα "Έκανε καλά που αυτοκτόνησε". Πήγε ένα δύσκολο και βαρύ θέμα και το απογείωσε. Έχω παρακολουθήσει 2 επεισόδια από την δεύτερη season. Σε καμιά περίτπωση του επιπέδου της 1η. Ίσως αλλάξω γνώμη μετά. Θεωρώ ξεφτίλα το κλιπάκι πυο βάλανε στην αρχή που οι ηθοποιοί λένε ότι πρόκειται για σειρά και όχι για πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαΐου 2018 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:01 Ο Joaquín έγραψε: #6.153 21-05-18 21:01 Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:23 Ο Samael έγραψε: #6.154 21-05-18 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Click για ανάπτυξη... Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:46 Ο Joaquín έγραψε: #6.155 21-05-18 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Click για ανάπτυξη... 2η σεζον δεν ξέρω αν έχεις δει αλλά φαίνεται ότι θα πάει πολύ καλά και μου άρεσε μέχρι τώρα. Επεισόδιο 4, 2η σεζον απίστευτο. Τώρα πρέπει να βγαίνει/βγήκε και το 5ο, δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:50 Ο Lancelot έγραψε: #6.156 21-05-18 22:50 Δεν υπάρχει...Απίστευτη σειρά υγ : εικόνες πως ανεβάζουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 22 Μαΐου 2018 στις 11:45 Η whitelioness: #6.157 22-05-18 11:45 τι ακολουθω αυτο τον καιρο Killing Eve ξεκινησε προσφατα και μου αρεσει. Brooklyn Nine-Nine κωμωδια που εχει χαλαρωσει πλεον αλλα ευχαριστο Mom κωμωδια που εχει γινει καλυτερη με τα χρονια και μου αρεσει πολυ Legion 2 εχει ενδιαφερον, μ'αρεσει η διαφορετικη αφηγηση και σκηνοθεσια αλλα δεν το βλεπω καθε εβδομαδα- κουραζει. Westworld 2 ενδιαφερον αλλα και αυτο κουραζει, το περα δωθε το χρονικο. Billions 3 μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι θα δουμε ποσο θα κρατησει το ενδιαφερον μου για τις ζωες οσων κανουν μπίλια Patrick Melrose μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι τανταααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Μαΐου 2018 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο akikos έγραψε: #6.158 06-06-18 17:27 Αξίζει να δεις κανεις τη 2η season του 13 reason why. Spoiler Εκνευριστηκα στο τέλος. Είμαι σίγουρος ότι άλαξαν το τέλος λόγω κοινωνικών πιέσεων. Αν το τέλος ήταν αυτό που έπρεπε η σειρά θα απογειωνόταν στο τρίτο κύκλο. Χάλασαν ότι έκαναν στη 1η season.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2018 στις 11:14 Η Dreamer_SW: #6.159 07-06-18 11:14 Εγώ δύο και μόνο τηλεοπτικές σειρές παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω για εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:03 Η whitelioness: #6.160 17-07-18 22:03 Τελειωσε και ο δευτερος κυκλος the handmaid's tale. αχ. Αλλα, ξεκινησε η σειρα sharp objects με amy adams και Patricia Clarkson στο καστ. gosh. εχω διαβασει το βιβλιο και οκαυ... οκαυ, αλλα μ αρεσουν πολυ αυτες οι δυο και μεχρι τωρα φαινεται καλο. Ξεκινησε και το claws 2. χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξεκίνησα ΠΑΛΙ απο την αρχή HOUSE. Θα με κάνει να θέλω πάλι να περάσω ιατρική αυτή η σειρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.825 μηνύματα. 18 Μαΐου 2018 στις 17:51 Ο ultraviolence: #6.143 18-05-18 17:51 Βγήκε το 13 reasons why, προβλέπεται μεγάλη νύχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 18 Μαΐου 2018 στις 18:03 Η Himela έγραψε: #6.144 18-05-18 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βγήκε το 13 reasons why, προβλέπεται μεγάλη νύχτα. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.825 μηνύματα. 18 Μαΐου 2018 στις 18:38 Ο ultraviolence: #6.145 18-05-18 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει να βλέπω σειρές που με κάνουν να νιώθω πιο σκατά απ'ότι ήδη νιώθω, δεν ξέρω τι βίτσια είναι αυτά. Πάντως, είναι όντως βαριά η σειρά αλλά εξαρτάται από το πόσο θα την αφήσεις να σε επηρεάσει. Έχω το κακό να "ταυτίζομαι" με ήρωες και να σκέφτομαι το πως μπορεί να νιώθουν, νιώθω τον πόνο τους κτλ. Οπότε δεν είμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να σου απαντήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 18 Μαΐου 2018 στις 18:56 Η Himela έγραψε: #6.146 18-05-18 18:56 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου αρέσει να βλέπω σειρές που με κάνουν να νιώθω πιο σκατά απ'ότι ήδη νιώθω, δεν ξέρω τι βίτσια είναι αυτά. Πάντως, είναι όντως βαριά η σειρά αλλά εξαρτάται από το πόσο θα την αφήσεις να σε επηρεάσει. Έχω το κακό να "ταυτίζομαι" με ήρωες και να σκέφτομαι το πως μπορεί να νιώθουν, νιώθω τον πόνο τους κτλ. Οπότε δεν είμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να σου απαντήσω. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω οτι είσαι έτσι γι' αυτό στο λέω. Αν δεν την παλεύεις μην ταλαιπωριέσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Μαΐου 2018 στις 19:16 Ο Samael έγραψε: #6.147 18-05-18 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου αρέσει να βλέπω σειρές που με κάνουν να νιώθω πιο σκατά απ'ότι ήδη νιώθω, δεν ξέρω τι βίτσια είναι αυτά. Πάντως, είναι όντως βαριά η σειρά αλλά εξαρτάται από το πόσο θα την αφήσεις να σε επηρεάσει. Έχω το κακό να "ταυτίζομαι" με ήρωες και να σκέφτομαι το πως μπορεί να νιώθουν, νιώθω τον πόνο τους κτλ. Οπότε δεν είμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να σου απαντήσω. Click για ανάπτυξη... Ισχυει παιδια,ειδικα οσοι ξερουμε παρομοιες περιπτωσεις ακομα και να μην κατεληξαν ετσι,ταυτιζομαστε και σκεφτομαστε τελικα πως θα μπορουσαν να καταληξουν.Εκτος αυτου θελω να πω οτι ολη η σειρα ειναι εξυπνη υπο την εννοια οτι εχει χωρισει την ζωη ενος ατομου σε μερικες κασετες και σου δειχνουν και "αναμνησεις" απο την αρχη μεχρι την κλιμακωση, ουσιαστικα οποτε σε κανει να νιωθεις σαν να γνωριζες τον ανθρωπο που αυτοκτονησε. Ultraviolence εαν το κανεις αυτο απο μονος σου φαντασου αλλο τοσο ποσο σε ωθει η ιδια η σειρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 13:02 Η methexys έγραψε: #6.148 20-05-18 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Click για ανάπτυξη... Ο,τι πιο cringe έχω δει είναι αυτή η σειρά. Και ούτε εγώ ειμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να απαντήσω γιατί και εγώ έχω περάσει διαφορα, όποτε καταλαβαινω τι παίζει με τέτοιου είδους διαταραχές. Αλλα αυτή η σειρά πιστεύω ότι απλά εκμεταλλεύεται ταύτιση που νιώθουν μερικοί νέοι. Γενικά δεν μαρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 15:12 Ο Samael έγραψε: #6.149 20-05-18 15:12 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ο,τι πιο cringe έχω δει είναι αυτή η σειρά. Και ούτε εγώ ειμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να απαντήσω γιατί και εγώ έχω περάσει διαφορα, όποτε καταλαβαινω τι παίζει με τέτοιου είδους διαταραχές. Αλλα αυτή η σειρά πιστεύω ότι απλά εκμεταλλεύεται ταύτιση που νιώθουν μερικοί νέοι. Γενικά δεν μαρεσε. Click για ανάπτυξη... Θα θεσω ενα ολιγον φιλοσοφικο ερωτημα ωστε αναλογα τι θα απαντησεις,και οποιος αλλος θελει,θα καταλαβουμε εαν το κοριτσι στην σειρα επασχε απο καταθλιψη η απογοητευση.Η καταθλιψη ειναι ικανη σιγουρα,αλλα ειναι και αναγκαια για την αυτοκτονια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 23:02 Η Alma Libre: #6.150 20-05-18 23:02 Έχοντας διαβάσει το βιβλίο του 13 reasons why, νομίζω οτι δε θα έβλεπα τη σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 08:51 Η Himela έγραψε: #6.151 21-05-18 08:51 Βρήκα ένα άρθρο με όλες τις επερχόμενες νέες σειρές. Άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 13:38 Ο akikos έγραψε: #6.152 21-05-18 13:38 Το 13 Reason Why τη θεωρώ μια από τις καλύτερες εφηβικές σειρές όλων των εποχών. Πιστεύω ότι το κράξιμο που έφαγε ήταν υπερβολικό και έκριβε σκοπιμότητες. Spoiler Όποιος είδε τη σειρά δεν του έμεινε το συμπέρασμα "Έκανε καλά που αυτοκτόνησε". Πήγε ένα δύσκολο και βαρύ θέμα και το απογείωσε. Έχω παρακολουθήσει 2 επεισόδια από την δεύτερη season. Σε καμιά περίτπωση του επιπέδου της 1η. Ίσως αλλάξω γνώμη μετά. Θεωρώ ξεφτίλα το κλιπάκι πυο βάλανε στην αρχή που οι ηθοποιοί λένε ότι πρόκειται για σειρά και όχι για πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαΐου 2018 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:01 Ο Joaquín έγραψε: #6.153 21-05-18 21:01 Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:23 Ο Samael έγραψε: #6.154 21-05-18 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Click για ανάπτυξη... Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:46 Ο Joaquín έγραψε: #6.155 21-05-18 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Click για ανάπτυξη... 2η σεζον δεν ξέρω αν έχεις δει αλλά φαίνεται ότι θα πάει πολύ καλά και μου άρεσε μέχρι τώρα. Επεισόδιο 4, 2η σεζον απίστευτο. Τώρα πρέπει να βγαίνει/βγήκε και το 5ο, δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:50 Ο Lancelot έγραψε: #6.156 21-05-18 22:50 Δεν υπάρχει...Απίστευτη σειρά υγ : εικόνες πως ανεβάζουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 22 Μαΐου 2018 στις 11:45 Η whitelioness: #6.157 22-05-18 11:45 τι ακολουθω αυτο τον καιρο Killing Eve ξεκινησε προσφατα και μου αρεσει. Brooklyn Nine-Nine κωμωδια που εχει χαλαρωσει πλεον αλλα ευχαριστο Mom κωμωδια που εχει γινει καλυτερη με τα χρονια και μου αρεσει πολυ Legion 2 εχει ενδιαφερον, μ'αρεσει η διαφορετικη αφηγηση και σκηνοθεσια αλλα δεν το βλεπω καθε εβδομαδα- κουραζει. Westworld 2 ενδιαφερον αλλα και αυτο κουραζει, το περα δωθε το χρονικο. Billions 3 μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι θα δουμε ποσο θα κρατησει το ενδιαφερον μου για τις ζωες οσων κανουν μπίλια Patrick Melrose μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι τανταααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Μαΐου 2018 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο akikos έγραψε: #6.158 06-06-18 17:27 Αξίζει να δεις κανεις τη 2η season του 13 reason why. Spoiler Εκνευριστηκα στο τέλος. Είμαι σίγουρος ότι άλαξαν το τέλος λόγω κοινωνικών πιέσεων. Αν το τέλος ήταν αυτό που έπρεπε η σειρά θα απογειωνόταν στο τρίτο κύκλο. Χάλασαν ότι έκαναν στη 1η season.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2018 στις 11:14 Η Dreamer_SW: #6.159 07-06-18 11:14 Εγώ δύο και μόνο τηλεοπτικές σειρές παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω για εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:03 Η whitelioness: #6.160 17-07-18 22:03 Τελειωσε και ο δευτερος κυκλος the handmaid's tale. αχ. Αλλα, ξεκινησε η σειρα sharp objects με amy adams και Patricia Clarkson στο καστ. gosh. εχω διαβασει το βιβλιο και οκαυ... οκαυ, αλλα μ αρεσουν πολυ αυτες οι δυο και μεχρι τωρα φαινεται καλο. Ξεκινησε και το claws 2. χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βγήκε το 13 reasons why, προβλέπεται μεγάλη νύχτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 18 Μαΐου 2018 στις 18:03 Η Himela έγραψε: #6.144 18-05-18 18:03 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βγήκε το 13 reasons why, προβλέπεται μεγάλη νύχτα. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.825 μηνύματα. 18 Μαΐου 2018 στις 18:38 Ο ultraviolence: #6.145 18-05-18 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει να βλέπω σειρές που με κάνουν να νιώθω πιο σκατά απ'ότι ήδη νιώθω, δεν ξέρω τι βίτσια είναι αυτά. Πάντως, είναι όντως βαριά η σειρά αλλά εξαρτάται από το πόσο θα την αφήσεις να σε επηρεάσει. Έχω το κακό να "ταυτίζομαι" με ήρωες και να σκέφτομαι το πως μπορεί να νιώθουν, νιώθω τον πόνο τους κτλ. Οπότε δεν είμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να σου απαντήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 18 Μαΐου 2018 στις 18:56 Η Himela έγραψε: #6.146 18-05-18 18:56 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου αρέσει να βλέπω σειρές που με κάνουν να νιώθω πιο σκατά απ'ότι ήδη νιώθω, δεν ξέρω τι βίτσια είναι αυτά. Πάντως, είναι όντως βαριά η σειρά αλλά εξαρτάται από το πόσο θα την αφήσεις να σε επηρεάσει. Έχω το κακό να "ταυτίζομαι" με ήρωες και να σκέφτομαι το πως μπορεί να νιώθουν, νιώθω τον πόνο τους κτλ. Οπότε δεν είμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να σου απαντήσω. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω οτι είσαι έτσι γι' αυτό στο λέω. Αν δεν την παλεύεις μην ταλαιπωριέσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Μαΐου 2018 στις 19:16 Ο Samael έγραψε: #6.147 18-05-18 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου αρέσει να βλέπω σειρές που με κάνουν να νιώθω πιο σκατά απ'ότι ήδη νιώθω, δεν ξέρω τι βίτσια είναι αυτά. Πάντως, είναι όντως βαριά η σειρά αλλά εξαρτάται από το πόσο θα την αφήσεις να σε επηρεάσει. Έχω το κακό να "ταυτίζομαι" με ήρωες και να σκέφτομαι το πως μπορεί να νιώθουν, νιώθω τον πόνο τους κτλ. Οπότε δεν είμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να σου απαντήσω. Click για ανάπτυξη... Ισχυει παιδια,ειδικα οσοι ξερουμε παρομοιες περιπτωσεις ακομα και να μην κατεληξαν ετσι,ταυτιζομαστε και σκεφτομαστε τελικα πως θα μπορουσαν να καταληξουν.Εκτος αυτου θελω να πω οτι ολη η σειρα ειναι εξυπνη υπο την εννοια οτι εχει χωρισει την ζωη ενος ατομου σε μερικες κασετες και σου δειχνουν και "αναμνησεις" απο την αρχη μεχρι την κλιμακωση, ουσιαστικα οποτε σε κανει να νιωθεις σαν να γνωριζες τον ανθρωπο που αυτοκτονησε. Ultraviolence εαν το κανεις αυτο απο μονος σου φαντασου αλλο τοσο ποσο σε ωθει η ιδια η σειρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 13:02 Η methexys έγραψε: #6.148 20-05-18 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Click για ανάπτυξη... Ο,τι πιο cringe έχω δει είναι αυτή η σειρά. Και ούτε εγώ ειμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να απαντήσω γιατί και εγώ έχω περάσει διαφορα, όποτε καταλαβαινω τι παίζει με τέτοιου είδους διαταραχές. Αλλα αυτή η σειρά πιστεύω ότι απλά εκμεταλλεύεται ταύτιση που νιώθουν μερικοί νέοι. Γενικά δεν μαρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 15:12 Ο Samael έγραψε: #6.149 20-05-18 15:12 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ο,τι πιο cringe έχω δει είναι αυτή η σειρά. Και ούτε εγώ ειμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να απαντήσω γιατί και εγώ έχω περάσει διαφορα, όποτε καταλαβαινω τι παίζει με τέτοιου είδους διαταραχές. Αλλα αυτή η σειρά πιστεύω ότι απλά εκμεταλλεύεται ταύτιση που νιώθουν μερικοί νέοι. Γενικά δεν μαρεσε. Click για ανάπτυξη... Θα θεσω ενα ολιγον φιλοσοφικο ερωτημα ωστε αναλογα τι θα απαντησεις,και οποιος αλλος θελει,θα καταλαβουμε εαν το κοριτσι στην σειρα επασχε απο καταθλιψη η απογοητευση.Η καταθλιψη ειναι ικανη σιγουρα,αλλα ειναι και αναγκαια για την αυτοκτονια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 23:02 Η Alma Libre: #6.150 20-05-18 23:02 Έχοντας διαβάσει το βιβλίο του 13 reasons why, νομίζω οτι δε θα έβλεπα τη σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 08:51 Η Himela έγραψε: #6.151 21-05-18 08:51 Βρήκα ένα άρθρο με όλες τις επερχόμενες νέες σειρές. Άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 13:38 Ο akikos έγραψε: #6.152 21-05-18 13:38 Το 13 Reason Why τη θεωρώ μια από τις καλύτερες εφηβικές σειρές όλων των εποχών. Πιστεύω ότι το κράξιμο που έφαγε ήταν υπερβολικό και έκριβε σκοπιμότητες. Spoiler Όποιος είδε τη σειρά δεν του έμεινε το συμπέρασμα "Έκανε καλά που αυτοκτόνησε". Πήγε ένα δύσκολο και βαρύ θέμα και το απογείωσε. Έχω παρακολουθήσει 2 επεισόδια από την δεύτερη season. Σε καμιά περίτπωση του επιπέδου της 1η. Ίσως αλλάξω γνώμη μετά. Θεωρώ ξεφτίλα το κλιπάκι πυο βάλανε στην αρχή που οι ηθοποιοί λένε ότι πρόκειται για σειρά και όχι για πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαΐου 2018 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:01 Ο Joaquín έγραψε: #6.153 21-05-18 21:01 Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:23 Ο Samael έγραψε: #6.154 21-05-18 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Click για ανάπτυξη... Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:46 Ο Joaquín έγραψε: #6.155 21-05-18 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Click για ανάπτυξη... 2η σεζον δεν ξέρω αν έχεις δει αλλά φαίνεται ότι θα πάει πολύ καλά και μου άρεσε μέχρι τώρα. Επεισόδιο 4, 2η σεζον απίστευτο. Τώρα πρέπει να βγαίνει/βγήκε και το 5ο, δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:50 Ο Lancelot έγραψε: #6.156 21-05-18 22:50 Δεν υπάρχει...Απίστευτη σειρά υγ : εικόνες πως ανεβάζουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 22 Μαΐου 2018 στις 11:45 Η whitelioness: #6.157 22-05-18 11:45 τι ακολουθω αυτο τον καιρο Killing Eve ξεκινησε προσφατα και μου αρεσει. Brooklyn Nine-Nine κωμωδια που εχει χαλαρωσει πλεον αλλα ευχαριστο Mom κωμωδια που εχει γινει καλυτερη με τα χρονια και μου αρεσει πολυ Legion 2 εχει ενδιαφερον, μ'αρεσει η διαφορετικη αφηγηση και σκηνοθεσια αλλα δεν το βλεπω καθε εβδομαδα- κουραζει. Westworld 2 ενδιαφερον αλλα και αυτο κουραζει, το περα δωθε το χρονικο. Billions 3 μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι θα δουμε ποσο θα κρατησει το ενδιαφερον μου για τις ζωες οσων κανουν μπίλια Patrick Melrose μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι τανταααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Μαΐου 2018 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο akikos έγραψε: #6.158 06-06-18 17:27 Αξίζει να δεις κανεις τη 2η season του 13 reason why. Spoiler Εκνευριστηκα στο τέλος. Είμαι σίγουρος ότι άλαξαν το τέλος λόγω κοινωνικών πιέσεων. Αν το τέλος ήταν αυτό που έπρεπε η σειρά θα απογειωνόταν στο τρίτο κύκλο. Χάλασαν ότι έκαναν στη 1η season.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2018 στις 11:14 Η Dreamer_SW: #6.159 07-06-18 11:14 Εγώ δύο και μόνο τηλεοπτικές σειρές παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω για εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:03 Η whitelioness: #6.160 17-07-18 22:03 Τελειωσε και ο δευτερος κυκλος the handmaid's tale. αχ. Αλλα, ξεκινησε η σειρα sharp objects με amy adams και Patricia Clarkson στο καστ. gosh. εχω διαβασει το βιβλιο και οκαυ... οκαυ, αλλα μ αρεσουν πολυ αυτες οι δυο και μεχρι τωρα φαινεται καλο. Ξεκινησε και το claws 2. χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Βγήκε το 13 reasons why, προβλέπεται μεγάλη νύχτα. Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.825 μηνύματα. 18 Μαΐου 2018 στις 18:38 Ο ultraviolence: #6.145 18-05-18 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει να βλέπω σειρές που με κάνουν να νιώθω πιο σκατά απ'ότι ήδη νιώθω, δεν ξέρω τι βίτσια είναι αυτά. Πάντως, είναι όντως βαριά η σειρά αλλά εξαρτάται από το πόσο θα την αφήσεις να σε επηρεάσει. Έχω το κακό να "ταυτίζομαι" με ήρωες και να σκέφτομαι το πως μπορεί να νιώθουν, νιώθω τον πόνο τους κτλ. Οπότε δεν είμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να σου απαντήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 18 Μαΐου 2018 στις 18:56 Η Himela έγραψε: #6.146 18-05-18 18:56 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου αρέσει να βλέπω σειρές που με κάνουν να νιώθω πιο σκατά απ'ότι ήδη νιώθω, δεν ξέρω τι βίτσια είναι αυτά. Πάντως, είναι όντως βαριά η σειρά αλλά εξαρτάται από το πόσο θα την αφήσεις να σε επηρεάσει. Έχω το κακό να "ταυτίζομαι" με ήρωες και να σκέφτομαι το πως μπορεί να νιώθουν, νιώθω τον πόνο τους κτλ. Οπότε δεν είμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να σου απαντήσω. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω οτι είσαι έτσι γι' αυτό στο λέω. Αν δεν την παλεύεις μην ταλαιπωριέσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Μαΐου 2018 στις 19:16 Ο Samael έγραψε: #6.147 18-05-18 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου αρέσει να βλέπω σειρές που με κάνουν να νιώθω πιο σκατά απ'ότι ήδη νιώθω, δεν ξέρω τι βίτσια είναι αυτά. Πάντως, είναι όντως βαριά η σειρά αλλά εξαρτάται από το πόσο θα την αφήσεις να σε επηρεάσει. Έχω το κακό να "ταυτίζομαι" με ήρωες και να σκέφτομαι το πως μπορεί να νιώθουν, νιώθω τον πόνο τους κτλ. Οπότε δεν είμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να σου απαντήσω. Click για ανάπτυξη... Ισχυει παιδια,ειδικα οσοι ξερουμε παρομοιες περιπτωσεις ακομα και να μην κατεληξαν ετσι,ταυτιζομαστε και σκεφτομαστε τελικα πως θα μπορουσαν να καταληξουν.Εκτος αυτου θελω να πω οτι ολη η σειρα ειναι εξυπνη υπο την εννοια οτι εχει χωρισει την ζωη ενος ατομου σε μερικες κασετες και σου δειχνουν και "αναμνησεις" απο την αρχη μεχρι την κλιμακωση, ουσιαστικα οποτε σε κανει να νιωθεις σαν να γνωριζες τον ανθρωπο που αυτοκτονησε. Ultraviolence εαν το κανεις αυτο απο μονος σου φαντασου αλλο τοσο ποσο σε ωθει η ιδια η σειρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 13:02 Η methexys έγραψε: #6.148 20-05-18 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Click για ανάπτυξη... Ο,τι πιο cringe έχω δει είναι αυτή η σειρά. Και ούτε εγώ ειμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να απαντήσω γιατί και εγώ έχω περάσει διαφορα, όποτε καταλαβαινω τι παίζει με τέτοιου είδους διαταραχές. Αλλα αυτή η σειρά πιστεύω ότι απλά εκμεταλλεύεται ταύτιση που νιώθουν μερικοί νέοι. Γενικά δεν μαρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 15:12 Ο Samael έγραψε: #6.149 20-05-18 15:12 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ο,τι πιο cringe έχω δει είναι αυτή η σειρά. Και ούτε εγώ ειμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να απαντήσω γιατί και εγώ έχω περάσει διαφορα, όποτε καταλαβαινω τι παίζει με τέτοιου είδους διαταραχές. Αλλα αυτή η σειρά πιστεύω ότι απλά εκμεταλλεύεται ταύτιση που νιώθουν μερικοί νέοι. Γενικά δεν μαρεσε. Click για ανάπτυξη... Θα θεσω ενα ολιγον φιλοσοφικο ερωτημα ωστε αναλογα τι θα απαντησεις,και οποιος αλλος θελει,θα καταλαβουμε εαν το κοριτσι στην σειρα επασχε απο καταθλιψη η απογοητευση.Η καταθλιψη ειναι ικανη σιγουρα,αλλα ειναι και αναγκαια για την αυτοκτονια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 23:02 Η Alma Libre: #6.150 20-05-18 23:02 Έχοντας διαβάσει το βιβλίο του 13 reasons why, νομίζω οτι δε θα έβλεπα τη σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 08:51 Η Himela έγραψε: #6.151 21-05-18 08:51 Βρήκα ένα άρθρο με όλες τις επερχόμενες νέες σειρές. Άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 13:38 Ο akikos έγραψε: #6.152 21-05-18 13:38 Το 13 Reason Why τη θεωρώ μια από τις καλύτερες εφηβικές σειρές όλων των εποχών. Πιστεύω ότι το κράξιμο που έφαγε ήταν υπερβολικό και έκριβε σκοπιμότητες. Spoiler Όποιος είδε τη σειρά δεν του έμεινε το συμπέρασμα "Έκανε καλά που αυτοκτόνησε". Πήγε ένα δύσκολο και βαρύ θέμα και το απογείωσε. Έχω παρακολουθήσει 2 επεισόδια από την δεύτερη season. Σε καμιά περίτπωση του επιπέδου της 1η. Ίσως αλλάξω γνώμη μετά. Θεωρώ ξεφτίλα το κλιπάκι πυο βάλανε στην αρχή που οι ηθοποιοί λένε ότι πρόκειται για σειρά και όχι για πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαΐου 2018 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:01 Ο Joaquín έγραψε: #6.153 21-05-18 21:01 Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:23 Ο Samael έγραψε: #6.154 21-05-18 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Click για ανάπτυξη... Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:46 Ο Joaquín έγραψε: #6.155 21-05-18 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Click για ανάπτυξη... 2η σεζον δεν ξέρω αν έχεις δει αλλά φαίνεται ότι θα πάει πολύ καλά και μου άρεσε μέχρι τώρα. Επεισόδιο 4, 2η σεζον απίστευτο. Τώρα πρέπει να βγαίνει/βγήκε και το 5ο, δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:50 Ο Lancelot έγραψε: #6.156 21-05-18 22:50 Δεν υπάρχει...Απίστευτη σειρά υγ : εικόνες πως ανεβάζουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 22 Μαΐου 2018 στις 11:45 Η whitelioness: #6.157 22-05-18 11:45 τι ακολουθω αυτο τον καιρο Killing Eve ξεκινησε προσφατα και μου αρεσει. Brooklyn Nine-Nine κωμωδια που εχει χαλαρωσει πλεον αλλα ευχαριστο Mom κωμωδια που εχει γινει καλυτερη με τα χρονια και μου αρεσει πολυ Legion 2 εχει ενδιαφερον, μ'αρεσει η διαφορετικη αφηγηση και σκηνοθεσια αλλα δεν το βλεπω καθε εβδομαδα- κουραζει. Westworld 2 ενδιαφερον αλλα και αυτο κουραζει, το περα δωθε το χρονικο. Billions 3 μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι θα δουμε ποσο θα κρατησει το ενδιαφερον μου για τις ζωες οσων κανουν μπίλια Patrick Melrose μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι τανταααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Μαΐου 2018 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο akikos έγραψε: #6.158 06-06-18 17:27 Αξίζει να δεις κανεις τη 2η season του 13 reason why. Spoiler Εκνευριστηκα στο τέλος. Είμαι σίγουρος ότι άλαξαν το τέλος λόγω κοινωνικών πιέσεων. Αν το τέλος ήταν αυτό που έπρεπε η σειρά θα απογειωνόταν στο τρίτο κύκλο. Χάλασαν ότι έκαναν στη 1η season.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2018 στις 11:14 Η Dreamer_SW: #6.159 07-06-18 11:14 Εγώ δύο και μόνο τηλεοπτικές σειρές παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω για εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:03 Η whitelioness: #6.160 17-07-18 22:03 Τελειωσε και ο δευτερος κυκλος the handmaid's tale. αχ. Αλλα, ξεκινησε η σειρα sharp objects με amy adams και Patricia Clarkson στο καστ. gosh. εχω διαβασει το βιβλιο και οκαυ... οκαυ, αλλα μ αρεσουν πολυ αυτες οι δυο και μεχρι τωρα φαινεται καλο. Ξεκινησε και το claws 2. χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει να βλέπω σειρές που με κάνουν να νιώθω πιο σκατά απ'ότι ήδη νιώθω, δεν ξέρω τι βίτσια είναι αυτά. Πάντως, είναι όντως βαριά η σειρά αλλά εξαρτάται από το πόσο θα την αφήσεις να σε επηρεάσει. Έχω το κακό να "ταυτίζομαι" με ήρωες και να σκέφτομαι το πως μπορεί να νιώθουν, νιώθω τον πόνο τους κτλ. Οπότε δεν είμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να σου απαντήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 18 Μαΐου 2018 στις 18:56 Η Himela έγραψε: #6.146 18-05-18 18:56 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου αρέσει να βλέπω σειρές που με κάνουν να νιώθω πιο σκατά απ'ότι ήδη νιώθω, δεν ξέρω τι βίτσια είναι αυτά. Πάντως, είναι όντως βαριά η σειρά αλλά εξαρτάται από το πόσο θα την αφήσεις να σε επηρεάσει. Έχω το κακό να "ταυτίζομαι" με ήρωες και να σκέφτομαι το πως μπορεί να νιώθουν, νιώθω τον πόνο τους κτλ. Οπότε δεν είμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να σου απαντήσω. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω οτι είσαι έτσι γι' αυτό στο λέω. Αν δεν την παλεύεις μην ταλαιπωριέσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Μαΐου 2018 στις 19:16 Ο Samael έγραψε: #6.147 18-05-18 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου αρέσει να βλέπω σειρές που με κάνουν να νιώθω πιο σκατά απ'ότι ήδη νιώθω, δεν ξέρω τι βίτσια είναι αυτά. Πάντως, είναι όντως βαριά η σειρά αλλά εξαρτάται από το πόσο θα την αφήσεις να σε επηρεάσει. Έχω το κακό να "ταυτίζομαι" με ήρωες και να σκέφτομαι το πως μπορεί να νιώθουν, νιώθω τον πόνο τους κτλ. Οπότε δεν είμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να σου απαντήσω. Click για ανάπτυξη... Ισχυει παιδια,ειδικα οσοι ξερουμε παρομοιες περιπτωσεις ακομα και να μην κατεληξαν ετσι,ταυτιζομαστε και σκεφτομαστε τελικα πως θα μπορουσαν να καταληξουν.Εκτος αυτου θελω να πω οτι ολη η σειρα ειναι εξυπνη υπο την εννοια οτι εχει χωρισει την ζωη ενος ατομου σε μερικες κασετες και σου δειχνουν και "αναμνησεις" απο την αρχη μεχρι την κλιμακωση, ουσιαστικα οποτε σε κανει να νιωθεις σαν να γνωριζες τον ανθρωπο που αυτοκτονησε. Ultraviolence εαν το κανεις αυτο απο μονος σου φαντασου αλλο τοσο ποσο σε ωθει η ιδια η σειρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 13:02 Η methexys έγραψε: #6.148 20-05-18 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Click για ανάπτυξη... Ο,τι πιο cringe έχω δει είναι αυτή η σειρά. Και ούτε εγώ ειμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να απαντήσω γιατί και εγώ έχω περάσει διαφορα, όποτε καταλαβαινω τι παίζει με τέτοιου είδους διαταραχές. Αλλα αυτή η σειρά πιστεύω ότι απλά εκμεταλλεύεται ταύτιση που νιώθουν μερικοί νέοι. Γενικά δεν μαρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 15:12 Ο Samael έγραψε: #6.149 20-05-18 15:12 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ο,τι πιο cringe έχω δει είναι αυτή η σειρά. Και ούτε εγώ ειμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να απαντήσω γιατί και εγώ έχω περάσει διαφορα, όποτε καταλαβαινω τι παίζει με τέτοιου είδους διαταραχές. Αλλα αυτή η σειρά πιστεύω ότι απλά εκμεταλλεύεται ταύτιση που νιώθουν μερικοί νέοι. Γενικά δεν μαρεσε. Click για ανάπτυξη... Θα θεσω ενα ολιγον φιλοσοφικο ερωτημα ωστε αναλογα τι θα απαντησεις,και οποιος αλλος θελει,θα καταλαβουμε εαν το κοριτσι στην σειρα επασχε απο καταθλιψη η απογοητευση.Η καταθλιψη ειναι ικανη σιγουρα,αλλα ειναι και αναγκαια για την αυτοκτονια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 23:02 Η Alma Libre: #6.150 20-05-18 23:02 Έχοντας διαβάσει το βιβλίο του 13 reasons why, νομίζω οτι δε θα έβλεπα τη σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 08:51 Η Himela έγραψε: #6.151 21-05-18 08:51 Βρήκα ένα άρθρο με όλες τις επερχόμενες νέες σειρές. Άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 13:38 Ο akikos έγραψε: #6.152 21-05-18 13:38 Το 13 Reason Why τη θεωρώ μια από τις καλύτερες εφηβικές σειρές όλων των εποχών. Πιστεύω ότι το κράξιμο που έφαγε ήταν υπερβολικό και έκριβε σκοπιμότητες. Spoiler Όποιος είδε τη σειρά δεν του έμεινε το συμπέρασμα "Έκανε καλά που αυτοκτόνησε". Πήγε ένα δύσκολο και βαρύ θέμα και το απογείωσε. Έχω παρακολουθήσει 2 επεισόδια από την δεύτερη season. Σε καμιά περίτπωση του επιπέδου της 1η. Ίσως αλλάξω γνώμη μετά. Θεωρώ ξεφτίλα το κλιπάκι πυο βάλανε στην αρχή που οι ηθοποιοί λένε ότι πρόκειται για σειρά και όχι για πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαΐου 2018 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:01 Ο Joaquín έγραψε: #6.153 21-05-18 21:01 Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:23 Ο Samael έγραψε: #6.154 21-05-18 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Click για ανάπτυξη... Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:46 Ο Joaquín έγραψε: #6.155 21-05-18 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Click για ανάπτυξη... 2η σεζον δεν ξέρω αν έχεις δει αλλά φαίνεται ότι θα πάει πολύ καλά και μου άρεσε μέχρι τώρα. Επεισόδιο 4, 2η σεζον απίστευτο. Τώρα πρέπει να βγαίνει/βγήκε και το 5ο, δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:50 Ο Lancelot έγραψε: #6.156 21-05-18 22:50 Δεν υπάρχει...Απίστευτη σειρά υγ : εικόνες πως ανεβάζουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 22 Μαΐου 2018 στις 11:45 Η whitelioness: #6.157 22-05-18 11:45 τι ακολουθω αυτο τον καιρο Killing Eve ξεκινησε προσφατα και μου αρεσει. Brooklyn Nine-Nine κωμωδια που εχει χαλαρωσει πλεον αλλα ευχαριστο Mom κωμωδια που εχει γινει καλυτερη με τα χρονια και μου αρεσει πολυ Legion 2 εχει ενδιαφερον, μ'αρεσει η διαφορετικη αφηγηση και σκηνοθεσια αλλα δεν το βλεπω καθε εβδομαδα- κουραζει. Westworld 2 ενδιαφερον αλλα και αυτο κουραζει, το περα δωθε το χρονικο. Billions 3 μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι θα δουμε ποσο θα κρατησει το ενδιαφερον μου για τις ζωες οσων κανουν μπίλια Patrick Melrose μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι τανταααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Μαΐου 2018 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο akikos έγραψε: #6.158 06-06-18 17:27 Αξίζει να δεις κανεις τη 2η season του 13 reason why. Spoiler Εκνευριστηκα στο τέλος. Είμαι σίγουρος ότι άλαξαν το τέλος λόγω κοινωνικών πιέσεων. Αν το τέλος ήταν αυτό που έπρεπε η σειρά θα απογειωνόταν στο τρίτο κύκλο. Χάλασαν ότι έκαναν στη 1η season.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2018 στις 11:14 Η Dreamer_SW: #6.159 07-06-18 11:14 Εγώ δύο και μόνο τηλεοπτικές σειρές παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω για εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:03 Η whitelioness: #6.160 17-07-18 22:03 Τελειωσε και ο δευτερος κυκλος the handmaid's tale. αχ. Αλλα, ξεκινησε η σειρα sharp objects με amy adams και Patricia Clarkson στο καστ. gosh. εχω διαβασει το βιβλιο και οκαυ... οκαυ, αλλα μ αρεσουν πολυ αυτες οι δυο και μεχρι τωρα φαινεται καλο. Ξεκινησε και το claws 2. χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου αρέσει να βλέπω σειρές που με κάνουν να νιώθω πιο σκατά απ'ότι ήδη νιώθω, δεν ξέρω τι βίτσια είναι αυτά. Πάντως, είναι όντως βαριά η σειρά αλλά εξαρτάται από το πόσο θα την αφήσεις να σε επηρεάσει. Έχω το κακό να "ταυτίζομαι" με ήρωες και να σκέφτομαι το πως μπορεί να νιώθουν, νιώθω τον πόνο τους κτλ. Οπότε δεν είμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να σου απαντήσω. Click για ανάπτυξη... Το ξέρω οτι είσαι έτσι γι' αυτό στο λέω. Αν δεν την παλεύεις μην ταλαιπωριέσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 18 Μαΐου 2018 στις 19:16 Ο Samael έγραψε: #6.147 18-05-18 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου αρέσει να βλέπω σειρές που με κάνουν να νιώθω πιο σκατά απ'ότι ήδη νιώθω, δεν ξέρω τι βίτσια είναι αυτά. Πάντως, είναι όντως βαριά η σειρά αλλά εξαρτάται από το πόσο θα την αφήσεις να σε επηρεάσει. Έχω το κακό να "ταυτίζομαι" με ήρωες και να σκέφτομαι το πως μπορεί να νιώθουν, νιώθω τον πόνο τους κτλ. Οπότε δεν είμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να σου απαντήσω. Click για ανάπτυξη... Ισχυει παιδια,ειδικα οσοι ξερουμε παρομοιες περιπτωσεις ακομα και να μην κατεληξαν ετσι,ταυτιζομαστε και σκεφτομαστε τελικα πως θα μπορουσαν να καταληξουν.Εκτος αυτου θελω να πω οτι ολη η σειρα ειναι εξυπνη υπο την εννοια οτι εχει χωρισει την ζωη ενος ατομου σε μερικες κασετες και σου δειχνουν και "αναμνησεις" απο την αρχη μεχρι την κλιμακωση, ουσιαστικα οποτε σε κανει να νιωθεις σαν να γνωριζες τον ανθρωπο που αυτοκτονησε. Ultraviolence εαν το κανεις αυτο απο μονος σου φαντασου αλλο τοσο ποσο σε ωθει η ιδια η σειρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 13:02 Η methexys έγραψε: #6.148 20-05-18 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Click για ανάπτυξη... Ο,τι πιο cringe έχω δει είναι αυτή η σειρά. Και ούτε εγώ ειμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να απαντήσω γιατί και εγώ έχω περάσει διαφορα, όποτε καταλαβαινω τι παίζει με τέτοιου είδους διαταραχές. Αλλα αυτή η σειρά πιστεύω ότι απλά εκμεταλλεύεται ταύτιση που νιώθουν μερικοί νέοι. Γενικά δεν μαρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 15:12 Ο Samael έγραψε: #6.149 20-05-18 15:12 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ο,τι πιο cringe έχω δει είναι αυτή η σειρά. Και ούτε εγώ ειμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να απαντήσω γιατί και εγώ έχω περάσει διαφορα, όποτε καταλαβαινω τι παίζει με τέτοιου είδους διαταραχές. Αλλα αυτή η σειρά πιστεύω ότι απλά εκμεταλλεύεται ταύτιση που νιώθουν μερικοί νέοι. Γενικά δεν μαρεσε. Click για ανάπτυξη... Θα θεσω ενα ολιγον φιλοσοφικο ερωτημα ωστε αναλογα τι θα απαντησεις,και οποιος αλλος θελει,θα καταλαβουμε εαν το κοριτσι στην σειρα επασχε απο καταθλιψη η απογοητευση.Η καταθλιψη ειναι ικανη σιγουρα,αλλα ειναι και αναγκαια για την αυτοκτονια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 23:02 Η Alma Libre: #6.150 20-05-18 23:02 Έχοντας διαβάσει το βιβλίο του 13 reasons why, νομίζω οτι δε θα έβλεπα τη σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 08:51 Η Himela έγραψε: #6.151 21-05-18 08:51 Βρήκα ένα άρθρο με όλες τις επερχόμενες νέες σειρές. Άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 13:38 Ο akikos έγραψε: #6.152 21-05-18 13:38 Το 13 Reason Why τη θεωρώ μια από τις καλύτερες εφηβικές σειρές όλων των εποχών. Πιστεύω ότι το κράξιμο που έφαγε ήταν υπερβολικό και έκριβε σκοπιμότητες. Spoiler Όποιος είδε τη σειρά δεν του έμεινε το συμπέρασμα "Έκανε καλά που αυτοκτόνησε". Πήγε ένα δύσκολο και βαρύ θέμα και το απογείωσε. Έχω παρακολουθήσει 2 επεισόδια από την δεύτερη season. Σε καμιά περίτπωση του επιπέδου της 1η. Ίσως αλλάξω γνώμη μετά. Θεωρώ ξεφτίλα το κλιπάκι πυο βάλανε στην αρχή που οι ηθοποιοί λένε ότι πρόκειται για σειρά και όχι για πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαΐου 2018 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:01 Ο Joaquín έγραψε: #6.153 21-05-18 21:01 Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:23 Ο Samael έγραψε: #6.154 21-05-18 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Click για ανάπτυξη... Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:46 Ο Joaquín έγραψε: #6.155 21-05-18 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Click για ανάπτυξη... 2η σεζον δεν ξέρω αν έχεις δει αλλά φαίνεται ότι θα πάει πολύ καλά και μου άρεσε μέχρι τώρα. Επεισόδιο 4, 2η σεζον απίστευτο. Τώρα πρέπει να βγαίνει/βγήκε και το 5ο, δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:50 Ο Lancelot έγραψε: #6.156 21-05-18 22:50 Δεν υπάρχει...Απίστευτη σειρά υγ : εικόνες πως ανεβάζουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 22 Μαΐου 2018 στις 11:45 Η whitelioness: #6.157 22-05-18 11:45 τι ακολουθω αυτο τον καιρο Killing Eve ξεκινησε προσφατα και μου αρεσει. Brooklyn Nine-Nine κωμωδια που εχει χαλαρωσει πλεον αλλα ευχαριστο Mom κωμωδια που εχει γινει καλυτερη με τα χρονια και μου αρεσει πολυ Legion 2 εχει ενδιαφερον, μ'αρεσει η διαφορετικη αφηγηση και σκηνοθεσια αλλα δεν το βλεπω καθε εβδομαδα- κουραζει. Westworld 2 ενδιαφερον αλλα και αυτο κουραζει, το περα δωθε το χρονικο. Billions 3 μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι θα δουμε ποσο θα κρατησει το ενδιαφερον μου για τις ζωες οσων κανουν μπίλια Patrick Melrose μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι τανταααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Μαΐου 2018 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο akikos έγραψε: #6.158 06-06-18 17:27 Αξίζει να δεις κανεις τη 2η season του 13 reason why. Spoiler Εκνευριστηκα στο τέλος. Είμαι σίγουρος ότι άλαξαν το τέλος λόγω κοινωνικών πιέσεων. Αν το τέλος ήταν αυτό που έπρεπε η σειρά θα απογειωνόταν στο τρίτο κύκλο. Χάλασαν ότι έκαναν στη 1η season.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2018 στις 11:14 Η Dreamer_SW: #6.159 07-06-18 11:14 Εγώ δύο και μόνο τηλεοπτικές σειρές παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω για εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:03 Η whitelioness: #6.160 17-07-18 22:03 Τελειωσε και ο δευτερος κυκλος the handmaid's tale. αχ. Αλλα, ξεκινησε η σειρα sharp objects με amy adams και Patricia Clarkson στο καστ. gosh. εχω διαβασει το βιβλιο και οκαυ... οκαυ, αλλα μ αρεσουν πολυ αυτες οι δυο και μεχρι τωρα φαινεται καλο. Ξεκινησε και το claws 2. χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Μου αρέσει να βλέπω σειρές που με κάνουν να νιώθω πιο σκατά απ'ότι ήδη νιώθω, δεν ξέρω τι βίτσια είναι αυτά. Πάντως, είναι όντως βαριά η σειρά αλλά εξαρτάται από το πόσο θα την αφήσεις να σε επηρεάσει. Έχω το κακό να "ταυτίζομαι" με ήρωες και να σκέφτομαι το πως μπορεί να νιώθουν, νιώθω τον πόνο τους κτλ. Οπότε δεν είμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να σου απαντήσω. Click για ανάπτυξη... Ισχυει παιδια,ειδικα οσοι ξερουμε παρομοιες περιπτωσεις ακομα και να μην κατεληξαν ετσι,ταυτιζομαστε και σκεφτομαστε τελικα πως θα μπορουσαν να καταληξουν.Εκτος αυτου θελω να πω οτι ολη η σειρα ειναι εξυπνη υπο την εννοια οτι εχει χωρισει την ζωη ενος ατομου σε μερικες κασετες και σου δειχνουν και "αναμνησεις" απο την αρχη μεχρι την κλιμακωση, ουσιαστικα οποτε σε κανει να νιωθεις σαν να γνωριζες τον ανθρωπο που αυτοκτονησε. Ultraviolence εαν το κανεις αυτο απο μονος σου φαντασου αλλο τοσο ποσο σε ωθει η ιδια η σειρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 13:02 Η methexys έγραψε: #6.148 20-05-18 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Click για ανάπτυξη... Ο,τι πιο cringe έχω δει είναι αυτή η σειρά. Και ούτε εγώ ειμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να απαντήσω γιατί και εγώ έχω περάσει διαφορα, όποτε καταλαβαινω τι παίζει με τέτοιου είδους διαταραχές. Αλλα αυτή η σειρά πιστεύω ότι απλά εκμεταλλεύεται ταύτιση που νιώθουν μερικοί νέοι. Γενικά δεν μαρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 15:12 Ο Samael έγραψε: #6.149 20-05-18 15:12 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ο,τι πιο cringe έχω δει είναι αυτή η σειρά. Και ούτε εγώ ειμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να απαντήσω γιατί και εγώ έχω περάσει διαφορα, όποτε καταλαβαινω τι παίζει με τέτοιου είδους διαταραχές. Αλλα αυτή η σειρά πιστεύω ότι απλά εκμεταλλεύεται ταύτιση που νιώθουν μερικοί νέοι. Γενικά δεν μαρεσε. Click για ανάπτυξη... Θα θεσω ενα ολιγον φιλοσοφικο ερωτημα ωστε αναλογα τι θα απαντησεις,και οποιος αλλος θελει,θα καταλαβουμε εαν το κοριτσι στην σειρα επασχε απο καταθλιψη η απογοητευση.Η καταθλιψη ειναι ικανη σιγουρα,αλλα ειναι και αναγκαια για την αυτοκτονια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 23:02 Η Alma Libre: #6.150 20-05-18 23:02 Έχοντας διαβάσει το βιβλίο του 13 reasons why, νομίζω οτι δε θα έβλεπα τη σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 08:51 Η Himela έγραψε: #6.151 21-05-18 08:51 Βρήκα ένα άρθρο με όλες τις επερχόμενες νέες σειρές. Άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 13:38 Ο akikos έγραψε: #6.152 21-05-18 13:38 Το 13 Reason Why τη θεωρώ μια από τις καλύτερες εφηβικές σειρές όλων των εποχών. Πιστεύω ότι το κράξιμο που έφαγε ήταν υπερβολικό και έκριβε σκοπιμότητες. Spoiler Όποιος είδε τη σειρά δεν του έμεινε το συμπέρασμα "Έκανε καλά που αυτοκτόνησε". Πήγε ένα δύσκολο και βαρύ θέμα και το απογείωσε. Έχω παρακολουθήσει 2 επεισόδια από την δεύτερη season. Σε καμιά περίτπωση του επιπέδου της 1η. Ίσως αλλάξω γνώμη μετά. Θεωρώ ξεφτίλα το κλιπάκι πυο βάλανε στην αρχή που οι ηθοποιοί λένε ότι πρόκειται για σειρά και όχι για πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαΐου 2018 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:01 Ο Joaquín έγραψε: #6.153 21-05-18 21:01 Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:23 Ο Samael έγραψε: #6.154 21-05-18 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Click για ανάπτυξη... Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:46 Ο Joaquín έγραψε: #6.155 21-05-18 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Click για ανάπτυξη... 2η σεζον δεν ξέρω αν έχεις δει αλλά φαίνεται ότι θα πάει πολύ καλά και μου άρεσε μέχρι τώρα. Επεισόδιο 4, 2η σεζον απίστευτο. Τώρα πρέπει να βγαίνει/βγήκε και το 5ο, δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:50 Ο Lancelot έγραψε: #6.156 21-05-18 22:50 Δεν υπάρχει...Απίστευτη σειρά υγ : εικόνες πως ανεβάζουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 22 Μαΐου 2018 στις 11:45 Η whitelioness: #6.157 22-05-18 11:45 τι ακολουθω αυτο τον καιρο Killing Eve ξεκινησε προσφατα και μου αρεσει. Brooklyn Nine-Nine κωμωδια που εχει χαλαρωσει πλεον αλλα ευχαριστο Mom κωμωδια που εχει γινει καλυτερη με τα χρονια και μου αρεσει πολυ Legion 2 εχει ενδιαφερον, μ'αρεσει η διαφορετικη αφηγηση και σκηνοθεσια αλλα δεν το βλεπω καθε εβδομαδα- κουραζει. Westworld 2 ενδιαφερον αλλα και αυτο κουραζει, το περα δωθε το χρονικο. Billions 3 μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι θα δουμε ποσο θα κρατησει το ενδιαφερον μου για τις ζωες οσων κανουν μπίλια Patrick Melrose μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι τανταααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Μαΐου 2018 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο akikos έγραψε: #6.158 06-06-18 17:27 Αξίζει να δεις κανεις τη 2η season του 13 reason why. Spoiler Εκνευριστηκα στο τέλος. Είμαι σίγουρος ότι άλαξαν το τέλος λόγω κοινωνικών πιέσεων. Αν το τέλος ήταν αυτό που έπρεπε η σειρά θα απογειωνόταν στο τρίτο κύκλο. Χάλασαν ότι έκαναν στη 1η season.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2018 στις 11:14 Η Dreamer_SW: #6.159 07-06-18 11:14 Εγώ δύο και μόνο τηλεοπτικές σειρές παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω για εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:03 Η whitelioness: #6.160 17-07-18 22:03 Τελειωσε και ο δευτερος κυκλος the handmaid's tale. αχ. Αλλα, ξεκινησε η σειρα sharp objects με amy adams και Patricia Clarkson στο καστ. gosh. εχω διαβασει το βιβλιο και οκαυ... οκαυ, αλλα μ αρεσουν πολυ αυτες οι δυο και μεχρι τωρα φαινεται καλο. Ξεκινησε και το claws 2. χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Έχω ακούσει ότι αυτή η σειρά έχει επηρεάσει πολύ κόσμο με καταθλιπτικές σκέψεις. Το αντέχεις; Click για ανάπτυξη... Ο,τι πιο cringe έχω δει είναι αυτή η σειρά. Και ούτε εγώ ειμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να απαντήσω γιατί και εγώ έχω περάσει διαφορα, όποτε καταλαβαινω τι παίζει με τέτοιου είδους διαταραχές. Αλλα αυτή η σειρά πιστεύω ότι απλά εκμεταλλεύεται ταύτιση που νιώθουν μερικοί νέοι. Γενικά δεν μαρεσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 15:12 Ο Samael έγραψε: #6.149 20-05-18 15:12 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ο,τι πιο cringe έχω δει είναι αυτή η σειρά. Και ούτε εγώ ειμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να απαντήσω γιατί και εγώ έχω περάσει διαφορα, όποτε καταλαβαινω τι παίζει με τέτοιου είδους διαταραχές. Αλλα αυτή η σειρά πιστεύω ότι απλά εκμεταλλεύεται ταύτιση που νιώθουν μερικοί νέοι. Γενικά δεν μαρεσε. Click για ανάπτυξη... Θα θεσω ενα ολιγον φιλοσοφικο ερωτημα ωστε αναλογα τι θα απαντησεις,και οποιος αλλος θελει,θα καταλαβουμε εαν το κοριτσι στην σειρα επασχε απο καταθλιψη η απογοητευση.Η καταθλιψη ειναι ικανη σιγουρα,αλλα ειναι και αναγκαια για την αυτοκτονια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 23:02 Η Alma Libre: #6.150 20-05-18 23:02 Έχοντας διαβάσει το βιβλίο του 13 reasons why, νομίζω οτι δε θα έβλεπα τη σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 08:51 Η Himela έγραψε: #6.151 21-05-18 08:51 Βρήκα ένα άρθρο με όλες τις επερχόμενες νέες σειρές. Άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 13:38 Ο akikos έγραψε: #6.152 21-05-18 13:38 Το 13 Reason Why τη θεωρώ μια από τις καλύτερες εφηβικές σειρές όλων των εποχών. Πιστεύω ότι το κράξιμο που έφαγε ήταν υπερβολικό και έκριβε σκοπιμότητες. Spoiler Όποιος είδε τη σειρά δεν του έμεινε το συμπέρασμα "Έκανε καλά που αυτοκτόνησε". Πήγε ένα δύσκολο και βαρύ θέμα και το απογείωσε. Έχω παρακολουθήσει 2 επεισόδια από την δεύτερη season. Σε καμιά περίτπωση του επιπέδου της 1η. Ίσως αλλάξω γνώμη μετά. Θεωρώ ξεφτίλα το κλιπάκι πυο βάλανε στην αρχή που οι ηθοποιοί λένε ότι πρόκειται για σειρά και όχι για πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαΐου 2018 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:01 Ο Joaquín έγραψε: #6.153 21-05-18 21:01 Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:23 Ο Samael έγραψε: #6.154 21-05-18 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Click για ανάπτυξη... Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:46 Ο Joaquín έγραψε: #6.155 21-05-18 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Click για ανάπτυξη... 2η σεζον δεν ξέρω αν έχεις δει αλλά φαίνεται ότι θα πάει πολύ καλά και μου άρεσε μέχρι τώρα. Επεισόδιο 4, 2η σεζον απίστευτο. Τώρα πρέπει να βγαίνει/βγήκε και το 5ο, δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:50 Ο Lancelot έγραψε: #6.156 21-05-18 22:50 Δεν υπάρχει...Απίστευτη σειρά υγ : εικόνες πως ανεβάζουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 22 Μαΐου 2018 στις 11:45 Η whitelioness: #6.157 22-05-18 11:45 τι ακολουθω αυτο τον καιρο Killing Eve ξεκινησε προσφατα και μου αρεσει. Brooklyn Nine-Nine κωμωδια που εχει χαλαρωσει πλεον αλλα ευχαριστο Mom κωμωδια που εχει γινει καλυτερη με τα χρονια και μου αρεσει πολυ Legion 2 εχει ενδιαφερον, μ'αρεσει η διαφορετικη αφηγηση και σκηνοθεσια αλλα δεν το βλεπω καθε εβδομαδα- κουραζει. Westworld 2 ενδιαφερον αλλα και αυτο κουραζει, το περα δωθε το χρονικο. Billions 3 μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι θα δουμε ποσο θα κρατησει το ενδιαφερον μου για τις ζωες οσων κανουν μπίλια Patrick Melrose μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι τανταααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Μαΐου 2018 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο akikos έγραψε: #6.158 06-06-18 17:27 Αξίζει να δεις κανεις τη 2η season του 13 reason why. Spoiler Εκνευριστηκα στο τέλος. Είμαι σίγουρος ότι άλαξαν το τέλος λόγω κοινωνικών πιέσεων. Αν το τέλος ήταν αυτό που έπρεπε η σειρά θα απογειωνόταν στο τρίτο κύκλο. Χάλασαν ότι έκαναν στη 1η season.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2018 στις 11:14 Η Dreamer_SW: #6.159 07-06-18 11:14 Εγώ δύο και μόνο τηλεοπτικές σειρές παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω για εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:03 Η whitelioness: #6.160 17-07-18 22:03 Τελειωσε και ο δευτερος κυκλος the handmaid's tale. αχ. Αλλα, ξεκινησε η σειρα sharp objects με amy adams και Patricia Clarkson στο καστ. gosh. εχω διαβασει το βιβλιο και οκαυ... οκαυ, αλλα μ αρεσουν πολυ αυτες οι δυο και μεχρι τωρα φαινεται καλο. Ξεκινησε και το claws 2. χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ο,τι πιο cringe έχω δει είναι αυτή η σειρά. Και ούτε εγώ ειμαι ένας συνηθισμένος θεατής για να απαντήσω γιατί και εγώ έχω περάσει διαφορα, όποτε καταλαβαινω τι παίζει με τέτοιου είδους διαταραχές. Αλλα αυτή η σειρά πιστεύω ότι απλά εκμεταλλεύεται ταύτιση που νιώθουν μερικοί νέοι. Γενικά δεν μαρεσε. Click για ανάπτυξη... Θα θεσω ενα ολιγον φιλοσοφικο ερωτημα ωστε αναλογα τι θα απαντησεις,και οποιος αλλος θελει,θα καταλαβουμε εαν το κοριτσι στην σειρα επασχε απο καταθλιψη η απογοητευση.Η καταθλιψη ειναι ικανη σιγουρα,αλλα ειναι και αναγκαια για την αυτοκτονια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Μαΐου 2018 στις 23:02 Η Alma Libre: #6.150 20-05-18 23:02 Έχοντας διαβάσει το βιβλίο του 13 reasons why, νομίζω οτι δε θα έβλεπα τη σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 08:51 Η Himela έγραψε: #6.151 21-05-18 08:51 Βρήκα ένα άρθρο με όλες τις επερχόμενες νέες σειρές. Άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 13:38 Ο akikos έγραψε: #6.152 21-05-18 13:38 Το 13 Reason Why τη θεωρώ μια από τις καλύτερες εφηβικές σειρές όλων των εποχών. Πιστεύω ότι το κράξιμο που έφαγε ήταν υπερβολικό και έκριβε σκοπιμότητες. Spoiler Όποιος είδε τη σειρά δεν του έμεινε το συμπέρασμα "Έκανε καλά που αυτοκτόνησε". Πήγε ένα δύσκολο και βαρύ θέμα και το απογείωσε. Έχω παρακολουθήσει 2 επεισόδια από την δεύτερη season. Σε καμιά περίτπωση του επιπέδου της 1η. Ίσως αλλάξω γνώμη μετά. Θεωρώ ξεφτίλα το κλιπάκι πυο βάλανε στην αρχή που οι ηθοποιοί λένε ότι πρόκειται για σειρά και όχι για πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαΐου 2018 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:01 Ο Joaquín έγραψε: #6.153 21-05-18 21:01 Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:23 Ο Samael έγραψε: #6.154 21-05-18 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Click για ανάπτυξη... Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:46 Ο Joaquín έγραψε: #6.155 21-05-18 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Click για ανάπτυξη... 2η σεζον δεν ξέρω αν έχεις δει αλλά φαίνεται ότι θα πάει πολύ καλά και μου άρεσε μέχρι τώρα. Επεισόδιο 4, 2η σεζον απίστευτο. Τώρα πρέπει να βγαίνει/βγήκε και το 5ο, δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:50 Ο Lancelot έγραψε: #6.156 21-05-18 22:50 Δεν υπάρχει...Απίστευτη σειρά υγ : εικόνες πως ανεβάζουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 22 Μαΐου 2018 στις 11:45 Η whitelioness: #6.157 22-05-18 11:45 τι ακολουθω αυτο τον καιρο Killing Eve ξεκινησε προσφατα και μου αρεσει. Brooklyn Nine-Nine κωμωδια που εχει χαλαρωσει πλεον αλλα ευχαριστο Mom κωμωδια που εχει γινει καλυτερη με τα χρονια και μου αρεσει πολυ Legion 2 εχει ενδιαφερον, μ'αρεσει η διαφορετικη αφηγηση και σκηνοθεσια αλλα δεν το βλεπω καθε εβδομαδα- κουραζει. Westworld 2 ενδιαφερον αλλα και αυτο κουραζει, το περα δωθε το χρονικο. Billions 3 μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι θα δουμε ποσο θα κρατησει το ενδιαφερον μου για τις ζωες οσων κανουν μπίλια Patrick Melrose μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι τανταααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Μαΐου 2018 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο akikos έγραψε: #6.158 06-06-18 17:27 Αξίζει να δεις κανεις τη 2η season του 13 reason why. Spoiler Εκνευριστηκα στο τέλος. Είμαι σίγουρος ότι άλαξαν το τέλος λόγω κοινωνικών πιέσεων. Αν το τέλος ήταν αυτό που έπρεπε η σειρά θα απογειωνόταν στο τρίτο κύκλο. Χάλασαν ότι έκαναν στη 1η season.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2018 στις 11:14 Η Dreamer_SW: #6.159 07-06-18 11:14 Εγώ δύο και μόνο τηλεοπτικές σειρές παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω για εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:03 Η whitelioness: #6.160 17-07-18 22:03 Τελειωσε και ο δευτερος κυκλος the handmaid's tale. αχ. Αλλα, ξεκινησε η σειρα sharp objects με amy adams και Patricia Clarkson στο καστ. gosh. εχω διαβασει το βιβλιο και οκαυ... οκαυ, αλλα μ αρεσουν πολυ αυτες οι δυο και μεχρι τωρα φαινεται καλο. Ξεκινησε και το claws 2. χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχοντας διαβάσει το βιβλίο του 13 reasons why, νομίζω οτι δε θα έβλεπα τη σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.512 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 08:51 Η Himela έγραψε: #6.151 21-05-18 08:51 Βρήκα ένα άρθρο με όλες τις επερχόμενες νέες σειρές. Άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 13:38 Ο akikos έγραψε: #6.152 21-05-18 13:38 Το 13 Reason Why τη θεωρώ μια από τις καλύτερες εφηβικές σειρές όλων των εποχών. Πιστεύω ότι το κράξιμο που έφαγε ήταν υπερβολικό και έκριβε σκοπιμότητες. Spoiler Όποιος είδε τη σειρά δεν του έμεινε το συμπέρασμα "Έκανε καλά που αυτοκτόνησε". Πήγε ένα δύσκολο και βαρύ θέμα και το απογείωσε. Έχω παρακολουθήσει 2 επεισόδια από την δεύτερη season. Σε καμιά περίτπωση του επιπέδου της 1η. Ίσως αλλάξω γνώμη μετά. Θεωρώ ξεφτίλα το κλιπάκι πυο βάλανε στην αρχή που οι ηθοποιοί λένε ότι πρόκειται για σειρά και όχι για πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαΐου 2018 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:01 Ο Joaquín έγραψε: #6.153 21-05-18 21:01 Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:23 Ο Samael έγραψε: #6.154 21-05-18 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Click για ανάπτυξη... Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:46 Ο Joaquín έγραψε: #6.155 21-05-18 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Click για ανάπτυξη... 2η σεζον δεν ξέρω αν έχεις δει αλλά φαίνεται ότι θα πάει πολύ καλά και μου άρεσε μέχρι τώρα. Επεισόδιο 4, 2η σεζον απίστευτο. Τώρα πρέπει να βγαίνει/βγήκε και το 5ο, δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:50 Ο Lancelot έγραψε: #6.156 21-05-18 22:50 Δεν υπάρχει...Απίστευτη σειρά υγ : εικόνες πως ανεβάζουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 22 Μαΐου 2018 στις 11:45 Η whitelioness: #6.157 22-05-18 11:45 τι ακολουθω αυτο τον καιρο Killing Eve ξεκινησε προσφατα και μου αρεσει. Brooklyn Nine-Nine κωμωδια που εχει χαλαρωσει πλεον αλλα ευχαριστο Mom κωμωδια που εχει γινει καλυτερη με τα χρονια και μου αρεσει πολυ Legion 2 εχει ενδιαφερον, μ'αρεσει η διαφορετικη αφηγηση και σκηνοθεσια αλλα δεν το βλεπω καθε εβδομαδα- κουραζει. Westworld 2 ενδιαφερον αλλα και αυτο κουραζει, το περα δωθε το χρονικο. Billions 3 μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι θα δουμε ποσο θα κρατησει το ενδιαφερον μου για τις ζωες οσων κανουν μπίλια Patrick Melrose μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι τανταααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Μαΐου 2018 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο akikos έγραψε: #6.158 06-06-18 17:27 Αξίζει να δεις κανεις τη 2η season του 13 reason why. Spoiler Εκνευριστηκα στο τέλος. Είμαι σίγουρος ότι άλαξαν το τέλος λόγω κοινωνικών πιέσεων. Αν το τέλος ήταν αυτό που έπρεπε η σειρά θα απογειωνόταν στο τρίτο κύκλο. Χάλασαν ότι έκαναν στη 1η season.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2018 στις 11:14 Η Dreamer_SW: #6.159 07-06-18 11:14 Εγώ δύο και μόνο τηλεοπτικές σειρές παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω για εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:03 Η whitelioness: #6.160 17-07-18 22:03 Τελειωσε και ο δευτερος κυκλος the handmaid's tale. αχ. Αλλα, ξεκινησε η σειρα sharp objects με amy adams και Patricia Clarkson στο καστ. gosh. εχω διαβασει το βιβλιο και οκαυ... οκαυ, αλλα μ αρεσουν πολυ αυτες οι δυο και μεχρι τωρα φαινεται καλο. Ξεκινησε και το claws 2. χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρήκα ένα άρθρο με όλες τις επερχόμενες νέες σειρές. Άντε να δούμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 13:38 Ο akikos έγραψε: #6.152 21-05-18 13:38 Το 13 Reason Why τη θεωρώ μια από τις καλύτερες εφηβικές σειρές όλων των εποχών. Πιστεύω ότι το κράξιμο που έφαγε ήταν υπερβολικό και έκριβε σκοπιμότητες. Spoiler Όποιος είδε τη σειρά δεν του έμεινε το συμπέρασμα "Έκανε καλά που αυτοκτόνησε". Πήγε ένα δύσκολο και βαρύ θέμα και το απογείωσε. Έχω παρακολουθήσει 2 επεισόδια από την δεύτερη season. Σε καμιά περίτπωση του επιπέδου της 1η. Ίσως αλλάξω γνώμη μετά. Θεωρώ ξεφτίλα το κλιπάκι πυο βάλανε στην αρχή που οι ηθοποιοί λένε ότι πρόκειται για σειρά και όχι για πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Μαΐου 2018 Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:01 Ο Joaquín έγραψε: #6.153 21-05-18 21:01 Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:23 Ο Samael έγραψε: #6.154 21-05-18 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Click για ανάπτυξη... Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:46 Ο Joaquín έγραψε: #6.155 21-05-18 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Click για ανάπτυξη... 2η σεζον δεν ξέρω αν έχεις δει αλλά φαίνεται ότι θα πάει πολύ καλά και μου άρεσε μέχρι τώρα. Επεισόδιο 4, 2η σεζον απίστευτο. Τώρα πρέπει να βγαίνει/βγήκε και το 5ο, δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:50 Ο Lancelot έγραψε: #6.156 21-05-18 22:50 Δεν υπάρχει...Απίστευτη σειρά υγ : εικόνες πως ανεβάζουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 22 Μαΐου 2018 στις 11:45 Η whitelioness: #6.157 22-05-18 11:45 τι ακολουθω αυτο τον καιρο Killing Eve ξεκινησε προσφατα και μου αρεσει. Brooklyn Nine-Nine κωμωδια που εχει χαλαρωσει πλεον αλλα ευχαριστο Mom κωμωδια που εχει γινει καλυτερη με τα χρονια και μου αρεσει πολυ Legion 2 εχει ενδιαφερον, μ'αρεσει η διαφορετικη αφηγηση και σκηνοθεσια αλλα δεν το βλεπω καθε εβδομαδα- κουραζει. Westworld 2 ενδιαφερον αλλα και αυτο κουραζει, το περα δωθε το χρονικο. Billions 3 μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι θα δουμε ποσο θα κρατησει το ενδιαφερον μου για τις ζωες οσων κανουν μπίλια Patrick Melrose μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι τανταααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Μαΐου 2018 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο akikos έγραψε: #6.158 06-06-18 17:27 Αξίζει να δεις κανεις τη 2η season του 13 reason why. Spoiler Εκνευριστηκα στο τέλος. Είμαι σίγουρος ότι άλαξαν το τέλος λόγω κοινωνικών πιέσεων. Αν το τέλος ήταν αυτό που έπρεπε η σειρά θα απογειωνόταν στο τρίτο κύκλο. Χάλασαν ότι έκαναν στη 1η season.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2018 στις 11:14 Η Dreamer_SW: #6.159 07-06-18 11:14 Εγώ δύο και μόνο τηλεοπτικές σειρές παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω για εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:03 Η whitelioness: #6.160 17-07-18 22:03 Τελειωσε και ο δευτερος κυκλος the handmaid's tale. αχ. Αλλα, ξεκινησε η σειρα sharp objects με amy adams και Patricia Clarkson στο καστ. gosh. εχω διαβασει το βιβλιο και οκαυ... οκαυ, αλλα μ αρεσουν πολυ αυτες οι δυο και μεχρι τωρα φαινεται καλο. Ξεκινησε και το claws 2. χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το 13 Reason Why τη θεωρώ μια από τις καλύτερες εφηβικές σειρές όλων των εποχών. Πιστεύω ότι το κράξιμο που έφαγε ήταν υπερβολικό και έκριβε σκοπιμότητες. Spoiler Όποιος είδε τη σειρά δεν του έμεινε το συμπέρασμα "Έκανε καλά που αυτοκτόνησε". Πήγε ένα δύσκολο και βαρύ θέμα και το απογείωσε. Έχω παρακολουθήσει 2 επεισόδια από την δεύτερη season. Σε καμιά περίτπωση του επιπέδου της 1η. Ίσως αλλάξω γνώμη μετά. Θεωρώ ξεφτίλα το κλιπάκι πυο βάλανε στην αρχή που οι ηθοποιοί λένε ότι πρόκειται για σειρά και όχι για πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:01 Ο Joaquín έγραψε: #6.153 21-05-18 21:01 Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:23 Ο Samael έγραψε: #6.154 21-05-18 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Click για ανάπτυξη... Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:46 Ο Joaquín έγραψε: #6.155 21-05-18 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Click για ανάπτυξη... 2η σεζον δεν ξέρω αν έχεις δει αλλά φαίνεται ότι θα πάει πολύ καλά και μου άρεσε μέχρι τώρα. Επεισόδιο 4, 2η σεζον απίστευτο. Τώρα πρέπει να βγαίνει/βγήκε και το 5ο, δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:50 Ο Lancelot έγραψε: #6.156 21-05-18 22:50 Δεν υπάρχει...Απίστευτη σειρά υγ : εικόνες πως ανεβάζουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 22 Μαΐου 2018 στις 11:45 Η whitelioness: #6.157 22-05-18 11:45 τι ακολουθω αυτο τον καιρο Killing Eve ξεκινησε προσφατα και μου αρεσει. Brooklyn Nine-Nine κωμωδια που εχει χαλαρωσει πλεον αλλα ευχαριστο Mom κωμωδια που εχει γινει καλυτερη με τα χρονια και μου αρεσει πολυ Legion 2 εχει ενδιαφερον, μ'αρεσει η διαφορετικη αφηγηση και σκηνοθεσια αλλα δεν το βλεπω καθε εβδομαδα- κουραζει. Westworld 2 ενδιαφερον αλλα και αυτο κουραζει, το περα δωθε το χρονικο. Billions 3 μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι θα δουμε ποσο θα κρατησει το ενδιαφερον μου για τις ζωες οσων κανουν μπίλια Patrick Melrose μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι τανταααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Μαΐου 2018 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο akikos έγραψε: #6.158 06-06-18 17:27 Αξίζει να δεις κανεις τη 2η season του 13 reason why. Spoiler Εκνευριστηκα στο τέλος. Είμαι σίγουρος ότι άλαξαν το τέλος λόγω κοινωνικών πιέσεων. Αν το τέλος ήταν αυτό που έπρεπε η σειρά θα απογειωνόταν στο τρίτο κύκλο. Χάλασαν ότι έκαναν στη 1η season.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2018 στις 11:14 Η Dreamer_SW: #6.159 07-06-18 11:14 Εγώ δύο και μόνο τηλεοπτικές σειρές παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω για εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:03 Η whitelioness: #6.160 17-07-18 22:03 Τελειωσε και ο δευτερος κυκλος the handmaid's tale. αχ. Αλλα, ξεκινησε η σειρα sharp objects με amy adams και Patricia Clarkson στο καστ. gosh. εχω διαβασει το βιβλιο και οκαυ... οκαυ, αλλα μ αρεσουν πολυ αυτες οι δυο και μεχρι τωρα φαινεται καλο. Ξεκινησε και το claws 2. χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.219 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 21:23 Ο Samael έγραψε: #6.154 21-05-18 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Click για ανάπτυξη... Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:46 Ο Joaquín έγραψε: #6.155 21-05-18 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Click για ανάπτυξη... 2η σεζον δεν ξέρω αν έχεις δει αλλά φαίνεται ότι θα πάει πολύ καλά και μου άρεσε μέχρι τώρα. Επεισόδιο 4, 2η σεζον απίστευτο. Τώρα πρέπει να βγαίνει/βγήκε και το 5ο, δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:50 Ο Lancelot έγραψε: #6.156 21-05-18 22:50 Δεν υπάρχει...Απίστευτη σειρά υγ : εικόνες πως ανεβάζουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 22 Μαΐου 2018 στις 11:45 Η whitelioness: #6.157 22-05-18 11:45 τι ακολουθω αυτο τον καιρο Killing Eve ξεκινησε προσφατα και μου αρεσει. Brooklyn Nine-Nine κωμωδια που εχει χαλαρωσει πλεον αλλα ευχαριστο Mom κωμωδια που εχει γινει καλυτερη με τα χρονια και μου αρεσει πολυ Legion 2 εχει ενδιαφερον, μ'αρεσει η διαφορετικη αφηγηση και σκηνοθεσια αλλα δεν το βλεπω καθε εβδομαδα- κουραζει. Westworld 2 ενδιαφερον αλλα και αυτο κουραζει, το περα δωθε το χρονικο. Billions 3 μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι θα δουμε ποσο θα κρατησει το ενδιαφερον μου για τις ζωες οσων κανουν μπίλια Patrick Melrose μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι τανταααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Μαΐου 2018 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο akikos έγραψε: #6.158 06-06-18 17:27 Αξίζει να δεις κανεις τη 2η season του 13 reason why. Spoiler Εκνευριστηκα στο τέλος. Είμαι σίγουρος ότι άλαξαν το τέλος λόγω κοινωνικών πιέσεων. Αν το τέλος ήταν αυτό που έπρεπε η σειρά θα απογειωνόταν στο τρίτο κύκλο. Χάλασαν ότι έκαναν στη 1η season.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2018 στις 11:14 Η Dreamer_SW: #6.159 07-06-18 11:14 Εγώ δύο και μόνο τηλεοπτικές σειρές παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω για εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:03 Η whitelioness: #6.160 17-07-18 22:03 Τελειωσε και ο δευτερος κυκλος the handmaid's tale. αχ. Αλλα, ξεκινησε η σειρα sharp objects με amy adams και Patricia Clarkson στο καστ. gosh. εχω διαβασει το βιβλιο και οκαυ... οκαυ, αλλα μ αρεσουν πολυ αυτες οι δυο και μεχρι τωρα φαινεται καλο. Ξεκινησε και το claws 2. χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joaquín: Προτείνω, Gomorrah σε όσους αρέσουν σειρές/ταινίες με μαφία κλπ. Είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα στην Νάπολη της Ιταλίας.Πολύ καλή. και φυσικά Westworld, σε όσους αρέσουν science fiction, AI κλπ.Τρομερή σειρά. Click για ανάπτυξη... Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:46 Ο Joaquín έγραψε: #6.155 21-05-18 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Click για ανάπτυξη... 2η σεζον δεν ξέρω αν έχεις δει αλλά φαίνεται ότι θα πάει πολύ καλά και μου άρεσε μέχρι τώρα. Επεισόδιο 4, 2η σεζον απίστευτο. Τώρα πρέπει να βγαίνει/βγήκε και το 5ο, δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:50 Ο Lancelot έγραψε: #6.156 21-05-18 22:50 Δεν υπάρχει...Απίστευτη σειρά υγ : εικόνες πως ανεβάζουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 22 Μαΐου 2018 στις 11:45 Η whitelioness: #6.157 22-05-18 11:45 τι ακολουθω αυτο τον καιρο Killing Eve ξεκινησε προσφατα και μου αρεσει. Brooklyn Nine-Nine κωμωδια που εχει χαλαρωσει πλεον αλλα ευχαριστο Mom κωμωδια που εχει γινει καλυτερη με τα χρονια και μου αρεσει πολυ Legion 2 εχει ενδιαφερον, μ'αρεσει η διαφορετικη αφηγηση και σκηνοθεσια αλλα δεν το βλεπω καθε εβδομαδα- κουραζει. Westworld 2 ενδιαφερον αλλα και αυτο κουραζει, το περα δωθε το χρονικο. Billions 3 μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι θα δουμε ποσο θα κρατησει το ενδιαφερον μου για τις ζωες οσων κανουν μπίλια Patrick Melrose μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι τανταααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Μαΐου 2018 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο akikos έγραψε: #6.158 06-06-18 17:27 Αξίζει να δεις κανεις τη 2η season του 13 reason why. Spoiler Εκνευριστηκα στο τέλος. Είμαι σίγουρος ότι άλαξαν το τέλος λόγω κοινωνικών πιέσεων. Αν το τέλος ήταν αυτό που έπρεπε η σειρά θα απογειωνόταν στο τρίτο κύκλο. Χάλασαν ότι έκαναν στη 1η season.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2018 στις 11:14 Η Dreamer_SW: #6.159 07-06-18 11:14 Εγώ δύο και μόνο τηλεοπτικές σειρές παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω για εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:03 Η whitelioness: #6.160 17-07-18 22:03 Τελειωσε και ο δευτερος κυκλος the handmaid's tale. αχ. Αλλα, ξεκινησε η σειρα sharp objects με amy adams και Patricia Clarkson στο καστ. gosh. εχω διαβασει το βιβλιο και οκαυ... οκαυ, αλλα μ αρεσουν πολυ αυτες οι δυο και μεχρι τωρα φαινεται καλο. Ξεκινησε και το claws 2. χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Εγω το westworld το ψηλοβαρεθηκα,δεν ξερω γιατι,εαν και γενικα δεν ηταν τοσο κακο δεν καταφερε να με κρατησει να θελω να δω παραπανω.Γενικα δεν ειμαι τυπος που παραταει μια σειρα εαν γινει λιγο βαρετη,αλλα με αυτο δεν ξερω τι επαιξε.Γινεται πιο ενδιαφερον μετα,τι λες αξιζει να συνεχισω; Click για ανάπτυξη... 2η σεζον δεν ξέρω αν έχεις δει αλλά φαίνεται ότι θα πάει πολύ καλά και μου άρεσε μέχρι τώρα. Επεισόδιο 4, 2η σεζον απίστευτο. Τώρα πρέπει να βγαίνει/βγήκε και το 5ο, δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.453 μηνύματα. 21 Μαΐου 2018 στις 22:50 Ο Lancelot έγραψε: #6.156 21-05-18 22:50 Δεν υπάρχει...Απίστευτη σειρά υγ : εικόνες πως ανεβάζουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 22 Μαΐου 2018 στις 11:45 Η whitelioness: #6.157 22-05-18 11:45 τι ακολουθω αυτο τον καιρο Killing Eve ξεκινησε προσφατα και μου αρεσει. Brooklyn Nine-Nine κωμωδια που εχει χαλαρωσει πλεον αλλα ευχαριστο Mom κωμωδια που εχει γινει καλυτερη με τα χρονια και μου αρεσει πολυ Legion 2 εχει ενδιαφερον, μ'αρεσει η διαφορετικη αφηγηση και σκηνοθεσια αλλα δεν το βλεπω καθε εβδομαδα- κουραζει. Westworld 2 ενδιαφερον αλλα και αυτο κουραζει, το περα δωθε το χρονικο. Billions 3 μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι θα δουμε ποσο θα κρατησει το ενδιαφερον μου για τις ζωες οσων κανουν μπίλια Patrick Melrose μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι τανταααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Μαΐου 2018 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο akikos έγραψε: #6.158 06-06-18 17:27 Αξίζει να δεις κανεις τη 2η season του 13 reason why. Spoiler Εκνευριστηκα στο τέλος. Είμαι σίγουρος ότι άλαξαν το τέλος λόγω κοινωνικών πιέσεων. Αν το τέλος ήταν αυτό που έπρεπε η σειρά θα απογειωνόταν στο τρίτο κύκλο. Χάλασαν ότι έκαναν στη 1η season.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2018 στις 11:14 Η Dreamer_SW: #6.159 07-06-18 11:14 Εγώ δύο και μόνο τηλεοπτικές σειρές παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω για εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:03 Η whitelioness: #6.160 17-07-18 22:03 Τελειωσε και ο δευτερος κυκλος the handmaid's tale. αχ. Αλλα, ξεκινησε η σειρα sharp objects με amy adams και Patricia Clarkson στο καστ. gosh. εχω διαβασει το βιβλιο και οκαυ... οκαυ, αλλα μ αρεσουν πολυ αυτες οι δυο και μεχρι τωρα φαινεται καλο. Ξεκινησε και το claws 2. χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν υπάρχει...Απίστευτη σειρά υγ : εικόνες πως ανεβάζουμε ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 22 Μαΐου 2018 στις 11:45 Η whitelioness: #6.157 22-05-18 11:45 τι ακολουθω αυτο τον καιρο Killing Eve ξεκινησε προσφατα και μου αρεσει. Brooklyn Nine-Nine κωμωδια που εχει χαλαρωσει πλεον αλλα ευχαριστο Mom κωμωδια που εχει γινει καλυτερη με τα χρονια και μου αρεσει πολυ Legion 2 εχει ενδιαφερον, μ'αρεσει η διαφορετικη αφηγηση και σκηνοθεσια αλλα δεν το βλεπω καθε εβδομαδα- κουραζει. Westworld 2 ενδιαφερον αλλα και αυτο κουραζει, το περα δωθε το χρονικο. Billions 3 μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι θα δουμε ποσο θα κρατησει το ενδιαφερον μου για τις ζωες οσων κανουν μπίλια Patrick Melrose μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι τανταααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Μαΐου 2018 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο akikos έγραψε: #6.158 06-06-18 17:27 Αξίζει να δεις κανεις τη 2η season του 13 reason why. Spoiler Εκνευριστηκα στο τέλος. Είμαι σίγουρος ότι άλαξαν το τέλος λόγω κοινωνικών πιέσεων. Αν το τέλος ήταν αυτό που έπρεπε η σειρά θα απογειωνόταν στο τρίτο κύκλο. Χάλασαν ότι έκαναν στη 1η season.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2018 στις 11:14 Η Dreamer_SW: #6.159 07-06-18 11:14 Εγώ δύο και μόνο τηλεοπτικές σειρές παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω για εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:03 Η whitelioness: #6.160 17-07-18 22:03 Τελειωσε και ο δευτερος κυκλος the handmaid's tale. αχ. Αλλα, ξεκινησε η σειρα sharp objects με amy adams και Patricia Clarkson στο καστ. gosh. εχω διαβασει το βιβλιο και οκαυ... οκαυ, αλλα μ αρεσουν πολυ αυτες οι δυο και μεχρι τωρα φαινεται καλο. Ξεκινησε και το claws 2. χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τι ακολουθω αυτο τον καιρο Killing Eve ξεκινησε προσφατα και μου αρεσει. Brooklyn Nine-Nine κωμωδια που εχει χαλαρωσει πλεον αλλα ευχαριστο Mom κωμωδια που εχει γινει καλυτερη με τα χρονια και μου αρεσει πολυ Legion 2 εχει ενδιαφερον, μ'αρεσει η διαφορετικη αφηγηση και σκηνοθεσια αλλα δεν το βλεπω καθε εβδομαδα- κουραζει. Westworld 2 ενδιαφερον αλλα και αυτο κουραζει, το περα δωθε το χρονικο. Billions 3 μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι θα δουμε ποσο θα κρατησει το ενδιαφερον μου για τις ζωες οσων κανουν μπίλια Patrick Melrose μ αρεσουν πολυ οι ηθοποιοι τανταααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο akikos έγραψε: #6.158 06-06-18 17:27 Αξίζει να δεις κανεις τη 2η season του 13 reason why. Spoiler Εκνευριστηκα στο τέλος. Είμαι σίγουρος ότι άλαξαν το τέλος λόγω κοινωνικών πιέσεων. Αν το τέλος ήταν αυτό που έπρεπε η σειρά θα απογειωνόταν στο τρίτο κύκλο. Χάλασαν ότι έκαναν στη 1η season.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Ιουνίου 2018 Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2018 στις 11:14 Η Dreamer_SW: #6.159 07-06-18 11:14 Εγώ δύο και μόνο τηλεοπτικές σειρές παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω για εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:03 Η whitelioness: #6.160 17-07-18 22:03 Τελειωσε και ο δευτερος κυκλος the handmaid's tale. αχ. Αλλα, ξεκινησε η σειρα sharp objects με amy adams και Patricia Clarkson στο καστ. gosh. εχω διαβασει το βιβλιο και οκαυ... οκαυ, αλλα μ αρεσουν πολυ αυτες οι δυο και μεχρι τωρα φαινεται καλο. Ξεκινησε και το claws 2. χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αξίζει να δεις κανεις τη 2η season του 13 reason why. Spoiler Εκνευριστηκα στο τέλος. Είμαι σίγουρος ότι άλαξαν το τέλος λόγω κοινωνικών πιέσεων. Αν το τέλος ήταν αυτό που έπρεπε η σειρά θα απογειωνόταν στο τρίτο κύκλο. Χάλασαν ότι έκαναν στη 1η season.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2018 στις 11:14 Η Dreamer_SW: #6.159 07-06-18 11:14 Εγώ δύο και μόνο τηλεοπτικές σειρές παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω για εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:03 Η whitelioness: #6.160 17-07-18 22:03 Τελειωσε και ο δευτερος κυκλος the handmaid's tale. αχ. Αλλα, ξεκινησε η σειρα sharp objects με amy adams και Patricia Clarkson στο καστ. gosh. εχω διαβασει το βιβλιο και οκαυ... οκαυ, αλλα μ αρεσουν πολυ αυτες οι δυο και μεχρι τωρα φαινεται καλο. Ξεκινησε και το claws 2. χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 306 307 308 309 310 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 308 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ δύο και μόνο τηλεοπτικές σειρές παρακολουθούσα όλα αυτά τα χρόνια, δεν ξέρω για εσάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 17 Ιουλίου 2018 στις 22:03 Η whitelioness: #6.160 17-07-18 22:03 Τελειωσε και ο δευτερος κυκλος the handmaid's tale. αχ. Αλλα, ξεκινησε η σειρα sharp objects με amy adams και Patricia Clarkson στο καστ. gosh. εχω διαβασει το βιβλιο και οκαυ... οκαυ, αλλα μ αρεσουν πολυ αυτες οι δυο και μεχρι τωρα φαινεται καλο. Ξεκινησε και το claws 2. χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελειωσε και ο δευτερος κυκλος the handmaid's tale. αχ. Αλλα, ξεκινησε η σειρα sharp objects με amy adams και Patricia Clarkson στο καστ. gosh. εχω διαβασει το βιβλιο και οκαυ... οκαυ, αλλα μ αρεσουν πολυ αυτες οι δυο και μεχρι τωρα φαινεται καλο. Ξεκινησε και το claws 2. χεχε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.