Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2016 στις 19:05 Ο Σπυρακος (^^): #5.861 10-10-16 19:05 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Westworld 1o επεισόδιο Spoiler Δεν είδα καθόλου trailer και τέτοια. Στην αρχή θύμιζε έντονα "μικρό σπίτι στο λιβάδι". Αντιλήφθηκα τι συμβαίνει όταν είδα ότι οι σφαίρες δεν άγγιζαν τον τυπά. Μπράβο στη ΗΒΟ. Τα συναισθήματα που σου προκαλεί το gameofthrones δεν στα προκαλεί καμία άλλη σειρά. Click για ανάπτυξη... Εσένα,εσάς,του γείτονα!! Όχι σοβαρά την σέβομαι σα σειρά και είναι αξιόλογη και απίστευτη αλλα εμένα προσωπικά δε με συγκινεί,δε με τρελαίνει και μου αρέσουν ορισμένες πολύ παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2016 στις 19:29 Ο Johnny15 έγραψε: #5.862 10-10-16 19:29 Πολύ καλό το 2ο επεισόδιο Westworld, κυρίως λύνει κάποιες απορίες για το τι είναι το Westworld, πως πηγαίνουν εκεί οι πελάτες, πως αλληλεπιδρούν εκεί τα npc (δεν ξέρω πως να τους περιγράψω ακόμα) κλπ. Γενικά ήταν όχι τόσο συναρπαστικό επεισόδιο αλλά ήταν καλό. Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι όμως είναι αν χρειάζεται να βγει 2η σεζόν. Ήδη μιλάνε για 2η σεζόν οι δημιουργοί και μου φαίνεται παράξενο μιας και η ιστορία είναι κάπως μονόπλευρη προς το παρόν. Δηλαδή σε 10 επεισόδια μπορεί να κάνει τέλειο conclusion αυτό που θέλει να δείξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2016 στις 19:42 Ο Σπυρακος (^^): #5.863 10-10-16 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πολύ καλό το 2ο επεισόδιο Westworld, κυρίως λύνει κάποιες απορίες για το τι είναι το Westworld, πως πηγαίνουν εκεί οι πελάτες, πως αλληλεπιδρούν εκεί τα npc (δεν ξέρω πως να τους περιγράψω ακόμα) κλπ. Γενικά ήταν όχι τόσο συναρπαστικό επεισόδιο αλλά ήταν καλό. Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι όμως είναι αν χρειάζεται να βγει 2η σεζόν. Ήδη μιλάνε για 2η σεζόν οι δημιουργοί και μου φαίνεται παράξενο μιας και η ιστορία είναι κάπως μονόπλευρη προς το παρόν. Δηλαδή σε 10 επεισόδια μπορεί να κάνει τέλειο conclusion αυτό που θέλει να δείξει. Click για ανάπτυξη... Πιστευω που 2 σεζον θα ηταν ωραιες γιατι θα μπορουσε να εχει ζουμι η ολη ιστορια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2016 στις 18:43 Η whitelioness: #5.864 11-10-16 18:43 Black mirror Πωρωση ομως πραγματικα. Για την ωρα εχουν βγει 2 σεζον (θα βγει κι αλλη) με ιστοριες συνδεδεμενες με την αναπτυξη της τεχνολογιας και πως την χρησιμοποιουμε. Ενδιαφεροντα σεναρια, πολυ καλη σκηνοθεσια και ηθοποιοι. Την ειδα σε μια μερα, πρακτικη που δε θα προτεινα (καθολου) μιας και...ψυχοπλακωνεσαι. δειτε το και θα καταλαβετε (μμμ αγγιζει καποια δυσκολα θεματα. just so you know) Κράτα το Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2016 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Οκτωβρίου 2016 στις 18:56 Ο Guest 892943: #5.865 11-10-16 18:56 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: Black mirror Πωρωση ομως πραγματικα. Για την ωρα εχουν βγει 2 σεζον (θα βγει κι αλλη) με ιστοριες συνδεδεμενες με την αναπτυξη της τεχνολογιας και πως την χρησιμοποιουμε. Ενδιαφεροντα σεναρια, πολυ καλη σκηνοθεσια και ηθοποιοι. Την ειδα σε μια μερα, πρακτικη που δε θα προτεινα (καθολου) μιας και...ψυχοπλακωνεσαι. δειτε το και θα καταλαβετε (μμμ αγγιζει καποια δυσκολα θεματα. just so you know) Κράτα το Κράτα το Click για ανάπτυξη... Φαίνεται πολύ καλό! Μου θυμίζει λίγο το serial experiments lain που ξεκίνησα πρόσφατα (anime). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2016 στις 02:02 Ο Alan έγραψε: #5.866 13-10-16 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πολύ καλό το 2ο επεισόδιο Westworld, κυρίως λύνει κάποιες απορίες για το τι είναι το Westworld, πως πηγαίνουν εκεί οι πελάτες, πως αλληλεπιδρούν εκεί τα npc (δεν ξέρω πως να τους περιγράψω ακόμα) κλπ. Γενικά ήταν όχι τόσο συναρπαστικό επεισόδιο αλλά ήταν καλό. Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι όμως είναι αν χρειάζεται να βγει 2η σεζόν. Ήδη μιλάνε για 2η σεζόν οι δημιουργοί και μου φαίνεται παράξενο μιας και η ιστορία είναι κάπως μονόπλευρη προς το παρόν. Δηλαδή σε 10 επεισόδια μπορεί να κάνει τέλειο conclusion αυτό που θέλει να δείξει. Click για ανάπτυξη... Ανδροειδή θα τα έλεγα ίσως. Κάπου είδα ότι θα παίξουν σίγουρα μέχρι και 5 seasons. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 14:38 Ο akikos έγραψε: #5.867 25-10-16 14:38 walking dead s07e01 Spoiler Ο Ρικ πήρε αυτό που του άξιζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 14:54 Ο ultraviolence: #5.868 25-10-16 14:54 Αρχική Δημοσίευση από akikos: walking dead s07e01 Spoiler Ο Ρικ πήρε αυτό που του άξιζε. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δεν πήρε απλά αυτό που του άξιζε, πουτάνα τον έκανε ο Νίγκαν. Και ενώ είχαμε κλάψει τον Γκλεν, επέστρεψε και εν τέλει τον έφαγαν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 15:07 Ο juste un instant: #5.869 25-10-16 15:07 He's alive Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 18:35 Η *Serena* έγραψε: #5.870 25-10-16 18:35 Spoiler I LOVE NEGAN. Βλακεία που άλλαξαν λίγο το τι γίνεται σε αυτή τη φάση . Τώρα η Μαγκι θα τα έχει με το Νταρυλ που δεν έκατσε στα αυγά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2016 στις 12:29 Ο Σπυρακος (^^): #5.871 27-10-16 12:29 twd Spoiler Κλαμα ρε φιλε για τον Γκλεν,κλαμα.. Ηταν ο αγαπημενος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2016 στις 22:18 Η whitelioness: #5.872 27-10-16 22:18 ξεκινησα το American horror story: Murder House και δεν μπορεσα να σταματησω. για μενα ειχε τα στοιχεια που τραβουσε σε μια σειρα τρομου. ολοκληρωσα αυτον τον 1ο κυκλο και ειπα να συνεχισω, αλλα... το asylum δεν μου εκανε καμια εντυπωση μονο το οτι ηταν λιγο παλαβιαρα 2 επεισοδια που ειδα και ο 3ος κυκλος με τραβηξε εως το 10 (?) επεισοδιο μεχρι που παραδεχτηκα οτι η υποθεση ειχε ξεφυγει και τ αφησα. τωρα βλεπω τον 6ο και οι ανατριχιλες επανηλθαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2016 στις 03:43 Η Angelique.: #5.873 28-10-16 03:43 Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 00:36 Ο ultraviolence: #5.874 30-10-16 00:36 Αmerican horror story ~ Roanoke Spoiler Αγαπώ αυτή την season. Με έχει καθηλώσει πραγματικά, η ομάδα συγγραφής έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Εαν το βλέπει κανείς απο'δω, ποιος πιστεύετε ότι είναι ο τελευταίος επιζών; Έχω ρίξει τις ελπίδες μου στην Paulson. How to get away with murder Spoiler Xμ, okay, δυνατά επεισόδια δείχνει τώρα τελευταία. Αηδιασα μέχρι αηδίας που Φρανκ πήδηξε την Μπόνι, τέτοιο σημείο απελπισίας πια; Δε μπορώ να βγάλω απ'το μυαλό μου τη σκηνή όπου η Άναλιζ χορεύει στο μπαράκι με την Ιβ Επίσης μου λείπει η Ρεμπέκα and I can't. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 01:10 Ο Johnny15 έγραψε: #5.875 30-10-16 01:10 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Λογικά θα βγει Δεν ξέρουμε πότε, ίσως το επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 12:48 Ο Alan έγραψε: #5.876 30-10-16 12:48 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2016 whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 08:01 Η whitelioness: #5.877 04-11-16 08:01 ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 09:58 Ο Johnny15 έγραψε: #5.878 04-11-16 09:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 13:19 Ο vassilis498: #5.879 04-11-16 13:19 κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει αν είναι να το ξεκινήσει κάποιος καλύτερα πρώτα τη 2η και μετά τη πρώτη μάλλον αυτό θα κάνω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2016 στις 05:11 Η Angelique.: #5.880 06-11-16 05:11 Αρχική Δημοσίευση από Alan: Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Click για ανάπτυξη... Εκτός από γαμάτη πλοκή και ερμηνείες, έχει και τέλειο soundtrack το Peaky Blinders! Πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά που παρέθεσες, έχω δεί και την ταινία Lemony Snicket. Υπάρχει κάτι άλλο upcoming από Netflix? Βλέπω πάρα πολλές σειρές του γενικά. Π.χ. House of cards, Peaky Blinders, Sense8. Όλα τα είδη. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Πρώτη σεζόν από true detective μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Από την δεύτερη είδα λίγα επεισόδια, δεν με κράτησε. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Click για ανάπτυξη... Δεν θα συνεχίσει νομίζω έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Westworld 1o επεισόδιο Spoiler Δεν είδα καθόλου trailer και τέτοια. Στην αρχή θύμιζε έντονα "μικρό σπίτι στο λιβάδι". Αντιλήφθηκα τι συμβαίνει όταν είδα ότι οι σφαίρες δεν άγγιζαν τον τυπά. Μπράβο στη ΗΒΟ. Τα συναισθήματα που σου προκαλεί το gameofthrones δεν στα προκαλεί καμία άλλη σειρά. Click για ανάπτυξη... Εσένα,εσάς,του γείτονα!! Όχι σοβαρά την σέβομαι σα σειρά και είναι αξιόλογη και απίστευτη αλλα εμένα προσωπικά δε με συγκινεί,δε με τρελαίνει και μου αρέσουν ορισμένες πολύ παραπάνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2016 στις 19:29 Ο Johnny15 έγραψε: #5.862 10-10-16 19:29 Πολύ καλό το 2ο επεισόδιο Westworld, κυρίως λύνει κάποιες απορίες για το τι είναι το Westworld, πως πηγαίνουν εκεί οι πελάτες, πως αλληλεπιδρούν εκεί τα npc (δεν ξέρω πως να τους περιγράψω ακόμα) κλπ. Γενικά ήταν όχι τόσο συναρπαστικό επεισόδιο αλλά ήταν καλό. Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι όμως είναι αν χρειάζεται να βγει 2η σεζόν. Ήδη μιλάνε για 2η σεζόν οι δημιουργοί και μου φαίνεται παράξενο μιας και η ιστορία είναι κάπως μονόπλευρη προς το παρόν. Δηλαδή σε 10 επεισόδια μπορεί να κάνει τέλειο conclusion αυτό που θέλει να δείξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2016 στις 19:42 Ο Σπυρακος (^^): #5.863 10-10-16 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πολύ καλό το 2ο επεισόδιο Westworld, κυρίως λύνει κάποιες απορίες για το τι είναι το Westworld, πως πηγαίνουν εκεί οι πελάτες, πως αλληλεπιδρούν εκεί τα npc (δεν ξέρω πως να τους περιγράψω ακόμα) κλπ. Γενικά ήταν όχι τόσο συναρπαστικό επεισόδιο αλλά ήταν καλό. Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι όμως είναι αν χρειάζεται να βγει 2η σεζόν. Ήδη μιλάνε για 2η σεζόν οι δημιουργοί και μου φαίνεται παράξενο μιας και η ιστορία είναι κάπως μονόπλευρη προς το παρόν. Δηλαδή σε 10 επεισόδια μπορεί να κάνει τέλειο conclusion αυτό που θέλει να δείξει. Click για ανάπτυξη... Πιστευω που 2 σεζον θα ηταν ωραιες γιατι θα μπορουσε να εχει ζουμι η ολη ιστορια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2016 στις 18:43 Η whitelioness: #5.864 11-10-16 18:43 Black mirror Πωρωση ομως πραγματικα. Για την ωρα εχουν βγει 2 σεζον (θα βγει κι αλλη) με ιστοριες συνδεδεμενες με την αναπτυξη της τεχνολογιας και πως την χρησιμοποιουμε. Ενδιαφεροντα σεναρια, πολυ καλη σκηνοθεσια και ηθοποιοι. Την ειδα σε μια μερα, πρακτικη που δε θα προτεινα (καθολου) μιας και...ψυχοπλακωνεσαι. δειτε το και θα καταλαβετε (μμμ αγγιζει καποια δυσκολα θεματα. just so you know) Κράτα το Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2016 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Οκτωβρίου 2016 στις 18:56 Ο Guest 892943: #5.865 11-10-16 18:56 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: Black mirror Πωρωση ομως πραγματικα. Για την ωρα εχουν βγει 2 σεζον (θα βγει κι αλλη) με ιστοριες συνδεδεμενες με την αναπτυξη της τεχνολογιας και πως την χρησιμοποιουμε. Ενδιαφεροντα σεναρια, πολυ καλη σκηνοθεσια και ηθοποιοι. Την ειδα σε μια μερα, πρακτικη που δε θα προτεινα (καθολου) μιας και...ψυχοπλακωνεσαι. δειτε το και θα καταλαβετε (μμμ αγγιζει καποια δυσκολα θεματα. just so you know) Κράτα το Κράτα το Click για ανάπτυξη... Φαίνεται πολύ καλό! Μου θυμίζει λίγο το serial experiments lain που ξεκίνησα πρόσφατα (anime). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2016 στις 02:02 Ο Alan έγραψε: #5.866 13-10-16 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πολύ καλό το 2ο επεισόδιο Westworld, κυρίως λύνει κάποιες απορίες για το τι είναι το Westworld, πως πηγαίνουν εκεί οι πελάτες, πως αλληλεπιδρούν εκεί τα npc (δεν ξέρω πως να τους περιγράψω ακόμα) κλπ. Γενικά ήταν όχι τόσο συναρπαστικό επεισόδιο αλλά ήταν καλό. Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι όμως είναι αν χρειάζεται να βγει 2η σεζόν. Ήδη μιλάνε για 2η σεζόν οι δημιουργοί και μου φαίνεται παράξενο μιας και η ιστορία είναι κάπως μονόπλευρη προς το παρόν. Δηλαδή σε 10 επεισόδια μπορεί να κάνει τέλειο conclusion αυτό που θέλει να δείξει. Click για ανάπτυξη... Ανδροειδή θα τα έλεγα ίσως. Κάπου είδα ότι θα παίξουν σίγουρα μέχρι και 5 seasons. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 14:38 Ο akikos έγραψε: #5.867 25-10-16 14:38 walking dead s07e01 Spoiler Ο Ρικ πήρε αυτό που του άξιζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 14:54 Ο ultraviolence: #5.868 25-10-16 14:54 Αρχική Δημοσίευση από akikos: walking dead s07e01 Spoiler Ο Ρικ πήρε αυτό που του άξιζε. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δεν πήρε απλά αυτό που του άξιζε, πουτάνα τον έκανε ο Νίγκαν. Και ενώ είχαμε κλάψει τον Γκλεν, επέστρεψε και εν τέλει τον έφαγαν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 15:07 Ο juste un instant: #5.869 25-10-16 15:07 He's alive Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 18:35 Η *Serena* έγραψε: #5.870 25-10-16 18:35 Spoiler I LOVE NEGAN. Βλακεία που άλλαξαν λίγο το τι γίνεται σε αυτή τη φάση . Τώρα η Μαγκι θα τα έχει με το Νταρυλ που δεν έκατσε στα αυγά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2016 στις 12:29 Ο Σπυρακος (^^): #5.871 27-10-16 12:29 twd Spoiler Κλαμα ρε φιλε για τον Γκλεν,κλαμα.. Ηταν ο αγαπημενος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2016 στις 22:18 Η whitelioness: #5.872 27-10-16 22:18 ξεκινησα το American horror story: Murder House και δεν μπορεσα να σταματησω. για μενα ειχε τα στοιχεια που τραβουσε σε μια σειρα τρομου. ολοκληρωσα αυτον τον 1ο κυκλο και ειπα να συνεχισω, αλλα... το asylum δεν μου εκανε καμια εντυπωση μονο το οτι ηταν λιγο παλαβιαρα 2 επεισοδια που ειδα και ο 3ος κυκλος με τραβηξε εως το 10 (?) επεισοδιο μεχρι που παραδεχτηκα οτι η υποθεση ειχε ξεφυγει και τ αφησα. τωρα βλεπω τον 6ο και οι ανατριχιλες επανηλθαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2016 στις 03:43 Η Angelique.: #5.873 28-10-16 03:43 Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 00:36 Ο ultraviolence: #5.874 30-10-16 00:36 Αmerican horror story ~ Roanoke Spoiler Αγαπώ αυτή την season. Με έχει καθηλώσει πραγματικά, η ομάδα συγγραφής έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Εαν το βλέπει κανείς απο'δω, ποιος πιστεύετε ότι είναι ο τελευταίος επιζών; Έχω ρίξει τις ελπίδες μου στην Paulson. How to get away with murder Spoiler Xμ, okay, δυνατά επεισόδια δείχνει τώρα τελευταία. Αηδιασα μέχρι αηδίας που Φρανκ πήδηξε την Μπόνι, τέτοιο σημείο απελπισίας πια; Δε μπορώ να βγάλω απ'το μυαλό μου τη σκηνή όπου η Άναλιζ χορεύει στο μπαράκι με την Ιβ Επίσης μου λείπει η Ρεμπέκα and I can't. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 01:10 Ο Johnny15 έγραψε: #5.875 30-10-16 01:10 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Λογικά θα βγει Δεν ξέρουμε πότε, ίσως το επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 12:48 Ο Alan έγραψε: #5.876 30-10-16 12:48 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2016 whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 08:01 Η whitelioness: #5.877 04-11-16 08:01 ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 09:58 Ο Johnny15 έγραψε: #5.878 04-11-16 09:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 13:19 Ο vassilis498: #5.879 04-11-16 13:19 κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει αν είναι να το ξεκινήσει κάποιος καλύτερα πρώτα τη 2η και μετά τη πρώτη μάλλον αυτό θα κάνω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2016 στις 05:11 Η Angelique.: #5.880 06-11-16 05:11 Αρχική Δημοσίευση από Alan: Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Click για ανάπτυξη... Εκτός από γαμάτη πλοκή και ερμηνείες, έχει και τέλειο soundtrack το Peaky Blinders! Πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά που παρέθεσες, έχω δεί και την ταινία Lemony Snicket. Υπάρχει κάτι άλλο upcoming από Netflix? Βλέπω πάρα πολλές σειρές του γενικά. Π.χ. House of cards, Peaky Blinders, Sense8. Όλα τα είδη. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Πρώτη σεζόν από true detective μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Από την δεύτερη είδα λίγα επεισόδια, δεν με κράτησε. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Click για ανάπτυξη... Δεν θα συνεχίσει νομίζω έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ καλό το 2ο επεισόδιο Westworld, κυρίως λύνει κάποιες απορίες για το τι είναι το Westworld, πως πηγαίνουν εκεί οι πελάτες, πως αλληλεπιδρούν εκεί τα npc (δεν ξέρω πως να τους περιγράψω ακόμα) κλπ. Γενικά ήταν όχι τόσο συναρπαστικό επεισόδιο αλλά ήταν καλό. Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι όμως είναι αν χρειάζεται να βγει 2η σεζόν. Ήδη μιλάνε για 2η σεζόν οι δημιουργοί και μου φαίνεται παράξενο μιας και η ιστορία είναι κάπως μονόπλευρη προς το παρόν. Δηλαδή σε 10 επεισόδια μπορεί να κάνει τέλειο conclusion αυτό που θέλει να δείξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2016 στις 19:42 Ο Σπυρακος (^^): #5.863 10-10-16 19:42 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πολύ καλό το 2ο επεισόδιο Westworld, κυρίως λύνει κάποιες απορίες για το τι είναι το Westworld, πως πηγαίνουν εκεί οι πελάτες, πως αλληλεπιδρούν εκεί τα npc (δεν ξέρω πως να τους περιγράψω ακόμα) κλπ. Γενικά ήταν όχι τόσο συναρπαστικό επεισόδιο αλλά ήταν καλό. Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι όμως είναι αν χρειάζεται να βγει 2η σεζόν. Ήδη μιλάνε για 2η σεζόν οι δημιουργοί και μου φαίνεται παράξενο μιας και η ιστορία είναι κάπως μονόπλευρη προς το παρόν. Δηλαδή σε 10 επεισόδια μπορεί να κάνει τέλειο conclusion αυτό που θέλει να δείξει. Click για ανάπτυξη... Πιστευω που 2 σεζον θα ηταν ωραιες γιατι θα μπορουσε να εχει ζουμι η ολη ιστορια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2016 στις 18:43 Η whitelioness: #5.864 11-10-16 18:43 Black mirror Πωρωση ομως πραγματικα. Για την ωρα εχουν βγει 2 σεζον (θα βγει κι αλλη) με ιστοριες συνδεδεμενες με την αναπτυξη της τεχνολογιας και πως την χρησιμοποιουμε. Ενδιαφεροντα σεναρια, πολυ καλη σκηνοθεσια και ηθοποιοι. Την ειδα σε μια μερα, πρακτικη που δε θα προτεινα (καθολου) μιας και...ψυχοπλακωνεσαι. δειτε το και θα καταλαβετε (μμμ αγγιζει καποια δυσκολα θεματα. just so you know) Κράτα το Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2016 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Οκτωβρίου 2016 στις 18:56 Ο Guest 892943: #5.865 11-10-16 18:56 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: Black mirror Πωρωση ομως πραγματικα. Για την ωρα εχουν βγει 2 σεζον (θα βγει κι αλλη) με ιστοριες συνδεδεμενες με την αναπτυξη της τεχνολογιας και πως την χρησιμοποιουμε. Ενδιαφεροντα σεναρια, πολυ καλη σκηνοθεσια και ηθοποιοι. Την ειδα σε μια μερα, πρακτικη που δε θα προτεινα (καθολου) μιας και...ψυχοπλακωνεσαι. δειτε το και θα καταλαβετε (μμμ αγγιζει καποια δυσκολα θεματα. just so you know) Κράτα το Κράτα το Click για ανάπτυξη... Φαίνεται πολύ καλό! Μου θυμίζει λίγο το serial experiments lain που ξεκίνησα πρόσφατα (anime). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2016 στις 02:02 Ο Alan έγραψε: #5.866 13-10-16 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πολύ καλό το 2ο επεισόδιο Westworld, κυρίως λύνει κάποιες απορίες για το τι είναι το Westworld, πως πηγαίνουν εκεί οι πελάτες, πως αλληλεπιδρούν εκεί τα npc (δεν ξέρω πως να τους περιγράψω ακόμα) κλπ. Γενικά ήταν όχι τόσο συναρπαστικό επεισόδιο αλλά ήταν καλό. Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι όμως είναι αν χρειάζεται να βγει 2η σεζόν. Ήδη μιλάνε για 2η σεζόν οι δημιουργοί και μου φαίνεται παράξενο μιας και η ιστορία είναι κάπως μονόπλευρη προς το παρόν. Δηλαδή σε 10 επεισόδια μπορεί να κάνει τέλειο conclusion αυτό που θέλει να δείξει. Click για ανάπτυξη... Ανδροειδή θα τα έλεγα ίσως. Κάπου είδα ότι θα παίξουν σίγουρα μέχρι και 5 seasons. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 14:38 Ο akikos έγραψε: #5.867 25-10-16 14:38 walking dead s07e01 Spoiler Ο Ρικ πήρε αυτό που του άξιζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 14:54 Ο ultraviolence: #5.868 25-10-16 14:54 Αρχική Δημοσίευση από akikos: walking dead s07e01 Spoiler Ο Ρικ πήρε αυτό που του άξιζε. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δεν πήρε απλά αυτό που του άξιζε, πουτάνα τον έκανε ο Νίγκαν. Και ενώ είχαμε κλάψει τον Γκλεν, επέστρεψε και εν τέλει τον έφαγαν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 15:07 Ο juste un instant: #5.869 25-10-16 15:07 He's alive Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 18:35 Η *Serena* έγραψε: #5.870 25-10-16 18:35 Spoiler I LOVE NEGAN. Βλακεία που άλλαξαν λίγο το τι γίνεται σε αυτή τη φάση . Τώρα η Μαγκι θα τα έχει με το Νταρυλ που δεν έκατσε στα αυγά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2016 στις 12:29 Ο Σπυρακος (^^): #5.871 27-10-16 12:29 twd Spoiler Κλαμα ρε φιλε για τον Γκλεν,κλαμα.. Ηταν ο αγαπημενος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2016 στις 22:18 Η whitelioness: #5.872 27-10-16 22:18 ξεκινησα το American horror story: Murder House και δεν μπορεσα να σταματησω. για μενα ειχε τα στοιχεια που τραβουσε σε μια σειρα τρομου. ολοκληρωσα αυτον τον 1ο κυκλο και ειπα να συνεχισω, αλλα... το asylum δεν μου εκανε καμια εντυπωση μονο το οτι ηταν λιγο παλαβιαρα 2 επεισοδια που ειδα και ο 3ος κυκλος με τραβηξε εως το 10 (?) επεισοδιο μεχρι που παραδεχτηκα οτι η υποθεση ειχε ξεφυγει και τ αφησα. τωρα βλεπω τον 6ο και οι ανατριχιλες επανηλθαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2016 στις 03:43 Η Angelique.: #5.873 28-10-16 03:43 Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 00:36 Ο ultraviolence: #5.874 30-10-16 00:36 Αmerican horror story ~ Roanoke Spoiler Αγαπώ αυτή την season. Με έχει καθηλώσει πραγματικά, η ομάδα συγγραφής έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Εαν το βλέπει κανείς απο'δω, ποιος πιστεύετε ότι είναι ο τελευταίος επιζών; Έχω ρίξει τις ελπίδες μου στην Paulson. How to get away with murder Spoiler Xμ, okay, δυνατά επεισόδια δείχνει τώρα τελευταία. Αηδιασα μέχρι αηδίας που Φρανκ πήδηξε την Μπόνι, τέτοιο σημείο απελπισίας πια; Δε μπορώ να βγάλω απ'το μυαλό μου τη σκηνή όπου η Άναλιζ χορεύει στο μπαράκι με την Ιβ Επίσης μου λείπει η Ρεμπέκα and I can't. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 01:10 Ο Johnny15 έγραψε: #5.875 30-10-16 01:10 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Λογικά θα βγει Δεν ξέρουμε πότε, ίσως το επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 12:48 Ο Alan έγραψε: #5.876 30-10-16 12:48 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2016 whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 08:01 Η whitelioness: #5.877 04-11-16 08:01 ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 09:58 Ο Johnny15 έγραψε: #5.878 04-11-16 09:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 13:19 Ο vassilis498: #5.879 04-11-16 13:19 κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει αν είναι να το ξεκινήσει κάποιος καλύτερα πρώτα τη 2η και μετά τη πρώτη μάλλον αυτό θα κάνω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2016 στις 05:11 Η Angelique.: #5.880 06-11-16 05:11 Αρχική Δημοσίευση από Alan: Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Click για ανάπτυξη... Εκτός από γαμάτη πλοκή και ερμηνείες, έχει και τέλειο soundtrack το Peaky Blinders! Πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά που παρέθεσες, έχω δεί και την ταινία Lemony Snicket. Υπάρχει κάτι άλλο upcoming από Netflix? Βλέπω πάρα πολλές σειρές του γενικά. Π.χ. House of cards, Peaky Blinders, Sense8. Όλα τα είδη. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Πρώτη σεζόν από true detective μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Από την δεύτερη είδα λίγα επεισόδια, δεν με κράτησε. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Click για ανάπτυξη... Δεν θα συνεχίσει νομίζω έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πολύ καλό το 2ο επεισόδιο Westworld, κυρίως λύνει κάποιες απορίες για το τι είναι το Westworld, πως πηγαίνουν εκεί οι πελάτες, πως αλληλεπιδρούν εκεί τα npc (δεν ξέρω πως να τους περιγράψω ακόμα) κλπ. Γενικά ήταν όχι τόσο συναρπαστικό επεισόδιο αλλά ήταν καλό. Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι όμως είναι αν χρειάζεται να βγει 2η σεζόν. Ήδη μιλάνε για 2η σεζόν οι δημιουργοί και μου φαίνεται παράξενο μιας και η ιστορία είναι κάπως μονόπλευρη προς το παρόν. Δηλαδή σε 10 επεισόδια μπορεί να κάνει τέλειο conclusion αυτό που θέλει να δείξει. Click για ανάπτυξη... Πιστευω που 2 σεζον θα ηταν ωραιες γιατι θα μπορουσε να εχει ζουμι η ολη ιστορια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2016 στις 18:43 Η whitelioness: #5.864 11-10-16 18:43 Black mirror Πωρωση ομως πραγματικα. Για την ωρα εχουν βγει 2 σεζον (θα βγει κι αλλη) με ιστοριες συνδεδεμενες με την αναπτυξη της τεχνολογιας και πως την χρησιμοποιουμε. Ενδιαφεροντα σεναρια, πολυ καλη σκηνοθεσια και ηθοποιοι. Την ειδα σε μια μερα, πρακτικη που δε θα προτεινα (καθολου) μιας και...ψυχοπλακωνεσαι. δειτε το και θα καταλαβετε (μμμ αγγιζει καποια δυσκολα θεματα. just so you know) Κράτα το Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Οκτωβρίου 2016 Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Οκτωβρίου 2016 στις 18:56 Ο Guest 892943: #5.865 11-10-16 18:56 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: Black mirror Πωρωση ομως πραγματικα. Για την ωρα εχουν βγει 2 σεζον (θα βγει κι αλλη) με ιστοριες συνδεδεμενες με την αναπτυξη της τεχνολογιας και πως την χρησιμοποιουμε. Ενδιαφεροντα σεναρια, πολυ καλη σκηνοθεσια και ηθοποιοι. Την ειδα σε μια μερα, πρακτικη που δε θα προτεινα (καθολου) μιας και...ψυχοπλακωνεσαι. δειτε το και θα καταλαβετε (μμμ αγγιζει καποια δυσκολα θεματα. just so you know) Κράτα το Κράτα το Click για ανάπτυξη... Φαίνεται πολύ καλό! Μου θυμίζει λίγο το serial experiments lain που ξεκίνησα πρόσφατα (anime). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2016 στις 02:02 Ο Alan έγραψε: #5.866 13-10-16 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πολύ καλό το 2ο επεισόδιο Westworld, κυρίως λύνει κάποιες απορίες για το τι είναι το Westworld, πως πηγαίνουν εκεί οι πελάτες, πως αλληλεπιδρούν εκεί τα npc (δεν ξέρω πως να τους περιγράψω ακόμα) κλπ. Γενικά ήταν όχι τόσο συναρπαστικό επεισόδιο αλλά ήταν καλό. Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι όμως είναι αν χρειάζεται να βγει 2η σεζόν. Ήδη μιλάνε για 2η σεζόν οι δημιουργοί και μου φαίνεται παράξενο μιας και η ιστορία είναι κάπως μονόπλευρη προς το παρόν. Δηλαδή σε 10 επεισόδια μπορεί να κάνει τέλειο conclusion αυτό που θέλει να δείξει. Click για ανάπτυξη... Ανδροειδή θα τα έλεγα ίσως. Κάπου είδα ότι θα παίξουν σίγουρα μέχρι και 5 seasons. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 14:38 Ο akikos έγραψε: #5.867 25-10-16 14:38 walking dead s07e01 Spoiler Ο Ρικ πήρε αυτό που του άξιζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 14:54 Ο ultraviolence: #5.868 25-10-16 14:54 Αρχική Δημοσίευση από akikos: walking dead s07e01 Spoiler Ο Ρικ πήρε αυτό που του άξιζε. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δεν πήρε απλά αυτό που του άξιζε, πουτάνα τον έκανε ο Νίγκαν. Και ενώ είχαμε κλάψει τον Γκλεν, επέστρεψε και εν τέλει τον έφαγαν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 15:07 Ο juste un instant: #5.869 25-10-16 15:07 He's alive Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 18:35 Η *Serena* έγραψε: #5.870 25-10-16 18:35 Spoiler I LOVE NEGAN. Βλακεία που άλλαξαν λίγο το τι γίνεται σε αυτή τη φάση . Τώρα η Μαγκι θα τα έχει με το Νταρυλ που δεν έκατσε στα αυγά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2016 στις 12:29 Ο Σπυρακος (^^): #5.871 27-10-16 12:29 twd Spoiler Κλαμα ρε φιλε για τον Γκλεν,κλαμα.. Ηταν ο αγαπημενος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2016 στις 22:18 Η whitelioness: #5.872 27-10-16 22:18 ξεκινησα το American horror story: Murder House και δεν μπορεσα να σταματησω. για μενα ειχε τα στοιχεια που τραβουσε σε μια σειρα τρομου. ολοκληρωσα αυτον τον 1ο κυκλο και ειπα να συνεχισω, αλλα... το asylum δεν μου εκανε καμια εντυπωση μονο το οτι ηταν λιγο παλαβιαρα 2 επεισοδια που ειδα και ο 3ος κυκλος με τραβηξε εως το 10 (?) επεισοδιο μεχρι που παραδεχτηκα οτι η υποθεση ειχε ξεφυγει και τ αφησα. τωρα βλεπω τον 6ο και οι ανατριχιλες επανηλθαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2016 στις 03:43 Η Angelique.: #5.873 28-10-16 03:43 Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 00:36 Ο ultraviolence: #5.874 30-10-16 00:36 Αmerican horror story ~ Roanoke Spoiler Αγαπώ αυτή την season. Με έχει καθηλώσει πραγματικά, η ομάδα συγγραφής έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Εαν το βλέπει κανείς απο'δω, ποιος πιστεύετε ότι είναι ο τελευταίος επιζών; Έχω ρίξει τις ελπίδες μου στην Paulson. How to get away with murder Spoiler Xμ, okay, δυνατά επεισόδια δείχνει τώρα τελευταία. Αηδιασα μέχρι αηδίας που Φρανκ πήδηξε την Μπόνι, τέτοιο σημείο απελπισίας πια; Δε μπορώ να βγάλω απ'το μυαλό μου τη σκηνή όπου η Άναλιζ χορεύει στο μπαράκι με την Ιβ Επίσης μου λείπει η Ρεμπέκα and I can't. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 01:10 Ο Johnny15 έγραψε: #5.875 30-10-16 01:10 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Λογικά θα βγει Δεν ξέρουμε πότε, ίσως το επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 12:48 Ο Alan έγραψε: #5.876 30-10-16 12:48 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2016 whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 08:01 Η whitelioness: #5.877 04-11-16 08:01 ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 09:58 Ο Johnny15 έγραψε: #5.878 04-11-16 09:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 13:19 Ο vassilis498: #5.879 04-11-16 13:19 κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει αν είναι να το ξεκινήσει κάποιος καλύτερα πρώτα τη 2η και μετά τη πρώτη μάλλον αυτό θα κάνω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2016 στις 05:11 Η Angelique.: #5.880 06-11-16 05:11 Αρχική Δημοσίευση από Alan: Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Click για ανάπτυξη... Εκτός από γαμάτη πλοκή και ερμηνείες, έχει και τέλειο soundtrack το Peaky Blinders! Πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά που παρέθεσες, έχω δεί και την ταινία Lemony Snicket. Υπάρχει κάτι άλλο upcoming από Netflix? Βλέπω πάρα πολλές σειρές του γενικά. Π.χ. House of cards, Peaky Blinders, Sense8. Όλα τα είδη. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Πρώτη σεζόν από true detective μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Από την δεύτερη είδα λίγα επεισόδια, δεν με κράτησε. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Click για ανάπτυξη... Δεν θα συνεχίσει νομίζω έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Black mirror Πωρωση ομως πραγματικα. Για την ωρα εχουν βγει 2 σεζον (θα βγει κι αλλη) με ιστοριες συνδεδεμενες με την αναπτυξη της τεχνολογιας και πως την χρησιμοποιουμε. Ενδιαφεροντα σεναρια, πολυ καλη σκηνοθεσια και ηθοποιοι. Την ειδα σε μια μερα, πρακτικη που δε θα προτεινα (καθολου) μιας και...ψυχοπλακωνεσαι. δειτε το και θα καταλαβετε (μμμ αγγιζει καποια δυσκολα θεματα. just so you know) Κράτα το Κράτα το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Οκτωβρίου 2016 στις 18:56 Ο Guest 892943: #5.865 11-10-16 18:56 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: Black mirror Πωρωση ομως πραγματικα. Για την ωρα εχουν βγει 2 σεζον (θα βγει κι αλλη) με ιστοριες συνδεδεμενες με την αναπτυξη της τεχνολογιας και πως την χρησιμοποιουμε. Ενδιαφεροντα σεναρια, πολυ καλη σκηνοθεσια και ηθοποιοι. Την ειδα σε μια μερα, πρακτικη που δε θα προτεινα (καθολου) μιας και...ψυχοπλακωνεσαι. δειτε το και θα καταλαβετε (μμμ αγγιζει καποια δυσκολα θεματα. just so you know) Κράτα το Κράτα το Click για ανάπτυξη... Φαίνεται πολύ καλό! Μου θυμίζει λίγο το serial experiments lain που ξεκίνησα πρόσφατα (anime). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2016 στις 02:02 Ο Alan έγραψε: #5.866 13-10-16 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πολύ καλό το 2ο επεισόδιο Westworld, κυρίως λύνει κάποιες απορίες για το τι είναι το Westworld, πως πηγαίνουν εκεί οι πελάτες, πως αλληλεπιδρούν εκεί τα npc (δεν ξέρω πως να τους περιγράψω ακόμα) κλπ. Γενικά ήταν όχι τόσο συναρπαστικό επεισόδιο αλλά ήταν καλό. Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι όμως είναι αν χρειάζεται να βγει 2η σεζόν. Ήδη μιλάνε για 2η σεζόν οι δημιουργοί και μου φαίνεται παράξενο μιας και η ιστορία είναι κάπως μονόπλευρη προς το παρόν. Δηλαδή σε 10 επεισόδια μπορεί να κάνει τέλειο conclusion αυτό που θέλει να δείξει. Click για ανάπτυξη... Ανδροειδή θα τα έλεγα ίσως. Κάπου είδα ότι θα παίξουν σίγουρα μέχρι και 5 seasons. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 14:38 Ο akikos έγραψε: #5.867 25-10-16 14:38 walking dead s07e01 Spoiler Ο Ρικ πήρε αυτό που του άξιζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 14:54 Ο ultraviolence: #5.868 25-10-16 14:54 Αρχική Δημοσίευση από akikos: walking dead s07e01 Spoiler Ο Ρικ πήρε αυτό που του άξιζε. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δεν πήρε απλά αυτό που του άξιζε, πουτάνα τον έκανε ο Νίγκαν. Και ενώ είχαμε κλάψει τον Γκλεν, επέστρεψε και εν τέλει τον έφαγαν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 15:07 Ο juste un instant: #5.869 25-10-16 15:07 He's alive Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 18:35 Η *Serena* έγραψε: #5.870 25-10-16 18:35 Spoiler I LOVE NEGAN. Βλακεία που άλλαξαν λίγο το τι γίνεται σε αυτή τη φάση . Τώρα η Μαγκι θα τα έχει με το Νταρυλ που δεν έκατσε στα αυγά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2016 στις 12:29 Ο Σπυρακος (^^): #5.871 27-10-16 12:29 twd Spoiler Κλαμα ρε φιλε για τον Γκλεν,κλαμα.. Ηταν ο αγαπημενος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2016 στις 22:18 Η whitelioness: #5.872 27-10-16 22:18 ξεκινησα το American horror story: Murder House και δεν μπορεσα να σταματησω. για μενα ειχε τα στοιχεια που τραβουσε σε μια σειρα τρομου. ολοκληρωσα αυτον τον 1ο κυκλο και ειπα να συνεχισω, αλλα... το asylum δεν μου εκανε καμια εντυπωση μονο το οτι ηταν λιγο παλαβιαρα 2 επεισοδια που ειδα και ο 3ος κυκλος με τραβηξε εως το 10 (?) επεισοδιο μεχρι που παραδεχτηκα οτι η υποθεση ειχε ξεφυγει και τ αφησα. τωρα βλεπω τον 6ο και οι ανατριχιλες επανηλθαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2016 στις 03:43 Η Angelique.: #5.873 28-10-16 03:43 Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 00:36 Ο ultraviolence: #5.874 30-10-16 00:36 Αmerican horror story ~ Roanoke Spoiler Αγαπώ αυτή την season. Με έχει καθηλώσει πραγματικά, η ομάδα συγγραφής έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Εαν το βλέπει κανείς απο'δω, ποιος πιστεύετε ότι είναι ο τελευταίος επιζών; Έχω ρίξει τις ελπίδες μου στην Paulson. How to get away with murder Spoiler Xμ, okay, δυνατά επεισόδια δείχνει τώρα τελευταία. Αηδιασα μέχρι αηδίας που Φρανκ πήδηξε την Μπόνι, τέτοιο σημείο απελπισίας πια; Δε μπορώ να βγάλω απ'το μυαλό μου τη σκηνή όπου η Άναλιζ χορεύει στο μπαράκι με την Ιβ Επίσης μου λείπει η Ρεμπέκα and I can't. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 01:10 Ο Johnny15 έγραψε: #5.875 30-10-16 01:10 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Λογικά θα βγει Δεν ξέρουμε πότε, ίσως το επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 12:48 Ο Alan έγραψε: #5.876 30-10-16 12:48 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2016 whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 08:01 Η whitelioness: #5.877 04-11-16 08:01 ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 09:58 Ο Johnny15 έγραψε: #5.878 04-11-16 09:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 13:19 Ο vassilis498: #5.879 04-11-16 13:19 κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει αν είναι να το ξεκινήσει κάποιος καλύτερα πρώτα τη 2η και μετά τη πρώτη μάλλον αυτό θα κάνω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2016 στις 05:11 Η Angelique.: #5.880 06-11-16 05:11 Αρχική Δημοσίευση από Alan: Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Click για ανάπτυξη... Εκτός από γαμάτη πλοκή και ερμηνείες, έχει και τέλειο soundtrack το Peaky Blinders! Πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά που παρέθεσες, έχω δεί και την ταινία Lemony Snicket. Υπάρχει κάτι άλλο upcoming από Netflix? Βλέπω πάρα πολλές σειρές του γενικά. Π.χ. House of cards, Peaky Blinders, Sense8. Όλα τα είδη. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Πρώτη σεζόν από true detective μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Από την δεύτερη είδα λίγα επεισόδια, δεν με κράτησε. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Click για ανάπτυξη... Δεν θα συνεχίσει νομίζω έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: Black mirror Πωρωση ομως πραγματικα. Για την ωρα εχουν βγει 2 σεζον (θα βγει κι αλλη) με ιστοριες συνδεδεμενες με την αναπτυξη της τεχνολογιας και πως την χρησιμοποιουμε. Ενδιαφεροντα σεναρια, πολυ καλη σκηνοθεσια και ηθοποιοι. Την ειδα σε μια μερα, πρακτικη που δε θα προτεινα (καθολου) μιας και...ψυχοπλακωνεσαι. δειτε το και θα καταλαβετε (μμμ αγγιζει καποια δυσκολα θεματα. just so you know) Κράτα το Κράτα το Click για ανάπτυξη... Φαίνεται πολύ καλό! Μου θυμίζει λίγο το serial experiments lain που ξεκίνησα πρόσφατα (anime). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2016 στις 02:02 Ο Alan έγραψε: #5.866 13-10-16 02:02 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πολύ καλό το 2ο επεισόδιο Westworld, κυρίως λύνει κάποιες απορίες για το τι είναι το Westworld, πως πηγαίνουν εκεί οι πελάτες, πως αλληλεπιδρούν εκεί τα npc (δεν ξέρω πως να τους περιγράψω ακόμα) κλπ. Γενικά ήταν όχι τόσο συναρπαστικό επεισόδιο αλλά ήταν καλό. Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι όμως είναι αν χρειάζεται να βγει 2η σεζόν. Ήδη μιλάνε για 2η σεζόν οι δημιουργοί και μου φαίνεται παράξενο μιας και η ιστορία είναι κάπως μονόπλευρη προς το παρόν. Δηλαδή σε 10 επεισόδια μπορεί να κάνει τέλειο conclusion αυτό που θέλει να δείξει. Click για ανάπτυξη... Ανδροειδή θα τα έλεγα ίσως. Κάπου είδα ότι θα παίξουν σίγουρα μέχρι και 5 seasons. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 14:38 Ο akikos έγραψε: #5.867 25-10-16 14:38 walking dead s07e01 Spoiler Ο Ρικ πήρε αυτό που του άξιζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 14:54 Ο ultraviolence: #5.868 25-10-16 14:54 Αρχική Δημοσίευση από akikos: walking dead s07e01 Spoiler Ο Ρικ πήρε αυτό που του άξιζε. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δεν πήρε απλά αυτό που του άξιζε, πουτάνα τον έκανε ο Νίγκαν. Και ενώ είχαμε κλάψει τον Γκλεν, επέστρεψε και εν τέλει τον έφαγαν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 15:07 Ο juste un instant: #5.869 25-10-16 15:07 He's alive Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 18:35 Η *Serena* έγραψε: #5.870 25-10-16 18:35 Spoiler I LOVE NEGAN. Βλακεία που άλλαξαν λίγο το τι γίνεται σε αυτή τη φάση . Τώρα η Μαγκι θα τα έχει με το Νταρυλ που δεν έκατσε στα αυγά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2016 στις 12:29 Ο Σπυρακος (^^): #5.871 27-10-16 12:29 twd Spoiler Κλαμα ρε φιλε για τον Γκλεν,κλαμα.. Ηταν ο αγαπημενος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2016 στις 22:18 Η whitelioness: #5.872 27-10-16 22:18 ξεκινησα το American horror story: Murder House και δεν μπορεσα να σταματησω. για μενα ειχε τα στοιχεια που τραβουσε σε μια σειρα τρομου. ολοκληρωσα αυτον τον 1ο κυκλο και ειπα να συνεχισω, αλλα... το asylum δεν μου εκανε καμια εντυπωση μονο το οτι ηταν λιγο παλαβιαρα 2 επεισοδια που ειδα και ο 3ος κυκλος με τραβηξε εως το 10 (?) επεισοδιο μεχρι που παραδεχτηκα οτι η υποθεση ειχε ξεφυγει και τ αφησα. τωρα βλεπω τον 6ο και οι ανατριχιλες επανηλθαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2016 στις 03:43 Η Angelique.: #5.873 28-10-16 03:43 Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 00:36 Ο ultraviolence: #5.874 30-10-16 00:36 Αmerican horror story ~ Roanoke Spoiler Αγαπώ αυτή την season. Με έχει καθηλώσει πραγματικά, η ομάδα συγγραφής έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Εαν το βλέπει κανείς απο'δω, ποιος πιστεύετε ότι είναι ο τελευταίος επιζών; Έχω ρίξει τις ελπίδες μου στην Paulson. How to get away with murder Spoiler Xμ, okay, δυνατά επεισόδια δείχνει τώρα τελευταία. Αηδιασα μέχρι αηδίας που Φρανκ πήδηξε την Μπόνι, τέτοιο σημείο απελπισίας πια; Δε μπορώ να βγάλω απ'το μυαλό μου τη σκηνή όπου η Άναλιζ χορεύει στο μπαράκι με την Ιβ Επίσης μου λείπει η Ρεμπέκα and I can't. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 01:10 Ο Johnny15 έγραψε: #5.875 30-10-16 01:10 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Λογικά θα βγει Δεν ξέρουμε πότε, ίσως το επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 12:48 Ο Alan έγραψε: #5.876 30-10-16 12:48 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2016 whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 08:01 Η whitelioness: #5.877 04-11-16 08:01 ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 09:58 Ο Johnny15 έγραψε: #5.878 04-11-16 09:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 13:19 Ο vassilis498: #5.879 04-11-16 13:19 κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει αν είναι να το ξεκινήσει κάποιος καλύτερα πρώτα τη 2η και μετά τη πρώτη μάλλον αυτό θα κάνω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2016 στις 05:11 Η Angelique.: #5.880 06-11-16 05:11 Αρχική Δημοσίευση από Alan: Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Click για ανάπτυξη... Εκτός από γαμάτη πλοκή και ερμηνείες, έχει και τέλειο soundtrack το Peaky Blinders! Πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά που παρέθεσες, έχω δεί και την ταινία Lemony Snicket. Υπάρχει κάτι άλλο upcoming από Netflix? Βλέπω πάρα πολλές σειρές του γενικά. Π.χ. House of cards, Peaky Blinders, Sense8. Όλα τα είδη. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Πρώτη σεζόν από true detective μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Από την δεύτερη είδα λίγα επεισόδια, δεν με κράτησε. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Click για ανάπτυξη... Δεν θα συνεχίσει νομίζω έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Πολύ καλό το 2ο επεισόδιο Westworld, κυρίως λύνει κάποιες απορίες για το τι είναι το Westworld, πως πηγαίνουν εκεί οι πελάτες, πως αλληλεπιδρούν εκεί τα npc (δεν ξέρω πως να τους περιγράψω ακόμα) κλπ. Γενικά ήταν όχι τόσο συναρπαστικό επεισόδιο αλλά ήταν καλό. Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι όμως είναι αν χρειάζεται να βγει 2η σεζόν. Ήδη μιλάνε για 2η σεζόν οι δημιουργοί και μου φαίνεται παράξενο μιας και η ιστορία είναι κάπως μονόπλευρη προς το παρόν. Δηλαδή σε 10 επεισόδια μπορεί να κάνει τέλειο conclusion αυτό που θέλει να δείξει. Click για ανάπτυξη... Ανδροειδή θα τα έλεγα ίσως. Κάπου είδα ότι θα παίξουν σίγουρα μέχρι και 5 seasons. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 14:38 Ο akikos έγραψε: #5.867 25-10-16 14:38 walking dead s07e01 Spoiler Ο Ρικ πήρε αυτό που του άξιζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 14:54 Ο ultraviolence: #5.868 25-10-16 14:54 Αρχική Δημοσίευση από akikos: walking dead s07e01 Spoiler Ο Ρικ πήρε αυτό που του άξιζε. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δεν πήρε απλά αυτό που του άξιζε, πουτάνα τον έκανε ο Νίγκαν. Και ενώ είχαμε κλάψει τον Γκλεν, επέστρεψε και εν τέλει τον έφαγαν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 15:07 Ο juste un instant: #5.869 25-10-16 15:07 He's alive Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 18:35 Η *Serena* έγραψε: #5.870 25-10-16 18:35 Spoiler I LOVE NEGAN. Βλακεία που άλλαξαν λίγο το τι γίνεται σε αυτή τη φάση . Τώρα η Μαγκι θα τα έχει με το Νταρυλ που δεν έκατσε στα αυγά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2016 στις 12:29 Ο Σπυρακος (^^): #5.871 27-10-16 12:29 twd Spoiler Κλαμα ρε φιλε για τον Γκλεν,κλαμα.. Ηταν ο αγαπημενος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2016 στις 22:18 Η whitelioness: #5.872 27-10-16 22:18 ξεκινησα το American horror story: Murder House και δεν μπορεσα να σταματησω. για μενα ειχε τα στοιχεια που τραβουσε σε μια σειρα τρομου. ολοκληρωσα αυτον τον 1ο κυκλο και ειπα να συνεχισω, αλλα... το asylum δεν μου εκανε καμια εντυπωση μονο το οτι ηταν λιγο παλαβιαρα 2 επεισοδια που ειδα και ο 3ος κυκλος με τραβηξε εως το 10 (?) επεισοδιο μεχρι που παραδεχτηκα οτι η υποθεση ειχε ξεφυγει και τ αφησα. τωρα βλεπω τον 6ο και οι ανατριχιλες επανηλθαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2016 στις 03:43 Η Angelique.: #5.873 28-10-16 03:43 Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 00:36 Ο ultraviolence: #5.874 30-10-16 00:36 Αmerican horror story ~ Roanoke Spoiler Αγαπώ αυτή την season. Με έχει καθηλώσει πραγματικά, η ομάδα συγγραφής έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Εαν το βλέπει κανείς απο'δω, ποιος πιστεύετε ότι είναι ο τελευταίος επιζών; Έχω ρίξει τις ελπίδες μου στην Paulson. How to get away with murder Spoiler Xμ, okay, δυνατά επεισόδια δείχνει τώρα τελευταία. Αηδιασα μέχρι αηδίας που Φρανκ πήδηξε την Μπόνι, τέτοιο σημείο απελπισίας πια; Δε μπορώ να βγάλω απ'το μυαλό μου τη σκηνή όπου η Άναλιζ χορεύει στο μπαράκι με την Ιβ Επίσης μου λείπει η Ρεμπέκα and I can't. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 01:10 Ο Johnny15 έγραψε: #5.875 30-10-16 01:10 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Λογικά θα βγει Δεν ξέρουμε πότε, ίσως το επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 12:48 Ο Alan έγραψε: #5.876 30-10-16 12:48 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2016 whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 08:01 Η whitelioness: #5.877 04-11-16 08:01 ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 09:58 Ο Johnny15 έγραψε: #5.878 04-11-16 09:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 13:19 Ο vassilis498: #5.879 04-11-16 13:19 κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει αν είναι να το ξεκινήσει κάποιος καλύτερα πρώτα τη 2η και μετά τη πρώτη μάλλον αυτό θα κάνω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2016 στις 05:11 Η Angelique.: #5.880 06-11-16 05:11 Αρχική Δημοσίευση από Alan: Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Click για ανάπτυξη... Εκτός από γαμάτη πλοκή και ερμηνείες, έχει και τέλειο soundtrack το Peaky Blinders! Πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά που παρέθεσες, έχω δεί και την ταινία Lemony Snicket. Υπάρχει κάτι άλλο upcoming από Netflix? Βλέπω πάρα πολλές σειρές του γενικά. Π.χ. House of cards, Peaky Blinders, Sense8. Όλα τα είδη. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Πρώτη σεζόν από true detective μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Από την δεύτερη είδα λίγα επεισόδια, δεν με κράτησε. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Click για ανάπτυξη... Δεν θα συνεχίσει νομίζω έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
walking dead s07e01 Spoiler Ο Ρικ πήρε αυτό που του άξιζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 14:54 Ο ultraviolence: #5.868 25-10-16 14:54 Αρχική Δημοσίευση από akikos: walking dead s07e01 Spoiler Ο Ρικ πήρε αυτό που του άξιζε. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δεν πήρε απλά αυτό που του άξιζε, πουτάνα τον έκανε ο Νίγκαν. Και ενώ είχαμε κλάψει τον Γκλεν, επέστρεψε και εν τέλει τον έφαγαν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 15:07 Ο juste un instant: #5.869 25-10-16 15:07 He's alive Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 18:35 Η *Serena* έγραψε: #5.870 25-10-16 18:35 Spoiler I LOVE NEGAN. Βλακεία που άλλαξαν λίγο το τι γίνεται σε αυτή τη φάση . Τώρα η Μαγκι θα τα έχει με το Νταρυλ που δεν έκατσε στα αυγά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2016 στις 12:29 Ο Σπυρακος (^^): #5.871 27-10-16 12:29 twd Spoiler Κλαμα ρε φιλε για τον Γκλεν,κλαμα.. Ηταν ο αγαπημενος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2016 στις 22:18 Η whitelioness: #5.872 27-10-16 22:18 ξεκινησα το American horror story: Murder House και δεν μπορεσα να σταματησω. για μενα ειχε τα στοιχεια που τραβουσε σε μια σειρα τρομου. ολοκληρωσα αυτον τον 1ο κυκλο και ειπα να συνεχισω, αλλα... το asylum δεν μου εκανε καμια εντυπωση μονο το οτι ηταν λιγο παλαβιαρα 2 επεισοδια που ειδα και ο 3ος κυκλος με τραβηξε εως το 10 (?) επεισοδιο μεχρι που παραδεχτηκα οτι η υποθεση ειχε ξεφυγει και τ αφησα. τωρα βλεπω τον 6ο και οι ανατριχιλες επανηλθαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2016 στις 03:43 Η Angelique.: #5.873 28-10-16 03:43 Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 00:36 Ο ultraviolence: #5.874 30-10-16 00:36 Αmerican horror story ~ Roanoke Spoiler Αγαπώ αυτή την season. Με έχει καθηλώσει πραγματικά, η ομάδα συγγραφής έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Εαν το βλέπει κανείς απο'δω, ποιος πιστεύετε ότι είναι ο τελευταίος επιζών; Έχω ρίξει τις ελπίδες μου στην Paulson. How to get away with murder Spoiler Xμ, okay, δυνατά επεισόδια δείχνει τώρα τελευταία. Αηδιασα μέχρι αηδίας που Φρανκ πήδηξε την Μπόνι, τέτοιο σημείο απελπισίας πια; Δε μπορώ να βγάλω απ'το μυαλό μου τη σκηνή όπου η Άναλιζ χορεύει στο μπαράκι με την Ιβ Επίσης μου λείπει η Ρεμπέκα and I can't. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 01:10 Ο Johnny15 έγραψε: #5.875 30-10-16 01:10 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Λογικά θα βγει Δεν ξέρουμε πότε, ίσως το επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 12:48 Ο Alan έγραψε: #5.876 30-10-16 12:48 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2016 whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 08:01 Η whitelioness: #5.877 04-11-16 08:01 ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 09:58 Ο Johnny15 έγραψε: #5.878 04-11-16 09:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 13:19 Ο vassilis498: #5.879 04-11-16 13:19 κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει αν είναι να το ξεκινήσει κάποιος καλύτερα πρώτα τη 2η και μετά τη πρώτη μάλλον αυτό θα κάνω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2016 στις 05:11 Η Angelique.: #5.880 06-11-16 05:11 Αρχική Δημοσίευση από Alan: Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Click για ανάπτυξη... Εκτός από γαμάτη πλοκή και ερμηνείες, έχει και τέλειο soundtrack το Peaky Blinders! Πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά που παρέθεσες, έχω δεί και την ταινία Lemony Snicket. Υπάρχει κάτι άλλο upcoming από Netflix? Βλέπω πάρα πολλές σειρές του γενικά. Π.χ. House of cards, Peaky Blinders, Sense8. Όλα τα είδη. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Πρώτη σεζόν από true detective μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Από την δεύτερη είδα λίγα επεισόδια, δεν με κράτησε. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Click για ανάπτυξη... Δεν θα συνεχίσει νομίζω έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: walking dead s07e01 Spoiler Ο Ρικ πήρε αυτό που του άξιζε. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δεν πήρε απλά αυτό που του άξιζε, πουτάνα τον έκανε ο Νίγκαν. Και ενώ είχαμε κλάψει τον Γκλεν, επέστρεψε και εν τέλει τον έφαγαν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 15:07 Ο juste un instant: #5.869 25-10-16 15:07 He's alive Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 18:35 Η *Serena* έγραψε: #5.870 25-10-16 18:35 Spoiler I LOVE NEGAN. Βλακεία που άλλαξαν λίγο το τι γίνεται σε αυτή τη φάση . Τώρα η Μαγκι θα τα έχει με το Νταρυλ που δεν έκατσε στα αυγά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2016 στις 12:29 Ο Σπυρακος (^^): #5.871 27-10-16 12:29 twd Spoiler Κλαμα ρε φιλε για τον Γκλεν,κλαμα.. Ηταν ο αγαπημενος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2016 στις 22:18 Η whitelioness: #5.872 27-10-16 22:18 ξεκινησα το American horror story: Murder House και δεν μπορεσα να σταματησω. για μενα ειχε τα στοιχεια που τραβουσε σε μια σειρα τρομου. ολοκληρωσα αυτον τον 1ο κυκλο και ειπα να συνεχισω, αλλα... το asylum δεν μου εκανε καμια εντυπωση μονο το οτι ηταν λιγο παλαβιαρα 2 επεισοδια που ειδα και ο 3ος κυκλος με τραβηξε εως το 10 (?) επεισοδιο μεχρι που παραδεχτηκα οτι η υποθεση ειχε ξεφυγει και τ αφησα. τωρα βλεπω τον 6ο και οι ανατριχιλες επανηλθαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2016 στις 03:43 Η Angelique.: #5.873 28-10-16 03:43 Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 00:36 Ο ultraviolence: #5.874 30-10-16 00:36 Αmerican horror story ~ Roanoke Spoiler Αγαπώ αυτή την season. Με έχει καθηλώσει πραγματικά, η ομάδα συγγραφής έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Εαν το βλέπει κανείς απο'δω, ποιος πιστεύετε ότι είναι ο τελευταίος επιζών; Έχω ρίξει τις ελπίδες μου στην Paulson. How to get away with murder Spoiler Xμ, okay, δυνατά επεισόδια δείχνει τώρα τελευταία. Αηδιασα μέχρι αηδίας που Φρανκ πήδηξε την Μπόνι, τέτοιο σημείο απελπισίας πια; Δε μπορώ να βγάλω απ'το μυαλό μου τη σκηνή όπου η Άναλιζ χορεύει στο μπαράκι με την Ιβ Επίσης μου λείπει η Ρεμπέκα and I can't. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 01:10 Ο Johnny15 έγραψε: #5.875 30-10-16 01:10 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Λογικά θα βγει Δεν ξέρουμε πότε, ίσως το επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 12:48 Ο Alan έγραψε: #5.876 30-10-16 12:48 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2016 whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 08:01 Η whitelioness: #5.877 04-11-16 08:01 ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 09:58 Ο Johnny15 έγραψε: #5.878 04-11-16 09:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 13:19 Ο vassilis498: #5.879 04-11-16 13:19 κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει αν είναι να το ξεκινήσει κάποιος καλύτερα πρώτα τη 2η και μετά τη πρώτη μάλλον αυτό θα κάνω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2016 στις 05:11 Η Angelique.: #5.880 06-11-16 05:11 Αρχική Δημοσίευση από Alan: Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Click για ανάπτυξη... Εκτός από γαμάτη πλοκή και ερμηνείες, έχει και τέλειο soundtrack το Peaky Blinders! Πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά που παρέθεσες, έχω δεί και την ταινία Lemony Snicket. Υπάρχει κάτι άλλο upcoming από Netflix? Βλέπω πάρα πολλές σειρές του γενικά. Π.χ. House of cards, Peaky Blinders, Sense8. Όλα τα είδη. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Πρώτη σεζόν από true detective μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Από την δεύτερη είδα λίγα επεισόδια, δεν με κράτησε. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Click για ανάπτυξη... Δεν θα συνεχίσει νομίζω έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
He's alive Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 25 Οκτωβρίου 2016 στις 18:35 Η *Serena* έγραψε: #5.870 25-10-16 18:35 Spoiler I LOVE NEGAN. Βλακεία που άλλαξαν λίγο το τι γίνεται σε αυτή τη φάση . Τώρα η Μαγκι θα τα έχει με το Νταρυλ που δεν έκατσε στα αυγά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2016 στις 12:29 Ο Σπυρακος (^^): #5.871 27-10-16 12:29 twd Spoiler Κλαμα ρε φιλε για τον Γκλεν,κλαμα.. Ηταν ο αγαπημενος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2016 στις 22:18 Η whitelioness: #5.872 27-10-16 22:18 ξεκινησα το American horror story: Murder House και δεν μπορεσα να σταματησω. για μενα ειχε τα στοιχεια που τραβουσε σε μια σειρα τρομου. ολοκληρωσα αυτον τον 1ο κυκλο και ειπα να συνεχισω, αλλα... το asylum δεν μου εκανε καμια εντυπωση μονο το οτι ηταν λιγο παλαβιαρα 2 επεισοδια που ειδα και ο 3ος κυκλος με τραβηξε εως το 10 (?) επεισοδιο μεχρι που παραδεχτηκα οτι η υποθεση ειχε ξεφυγει και τ αφησα. τωρα βλεπω τον 6ο και οι ανατριχιλες επανηλθαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2016 στις 03:43 Η Angelique.: #5.873 28-10-16 03:43 Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 00:36 Ο ultraviolence: #5.874 30-10-16 00:36 Αmerican horror story ~ Roanoke Spoiler Αγαπώ αυτή την season. Με έχει καθηλώσει πραγματικά, η ομάδα συγγραφής έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Εαν το βλέπει κανείς απο'δω, ποιος πιστεύετε ότι είναι ο τελευταίος επιζών; Έχω ρίξει τις ελπίδες μου στην Paulson. How to get away with murder Spoiler Xμ, okay, δυνατά επεισόδια δείχνει τώρα τελευταία. Αηδιασα μέχρι αηδίας που Φρανκ πήδηξε την Μπόνι, τέτοιο σημείο απελπισίας πια; Δε μπορώ να βγάλω απ'το μυαλό μου τη σκηνή όπου η Άναλιζ χορεύει στο μπαράκι με την Ιβ Επίσης μου λείπει η Ρεμπέκα and I can't. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 01:10 Ο Johnny15 έγραψε: #5.875 30-10-16 01:10 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Λογικά θα βγει Δεν ξέρουμε πότε, ίσως το επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 12:48 Ο Alan έγραψε: #5.876 30-10-16 12:48 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2016 whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 08:01 Η whitelioness: #5.877 04-11-16 08:01 ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 09:58 Ο Johnny15 έγραψε: #5.878 04-11-16 09:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 13:19 Ο vassilis498: #5.879 04-11-16 13:19 κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει αν είναι να το ξεκινήσει κάποιος καλύτερα πρώτα τη 2η και μετά τη πρώτη μάλλον αυτό θα κάνω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2016 στις 05:11 Η Angelique.: #5.880 06-11-16 05:11 Αρχική Δημοσίευση από Alan: Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Click για ανάπτυξη... Εκτός από γαμάτη πλοκή και ερμηνείες, έχει και τέλειο soundtrack το Peaky Blinders! Πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά που παρέθεσες, έχω δεί και την ταινία Lemony Snicket. Υπάρχει κάτι άλλο upcoming από Netflix? Βλέπω πάρα πολλές σειρές του γενικά. Π.χ. House of cards, Peaky Blinders, Sense8. Όλα τα είδη. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Πρώτη σεζόν από true detective μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Από την δεύτερη είδα λίγα επεισόδια, δεν με κράτησε. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Click για ανάπτυξη... Δεν θα συνεχίσει νομίζω έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Spoiler I LOVE NEGAN. Βλακεία που άλλαξαν λίγο το τι γίνεται σε αυτή τη φάση . Τώρα η Μαγκι θα τα έχει με το Νταρυλ που δεν έκατσε στα αυγά του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2016 στις 12:29 Ο Σπυρακος (^^): #5.871 27-10-16 12:29 twd Spoiler Κλαμα ρε φιλε για τον Γκλεν,κλαμα.. Ηταν ο αγαπημενος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2016 στις 22:18 Η whitelioness: #5.872 27-10-16 22:18 ξεκινησα το American horror story: Murder House και δεν μπορεσα να σταματησω. για μενα ειχε τα στοιχεια που τραβουσε σε μια σειρα τρομου. ολοκληρωσα αυτον τον 1ο κυκλο και ειπα να συνεχισω, αλλα... το asylum δεν μου εκανε καμια εντυπωση μονο το οτι ηταν λιγο παλαβιαρα 2 επεισοδια που ειδα και ο 3ος κυκλος με τραβηξε εως το 10 (?) επεισοδιο μεχρι που παραδεχτηκα οτι η υποθεση ειχε ξεφυγει και τ αφησα. τωρα βλεπω τον 6ο και οι ανατριχιλες επανηλθαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2016 στις 03:43 Η Angelique.: #5.873 28-10-16 03:43 Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 00:36 Ο ultraviolence: #5.874 30-10-16 00:36 Αmerican horror story ~ Roanoke Spoiler Αγαπώ αυτή την season. Με έχει καθηλώσει πραγματικά, η ομάδα συγγραφής έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Εαν το βλέπει κανείς απο'δω, ποιος πιστεύετε ότι είναι ο τελευταίος επιζών; Έχω ρίξει τις ελπίδες μου στην Paulson. How to get away with murder Spoiler Xμ, okay, δυνατά επεισόδια δείχνει τώρα τελευταία. Αηδιασα μέχρι αηδίας που Φρανκ πήδηξε την Μπόνι, τέτοιο σημείο απελπισίας πια; Δε μπορώ να βγάλω απ'το μυαλό μου τη σκηνή όπου η Άναλιζ χορεύει στο μπαράκι με την Ιβ Επίσης μου λείπει η Ρεμπέκα and I can't. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 01:10 Ο Johnny15 έγραψε: #5.875 30-10-16 01:10 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Λογικά θα βγει Δεν ξέρουμε πότε, ίσως το επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 12:48 Ο Alan έγραψε: #5.876 30-10-16 12:48 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2016 whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 08:01 Η whitelioness: #5.877 04-11-16 08:01 ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 09:58 Ο Johnny15 έγραψε: #5.878 04-11-16 09:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 13:19 Ο vassilis498: #5.879 04-11-16 13:19 κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει αν είναι να το ξεκινήσει κάποιος καλύτερα πρώτα τη 2η και μετά τη πρώτη μάλλον αυτό θα κάνω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2016 στις 05:11 Η Angelique.: #5.880 06-11-16 05:11 Αρχική Δημοσίευση από Alan: Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Click για ανάπτυξη... Εκτός από γαμάτη πλοκή και ερμηνείες, έχει και τέλειο soundtrack το Peaky Blinders! Πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά που παρέθεσες, έχω δεί και την ταινία Lemony Snicket. Υπάρχει κάτι άλλο upcoming από Netflix? Βλέπω πάρα πολλές σειρές του γενικά. Π.χ. House of cards, Peaky Blinders, Sense8. Όλα τα είδη. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Πρώτη σεζόν από true detective μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Από την δεύτερη είδα λίγα επεισόδια, δεν με κράτησε. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Click για ανάπτυξη... Δεν θα συνεχίσει νομίζω έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
twd Spoiler Κλαμα ρε φιλε για τον Γκλεν,κλαμα.. Ηταν ο αγαπημενος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2016 στις 22:18 Η whitelioness: #5.872 27-10-16 22:18 ξεκινησα το American horror story: Murder House και δεν μπορεσα να σταματησω. για μενα ειχε τα στοιχεια που τραβουσε σε μια σειρα τρομου. ολοκληρωσα αυτον τον 1ο κυκλο και ειπα να συνεχισω, αλλα... το asylum δεν μου εκανε καμια εντυπωση μονο το οτι ηταν λιγο παλαβιαρα 2 επεισοδια που ειδα και ο 3ος κυκλος με τραβηξε εως το 10 (?) επεισοδιο μεχρι που παραδεχτηκα οτι η υποθεση ειχε ξεφυγει και τ αφησα. τωρα βλεπω τον 6ο και οι ανατριχιλες επανηλθαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2016 στις 03:43 Η Angelique.: #5.873 28-10-16 03:43 Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 00:36 Ο ultraviolence: #5.874 30-10-16 00:36 Αmerican horror story ~ Roanoke Spoiler Αγαπώ αυτή την season. Με έχει καθηλώσει πραγματικά, η ομάδα συγγραφής έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Εαν το βλέπει κανείς απο'δω, ποιος πιστεύετε ότι είναι ο τελευταίος επιζών; Έχω ρίξει τις ελπίδες μου στην Paulson. How to get away with murder Spoiler Xμ, okay, δυνατά επεισόδια δείχνει τώρα τελευταία. Αηδιασα μέχρι αηδίας που Φρανκ πήδηξε την Μπόνι, τέτοιο σημείο απελπισίας πια; Δε μπορώ να βγάλω απ'το μυαλό μου τη σκηνή όπου η Άναλιζ χορεύει στο μπαράκι με την Ιβ Επίσης μου λείπει η Ρεμπέκα and I can't. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 01:10 Ο Johnny15 έγραψε: #5.875 30-10-16 01:10 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Λογικά θα βγει Δεν ξέρουμε πότε, ίσως το επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 12:48 Ο Alan έγραψε: #5.876 30-10-16 12:48 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2016 whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 08:01 Η whitelioness: #5.877 04-11-16 08:01 ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 09:58 Ο Johnny15 έγραψε: #5.878 04-11-16 09:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 13:19 Ο vassilis498: #5.879 04-11-16 13:19 κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει αν είναι να το ξεκινήσει κάποιος καλύτερα πρώτα τη 2η και μετά τη πρώτη μάλλον αυτό θα κάνω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2016 στις 05:11 Η Angelique.: #5.880 06-11-16 05:11 Αρχική Δημοσίευση από Alan: Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Click για ανάπτυξη... Εκτός από γαμάτη πλοκή και ερμηνείες, έχει και τέλειο soundtrack το Peaky Blinders! Πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά που παρέθεσες, έχω δεί και την ταινία Lemony Snicket. Υπάρχει κάτι άλλο upcoming από Netflix? Βλέπω πάρα πολλές σειρές του γενικά. Π.χ. House of cards, Peaky Blinders, Sense8. Όλα τα είδη. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Πρώτη σεζόν από true detective μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Από την δεύτερη είδα λίγα επεισόδια, δεν με κράτησε. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Click για ανάπτυξη... Δεν θα συνεχίσει νομίζω έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ξεκινησα το American horror story: Murder House και δεν μπορεσα να σταματησω. για μενα ειχε τα στοιχεια που τραβουσε σε μια σειρα τρομου. ολοκληρωσα αυτον τον 1ο κυκλο και ειπα να συνεχισω, αλλα... το asylum δεν μου εκανε καμια εντυπωση μονο το οτι ηταν λιγο παλαβιαρα 2 επεισοδια που ειδα και ο 3ος κυκλος με τραβηξε εως το 10 (?) επεισοδιο μεχρι που παραδεχτηκα οτι η υποθεση ειχε ξεφυγει και τ αφησα. τωρα βλεπω τον 6ο και οι ανατριχιλες επανηλθαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2016 στις 03:43 Η Angelique.: #5.873 28-10-16 03:43 Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 00:36 Ο ultraviolence: #5.874 30-10-16 00:36 Αmerican horror story ~ Roanoke Spoiler Αγαπώ αυτή την season. Με έχει καθηλώσει πραγματικά, η ομάδα συγγραφής έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Εαν το βλέπει κανείς απο'δω, ποιος πιστεύετε ότι είναι ο τελευταίος επιζών; Έχω ρίξει τις ελπίδες μου στην Paulson. How to get away with murder Spoiler Xμ, okay, δυνατά επεισόδια δείχνει τώρα τελευταία. Αηδιασα μέχρι αηδίας που Φρανκ πήδηξε την Μπόνι, τέτοιο σημείο απελπισίας πια; Δε μπορώ να βγάλω απ'το μυαλό μου τη σκηνή όπου η Άναλιζ χορεύει στο μπαράκι με την Ιβ Επίσης μου λείπει η Ρεμπέκα and I can't. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 01:10 Ο Johnny15 έγραψε: #5.875 30-10-16 01:10 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Λογικά θα βγει Δεν ξέρουμε πότε, ίσως το επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 12:48 Ο Alan έγραψε: #5.876 30-10-16 12:48 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2016 whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 08:01 Η whitelioness: #5.877 04-11-16 08:01 ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 09:58 Ο Johnny15 έγραψε: #5.878 04-11-16 09:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 13:19 Ο vassilis498: #5.879 04-11-16 13:19 κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει αν είναι να το ξεκινήσει κάποιος καλύτερα πρώτα τη 2η και μετά τη πρώτη μάλλον αυτό θα κάνω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2016 στις 05:11 Η Angelique.: #5.880 06-11-16 05:11 Αρχική Δημοσίευση από Alan: Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Click για ανάπτυξη... Εκτός από γαμάτη πλοκή και ερμηνείες, έχει και τέλειο soundtrack το Peaky Blinders! Πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά που παρέθεσες, έχω δεί και την ταινία Lemony Snicket. Υπάρχει κάτι άλλο upcoming από Netflix? Βλέπω πάρα πολλές σειρές του γενικά. Π.χ. House of cards, Peaky Blinders, Sense8. Όλα τα είδη. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Πρώτη σεζόν από true detective μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Από την δεύτερη είδα λίγα επεισόδια, δεν με κράτησε. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Click για ανάπτυξη... Δεν θα συνεχίσει νομίζω έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 00:36 Ο ultraviolence: #5.874 30-10-16 00:36 Αmerican horror story ~ Roanoke Spoiler Αγαπώ αυτή την season. Με έχει καθηλώσει πραγματικά, η ομάδα συγγραφής έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Εαν το βλέπει κανείς απο'δω, ποιος πιστεύετε ότι είναι ο τελευταίος επιζών; Έχω ρίξει τις ελπίδες μου στην Paulson. How to get away with murder Spoiler Xμ, okay, δυνατά επεισόδια δείχνει τώρα τελευταία. Αηδιασα μέχρι αηδίας που Φρανκ πήδηξε την Μπόνι, τέτοιο σημείο απελπισίας πια; Δε μπορώ να βγάλω απ'το μυαλό μου τη σκηνή όπου η Άναλιζ χορεύει στο μπαράκι με την Ιβ Επίσης μου λείπει η Ρεμπέκα and I can't. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 01:10 Ο Johnny15 έγραψε: #5.875 30-10-16 01:10 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Λογικά θα βγει Δεν ξέρουμε πότε, ίσως το επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 12:48 Ο Alan έγραψε: #5.876 30-10-16 12:48 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2016 whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 08:01 Η whitelioness: #5.877 04-11-16 08:01 ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 09:58 Ο Johnny15 έγραψε: #5.878 04-11-16 09:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 13:19 Ο vassilis498: #5.879 04-11-16 13:19 κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει αν είναι να το ξεκινήσει κάποιος καλύτερα πρώτα τη 2η και μετά τη πρώτη μάλλον αυτό θα κάνω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2016 στις 05:11 Η Angelique.: #5.880 06-11-16 05:11 Αρχική Δημοσίευση από Alan: Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Click για ανάπτυξη... Εκτός από γαμάτη πλοκή και ερμηνείες, έχει και τέλειο soundtrack το Peaky Blinders! Πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά που παρέθεσες, έχω δεί και την ταινία Lemony Snicket. Υπάρχει κάτι άλλο upcoming από Netflix? Βλέπω πάρα πολλές σειρές του γενικά. Π.χ. House of cards, Peaky Blinders, Sense8. Όλα τα είδη. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Πρώτη σεζόν από true detective μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Από την δεύτερη είδα λίγα επεισόδια, δεν με κράτησε. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Click για ανάπτυξη... Δεν θα συνεχίσει νομίζω έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αmerican horror story ~ Roanoke Spoiler Αγαπώ αυτή την season. Με έχει καθηλώσει πραγματικά, η ομάδα συγγραφής έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Εαν το βλέπει κανείς απο'δω, ποιος πιστεύετε ότι είναι ο τελευταίος επιζών; Έχω ρίξει τις ελπίδες μου στην Paulson. How to get away with murder Spoiler Xμ, okay, δυνατά επεισόδια δείχνει τώρα τελευταία. Αηδιασα μέχρι αηδίας που Φρανκ πήδηξε την Μπόνι, τέτοιο σημείο απελπισίας πια; Δε μπορώ να βγάλω απ'το μυαλό μου τη σκηνή όπου η Άναλιζ χορεύει στο μπαράκι με την Ιβ Επίσης μου λείπει η Ρεμπέκα and I can't. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 01:10 Ο Johnny15 έγραψε: #5.875 30-10-16 01:10 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Λογικά θα βγει Δεν ξέρουμε πότε, ίσως το επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 12:48 Ο Alan έγραψε: #5.876 30-10-16 12:48 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2016 whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 08:01 Η whitelioness: #5.877 04-11-16 08:01 ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 09:58 Ο Johnny15 έγραψε: #5.878 04-11-16 09:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 13:19 Ο vassilis498: #5.879 04-11-16 13:19 κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει αν είναι να το ξεκινήσει κάποιος καλύτερα πρώτα τη 2η και μετά τη πρώτη μάλλον αυτό θα κάνω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2016 στις 05:11 Η Angelique.: #5.880 06-11-16 05:11 Αρχική Δημοσίευση από Alan: Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Click για ανάπτυξη... Εκτός από γαμάτη πλοκή και ερμηνείες, έχει και τέλειο soundtrack το Peaky Blinders! Πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά που παρέθεσες, έχω δεί και την ταινία Lemony Snicket. Υπάρχει κάτι άλλο upcoming από Netflix? Βλέπω πάρα πολλές σειρές του γενικά. Π.χ. House of cards, Peaky Blinders, Sense8. Όλα τα είδη. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Πρώτη σεζόν από true detective μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Από την δεύτερη είδα λίγα επεισόδια, δεν με κράτησε. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Click για ανάπτυξη... Δεν θα συνεχίσει νομίζω έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Λογικά θα βγει Δεν ξέρουμε πότε, ίσως το επόμενο εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alan Δραστήριο μέλος Ο Alan δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 696 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2016 στις 12:48 Ο Alan έγραψε: #5.876 30-10-16 12:48 Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Οκτωβρίου 2016 whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 08:01 Η whitelioness: #5.877 04-11-16 08:01 ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 09:58 Ο Johnny15 έγραψε: #5.878 04-11-16 09:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 13:19 Ο vassilis498: #5.879 04-11-16 13:19 κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει αν είναι να το ξεκινήσει κάποιος καλύτερα πρώτα τη 2η και μετά τη πρώτη μάλλον αυτό θα κάνω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2016 στις 05:11 Η Angelique.: #5.880 06-11-16 05:11 Αρχική Δημοσίευση από Alan: Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Click για ανάπτυξη... Εκτός από γαμάτη πλοκή και ερμηνείες, έχει και τέλειο soundtrack το Peaky Blinders! Πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά που παρέθεσες, έχω δεί και την ταινία Lemony Snicket. Υπάρχει κάτι άλλο upcoming από Netflix? Βλέπω πάρα πολλές σειρές του γενικά. Π.χ. House of cards, Peaky Blinders, Sense8. Όλα τα είδη. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Πρώτη σεζόν από true detective μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Από την δεύτερη είδα λίγα επεισόδια, δεν με κράτησε. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Click για ανάπτυξη... Δεν θα συνεχίσει νομίζω έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aegloswen: Βλέπει κανένας Peaky Blinders;! Ξέρετε αν θα συνεχίσει και 4η σεζον; Click για ανάπτυξη... Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 08:01 Η whitelioness: #5.877 04-11-16 08:01 ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 09:58 Ο Johnny15 έγραψε: #5.878 04-11-16 09:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 13:19 Ο vassilis498: #5.879 04-11-16 13:19 κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει αν είναι να το ξεκινήσει κάποιος καλύτερα πρώτα τη 2η και μετά τη πρώτη μάλλον αυτό θα κάνω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2016 στις 05:11 Η Angelique.: #5.880 06-11-16 05:11 Αρχική Δημοσίευση από Alan: Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Click για ανάπτυξη... Εκτός από γαμάτη πλοκή και ερμηνείες, έχει και τέλειο soundtrack το Peaky Blinders! Πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά που παρέθεσες, έχω δεί και την ταινία Lemony Snicket. Υπάρχει κάτι άλλο upcoming από Netflix? Βλέπω πάρα πολλές σειρές του γενικά. Π.χ. House of cards, Peaky Blinders, Sense8. Όλα τα είδη. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Πρώτη σεζόν από true detective μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Από την δεύτερη είδα λίγα επεισόδια, δεν με κράτησε. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Click για ανάπτυξη... Δεν θα συνεχίσει νομίζω έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 09:58 Ο Johnny15 έγραψε: #5.878 04-11-16 09:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 13:19 Ο vassilis498: #5.879 04-11-16 13:19 κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει αν είναι να το ξεκινήσει κάποιος καλύτερα πρώτα τη 2η και μετά τη πρώτη μάλλον αυτό θα κάνω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2016 στις 05:11 Η Angelique.: #5.880 06-11-16 05:11 Αρχική Δημοσίευση από Alan: Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Click για ανάπτυξη... Εκτός από γαμάτη πλοκή και ερμηνείες, έχει και τέλειο soundtrack το Peaky Blinders! Πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά που παρέθεσες, έχω δεί και την ταινία Lemony Snicket. Υπάρχει κάτι άλλο upcoming από Netflix? Βλέπω πάρα πολλές σειρές του γενικά. Π.χ. House of cards, Peaky Blinders, Sense8. Όλα τα είδη. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Πρώτη σεζόν από true detective μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Από την δεύτερη είδα λίγα επεισόδια, δεν με κράτησε. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Click για ανάπτυξη... Δεν θα συνεχίσει νομίζω έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2016 στις 13:19 Ο vassilis498: #5.879 04-11-16 13:19 κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει αν είναι να το ξεκινήσει κάποιος καλύτερα πρώτα τη 2η και μετά τη πρώτη μάλλον αυτό θα κάνω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2016 στις 05:11 Η Angelique.: #5.880 06-11-16 05:11 Αρχική Δημοσίευση από Alan: Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Click για ανάπτυξη... Εκτός από γαμάτη πλοκή και ερμηνείες, έχει και τέλειο soundtrack το Peaky Blinders! Πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά που παρέθεσες, έχω δεί και την ταινία Lemony Snicket. Υπάρχει κάτι άλλο upcoming από Netflix? Βλέπω πάρα πολλές σειρές του γενικά. Π.χ. House of cards, Peaky Blinders, Sense8. Όλα τα είδη. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Πρώτη σεζόν από true detective μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Από την δεύτερη είδα λίγα επεισόδια, δεν με κράτησε. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Click για ανάπτυξη... Δεν θα συνεχίσει νομίζω έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 292 293 294 295 296 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 294 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
κι εγώ τα ίδια έχω ακούσει αν είναι να το ξεκινήσει κάποιος καλύτερα πρώτα τη 2η και μετά τη πρώτη μάλλον αυτό θα κάνω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2016 στις 05:11 Η Angelique.: #5.880 06-11-16 05:11 Αρχική Δημοσίευση από Alan: Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Click για ανάπτυξη... Εκτός από γαμάτη πλοκή και ερμηνείες, έχει και τέλειο soundtrack το Peaky Blinders! Πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά που παρέθεσες, έχω δεί και την ταινία Lemony Snicket. Υπάρχει κάτι άλλο upcoming από Netflix? Βλέπω πάρα πολλές σειρές του γενικά. Π.χ. House of cards, Peaky Blinders, Sense8. Όλα τα είδη. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Πρώτη σεζόν από true detective μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Από την δεύτερη είδα λίγα επεισόδια, δεν με κράτησε. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Click για ανάπτυξη... Δεν θα συνεχίσει νομίζω έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Alan: Μες στο 2017, λογικά προς Απρίλιο. Coming soon: A Series of Unfortunate Events Click για ανάπτυξη... Εκτός από γαμάτη πλοκή και ερμηνείες, έχει και τέλειο soundtrack το Peaky Blinders! Πολύ ενδιαφέρουσα η σειρά που παρέθεσες, έχω δεί και την ταινία Lemony Snicket. Υπάρχει κάτι άλλο upcoming από Netflix? Βλέπω πάρα πολλές σειρές του γενικά. Π.χ. House of cards, Peaky Blinders, Sense8. Όλα τα είδη. Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειδα σε μια καθισια την πρωτη σεζον του true detective (δεν ξερω κατα ποσο πλεον ειμαι περηφανη για κατορθωμα τετοιου ειδους αλλα τεσπα) my god ηταν καταπληκτικο και δυσκολο σε σημεια να δεις λογω περιεχομενου αλλα οι ερμηνειες και η υποθεση πιστευω το αξιζαν ειδα λιγο απο πρωτο επ. 2ης σεζον. μμμμ δεν ξερω εαν τη συνεχισω - πολυ ψηλα στανταρ εθεσε η πρωτη Click για ανάπτυξη... Πρώτη σεζόν από true detective μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Από την δεύτερη είδα λίγα επεισόδια, δεν με κράτησε. Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Δεν είναι καθόλου σαν την πρώτη, αρκετά κατώτερη. Ωστόσο δεν προσπαθεί να αντιγράψει την πρώτη, έχει τελείως διαφορετικό feeling. Καλή σειρά είναι και η 2η σεζόν απλά καμιά σχέση με την 1η. Click για ανάπτυξη... Δεν θα συνεχίσει νομίζω έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.