Ξεκινώ από το αρνητικό: Η ιστορία για την καταστροφή του κόσμου είναι τελείως προχειρογραμμένη, rushed, και ηλίθια. Έτσι είναι
Τα καλά: Το πως δένει η πρώτη commander και αυτό το AI που βγήκε από την Λέξα ήταν καταπληκτικό. Αν το καλοσκεφτείτε αυτό είναι που υποτίθεται ότι θα έσωζε τον κόσμο, δηλαδή με λίγα λόγια η commander των γήινων είναι η υποτιθέμενη σωτήρας, ή κάτι τέτοιο καταλαβαίνω τέλος πάντων. Ωστόσο αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι η αρχηγός έχει δική της θέληση και σκέφτεται για τον εαυτό της, δηλαδή η AI δεν συμβάλλει σε τίποτα, απλώς επιλέγει τον επόμενο leader πράγμα που μου φαίνεται παράξενο, ίσως να αποκαλύψει ακόμη περισσότερα πράγματα στη συνέχεια. Τέλος 2 πράγματα για τα οποία δεν μίλησε, τι έγινε με τον όγδοο διαγωνιζόμενο που η Λέξα απέφυγε να μιλήσει (ίσως το δούμε στην τελετή στο άλλο επεισόδιο), και πως ακριβώς εκείνος ο σύμβουλος συνεννοήθηκε με το AI. Κάτι του είπε και αυτό μπήκε σε εκείνο το κουτάκι. Φιλαράκια είναι; Επιτέλους μας είπε πάντως πως ακριβώς διαλέγει το "πνεύμα" του ηγέτη τους τον επόμενο ηγέτη. Έλεγα θα είναι καμιά μαλακία, ευτυχώς αποδείχτηκε καλό.
Γενικά είμαι πολύ hyped για το επόμενο επεισόδιο, γιατί το ποιος θα βγει commander θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο.