*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2015 στις 21:29 Η *Serena* έγραψε: #5.401 12-10-15 21:29 Πολύ δυνατή η πρεμιέρα του walking dead! Μακάρι να συνεχισει έτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2015 στις 02:02 Ο Σπυρακος (^^): #5.402 14-10-15 02:02 Αρχική Δημοσίευση από miss marple: [/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER] όντως αυτό με τα κουκούλια δεν είνια μεγάλη βλακεία??? πάντως εγώ δε θα μπορούσα να μη τη δω ρε συ...όσο κατώτερη κι αν είναι, θα θελα να την ολοκληρώσω τη σειρά Click για ανάπτυξη... Μου χανε σπασει τα νευρα.. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Πολύ δυνατή η πρεμιέρα του walking dead! Μακάρι να συνεχισει έτσι!! Click για ανάπτυξη... Απο τις καλυτερες πρεμιερες που εχω δει..χωρις πλακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2015 στις 02:14 Ο palio_melos: #5.403 14-10-15 02:14 Παίζει να 'μαι ο μόνος που βλέπει Castle εδώ πέρα Η σεζόν του ξεκίνησε με δυο δυνατά επεισόδια, αν και έχωσε και μελό μέσα. Homeland: Σε κάθε πρώτα επεισόδια βαριέμαι μέχρι να μπει στο ζουμί. Ελπίζω όσο περνάει ο καιρός και προχωράει το πράγμα να έχουμε μία season αντάξια της 4ης που ήταν η προσωπική μου αγαπημένη. TBBT και Modern Family: Κλασσικά πράγματα, ντάξει. Έχουν γίνει σειρές που δεν περιμένεις κάτι καινούριο, απλά τις βλέπεις λίγο από συνήθεια, λίγο για να περνάει η ώρα. Σύντομα θα ξεκινήσω Heroes Reborn, και ελπίζω να είναι αξιόλογο. Ένα είδος "συνέχειας" του Heroes, που μου άρεσε αρκετά όσο παιζόταν. (Ήταν και η δεύτερη που ξεκίνησα μετά το Lost, έχει ξεχωριστή θέση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2015 στις 09:54 Ο Johnny15 έγραψε: #5.404 14-10-15 09:54 Ρε παιδιά το Homeland είναι καλό; Έχω δει μόνο την πρώτη σεζόν αλλά έχω ακούσει ότι από την τρίτη και μετά χαλάει τόσο πολύ που έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για να δω ακόμα και την δεύτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2015 στις 15:31 Η miss marple: #5.405 14-10-15 15:31 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Παίζει να 'μαι ο μόνος που βλέπει Castle εδώ πέρα Η σεζόν του ξεκίνησε με δυο δυνατά επεισόδια, αν και έχωσε και μελό μέσα. Click για ανάπτυξη... όχι, όχι δεν είσαι ο μόνος!! έχω δει φανατικά τις πρώτες 5 σεζόν, την 6η λίγο πιο χλιαρά και την 7η μόνο ως τη μέση....μετά την εξαφάνιση του castle ξενέρωσα για να μαι ειλικρινής...τώρα όμως χαζεύω 8η και φαίνεται κάπως καλύτερη από την 7η.. Spoiler από τότε που τελείωσε η ιστορία με τον μπράκεν χάλασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 02:43 Ο Σπυρακος (^^): #5.406 17-10-15 02:43 AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Οκτωβρίου 2015 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 10:20 Ο akikos έγραψε: #5.407 17-10-15 10:20 Πολύ καλό το πρώτο επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 15:26 Η Emilouko έγραψε: #5.408 17-10-15 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Click για ανάπτυξη... Spoiler Νομίζω ότι ο 5ος κύκλος είναι ο καλύτερος . Μ'αρέσει που έβαλαν τον Peters σε τέτοιο ρόλο. Συνήθως ήταν ο cute guy της σειράς. Ναι και εγώ έτσι τα κατάλαβα. Και τα παιδιά νομίζω τα μικρά είναι βρικόλακες και η gaga τρέφεται που κ που από το αίμα τους.Μάλλον είναι πολύ καλό; Δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 15:54 Η Alma Libre: #5.409 17-10-15 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Νομίζω ότι ο 5ος κύκλος είναι ο καλύτερος . Μ'αρέσει που έβαλαν τον Peters σε τέτοιο ρόλο. Συνήθως ήταν ο cute guy της σειράς. Ναι και εγώ έτσι τα κατάλαβα. Και τα παιδιά νομίζω τα μικρά είναι βρικόλακες και η gaga τρέφεται που κ που από το αίμα τους.Μάλλον είναι πολύ καλό; Δεν ξερω. Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 16:08 Η Emilouko έγραψε: #5.410 17-10-15 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αχνε ωραίος κ ο Tristan αλλα too bad guy για τα γουστα μου . Για άνθρωπος μου κάνει αλλά θα δείξει Όλα πάνε στον Peters Ρε πραγματικα όσο πάει είναι και καλύτερη.Έχω να ενθουσιαστώ έτσι από 2ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 16:55 Ο Κομνηνός έγραψε: #5.411 17-10-15 16:55 το χει ριξει η αμερικη στις σειρες ε! βλεπω βγαινουν με το τσουβαλι λογικα επειδη απασχολουν κατα κανονα ασημους ηθοποιους(αν και απο ενα σημειο και μετα,μετα απο τυχουσα επιτυχια υποθετω πληρωνονται αδρα) το κοστος ειναι μικροτερο ανα επεισοδιο και φερνει μεγαλυτερα κερδη η τηλεοπτικη διαφημιση/θεαση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 18:28 Η Alma Libre: #5.412 17-10-15 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Αχνε ωραίος κ ο Tristan αλλα too bad guy για τα γουστα μου . Για άνθρωπος μου κάνει αλλά θα δείξει Όλα πάνε στον Peters Ρε πραγματικα όσο πάει είναι και καλύτερη.Έχω να ενθουσιαστώ έτσι από 2ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε θεωρώ πως ο Kyle του ταίριαζε τόσο πάντως. Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα, tbh. Νιώθω πως βλέπω ξανά το Asylum. Μιλάμε για τέτοια συναισθήματα! Supernatural S11E02 Spoiler ΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΡΕΕΕ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 18:53 Ο Signor Positivo: #5.413 17-10-15 18:53 Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 22:34 Η Alma Libre: #5.414 17-10-15 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Click για ανάπτυξη... To Doctor Who είναι αγάπη! Απο τις αγαπημένες μου σειρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jucticeee Νεοφερμένο μέλος Η jucticeee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 01:35 Η jucticeee: #5.415 18-10-15 01:35 εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 14:11 Η Alma Libre: #5.416 18-10-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Τη θεωρώ άνετα ισάξια του Asylum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 17:13 Ο Σπυρακος (^^): #5.417 19-10-15 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... AHS Spoiler Ε λογικα ανθρωπος ειναι ξερω γω;;p Ετσι κι αλλιως η θεματολογια του season 5 ειναι η εξαρτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.834 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 18:04 Ο ultraviolence: #5.418 19-10-15 18:04 The walking dead Spoiler Περίμενα να πεθάνει κάποιος από τους βασικούς ρόλους για να'μαι ειλικρινής.Όπως φάνηκε ο Morgan τους ήξερε αυτούς που έκαναν την επιδρομή,κάτι έχει παιχτεί μεταξύ τους.Η άρνηση του για το όπλο παίζει να συνδέεται με το ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει το γιο του.Το θέμα είναι ότι οκ,έφυγαν εν τέλει αυτοί αλλά μη ξεχνάμε ότι κάτι ζόμπι ακολουθούσαν τον ήχο της κόρνας!Η Carol με την κουκούλα σαν αναρχική πολύ badass! To μείον του επεισοδiου ήταν η γκουρμεδιά με τη χελώνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 19:04 Ο timonierhs: #5.419 19-10-15 19:04 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 22:57 Ο Σπυρακος (^^): #5.420 19-10-15 22:57 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Click για ανάπτυξη... Συνδεεται με την 1η ,δε ξερω αν και με καποια αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ δυνατή η πρεμιέρα του walking dead! Μακάρι να συνεχισει έτσι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2015 στις 02:02 Ο Σπυρακος (^^): #5.402 14-10-15 02:02 Αρχική Δημοσίευση από miss marple: [/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER] όντως αυτό με τα κουκούλια δεν είνια μεγάλη βλακεία??? πάντως εγώ δε θα μπορούσα να μη τη δω ρε συ...όσο κατώτερη κι αν είναι, θα θελα να την ολοκληρώσω τη σειρά Click για ανάπτυξη... Μου χανε σπασει τα νευρα.. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Πολύ δυνατή η πρεμιέρα του walking dead! Μακάρι να συνεχισει έτσι!! Click για ανάπτυξη... Απο τις καλυτερες πρεμιερες που εχω δει..χωρις πλακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2015 στις 02:14 Ο palio_melos: #5.403 14-10-15 02:14 Παίζει να 'μαι ο μόνος που βλέπει Castle εδώ πέρα Η σεζόν του ξεκίνησε με δυο δυνατά επεισόδια, αν και έχωσε και μελό μέσα. Homeland: Σε κάθε πρώτα επεισόδια βαριέμαι μέχρι να μπει στο ζουμί. Ελπίζω όσο περνάει ο καιρός και προχωράει το πράγμα να έχουμε μία season αντάξια της 4ης που ήταν η προσωπική μου αγαπημένη. TBBT και Modern Family: Κλασσικά πράγματα, ντάξει. Έχουν γίνει σειρές που δεν περιμένεις κάτι καινούριο, απλά τις βλέπεις λίγο από συνήθεια, λίγο για να περνάει η ώρα. Σύντομα θα ξεκινήσω Heroes Reborn, και ελπίζω να είναι αξιόλογο. Ένα είδος "συνέχειας" του Heroes, που μου άρεσε αρκετά όσο παιζόταν. (Ήταν και η δεύτερη που ξεκίνησα μετά το Lost, έχει ξεχωριστή θέση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2015 στις 09:54 Ο Johnny15 έγραψε: #5.404 14-10-15 09:54 Ρε παιδιά το Homeland είναι καλό; Έχω δει μόνο την πρώτη σεζόν αλλά έχω ακούσει ότι από την τρίτη και μετά χαλάει τόσο πολύ που έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για να δω ακόμα και την δεύτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2015 στις 15:31 Η miss marple: #5.405 14-10-15 15:31 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Παίζει να 'μαι ο μόνος που βλέπει Castle εδώ πέρα Η σεζόν του ξεκίνησε με δυο δυνατά επεισόδια, αν και έχωσε και μελό μέσα. Click για ανάπτυξη... όχι, όχι δεν είσαι ο μόνος!! έχω δει φανατικά τις πρώτες 5 σεζόν, την 6η λίγο πιο χλιαρά και την 7η μόνο ως τη μέση....μετά την εξαφάνιση του castle ξενέρωσα για να μαι ειλικρινής...τώρα όμως χαζεύω 8η και φαίνεται κάπως καλύτερη από την 7η.. Spoiler από τότε που τελείωσε η ιστορία με τον μπράκεν χάλασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 02:43 Ο Σπυρακος (^^): #5.406 17-10-15 02:43 AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Οκτωβρίου 2015 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 10:20 Ο akikos έγραψε: #5.407 17-10-15 10:20 Πολύ καλό το πρώτο επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 15:26 Η Emilouko έγραψε: #5.408 17-10-15 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Click για ανάπτυξη... Spoiler Νομίζω ότι ο 5ος κύκλος είναι ο καλύτερος . Μ'αρέσει που έβαλαν τον Peters σε τέτοιο ρόλο. Συνήθως ήταν ο cute guy της σειράς. Ναι και εγώ έτσι τα κατάλαβα. Και τα παιδιά νομίζω τα μικρά είναι βρικόλακες και η gaga τρέφεται που κ που από το αίμα τους.Μάλλον είναι πολύ καλό; Δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 15:54 Η Alma Libre: #5.409 17-10-15 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Νομίζω ότι ο 5ος κύκλος είναι ο καλύτερος . Μ'αρέσει που έβαλαν τον Peters σε τέτοιο ρόλο. Συνήθως ήταν ο cute guy της σειράς. Ναι και εγώ έτσι τα κατάλαβα. Και τα παιδιά νομίζω τα μικρά είναι βρικόλακες και η gaga τρέφεται που κ που από το αίμα τους.Μάλλον είναι πολύ καλό; Δεν ξερω. Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 16:08 Η Emilouko έγραψε: #5.410 17-10-15 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αχνε ωραίος κ ο Tristan αλλα too bad guy για τα γουστα μου . Για άνθρωπος μου κάνει αλλά θα δείξει Όλα πάνε στον Peters Ρε πραγματικα όσο πάει είναι και καλύτερη.Έχω να ενθουσιαστώ έτσι από 2ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 16:55 Ο Κομνηνός έγραψε: #5.411 17-10-15 16:55 το χει ριξει η αμερικη στις σειρες ε! βλεπω βγαινουν με το τσουβαλι λογικα επειδη απασχολουν κατα κανονα ασημους ηθοποιους(αν και απο ενα σημειο και μετα,μετα απο τυχουσα επιτυχια υποθετω πληρωνονται αδρα) το κοστος ειναι μικροτερο ανα επεισοδιο και φερνει μεγαλυτερα κερδη η τηλεοπτικη διαφημιση/θεαση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 18:28 Η Alma Libre: #5.412 17-10-15 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Αχνε ωραίος κ ο Tristan αλλα too bad guy για τα γουστα μου . Για άνθρωπος μου κάνει αλλά θα δείξει Όλα πάνε στον Peters Ρε πραγματικα όσο πάει είναι και καλύτερη.Έχω να ενθουσιαστώ έτσι από 2ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε θεωρώ πως ο Kyle του ταίριαζε τόσο πάντως. Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα, tbh. Νιώθω πως βλέπω ξανά το Asylum. Μιλάμε για τέτοια συναισθήματα! Supernatural S11E02 Spoiler ΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΡΕΕΕ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 18:53 Ο Signor Positivo: #5.413 17-10-15 18:53 Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 22:34 Η Alma Libre: #5.414 17-10-15 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Click για ανάπτυξη... To Doctor Who είναι αγάπη! Απο τις αγαπημένες μου σειρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jucticeee Νεοφερμένο μέλος Η jucticeee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 01:35 Η jucticeee: #5.415 18-10-15 01:35 εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 14:11 Η Alma Libre: #5.416 18-10-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Τη θεωρώ άνετα ισάξια του Asylum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 17:13 Ο Σπυρακος (^^): #5.417 19-10-15 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... AHS Spoiler Ε λογικα ανθρωπος ειναι ξερω γω;;p Ετσι κι αλλιως η θεματολογια του season 5 ειναι η εξαρτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.834 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 18:04 Ο ultraviolence: #5.418 19-10-15 18:04 The walking dead Spoiler Περίμενα να πεθάνει κάποιος από τους βασικούς ρόλους για να'μαι ειλικρινής.Όπως φάνηκε ο Morgan τους ήξερε αυτούς που έκαναν την επιδρομή,κάτι έχει παιχτεί μεταξύ τους.Η άρνηση του για το όπλο παίζει να συνδέεται με το ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει το γιο του.Το θέμα είναι ότι οκ,έφυγαν εν τέλει αυτοί αλλά μη ξεχνάμε ότι κάτι ζόμπι ακολουθούσαν τον ήχο της κόρνας!Η Carol με την κουκούλα σαν αναρχική πολύ badass! To μείον του επεισοδiου ήταν η γκουρμεδιά με τη χελώνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 19:04 Ο timonierhs: #5.419 19-10-15 19:04 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 22:57 Ο Σπυρακος (^^): #5.420 19-10-15 22:57 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Click για ανάπτυξη... Συνδεεται με την 1η ,δε ξερω αν και με καποια αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miss marple: [/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER] όντως αυτό με τα κουκούλια δεν είνια μεγάλη βλακεία??? πάντως εγώ δε θα μπορούσα να μη τη δω ρε συ...όσο κατώτερη κι αν είναι, θα θελα να την ολοκληρώσω τη σειρά Click για ανάπτυξη... Μου χανε σπασει τα νευρα.. Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Πολύ δυνατή η πρεμιέρα του walking dead! Μακάρι να συνεχισει έτσι!! Click για ανάπτυξη... Απο τις καλυτερες πρεμιερες που εχω δει..χωρις πλακα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2015 στις 02:14 Ο palio_melos: #5.403 14-10-15 02:14 Παίζει να 'μαι ο μόνος που βλέπει Castle εδώ πέρα Η σεζόν του ξεκίνησε με δυο δυνατά επεισόδια, αν και έχωσε και μελό μέσα. Homeland: Σε κάθε πρώτα επεισόδια βαριέμαι μέχρι να μπει στο ζουμί. Ελπίζω όσο περνάει ο καιρός και προχωράει το πράγμα να έχουμε μία season αντάξια της 4ης που ήταν η προσωπική μου αγαπημένη. TBBT και Modern Family: Κλασσικά πράγματα, ντάξει. Έχουν γίνει σειρές που δεν περιμένεις κάτι καινούριο, απλά τις βλέπεις λίγο από συνήθεια, λίγο για να περνάει η ώρα. Σύντομα θα ξεκινήσω Heroes Reborn, και ελπίζω να είναι αξιόλογο. Ένα είδος "συνέχειας" του Heroes, που μου άρεσε αρκετά όσο παιζόταν. (Ήταν και η δεύτερη που ξεκίνησα μετά το Lost, έχει ξεχωριστή θέση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2015 στις 09:54 Ο Johnny15 έγραψε: #5.404 14-10-15 09:54 Ρε παιδιά το Homeland είναι καλό; Έχω δει μόνο την πρώτη σεζόν αλλά έχω ακούσει ότι από την τρίτη και μετά χαλάει τόσο πολύ που έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για να δω ακόμα και την δεύτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2015 στις 15:31 Η miss marple: #5.405 14-10-15 15:31 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Παίζει να 'μαι ο μόνος που βλέπει Castle εδώ πέρα Η σεζόν του ξεκίνησε με δυο δυνατά επεισόδια, αν και έχωσε και μελό μέσα. Click για ανάπτυξη... όχι, όχι δεν είσαι ο μόνος!! έχω δει φανατικά τις πρώτες 5 σεζόν, την 6η λίγο πιο χλιαρά και την 7η μόνο ως τη μέση....μετά την εξαφάνιση του castle ξενέρωσα για να μαι ειλικρινής...τώρα όμως χαζεύω 8η και φαίνεται κάπως καλύτερη από την 7η.. Spoiler από τότε που τελείωσε η ιστορία με τον μπράκεν χάλασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 02:43 Ο Σπυρακος (^^): #5.406 17-10-15 02:43 AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Οκτωβρίου 2015 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 10:20 Ο akikos έγραψε: #5.407 17-10-15 10:20 Πολύ καλό το πρώτο επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 15:26 Η Emilouko έγραψε: #5.408 17-10-15 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Click για ανάπτυξη... Spoiler Νομίζω ότι ο 5ος κύκλος είναι ο καλύτερος . Μ'αρέσει που έβαλαν τον Peters σε τέτοιο ρόλο. Συνήθως ήταν ο cute guy της σειράς. Ναι και εγώ έτσι τα κατάλαβα. Και τα παιδιά νομίζω τα μικρά είναι βρικόλακες και η gaga τρέφεται που κ που από το αίμα τους.Μάλλον είναι πολύ καλό; Δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 15:54 Η Alma Libre: #5.409 17-10-15 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Νομίζω ότι ο 5ος κύκλος είναι ο καλύτερος . Μ'αρέσει που έβαλαν τον Peters σε τέτοιο ρόλο. Συνήθως ήταν ο cute guy της σειράς. Ναι και εγώ έτσι τα κατάλαβα. Και τα παιδιά νομίζω τα μικρά είναι βρικόλακες και η gaga τρέφεται που κ που από το αίμα τους.Μάλλον είναι πολύ καλό; Δεν ξερω. Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 16:08 Η Emilouko έγραψε: #5.410 17-10-15 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αχνε ωραίος κ ο Tristan αλλα too bad guy για τα γουστα μου . Για άνθρωπος μου κάνει αλλά θα δείξει Όλα πάνε στον Peters Ρε πραγματικα όσο πάει είναι και καλύτερη.Έχω να ενθουσιαστώ έτσι από 2ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 16:55 Ο Κομνηνός έγραψε: #5.411 17-10-15 16:55 το χει ριξει η αμερικη στις σειρες ε! βλεπω βγαινουν με το τσουβαλι λογικα επειδη απασχολουν κατα κανονα ασημους ηθοποιους(αν και απο ενα σημειο και μετα,μετα απο τυχουσα επιτυχια υποθετω πληρωνονται αδρα) το κοστος ειναι μικροτερο ανα επεισοδιο και φερνει μεγαλυτερα κερδη η τηλεοπτικη διαφημιση/θεαση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 18:28 Η Alma Libre: #5.412 17-10-15 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Αχνε ωραίος κ ο Tristan αλλα too bad guy για τα γουστα μου . Για άνθρωπος μου κάνει αλλά θα δείξει Όλα πάνε στον Peters Ρε πραγματικα όσο πάει είναι και καλύτερη.Έχω να ενθουσιαστώ έτσι από 2ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε θεωρώ πως ο Kyle του ταίριαζε τόσο πάντως. Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα, tbh. Νιώθω πως βλέπω ξανά το Asylum. Μιλάμε για τέτοια συναισθήματα! Supernatural S11E02 Spoiler ΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΡΕΕΕ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 18:53 Ο Signor Positivo: #5.413 17-10-15 18:53 Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 22:34 Η Alma Libre: #5.414 17-10-15 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Click για ανάπτυξη... To Doctor Who είναι αγάπη! Απο τις αγαπημένες μου σειρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jucticeee Νεοφερμένο μέλος Η jucticeee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 01:35 Η jucticeee: #5.415 18-10-15 01:35 εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 14:11 Η Alma Libre: #5.416 18-10-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Τη θεωρώ άνετα ισάξια του Asylum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 17:13 Ο Σπυρακος (^^): #5.417 19-10-15 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... AHS Spoiler Ε λογικα ανθρωπος ειναι ξερω γω;;p Ετσι κι αλλιως η θεματολογια του season 5 ειναι η εξαρτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.834 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 18:04 Ο ultraviolence: #5.418 19-10-15 18:04 The walking dead Spoiler Περίμενα να πεθάνει κάποιος από τους βασικούς ρόλους για να'μαι ειλικρινής.Όπως φάνηκε ο Morgan τους ήξερε αυτούς που έκαναν την επιδρομή,κάτι έχει παιχτεί μεταξύ τους.Η άρνηση του για το όπλο παίζει να συνδέεται με το ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει το γιο του.Το θέμα είναι ότι οκ,έφυγαν εν τέλει αυτοί αλλά μη ξεχνάμε ότι κάτι ζόμπι ακολουθούσαν τον ήχο της κόρνας!Η Carol με την κουκούλα σαν αναρχική πολύ badass! To μείον του επεισοδiου ήταν η γκουρμεδιά με τη χελώνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 19:04 Ο timonierhs: #5.419 19-10-15 19:04 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 22:57 Ο Σπυρακος (^^): #5.420 19-10-15 22:57 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Click για ανάπτυξη... Συνδεεται με την 1η ,δε ξερω αν και με καποια αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παίζει να 'μαι ο μόνος που βλέπει Castle εδώ πέρα Η σεζόν του ξεκίνησε με δυο δυνατά επεισόδια, αν και έχωσε και μελό μέσα. Homeland: Σε κάθε πρώτα επεισόδια βαριέμαι μέχρι να μπει στο ζουμί. Ελπίζω όσο περνάει ο καιρός και προχωράει το πράγμα να έχουμε μία season αντάξια της 4ης που ήταν η προσωπική μου αγαπημένη. TBBT και Modern Family: Κλασσικά πράγματα, ντάξει. Έχουν γίνει σειρές που δεν περιμένεις κάτι καινούριο, απλά τις βλέπεις λίγο από συνήθεια, λίγο για να περνάει η ώρα. Σύντομα θα ξεκινήσω Heroes Reborn, και ελπίζω να είναι αξιόλογο. Ένα είδος "συνέχειας" του Heroes, που μου άρεσε αρκετά όσο παιζόταν. (Ήταν και η δεύτερη που ξεκίνησα μετά το Lost, έχει ξεχωριστή θέση ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2015 στις 09:54 Ο Johnny15 έγραψε: #5.404 14-10-15 09:54 Ρε παιδιά το Homeland είναι καλό; Έχω δει μόνο την πρώτη σεζόν αλλά έχω ακούσει ότι από την τρίτη και μετά χαλάει τόσο πολύ που έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για να δω ακόμα και την δεύτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2015 στις 15:31 Η miss marple: #5.405 14-10-15 15:31 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Παίζει να 'μαι ο μόνος που βλέπει Castle εδώ πέρα Η σεζόν του ξεκίνησε με δυο δυνατά επεισόδια, αν και έχωσε και μελό μέσα. Click για ανάπτυξη... όχι, όχι δεν είσαι ο μόνος!! έχω δει φανατικά τις πρώτες 5 σεζόν, την 6η λίγο πιο χλιαρά και την 7η μόνο ως τη μέση....μετά την εξαφάνιση του castle ξενέρωσα για να μαι ειλικρινής...τώρα όμως χαζεύω 8η και φαίνεται κάπως καλύτερη από την 7η.. Spoiler από τότε που τελείωσε η ιστορία με τον μπράκεν χάλασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 02:43 Ο Σπυρακος (^^): #5.406 17-10-15 02:43 AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Οκτωβρίου 2015 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 10:20 Ο akikos έγραψε: #5.407 17-10-15 10:20 Πολύ καλό το πρώτο επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 15:26 Η Emilouko έγραψε: #5.408 17-10-15 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Click για ανάπτυξη... Spoiler Νομίζω ότι ο 5ος κύκλος είναι ο καλύτερος . Μ'αρέσει που έβαλαν τον Peters σε τέτοιο ρόλο. Συνήθως ήταν ο cute guy της σειράς. Ναι και εγώ έτσι τα κατάλαβα. Και τα παιδιά νομίζω τα μικρά είναι βρικόλακες και η gaga τρέφεται που κ που από το αίμα τους.Μάλλον είναι πολύ καλό; Δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 15:54 Η Alma Libre: #5.409 17-10-15 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Νομίζω ότι ο 5ος κύκλος είναι ο καλύτερος . Μ'αρέσει που έβαλαν τον Peters σε τέτοιο ρόλο. Συνήθως ήταν ο cute guy της σειράς. Ναι και εγώ έτσι τα κατάλαβα. Και τα παιδιά νομίζω τα μικρά είναι βρικόλακες και η gaga τρέφεται που κ που από το αίμα τους.Μάλλον είναι πολύ καλό; Δεν ξερω. Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 16:08 Η Emilouko έγραψε: #5.410 17-10-15 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αχνε ωραίος κ ο Tristan αλλα too bad guy για τα γουστα μου . Για άνθρωπος μου κάνει αλλά θα δείξει Όλα πάνε στον Peters Ρε πραγματικα όσο πάει είναι και καλύτερη.Έχω να ενθουσιαστώ έτσι από 2ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 16:55 Ο Κομνηνός έγραψε: #5.411 17-10-15 16:55 το χει ριξει η αμερικη στις σειρες ε! βλεπω βγαινουν με το τσουβαλι λογικα επειδη απασχολουν κατα κανονα ασημους ηθοποιους(αν και απο ενα σημειο και μετα,μετα απο τυχουσα επιτυχια υποθετω πληρωνονται αδρα) το κοστος ειναι μικροτερο ανα επεισοδιο και φερνει μεγαλυτερα κερδη η τηλεοπτικη διαφημιση/θεαση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 18:28 Η Alma Libre: #5.412 17-10-15 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Αχνε ωραίος κ ο Tristan αλλα too bad guy για τα γουστα μου . Για άνθρωπος μου κάνει αλλά θα δείξει Όλα πάνε στον Peters Ρε πραγματικα όσο πάει είναι και καλύτερη.Έχω να ενθουσιαστώ έτσι από 2ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε θεωρώ πως ο Kyle του ταίριαζε τόσο πάντως. Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα, tbh. Νιώθω πως βλέπω ξανά το Asylum. Μιλάμε για τέτοια συναισθήματα! Supernatural S11E02 Spoiler ΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΡΕΕΕ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 18:53 Ο Signor Positivo: #5.413 17-10-15 18:53 Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 22:34 Η Alma Libre: #5.414 17-10-15 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Click για ανάπτυξη... To Doctor Who είναι αγάπη! Απο τις αγαπημένες μου σειρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jucticeee Νεοφερμένο μέλος Η jucticeee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 01:35 Η jucticeee: #5.415 18-10-15 01:35 εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 14:11 Η Alma Libre: #5.416 18-10-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Τη θεωρώ άνετα ισάξια του Asylum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 17:13 Ο Σπυρακος (^^): #5.417 19-10-15 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... AHS Spoiler Ε λογικα ανθρωπος ειναι ξερω γω;;p Ετσι κι αλλιως η θεματολογια του season 5 ειναι η εξαρτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.834 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 18:04 Ο ultraviolence: #5.418 19-10-15 18:04 The walking dead Spoiler Περίμενα να πεθάνει κάποιος από τους βασικούς ρόλους για να'μαι ειλικρινής.Όπως φάνηκε ο Morgan τους ήξερε αυτούς που έκαναν την επιδρομή,κάτι έχει παιχτεί μεταξύ τους.Η άρνηση του για το όπλο παίζει να συνδέεται με το ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει το γιο του.Το θέμα είναι ότι οκ,έφυγαν εν τέλει αυτοί αλλά μη ξεχνάμε ότι κάτι ζόμπι ακολουθούσαν τον ήχο της κόρνας!Η Carol με την κουκούλα σαν αναρχική πολύ badass! To μείον του επεισοδiου ήταν η γκουρμεδιά με τη χελώνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 19:04 Ο timonierhs: #5.419 19-10-15 19:04 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 22:57 Ο Σπυρακος (^^): #5.420 19-10-15 22:57 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Click για ανάπτυξη... Συνδεεται με την 1η ,δε ξερω αν και με καποια αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά το Homeland είναι καλό; Έχω δει μόνο την πρώτη σεζόν αλλά έχω ακούσει ότι από την τρίτη και μετά χαλάει τόσο πολύ που έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για να δω ακόμα και την δεύτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miss marple Πολύ δραστήριο μέλος Η miss marple δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 859 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2015 στις 15:31 Η miss marple: #5.405 14-10-15 15:31 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Παίζει να 'μαι ο μόνος που βλέπει Castle εδώ πέρα Η σεζόν του ξεκίνησε με δυο δυνατά επεισόδια, αν και έχωσε και μελό μέσα. Click για ανάπτυξη... όχι, όχι δεν είσαι ο μόνος!! έχω δει φανατικά τις πρώτες 5 σεζόν, την 6η λίγο πιο χλιαρά και την 7η μόνο ως τη μέση....μετά την εξαφάνιση του castle ξενέρωσα για να μαι ειλικρινής...τώρα όμως χαζεύω 8η και φαίνεται κάπως καλύτερη από την 7η.. Spoiler από τότε που τελείωσε η ιστορία με τον μπράκεν χάλασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 02:43 Ο Σπυρακος (^^): #5.406 17-10-15 02:43 AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Οκτωβρίου 2015 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 10:20 Ο akikos έγραψε: #5.407 17-10-15 10:20 Πολύ καλό το πρώτο επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 15:26 Η Emilouko έγραψε: #5.408 17-10-15 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Click για ανάπτυξη... Spoiler Νομίζω ότι ο 5ος κύκλος είναι ο καλύτερος . Μ'αρέσει που έβαλαν τον Peters σε τέτοιο ρόλο. Συνήθως ήταν ο cute guy της σειράς. Ναι και εγώ έτσι τα κατάλαβα. Και τα παιδιά νομίζω τα μικρά είναι βρικόλακες και η gaga τρέφεται που κ που από το αίμα τους.Μάλλον είναι πολύ καλό; Δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 15:54 Η Alma Libre: #5.409 17-10-15 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Νομίζω ότι ο 5ος κύκλος είναι ο καλύτερος . Μ'αρέσει που έβαλαν τον Peters σε τέτοιο ρόλο. Συνήθως ήταν ο cute guy της σειράς. Ναι και εγώ έτσι τα κατάλαβα. Και τα παιδιά νομίζω τα μικρά είναι βρικόλακες και η gaga τρέφεται που κ που από το αίμα τους.Μάλλον είναι πολύ καλό; Δεν ξερω. Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 16:08 Η Emilouko έγραψε: #5.410 17-10-15 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αχνε ωραίος κ ο Tristan αλλα too bad guy για τα γουστα μου . Για άνθρωπος μου κάνει αλλά θα δείξει Όλα πάνε στον Peters Ρε πραγματικα όσο πάει είναι και καλύτερη.Έχω να ενθουσιαστώ έτσι από 2ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 16:55 Ο Κομνηνός έγραψε: #5.411 17-10-15 16:55 το χει ριξει η αμερικη στις σειρες ε! βλεπω βγαινουν με το τσουβαλι λογικα επειδη απασχολουν κατα κανονα ασημους ηθοποιους(αν και απο ενα σημειο και μετα,μετα απο τυχουσα επιτυχια υποθετω πληρωνονται αδρα) το κοστος ειναι μικροτερο ανα επεισοδιο και φερνει μεγαλυτερα κερδη η τηλεοπτικη διαφημιση/θεαση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 18:28 Η Alma Libre: #5.412 17-10-15 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Αχνε ωραίος κ ο Tristan αλλα too bad guy για τα γουστα μου . Για άνθρωπος μου κάνει αλλά θα δείξει Όλα πάνε στον Peters Ρε πραγματικα όσο πάει είναι και καλύτερη.Έχω να ενθουσιαστώ έτσι από 2ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε θεωρώ πως ο Kyle του ταίριαζε τόσο πάντως. Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα, tbh. Νιώθω πως βλέπω ξανά το Asylum. Μιλάμε για τέτοια συναισθήματα! Supernatural S11E02 Spoiler ΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΡΕΕΕ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 18:53 Ο Signor Positivo: #5.413 17-10-15 18:53 Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 22:34 Η Alma Libre: #5.414 17-10-15 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Click για ανάπτυξη... To Doctor Who είναι αγάπη! Απο τις αγαπημένες μου σειρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jucticeee Νεοφερμένο μέλος Η jucticeee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 01:35 Η jucticeee: #5.415 18-10-15 01:35 εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 14:11 Η Alma Libre: #5.416 18-10-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Τη θεωρώ άνετα ισάξια του Asylum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 17:13 Ο Σπυρακος (^^): #5.417 19-10-15 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... AHS Spoiler Ε λογικα ανθρωπος ειναι ξερω γω;;p Ετσι κι αλλιως η θεματολογια του season 5 ειναι η εξαρτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.834 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 18:04 Ο ultraviolence: #5.418 19-10-15 18:04 The walking dead Spoiler Περίμενα να πεθάνει κάποιος από τους βασικούς ρόλους για να'μαι ειλικρινής.Όπως φάνηκε ο Morgan τους ήξερε αυτούς που έκαναν την επιδρομή,κάτι έχει παιχτεί μεταξύ τους.Η άρνηση του για το όπλο παίζει να συνδέεται με το ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει το γιο του.Το θέμα είναι ότι οκ,έφυγαν εν τέλει αυτοί αλλά μη ξεχνάμε ότι κάτι ζόμπι ακολουθούσαν τον ήχο της κόρνας!Η Carol με την κουκούλα σαν αναρχική πολύ badass! To μείον του επεισοδiου ήταν η γκουρμεδιά με τη χελώνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 19:04 Ο timonierhs: #5.419 19-10-15 19:04 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 22:57 Ο Σπυρακος (^^): #5.420 19-10-15 22:57 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Click για ανάπτυξη... Συνδεεται με την 1η ,δε ξερω αν και με καποια αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Παίζει να 'μαι ο μόνος που βλέπει Castle εδώ πέρα Η σεζόν του ξεκίνησε με δυο δυνατά επεισόδια, αν και έχωσε και μελό μέσα. Click για ανάπτυξη... όχι, όχι δεν είσαι ο μόνος!! έχω δει φανατικά τις πρώτες 5 σεζόν, την 6η λίγο πιο χλιαρά και την 7η μόνο ως τη μέση....μετά την εξαφάνιση του castle ξενέρωσα για να μαι ειλικρινής...τώρα όμως χαζεύω 8η και φαίνεται κάπως καλύτερη από την 7η.. Spoiler από τότε που τελείωσε η ιστορία με τον μπράκεν χάλασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 02:43 Ο Σπυρακος (^^): #5.406 17-10-15 02:43 AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Οκτωβρίου 2015 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 10:20 Ο akikos έγραψε: #5.407 17-10-15 10:20 Πολύ καλό το πρώτο επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 15:26 Η Emilouko έγραψε: #5.408 17-10-15 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Click για ανάπτυξη... Spoiler Νομίζω ότι ο 5ος κύκλος είναι ο καλύτερος . Μ'αρέσει που έβαλαν τον Peters σε τέτοιο ρόλο. Συνήθως ήταν ο cute guy της σειράς. Ναι και εγώ έτσι τα κατάλαβα. Και τα παιδιά νομίζω τα μικρά είναι βρικόλακες και η gaga τρέφεται που κ που από το αίμα τους.Μάλλον είναι πολύ καλό; Δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 15:54 Η Alma Libre: #5.409 17-10-15 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Νομίζω ότι ο 5ος κύκλος είναι ο καλύτερος . Μ'αρέσει που έβαλαν τον Peters σε τέτοιο ρόλο. Συνήθως ήταν ο cute guy της σειράς. Ναι και εγώ έτσι τα κατάλαβα. Και τα παιδιά νομίζω τα μικρά είναι βρικόλακες και η gaga τρέφεται που κ που από το αίμα τους.Μάλλον είναι πολύ καλό; Δεν ξερω. Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 16:08 Η Emilouko έγραψε: #5.410 17-10-15 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αχνε ωραίος κ ο Tristan αλλα too bad guy για τα γουστα μου . Για άνθρωπος μου κάνει αλλά θα δείξει Όλα πάνε στον Peters Ρε πραγματικα όσο πάει είναι και καλύτερη.Έχω να ενθουσιαστώ έτσι από 2ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 16:55 Ο Κομνηνός έγραψε: #5.411 17-10-15 16:55 το χει ριξει η αμερικη στις σειρες ε! βλεπω βγαινουν με το τσουβαλι λογικα επειδη απασχολουν κατα κανονα ασημους ηθοποιους(αν και απο ενα σημειο και μετα,μετα απο τυχουσα επιτυχια υποθετω πληρωνονται αδρα) το κοστος ειναι μικροτερο ανα επεισοδιο και φερνει μεγαλυτερα κερδη η τηλεοπτικη διαφημιση/θεαση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 18:28 Η Alma Libre: #5.412 17-10-15 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Αχνε ωραίος κ ο Tristan αλλα too bad guy για τα γουστα μου . Για άνθρωπος μου κάνει αλλά θα δείξει Όλα πάνε στον Peters Ρε πραγματικα όσο πάει είναι και καλύτερη.Έχω να ενθουσιαστώ έτσι από 2ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε θεωρώ πως ο Kyle του ταίριαζε τόσο πάντως. Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα, tbh. Νιώθω πως βλέπω ξανά το Asylum. Μιλάμε για τέτοια συναισθήματα! Supernatural S11E02 Spoiler ΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΡΕΕΕ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 18:53 Ο Signor Positivo: #5.413 17-10-15 18:53 Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 22:34 Η Alma Libre: #5.414 17-10-15 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Click για ανάπτυξη... To Doctor Who είναι αγάπη! Απο τις αγαπημένες μου σειρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jucticeee Νεοφερμένο μέλος Η jucticeee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 01:35 Η jucticeee: #5.415 18-10-15 01:35 εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 14:11 Η Alma Libre: #5.416 18-10-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Τη θεωρώ άνετα ισάξια του Asylum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 17:13 Ο Σπυρακος (^^): #5.417 19-10-15 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... AHS Spoiler Ε λογικα ανθρωπος ειναι ξερω γω;;p Ετσι κι αλλιως η θεματολογια του season 5 ειναι η εξαρτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.834 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 18:04 Ο ultraviolence: #5.418 19-10-15 18:04 The walking dead Spoiler Περίμενα να πεθάνει κάποιος από τους βασικούς ρόλους για να'μαι ειλικρινής.Όπως φάνηκε ο Morgan τους ήξερε αυτούς που έκαναν την επιδρομή,κάτι έχει παιχτεί μεταξύ τους.Η άρνηση του για το όπλο παίζει να συνδέεται με το ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει το γιο του.Το θέμα είναι ότι οκ,έφυγαν εν τέλει αυτοί αλλά μη ξεχνάμε ότι κάτι ζόμπι ακολουθούσαν τον ήχο της κόρνας!Η Carol με την κουκούλα σαν αναρχική πολύ badass! To μείον του επεισοδiου ήταν η γκουρμεδιά με τη χελώνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 19:04 Ο timonierhs: #5.419 19-10-15 19:04 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 22:57 Ο Σπυρακος (^^): #5.420 19-10-15 22:57 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Click για ανάπτυξη... Συνδεεται με την 1η ,δε ξερω αν και με καποια αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 10:20 Ο akikos έγραψε: #5.407 17-10-15 10:20 Πολύ καλό το πρώτο επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 15:26 Η Emilouko έγραψε: #5.408 17-10-15 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Click για ανάπτυξη... Spoiler Νομίζω ότι ο 5ος κύκλος είναι ο καλύτερος . Μ'αρέσει που έβαλαν τον Peters σε τέτοιο ρόλο. Συνήθως ήταν ο cute guy της σειράς. Ναι και εγώ έτσι τα κατάλαβα. Και τα παιδιά νομίζω τα μικρά είναι βρικόλακες και η gaga τρέφεται που κ που από το αίμα τους.Μάλλον είναι πολύ καλό; Δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 15:54 Η Alma Libre: #5.409 17-10-15 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Νομίζω ότι ο 5ος κύκλος είναι ο καλύτερος . Μ'αρέσει που έβαλαν τον Peters σε τέτοιο ρόλο. Συνήθως ήταν ο cute guy της σειράς. Ναι και εγώ έτσι τα κατάλαβα. Και τα παιδιά νομίζω τα μικρά είναι βρικόλακες και η gaga τρέφεται που κ που από το αίμα τους.Μάλλον είναι πολύ καλό; Δεν ξερω. Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 16:08 Η Emilouko έγραψε: #5.410 17-10-15 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αχνε ωραίος κ ο Tristan αλλα too bad guy για τα γουστα μου . Για άνθρωπος μου κάνει αλλά θα δείξει Όλα πάνε στον Peters Ρε πραγματικα όσο πάει είναι και καλύτερη.Έχω να ενθουσιαστώ έτσι από 2ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 16:55 Ο Κομνηνός έγραψε: #5.411 17-10-15 16:55 το χει ριξει η αμερικη στις σειρες ε! βλεπω βγαινουν με το τσουβαλι λογικα επειδη απασχολουν κατα κανονα ασημους ηθοποιους(αν και απο ενα σημειο και μετα,μετα απο τυχουσα επιτυχια υποθετω πληρωνονται αδρα) το κοστος ειναι μικροτερο ανα επεισοδιο και φερνει μεγαλυτερα κερδη η τηλεοπτικη διαφημιση/θεαση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 18:28 Η Alma Libre: #5.412 17-10-15 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Αχνε ωραίος κ ο Tristan αλλα too bad guy για τα γουστα μου . Για άνθρωπος μου κάνει αλλά θα δείξει Όλα πάνε στον Peters Ρε πραγματικα όσο πάει είναι και καλύτερη.Έχω να ενθουσιαστώ έτσι από 2ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε θεωρώ πως ο Kyle του ταίριαζε τόσο πάντως. Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα, tbh. Νιώθω πως βλέπω ξανά το Asylum. Μιλάμε για τέτοια συναισθήματα! Supernatural S11E02 Spoiler ΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΡΕΕΕ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 18:53 Ο Signor Positivo: #5.413 17-10-15 18:53 Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 22:34 Η Alma Libre: #5.414 17-10-15 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Click για ανάπτυξη... To Doctor Who είναι αγάπη! Απο τις αγαπημένες μου σειρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jucticeee Νεοφερμένο μέλος Η jucticeee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 01:35 Η jucticeee: #5.415 18-10-15 01:35 εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 14:11 Η Alma Libre: #5.416 18-10-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Τη θεωρώ άνετα ισάξια του Asylum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 17:13 Ο Σπυρακος (^^): #5.417 19-10-15 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... AHS Spoiler Ε λογικα ανθρωπος ειναι ξερω γω;;p Ετσι κι αλλιως η θεματολογια του season 5 ειναι η εξαρτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.834 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 18:04 Ο ultraviolence: #5.418 19-10-15 18:04 The walking dead Spoiler Περίμενα να πεθάνει κάποιος από τους βασικούς ρόλους για να'μαι ειλικρινής.Όπως φάνηκε ο Morgan τους ήξερε αυτούς που έκαναν την επιδρομή,κάτι έχει παιχτεί μεταξύ τους.Η άρνηση του για το όπλο παίζει να συνδέεται με το ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει το γιο του.Το θέμα είναι ότι οκ,έφυγαν εν τέλει αυτοί αλλά μη ξεχνάμε ότι κάτι ζόμπι ακολουθούσαν τον ήχο της κόρνας!Η Carol με την κουκούλα σαν αναρχική πολύ badass! To μείον του επεισοδiου ήταν η γκουρμεδιά με τη χελώνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 19:04 Ο timonierhs: #5.419 19-10-15 19:04 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 22:57 Ο Σπυρακος (^^): #5.420 19-10-15 22:57 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Click για ανάπτυξη... Συνδεεται με την 1η ,δε ξερω αν και με καποια αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ καλό το πρώτο επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 15:26 Η Emilouko έγραψε: #5.408 17-10-15 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Click για ανάπτυξη... Spoiler Νομίζω ότι ο 5ος κύκλος είναι ο καλύτερος . Μ'αρέσει που έβαλαν τον Peters σε τέτοιο ρόλο. Συνήθως ήταν ο cute guy της σειράς. Ναι και εγώ έτσι τα κατάλαβα. Και τα παιδιά νομίζω τα μικρά είναι βρικόλακες και η gaga τρέφεται που κ που από το αίμα τους.Μάλλον είναι πολύ καλό; Δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 15:54 Η Alma Libre: #5.409 17-10-15 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Νομίζω ότι ο 5ος κύκλος είναι ο καλύτερος . Μ'αρέσει που έβαλαν τον Peters σε τέτοιο ρόλο. Συνήθως ήταν ο cute guy της σειράς. Ναι και εγώ έτσι τα κατάλαβα. Και τα παιδιά νομίζω τα μικρά είναι βρικόλακες και η gaga τρέφεται που κ που από το αίμα τους.Μάλλον είναι πολύ καλό; Δεν ξερω. Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 16:08 Η Emilouko έγραψε: #5.410 17-10-15 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αχνε ωραίος κ ο Tristan αλλα too bad guy για τα γουστα μου . Για άνθρωπος μου κάνει αλλά θα δείξει Όλα πάνε στον Peters Ρε πραγματικα όσο πάει είναι και καλύτερη.Έχω να ενθουσιαστώ έτσι από 2ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 16:55 Ο Κομνηνός έγραψε: #5.411 17-10-15 16:55 το χει ριξει η αμερικη στις σειρες ε! βλεπω βγαινουν με το τσουβαλι λογικα επειδη απασχολουν κατα κανονα ασημους ηθοποιους(αν και απο ενα σημειο και μετα,μετα απο τυχουσα επιτυχια υποθετω πληρωνονται αδρα) το κοστος ειναι μικροτερο ανα επεισοδιο και φερνει μεγαλυτερα κερδη η τηλεοπτικη διαφημιση/θεαση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 18:28 Η Alma Libre: #5.412 17-10-15 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Αχνε ωραίος κ ο Tristan αλλα too bad guy για τα γουστα μου . Για άνθρωπος μου κάνει αλλά θα δείξει Όλα πάνε στον Peters Ρε πραγματικα όσο πάει είναι και καλύτερη.Έχω να ενθουσιαστώ έτσι από 2ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε θεωρώ πως ο Kyle του ταίριαζε τόσο πάντως. Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα, tbh. Νιώθω πως βλέπω ξανά το Asylum. Μιλάμε για τέτοια συναισθήματα! Supernatural S11E02 Spoiler ΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΡΕΕΕ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 18:53 Ο Signor Positivo: #5.413 17-10-15 18:53 Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 22:34 Η Alma Libre: #5.414 17-10-15 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Click για ανάπτυξη... To Doctor Who είναι αγάπη! Απο τις αγαπημένες μου σειρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jucticeee Νεοφερμένο μέλος Η jucticeee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 01:35 Η jucticeee: #5.415 18-10-15 01:35 εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 14:11 Η Alma Libre: #5.416 18-10-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Τη θεωρώ άνετα ισάξια του Asylum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 17:13 Ο Σπυρακος (^^): #5.417 19-10-15 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... AHS Spoiler Ε λογικα ανθρωπος ειναι ξερω γω;;p Ετσι κι αλλιως η θεματολογια του season 5 ειναι η εξαρτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.834 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 18:04 Ο ultraviolence: #5.418 19-10-15 18:04 The walking dead Spoiler Περίμενα να πεθάνει κάποιος από τους βασικούς ρόλους για να'μαι ειλικρινής.Όπως φάνηκε ο Morgan τους ήξερε αυτούς που έκαναν την επιδρομή,κάτι έχει παιχτεί μεταξύ τους.Η άρνηση του για το όπλο παίζει να συνδέεται με το ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει το γιο του.Το θέμα είναι ότι οκ,έφυγαν εν τέλει αυτοί αλλά μη ξεχνάμε ότι κάτι ζόμπι ακολουθούσαν τον ήχο της κόρνας!Η Carol με την κουκούλα σαν αναρχική πολύ badass! To μείον του επεισοδiου ήταν η γκουρμεδιά με τη χελώνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 19:04 Ο timonierhs: #5.419 19-10-15 19:04 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 22:57 Ο Σπυρακος (^^): #5.420 19-10-15 22:57 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Click για ανάπτυξη... Συνδεεται με την 1η ,δε ξερω αν και με καποια αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Click για ανάπτυξη... Spoiler Νομίζω ότι ο 5ος κύκλος είναι ο καλύτερος . Μ'αρέσει που έβαλαν τον Peters σε τέτοιο ρόλο. Συνήθως ήταν ο cute guy της σειράς. Ναι και εγώ έτσι τα κατάλαβα. Και τα παιδιά νομίζω τα μικρά είναι βρικόλακες και η gaga τρέφεται που κ που από το αίμα τους.Μάλλον είναι πολύ καλό; Δεν ξερω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 15:54 Η Alma Libre: #5.409 17-10-15 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Νομίζω ότι ο 5ος κύκλος είναι ο καλύτερος . Μ'αρέσει που έβαλαν τον Peters σε τέτοιο ρόλο. Συνήθως ήταν ο cute guy της σειράς. Ναι και εγώ έτσι τα κατάλαβα. Και τα παιδιά νομίζω τα μικρά είναι βρικόλακες και η gaga τρέφεται που κ που από το αίμα τους.Μάλλον είναι πολύ καλό; Δεν ξερω. Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 16:08 Η Emilouko έγραψε: #5.410 17-10-15 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αχνε ωραίος κ ο Tristan αλλα too bad guy για τα γουστα μου . Για άνθρωπος μου κάνει αλλά θα δείξει Όλα πάνε στον Peters Ρε πραγματικα όσο πάει είναι και καλύτερη.Έχω να ενθουσιαστώ έτσι από 2ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 16:55 Ο Κομνηνός έγραψε: #5.411 17-10-15 16:55 το χει ριξει η αμερικη στις σειρες ε! βλεπω βγαινουν με το τσουβαλι λογικα επειδη απασχολουν κατα κανονα ασημους ηθοποιους(αν και απο ενα σημειο και μετα,μετα απο τυχουσα επιτυχια υποθετω πληρωνονται αδρα) το κοστος ειναι μικροτερο ανα επεισοδιο και φερνει μεγαλυτερα κερδη η τηλεοπτικη διαφημιση/θεαση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 18:28 Η Alma Libre: #5.412 17-10-15 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Αχνε ωραίος κ ο Tristan αλλα too bad guy για τα γουστα μου . Για άνθρωπος μου κάνει αλλά θα δείξει Όλα πάνε στον Peters Ρε πραγματικα όσο πάει είναι και καλύτερη.Έχω να ενθουσιαστώ έτσι από 2ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε θεωρώ πως ο Kyle του ταίριαζε τόσο πάντως. Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα, tbh. Νιώθω πως βλέπω ξανά το Asylum. Μιλάμε για τέτοια συναισθήματα! Supernatural S11E02 Spoiler ΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΡΕΕΕ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 18:53 Ο Signor Positivo: #5.413 17-10-15 18:53 Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 22:34 Η Alma Libre: #5.414 17-10-15 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Click για ανάπτυξη... To Doctor Who είναι αγάπη! Απο τις αγαπημένες μου σειρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jucticeee Νεοφερμένο μέλος Η jucticeee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 01:35 Η jucticeee: #5.415 18-10-15 01:35 εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 14:11 Η Alma Libre: #5.416 18-10-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Τη θεωρώ άνετα ισάξια του Asylum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 17:13 Ο Σπυρακος (^^): #5.417 19-10-15 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... AHS Spoiler Ε λογικα ανθρωπος ειναι ξερω γω;;p Ετσι κι αλλιως η θεματολογια του season 5 ειναι η εξαρτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.834 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 18:04 Ο ultraviolence: #5.418 19-10-15 18:04 The walking dead Spoiler Περίμενα να πεθάνει κάποιος από τους βασικούς ρόλους για να'μαι ειλικρινής.Όπως φάνηκε ο Morgan τους ήξερε αυτούς που έκαναν την επιδρομή,κάτι έχει παιχτεί μεταξύ τους.Η άρνηση του για το όπλο παίζει να συνδέεται με το ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει το γιο του.Το θέμα είναι ότι οκ,έφυγαν εν τέλει αυτοί αλλά μη ξεχνάμε ότι κάτι ζόμπι ακολουθούσαν τον ήχο της κόρνας!Η Carol με την κουκούλα σαν αναρχική πολύ badass! To μείον του επεισοδiου ήταν η γκουρμεδιά με τη χελώνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 19:04 Ο timonierhs: #5.419 19-10-15 19:04 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 22:57 Ο Σπυρακος (^^): #5.420 19-10-15 22:57 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Click για ανάπτυξη... Συνδεεται με την 1η ,δε ξερω αν και με καποια αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): AHS Spoiler Εξαιρετικο δευτερο επεισοδιο,αρα gaga,πρεζακι και πρεζακι ειναι βαμπιρ και η αλλη η τζανκι,ο ιδρυτης serial killer και η καμαριερα φαντασματα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Νομίζω ότι ο 5ος κύκλος είναι ο καλύτερος . Μ'αρέσει που έβαλαν τον Peters σε τέτοιο ρόλο. Συνήθως ήταν ο cute guy της σειράς. Ναι και εγώ έτσι τα κατάλαβα. Και τα παιδιά νομίζω τα μικρά είναι βρικόλακες και η gaga τρέφεται που κ που από το αίμα τους.Μάλλον είναι πολύ καλό; Δεν ξερω. Click για ανάπτυξη... Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 16:08 Η Emilouko έγραψε: #5.410 17-10-15 16:08 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αχνε ωραίος κ ο Tristan αλλα too bad guy για τα γουστα μου . Για άνθρωπος μου κάνει αλλά θα δείξει Όλα πάνε στον Peters Ρε πραγματικα όσο πάει είναι και καλύτερη.Έχω να ενθουσιαστώ έτσι από 2ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 16:55 Ο Κομνηνός έγραψε: #5.411 17-10-15 16:55 το χει ριξει η αμερικη στις σειρες ε! βλεπω βγαινουν με το τσουβαλι λογικα επειδη απασχολουν κατα κανονα ασημους ηθοποιους(αν και απο ενα σημειο και μετα,μετα απο τυχουσα επιτυχια υποθετω πληρωνονται αδρα) το κοστος ειναι μικροτερο ανα επεισοδιο και φερνει μεγαλυτερα κερδη η τηλεοπτικη διαφημιση/θεαση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 18:28 Η Alma Libre: #5.412 17-10-15 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Αχνε ωραίος κ ο Tristan αλλα too bad guy για τα γουστα μου . Για άνθρωπος μου κάνει αλλά θα δείξει Όλα πάνε στον Peters Ρε πραγματικα όσο πάει είναι και καλύτερη.Έχω να ενθουσιαστώ έτσι από 2ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε θεωρώ πως ο Kyle του ταίριαζε τόσο πάντως. Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα, tbh. Νιώθω πως βλέπω ξανά το Asylum. Μιλάμε για τέτοια συναισθήματα! Supernatural S11E02 Spoiler ΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΡΕΕΕ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 18:53 Ο Signor Positivo: #5.413 17-10-15 18:53 Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 22:34 Η Alma Libre: #5.414 17-10-15 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Click για ανάπτυξη... To Doctor Who είναι αγάπη! Απο τις αγαπημένες μου σειρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jucticeee Νεοφερμένο μέλος Η jucticeee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 01:35 Η jucticeee: #5.415 18-10-15 01:35 εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 14:11 Η Alma Libre: #5.416 18-10-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Τη θεωρώ άνετα ισάξια του Asylum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 17:13 Ο Σπυρακος (^^): #5.417 19-10-15 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... AHS Spoiler Ε λογικα ανθρωπος ειναι ξερω γω;;p Ετσι κι αλλιως η θεματολογια του season 5 ειναι η εξαρτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.834 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 18:04 Ο ultraviolence: #5.418 19-10-15 18:04 The walking dead Spoiler Περίμενα να πεθάνει κάποιος από τους βασικούς ρόλους για να'μαι ειλικρινής.Όπως φάνηκε ο Morgan τους ήξερε αυτούς που έκαναν την επιδρομή,κάτι έχει παιχτεί μεταξύ τους.Η άρνηση του για το όπλο παίζει να συνδέεται με το ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει το γιο του.Το θέμα είναι ότι οκ,έφυγαν εν τέλει αυτοί αλλά μη ξεχνάμε ότι κάτι ζόμπι ακολουθούσαν τον ήχο της κόρνας!Η Carol με την κουκούλα σαν αναρχική πολύ badass! To μείον του επεισοδiου ήταν η γκουρμεδιά με τη χελώνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 19:04 Ο timonierhs: #5.419 19-10-15 19:04 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 22:57 Ο Σπυρακος (^^): #5.420 19-10-15 22:57 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Click για ανάπτυξη... Συνδεεται με την 1η ,δε ξερω αν και με καποια αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Αχνε ωραίος κ ο Tristan αλλα too bad guy για τα γουστα μου . Για άνθρωπος μου κάνει αλλά θα δείξει Όλα πάνε στον Peters Ρε πραγματικα όσο πάει είναι και καλύτερη.Έχω να ενθουσιαστώ έτσι από 2ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κομνηνός Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κομνηνός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.681 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 16:55 Ο Κομνηνός έγραψε: #5.411 17-10-15 16:55 το χει ριξει η αμερικη στις σειρες ε! βλεπω βγαινουν με το τσουβαλι λογικα επειδη απασχολουν κατα κανονα ασημους ηθοποιους(αν και απο ενα σημειο και μετα,μετα απο τυχουσα επιτυχια υποθετω πληρωνονται αδρα) το κοστος ειναι μικροτερο ανα επεισοδιο και φερνει μεγαλυτερα κερδη η τηλεοπτικη διαφημιση/θεαση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 18:28 Η Alma Libre: #5.412 17-10-15 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Αχνε ωραίος κ ο Tristan αλλα too bad guy για τα γουστα μου . Για άνθρωπος μου κάνει αλλά θα δείξει Όλα πάνε στον Peters Ρε πραγματικα όσο πάει είναι και καλύτερη.Έχω να ενθουσιαστώ έτσι από 2ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε θεωρώ πως ο Kyle του ταίριαζε τόσο πάντως. Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα, tbh. Νιώθω πως βλέπω ξανά το Asylum. Μιλάμε για τέτοια συναισθήματα! Supernatural S11E02 Spoiler ΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΡΕΕΕ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 18:53 Ο Signor Positivo: #5.413 17-10-15 18:53 Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 22:34 Η Alma Libre: #5.414 17-10-15 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Click για ανάπτυξη... To Doctor Who είναι αγάπη! Απο τις αγαπημένες μου σειρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jucticeee Νεοφερμένο μέλος Η jucticeee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 01:35 Η jucticeee: #5.415 18-10-15 01:35 εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 14:11 Η Alma Libre: #5.416 18-10-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Τη θεωρώ άνετα ισάξια του Asylum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 17:13 Ο Σπυρακος (^^): #5.417 19-10-15 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... AHS Spoiler Ε λογικα ανθρωπος ειναι ξερω γω;;p Ετσι κι αλλιως η θεματολογια του season 5 ειναι η εξαρτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.834 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 18:04 Ο ultraviolence: #5.418 19-10-15 18:04 The walking dead Spoiler Περίμενα να πεθάνει κάποιος από τους βασικούς ρόλους για να'μαι ειλικρινής.Όπως φάνηκε ο Morgan τους ήξερε αυτούς που έκαναν την επιδρομή,κάτι έχει παιχτεί μεταξύ τους.Η άρνηση του για το όπλο παίζει να συνδέεται με το ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει το γιο του.Το θέμα είναι ότι οκ,έφυγαν εν τέλει αυτοί αλλά μη ξεχνάμε ότι κάτι ζόμπι ακολουθούσαν τον ήχο της κόρνας!Η Carol με την κουκούλα σαν αναρχική πολύ badass! To μείον του επεισοδiου ήταν η γκουρμεδιά με τη χελώνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 19:04 Ο timonierhs: #5.419 19-10-15 19:04 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 22:57 Ο Σπυρακος (^^): #5.420 19-10-15 22:57 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Click για ανάπτυξη... Συνδεεται με την 1η ,δε ξερω αν και με καποια αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το χει ριξει η αμερικη στις σειρες ε! βλεπω βγαινουν με το τσουβαλι λογικα επειδη απασχολουν κατα κανονα ασημους ηθοποιους(αν και απο ενα σημειο και μετα,μετα απο τυχουσα επιτυχια υποθετω πληρωνονται αδρα) το κοστος ειναι μικροτερο ανα επεισοδιο και φερνει μεγαλυτερα κερδη η τηλεοπτικη διαφημιση/θεαση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 18:28 Η Alma Libre: #5.412 17-10-15 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Αχνε ωραίος κ ο Tristan αλλα too bad guy για τα γουστα μου . Για άνθρωπος μου κάνει αλλά θα δείξει Όλα πάνε στον Peters Ρε πραγματικα όσο πάει είναι και καλύτερη.Έχω να ενθουσιαστώ έτσι από 2ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε θεωρώ πως ο Kyle του ταίριαζε τόσο πάντως. Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα, tbh. Νιώθω πως βλέπω ξανά το Asylum. Μιλάμε για τέτοια συναισθήματα! Supernatural S11E02 Spoiler ΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΡΕΕΕ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 18:53 Ο Signor Positivo: #5.413 17-10-15 18:53 Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 22:34 Η Alma Libre: #5.414 17-10-15 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Click για ανάπτυξη... To Doctor Who είναι αγάπη! Απο τις αγαπημένες μου σειρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jucticeee Νεοφερμένο μέλος Η jucticeee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 01:35 Η jucticeee: #5.415 18-10-15 01:35 εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 14:11 Η Alma Libre: #5.416 18-10-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Τη θεωρώ άνετα ισάξια του Asylum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 17:13 Ο Σπυρακος (^^): #5.417 19-10-15 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... AHS Spoiler Ε λογικα ανθρωπος ειναι ξερω γω;;p Ετσι κι αλλιως η θεματολογια του season 5 ειναι η εξαρτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.834 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 18:04 Ο ultraviolence: #5.418 19-10-15 18:04 The walking dead Spoiler Περίμενα να πεθάνει κάποιος από τους βασικούς ρόλους για να'μαι ειλικρινής.Όπως φάνηκε ο Morgan τους ήξερε αυτούς που έκαναν την επιδρομή,κάτι έχει παιχτεί μεταξύ τους.Η άρνηση του για το όπλο παίζει να συνδέεται με το ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει το γιο του.Το θέμα είναι ότι οκ,έφυγαν εν τέλει αυτοί αλλά μη ξεχνάμε ότι κάτι ζόμπι ακολουθούσαν τον ήχο της κόρνας!Η Carol με την κουκούλα σαν αναρχική πολύ badass! To μείον του επεισοδiου ήταν η γκουρμεδιά με τη χελώνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 19:04 Ο timonierhs: #5.419 19-10-15 19:04 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 22:57 Ο Σπυρακος (^^): #5.420 19-10-15 22:57 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Click για ανάπτυξη... Συνδεεται με την 1η ,δε ξερω αν και με καποια αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Αχνε ωραίος κ ο Tristan αλλα too bad guy για τα γουστα μου . Για άνθρωπος μου κάνει αλλά θα δείξει Όλα πάνε στον Peters Ρε πραγματικα όσο πάει είναι και καλύτερη.Έχω να ενθουσιαστώ έτσι από 2ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε θεωρώ πως ο Kyle του ταίριαζε τόσο πάντως. Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα, tbh. Νιώθω πως βλέπω ξανά το Asylum. Μιλάμε για τέτοια συναισθήματα! Supernatural S11E02 Spoiler ΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΡΕΕΕ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 18:53 Ο Signor Positivo: #5.413 17-10-15 18:53 Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 22:34 Η Alma Libre: #5.414 17-10-15 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Click για ανάπτυξη... To Doctor Who είναι αγάπη! Απο τις αγαπημένες μου σειρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jucticeee Νεοφερμένο μέλος Η jucticeee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 01:35 Η jucticeee: #5.415 18-10-15 01:35 εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 14:11 Η Alma Libre: #5.416 18-10-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Τη θεωρώ άνετα ισάξια του Asylum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 17:13 Ο Σπυρακος (^^): #5.417 19-10-15 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... AHS Spoiler Ε λογικα ανθρωπος ειναι ξερω γω;;p Ετσι κι αλλιως η θεματολογια του season 5 ειναι η εξαρτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.834 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 18:04 Ο ultraviolence: #5.418 19-10-15 18:04 The walking dead Spoiler Περίμενα να πεθάνει κάποιος από τους βασικούς ρόλους για να'μαι ειλικρινής.Όπως φάνηκε ο Morgan τους ήξερε αυτούς που έκαναν την επιδρομή,κάτι έχει παιχτεί μεταξύ τους.Η άρνηση του για το όπλο παίζει να συνδέεται με το ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει το γιο του.Το θέμα είναι ότι οκ,έφυγαν εν τέλει αυτοί αλλά μη ξεχνάμε ότι κάτι ζόμπι ακολουθούσαν τον ήχο της κόρνας!Η Carol με την κουκούλα σαν αναρχική πολύ badass! To μείον του επεισοδiου ήταν η γκουρμεδιά με τη χελώνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 19:04 Ο timonierhs: #5.419 19-10-15 19:04 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 22:57 Ο Σπυρακος (^^): #5.420 19-10-15 22:57 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Click για ανάπτυξη... Συνδεεται με την 1η ,δε ξερω αν και με καποια αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2015 στις 22:34 Η Alma Libre: #5.414 17-10-15 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Click για ανάπτυξη... To Doctor Who είναι αγάπη! Απο τις αγαπημένες μου σειρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jucticeee Νεοφερμένο μέλος Η jucticeee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 01:35 Η jucticeee: #5.415 18-10-15 01:35 εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 14:11 Η Alma Libre: #5.416 18-10-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Τη θεωρώ άνετα ισάξια του Asylum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 17:13 Ο Σπυρακος (^^): #5.417 19-10-15 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... AHS Spoiler Ε λογικα ανθρωπος ειναι ξερω γω;;p Ετσι κι αλλιως η θεματολογια του season 5 ειναι η εξαρτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.834 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 18:04 Ο ultraviolence: #5.418 19-10-15 18:04 The walking dead Spoiler Περίμενα να πεθάνει κάποιος από τους βασικούς ρόλους για να'μαι ειλικρινής.Όπως φάνηκε ο Morgan τους ήξερε αυτούς που έκαναν την επιδρομή,κάτι έχει παιχτεί μεταξύ τους.Η άρνηση του για το όπλο παίζει να συνδέεται με το ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει το γιο του.Το θέμα είναι ότι οκ,έφυγαν εν τέλει αυτοί αλλά μη ξεχνάμε ότι κάτι ζόμπι ακολουθούσαν τον ήχο της κόρνας!Η Carol με την κουκούλα σαν αναρχική πολύ badass! To μείον του επεισοδiου ήταν η γκουρμεδιά με τη χελώνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 19:04 Ο timonierhs: #5.419 19-10-15 19:04 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 22:57 Ο Σπυρακος (^^): #5.420 19-10-15 22:57 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Click για ανάπτυξη... Συνδεεται με την 1η ,δε ξερω αν και με καποια αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Παιδιά όσοι βλέπετε ακόμα The Big Bang Theory (χωρίς να ξετρελαίνεστε αφού πλέον έχει χαλάσει εντελώς) ξεκινήστε Doctor Who ή Star Trek. Αμαρτία είναι. Click για ανάπτυξη... To Doctor Who είναι αγάπη! Απο τις αγαπημένες μου σειρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jucticeee Νεοφερμένο μέλος Η jucticeee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 108 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 01:35 Η jucticeee: #5.415 18-10-15 01:35 εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 14:11 Η Alma Libre: #5.416 18-10-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Τη θεωρώ άνετα ισάξια του Asylum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 17:13 Ο Σπυρακος (^^): #5.417 19-10-15 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... AHS Spoiler Ε λογικα ανθρωπος ειναι ξερω γω;;p Ετσι κι αλλιως η θεματολογια του season 5 ειναι η εξαρτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.834 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 18:04 Ο ultraviolence: #5.418 19-10-15 18:04 The walking dead Spoiler Περίμενα να πεθάνει κάποιος από τους βασικούς ρόλους για να'μαι ειλικρινής.Όπως φάνηκε ο Morgan τους ήξερε αυτούς που έκαναν την επιδρομή,κάτι έχει παιχτεί μεταξύ τους.Η άρνηση του για το όπλο παίζει να συνδέεται με το ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει το γιο του.Το θέμα είναι ότι οκ,έφυγαν εν τέλει αυτοί αλλά μη ξεχνάμε ότι κάτι ζόμπι ακολουθούσαν τον ήχο της κόρνας!Η Carol με την κουκούλα σαν αναρχική πολύ badass! To μείον του επεισοδiου ήταν η γκουρμεδιά με τη χελώνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 19:04 Ο timonierhs: #5.419 19-10-15 19:04 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 22:57 Ο Σπυρακος (^^): #5.420 19-10-15 22:57 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Click για ανάπτυξη... Συνδεεται με την 1η ,δε ξερω αν και με καποια αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2015 στις 14:11 Η Alma Libre: #5.416 18-10-15 14:11 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Τη θεωρώ άνετα ισάξια του Asylum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 17:13 Ο Σπυρακος (^^): #5.417 19-10-15 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... AHS Spoiler Ε λογικα ανθρωπος ειναι ξερω γω;;p Ετσι κι αλλιως η θεματολογια του season 5 ειναι η εξαρτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.834 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 18:04 Ο ultraviolence: #5.418 19-10-15 18:04 The walking dead Spoiler Περίμενα να πεθάνει κάποιος από τους βασικούς ρόλους για να'μαι ειλικρινής.Όπως φάνηκε ο Morgan τους ήξερε αυτούς που έκαναν την επιδρομή,κάτι έχει παιχτεί μεταξύ τους.Η άρνηση του για το όπλο παίζει να συνδέεται με το ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει το γιο του.Το θέμα είναι ότι οκ,έφυγαν εν τέλει αυτοί αλλά μη ξεχνάμε ότι κάτι ζόμπι ακολουθούσαν τον ήχο της κόρνας!Η Carol με την κουκούλα σαν αναρχική πολύ badass! To μείον του επεισοδiου ήταν η γκουρμεδιά με τη χελώνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 19:04 Ο timonierhs: #5.419 19-10-15 19:04 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 22:57 Ο Σπυρακος (^^): #5.420 19-10-15 22:57 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Click για ανάπτυξη... Συνδεεται με την 1η ,δε ξερω αν και με καποια αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Τη θεωρώ άνετα ισάξια του Asylum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 17:13 Ο Σπυρακος (^^): #5.417 19-10-15 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... AHS Spoiler Ε λογικα ανθρωπος ειναι ξερω γω;;p Ετσι κι αλλιως η θεματολογια του season 5 ειναι η εξαρτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.834 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 18:04 Ο ultraviolence: #5.418 19-10-15 18:04 The walking dead Spoiler Περίμενα να πεθάνει κάποιος από τους βασικούς ρόλους για να'μαι ειλικρινής.Όπως φάνηκε ο Morgan τους ήξερε αυτούς που έκαναν την επιδρομή,κάτι έχει παιχτεί μεταξύ τους.Η άρνηση του για το όπλο παίζει να συνδέεται με το ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει το γιο του.Το θέμα είναι ότι οκ,έφυγαν εν τέλει αυτοί αλλά μη ξεχνάμε ότι κάτι ζόμπι ακολουθούσαν τον ήχο της κόρνας!Η Carol με την κουκούλα σαν αναρχική πολύ badass! To μείον του επεισοδiου ήταν η γκουρμεδιά με τη χελώνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 19:04 Ο timonierhs: #5.419 19-10-15 19:04 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 22:57 Ο Σπυρακος (^^): #5.420 19-10-15 22:57 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Click για ανάπτυξη... Συνδεεται με την 1η ,δε ξερω αν και με καποια αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Καλά, όλοι πρεζάκια είναι εκεί μέσα; Ffs. Γαμάτος ο Mr March! Και ο Tristan καλό κομμάτι, θέλω να τον δω περισσότερο. Και εγώ παιδιά μαζί σας, έτσι τα κατάλαβα. Η Iris (Bates) λέτε να'ναι άνθρωπος ή τίποτα εξωφρενικό; Μου άρεσε αυτό το επεισόδιο ΠΑΑΑΡΑ πολύ. ΥΓ. Ο ρόλος πάει γάντι στον Peters, μη τον ξαναδώ σε ρόλο γλυκούλη, θα κάνω φόνο! Είδε κανείς spn? Θα το δω σε λίγο το νέο επεισόδιο. Click για ανάπτυξη... AHS Spoiler Ε λογικα ανθρωπος ειναι ξερω γω;;p Ετσι κι αλλιως η θεματολογια του season 5 ειναι η εξαρτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.834 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 18:04 Ο ultraviolence: #5.418 19-10-15 18:04 The walking dead Spoiler Περίμενα να πεθάνει κάποιος από τους βασικούς ρόλους για να'μαι ειλικρινής.Όπως φάνηκε ο Morgan τους ήξερε αυτούς που έκαναν την επιδρομή,κάτι έχει παιχτεί μεταξύ τους.Η άρνηση του για το όπλο παίζει να συνδέεται με το ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει το γιο του.Το θέμα είναι ότι οκ,έφυγαν εν τέλει αυτοί αλλά μη ξεχνάμε ότι κάτι ζόμπι ακολουθούσαν τον ήχο της κόρνας!Η Carol με την κουκούλα σαν αναρχική πολύ badass! To μείον του επεισοδiου ήταν η γκουρμεδιά με τη χελώνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 19 Οκτωβρίου 2015 timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 19:04 Ο timonierhs: #5.419 19-10-15 19:04 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 22:57 Ο Σπυρακος (^^): #5.420 19-10-15 22:57 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Click για ανάπτυξη... Συνδεεται με την 1η ,δε ξερω αν και με καποια αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The walking dead Spoiler Περίμενα να πεθάνει κάποιος από τους βασικούς ρόλους για να'μαι ειλικρινής.Όπως φάνηκε ο Morgan τους ήξερε αυτούς που έκαναν την επιδρομή,κάτι έχει παιχτεί μεταξύ τους.Η άρνηση του για το όπλο παίζει να συνδέεται με το ότι αναγκάστηκε να σκοτώσει το γιο του.Το θέμα είναι ότι οκ,έφυγαν εν τέλει αυτοί αλλά μη ξεχνάμε ότι κάτι ζόμπι ακολουθούσαν τον ήχο της κόρνας!Η Carol με την κουκούλα σαν αναρχική πολύ badass! To μείον του επεισοδiου ήταν η γκουρμεδιά με τη χελώνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 19:04 Ο timonierhs: #5.419 19-10-15 19:04 Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 22:57 Ο Σπυρακος (^^): #5.420 19-10-15 22:57 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Click για ανάπτυξη... Συνδεεται με την 1η ,δε ξερω αν και με καποια αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 269 270 271 272 273 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 271 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από jucticeee: εχω τρελαθει με την 5η σεζον american horror story.. ειναι απιιστευτηηηη... μου φαινεται εντελως διαφορετικη απο τις προηγουμενες! Click για ανάπτυξη... Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2015 στις 22:57 Ο Σπυρακος (^^): #5.420 19-10-15 22:57 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Click για ανάπτυξη... Συνδεεται με την 1η ,δε ξερω αν και με καποια αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Έχει καμιά συνέχεια με κάποια από τις προηγούμενες σεζόν; Ή είναι από την αρχη ; Είχα δει την 1η και σταμάτησα στη μέση, μου φάνηκε αρκετά βαρετή,βασικα. Click για ανάπτυξη... Συνδεεται με την 1η ,δε ξερω αν και με καποια αλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.