Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:02 Η Gate4 έγραψε: #3.001 30-10-13 00:02 Ε ρε μανία με τα σπόιλερς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:12 Η *Serena* έγραψε: #3.002 30-10-13 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε τι να πω βλακεία Γενικά σαν σειρά είναι πετυχημένη απλά ξέρω γω ίσως καλύτερα να μην έκαναν 10ο κύκλο Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι από τον 7ο κύκλο και μετά χάλασε. Φύγανε πολλοί βασικοί και χάθηκε η παλιά καλή χημεία... Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Ρίχτε σπόιλερς άβερτα Click για ανάπτυξη... Το ότι η Sandra Oh αποχωρεί φέτος είναι είδηση που κυκλοφόρησε πριν κανα μήνα, δεν είπα ξέρω γω πως θα φύγει. Ο Μαρκ και η Λέξι σκοτώθηκαν στον 8ο κύκλο και τώρα παίζει ο 10ος. Και τα επεισόδια να μην έχει δει, λίγο δύσκολο να μην το έχει μάθει κάποιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:16 Η Gate4 έγραψε: #3.003 30-10-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εγώ νομίζω ότι από τον 7ο κύκλο και μετά χάλασε. Φύγανε πολλοί βασικοί και χάθηκε η παλιά καλή χημεία... Click για ανάπτυξη... Και την αγαπάω αυτήν την σειρά ρε Τώρα είμαι στο 5ο του 7ου κύκλου θα δω πως θα πάει.. Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:24 Η *Serena* έγραψε: #3.004 30-10-13 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και την αγαπάω αυτήν την σειρά ρε Τώρα είμαι στο 5ο του 7ου κύκλου θα δω πως θα πάει.. Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι όταν μια σειρά δεν τελειώνει όταν πρέπει να τραβάνε το σενάριο από τις μπούκλες και να χαλάει στην πορεία... Είδα 2-3 επεισόδια, είδα που περίπου το πάνε φέτος, ξενέρωσα και δεν ασχολήθηκα άλλο. Κάποια στιγμή, λογικά το καλοκαίρι θα τα δω όμως. Βλέπω originals φανατικά όμως! Πολύ καλύτερο είναι! Το έχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:29 Η Gate4 έγραψε: #3.005 30-10-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Λογικό είναι όταν μια σειρά δεν τελειώνει όταν πρέπει να τραβάνε το σενάριο από τις μπούκλες και να χαλάει στην πορεία... Είδα 2-3 επεισόδια, είδα που περίπου το πάνε φέτος, ξενέρωσα και δεν ασχολήθηκα άλλο. Κάποια στιγμή, λογικά το καλοκαίρι θα τα δω όμως. Βλέπω originals φανατικά όμως! Πολύ καλύτερο είναι! Το έχεις δει? Click για ανάπτυξη... Πωωω και εγώ το tvd δεν ξέρω λέω τα χριστούγεννα να το δω με το καλό αν τελειώσω το grey's anatomy φυσικά Originals δεν έχω δει πάντως από όλους έχω ακούσει πολύ καλά λόγια! Θα το δω και αυτό προσεχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:44 Η *Serena* έγραψε: #3.006 30-10-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πωωω και εγώ το tvd δεν ξέρω λέω τα χριστούγεννα να το δω με το καλό αν τελειώσω το grey's anatomy φυσικά Originals δεν έχω δει πάντως από όλους έχω ακούσει πολύ καλά λόγια! Θα το δω και αυτό προσεχώς Click για ανάπτυξη... Εμένα μαρέσει πάρα πολύ! Τι να κάνω έχω αδυναμία στον Κλαους και τον Ελαιτζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:55 Η Gate4 έγραψε: #3.007 30-10-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εμένα μαρέσει πάρα πολύ! Τι να κάνω έχω αδυναμία στον Κλαους και τον Ελαιτζα Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Αλλά μη ξεχναμε τον ίαν Βασικά εγώ λατρεύω τον χαρακτήρα του κλάους απίστευτα δεν ξέρω είναι τέλειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:00 Η *Serena* έγραψε: #3.008 30-10-13 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ. Αλλά μη ξεχναμε τον ίαν Βασικά εγώ λατρεύω τον χαρακτήρα του κλάους απίστευτα δεν ξέρω είναι τέλειος Click για ανάπτυξη... Α μπα εμένα ο Ντειμον ποτέ δεν με ενθουσίασε. Δηλαδή αν δεν είχε καλό χιούμορ παίζει να τον αντιπαθούσα κιόλας Ο Κλαους και ο Ελαιτζα είναι ο καθένας τέλειος με τον τρόπο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:02 Η Gate4 έγραψε: #3.009 30-10-13 01:02 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α μπα εμένα ο Ντειμον ποτέ δεν με ενθουσίασε. Δηλαδή αν δεν είχε καλό χιούμορ παίζει να τον αντιπαθούσα κιόλας Ο Κλαους και ο Ελαιτζα είναι ο καθένας τέλειος με τον τρόπο του Click για ανάπτυξη... Ο ντέιμον είναι κουκλάκι ζωγραφιστό Εμμ ντάξυ και ο κλάους είναι κουκλάκι αλλά έχει και υπέρτατο χαρακτήρα (και να μη πω για την προφορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:07 Η *Serena* έγραψε: #3.010 30-10-13 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο ντέιμον είναι κουκλάκι ζωγραφιστό Εμμ ντάξυ και ο κλάους είναι κουκλάκι αλλά έχει και υπέρτατο χαρακτήρα (και να μη πω για την προφορά ) Click για ανάπτυξη... Χαχα αυτός και ο κατακουζινός ο τζερεμυ είναι το κουκλάκι αυτή η προφορά δεν παίζεται είναι άγγλοι που μιλάνε και ακούγεται απαίσια και άλλοι που ακούγεται τοσο σέξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:08 Η Gate4 έγραψε: #3.011 30-10-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χαχα αυτός και ο κατακουζινός ο τζερεμυ είναι το κουκλάκι αυτή η προφορά δεν παίζεται είναι άγγλοι που μιλάνε και ακούγεται απαίσια και άλλοι που ακούγεται τοσο σέξυ Click για ανάπτυξη... Ο τζέρεμι; Ούτε καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:10 Ο Guest 892943: #3.012 30-10-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πάει και ο 6ος κύκλος του Grey's anatomy Click για ανάπτυξη... Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:10 Η Cydonian Knight: #3.013 30-10-13 01:10 +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HMMYths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:44 Ο HMMYths έγραψε: #3.014 30-10-13 01:44 xaxaxaxa αυτα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:47 Η Gate4 έγραψε: #3.015 30-10-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα το "αστειάκι" αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 09:32 Η *Serena* έγραψε: #3.016 30-10-13 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο τζέρεμι; Ούτε καν Click για ανάπτυξη... Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 14:29 Η Gate4 έγραψε: #3.017 30-10-13 14:29 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Ο dimpaokara: #3.018 30-10-13 17:41 Είδα το 4o επεισόδιο tvd Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Click για ανάπτυξη... Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:48 Η Gate4 έγραψε: #3.019 30-10-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Click για ανάπτυξη... Να μαζευτούν πολλά επισόδεια να τα δω. Έτσι είναι σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 19:59 Η *Serena* έγραψε: #3.020 30-10-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Click για ανάπτυξη... Κοίτα ότι είναι λίγο βλάκας ισχύει. Αλλά είναι γλυκούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε ρε μανία με τα σπόιλερς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:12 Η *Serena* έγραψε: #3.002 30-10-13 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε τι να πω βλακεία Γενικά σαν σειρά είναι πετυχημένη απλά ξέρω γω ίσως καλύτερα να μην έκαναν 10ο κύκλο Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι από τον 7ο κύκλο και μετά χάλασε. Φύγανε πολλοί βασικοί και χάθηκε η παλιά καλή χημεία... Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Ρίχτε σπόιλερς άβερτα Click για ανάπτυξη... Το ότι η Sandra Oh αποχωρεί φέτος είναι είδηση που κυκλοφόρησε πριν κανα μήνα, δεν είπα ξέρω γω πως θα φύγει. Ο Μαρκ και η Λέξι σκοτώθηκαν στον 8ο κύκλο και τώρα παίζει ο 10ος. Και τα επεισόδια να μην έχει δει, λίγο δύσκολο να μην το έχει μάθει κάποιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:16 Η Gate4 έγραψε: #3.003 30-10-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εγώ νομίζω ότι από τον 7ο κύκλο και μετά χάλασε. Φύγανε πολλοί βασικοί και χάθηκε η παλιά καλή χημεία... Click για ανάπτυξη... Και την αγαπάω αυτήν την σειρά ρε Τώρα είμαι στο 5ο του 7ου κύκλου θα δω πως θα πάει.. Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:24 Η *Serena* έγραψε: #3.004 30-10-13 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και την αγαπάω αυτήν την σειρά ρε Τώρα είμαι στο 5ο του 7ου κύκλου θα δω πως θα πάει.. Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι όταν μια σειρά δεν τελειώνει όταν πρέπει να τραβάνε το σενάριο από τις μπούκλες και να χαλάει στην πορεία... Είδα 2-3 επεισόδια, είδα που περίπου το πάνε φέτος, ξενέρωσα και δεν ασχολήθηκα άλλο. Κάποια στιγμή, λογικά το καλοκαίρι θα τα δω όμως. Βλέπω originals φανατικά όμως! Πολύ καλύτερο είναι! Το έχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:29 Η Gate4 έγραψε: #3.005 30-10-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Λογικό είναι όταν μια σειρά δεν τελειώνει όταν πρέπει να τραβάνε το σενάριο από τις μπούκλες και να χαλάει στην πορεία... Είδα 2-3 επεισόδια, είδα που περίπου το πάνε φέτος, ξενέρωσα και δεν ασχολήθηκα άλλο. Κάποια στιγμή, λογικά το καλοκαίρι θα τα δω όμως. Βλέπω originals φανατικά όμως! Πολύ καλύτερο είναι! Το έχεις δει? Click για ανάπτυξη... Πωωω και εγώ το tvd δεν ξέρω λέω τα χριστούγεννα να το δω με το καλό αν τελειώσω το grey's anatomy φυσικά Originals δεν έχω δει πάντως από όλους έχω ακούσει πολύ καλά λόγια! Θα το δω και αυτό προσεχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:44 Η *Serena* έγραψε: #3.006 30-10-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πωωω και εγώ το tvd δεν ξέρω λέω τα χριστούγεννα να το δω με το καλό αν τελειώσω το grey's anatomy φυσικά Originals δεν έχω δει πάντως από όλους έχω ακούσει πολύ καλά λόγια! Θα το δω και αυτό προσεχώς Click για ανάπτυξη... Εμένα μαρέσει πάρα πολύ! Τι να κάνω έχω αδυναμία στον Κλαους και τον Ελαιτζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:55 Η Gate4 έγραψε: #3.007 30-10-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εμένα μαρέσει πάρα πολύ! Τι να κάνω έχω αδυναμία στον Κλαους και τον Ελαιτζα Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Αλλά μη ξεχναμε τον ίαν Βασικά εγώ λατρεύω τον χαρακτήρα του κλάους απίστευτα δεν ξέρω είναι τέλειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:00 Η *Serena* έγραψε: #3.008 30-10-13 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ. Αλλά μη ξεχναμε τον ίαν Βασικά εγώ λατρεύω τον χαρακτήρα του κλάους απίστευτα δεν ξέρω είναι τέλειος Click για ανάπτυξη... Α μπα εμένα ο Ντειμον ποτέ δεν με ενθουσίασε. Δηλαδή αν δεν είχε καλό χιούμορ παίζει να τον αντιπαθούσα κιόλας Ο Κλαους και ο Ελαιτζα είναι ο καθένας τέλειος με τον τρόπο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:02 Η Gate4 έγραψε: #3.009 30-10-13 01:02 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α μπα εμένα ο Ντειμον ποτέ δεν με ενθουσίασε. Δηλαδή αν δεν είχε καλό χιούμορ παίζει να τον αντιπαθούσα κιόλας Ο Κλαους και ο Ελαιτζα είναι ο καθένας τέλειος με τον τρόπο του Click για ανάπτυξη... Ο ντέιμον είναι κουκλάκι ζωγραφιστό Εμμ ντάξυ και ο κλάους είναι κουκλάκι αλλά έχει και υπέρτατο χαρακτήρα (και να μη πω για την προφορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:07 Η *Serena* έγραψε: #3.010 30-10-13 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο ντέιμον είναι κουκλάκι ζωγραφιστό Εμμ ντάξυ και ο κλάους είναι κουκλάκι αλλά έχει και υπέρτατο χαρακτήρα (και να μη πω για την προφορά ) Click για ανάπτυξη... Χαχα αυτός και ο κατακουζινός ο τζερεμυ είναι το κουκλάκι αυτή η προφορά δεν παίζεται είναι άγγλοι που μιλάνε και ακούγεται απαίσια και άλλοι που ακούγεται τοσο σέξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:08 Η Gate4 έγραψε: #3.011 30-10-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χαχα αυτός και ο κατακουζινός ο τζερεμυ είναι το κουκλάκι αυτή η προφορά δεν παίζεται είναι άγγλοι που μιλάνε και ακούγεται απαίσια και άλλοι που ακούγεται τοσο σέξυ Click για ανάπτυξη... Ο τζέρεμι; Ούτε καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:10 Ο Guest 892943: #3.012 30-10-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πάει και ο 6ος κύκλος του Grey's anatomy Click για ανάπτυξη... Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:10 Η Cydonian Knight: #3.013 30-10-13 01:10 +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HMMYths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:44 Ο HMMYths έγραψε: #3.014 30-10-13 01:44 xaxaxaxa αυτα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:47 Η Gate4 έγραψε: #3.015 30-10-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα το "αστειάκι" αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 09:32 Η *Serena* έγραψε: #3.016 30-10-13 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο τζέρεμι; Ούτε καν Click για ανάπτυξη... Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 14:29 Η Gate4 έγραψε: #3.017 30-10-13 14:29 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Ο dimpaokara: #3.018 30-10-13 17:41 Είδα το 4o επεισόδιο tvd Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Click για ανάπτυξη... Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:48 Η Gate4 έγραψε: #3.019 30-10-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Click για ανάπτυξη... Να μαζευτούν πολλά επισόδεια να τα δω. Έτσι είναι σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 19:59 Η *Serena* έγραψε: #3.020 30-10-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Click για ανάπτυξη... Κοίτα ότι είναι λίγο βλάκας ισχύει. Αλλά είναι γλυκούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε τι να πω βλακεία Γενικά σαν σειρά είναι πετυχημένη απλά ξέρω γω ίσως καλύτερα να μην έκαναν 10ο κύκλο Click για ανάπτυξη... Εγώ νομίζω ότι από τον 7ο κύκλο και μετά χάλασε. Φύγανε πολλοί βασικοί και χάθηκε η παλιά καλή χημεία... Αρχική Δημοσίευση από carpe_nochtem: Ρίχτε σπόιλερς άβερτα Click για ανάπτυξη... Το ότι η Sandra Oh αποχωρεί φέτος είναι είδηση που κυκλοφόρησε πριν κανα μήνα, δεν είπα ξέρω γω πως θα φύγει. Ο Μαρκ και η Λέξι σκοτώθηκαν στον 8ο κύκλο και τώρα παίζει ο 10ος. Και τα επεισόδια να μην έχει δει, λίγο δύσκολο να μην το έχει μάθει κάποιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:16 Η Gate4 έγραψε: #3.003 30-10-13 00:16 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εγώ νομίζω ότι από τον 7ο κύκλο και μετά χάλασε. Φύγανε πολλοί βασικοί και χάθηκε η παλιά καλή χημεία... Click για ανάπτυξη... Και την αγαπάω αυτήν την σειρά ρε Τώρα είμαι στο 5ο του 7ου κύκλου θα δω πως θα πάει.. Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:24 Η *Serena* έγραψε: #3.004 30-10-13 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και την αγαπάω αυτήν την σειρά ρε Τώρα είμαι στο 5ο του 7ου κύκλου θα δω πως θα πάει.. Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι όταν μια σειρά δεν τελειώνει όταν πρέπει να τραβάνε το σενάριο από τις μπούκλες και να χαλάει στην πορεία... Είδα 2-3 επεισόδια, είδα που περίπου το πάνε φέτος, ξενέρωσα και δεν ασχολήθηκα άλλο. Κάποια στιγμή, λογικά το καλοκαίρι θα τα δω όμως. Βλέπω originals φανατικά όμως! Πολύ καλύτερο είναι! Το έχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:29 Η Gate4 έγραψε: #3.005 30-10-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Λογικό είναι όταν μια σειρά δεν τελειώνει όταν πρέπει να τραβάνε το σενάριο από τις μπούκλες και να χαλάει στην πορεία... Είδα 2-3 επεισόδια, είδα που περίπου το πάνε φέτος, ξενέρωσα και δεν ασχολήθηκα άλλο. Κάποια στιγμή, λογικά το καλοκαίρι θα τα δω όμως. Βλέπω originals φανατικά όμως! Πολύ καλύτερο είναι! Το έχεις δει? Click για ανάπτυξη... Πωωω και εγώ το tvd δεν ξέρω λέω τα χριστούγεννα να το δω με το καλό αν τελειώσω το grey's anatomy φυσικά Originals δεν έχω δει πάντως από όλους έχω ακούσει πολύ καλά λόγια! Θα το δω και αυτό προσεχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:44 Η *Serena* έγραψε: #3.006 30-10-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πωωω και εγώ το tvd δεν ξέρω λέω τα χριστούγεννα να το δω με το καλό αν τελειώσω το grey's anatomy φυσικά Originals δεν έχω δει πάντως από όλους έχω ακούσει πολύ καλά λόγια! Θα το δω και αυτό προσεχώς Click για ανάπτυξη... Εμένα μαρέσει πάρα πολύ! Τι να κάνω έχω αδυναμία στον Κλαους και τον Ελαιτζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:55 Η Gate4 έγραψε: #3.007 30-10-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εμένα μαρέσει πάρα πολύ! Τι να κάνω έχω αδυναμία στον Κλαους και τον Ελαιτζα Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Αλλά μη ξεχναμε τον ίαν Βασικά εγώ λατρεύω τον χαρακτήρα του κλάους απίστευτα δεν ξέρω είναι τέλειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:00 Η *Serena* έγραψε: #3.008 30-10-13 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ. Αλλά μη ξεχναμε τον ίαν Βασικά εγώ λατρεύω τον χαρακτήρα του κλάους απίστευτα δεν ξέρω είναι τέλειος Click για ανάπτυξη... Α μπα εμένα ο Ντειμον ποτέ δεν με ενθουσίασε. Δηλαδή αν δεν είχε καλό χιούμορ παίζει να τον αντιπαθούσα κιόλας Ο Κλαους και ο Ελαιτζα είναι ο καθένας τέλειος με τον τρόπο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:02 Η Gate4 έγραψε: #3.009 30-10-13 01:02 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α μπα εμένα ο Ντειμον ποτέ δεν με ενθουσίασε. Δηλαδή αν δεν είχε καλό χιούμορ παίζει να τον αντιπαθούσα κιόλας Ο Κλαους και ο Ελαιτζα είναι ο καθένας τέλειος με τον τρόπο του Click για ανάπτυξη... Ο ντέιμον είναι κουκλάκι ζωγραφιστό Εμμ ντάξυ και ο κλάους είναι κουκλάκι αλλά έχει και υπέρτατο χαρακτήρα (και να μη πω για την προφορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:07 Η *Serena* έγραψε: #3.010 30-10-13 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο ντέιμον είναι κουκλάκι ζωγραφιστό Εμμ ντάξυ και ο κλάους είναι κουκλάκι αλλά έχει και υπέρτατο χαρακτήρα (και να μη πω για την προφορά ) Click για ανάπτυξη... Χαχα αυτός και ο κατακουζινός ο τζερεμυ είναι το κουκλάκι αυτή η προφορά δεν παίζεται είναι άγγλοι που μιλάνε και ακούγεται απαίσια και άλλοι που ακούγεται τοσο σέξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:08 Η Gate4 έγραψε: #3.011 30-10-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χαχα αυτός και ο κατακουζινός ο τζερεμυ είναι το κουκλάκι αυτή η προφορά δεν παίζεται είναι άγγλοι που μιλάνε και ακούγεται απαίσια και άλλοι που ακούγεται τοσο σέξυ Click για ανάπτυξη... Ο τζέρεμι; Ούτε καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:10 Ο Guest 892943: #3.012 30-10-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πάει και ο 6ος κύκλος του Grey's anatomy Click για ανάπτυξη... Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:10 Η Cydonian Knight: #3.013 30-10-13 01:10 +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HMMYths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:44 Ο HMMYths έγραψε: #3.014 30-10-13 01:44 xaxaxaxa αυτα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:47 Η Gate4 έγραψε: #3.015 30-10-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα το "αστειάκι" αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 09:32 Η *Serena* έγραψε: #3.016 30-10-13 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο τζέρεμι; Ούτε καν Click για ανάπτυξη... Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 14:29 Η Gate4 έγραψε: #3.017 30-10-13 14:29 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Ο dimpaokara: #3.018 30-10-13 17:41 Είδα το 4o επεισόδιο tvd Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Click για ανάπτυξη... Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:48 Η Gate4 έγραψε: #3.019 30-10-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Click για ανάπτυξη... Να μαζευτούν πολλά επισόδεια να τα δω. Έτσι είναι σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 19:59 Η *Serena* έγραψε: #3.020 30-10-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Click για ανάπτυξη... Κοίτα ότι είναι λίγο βλάκας ισχύει. Αλλά είναι γλυκούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εγώ νομίζω ότι από τον 7ο κύκλο και μετά χάλασε. Φύγανε πολλοί βασικοί και χάθηκε η παλιά καλή χημεία... Click για ανάπτυξη... Και την αγαπάω αυτήν την σειρά ρε Τώρα είμαι στο 5ο του 7ου κύκλου θα δω πως θα πάει.. Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:24 Η *Serena* έγραψε: #3.004 30-10-13 00:24 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και την αγαπάω αυτήν την σειρά ρε Τώρα είμαι στο 5ο του 7ου κύκλου θα δω πως θα πάει.. Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι όταν μια σειρά δεν τελειώνει όταν πρέπει να τραβάνε το σενάριο από τις μπούκλες και να χαλάει στην πορεία... Είδα 2-3 επεισόδια, είδα που περίπου το πάνε φέτος, ξενέρωσα και δεν ασχολήθηκα άλλο. Κάποια στιγμή, λογικά το καλοκαίρι θα τα δω όμως. Βλέπω originals φανατικά όμως! Πολύ καλύτερο είναι! Το έχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:29 Η Gate4 έγραψε: #3.005 30-10-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Λογικό είναι όταν μια σειρά δεν τελειώνει όταν πρέπει να τραβάνε το σενάριο από τις μπούκλες και να χαλάει στην πορεία... Είδα 2-3 επεισόδια, είδα που περίπου το πάνε φέτος, ξενέρωσα και δεν ασχολήθηκα άλλο. Κάποια στιγμή, λογικά το καλοκαίρι θα τα δω όμως. Βλέπω originals φανατικά όμως! Πολύ καλύτερο είναι! Το έχεις δει? Click για ανάπτυξη... Πωωω και εγώ το tvd δεν ξέρω λέω τα χριστούγεννα να το δω με το καλό αν τελειώσω το grey's anatomy φυσικά Originals δεν έχω δει πάντως από όλους έχω ακούσει πολύ καλά λόγια! Θα το δω και αυτό προσεχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:44 Η *Serena* έγραψε: #3.006 30-10-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πωωω και εγώ το tvd δεν ξέρω λέω τα χριστούγεννα να το δω με το καλό αν τελειώσω το grey's anatomy φυσικά Originals δεν έχω δει πάντως από όλους έχω ακούσει πολύ καλά λόγια! Θα το δω και αυτό προσεχώς Click για ανάπτυξη... Εμένα μαρέσει πάρα πολύ! Τι να κάνω έχω αδυναμία στον Κλαους και τον Ελαιτζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:55 Η Gate4 έγραψε: #3.007 30-10-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εμένα μαρέσει πάρα πολύ! Τι να κάνω έχω αδυναμία στον Κλαους και τον Ελαιτζα Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Αλλά μη ξεχναμε τον ίαν Βασικά εγώ λατρεύω τον χαρακτήρα του κλάους απίστευτα δεν ξέρω είναι τέλειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:00 Η *Serena* έγραψε: #3.008 30-10-13 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ. Αλλά μη ξεχναμε τον ίαν Βασικά εγώ λατρεύω τον χαρακτήρα του κλάους απίστευτα δεν ξέρω είναι τέλειος Click για ανάπτυξη... Α μπα εμένα ο Ντειμον ποτέ δεν με ενθουσίασε. Δηλαδή αν δεν είχε καλό χιούμορ παίζει να τον αντιπαθούσα κιόλας Ο Κλαους και ο Ελαιτζα είναι ο καθένας τέλειος με τον τρόπο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:02 Η Gate4 έγραψε: #3.009 30-10-13 01:02 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α μπα εμένα ο Ντειμον ποτέ δεν με ενθουσίασε. Δηλαδή αν δεν είχε καλό χιούμορ παίζει να τον αντιπαθούσα κιόλας Ο Κλαους και ο Ελαιτζα είναι ο καθένας τέλειος με τον τρόπο του Click για ανάπτυξη... Ο ντέιμον είναι κουκλάκι ζωγραφιστό Εμμ ντάξυ και ο κλάους είναι κουκλάκι αλλά έχει και υπέρτατο χαρακτήρα (και να μη πω για την προφορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:07 Η *Serena* έγραψε: #3.010 30-10-13 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο ντέιμον είναι κουκλάκι ζωγραφιστό Εμμ ντάξυ και ο κλάους είναι κουκλάκι αλλά έχει και υπέρτατο χαρακτήρα (και να μη πω για την προφορά ) Click για ανάπτυξη... Χαχα αυτός και ο κατακουζινός ο τζερεμυ είναι το κουκλάκι αυτή η προφορά δεν παίζεται είναι άγγλοι που μιλάνε και ακούγεται απαίσια και άλλοι που ακούγεται τοσο σέξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:08 Η Gate4 έγραψε: #3.011 30-10-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χαχα αυτός και ο κατακουζινός ο τζερεμυ είναι το κουκλάκι αυτή η προφορά δεν παίζεται είναι άγγλοι που μιλάνε και ακούγεται απαίσια και άλλοι που ακούγεται τοσο σέξυ Click για ανάπτυξη... Ο τζέρεμι; Ούτε καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:10 Ο Guest 892943: #3.012 30-10-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πάει και ο 6ος κύκλος του Grey's anatomy Click για ανάπτυξη... Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:10 Η Cydonian Knight: #3.013 30-10-13 01:10 +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HMMYths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:44 Ο HMMYths έγραψε: #3.014 30-10-13 01:44 xaxaxaxa αυτα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:47 Η Gate4 έγραψε: #3.015 30-10-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα το "αστειάκι" αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 09:32 Η *Serena* έγραψε: #3.016 30-10-13 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο τζέρεμι; Ούτε καν Click για ανάπτυξη... Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 14:29 Η Gate4 έγραψε: #3.017 30-10-13 14:29 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Ο dimpaokara: #3.018 30-10-13 17:41 Είδα το 4o επεισόδιο tvd Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Click για ανάπτυξη... Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:48 Η Gate4 έγραψε: #3.019 30-10-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Click για ανάπτυξη... Να μαζευτούν πολλά επισόδεια να τα δω. Έτσι είναι σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 19:59 Η *Serena* έγραψε: #3.020 30-10-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Click για ανάπτυξη... Κοίτα ότι είναι λίγο βλάκας ισχύει. Αλλά είναι γλυκούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και την αγαπάω αυτήν την σειρά ρε Τώρα είμαι στο 5ο του 7ου κύκλου θα δω πως θα πάει.. Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Click για ανάπτυξη... Λογικό είναι όταν μια σειρά δεν τελειώνει όταν πρέπει να τραβάνε το σενάριο από τις μπούκλες και να χαλάει στην πορεία... Είδα 2-3 επεισόδια, είδα που περίπου το πάνε φέτος, ξενέρωσα και δεν ασχολήθηκα άλλο. Κάποια στιγμή, λογικά το καλοκαίρι θα τα δω όμως. Βλέπω originals φανατικά όμως! Πολύ καλύτερο είναι! Το έχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:29 Η Gate4 έγραψε: #3.005 30-10-13 00:29 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Λογικό είναι όταν μια σειρά δεν τελειώνει όταν πρέπει να τραβάνε το σενάριο από τις μπούκλες και να χαλάει στην πορεία... Είδα 2-3 επεισόδια, είδα που περίπου το πάνε φέτος, ξενέρωσα και δεν ασχολήθηκα άλλο. Κάποια στιγμή, λογικά το καλοκαίρι θα τα δω όμως. Βλέπω originals φανατικά όμως! Πολύ καλύτερο είναι! Το έχεις δει? Click για ανάπτυξη... Πωωω και εγώ το tvd δεν ξέρω λέω τα χριστούγεννα να το δω με το καλό αν τελειώσω το grey's anatomy φυσικά Originals δεν έχω δει πάντως από όλους έχω ακούσει πολύ καλά λόγια! Θα το δω και αυτό προσεχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:44 Η *Serena* έγραψε: #3.006 30-10-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πωωω και εγώ το tvd δεν ξέρω λέω τα χριστούγεννα να το δω με το καλό αν τελειώσω το grey's anatomy φυσικά Originals δεν έχω δει πάντως από όλους έχω ακούσει πολύ καλά λόγια! Θα το δω και αυτό προσεχώς Click για ανάπτυξη... Εμένα μαρέσει πάρα πολύ! Τι να κάνω έχω αδυναμία στον Κλαους και τον Ελαιτζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:55 Η Gate4 έγραψε: #3.007 30-10-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εμένα μαρέσει πάρα πολύ! Τι να κάνω έχω αδυναμία στον Κλαους και τον Ελαιτζα Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Αλλά μη ξεχναμε τον ίαν Βασικά εγώ λατρεύω τον χαρακτήρα του κλάους απίστευτα δεν ξέρω είναι τέλειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:00 Η *Serena* έγραψε: #3.008 30-10-13 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ. Αλλά μη ξεχναμε τον ίαν Βασικά εγώ λατρεύω τον χαρακτήρα του κλάους απίστευτα δεν ξέρω είναι τέλειος Click για ανάπτυξη... Α μπα εμένα ο Ντειμον ποτέ δεν με ενθουσίασε. Δηλαδή αν δεν είχε καλό χιούμορ παίζει να τον αντιπαθούσα κιόλας Ο Κλαους και ο Ελαιτζα είναι ο καθένας τέλειος με τον τρόπο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:02 Η Gate4 έγραψε: #3.009 30-10-13 01:02 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α μπα εμένα ο Ντειμον ποτέ δεν με ενθουσίασε. Δηλαδή αν δεν είχε καλό χιούμορ παίζει να τον αντιπαθούσα κιόλας Ο Κλαους και ο Ελαιτζα είναι ο καθένας τέλειος με τον τρόπο του Click για ανάπτυξη... Ο ντέιμον είναι κουκλάκι ζωγραφιστό Εμμ ντάξυ και ο κλάους είναι κουκλάκι αλλά έχει και υπέρτατο χαρακτήρα (και να μη πω για την προφορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:07 Η *Serena* έγραψε: #3.010 30-10-13 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο ντέιμον είναι κουκλάκι ζωγραφιστό Εμμ ντάξυ και ο κλάους είναι κουκλάκι αλλά έχει και υπέρτατο χαρακτήρα (και να μη πω για την προφορά ) Click για ανάπτυξη... Χαχα αυτός και ο κατακουζινός ο τζερεμυ είναι το κουκλάκι αυτή η προφορά δεν παίζεται είναι άγγλοι που μιλάνε και ακούγεται απαίσια και άλλοι που ακούγεται τοσο σέξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:08 Η Gate4 έγραψε: #3.011 30-10-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χαχα αυτός και ο κατακουζινός ο τζερεμυ είναι το κουκλάκι αυτή η προφορά δεν παίζεται είναι άγγλοι που μιλάνε και ακούγεται απαίσια και άλλοι που ακούγεται τοσο σέξυ Click για ανάπτυξη... Ο τζέρεμι; Ούτε καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:10 Ο Guest 892943: #3.012 30-10-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πάει και ο 6ος κύκλος του Grey's anatomy Click για ανάπτυξη... Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:10 Η Cydonian Knight: #3.013 30-10-13 01:10 +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HMMYths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:44 Ο HMMYths έγραψε: #3.014 30-10-13 01:44 xaxaxaxa αυτα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:47 Η Gate4 έγραψε: #3.015 30-10-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα το "αστειάκι" αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 09:32 Η *Serena* έγραψε: #3.016 30-10-13 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο τζέρεμι; Ούτε καν Click για ανάπτυξη... Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 14:29 Η Gate4 έγραψε: #3.017 30-10-13 14:29 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Ο dimpaokara: #3.018 30-10-13 17:41 Είδα το 4o επεισόδιο tvd Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Click για ανάπτυξη... Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:48 Η Gate4 έγραψε: #3.019 30-10-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Click για ανάπτυξη... Να μαζευτούν πολλά επισόδεια να τα δω. Έτσι είναι σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 19:59 Η *Serena* έγραψε: #3.020 30-10-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Click για ανάπτυξη... Κοίτα ότι είναι λίγο βλάκας ισχύει. Αλλά είναι γλυκούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Λογικό είναι όταν μια σειρά δεν τελειώνει όταν πρέπει να τραβάνε το σενάριο από τις μπούκλες και να χαλάει στην πορεία... Είδα 2-3 επεισόδια, είδα που περίπου το πάνε φέτος, ξενέρωσα και δεν ασχολήθηκα άλλο. Κάποια στιγμή, λογικά το καλοκαίρι θα τα δω όμως. Βλέπω originals φανατικά όμως! Πολύ καλύτερο είναι! Το έχεις δει? Click για ανάπτυξη... Πωωω και εγώ το tvd δεν ξέρω λέω τα χριστούγεννα να το δω με το καλό αν τελειώσω το grey's anatomy φυσικά Originals δεν έχω δει πάντως από όλους έχω ακούσει πολύ καλά λόγια! Θα το δω και αυτό προσεχώς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:44 Η *Serena* έγραψε: #3.006 30-10-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πωωω και εγώ το tvd δεν ξέρω λέω τα χριστούγεννα να το δω με το καλό αν τελειώσω το grey's anatomy φυσικά Originals δεν έχω δει πάντως από όλους έχω ακούσει πολύ καλά λόγια! Θα το δω και αυτό προσεχώς Click για ανάπτυξη... Εμένα μαρέσει πάρα πολύ! Τι να κάνω έχω αδυναμία στον Κλαους και τον Ελαιτζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:55 Η Gate4 έγραψε: #3.007 30-10-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εμένα μαρέσει πάρα πολύ! Τι να κάνω έχω αδυναμία στον Κλαους και τον Ελαιτζα Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Αλλά μη ξεχναμε τον ίαν Βασικά εγώ λατρεύω τον χαρακτήρα του κλάους απίστευτα δεν ξέρω είναι τέλειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:00 Η *Serena* έγραψε: #3.008 30-10-13 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ. Αλλά μη ξεχναμε τον ίαν Βασικά εγώ λατρεύω τον χαρακτήρα του κλάους απίστευτα δεν ξέρω είναι τέλειος Click για ανάπτυξη... Α μπα εμένα ο Ντειμον ποτέ δεν με ενθουσίασε. Δηλαδή αν δεν είχε καλό χιούμορ παίζει να τον αντιπαθούσα κιόλας Ο Κλαους και ο Ελαιτζα είναι ο καθένας τέλειος με τον τρόπο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:02 Η Gate4 έγραψε: #3.009 30-10-13 01:02 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α μπα εμένα ο Ντειμον ποτέ δεν με ενθουσίασε. Δηλαδή αν δεν είχε καλό χιούμορ παίζει να τον αντιπαθούσα κιόλας Ο Κλαους και ο Ελαιτζα είναι ο καθένας τέλειος με τον τρόπο του Click για ανάπτυξη... Ο ντέιμον είναι κουκλάκι ζωγραφιστό Εμμ ντάξυ και ο κλάους είναι κουκλάκι αλλά έχει και υπέρτατο χαρακτήρα (και να μη πω για την προφορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:07 Η *Serena* έγραψε: #3.010 30-10-13 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο ντέιμον είναι κουκλάκι ζωγραφιστό Εμμ ντάξυ και ο κλάους είναι κουκλάκι αλλά έχει και υπέρτατο χαρακτήρα (και να μη πω για την προφορά ) Click για ανάπτυξη... Χαχα αυτός και ο κατακουζινός ο τζερεμυ είναι το κουκλάκι αυτή η προφορά δεν παίζεται είναι άγγλοι που μιλάνε και ακούγεται απαίσια και άλλοι που ακούγεται τοσο σέξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:08 Η Gate4 έγραψε: #3.011 30-10-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χαχα αυτός και ο κατακουζινός ο τζερεμυ είναι το κουκλάκι αυτή η προφορά δεν παίζεται είναι άγγλοι που μιλάνε και ακούγεται απαίσια και άλλοι που ακούγεται τοσο σέξυ Click για ανάπτυξη... Ο τζέρεμι; Ούτε καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:10 Ο Guest 892943: #3.012 30-10-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πάει και ο 6ος κύκλος του Grey's anatomy Click για ανάπτυξη... Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:10 Η Cydonian Knight: #3.013 30-10-13 01:10 +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HMMYths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:44 Ο HMMYths έγραψε: #3.014 30-10-13 01:44 xaxaxaxa αυτα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:47 Η Gate4 έγραψε: #3.015 30-10-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα το "αστειάκι" αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 09:32 Η *Serena* έγραψε: #3.016 30-10-13 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο τζέρεμι; Ούτε καν Click για ανάπτυξη... Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 14:29 Η Gate4 έγραψε: #3.017 30-10-13 14:29 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Ο dimpaokara: #3.018 30-10-13 17:41 Είδα το 4o επεισόδιο tvd Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Click για ανάπτυξη... Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:48 Η Gate4 έγραψε: #3.019 30-10-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Click για ανάπτυξη... Να μαζευτούν πολλά επισόδεια να τα δω. Έτσι είναι σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 19:59 Η *Serena* έγραψε: #3.020 30-10-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Click για ανάπτυξη... Κοίτα ότι είναι λίγο βλάκας ισχύει. Αλλά είναι γλυκούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πωωω και εγώ το tvd δεν ξέρω λέω τα χριστούγεννα να το δω με το καλό αν τελειώσω το grey's anatomy φυσικά Originals δεν έχω δει πάντως από όλους έχω ακούσει πολύ καλά λόγια! Θα το δω και αυτό προσεχώς Click για ανάπτυξη... Εμένα μαρέσει πάρα πολύ! Τι να κάνω έχω αδυναμία στον Κλαους και τον Ελαιτζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 00:55 Η Gate4 έγραψε: #3.007 30-10-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εμένα μαρέσει πάρα πολύ! Τι να κάνω έχω αδυναμία στον Κλαους και τον Ελαιτζα Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Αλλά μη ξεχναμε τον ίαν Βασικά εγώ λατρεύω τον χαρακτήρα του κλάους απίστευτα δεν ξέρω είναι τέλειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:00 Η *Serena* έγραψε: #3.008 30-10-13 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ. Αλλά μη ξεχναμε τον ίαν Βασικά εγώ λατρεύω τον χαρακτήρα του κλάους απίστευτα δεν ξέρω είναι τέλειος Click για ανάπτυξη... Α μπα εμένα ο Ντειμον ποτέ δεν με ενθουσίασε. Δηλαδή αν δεν είχε καλό χιούμορ παίζει να τον αντιπαθούσα κιόλας Ο Κλαους και ο Ελαιτζα είναι ο καθένας τέλειος με τον τρόπο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:02 Η Gate4 έγραψε: #3.009 30-10-13 01:02 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α μπα εμένα ο Ντειμον ποτέ δεν με ενθουσίασε. Δηλαδή αν δεν είχε καλό χιούμορ παίζει να τον αντιπαθούσα κιόλας Ο Κλαους και ο Ελαιτζα είναι ο καθένας τέλειος με τον τρόπο του Click για ανάπτυξη... Ο ντέιμον είναι κουκλάκι ζωγραφιστό Εμμ ντάξυ και ο κλάους είναι κουκλάκι αλλά έχει και υπέρτατο χαρακτήρα (και να μη πω για την προφορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:07 Η *Serena* έγραψε: #3.010 30-10-13 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο ντέιμον είναι κουκλάκι ζωγραφιστό Εμμ ντάξυ και ο κλάους είναι κουκλάκι αλλά έχει και υπέρτατο χαρακτήρα (και να μη πω για την προφορά ) Click για ανάπτυξη... Χαχα αυτός και ο κατακουζινός ο τζερεμυ είναι το κουκλάκι αυτή η προφορά δεν παίζεται είναι άγγλοι που μιλάνε και ακούγεται απαίσια και άλλοι που ακούγεται τοσο σέξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:08 Η Gate4 έγραψε: #3.011 30-10-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χαχα αυτός και ο κατακουζινός ο τζερεμυ είναι το κουκλάκι αυτή η προφορά δεν παίζεται είναι άγγλοι που μιλάνε και ακούγεται απαίσια και άλλοι που ακούγεται τοσο σέξυ Click για ανάπτυξη... Ο τζέρεμι; Ούτε καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:10 Ο Guest 892943: #3.012 30-10-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πάει και ο 6ος κύκλος του Grey's anatomy Click για ανάπτυξη... Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:10 Η Cydonian Knight: #3.013 30-10-13 01:10 +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HMMYths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:44 Ο HMMYths έγραψε: #3.014 30-10-13 01:44 xaxaxaxa αυτα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:47 Η Gate4 έγραψε: #3.015 30-10-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα το "αστειάκι" αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 09:32 Η *Serena* έγραψε: #3.016 30-10-13 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο τζέρεμι; Ούτε καν Click για ανάπτυξη... Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 14:29 Η Gate4 έγραψε: #3.017 30-10-13 14:29 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Ο dimpaokara: #3.018 30-10-13 17:41 Είδα το 4o επεισόδιο tvd Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Click για ανάπτυξη... Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:48 Η Gate4 έγραψε: #3.019 30-10-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Click για ανάπτυξη... Να μαζευτούν πολλά επισόδεια να τα δω. Έτσι είναι σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 19:59 Η *Serena* έγραψε: #3.020 30-10-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Click για ανάπτυξη... Κοίτα ότι είναι λίγο βλάκας ισχύει. Αλλά είναι γλυκούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Εμένα μαρέσει πάρα πολύ! Τι να κάνω έχω αδυναμία στον Κλαους και τον Ελαιτζα Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Αλλά μη ξεχναμε τον ίαν Βασικά εγώ λατρεύω τον χαρακτήρα του κλάους απίστευτα δεν ξέρω είναι τέλειος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:00 Η *Serena* έγραψε: #3.008 30-10-13 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ. Αλλά μη ξεχναμε τον ίαν Βασικά εγώ λατρεύω τον χαρακτήρα του κλάους απίστευτα δεν ξέρω είναι τέλειος Click για ανάπτυξη... Α μπα εμένα ο Ντειμον ποτέ δεν με ενθουσίασε. Δηλαδή αν δεν είχε καλό χιούμορ παίζει να τον αντιπαθούσα κιόλας Ο Κλαους και ο Ελαιτζα είναι ο καθένας τέλειος με τον τρόπο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:02 Η Gate4 έγραψε: #3.009 30-10-13 01:02 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α μπα εμένα ο Ντειμον ποτέ δεν με ενθουσίασε. Δηλαδή αν δεν είχε καλό χιούμορ παίζει να τον αντιπαθούσα κιόλας Ο Κλαους και ο Ελαιτζα είναι ο καθένας τέλειος με τον τρόπο του Click για ανάπτυξη... Ο ντέιμον είναι κουκλάκι ζωγραφιστό Εμμ ντάξυ και ο κλάους είναι κουκλάκι αλλά έχει και υπέρτατο χαρακτήρα (και να μη πω για την προφορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:07 Η *Serena* έγραψε: #3.010 30-10-13 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο ντέιμον είναι κουκλάκι ζωγραφιστό Εμμ ντάξυ και ο κλάους είναι κουκλάκι αλλά έχει και υπέρτατο χαρακτήρα (και να μη πω για την προφορά ) Click για ανάπτυξη... Χαχα αυτός και ο κατακουζινός ο τζερεμυ είναι το κουκλάκι αυτή η προφορά δεν παίζεται είναι άγγλοι που μιλάνε και ακούγεται απαίσια και άλλοι που ακούγεται τοσο σέξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:08 Η Gate4 έγραψε: #3.011 30-10-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χαχα αυτός και ο κατακουζινός ο τζερεμυ είναι το κουκλάκι αυτή η προφορά δεν παίζεται είναι άγγλοι που μιλάνε και ακούγεται απαίσια και άλλοι που ακούγεται τοσο σέξυ Click για ανάπτυξη... Ο τζέρεμι; Ούτε καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:10 Ο Guest 892943: #3.012 30-10-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πάει και ο 6ος κύκλος του Grey's anatomy Click για ανάπτυξη... Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:10 Η Cydonian Knight: #3.013 30-10-13 01:10 +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HMMYths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:44 Ο HMMYths έγραψε: #3.014 30-10-13 01:44 xaxaxaxa αυτα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:47 Η Gate4 έγραψε: #3.015 30-10-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα το "αστειάκι" αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 09:32 Η *Serena* έγραψε: #3.016 30-10-13 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο τζέρεμι; Ούτε καν Click για ανάπτυξη... Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 14:29 Η Gate4 έγραψε: #3.017 30-10-13 14:29 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Ο dimpaokara: #3.018 30-10-13 17:41 Είδα το 4o επεισόδιο tvd Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Click για ανάπτυξη... Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:48 Η Gate4 έγραψε: #3.019 30-10-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Click για ανάπτυξη... Να μαζευτούν πολλά επισόδεια να τα δω. Έτσι είναι σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 19:59 Η *Serena* έγραψε: #3.020 30-10-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Click για ανάπτυξη... Κοίτα ότι είναι λίγο βλάκας ισχύει. Αλλά είναι γλυκούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και εγώ. Αλλά μη ξεχναμε τον ίαν Βασικά εγώ λατρεύω τον χαρακτήρα του κλάους απίστευτα δεν ξέρω είναι τέλειος Click για ανάπτυξη... Α μπα εμένα ο Ντειμον ποτέ δεν με ενθουσίασε. Δηλαδή αν δεν είχε καλό χιούμορ παίζει να τον αντιπαθούσα κιόλας Ο Κλαους και ο Ελαιτζα είναι ο καθένας τέλειος με τον τρόπο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:02 Η Gate4 έγραψε: #3.009 30-10-13 01:02 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α μπα εμένα ο Ντειμον ποτέ δεν με ενθουσίασε. Δηλαδή αν δεν είχε καλό χιούμορ παίζει να τον αντιπαθούσα κιόλας Ο Κλαους και ο Ελαιτζα είναι ο καθένας τέλειος με τον τρόπο του Click για ανάπτυξη... Ο ντέιμον είναι κουκλάκι ζωγραφιστό Εμμ ντάξυ και ο κλάους είναι κουκλάκι αλλά έχει και υπέρτατο χαρακτήρα (και να μη πω για την προφορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:07 Η *Serena* έγραψε: #3.010 30-10-13 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο ντέιμον είναι κουκλάκι ζωγραφιστό Εμμ ντάξυ και ο κλάους είναι κουκλάκι αλλά έχει και υπέρτατο χαρακτήρα (και να μη πω για την προφορά ) Click για ανάπτυξη... Χαχα αυτός και ο κατακουζινός ο τζερεμυ είναι το κουκλάκι αυτή η προφορά δεν παίζεται είναι άγγλοι που μιλάνε και ακούγεται απαίσια και άλλοι που ακούγεται τοσο σέξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:08 Η Gate4 έγραψε: #3.011 30-10-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χαχα αυτός και ο κατακουζινός ο τζερεμυ είναι το κουκλάκι αυτή η προφορά δεν παίζεται είναι άγγλοι που μιλάνε και ακούγεται απαίσια και άλλοι που ακούγεται τοσο σέξυ Click για ανάπτυξη... Ο τζέρεμι; Ούτε καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:10 Ο Guest 892943: #3.012 30-10-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πάει και ο 6ος κύκλος του Grey's anatomy Click για ανάπτυξη... Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:10 Η Cydonian Knight: #3.013 30-10-13 01:10 +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HMMYths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:44 Ο HMMYths έγραψε: #3.014 30-10-13 01:44 xaxaxaxa αυτα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:47 Η Gate4 έγραψε: #3.015 30-10-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα το "αστειάκι" αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 09:32 Η *Serena* έγραψε: #3.016 30-10-13 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο τζέρεμι; Ούτε καν Click για ανάπτυξη... Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 14:29 Η Gate4 έγραψε: #3.017 30-10-13 14:29 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Ο dimpaokara: #3.018 30-10-13 17:41 Είδα το 4o επεισόδιο tvd Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Click για ανάπτυξη... Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:48 Η Gate4 έγραψε: #3.019 30-10-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Click για ανάπτυξη... Να μαζευτούν πολλά επισόδεια να τα δω. Έτσι είναι σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 19:59 Η *Serena* έγραψε: #3.020 30-10-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Click για ανάπτυξη... Κοίτα ότι είναι λίγο βλάκας ισχύει. Αλλά είναι γλυκούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α μπα εμένα ο Ντειμον ποτέ δεν με ενθουσίασε. Δηλαδή αν δεν είχε καλό χιούμορ παίζει να τον αντιπαθούσα κιόλας Ο Κλαους και ο Ελαιτζα είναι ο καθένας τέλειος με τον τρόπο του Click για ανάπτυξη... Ο ντέιμον είναι κουκλάκι ζωγραφιστό Εμμ ντάξυ και ο κλάους είναι κουκλάκι αλλά έχει και υπέρτατο χαρακτήρα (και να μη πω για την προφορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:07 Η *Serena* έγραψε: #3.010 30-10-13 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο ντέιμον είναι κουκλάκι ζωγραφιστό Εμμ ντάξυ και ο κλάους είναι κουκλάκι αλλά έχει και υπέρτατο χαρακτήρα (και να μη πω για την προφορά ) Click για ανάπτυξη... Χαχα αυτός και ο κατακουζινός ο τζερεμυ είναι το κουκλάκι αυτή η προφορά δεν παίζεται είναι άγγλοι που μιλάνε και ακούγεται απαίσια και άλλοι που ακούγεται τοσο σέξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:08 Η Gate4 έγραψε: #3.011 30-10-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χαχα αυτός και ο κατακουζινός ο τζερεμυ είναι το κουκλάκι αυτή η προφορά δεν παίζεται είναι άγγλοι που μιλάνε και ακούγεται απαίσια και άλλοι που ακούγεται τοσο σέξυ Click για ανάπτυξη... Ο τζέρεμι; Ούτε καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:10 Ο Guest 892943: #3.012 30-10-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πάει και ο 6ος κύκλος του Grey's anatomy Click για ανάπτυξη... Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:10 Η Cydonian Knight: #3.013 30-10-13 01:10 +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HMMYths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:44 Ο HMMYths έγραψε: #3.014 30-10-13 01:44 xaxaxaxa αυτα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:47 Η Gate4 έγραψε: #3.015 30-10-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα το "αστειάκι" αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 09:32 Η *Serena* έγραψε: #3.016 30-10-13 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο τζέρεμι; Ούτε καν Click για ανάπτυξη... Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 14:29 Η Gate4 έγραψε: #3.017 30-10-13 14:29 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Ο dimpaokara: #3.018 30-10-13 17:41 Είδα το 4o επεισόδιο tvd Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Click για ανάπτυξη... Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:48 Η Gate4 έγραψε: #3.019 30-10-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Click για ανάπτυξη... Να μαζευτούν πολλά επισόδεια να τα δω. Έτσι είναι σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 19:59 Η *Serena* έγραψε: #3.020 30-10-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Click για ανάπτυξη... Κοίτα ότι είναι λίγο βλάκας ισχύει. Αλλά είναι γλυκούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο ντέιμον είναι κουκλάκι ζωγραφιστό Εμμ ντάξυ και ο κλάους είναι κουκλάκι αλλά έχει και υπέρτατο χαρακτήρα (και να μη πω για την προφορά ) Click για ανάπτυξη... Χαχα αυτός και ο κατακουζινός ο τζερεμυ είναι το κουκλάκι αυτή η προφορά δεν παίζεται είναι άγγλοι που μιλάνε και ακούγεται απαίσια και άλλοι που ακούγεται τοσο σέξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:08 Η Gate4 έγραψε: #3.011 30-10-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χαχα αυτός και ο κατακουζινός ο τζερεμυ είναι το κουκλάκι αυτή η προφορά δεν παίζεται είναι άγγλοι που μιλάνε και ακούγεται απαίσια και άλλοι που ακούγεται τοσο σέξυ Click για ανάπτυξη... Ο τζέρεμι; Ούτε καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:10 Ο Guest 892943: #3.012 30-10-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πάει και ο 6ος κύκλος του Grey's anatomy Click για ανάπτυξη... Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:10 Η Cydonian Knight: #3.013 30-10-13 01:10 +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HMMYths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:44 Ο HMMYths έγραψε: #3.014 30-10-13 01:44 xaxaxaxa αυτα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:47 Η Gate4 έγραψε: #3.015 30-10-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα το "αστειάκι" αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 09:32 Η *Serena* έγραψε: #3.016 30-10-13 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο τζέρεμι; Ούτε καν Click για ανάπτυξη... Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 14:29 Η Gate4 έγραψε: #3.017 30-10-13 14:29 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Ο dimpaokara: #3.018 30-10-13 17:41 Είδα το 4o επεισόδιο tvd Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Click για ανάπτυξη... Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:48 Η Gate4 έγραψε: #3.019 30-10-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Click για ανάπτυξη... Να μαζευτούν πολλά επισόδεια να τα δω. Έτσι είναι σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 19:59 Η *Serena* έγραψε: #3.020 30-10-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Click για ανάπτυξη... Κοίτα ότι είναι λίγο βλάκας ισχύει. Αλλά είναι γλυκούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χαχα αυτός και ο κατακουζινός ο τζερεμυ είναι το κουκλάκι αυτή η προφορά δεν παίζεται είναι άγγλοι που μιλάνε και ακούγεται απαίσια και άλλοι που ακούγεται τοσο σέξυ Click για ανάπτυξη... Ο τζέρεμι; Ούτε καν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:10 Ο Guest 892943: #3.012 30-10-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πάει και ο 6ος κύκλος του Grey's anatomy Click για ανάπτυξη... Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:10 Η Cydonian Knight: #3.013 30-10-13 01:10 +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HMMYths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:44 Ο HMMYths έγραψε: #3.014 30-10-13 01:44 xaxaxaxa αυτα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:47 Η Gate4 έγραψε: #3.015 30-10-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα το "αστειάκι" αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 09:32 Η *Serena* έγραψε: #3.016 30-10-13 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο τζέρεμι; Ούτε καν Click για ανάπτυξη... Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 14:29 Η Gate4 έγραψε: #3.017 30-10-13 14:29 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Ο dimpaokara: #3.018 30-10-13 17:41 Είδα το 4o επεισόδιο tvd Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Click για ανάπτυξη... Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:48 Η Gate4 έγραψε: #3.019 30-10-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Click για ανάπτυξη... Να μαζευτούν πολλά επισόδεια να τα δω. Έτσι είναι σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 19:59 Η *Serena* έγραψε: #3.020 30-10-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Click για ανάπτυξη... Κοίτα ότι είναι λίγο βλάκας ισχύει. Αλλά είναι γλυκούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πάει και ο 6ος κύκλος του Grey's anatomy Click για ανάπτυξη... Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:10 Η Cydonian Knight: #3.013 30-10-13 01:10 +1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. HMMYths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:44 Ο HMMYths έγραψε: #3.014 30-10-13 01:44 xaxaxaxa αυτα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:47 Η Gate4 έγραψε: #3.015 30-10-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα το "αστειάκι" αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 09:32 Η *Serena* έγραψε: #3.016 30-10-13 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο τζέρεμι; Ούτε καν Click για ανάπτυξη... Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 14:29 Η Gate4 έγραψε: #3.017 30-10-13 14:29 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Ο dimpaokara: #3.018 30-10-13 17:41 Είδα το 4o επεισόδιο tvd Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Click για ανάπτυξη... Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:48 Η Gate4 έγραψε: #3.019 30-10-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Click για ανάπτυξη... Να μαζευτούν πολλά επισόδεια να τα δω. Έτσι είναι σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 19:59 Η *Serena* έγραψε: #3.020 30-10-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Click για ανάπτυξη... Κοίτα ότι είναι λίγο βλάκας ισχύει. Αλλά είναι γλυκούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
+1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HMMYths Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:44 Ο HMMYths έγραψε: #3.014 30-10-13 01:44 xaxaxaxa αυτα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:47 Η Gate4 έγραψε: #3.015 30-10-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα το "αστειάκι" αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 09:32 Η *Serena* έγραψε: #3.016 30-10-13 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο τζέρεμι; Ούτε καν Click για ανάπτυξη... Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 14:29 Η Gate4 έγραψε: #3.017 30-10-13 14:29 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Ο dimpaokara: #3.018 30-10-13 17:41 Είδα το 4o επεισόδιο tvd Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Click για ανάπτυξη... Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:48 Η Gate4 έγραψε: #3.019 30-10-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Click για ανάπτυξη... Να μαζευτούν πολλά επισόδεια να τα δω. Έτσι είναι σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 19:59 Η *Serena* έγραψε: #3.020 30-10-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Click για ανάπτυξη... Κοίτα ότι είναι λίγο βλάκας ισχύει. Αλλά είναι γλυκούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
xaxaxaxa αυτα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 01:47 Η Gate4 έγραψε: #3.015 30-10-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα το "αστειάκι" αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 09:32 Η *Serena* έγραψε: #3.016 30-10-13 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο τζέρεμι; Ούτε καν Click για ανάπτυξη... Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 14:29 Η Gate4 έγραψε: #3.017 30-10-13 14:29 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Ο dimpaokara: #3.018 30-10-13 17:41 Είδα το 4o επεισόδιο tvd Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Click για ανάπτυξη... Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:48 Η Gate4 έγραψε: #3.019 30-10-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Click για ανάπτυξη... Να μαζευτούν πολλά επισόδεια να τα δω. Έτσι είναι σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 19:59 Η *Serena* έγραψε: #3.020 30-10-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Click για ανάπτυξη... Κοίτα ότι είναι λίγο βλάκας ισχύει. Αλλά είναι γλυκούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα το "αστειάκι" αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 09:32 Η *Serena* έγραψε: #3.016 30-10-13 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο τζέρεμι; Ούτε καν Click για ανάπτυξη... Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 14:29 Η Gate4 έγραψε: #3.017 30-10-13 14:29 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Ο dimpaokara: #3.018 30-10-13 17:41 Είδα το 4o επεισόδιο tvd Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Click για ανάπτυξη... Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:48 Η Gate4 έγραψε: #3.019 30-10-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Click για ανάπτυξη... Να μαζευτούν πολλά επισόδεια να τα δω. Έτσι είναι σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 19:59 Η *Serena* έγραψε: #3.020 30-10-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Click για ανάπτυξη... Κοίτα ότι είναι λίγο βλάκας ισχύει. Αλλά είναι γλυκούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ο τζέρεμι; Ούτε καν Click για ανάπτυξη... Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 14:29 Η Gate4 έγραψε: #3.017 30-10-13 14:29 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Ο dimpaokara: #3.018 30-10-13 17:41 Είδα το 4o επεισόδιο tvd Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Click για ανάπτυξη... Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:48 Η Gate4 έγραψε: #3.019 30-10-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Click για ανάπτυξη... Να μαζευτούν πολλά επισόδεια να τα δω. Έτσι είναι σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 19:59 Η *Serena* έγραψε: #3.020 30-10-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Click για ανάπτυξη... Κοίτα ότι είναι λίγο βλάκας ισχύει. Αλλά είναι γλυκούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Ο dimpaokara: #3.018 30-10-13 17:41 Είδα το 4o επεισόδιο tvd Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Click για ανάπτυξη... Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:48 Η Gate4 έγραψε: #3.019 30-10-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Click για ανάπτυξη... Να μαζευτούν πολλά επισόδεια να τα δω. Έτσι είναι σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 19:59 Η *Serena* έγραψε: #3.020 30-10-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Click για ανάπτυξη... Κοίτα ότι είναι λίγο βλάκας ισχύει. Αλλά είναι γλυκούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είδα το 4o επεισόδιο tvd Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα Εσύ είδες κανένα επισόδειο; Click για ανάπτυξη... Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 17:48 Η Gate4 έγραψε: #3.019 30-10-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Click για ανάπτυξη... Να μαζευτούν πολλά επισόδεια να τα δω. Έτσι είναι σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 19:59 Η *Serena* έγραψε: #3.020 30-10-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Click για ανάπτυξη... Κοίτα ότι είναι λίγο βλάκας ισχύει. Αλλά είναι γλυκούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς Click για ανάπτυξη... Να μαζευτούν πολλά επισόδεια να τα δω. Έτσι είναι σπαστικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2013 στις 19:59 Η *Serena* έγραψε: #3.020 30-10-13 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Click για ανάπτυξη... Κοίτα ότι είναι λίγο βλάκας ισχύει. Αλλά είναι γλυκούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά Click για ανάπτυξη... Κοίτα ότι είναι λίγο βλάκας ισχύει. Αλλά είναι γλυκούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.