Πώρωση με τηλεοπτικές σειρές

Ε ρε μανία με τα σπόιλερς :|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε τι να πω βλακεία :(
Γενικά σαν σειρά είναι πετυχημένη απλά ξέρω γω ίσως καλύτερα να μην έκαναν 10ο κύκλο :/:
Εγώ νομίζω ότι από τον 7ο κύκλο και μετά χάλασε. Φύγανε πολλοί βασικοί και χάθηκε η παλιά καλή χημεία... :/:

Ρίχτε σπόιλερς άβερτα
mech-2.gif

Το ότι η Sandra Oh αποχωρεί φέτος είναι είδηση που κυκλοφόρησε πριν κανα μήνα, δεν είπα ξέρω γω πως θα φύγει. Ο Μαρκ και η Λέξι σκοτώθηκαν στον 8ο κύκλο και τώρα παίζει ο 10ος. Και τα επεισόδια να μην έχει δει, λίγο δύσκολο να μην το έχει μάθει κάποιος... :whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ νομίζω ότι από τον 7ο κύκλο και μετά χάλασε. Φύγανε πολλοί βασικοί και χάθηκε η παλιά καλή χημεία... :/:
Και την αγαπάω αυτήν την σειρά ρε :(
Τώρα είμαι στο 5ο του 7ου κύκλου θα δω πως θα πάει..

Και για να πιάσω κάτι άσχετο tvd δεν είδα ακόμα :P Εσύ είδες κανένα επισόδειο;

Και την αγαπάω αυτήν την σειρά ρε :(
Τώρα είμαι στο 5ο του 7ου κύκλου θα δω πως θα πάει..

Λογικό είναι όταν μια σειρά δεν τελειώνει όταν πρέπει να τραβάνε το σενάριο από τις μπούκλες και να χαλάει στην πορεία... :/:
Είδα 2-3 επεισόδια, είδα που περίπου το πάνε φέτος, ξενέρωσα και δεν ασχολήθηκα άλλο. Κάποια στιγμή, λογικά το καλοκαίρι θα τα δω όμως. Βλέπω originals φανατικά όμως! :clapup: Πολύ καλύτερο είναι! Το έχεις δει?

Λογικό είναι όταν μια σειρά δεν τελειώνει όταν πρέπει να τραβάνε το σενάριο από τις μπούκλες και να χαλάει στην πορεία... :/:
Είδα 2-3 επεισόδια, είδα που περίπου το πάνε φέτος, ξενέρωσα και δεν ασχολήθηκα άλλο. Κάποια στιγμή, λογικά το καλοκαίρι θα τα δω όμως. Βλέπω originals φανατικά όμως! :clapup: Πολύ καλύτερο είναι! Το έχεις δει?
Πωωω και εγώ το tvd δεν ξέρω λέω τα χριστούγεννα να το δω με το καλό αν τελειώσω το grey's anatomy φυσικά :P
Originals δεν έχω δει πάντως από όλους έχω ακούσει πολύ καλά λόγια! Θα το δω και αυτό προσεχώς :P

Πωωω και εγώ το tvd δεν ξέρω λέω τα χριστούγεννα να το δω με το καλό αν τελειώσω το grey's anatomy φυσικά :P
Originals δεν έχω δει πάντως από όλους έχω ακούσει πολύ καλά λόγια! Θα το δω και αυτό προσεχώς :P

Εμένα μαρέσει πάρα πολύ! :redface: Τι να κάνω έχω αδυναμία στον Κλαους και τον Ελαιτζα :P

Εμένα μαρέσει πάρα πολύ! :redface: Τι να κάνω έχω αδυναμία στον Κλαους και τον Ελαιτζα :P
Και εγώ. Αλλά μη ξεχναμε τον ίαν :P
Βασικά εγώ λατρεύω τον χαρακτήρα του κλάους απίστευτα δεν ξέρω είναι τέλειος :P

Και εγώ. Αλλά μη ξεχναμε τον ίαν :P
Βασικά εγώ λατρεύω τον χαρακτήρα του κλάους απίστευτα δεν ξέρω είναι τέλειος :P

Α μπα εμένα ο Ντειμον ποτέ δεν με ενθουσίασε. :redface: Δηλαδή αν δεν είχε καλό χιούμορ παίζει να τον αντιπαθούσα κιόλας :P Ο Κλαους και ο Ελαιτζα είναι ο καθένας τέλειος με τον τρόπο του :clapup:

Α μπα εμένα ο Ντειμον ποτέ δεν με ενθουσίασε. :redface: Δηλαδή αν δεν είχε καλό χιούμορ παίζει να τον αντιπαθούσα κιόλας :P Ο Κλαους και ο Ελαιτζα είναι ο καθένας τέλειος με τον τρόπο του :clapup:
Ο ντέιμον είναι κουκλάκι ζωγραφιστό :P
Εμμ ντάξυ και ο κλάους είναι κουκλάκι αλλά έχει και υπέρτατο χαρακτήρα (και να μη πω για την προφορά :P)

Ο ντέιμον είναι κουκλάκι ζωγραφιστό :P
Εμμ ντάξυ και ο κλάους είναι κουκλάκι αλλά έχει και υπέρτατο χαρακτήρα (και να μη πω για την προφορά :P)

Χαχα αυτός και ο κατακουζινός :P ο τζερεμυ είναι το κουκλάκι :redface:
αυτή η προφορά δεν παίζεται :D είναι άγγλοι που μιλάνε και ακούγεται απαίσια και άλλοι που ακούγεται τοσο σέξυ :inlove:

Χαχα αυτός και ο κατακουζινός :P ο τζερεμυ είναι το κουκλάκι :redface:
αυτή η προφορά δεν παίζεται :D είναι άγγλοι που μιλάνε και ακούγεται απαίσια και άλλοι που ακούγεται τοσο σέξυ :inlove:
Ο τζέρεμι; Ούτε καν :|

Πάει και ο 6ος κύκλος του Grey's anatomy :D
Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι.

xaxaxaxa αυτα ειναι!!! :P

Στον έβδομο παίρνεις πτυχίο ιατρικής, στον όγδοο μεταπτυχιακό, στον δέκατο προσλαμβάνεσαι.
Δεν το κατάλαβα το "αστειάκι" αλλά τεσπά :P

Ο τζέρεμι; Ούτε καν :|

Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface :redface:

Καλά μπροστά στον Κλαους ο Τζερεμυ είναι ένα τίποτα αλλά έχει babyface :redface:
Ηλίθιοface έχει αλλά τεσπά :P

Είδα το 4o επεισόδιο tvd :)
Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς :P

Εσύ ακόμα να συμμορφωθείς :P
Να μαζευτούν πολλά επισόδεια να τα δω. Έτσι είναι σπαστικό :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back