_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 21:23 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #2.061 12-08-13 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Απογοητευτικά θα πεθάνει. Δεν είναι υπερπαραγωγή. Click για ανάπτυξη... Spoiler Το είδα... Μας έσπασε τα νεύρα και η ΛαΓκουερτα και η Ντεμπρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 22:46 Η *Serena* έγραψε: #2.062 12-08-13 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχα Τώρα περιμένω να κατέβει το 6ο επισόδειο... Με έχει σπάσει τα νεύρα που τους έχουν σε εκείνο το στρατόπεδο Click για ανάπτυξη... Ετσι Φτάσε στο 9ο να έχεις την ίδια απορία που έχω και εγώ μέχρι το φινάλε την άλλη Κυριακή Η καταστροφή του στρατόπεδου θα σου αρέσει πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 22:52 Η Gate4 έγραψε: #2.063 12-08-13 22:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ετσι Φτάσε στο 9ο να έχεις την ίδια απορία που έχω και εγώ μέχρι το φινάλε την άλλη Κυριακή Η καταστροφή του στρατόπεδου θα σου αρέσει πολύ Click για ανάπτυξη... Παίζει καταστροφή; Γουστάρωωωωωωωωωωω Εμ είδα το 6ο επισόδειο και έχω να πω.. Η σούκι έχει πάρει όλους τους ωραίους του καστ Επίσης τον καημένο τον επιστήμονα τον λυπήθηκα για τα καλά Όταν ο μπιλ ξερίζωσε το κεφάλι του μαλάκα - ξες σε ποιον αναφέρομαι - άσε τι χαρές έκανα Και για ακόμη μία φορά να πούμε.. Η ΣΆΡΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΣΚΌΤΩΜΑ Αυτά προς το παρόν περιμένω το 7ο επισόδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:05 Η *Serena* έγραψε: #2.064 12-08-13 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Παίζει καταστροφή; Γουστάρωωωωωωωωωωω Εμ είδα το 6ο επισόδειο και έχω να πω.. Η σούκι έχει πάρει όλους τους ωραίους του καστ Επίσης τον καημένο τον επιστήμονα τον λυπήθηκα για τα καλά Όταν ο μπιλ ξερίζωσε το κεφάλι του μαλάκα - ξες σε ποιον αναφέρομαι - άσε τι χαρές έκανα Και για ακόμη μία φορά να πούμε.. Η ΣΆΡΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΣΚΌΤΩΜΑ Αυτά προς το παρόν περιμένω το 7ο επισόδειο Click για ανάπτυξη... Ναι 3 επεισόδια μετά Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, τον Αλσιντ δεν τον έχει πάρει ακόμα Ποιόν επιστήμονα? Αυτόν με την Παμ? Του άξιζε του χαμένου Η Σάρα είναι θεότρελη θα δεις το χάνει τελείως στα επόμενα Τον Τζειμς τον είδες ή στο επόμενο είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:12 Η Gate4 έγραψε: #2.065 12-08-13 23:12 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ναι 3 επεισόδια μετά Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, τον Αλσιντ δεν τον έχει πάρει ακόμα Ποιόν επιστήμονα? Αυτόν με την Παμ? Του άξιζε του χαμένου Η Σάρα είναι θεότρελη θα δεις το χάνει τελείως στα επόμενα Τον Τζειμς τον είδες ή στο επόμενο είναι? Click για ανάπτυξη... Ναι καλά δεν πρόλαβε να τον πάρει για αυτό Τσουκ τον καημένο ανθρωπάκο που κλείδωσε ο μπιλ στο σπίτι του και ήθελε να του φτιάξει αίμα νεράιδας Αχάααααα καλά να πάθει Το έχει που το έχει χαμένο πόσο πια; Τι ρόλο βαράει πες το όνομα δεν με λέει κάτι (ναι ξέρω αρχή πορτοκαλάδας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:12 Ο Johnnaousa: #2.066 12-08-13 23:12 Spoiler ε όχι την Κάσι ρε φίλε!!! Θέλω να σκοτώσει στο επόμενο επεισόδιο τον Ζακ ο Ντέξτερ...μου φαίνεται τραγικο αυτό που πάει να κάνει μαζί του. Επίσης αγαπάω Χάνα..θέλω να τους δω μαζί στο τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:25 Η sydney96 έγραψε: #2.067 12-08-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler ε όχι την Κάσι ρε φίλε!!! Θέλω να σκοτώσει στο επόμενο επεισόδιο τον Ζακ ο Ντέξτερ...μου φαίνεται τραγικο αυτό που πάει να κάνει μαζί του. Επίσης αγαπάω Χάνα..θέλω να τους δω μαζί στο τέλος! Click για ανάπτυξη... Spoiler Γι'αυτήν δε με ένοιαξε και πολύ αλλά το άλλο το βλαμμένο θέλω πολύ να το σκοτώσει.Που αν βεβαιωθεί ότι αυτό σκότωσε την Κάσι πιστεύω ότι θα το κάνει.Εκτός βέβαια κι αν μπλέξει με το θάνατο του άντρα της Χάνα και την οικογένειά του και τον κρατήσει για βοήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:30 Η *Serena* έγραψε: #2.068 12-08-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι καλά δεν πρόλαβε να τον πάρει για αυτό Τσουκ τον καημένο ανθρωπάκο που κλείδωσε ο μπιλ στο σπίτι του και ήθελε να του φτιάξει αίμα νεράιδας Αχάααααα καλά να πάθει Το έχει που το έχει χαμένο πόσο πια; Τι ρόλο βαράει πες το όνομα δεν με λέει κάτι (ναι ξέρω αρχή πορτοκαλάδας) Click για ανάπτυξη... Α αυτόν! Τον είχα ξεχάσει Πιο καημένες είναι οι 4 νεράιδες από αυτόν Θα δεις όταν δεις τα επόμενα ότι χειροτερεύει και πάει Είναι ο καινούριος φίλος της Τζεσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:36 Η Gate4 έγραψε: #2.069 12-08-13 23:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α αυτόν! Τον είχα ξεχάσει Πιο καημένες είναι οι 4 νεράιδες από αυτόν Θα δεις όταν δεις τα επόμενα ότι χειροτερεύει και πάει Είναι ο καινούριος φίλος της Τζεσικα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε ντάξυ είναι.. Αλλά η μία γλύτωσε! Όσο πάει μπαίνει πιο μέσα στο ψυχιατρείο, καταπληκτικά Αυτός που τον έβαλαν μαζί της στην αίθουσα για να τους βλέπει ο τζέισον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:42 Η *Serena* έγραψε: #2.070 12-08-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε ντάξυ είναι.. Αλλά η μία γλύτωσε! Όσο πάει μπαίνει πιο μέσα στο ψυχιατρείο, καταπληκτικά Αυτός που τον έβαλαν μαζί της στην αίθουσα για να τους βλέπει ο τζέισον; Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν την στράγγιξε και αυτή γιατί βοηθάει στη συνέχεια Και τώρα που πέθανε ο Burell κάνει αποκλειστικά αυτή κουμάντο Ναι αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:52 Η Gate4 έγραψε: #2.071 12-08-13 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ευτυχώς που δεν την στράγγιξε και αυτή γιατί βοηθάει στη συνέχεια Και τώρα που πέθανε ο Burell κάνει αποκλειστικά αυτή κουμάντο Ναι αυτός Click για ανάπτυξη... Τα βαμπίρ βοηθάει; Ωχ αν κάνει αυτή κουμάντο κατάλαβα:/ Καλός είναι ντάξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:57 Η *Serena* έγραψε: #2.072 12-08-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τα βαμπίρ βοηθάει; Ωχ αν κάνει αυτή κουμάντο κατάλαβα:/ Καλός είναι ντάξυ Click για ανάπτυξη... Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:06 Η Gate4 έγραψε: #2.073 13-08-13 00:06 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Click για ανάπτυξη... Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:10 Η *Serena* έγραψε: #2.074 13-08-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Click για ανάπτυξη... Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Η Gate4 έγραψε: #2.075 13-08-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:31 Η *Serena* έγραψε: #2.076 13-08-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Click για ανάπτυξη... H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:36 Η Gate4 έγραψε: #2.077 13-08-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:42 Η *Serena* έγραψε: #2.078 13-08-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:44 Η Gate4 έγραψε: #2.079 13-08-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Click για ανάπτυξη... Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Η *Serena* έγραψε: #2.080 13-08-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Και αυτή τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα Τι να πεις, αχάριστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Απογοητευτικά θα πεθάνει. Δεν είναι υπερπαραγωγή. Click για ανάπτυξη... Spoiler Το είδα... Μας έσπασε τα νεύρα και η ΛαΓκουερτα και η Ντεμπρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 22:46 Η *Serena* έγραψε: #2.062 12-08-13 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχα Τώρα περιμένω να κατέβει το 6ο επισόδειο... Με έχει σπάσει τα νεύρα που τους έχουν σε εκείνο το στρατόπεδο Click για ανάπτυξη... Ετσι Φτάσε στο 9ο να έχεις την ίδια απορία που έχω και εγώ μέχρι το φινάλε την άλλη Κυριακή Η καταστροφή του στρατόπεδου θα σου αρέσει πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 22:52 Η Gate4 έγραψε: #2.063 12-08-13 22:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ετσι Φτάσε στο 9ο να έχεις την ίδια απορία που έχω και εγώ μέχρι το φινάλε την άλλη Κυριακή Η καταστροφή του στρατόπεδου θα σου αρέσει πολύ Click για ανάπτυξη... Παίζει καταστροφή; Γουστάρωωωωωωωωωωω Εμ είδα το 6ο επισόδειο και έχω να πω.. Η σούκι έχει πάρει όλους τους ωραίους του καστ Επίσης τον καημένο τον επιστήμονα τον λυπήθηκα για τα καλά Όταν ο μπιλ ξερίζωσε το κεφάλι του μαλάκα - ξες σε ποιον αναφέρομαι - άσε τι χαρές έκανα Και για ακόμη μία φορά να πούμε.. Η ΣΆΡΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΣΚΌΤΩΜΑ Αυτά προς το παρόν περιμένω το 7ο επισόδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:05 Η *Serena* έγραψε: #2.064 12-08-13 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Παίζει καταστροφή; Γουστάρωωωωωωωωωωω Εμ είδα το 6ο επισόδειο και έχω να πω.. Η σούκι έχει πάρει όλους τους ωραίους του καστ Επίσης τον καημένο τον επιστήμονα τον λυπήθηκα για τα καλά Όταν ο μπιλ ξερίζωσε το κεφάλι του μαλάκα - ξες σε ποιον αναφέρομαι - άσε τι χαρές έκανα Και για ακόμη μία φορά να πούμε.. Η ΣΆΡΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΣΚΌΤΩΜΑ Αυτά προς το παρόν περιμένω το 7ο επισόδειο Click για ανάπτυξη... Ναι 3 επεισόδια μετά Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, τον Αλσιντ δεν τον έχει πάρει ακόμα Ποιόν επιστήμονα? Αυτόν με την Παμ? Του άξιζε του χαμένου Η Σάρα είναι θεότρελη θα δεις το χάνει τελείως στα επόμενα Τον Τζειμς τον είδες ή στο επόμενο είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:12 Η Gate4 έγραψε: #2.065 12-08-13 23:12 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ναι 3 επεισόδια μετά Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, τον Αλσιντ δεν τον έχει πάρει ακόμα Ποιόν επιστήμονα? Αυτόν με την Παμ? Του άξιζε του χαμένου Η Σάρα είναι θεότρελη θα δεις το χάνει τελείως στα επόμενα Τον Τζειμς τον είδες ή στο επόμενο είναι? Click για ανάπτυξη... Ναι καλά δεν πρόλαβε να τον πάρει για αυτό Τσουκ τον καημένο ανθρωπάκο που κλείδωσε ο μπιλ στο σπίτι του και ήθελε να του φτιάξει αίμα νεράιδας Αχάααααα καλά να πάθει Το έχει που το έχει χαμένο πόσο πια; Τι ρόλο βαράει πες το όνομα δεν με λέει κάτι (ναι ξέρω αρχή πορτοκαλάδας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:12 Ο Johnnaousa: #2.066 12-08-13 23:12 Spoiler ε όχι την Κάσι ρε φίλε!!! Θέλω να σκοτώσει στο επόμενο επεισόδιο τον Ζακ ο Ντέξτερ...μου φαίνεται τραγικο αυτό που πάει να κάνει μαζί του. Επίσης αγαπάω Χάνα..θέλω να τους δω μαζί στο τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:25 Η sydney96 έγραψε: #2.067 12-08-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler ε όχι την Κάσι ρε φίλε!!! Θέλω να σκοτώσει στο επόμενο επεισόδιο τον Ζακ ο Ντέξτερ...μου φαίνεται τραγικο αυτό που πάει να κάνει μαζί του. Επίσης αγαπάω Χάνα..θέλω να τους δω μαζί στο τέλος! Click για ανάπτυξη... Spoiler Γι'αυτήν δε με ένοιαξε και πολύ αλλά το άλλο το βλαμμένο θέλω πολύ να το σκοτώσει.Που αν βεβαιωθεί ότι αυτό σκότωσε την Κάσι πιστεύω ότι θα το κάνει.Εκτός βέβαια κι αν μπλέξει με το θάνατο του άντρα της Χάνα και την οικογένειά του και τον κρατήσει για βοήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:30 Η *Serena* έγραψε: #2.068 12-08-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι καλά δεν πρόλαβε να τον πάρει για αυτό Τσουκ τον καημένο ανθρωπάκο που κλείδωσε ο μπιλ στο σπίτι του και ήθελε να του φτιάξει αίμα νεράιδας Αχάααααα καλά να πάθει Το έχει που το έχει χαμένο πόσο πια; Τι ρόλο βαράει πες το όνομα δεν με λέει κάτι (ναι ξέρω αρχή πορτοκαλάδας) Click για ανάπτυξη... Α αυτόν! Τον είχα ξεχάσει Πιο καημένες είναι οι 4 νεράιδες από αυτόν Θα δεις όταν δεις τα επόμενα ότι χειροτερεύει και πάει Είναι ο καινούριος φίλος της Τζεσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:36 Η Gate4 έγραψε: #2.069 12-08-13 23:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α αυτόν! Τον είχα ξεχάσει Πιο καημένες είναι οι 4 νεράιδες από αυτόν Θα δεις όταν δεις τα επόμενα ότι χειροτερεύει και πάει Είναι ο καινούριος φίλος της Τζεσικα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε ντάξυ είναι.. Αλλά η μία γλύτωσε! Όσο πάει μπαίνει πιο μέσα στο ψυχιατρείο, καταπληκτικά Αυτός που τον έβαλαν μαζί της στην αίθουσα για να τους βλέπει ο τζέισον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:42 Η *Serena* έγραψε: #2.070 12-08-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε ντάξυ είναι.. Αλλά η μία γλύτωσε! Όσο πάει μπαίνει πιο μέσα στο ψυχιατρείο, καταπληκτικά Αυτός που τον έβαλαν μαζί της στην αίθουσα για να τους βλέπει ο τζέισον; Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν την στράγγιξε και αυτή γιατί βοηθάει στη συνέχεια Και τώρα που πέθανε ο Burell κάνει αποκλειστικά αυτή κουμάντο Ναι αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:52 Η Gate4 έγραψε: #2.071 12-08-13 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ευτυχώς που δεν την στράγγιξε και αυτή γιατί βοηθάει στη συνέχεια Και τώρα που πέθανε ο Burell κάνει αποκλειστικά αυτή κουμάντο Ναι αυτός Click για ανάπτυξη... Τα βαμπίρ βοηθάει; Ωχ αν κάνει αυτή κουμάντο κατάλαβα:/ Καλός είναι ντάξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:57 Η *Serena* έγραψε: #2.072 12-08-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τα βαμπίρ βοηθάει; Ωχ αν κάνει αυτή κουμάντο κατάλαβα:/ Καλός είναι ντάξυ Click για ανάπτυξη... Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:06 Η Gate4 έγραψε: #2.073 13-08-13 00:06 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Click για ανάπτυξη... Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:10 Η *Serena* έγραψε: #2.074 13-08-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Click για ανάπτυξη... Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Η Gate4 έγραψε: #2.075 13-08-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:31 Η *Serena* έγραψε: #2.076 13-08-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Click για ανάπτυξη... H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:36 Η Gate4 έγραψε: #2.077 13-08-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:42 Η *Serena* έγραψε: #2.078 13-08-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:44 Η Gate4 έγραψε: #2.079 13-08-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Click για ανάπτυξη... Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Η *Serena* έγραψε: #2.080 13-08-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Και αυτή τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα Τι να πεις, αχάριστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Χαχαχαχα Τώρα περιμένω να κατέβει το 6ο επισόδειο... Με έχει σπάσει τα νεύρα που τους έχουν σε εκείνο το στρατόπεδο Click για ανάπτυξη... Ετσι Φτάσε στο 9ο να έχεις την ίδια απορία που έχω και εγώ μέχρι το φινάλε την άλλη Κυριακή Η καταστροφή του στρατόπεδου θα σου αρέσει πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 22:52 Η Gate4 έγραψε: #2.063 12-08-13 22:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ετσι Φτάσε στο 9ο να έχεις την ίδια απορία που έχω και εγώ μέχρι το φινάλε την άλλη Κυριακή Η καταστροφή του στρατόπεδου θα σου αρέσει πολύ Click για ανάπτυξη... Παίζει καταστροφή; Γουστάρωωωωωωωωωωω Εμ είδα το 6ο επισόδειο και έχω να πω.. Η σούκι έχει πάρει όλους τους ωραίους του καστ Επίσης τον καημένο τον επιστήμονα τον λυπήθηκα για τα καλά Όταν ο μπιλ ξερίζωσε το κεφάλι του μαλάκα - ξες σε ποιον αναφέρομαι - άσε τι χαρές έκανα Και για ακόμη μία φορά να πούμε.. Η ΣΆΡΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΣΚΌΤΩΜΑ Αυτά προς το παρόν περιμένω το 7ο επισόδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:05 Η *Serena* έγραψε: #2.064 12-08-13 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Παίζει καταστροφή; Γουστάρωωωωωωωωωωω Εμ είδα το 6ο επισόδειο και έχω να πω.. Η σούκι έχει πάρει όλους τους ωραίους του καστ Επίσης τον καημένο τον επιστήμονα τον λυπήθηκα για τα καλά Όταν ο μπιλ ξερίζωσε το κεφάλι του μαλάκα - ξες σε ποιον αναφέρομαι - άσε τι χαρές έκανα Και για ακόμη μία φορά να πούμε.. Η ΣΆΡΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΣΚΌΤΩΜΑ Αυτά προς το παρόν περιμένω το 7ο επισόδειο Click για ανάπτυξη... Ναι 3 επεισόδια μετά Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, τον Αλσιντ δεν τον έχει πάρει ακόμα Ποιόν επιστήμονα? Αυτόν με την Παμ? Του άξιζε του χαμένου Η Σάρα είναι θεότρελη θα δεις το χάνει τελείως στα επόμενα Τον Τζειμς τον είδες ή στο επόμενο είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:12 Η Gate4 έγραψε: #2.065 12-08-13 23:12 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ναι 3 επεισόδια μετά Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, τον Αλσιντ δεν τον έχει πάρει ακόμα Ποιόν επιστήμονα? Αυτόν με την Παμ? Του άξιζε του χαμένου Η Σάρα είναι θεότρελη θα δεις το χάνει τελείως στα επόμενα Τον Τζειμς τον είδες ή στο επόμενο είναι? Click για ανάπτυξη... Ναι καλά δεν πρόλαβε να τον πάρει για αυτό Τσουκ τον καημένο ανθρωπάκο που κλείδωσε ο μπιλ στο σπίτι του και ήθελε να του φτιάξει αίμα νεράιδας Αχάααααα καλά να πάθει Το έχει που το έχει χαμένο πόσο πια; Τι ρόλο βαράει πες το όνομα δεν με λέει κάτι (ναι ξέρω αρχή πορτοκαλάδας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:12 Ο Johnnaousa: #2.066 12-08-13 23:12 Spoiler ε όχι την Κάσι ρε φίλε!!! Θέλω να σκοτώσει στο επόμενο επεισόδιο τον Ζακ ο Ντέξτερ...μου φαίνεται τραγικο αυτό που πάει να κάνει μαζί του. Επίσης αγαπάω Χάνα..θέλω να τους δω μαζί στο τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:25 Η sydney96 έγραψε: #2.067 12-08-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler ε όχι την Κάσι ρε φίλε!!! Θέλω να σκοτώσει στο επόμενο επεισόδιο τον Ζακ ο Ντέξτερ...μου φαίνεται τραγικο αυτό που πάει να κάνει μαζί του. Επίσης αγαπάω Χάνα..θέλω να τους δω μαζί στο τέλος! Click για ανάπτυξη... Spoiler Γι'αυτήν δε με ένοιαξε και πολύ αλλά το άλλο το βλαμμένο θέλω πολύ να το σκοτώσει.Που αν βεβαιωθεί ότι αυτό σκότωσε την Κάσι πιστεύω ότι θα το κάνει.Εκτός βέβαια κι αν μπλέξει με το θάνατο του άντρα της Χάνα και την οικογένειά του και τον κρατήσει για βοήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:30 Η *Serena* έγραψε: #2.068 12-08-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι καλά δεν πρόλαβε να τον πάρει για αυτό Τσουκ τον καημένο ανθρωπάκο που κλείδωσε ο μπιλ στο σπίτι του και ήθελε να του φτιάξει αίμα νεράιδας Αχάααααα καλά να πάθει Το έχει που το έχει χαμένο πόσο πια; Τι ρόλο βαράει πες το όνομα δεν με λέει κάτι (ναι ξέρω αρχή πορτοκαλάδας) Click για ανάπτυξη... Α αυτόν! Τον είχα ξεχάσει Πιο καημένες είναι οι 4 νεράιδες από αυτόν Θα δεις όταν δεις τα επόμενα ότι χειροτερεύει και πάει Είναι ο καινούριος φίλος της Τζεσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:36 Η Gate4 έγραψε: #2.069 12-08-13 23:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α αυτόν! Τον είχα ξεχάσει Πιο καημένες είναι οι 4 νεράιδες από αυτόν Θα δεις όταν δεις τα επόμενα ότι χειροτερεύει και πάει Είναι ο καινούριος φίλος της Τζεσικα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε ντάξυ είναι.. Αλλά η μία γλύτωσε! Όσο πάει μπαίνει πιο μέσα στο ψυχιατρείο, καταπληκτικά Αυτός που τον έβαλαν μαζί της στην αίθουσα για να τους βλέπει ο τζέισον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:42 Η *Serena* έγραψε: #2.070 12-08-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε ντάξυ είναι.. Αλλά η μία γλύτωσε! Όσο πάει μπαίνει πιο μέσα στο ψυχιατρείο, καταπληκτικά Αυτός που τον έβαλαν μαζί της στην αίθουσα για να τους βλέπει ο τζέισον; Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν την στράγγιξε και αυτή γιατί βοηθάει στη συνέχεια Και τώρα που πέθανε ο Burell κάνει αποκλειστικά αυτή κουμάντο Ναι αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:52 Η Gate4 έγραψε: #2.071 12-08-13 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ευτυχώς που δεν την στράγγιξε και αυτή γιατί βοηθάει στη συνέχεια Και τώρα που πέθανε ο Burell κάνει αποκλειστικά αυτή κουμάντο Ναι αυτός Click για ανάπτυξη... Τα βαμπίρ βοηθάει; Ωχ αν κάνει αυτή κουμάντο κατάλαβα:/ Καλός είναι ντάξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:57 Η *Serena* έγραψε: #2.072 12-08-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τα βαμπίρ βοηθάει; Ωχ αν κάνει αυτή κουμάντο κατάλαβα:/ Καλός είναι ντάξυ Click για ανάπτυξη... Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:06 Η Gate4 έγραψε: #2.073 13-08-13 00:06 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Click για ανάπτυξη... Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:10 Η *Serena* έγραψε: #2.074 13-08-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Click για ανάπτυξη... Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Η Gate4 έγραψε: #2.075 13-08-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:31 Η *Serena* έγραψε: #2.076 13-08-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Click για ανάπτυξη... H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:36 Η Gate4 έγραψε: #2.077 13-08-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:42 Η *Serena* έγραψε: #2.078 13-08-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:44 Η Gate4 έγραψε: #2.079 13-08-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Click για ανάπτυξη... Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Η *Serena* έγραψε: #2.080 13-08-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Και αυτή τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα Τι να πεις, αχάριστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ετσι Φτάσε στο 9ο να έχεις την ίδια απορία που έχω και εγώ μέχρι το φινάλε την άλλη Κυριακή Η καταστροφή του στρατόπεδου θα σου αρέσει πολύ Click για ανάπτυξη... Παίζει καταστροφή; Γουστάρωωωωωωωωωωω Εμ είδα το 6ο επισόδειο και έχω να πω.. Η σούκι έχει πάρει όλους τους ωραίους του καστ Επίσης τον καημένο τον επιστήμονα τον λυπήθηκα για τα καλά Όταν ο μπιλ ξερίζωσε το κεφάλι του μαλάκα - ξες σε ποιον αναφέρομαι - άσε τι χαρές έκανα Και για ακόμη μία φορά να πούμε.. Η ΣΆΡΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΣΚΌΤΩΜΑ Αυτά προς το παρόν περιμένω το 7ο επισόδειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:05 Η *Serena* έγραψε: #2.064 12-08-13 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Παίζει καταστροφή; Γουστάρωωωωωωωωωωω Εμ είδα το 6ο επισόδειο και έχω να πω.. Η σούκι έχει πάρει όλους τους ωραίους του καστ Επίσης τον καημένο τον επιστήμονα τον λυπήθηκα για τα καλά Όταν ο μπιλ ξερίζωσε το κεφάλι του μαλάκα - ξες σε ποιον αναφέρομαι - άσε τι χαρές έκανα Και για ακόμη μία φορά να πούμε.. Η ΣΆΡΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΣΚΌΤΩΜΑ Αυτά προς το παρόν περιμένω το 7ο επισόδειο Click για ανάπτυξη... Ναι 3 επεισόδια μετά Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, τον Αλσιντ δεν τον έχει πάρει ακόμα Ποιόν επιστήμονα? Αυτόν με την Παμ? Του άξιζε του χαμένου Η Σάρα είναι θεότρελη θα δεις το χάνει τελείως στα επόμενα Τον Τζειμς τον είδες ή στο επόμενο είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:12 Η Gate4 έγραψε: #2.065 12-08-13 23:12 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ναι 3 επεισόδια μετά Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, τον Αλσιντ δεν τον έχει πάρει ακόμα Ποιόν επιστήμονα? Αυτόν με την Παμ? Του άξιζε του χαμένου Η Σάρα είναι θεότρελη θα δεις το χάνει τελείως στα επόμενα Τον Τζειμς τον είδες ή στο επόμενο είναι? Click για ανάπτυξη... Ναι καλά δεν πρόλαβε να τον πάρει για αυτό Τσουκ τον καημένο ανθρωπάκο που κλείδωσε ο μπιλ στο σπίτι του και ήθελε να του φτιάξει αίμα νεράιδας Αχάααααα καλά να πάθει Το έχει που το έχει χαμένο πόσο πια; Τι ρόλο βαράει πες το όνομα δεν με λέει κάτι (ναι ξέρω αρχή πορτοκαλάδας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:12 Ο Johnnaousa: #2.066 12-08-13 23:12 Spoiler ε όχι την Κάσι ρε φίλε!!! Θέλω να σκοτώσει στο επόμενο επεισόδιο τον Ζακ ο Ντέξτερ...μου φαίνεται τραγικο αυτό που πάει να κάνει μαζί του. Επίσης αγαπάω Χάνα..θέλω να τους δω μαζί στο τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:25 Η sydney96 έγραψε: #2.067 12-08-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler ε όχι την Κάσι ρε φίλε!!! Θέλω να σκοτώσει στο επόμενο επεισόδιο τον Ζακ ο Ντέξτερ...μου φαίνεται τραγικο αυτό που πάει να κάνει μαζί του. Επίσης αγαπάω Χάνα..θέλω να τους δω μαζί στο τέλος! Click για ανάπτυξη... Spoiler Γι'αυτήν δε με ένοιαξε και πολύ αλλά το άλλο το βλαμμένο θέλω πολύ να το σκοτώσει.Που αν βεβαιωθεί ότι αυτό σκότωσε την Κάσι πιστεύω ότι θα το κάνει.Εκτός βέβαια κι αν μπλέξει με το θάνατο του άντρα της Χάνα και την οικογένειά του και τον κρατήσει για βοήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:30 Η *Serena* έγραψε: #2.068 12-08-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι καλά δεν πρόλαβε να τον πάρει για αυτό Τσουκ τον καημένο ανθρωπάκο που κλείδωσε ο μπιλ στο σπίτι του και ήθελε να του φτιάξει αίμα νεράιδας Αχάααααα καλά να πάθει Το έχει που το έχει χαμένο πόσο πια; Τι ρόλο βαράει πες το όνομα δεν με λέει κάτι (ναι ξέρω αρχή πορτοκαλάδας) Click για ανάπτυξη... Α αυτόν! Τον είχα ξεχάσει Πιο καημένες είναι οι 4 νεράιδες από αυτόν Θα δεις όταν δεις τα επόμενα ότι χειροτερεύει και πάει Είναι ο καινούριος φίλος της Τζεσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:36 Η Gate4 έγραψε: #2.069 12-08-13 23:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α αυτόν! Τον είχα ξεχάσει Πιο καημένες είναι οι 4 νεράιδες από αυτόν Θα δεις όταν δεις τα επόμενα ότι χειροτερεύει και πάει Είναι ο καινούριος φίλος της Τζεσικα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε ντάξυ είναι.. Αλλά η μία γλύτωσε! Όσο πάει μπαίνει πιο μέσα στο ψυχιατρείο, καταπληκτικά Αυτός που τον έβαλαν μαζί της στην αίθουσα για να τους βλέπει ο τζέισον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:42 Η *Serena* έγραψε: #2.070 12-08-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε ντάξυ είναι.. Αλλά η μία γλύτωσε! Όσο πάει μπαίνει πιο μέσα στο ψυχιατρείο, καταπληκτικά Αυτός που τον έβαλαν μαζί της στην αίθουσα για να τους βλέπει ο τζέισον; Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν την στράγγιξε και αυτή γιατί βοηθάει στη συνέχεια Και τώρα που πέθανε ο Burell κάνει αποκλειστικά αυτή κουμάντο Ναι αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:52 Η Gate4 έγραψε: #2.071 12-08-13 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ευτυχώς που δεν την στράγγιξε και αυτή γιατί βοηθάει στη συνέχεια Και τώρα που πέθανε ο Burell κάνει αποκλειστικά αυτή κουμάντο Ναι αυτός Click για ανάπτυξη... Τα βαμπίρ βοηθάει; Ωχ αν κάνει αυτή κουμάντο κατάλαβα:/ Καλός είναι ντάξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:57 Η *Serena* έγραψε: #2.072 12-08-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τα βαμπίρ βοηθάει; Ωχ αν κάνει αυτή κουμάντο κατάλαβα:/ Καλός είναι ντάξυ Click για ανάπτυξη... Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:06 Η Gate4 έγραψε: #2.073 13-08-13 00:06 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Click για ανάπτυξη... Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:10 Η *Serena* έγραψε: #2.074 13-08-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Click για ανάπτυξη... Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Η Gate4 έγραψε: #2.075 13-08-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:31 Η *Serena* έγραψε: #2.076 13-08-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Click για ανάπτυξη... H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:36 Η Gate4 έγραψε: #2.077 13-08-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:42 Η *Serena* έγραψε: #2.078 13-08-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:44 Η Gate4 έγραψε: #2.079 13-08-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Click για ανάπτυξη... Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Η *Serena* έγραψε: #2.080 13-08-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Και αυτή τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα Τι να πεις, αχάριστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Παίζει καταστροφή; Γουστάρωωωωωωωωωωω Εμ είδα το 6ο επισόδειο και έχω να πω.. Η σούκι έχει πάρει όλους τους ωραίους του καστ Επίσης τον καημένο τον επιστήμονα τον λυπήθηκα για τα καλά Όταν ο μπιλ ξερίζωσε το κεφάλι του μαλάκα - ξες σε ποιον αναφέρομαι - άσε τι χαρές έκανα Και για ακόμη μία φορά να πούμε.. Η ΣΆΡΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΣΚΌΤΩΜΑ Αυτά προς το παρόν περιμένω το 7ο επισόδειο Click για ανάπτυξη... Ναι 3 επεισόδια μετά Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, τον Αλσιντ δεν τον έχει πάρει ακόμα Ποιόν επιστήμονα? Αυτόν με την Παμ? Του άξιζε του χαμένου Η Σάρα είναι θεότρελη θα δεις το χάνει τελείως στα επόμενα Τον Τζειμς τον είδες ή στο επόμενο είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:12 Η Gate4 έγραψε: #2.065 12-08-13 23:12 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ναι 3 επεισόδια μετά Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, τον Αλσιντ δεν τον έχει πάρει ακόμα Ποιόν επιστήμονα? Αυτόν με την Παμ? Του άξιζε του χαμένου Η Σάρα είναι θεότρελη θα δεις το χάνει τελείως στα επόμενα Τον Τζειμς τον είδες ή στο επόμενο είναι? Click για ανάπτυξη... Ναι καλά δεν πρόλαβε να τον πάρει για αυτό Τσουκ τον καημένο ανθρωπάκο που κλείδωσε ο μπιλ στο σπίτι του και ήθελε να του φτιάξει αίμα νεράιδας Αχάααααα καλά να πάθει Το έχει που το έχει χαμένο πόσο πια; Τι ρόλο βαράει πες το όνομα δεν με λέει κάτι (ναι ξέρω αρχή πορτοκαλάδας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:12 Ο Johnnaousa: #2.066 12-08-13 23:12 Spoiler ε όχι την Κάσι ρε φίλε!!! Θέλω να σκοτώσει στο επόμενο επεισόδιο τον Ζακ ο Ντέξτερ...μου φαίνεται τραγικο αυτό που πάει να κάνει μαζί του. Επίσης αγαπάω Χάνα..θέλω να τους δω μαζί στο τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:25 Η sydney96 έγραψε: #2.067 12-08-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler ε όχι την Κάσι ρε φίλε!!! Θέλω να σκοτώσει στο επόμενο επεισόδιο τον Ζακ ο Ντέξτερ...μου φαίνεται τραγικο αυτό που πάει να κάνει μαζί του. Επίσης αγαπάω Χάνα..θέλω να τους δω μαζί στο τέλος! Click για ανάπτυξη... Spoiler Γι'αυτήν δε με ένοιαξε και πολύ αλλά το άλλο το βλαμμένο θέλω πολύ να το σκοτώσει.Που αν βεβαιωθεί ότι αυτό σκότωσε την Κάσι πιστεύω ότι θα το κάνει.Εκτός βέβαια κι αν μπλέξει με το θάνατο του άντρα της Χάνα και την οικογένειά του και τον κρατήσει για βοήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:30 Η *Serena* έγραψε: #2.068 12-08-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι καλά δεν πρόλαβε να τον πάρει για αυτό Τσουκ τον καημένο ανθρωπάκο που κλείδωσε ο μπιλ στο σπίτι του και ήθελε να του φτιάξει αίμα νεράιδας Αχάααααα καλά να πάθει Το έχει που το έχει χαμένο πόσο πια; Τι ρόλο βαράει πες το όνομα δεν με λέει κάτι (ναι ξέρω αρχή πορτοκαλάδας) Click για ανάπτυξη... Α αυτόν! Τον είχα ξεχάσει Πιο καημένες είναι οι 4 νεράιδες από αυτόν Θα δεις όταν δεις τα επόμενα ότι χειροτερεύει και πάει Είναι ο καινούριος φίλος της Τζεσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:36 Η Gate4 έγραψε: #2.069 12-08-13 23:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α αυτόν! Τον είχα ξεχάσει Πιο καημένες είναι οι 4 νεράιδες από αυτόν Θα δεις όταν δεις τα επόμενα ότι χειροτερεύει και πάει Είναι ο καινούριος φίλος της Τζεσικα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε ντάξυ είναι.. Αλλά η μία γλύτωσε! Όσο πάει μπαίνει πιο μέσα στο ψυχιατρείο, καταπληκτικά Αυτός που τον έβαλαν μαζί της στην αίθουσα για να τους βλέπει ο τζέισον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:42 Η *Serena* έγραψε: #2.070 12-08-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε ντάξυ είναι.. Αλλά η μία γλύτωσε! Όσο πάει μπαίνει πιο μέσα στο ψυχιατρείο, καταπληκτικά Αυτός που τον έβαλαν μαζί της στην αίθουσα για να τους βλέπει ο τζέισον; Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν την στράγγιξε και αυτή γιατί βοηθάει στη συνέχεια Και τώρα που πέθανε ο Burell κάνει αποκλειστικά αυτή κουμάντο Ναι αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:52 Η Gate4 έγραψε: #2.071 12-08-13 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ευτυχώς που δεν την στράγγιξε και αυτή γιατί βοηθάει στη συνέχεια Και τώρα που πέθανε ο Burell κάνει αποκλειστικά αυτή κουμάντο Ναι αυτός Click για ανάπτυξη... Τα βαμπίρ βοηθάει; Ωχ αν κάνει αυτή κουμάντο κατάλαβα:/ Καλός είναι ντάξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:57 Η *Serena* έγραψε: #2.072 12-08-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τα βαμπίρ βοηθάει; Ωχ αν κάνει αυτή κουμάντο κατάλαβα:/ Καλός είναι ντάξυ Click για ανάπτυξη... Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:06 Η Gate4 έγραψε: #2.073 13-08-13 00:06 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Click για ανάπτυξη... Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:10 Η *Serena* έγραψε: #2.074 13-08-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Click για ανάπτυξη... Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Η Gate4 έγραψε: #2.075 13-08-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:31 Η *Serena* έγραψε: #2.076 13-08-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Click για ανάπτυξη... H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:36 Η Gate4 έγραψε: #2.077 13-08-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:42 Η *Serena* έγραψε: #2.078 13-08-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:44 Η Gate4 έγραψε: #2.079 13-08-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Click για ανάπτυξη... Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Η *Serena* έγραψε: #2.080 13-08-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Και αυτή τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα Τι να πεις, αχάριστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ναι 3 επεισόδια μετά Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, τον Αλσιντ δεν τον έχει πάρει ακόμα Ποιόν επιστήμονα? Αυτόν με την Παμ? Του άξιζε του χαμένου Η Σάρα είναι θεότρελη θα δεις το χάνει τελείως στα επόμενα Τον Τζειμς τον είδες ή στο επόμενο είναι? Click για ανάπτυξη... Ναι καλά δεν πρόλαβε να τον πάρει για αυτό Τσουκ τον καημένο ανθρωπάκο που κλείδωσε ο μπιλ στο σπίτι του και ήθελε να του φτιάξει αίμα νεράιδας Αχάααααα καλά να πάθει Το έχει που το έχει χαμένο πόσο πια; Τι ρόλο βαράει πες το όνομα δεν με λέει κάτι (ναι ξέρω αρχή πορτοκαλάδας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:12 Ο Johnnaousa: #2.066 12-08-13 23:12 Spoiler ε όχι την Κάσι ρε φίλε!!! Θέλω να σκοτώσει στο επόμενο επεισόδιο τον Ζακ ο Ντέξτερ...μου φαίνεται τραγικο αυτό που πάει να κάνει μαζί του. Επίσης αγαπάω Χάνα..θέλω να τους δω μαζί στο τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:25 Η sydney96 έγραψε: #2.067 12-08-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler ε όχι την Κάσι ρε φίλε!!! Θέλω να σκοτώσει στο επόμενο επεισόδιο τον Ζακ ο Ντέξτερ...μου φαίνεται τραγικο αυτό που πάει να κάνει μαζί του. Επίσης αγαπάω Χάνα..θέλω να τους δω μαζί στο τέλος! Click για ανάπτυξη... Spoiler Γι'αυτήν δε με ένοιαξε και πολύ αλλά το άλλο το βλαμμένο θέλω πολύ να το σκοτώσει.Που αν βεβαιωθεί ότι αυτό σκότωσε την Κάσι πιστεύω ότι θα το κάνει.Εκτός βέβαια κι αν μπλέξει με το θάνατο του άντρα της Χάνα και την οικογένειά του και τον κρατήσει για βοήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:30 Η *Serena* έγραψε: #2.068 12-08-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι καλά δεν πρόλαβε να τον πάρει για αυτό Τσουκ τον καημένο ανθρωπάκο που κλείδωσε ο μπιλ στο σπίτι του και ήθελε να του φτιάξει αίμα νεράιδας Αχάααααα καλά να πάθει Το έχει που το έχει χαμένο πόσο πια; Τι ρόλο βαράει πες το όνομα δεν με λέει κάτι (ναι ξέρω αρχή πορτοκαλάδας) Click για ανάπτυξη... Α αυτόν! Τον είχα ξεχάσει Πιο καημένες είναι οι 4 νεράιδες από αυτόν Θα δεις όταν δεις τα επόμενα ότι χειροτερεύει και πάει Είναι ο καινούριος φίλος της Τζεσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:36 Η Gate4 έγραψε: #2.069 12-08-13 23:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α αυτόν! Τον είχα ξεχάσει Πιο καημένες είναι οι 4 νεράιδες από αυτόν Θα δεις όταν δεις τα επόμενα ότι χειροτερεύει και πάει Είναι ο καινούριος φίλος της Τζεσικα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε ντάξυ είναι.. Αλλά η μία γλύτωσε! Όσο πάει μπαίνει πιο μέσα στο ψυχιατρείο, καταπληκτικά Αυτός που τον έβαλαν μαζί της στην αίθουσα για να τους βλέπει ο τζέισον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:42 Η *Serena* έγραψε: #2.070 12-08-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε ντάξυ είναι.. Αλλά η μία γλύτωσε! Όσο πάει μπαίνει πιο μέσα στο ψυχιατρείο, καταπληκτικά Αυτός που τον έβαλαν μαζί της στην αίθουσα για να τους βλέπει ο τζέισον; Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν την στράγγιξε και αυτή γιατί βοηθάει στη συνέχεια Και τώρα που πέθανε ο Burell κάνει αποκλειστικά αυτή κουμάντο Ναι αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:52 Η Gate4 έγραψε: #2.071 12-08-13 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ευτυχώς που δεν την στράγγιξε και αυτή γιατί βοηθάει στη συνέχεια Και τώρα που πέθανε ο Burell κάνει αποκλειστικά αυτή κουμάντο Ναι αυτός Click για ανάπτυξη... Τα βαμπίρ βοηθάει; Ωχ αν κάνει αυτή κουμάντο κατάλαβα:/ Καλός είναι ντάξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:57 Η *Serena* έγραψε: #2.072 12-08-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τα βαμπίρ βοηθάει; Ωχ αν κάνει αυτή κουμάντο κατάλαβα:/ Καλός είναι ντάξυ Click για ανάπτυξη... Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:06 Η Gate4 έγραψε: #2.073 13-08-13 00:06 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Click για ανάπτυξη... Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:10 Η *Serena* έγραψε: #2.074 13-08-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Click για ανάπτυξη... Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Η Gate4 έγραψε: #2.075 13-08-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:31 Η *Serena* έγραψε: #2.076 13-08-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Click για ανάπτυξη... H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:36 Η Gate4 έγραψε: #2.077 13-08-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:42 Η *Serena* έγραψε: #2.078 13-08-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:44 Η Gate4 έγραψε: #2.079 13-08-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Click για ανάπτυξη... Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Η *Serena* έγραψε: #2.080 13-08-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Και αυτή τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα Τι να πεις, αχάριστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Spoiler ε όχι την Κάσι ρε φίλε!!! Θέλω να σκοτώσει στο επόμενο επεισόδιο τον Ζακ ο Ντέξτερ...μου φαίνεται τραγικο αυτό που πάει να κάνει μαζί του. Επίσης αγαπάω Χάνα..θέλω να τους δω μαζί στο τέλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:25 Η sydney96 έγραψε: #2.067 12-08-13 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler ε όχι την Κάσι ρε φίλε!!! Θέλω να σκοτώσει στο επόμενο επεισόδιο τον Ζακ ο Ντέξτερ...μου φαίνεται τραγικο αυτό που πάει να κάνει μαζί του. Επίσης αγαπάω Χάνα..θέλω να τους δω μαζί στο τέλος! Click για ανάπτυξη... Spoiler Γι'αυτήν δε με ένοιαξε και πολύ αλλά το άλλο το βλαμμένο θέλω πολύ να το σκοτώσει.Που αν βεβαιωθεί ότι αυτό σκότωσε την Κάσι πιστεύω ότι θα το κάνει.Εκτός βέβαια κι αν μπλέξει με το θάνατο του άντρα της Χάνα και την οικογένειά του και τον κρατήσει για βοήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:30 Η *Serena* έγραψε: #2.068 12-08-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι καλά δεν πρόλαβε να τον πάρει για αυτό Τσουκ τον καημένο ανθρωπάκο που κλείδωσε ο μπιλ στο σπίτι του και ήθελε να του φτιάξει αίμα νεράιδας Αχάααααα καλά να πάθει Το έχει που το έχει χαμένο πόσο πια; Τι ρόλο βαράει πες το όνομα δεν με λέει κάτι (ναι ξέρω αρχή πορτοκαλάδας) Click για ανάπτυξη... Α αυτόν! Τον είχα ξεχάσει Πιο καημένες είναι οι 4 νεράιδες από αυτόν Θα δεις όταν δεις τα επόμενα ότι χειροτερεύει και πάει Είναι ο καινούριος φίλος της Τζεσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:36 Η Gate4 έγραψε: #2.069 12-08-13 23:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α αυτόν! Τον είχα ξεχάσει Πιο καημένες είναι οι 4 νεράιδες από αυτόν Θα δεις όταν δεις τα επόμενα ότι χειροτερεύει και πάει Είναι ο καινούριος φίλος της Τζεσικα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε ντάξυ είναι.. Αλλά η μία γλύτωσε! Όσο πάει μπαίνει πιο μέσα στο ψυχιατρείο, καταπληκτικά Αυτός που τον έβαλαν μαζί της στην αίθουσα για να τους βλέπει ο τζέισον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:42 Η *Serena* έγραψε: #2.070 12-08-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε ντάξυ είναι.. Αλλά η μία γλύτωσε! Όσο πάει μπαίνει πιο μέσα στο ψυχιατρείο, καταπληκτικά Αυτός που τον έβαλαν μαζί της στην αίθουσα για να τους βλέπει ο τζέισον; Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν την στράγγιξε και αυτή γιατί βοηθάει στη συνέχεια Και τώρα που πέθανε ο Burell κάνει αποκλειστικά αυτή κουμάντο Ναι αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:52 Η Gate4 έγραψε: #2.071 12-08-13 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ευτυχώς που δεν την στράγγιξε και αυτή γιατί βοηθάει στη συνέχεια Και τώρα που πέθανε ο Burell κάνει αποκλειστικά αυτή κουμάντο Ναι αυτός Click για ανάπτυξη... Τα βαμπίρ βοηθάει; Ωχ αν κάνει αυτή κουμάντο κατάλαβα:/ Καλός είναι ντάξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:57 Η *Serena* έγραψε: #2.072 12-08-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τα βαμπίρ βοηθάει; Ωχ αν κάνει αυτή κουμάντο κατάλαβα:/ Καλός είναι ντάξυ Click για ανάπτυξη... Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:06 Η Gate4 έγραψε: #2.073 13-08-13 00:06 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Click για ανάπτυξη... Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:10 Η *Serena* έγραψε: #2.074 13-08-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Click για ανάπτυξη... Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Η Gate4 έγραψε: #2.075 13-08-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:31 Η *Serena* έγραψε: #2.076 13-08-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Click για ανάπτυξη... H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:36 Η Gate4 έγραψε: #2.077 13-08-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:42 Η *Serena* έγραψε: #2.078 13-08-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:44 Η Gate4 έγραψε: #2.079 13-08-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Click για ανάπτυξη... Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Η *Serena* έγραψε: #2.080 13-08-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Και αυτή τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα Τι να πεις, αχάριστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler ε όχι την Κάσι ρε φίλε!!! Θέλω να σκοτώσει στο επόμενο επεισόδιο τον Ζακ ο Ντέξτερ...μου φαίνεται τραγικο αυτό που πάει να κάνει μαζί του. Επίσης αγαπάω Χάνα..θέλω να τους δω μαζί στο τέλος! Click για ανάπτυξη... Spoiler Γι'αυτήν δε με ένοιαξε και πολύ αλλά το άλλο το βλαμμένο θέλω πολύ να το σκοτώσει.Που αν βεβαιωθεί ότι αυτό σκότωσε την Κάσι πιστεύω ότι θα το κάνει.Εκτός βέβαια κι αν μπλέξει με το θάνατο του άντρα της Χάνα και την οικογένειά του και τον κρατήσει για βοήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:30 Η *Serena* έγραψε: #2.068 12-08-13 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι καλά δεν πρόλαβε να τον πάρει για αυτό Τσουκ τον καημένο ανθρωπάκο που κλείδωσε ο μπιλ στο σπίτι του και ήθελε να του φτιάξει αίμα νεράιδας Αχάααααα καλά να πάθει Το έχει που το έχει χαμένο πόσο πια; Τι ρόλο βαράει πες το όνομα δεν με λέει κάτι (ναι ξέρω αρχή πορτοκαλάδας) Click για ανάπτυξη... Α αυτόν! Τον είχα ξεχάσει Πιο καημένες είναι οι 4 νεράιδες από αυτόν Θα δεις όταν δεις τα επόμενα ότι χειροτερεύει και πάει Είναι ο καινούριος φίλος της Τζεσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:36 Η Gate4 έγραψε: #2.069 12-08-13 23:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α αυτόν! Τον είχα ξεχάσει Πιο καημένες είναι οι 4 νεράιδες από αυτόν Θα δεις όταν δεις τα επόμενα ότι χειροτερεύει και πάει Είναι ο καινούριος φίλος της Τζεσικα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε ντάξυ είναι.. Αλλά η μία γλύτωσε! Όσο πάει μπαίνει πιο μέσα στο ψυχιατρείο, καταπληκτικά Αυτός που τον έβαλαν μαζί της στην αίθουσα για να τους βλέπει ο τζέισον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:42 Η *Serena* έγραψε: #2.070 12-08-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε ντάξυ είναι.. Αλλά η μία γλύτωσε! Όσο πάει μπαίνει πιο μέσα στο ψυχιατρείο, καταπληκτικά Αυτός που τον έβαλαν μαζί της στην αίθουσα για να τους βλέπει ο τζέισον; Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν την στράγγιξε και αυτή γιατί βοηθάει στη συνέχεια Και τώρα που πέθανε ο Burell κάνει αποκλειστικά αυτή κουμάντο Ναι αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:52 Η Gate4 έγραψε: #2.071 12-08-13 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ευτυχώς που δεν την στράγγιξε και αυτή γιατί βοηθάει στη συνέχεια Και τώρα που πέθανε ο Burell κάνει αποκλειστικά αυτή κουμάντο Ναι αυτός Click για ανάπτυξη... Τα βαμπίρ βοηθάει; Ωχ αν κάνει αυτή κουμάντο κατάλαβα:/ Καλός είναι ντάξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:57 Η *Serena* έγραψε: #2.072 12-08-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τα βαμπίρ βοηθάει; Ωχ αν κάνει αυτή κουμάντο κατάλαβα:/ Καλός είναι ντάξυ Click για ανάπτυξη... Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:06 Η Gate4 έγραψε: #2.073 13-08-13 00:06 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Click για ανάπτυξη... Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:10 Η *Serena* έγραψε: #2.074 13-08-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Click για ανάπτυξη... Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Η Gate4 έγραψε: #2.075 13-08-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:31 Η *Serena* έγραψε: #2.076 13-08-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Click για ανάπτυξη... H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:36 Η Gate4 έγραψε: #2.077 13-08-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:42 Η *Serena* έγραψε: #2.078 13-08-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:44 Η Gate4 έγραψε: #2.079 13-08-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Click για ανάπτυξη... Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Η *Serena* έγραψε: #2.080 13-08-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Και αυτή τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα Τι να πεις, αχάριστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι καλά δεν πρόλαβε να τον πάρει για αυτό Τσουκ τον καημένο ανθρωπάκο που κλείδωσε ο μπιλ στο σπίτι του και ήθελε να του φτιάξει αίμα νεράιδας Αχάααααα καλά να πάθει Το έχει που το έχει χαμένο πόσο πια; Τι ρόλο βαράει πες το όνομα δεν με λέει κάτι (ναι ξέρω αρχή πορτοκαλάδας) Click για ανάπτυξη... Α αυτόν! Τον είχα ξεχάσει Πιο καημένες είναι οι 4 νεράιδες από αυτόν Θα δεις όταν δεις τα επόμενα ότι χειροτερεύει και πάει Είναι ο καινούριος φίλος της Τζεσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:36 Η Gate4 έγραψε: #2.069 12-08-13 23:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α αυτόν! Τον είχα ξεχάσει Πιο καημένες είναι οι 4 νεράιδες από αυτόν Θα δεις όταν δεις τα επόμενα ότι χειροτερεύει και πάει Είναι ο καινούριος φίλος της Τζεσικα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε ντάξυ είναι.. Αλλά η μία γλύτωσε! Όσο πάει μπαίνει πιο μέσα στο ψυχιατρείο, καταπληκτικά Αυτός που τον έβαλαν μαζί της στην αίθουσα για να τους βλέπει ο τζέισον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:42 Η *Serena* έγραψε: #2.070 12-08-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε ντάξυ είναι.. Αλλά η μία γλύτωσε! Όσο πάει μπαίνει πιο μέσα στο ψυχιατρείο, καταπληκτικά Αυτός που τον έβαλαν μαζί της στην αίθουσα για να τους βλέπει ο τζέισον; Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν την στράγγιξε και αυτή γιατί βοηθάει στη συνέχεια Και τώρα που πέθανε ο Burell κάνει αποκλειστικά αυτή κουμάντο Ναι αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:52 Η Gate4 έγραψε: #2.071 12-08-13 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ευτυχώς που δεν την στράγγιξε και αυτή γιατί βοηθάει στη συνέχεια Και τώρα που πέθανε ο Burell κάνει αποκλειστικά αυτή κουμάντο Ναι αυτός Click για ανάπτυξη... Τα βαμπίρ βοηθάει; Ωχ αν κάνει αυτή κουμάντο κατάλαβα:/ Καλός είναι ντάξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:57 Η *Serena* έγραψε: #2.072 12-08-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τα βαμπίρ βοηθάει; Ωχ αν κάνει αυτή κουμάντο κατάλαβα:/ Καλός είναι ντάξυ Click για ανάπτυξη... Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:06 Η Gate4 έγραψε: #2.073 13-08-13 00:06 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Click για ανάπτυξη... Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:10 Η *Serena* έγραψε: #2.074 13-08-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Click για ανάπτυξη... Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Η Gate4 έγραψε: #2.075 13-08-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:31 Η *Serena* έγραψε: #2.076 13-08-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Click για ανάπτυξη... H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:36 Η Gate4 έγραψε: #2.077 13-08-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:42 Η *Serena* έγραψε: #2.078 13-08-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:44 Η Gate4 έγραψε: #2.079 13-08-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Click για ανάπτυξη... Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Η *Serena* έγραψε: #2.080 13-08-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Και αυτή τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα Τι να πεις, αχάριστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α αυτόν! Τον είχα ξεχάσει Πιο καημένες είναι οι 4 νεράιδες από αυτόν Θα δεις όταν δεις τα επόμενα ότι χειροτερεύει και πάει Είναι ο καινούριος φίλος της Τζεσικα Click για ανάπτυξη... Ναι ρε ντάξυ είναι.. Αλλά η μία γλύτωσε! Όσο πάει μπαίνει πιο μέσα στο ψυχιατρείο, καταπληκτικά Αυτός που τον έβαλαν μαζί της στην αίθουσα για να τους βλέπει ο τζέισον; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:42 Η *Serena* έγραψε: #2.070 12-08-13 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε ντάξυ είναι.. Αλλά η μία γλύτωσε! Όσο πάει μπαίνει πιο μέσα στο ψυχιατρείο, καταπληκτικά Αυτός που τον έβαλαν μαζί της στην αίθουσα για να τους βλέπει ο τζέισον; Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν την στράγγιξε και αυτή γιατί βοηθάει στη συνέχεια Και τώρα που πέθανε ο Burell κάνει αποκλειστικά αυτή κουμάντο Ναι αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:52 Η Gate4 έγραψε: #2.071 12-08-13 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ευτυχώς που δεν την στράγγιξε και αυτή γιατί βοηθάει στη συνέχεια Και τώρα που πέθανε ο Burell κάνει αποκλειστικά αυτή κουμάντο Ναι αυτός Click για ανάπτυξη... Τα βαμπίρ βοηθάει; Ωχ αν κάνει αυτή κουμάντο κατάλαβα:/ Καλός είναι ντάξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:57 Η *Serena* έγραψε: #2.072 12-08-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τα βαμπίρ βοηθάει; Ωχ αν κάνει αυτή κουμάντο κατάλαβα:/ Καλός είναι ντάξυ Click για ανάπτυξη... Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:06 Η Gate4 έγραψε: #2.073 13-08-13 00:06 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Click για ανάπτυξη... Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:10 Η *Serena* έγραψε: #2.074 13-08-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Click για ανάπτυξη... Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Η Gate4 έγραψε: #2.075 13-08-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:31 Η *Serena* έγραψε: #2.076 13-08-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Click για ανάπτυξη... H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:36 Η Gate4 έγραψε: #2.077 13-08-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:42 Η *Serena* έγραψε: #2.078 13-08-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:44 Η Gate4 έγραψε: #2.079 13-08-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Click για ανάπτυξη... Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Η *Serena* έγραψε: #2.080 13-08-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Και αυτή τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα Τι να πεις, αχάριστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ναι ρε ντάξυ είναι.. Αλλά η μία γλύτωσε! Όσο πάει μπαίνει πιο μέσα στο ψυχιατρείο, καταπληκτικά Αυτός που τον έβαλαν μαζί της στην αίθουσα για να τους βλέπει ο τζέισον; Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς που δεν την στράγγιξε και αυτή γιατί βοηθάει στη συνέχεια Και τώρα που πέθανε ο Burell κάνει αποκλειστικά αυτή κουμάντο Ναι αυτός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:52 Η Gate4 έγραψε: #2.071 12-08-13 23:52 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ευτυχώς που δεν την στράγγιξε και αυτή γιατί βοηθάει στη συνέχεια Και τώρα που πέθανε ο Burell κάνει αποκλειστικά αυτή κουμάντο Ναι αυτός Click για ανάπτυξη... Τα βαμπίρ βοηθάει; Ωχ αν κάνει αυτή κουμάντο κατάλαβα:/ Καλός είναι ντάξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:57 Η *Serena* έγραψε: #2.072 12-08-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τα βαμπίρ βοηθάει; Ωχ αν κάνει αυτή κουμάντο κατάλαβα:/ Καλός είναι ντάξυ Click για ανάπτυξη... Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:06 Η Gate4 έγραψε: #2.073 13-08-13 00:06 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Click για ανάπτυξη... Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:10 Η *Serena* έγραψε: #2.074 13-08-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Click για ανάπτυξη... Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Η Gate4 έγραψε: #2.075 13-08-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:31 Η *Serena* έγραψε: #2.076 13-08-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Click για ανάπτυξη... H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:36 Η Gate4 έγραψε: #2.077 13-08-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:42 Η *Serena* έγραψε: #2.078 13-08-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:44 Η Gate4 έγραψε: #2.079 13-08-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Click για ανάπτυξη... Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Η *Serena* έγραψε: #2.080 13-08-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Και αυτή τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα Τι να πεις, αχάριστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ευτυχώς που δεν την στράγγιξε και αυτή γιατί βοηθάει στη συνέχεια Και τώρα που πέθανε ο Burell κάνει αποκλειστικά αυτή κουμάντο Ναι αυτός Click για ανάπτυξη... Τα βαμπίρ βοηθάει; Ωχ αν κάνει αυτή κουμάντο κατάλαβα:/ Καλός είναι ντάξυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2013 στις 23:57 Η *Serena* έγραψε: #2.072 12-08-13 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τα βαμπίρ βοηθάει; Ωχ αν κάνει αυτή κουμάντο κατάλαβα:/ Καλός είναι ντάξυ Click για ανάπτυξη... Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:06 Η Gate4 έγραψε: #2.073 13-08-13 00:06 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Click για ανάπτυξη... Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:10 Η *Serena* έγραψε: #2.074 13-08-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Click για ανάπτυξη... Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Η Gate4 έγραψε: #2.075 13-08-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:31 Η *Serena* έγραψε: #2.076 13-08-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Click για ανάπτυξη... H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:36 Η Gate4 έγραψε: #2.077 13-08-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:42 Η *Serena* έγραψε: #2.078 13-08-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:44 Η Gate4 έγραψε: #2.079 13-08-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Click για ανάπτυξη... Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Η *Serena* έγραψε: #2.080 13-08-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Και αυτή τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα Τι να πεις, αχάριστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τα βαμπίρ βοηθάει; Ωχ αν κάνει αυτή κουμάντο κατάλαβα:/ Καλός είναι ντάξυ Click για ανάπτυξη... Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:06 Η Gate4 έγραψε: #2.073 13-08-13 00:06 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Click για ανάπτυξη... Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:10 Η *Serena* έγραψε: #2.074 13-08-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Click για ανάπτυξη... Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Η Gate4 έγραψε: #2.075 13-08-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:31 Η *Serena* έγραψε: #2.076 13-08-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Click για ανάπτυξη... H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:36 Η Gate4 έγραψε: #2.077 13-08-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:42 Η *Serena* έγραψε: #2.078 13-08-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:44 Η Gate4 έγραψε: #2.079 13-08-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Click για ανάπτυξη... Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Η *Serena* έγραψε: #2.080 13-08-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Και αυτή τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα Τι να πεις, αχάριστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον Eric κυρίως Ναι η τρελή Πάντως η κοπέλα παίζει πολύ καλά το ρόλο της, σε σύγκριση με κάποιους άλλους εκεί μέσα Εμένα μ άρεσε πολύ, πιο πολύ από τον Γουόρλοου είναι πολύ καλούλης Click για ανάπτυξη... Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:10 Η *Serena* έγραψε: #2.074 13-08-13 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Click για ανάπτυξη... Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Η Gate4 έγραψε: #2.075 13-08-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:31 Η *Serena* έγραψε: #2.076 13-08-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Click για ανάπτυξη... H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:36 Η Gate4 έγραψε: #2.077 13-08-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:42 Η *Serena* έγραψε: #2.078 13-08-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:44 Η Gate4 έγραψε: #2.079 13-08-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Click για ανάπτυξη... Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Η *Serena* έγραψε: #2.080 13-08-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Και αυτή τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα Τι να πεις, αχάριστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αχά τώρα που με το είπες αυτό τη συμπάθησα Ποιον υπονοείς καλέ; Ε ντάξυ καλούλης είναι και ο γουόρλοου και αυτός.. Click για ανάπτυξη... Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:18 Η Gate4 έγραψε: #2.075 13-08-13 00:18 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:31 Η *Serena* έγραψε: #2.076 13-08-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Click για ανάπτυξη... H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:36 Η Gate4 έγραψε: #2.077 13-08-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:42 Η *Serena* έγραψε: #2.078 13-08-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:44 Η Gate4 έγραψε: #2.079 13-08-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Click για ανάπτυξη... Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Η *Serena* έγραψε: #2.080 13-08-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Και αυτή τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα Τι να πεις, αχάριστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Xαχα Εχ όλοι λίγο πολύ δεν είναι και για Εμμυ Η Σαρα στις τρελές σκηνές της είναι πολύ καλή Ο Γουόρλοου είναι ύπουλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:31 Η *Serena* έγραψε: #2.076 13-08-13 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Click για ανάπτυξη... H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:36 Η Gate4 έγραψε: #2.077 13-08-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:42 Η *Serena* έγραψε: #2.078 13-08-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:44 Η Gate4 έγραψε: #2.079 13-08-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Click για ανάπτυξη... Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Η *Serena* έγραψε: #2.080 13-08-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Και αυτή τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα Τι να πεις, αχάριστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ ρε καλοί είναι.. Εμένα γενικά με αρέσει η σειρά.. Ε είναι όσο να πεις Αλλά την σούκι όντως την έσωσε να λέμε και του στραβού το δίκαιο Click για ανάπτυξη... H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:36 Η Gate4 έγραψε: #2.077 13-08-13 00:36 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:42 Η *Serena* έγραψε: #2.078 13-08-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:44 Η Gate4 έγραψε: #2.079 13-08-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Click για ανάπτυξη... Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Η *Serena* έγραψε: #2.080 13-08-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Και αυτή τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα Τι να πεις, αχάριστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): H σειρά καλή είναι, αν και έχει χαλάσει αρκετά φέτος αλλά οι ερμηνείες με εξαίρεση την Τζεσικα, τον Τζεισον και τον Λαφαγιετ πάσχουν αρκετά κατά τη γνώμη μου Την έσωσε γιατί τη θέλει για τον εαυτό του δεν τον πάω τέλος Click για ανάπτυξη... Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:42 Η *Serena* έγραψε: #2.078 13-08-13 00:42 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:44 Η Gate4 έγραψε: #2.079 13-08-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Click για ανάπτυξη... Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Η *Serena* έγραψε: #2.080 13-08-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Και αυτή τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα Τι να πεις, αχάριστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ε ντάξυ δεν έχω θέμα όλοι καλοί με φαίνονται Ο λαφαγιέτ είναι και γαμώ τους χαρακτήρες στην σειρά οκ Άσχετο την έσωσε όμως.. Είναι και ομορφούλης, καλά θα περνάει η σούκι Click για ανάπτυξη... Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:44 Η Gate4 έγραψε: #2.079 13-08-13 00:44 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Click για ανάπτυξη... Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Η *Serena* έγραψε: #2.080 13-08-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Και αυτή τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα Τι να πεις, αχάριστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Γούστα είναι αυτά Ο Λαφαγιέτ είναι η καλύτερη ενσάρκωση γκει που εχω δει ποτέ μου Όχι σχετικότατο. Ο Ερικ και ο Μπιλ δεν της δίνανε τελεσίγραφο ή θα γίνεις δική μου η δεν κάνω ότι μου λες Δεν έχει διαλέξει ακόμα, είναι και πολλοί οι μνηστήρες της Click για ανάπτυξη... Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Η *Serena* έγραψε: #2.080 13-08-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Και αυτή τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα Τι να πεις, αχάριστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Είναι ο άτιμος Ναι μωρέ όλοι στα πόδια της είναι, κυριολεκτικά Click για ανάπτυξη... Και αυτή τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα Τι να πεις, αχάριστη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.