Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:37 Η Δαλιδά έγραψε: #561 11-11-12 14:37 Το greys anatomy το έκοψα, το διέλυσαν το σήριαλ, τελείως. Της Αριζόνα της κόψανε το πόδι και σκοτώσανε το Νο 1 αγαπημένο μου ζευγάρι. Spoiler Έκλαψα πάρα πολύ εκεί που o Μαρκ της κράταγε το χέρι και μετά πέθανε και ο ίδιος Μόνο εμένα μου φάνηκε βαρετή η τελευταία season του House? Βανζελί, μόνο το Κωσταντίνου και Ελένης και οι Δύο ξένοι χτυπάνε 30άρια με συνεχόμενες επαναλήψεις επί δεκαετίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:38 Η Νηρηίς έγραψε: #562 11-11-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες καθώς πάνε κάτι μήνες που το είδα. Θυμάμαι όμως ότι τους δύο τελευταίους κύκλους τους έβλεπα εντελώς καταναγκαστικά, μόνο και μόνο για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο και να έχω δει όλη τη σειρά. Γενικά πάντως όλες οι σειρές χαλάνε με το πέρασμα του χρόνου. Click για ανάπτυξη... Ε μα κι αυτοί αν δεν φτάσουν στον 98349030ο κύκλο δεν ικανοποιούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:41 Η *Serena* έγραψε: #563 11-11-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Ε μα κι αυτοί αν δεν φτάσουν στον 98349030ο κύκλο δεν ικανοποιούνται! Click για ανάπτυξη... Ε τι να κάνουμε... Είναι πιο εύκολο να ανακυκλώνεις χαρακτήρες και καταστάσεις για όσο αντέχει μια σειρά (ή και λίγο παραπάνω ) άπο το κάθε 3-4 χρόνια να βρίσκεις νέα σενάρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orpheas Νεοφερμένο μέλος Ο Ορφέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 15:07 Ο Orpheas έγραψε: #564 11-11-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ε τι να κάνουμε... Είναι πιο εύκολο να ανακυκλώνεις χαρακτήρες και καταστάσεις για όσο αντέχει μια σειρά (ή και λίγο παραπάνω ) άπο το κάθε 3-4 χρόνια να βρίσκεις νέα σενάρια. Click για ανάπτυξη... Το How I Met Your Mother πάντως την έχει (παρα)χέσει την ανακύκλωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 16:14 Ο Xaris SSSS: #565 11-11-12 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση, το μόνο που αλλάζει είναι η ομάδα του (μένουν ο Τσέις και ο Τάουμπ και έρχονται άλλες 2 κοπέλες) και διευθυντής του νοσοκομείου γίνεται ο Φόρμαν. Κατά τα άλλα είναι ο ίδιος κλασσικός Χάουζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:31 Η Gate4 έγραψε: #566 11-11-12 21:31 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Εγώ το λέω συνέχεια, χωρίς τον μαρκ η σειρά δεν έχει κανένα νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:48 Ο venividivici43946: #567 11-11-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Addams Family! Δε φαίνεται κι απο το avatar? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή. Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Click για ανάπτυξη... Δε θα λείψουν. Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Αμφότερα βαρετά. Αν έχεις χρόνο για σκότωμα, καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:08 Ο Johnnaousa: #568 11-11-12 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Nancy2: Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Click για ανάπτυξη... το έχω δει είμαι κανονικά στην 5η σεζόν και το βλέπω κάθε εβδομάδα που βγάζει νέο επεισόδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:28 Η ~Dida~ έγραψε: #569 11-11-12 22:28 Τελευταία έχω σκαλώσει με το Pretty Little Liars. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Νοεμβρίου 2012 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:59 Η *Serena* έγραψε: #570 11-11-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά! Εγώ το λέω συνέχεια, χωρίς τον μαρκ η σειρά δεν έχει κανένα νόημα Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δει κάποιο μετά Μαρκ επεισόδιο αλλά νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δε θα λείψουν. Click για ανάπτυξη... Λείπουν. Είναι σαν να πεθαίνει ο Κωνσταντίνος από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:01 Η Gate4 έγραψε: #571 11-11-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν έχω δει κάποιο μετά Μαρκ επεισόδιο αλλά νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου. Λείπουν. Είναι σαν να πεθαίνει ο Κωνσταντίνος από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Click για ανάπτυξη... Έγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:23 Ο Xaris SSSS: #572 11-11-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αμφότερα βαρετά. Αν έχεις χρόνο για σκότωμα, καλώς. Click για ανάπτυξη... Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:27 Ο venividivici43946: #573 11-11-12 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Click για ανάπτυξη... Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:29 Ο Xaris SSSS: #574 11-11-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Click για ανάπτυξη... knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:31 Ο venividivici43946: #575 11-11-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Click για ανάπτυξη... Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο Xaris SSSS: #576 11-11-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:37 Ο venividivici43946: #577 11-11-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Click για ανάπτυξη... Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο manos90 έγραψε: #578 11-11-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Orgazer: Το How I Met Your Mother πάντως την έχει (παρα)χέσει την ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο Xaris SSSS: #579 11-11-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Click για ανάπτυξη... Από πλευράς περιστατικών σίγουρα υπάρχουν ομοιότητες, αρκεί να σκεφτούμε πόσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από λάθος διαγνώσεις. Η οργάνωση των νοσοκομείων σαφώς και δεν είναι ίδια για τον πολύ απλό λόγο ότι εδώ είμαστε.. Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orpheas Νεοφερμένο μέλος Ο Ορφέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2012 στις 14:12 Ο Orpheas έγραψε: #580 12-11-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Για μένα και η 6η season ήτανε επαναλαμβανόμενη. Δηλαδή 6η+7η άντε να ευχαριστήθηκα 3-4 επεισόδια. Αλλά, πράγματι, η 8η season ξεκίνησε ωραία και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το greys anatomy το έκοψα, το διέλυσαν το σήριαλ, τελείως. Της Αριζόνα της κόψανε το πόδι και σκοτώσανε το Νο 1 αγαπημένο μου ζευγάρι. Spoiler Έκλαψα πάρα πολύ εκεί που o Μαρκ της κράταγε το χέρι και μετά πέθανε και ο ίδιος Μόνο εμένα μου φάνηκε βαρετή η τελευταία season του House? Βανζελί, μόνο το Κωσταντίνου και Ελένης και οι Δύο ξένοι χτυπάνε 30άρια με συνεχόμενες επαναλήψεις επί δεκαετίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:38 Η Νηρηίς έγραψε: #562 11-11-12 14:38 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες καθώς πάνε κάτι μήνες που το είδα. Θυμάμαι όμως ότι τους δύο τελευταίους κύκλους τους έβλεπα εντελώς καταναγκαστικά, μόνο και μόνο για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο και να έχω δει όλη τη σειρά. Γενικά πάντως όλες οι σειρές χαλάνε με το πέρασμα του χρόνου. Click για ανάπτυξη... Ε μα κι αυτοί αν δεν φτάσουν στον 98349030ο κύκλο δεν ικανοποιούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:41 Η *Serena* έγραψε: #563 11-11-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Ε μα κι αυτοί αν δεν φτάσουν στον 98349030ο κύκλο δεν ικανοποιούνται! Click για ανάπτυξη... Ε τι να κάνουμε... Είναι πιο εύκολο να ανακυκλώνεις χαρακτήρες και καταστάσεις για όσο αντέχει μια σειρά (ή και λίγο παραπάνω ) άπο το κάθε 3-4 χρόνια να βρίσκεις νέα σενάρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orpheas Νεοφερμένο μέλος Ο Ορφέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 15:07 Ο Orpheas έγραψε: #564 11-11-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ε τι να κάνουμε... Είναι πιο εύκολο να ανακυκλώνεις χαρακτήρες και καταστάσεις για όσο αντέχει μια σειρά (ή και λίγο παραπάνω ) άπο το κάθε 3-4 χρόνια να βρίσκεις νέα σενάρια. Click για ανάπτυξη... Το How I Met Your Mother πάντως την έχει (παρα)χέσει την ανακύκλωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 16:14 Ο Xaris SSSS: #565 11-11-12 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση, το μόνο που αλλάζει είναι η ομάδα του (μένουν ο Τσέις και ο Τάουμπ και έρχονται άλλες 2 κοπέλες) και διευθυντής του νοσοκομείου γίνεται ο Φόρμαν. Κατά τα άλλα είναι ο ίδιος κλασσικός Χάουζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:31 Η Gate4 έγραψε: #566 11-11-12 21:31 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Εγώ το λέω συνέχεια, χωρίς τον μαρκ η σειρά δεν έχει κανένα νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:48 Ο venividivici43946: #567 11-11-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Addams Family! Δε φαίνεται κι απο το avatar? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή. Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Click για ανάπτυξη... Δε θα λείψουν. Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Αμφότερα βαρετά. Αν έχεις χρόνο για σκότωμα, καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:08 Ο Johnnaousa: #568 11-11-12 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Nancy2: Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Click για ανάπτυξη... το έχω δει είμαι κανονικά στην 5η σεζόν και το βλέπω κάθε εβδομάδα που βγάζει νέο επεισόδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:28 Η ~Dida~ έγραψε: #569 11-11-12 22:28 Τελευταία έχω σκαλώσει με το Pretty Little Liars. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Νοεμβρίου 2012 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:59 Η *Serena* έγραψε: #570 11-11-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά! Εγώ το λέω συνέχεια, χωρίς τον μαρκ η σειρά δεν έχει κανένα νόημα Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δει κάποιο μετά Μαρκ επεισόδιο αλλά νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δε θα λείψουν. Click για ανάπτυξη... Λείπουν. Είναι σαν να πεθαίνει ο Κωνσταντίνος από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:01 Η Gate4 έγραψε: #571 11-11-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν έχω δει κάποιο μετά Μαρκ επεισόδιο αλλά νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου. Λείπουν. Είναι σαν να πεθαίνει ο Κωνσταντίνος από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Click για ανάπτυξη... Έγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:23 Ο Xaris SSSS: #572 11-11-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αμφότερα βαρετά. Αν έχεις χρόνο για σκότωμα, καλώς. Click για ανάπτυξη... Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:27 Ο venividivici43946: #573 11-11-12 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Click για ανάπτυξη... Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:29 Ο Xaris SSSS: #574 11-11-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Click για ανάπτυξη... knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:31 Ο venividivici43946: #575 11-11-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Click για ανάπτυξη... Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο Xaris SSSS: #576 11-11-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:37 Ο venividivici43946: #577 11-11-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Click για ανάπτυξη... Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο manos90 έγραψε: #578 11-11-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Orgazer: Το How I Met Your Mother πάντως την έχει (παρα)χέσει την ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο Xaris SSSS: #579 11-11-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Click για ανάπτυξη... Από πλευράς περιστατικών σίγουρα υπάρχουν ομοιότητες, αρκεί να σκεφτούμε πόσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από λάθος διαγνώσεις. Η οργάνωση των νοσοκομείων σαφώς και δεν είναι ίδια για τον πολύ απλό λόγο ότι εδώ είμαστε.. Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orpheas Νεοφερμένο μέλος Ο Ορφέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2012 στις 14:12 Ο Orpheas έγραψε: #580 12-11-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Για μένα και η 6η season ήτανε επαναλαμβανόμενη. Δηλαδή 6η+7η άντε να ευχαριστήθηκα 3-4 επεισόδια. Αλλά, πράγματι, η 8η season ξεκίνησε ωραία και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες καθώς πάνε κάτι μήνες που το είδα. Θυμάμαι όμως ότι τους δύο τελευταίους κύκλους τους έβλεπα εντελώς καταναγκαστικά, μόνο και μόνο για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο και να έχω δει όλη τη σειρά. Γενικά πάντως όλες οι σειρές χαλάνε με το πέρασμα του χρόνου. Click για ανάπτυξη... Ε μα κι αυτοί αν δεν φτάσουν στον 98349030ο κύκλο δεν ικανοποιούνται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:41 Η *Serena* έγραψε: #563 11-11-12 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Ε μα κι αυτοί αν δεν φτάσουν στον 98349030ο κύκλο δεν ικανοποιούνται! Click για ανάπτυξη... Ε τι να κάνουμε... Είναι πιο εύκολο να ανακυκλώνεις χαρακτήρες και καταστάσεις για όσο αντέχει μια σειρά (ή και λίγο παραπάνω ) άπο το κάθε 3-4 χρόνια να βρίσκεις νέα σενάρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orpheas Νεοφερμένο μέλος Ο Ορφέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 15:07 Ο Orpheas έγραψε: #564 11-11-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ε τι να κάνουμε... Είναι πιο εύκολο να ανακυκλώνεις χαρακτήρες και καταστάσεις για όσο αντέχει μια σειρά (ή και λίγο παραπάνω ) άπο το κάθε 3-4 χρόνια να βρίσκεις νέα σενάρια. Click για ανάπτυξη... Το How I Met Your Mother πάντως την έχει (παρα)χέσει την ανακύκλωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 16:14 Ο Xaris SSSS: #565 11-11-12 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση, το μόνο που αλλάζει είναι η ομάδα του (μένουν ο Τσέις και ο Τάουμπ και έρχονται άλλες 2 κοπέλες) και διευθυντής του νοσοκομείου γίνεται ο Φόρμαν. Κατά τα άλλα είναι ο ίδιος κλασσικός Χάουζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:31 Η Gate4 έγραψε: #566 11-11-12 21:31 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Εγώ το λέω συνέχεια, χωρίς τον μαρκ η σειρά δεν έχει κανένα νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:48 Ο venividivici43946: #567 11-11-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Addams Family! Δε φαίνεται κι απο το avatar? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή. Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Click για ανάπτυξη... Δε θα λείψουν. Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Αμφότερα βαρετά. Αν έχεις χρόνο για σκότωμα, καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:08 Ο Johnnaousa: #568 11-11-12 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Nancy2: Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Click για ανάπτυξη... το έχω δει είμαι κανονικά στην 5η σεζόν και το βλέπω κάθε εβδομάδα που βγάζει νέο επεισόδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:28 Η ~Dida~ έγραψε: #569 11-11-12 22:28 Τελευταία έχω σκαλώσει με το Pretty Little Liars. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Νοεμβρίου 2012 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:59 Η *Serena* έγραψε: #570 11-11-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά! Εγώ το λέω συνέχεια, χωρίς τον μαρκ η σειρά δεν έχει κανένα νόημα Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δει κάποιο μετά Μαρκ επεισόδιο αλλά νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δε θα λείψουν. Click για ανάπτυξη... Λείπουν. Είναι σαν να πεθαίνει ο Κωνσταντίνος από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:01 Η Gate4 έγραψε: #571 11-11-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν έχω δει κάποιο μετά Μαρκ επεισόδιο αλλά νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου. Λείπουν. Είναι σαν να πεθαίνει ο Κωνσταντίνος από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Click για ανάπτυξη... Έγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:23 Ο Xaris SSSS: #572 11-11-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αμφότερα βαρετά. Αν έχεις χρόνο για σκότωμα, καλώς. Click για ανάπτυξη... Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:27 Ο venividivici43946: #573 11-11-12 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Click για ανάπτυξη... Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:29 Ο Xaris SSSS: #574 11-11-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Click για ανάπτυξη... knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:31 Ο venividivici43946: #575 11-11-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Click για ανάπτυξη... Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο Xaris SSSS: #576 11-11-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:37 Ο venividivici43946: #577 11-11-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Click για ανάπτυξη... Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο manos90 έγραψε: #578 11-11-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Orgazer: Το How I Met Your Mother πάντως την έχει (παρα)χέσει την ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο Xaris SSSS: #579 11-11-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Click για ανάπτυξη... Από πλευράς περιστατικών σίγουρα υπάρχουν ομοιότητες, αρκεί να σκεφτούμε πόσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από λάθος διαγνώσεις. Η οργάνωση των νοσοκομείων σαφώς και δεν είναι ίδια για τον πολύ απλό λόγο ότι εδώ είμαστε.. Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orpheas Νεοφερμένο μέλος Ο Ορφέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2012 στις 14:12 Ο Orpheas έγραψε: #580 12-11-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Για μένα και η 6η season ήτανε επαναλαμβανόμενη. Δηλαδή 6η+7η άντε να ευχαριστήθηκα 3-4 επεισόδια. Αλλά, πράγματι, η 8η season ξεκίνησε ωραία και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Ε μα κι αυτοί αν δεν φτάσουν στον 98349030ο κύκλο δεν ικανοποιούνται! Click για ανάπτυξη... Ε τι να κάνουμε... Είναι πιο εύκολο να ανακυκλώνεις χαρακτήρες και καταστάσεις για όσο αντέχει μια σειρά (ή και λίγο παραπάνω ) άπο το κάθε 3-4 χρόνια να βρίσκεις νέα σενάρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orpheas Νεοφερμένο μέλος Ο Ορφέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 15:07 Ο Orpheas έγραψε: #564 11-11-12 15:07 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ε τι να κάνουμε... Είναι πιο εύκολο να ανακυκλώνεις χαρακτήρες και καταστάσεις για όσο αντέχει μια σειρά (ή και λίγο παραπάνω ) άπο το κάθε 3-4 χρόνια να βρίσκεις νέα σενάρια. Click για ανάπτυξη... Το How I Met Your Mother πάντως την έχει (παρα)χέσει την ανακύκλωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 16:14 Ο Xaris SSSS: #565 11-11-12 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση, το μόνο που αλλάζει είναι η ομάδα του (μένουν ο Τσέις και ο Τάουμπ και έρχονται άλλες 2 κοπέλες) και διευθυντής του νοσοκομείου γίνεται ο Φόρμαν. Κατά τα άλλα είναι ο ίδιος κλασσικός Χάουζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:31 Η Gate4 έγραψε: #566 11-11-12 21:31 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Εγώ το λέω συνέχεια, χωρίς τον μαρκ η σειρά δεν έχει κανένα νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:48 Ο venividivici43946: #567 11-11-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Addams Family! Δε φαίνεται κι απο το avatar? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή. Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Click για ανάπτυξη... Δε θα λείψουν. Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Αμφότερα βαρετά. Αν έχεις χρόνο για σκότωμα, καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:08 Ο Johnnaousa: #568 11-11-12 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Nancy2: Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Click για ανάπτυξη... το έχω δει είμαι κανονικά στην 5η σεζόν και το βλέπω κάθε εβδομάδα που βγάζει νέο επεισόδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:28 Η ~Dida~ έγραψε: #569 11-11-12 22:28 Τελευταία έχω σκαλώσει με το Pretty Little Liars. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Νοεμβρίου 2012 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:59 Η *Serena* έγραψε: #570 11-11-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά! Εγώ το λέω συνέχεια, χωρίς τον μαρκ η σειρά δεν έχει κανένα νόημα Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δει κάποιο μετά Μαρκ επεισόδιο αλλά νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δε θα λείψουν. Click για ανάπτυξη... Λείπουν. Είναι σαν να πεθαίνει ο Κωνσταντίνος από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:01 Η Gate4 έγραψε: #571 11-11-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν έχω δει κάποιο μετά Μαρκ επεισόδιο αλλά νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου. Λείπουν. Είναι σαν να πεθαίνει ο Κωνσταντίνος από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Click για ανάπτυξη... Έγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:23 Ο Xaris SSSS: #572 11-11-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αμφότερα βαρετά. Αν έχεις χρόνο για σκότωμα, καλώς. Click για ανάπτυξη... Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:27 Ο venividivici43946: #573 11-11-12 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Click για ανάπτυξη... Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:29 Ο Xaris SSSS: #574 11-11-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Click για ανάπτυξη... knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:31 Ο venividivici43946: #575 11-11-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Click για ανάπτυξη... Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο Xaris SSSS: #576 11-11-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:37 Ο venividivici43946: #577 11-11-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Click για ανάπτυξη... Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο manos90 έγραψε: #578 11-11-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Orgazer: Το How I Met Your Mother πάντως την έχει (παρα)χέσει την ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο Xaris SSSS: #579 11-11-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Click για ανάπτυξη... Από πλευράς περιστατικών σίγουρα υπάρχουν ομοιότητες, αρκεί να σκεφτούμε πόσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από λάθος διαγνώσεις. Η οργάνωση των νοσοκομείων σαφώς και δεν είναι ίδια για τον πολύ απλό λόγο ότι εδώ είμαστε.. Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orpheas Νεοφερμένο μέλος Ο Ορφέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2012 στις 14:12 Ο Orpheas έγραψε: #580 12-11-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Για μένα και η 6η season ήτανε επαναλαμβανόμενη. Δηλαδή 6η+7η άντε να ευχαριστήθηκα 3-4 επεισόδια. Αλλά, πράγματι, η 8η season ξεκίνησε ωραία και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ε τι να κάνουμε... Είναι πιο εύκολο να ανακυκλώνεις χαρακτήρες και καταστάσεις για όσο αντέχει μια σειρά (ή και λίγο παραπάνω ) άπο το κάθε 3-4 χρόνια να βρίσκεις νέα σενάρια. Click για ανάπτυξη... Το How I Met Your Mother πάντως την έχει (παρα)χέσει την ανακύκλωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 16:14 Ο Xaris SSSS: #565 11-11-12 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση, το μόνο που αλλάζει είναι η ομάδα του (μένουν ο Τσέις και ο Τάουμπ και έρχονται άλλες 2 κοπέλες) και διευθυντής του νοσοκομείου γίνεται ο Φόρμαν. Κατά τα άλλα είναι ο ίδιος κλασσικός Χάουζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:31 Η Gate4 έγραψε: #566 11-11-12 21:31 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Εγώ το λέω συνέχεια, χωρίς τον μαρκ η σειρά δεν έχει κανένα νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:48 Ο venividivici43946: #567 11-11-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Addams Family! Δε φαίνεται κι απο το avatar? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή. Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Click για ανάπτυξη... Δε θα λείψουν. Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Αμφότερα βαρετά. Αν έχεις χρόνο για σκότωμα, καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:08 Ο Johnnaousa: #568 11-11-12 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Nancy2: Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Click για ανάπτυξη... το έχω δει είμαι κανονικά στην 5η σεζόν και το βλέπω κάθε εβδομάδα που βγάζει νέο επεισόδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:28 Η ~Dida~ έγραψε: #569 11-11-12 22:28 Τελευταία έχω σκαλώσει με το Pretty Little Liars. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Νοεμβρίου 2012 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:59 Η *Serena* έγραψε: #570 11-11-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά! Εγώ το λέω συνέχεια, χωρίς τον μαρκ η σειρά δεν έχει κανένα νόημα Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δει κάποιο μετά Μαρκ επεισόδιο αλλά νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δε θα λείψουν. Click για ανάπτυξη... Λείπουν. Είναι σαν να πεθαίνει ο Κωνσταντίνος από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:01 Η Gate4 έγραψε: #571 11-11-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν έχω δει κάποιο μετά Μαρκ επεισόδιο αλλά νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου. Λείπουν. Είναι σαν να πεθαίνει ο Κωνσταντίνος από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Click για ανάπτυξη... Έγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:23 Ο Xaris SSSS: #572 11-11-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αμφότερα βαρετά. Αν έχεις χρόνο για σκότωμα, καλώς. Click για ανάπτυξη... Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:27 Ο venividivici43946: #573 11-11-12 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Click για ανάπτυξη... Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:29 Ο Xaris SSSS: #574 11-11-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Click για ανάπτυξη... knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:31 Ο venividivici43946: #575 11-11-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Click για ανάπτυξη... Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο Xaris SSSS: #576 11-11-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:37 Ο venividivici43946: #577 11-11-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Click για ανάπτυξη... Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο manos90 έγραψε: #578 11-11-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Orgazer: Το How I Met Your Mother πάντως την έχει (παρα)χέσει την ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο Xaris SSSS: #579 11-11-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Click για ανάπτυξη... Από πλευράς περιστατικών σίγουρα υπάρχουν ομοιότητες, αρκεί να σκεφτούμε πόσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από λάθος διαγνώσεις. Η οργάνωση των νοσοκομείων σαφώς και δεν είναι ίδια για τον πολύ απλό λόγο ότι εδώ είμαστε.. Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orpheas Νεοφερμένο μέλος Ο Ορφέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2012 στις 14:12 Ο Orpheas έγραψε: #580 12-11-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Για μένα και η 6η season ήτανε επαναλαμβανόμενη. Δηλαδή 6η+7η άντε να ευχαριστήθηκα 3-4 επεισόδια. Αλλά, πράγματι, η 8η season ξεκίνησε ωραία και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση, το μόνο που αλλάζει είναι η ομάδα του (μένουν ο Τσέις και ο Τάουμπ και έρχονται άλλες 2 κοπέλες) και διευθυντής του νοσοκομείου γίνεται ο Φόρμαν. Κατά τα άλλα είναι ο ίδιος κλασσικός Χάουζ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:31 Η Gate4 έγραψε: #566 11-11-12 21:31 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Εγώ το λέω συνέχεια, χωρίς τον μαρκ η σειρά δεν έχει κανένα νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:48 Ο venividivici43946: #567 11-11-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Addams Family! Δε φαίνεται κι απο το avatar? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή. Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Click για ανάπτυξη... Δε θα λείψουν. Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Αμφότερα βαρετά. Αν έχεις χρόνο για σκότωμα, καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:08 Ο Johnnaousa: #568 11-11-12 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Nancy2: Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Click για ανάπτυξη... το έχω δει είμαι κανονικά στην 5η σεζόν και το βλέπω κάθε εβδομάδα που βγάζει νέο επεισόδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:28 Η ~Dida~ έγραψε: #569 11-11-12 22:28 Τελευταία έχω σκαλώσει με το Pretty Little Liars. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Νοεμβρίου 2012 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:59 Η *Serena* έγραψε: #570 11-11-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά! Εγώ το λέω συνέχεια, χωρίς τον μαρκ η σειρά δεν έχει κανένα νόημα Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δει κάποιο μετά Μαρκ επεισόδιο αλλά νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δε θα λείψουν. Click για ανάπτυξη... Λείπουν. Είναι σαν να πεθαίνει ο Κωνσταντίνος από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:01 Η Gate4 έγραψε: #571 11-11-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν έχω δει κάποιο μετά Μαρκ επεισόδιο αλλά νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου. Λείπουν. Είναι σαν να πεθαίνει ο Κωνσταντίνος από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Click για ανάπτυξη... Έγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:23 Ο Xaris SSSS: #572 11-11-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αμφότερα βαρετά. Αν έχεις χρόνο για σκότωμα, καλώς. Click για ανάπτυξη... Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:27 Ο venividivici43946: #573 11-11-12 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Click για ανάπτυξη... Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:29 Ο Xaris SSSS: #574 11-11-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Click για ανάπτυξη... knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:31 Ο venividivici43946: #575 11-11-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Click για ανάπτυξη... Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο Xaris SSSS: #576 11-11-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:37 Ο venividivici43946: #577 11-11-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Click για ανάπτυξη... Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο manos90 έγραψε: #578 11-11-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Orgazer: Το How I Met Your Mother πάντως την έχει (παρα)χέσει την ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο Xaris SSSS: #579 11-11-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Click για ανάπτυξη... Από πλευράς περιστατικών σίγουρα υπάρχουν ομοιότητες, αρκεί να σκεφτούμε πόσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από λάθος διαγνώσεις. Η οργάνωση των νοσοκομείων σαφώς και δεν είναι ίδια για τον πολύ απλό λόγο ότι εδώ είμαστε.. Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orpheas Νεοφερμένο μέλος Ο Ορφέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2012 στις 14:12 Ο Orpheas έγραψε: #580 12-11-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Για μένα και η 6η season ήτανε επαναλαμβανόμενη. Δηλαδή 6η+7η άντε να ευχαριστήθηκα 3-4 επεισόδια. Αλλά, πράγματι, η 8η season ξεκίνησε ωραία και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Click για ανάπτυξη... Φυσικά! Εγώ το λέω συνέχεια, χωρίς τον μαρκ η σειρά δεν έχει κανένα νόημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 21:48 Ο venividivici43946: #567 11-11-12 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Addams Family! Δε φαίνεται κι απο το avatar? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή. Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Click για ανάπτυξη... Δε θα λείψουν. Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Αμφότερα βαρετά. Αν έχεις χρόνο για σκότωμα, καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:08 Ο Johnnaousa: #568 11-11-12 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Nancy2: Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Click για ανάπτυξη... το έχω δει είμαι κανονικά στην 5η σεζόν και το βλέπω κάθε εβδομάδα που βγάζει νέο επεισόδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:28 Η ~Dida~ έγραψε: #569 11-11-12 22:28 Τελευταία έχω σκαλώσει με το Pretty Little Liars. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Νοεμβρίου 2012 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:59 Η *Serena* έγραψε: #570 11-11-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά! Εγώ το λέω συνέχεια, χωρίς τον μαρκ η σειρά δεν έχει κανένα νόημα Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δει κάποιο μετά Μαρκ επεισόδιο αλλά νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δε θα λείψουν. Click για ανάπτυξη... Λείπουν. Είναι σαν να πεθαίνει ο Κωνσταντίνος από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:01 Η Gate4 έγραψε: #571 11-11-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν έχω δει κάποιο μετά Μαρκ επεισόδιο αλλά νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου. Λείπουν. Είναι σαν να πεθαίνει ο Κωνσταντίνος από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Click για ανάπτυξη... Έγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:23 Ο Xaris SSSS: #572 11-11-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αμφότερα βαρετά. Αν έχεις χρόνο για σκότωμα, καλώς. Click για ανάπτυξη... Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:27 Ο venividivici43946: #573 11-11-12 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Click για ανάπτυξη... Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:29 Ο Xaris SSSS: #574 11-11-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Click για ανάπτυξη... knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:31 Ο venividivici43946: #575 11-11-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Click για ανάπτυξη... Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο Xaris SSSS: #576 11-11-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:37 Ο venividivici43946: #577 11-11-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Click για ανάπτυξη... Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο manos90 έγραψε: #578 11-11-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Orgazer: Το How I Met Your Mother πάντως την έχει (παρα)χέσει την ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο Xaris SSSS: #579 11-11-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Click για ανάπτυξη... Από πλευράς περιστατικών σίγουρα υπάρχουν ομοιότητες, αρκεί να σκεφτούμε πόσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από λάθος διαγνώσεις. Η οργάνωση των νοσοκομείων σαφώς και δεν είναι ίδια για τον πολύ απλό λόγο ότι εδώ είμαστε.. Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orpheas Νεοφερμένο μέλος Ο Ορφέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2012 στις 14:12 Ο Orpheas έγραψε: #580 12-11-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Για μένα και η 6η season ήτανε επαναλαμβανόμενη. Δηλαδή 6η+7η άντε να ευχαριστήθηκα 3-4 επεισόδια. Αλλά, πράγματι, η 8η season ξεκίνησε ωραία και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νάγια Τ.: Addams Family! Δε φαίνεται κι απο το avatar? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή. Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Click για ανάπτυξη... Δε θα λείψουν. Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Αμφότερα βαρετά. Αν έχεις χρόνο για σκότωμα, καλώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:08 Ο Johnnaousa: #568 11-11-12 22:08 Αρχική Δημοσίευση από Nancy2: Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Click για ανάπτυξη... το έχω δει είμαι κανονικά στην 5η σεζόν και το βλέπω κάθε εβδομάδα που βγάζει νέο επεισόδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:28 Η ~Dida~ έγραψε: #569 11-11-12 22:28 Τελευταία έχω σκαλώσει με το Pretty Little Liars. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Νοεμβρίου 2012 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:59 Η *Serena* έγραψε: #570 11-11-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά! Εγώ το λέω συνέχεια, χωρίς τον μαρκ η σειρά δεν έχει κανένα νόημα Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δει κάποιο μετά Μαρκ επεισόδιο αλλά νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δε θα λείψουν. Click για ανάπτυξη... Λείπουν. Είναι σαν να πεθαίνει ο Κωνσταντίνος από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:01 Η Gate4 έγραψε: #571 11-11-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν έχω δει κάποιο μετά Μαρκ επεισόδιο αλλά νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου. Λείπουν. Είναι σαν να πεθαίνει ο Κωνσταντίνος από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Click για ανάπτυξη... Έγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:23 Ο Xaris SSSS: #572 11-11-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αμφότερα βαρετά. Αν έχεις χρόνο για σκότωμα, καλώς. Click για ανάπτυξη... Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:27 Ο venividivici43946: #573 11-11-12 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Click για ανάπτυξη... Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:29 Ο Xaris SSSS: #574 11-11-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Click για ανάπτυξη... knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:31 Ο venividivici43946: #575 11-11-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Click για ανάπτυξη... Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο Xaris SSSS: #576 11-11-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:37 Ο venividivici43946: #577 11-11-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Click για ανάπτυξη... Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο manos90 έγραψε: #578 11-11-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Orgazer: Το How I Met Your Mother πάντως την έχει (παρα)χέσει την ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο Xaris SSSS: #579 11-11-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Click για ανάπτυξη... Από πλευράς περιστατικών σίγουρα υπάρχουν ομοιότητες, αρκεί να σκεφτούμε πόσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από λάθος διαγνώσεις. Η οργάνωση των νοσοκομείων σαφώς και δεν είναι ίδια για τον πολύ απλό λόγο ότι εδώ είμαστε.. Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orpheas Νεοφερμένο μέλος Ο Ορφέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2012 στις 14:12 Ο Orpheas έγραψε: #580 12-11-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Για μένα και η 6η season ήτανε επαναλαμβανόμενη. Δηλαδή 6η+7η άντε να ευχαριστήθηκα 3-4 επεισόδια. Αλλά, πράγματι, η 8η season ξεκίνησε ωραία και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nancy2: Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Click για ανάπτυξη... το έχω δει είμαι κανονικά στην 5η σεζόν και το βλέπω κάθε εβδομάδα που βγάζει νέο επεισόδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Dida~ Δραστήριο μέλος Η Μυστικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 401 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:28 Η ~Dida~ έγραψε: #569 11-11-12 22:28 Τελευταία έχω σκαλώσει με το Pretty Little Liars. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Νοεμβρίου 2012 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:59 Η *Serena* έγραψε: #570 11-11-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά! Εγώ το λέω συνέχεια, χωρίς τον μαρκ η σειρά δεν έχει κανένα νόημα Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δει κάποιο μετά Μαρκ επεισόδιο αλλά νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δε θα λείψουν. Click για ανάπτυξη... Λείπουν. Είναι σαν να πεθαίνει ο Κωνσταντίνος από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:01 Η Gate4 έγραψε: #571 11-11-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν έχω δει κάποιο μετά Μαρκ επεισόδιο αλλά νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου. Λείπουν. Είναι σαν να πεθαίνει ο Κωνσταντίνος από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Click για ανάπτυξη... Έγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:23 Ο Xaris SSSS: #572 11-11-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αμφότερα βαρετά. Αν έχεις χρόνο για σκότωμα, καλώς. Click για ανάπτυξη... Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:27 Ο venividivici43946: #573 11-11-12 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Click για ανάπτυξη... Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:29 Ο Xaris SSSS: #574 11-11-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Click για ανάπτυξη... knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:31 Ο venividivici43946: #575 11-11-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Click για ανάπτυξη... Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο Xaris SSSS: #576 11-11-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:37 Ο venividivici43946: #577 11-11-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Click για ανάπτυξη... Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο manos90 έγραψε: #578 11-11-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Orgazer: Το How I Met Your Mother πάντως την έχει (παρα)χέσει την ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο Xaris SSSS: #579 11-11-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Click για ανάπτυξη... Από πλευράς περιστατικών σίγουρα υπάρχουν ομοιότητες, αρκεί να σκεφτούμε πόσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από λάθος διαγνώσεις. Η οργάνωση των νοσοκομείων σαφώς και δεν είναι ίδια για τον πολύ απλό λόγο ότι εδώ είμαστε.. Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orpheas Νεοφερμένο μέλος Ο Ορφέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2012 στις 14:12 Ο Orpheas έγραψε: #580 12-11-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Για μένα και η 6η season ήτανε επαναλαμβανόμενη. Δηλαδή 6η+7η άντε να ευχαριστήθηκα 3-4 επεισόδια. Αλλά, πράγματι, η 8η season ξεκίνησε ωραία και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελευταία έχω σκαλώσει με το Pretty Little Liars. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 22:59 Η *Serena* έγραψε: #570 11-11-12 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά! Εγώ το λέω συνέχεια, χωρίς τον μαρκ η σειρά δεν έχει κανένα νόημα Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δει κάποιο μετά Μαρκ επεισόδιο αλλά νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δε θα λείψουν. Click για ανάπτυξη... Λείπουν. Είναι σαν να πεθαίνει ο Κωνσταντίνος από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:01 Η Gate4 έγραψε: #571 11-11-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν έχω δει κάποιο μετά Μαρκ επεισόδιο αλλά νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου. Λείπουν. Είναι σαν να πεθαίνει ο Κωνσταντίνος από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Click για ανάπτυξη... Έγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:23 Ο Xaris SSSS: #572 11-11-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αμφότερα βαρετά. Αν έχεις χρόνο για σκότωμα, καλώς. Click για ανάπτυξη... Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:27 Ο venividivici43946: #573 11-11-12 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Click για ανάπτυξη... Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:29 Ο Xaris SSSS: #574 11-11-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Click για ανάπτυξη... knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:31 Ο venividivici43946: #575 11-11-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Click για ανάπτυξη... Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο Xaris SSSS: #576 11-11-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:37 Ο venividivici43946: #577 11-11-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Click για ανάπτυξη... Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο manos90 έγραψε: #578 11-11-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Orgazer: Το How I Met Your Mother πάντως την έχει (παρα)χέσει την ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο Xaris SSSS: #579 11-11-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Click για ανάπτυξη... Από πλευράς περιστατικών σίγουρα υπάρχουν ομοιότητες, αρκεί να σκεφτούμε πόσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από λάθος διαγνώσεις. Η οργάνωση των νοσοκομείων σαφώς και δεν είναι ίδια για τον πολύ απλό λόγο ότι εδώ είμαστε.. Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orpheas Νεοφερμένο μέλος Ο Ορφέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2012 στις 14:12 Ο Orpheas έγραψε: #580 12-11-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Για μένα και η 6η season ήτανε επαναλαμβανόμενη. Δηλαδή 6η+7η άντε να ευχαριστήθηκα 3-4 επεισόδια. Αλλά, πράγματι, η 8η season ξεκίνησε ωραία και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Φυσικά! Εγώ το λέω συνέχεια, χωρίς τον μαρκ η σειρά δεν έχει κανένα νόημα Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δει κάποιο μετά Μαρκ επεισόδιο αλλά νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου. Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Δε θα λείψουν. Click για ανάπτυξη... Λείπουν. Είναι σαν να πεθαίνει ο Κωνσταντίνος από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:01 Η Gate4 έγραψε: #571 11-11-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν έχω δει κάποιο μετά Μαρκ επεισόδιο αλλά νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου. Λείπουν. Είναι σαν να πεθαίνει ο Κωνσταντίνος από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Click για ανάπτυξη... Έγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:23 Ο Xaris SSSS: #572 11-11-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αμφότερα βαρετά. Αν έχεις χρόνο για σκότωμα, καλώς. Click για ανάπτυξη... Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:27 Ο venividivici43946: #573 11-11-12 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Click για ανάπτυξη... Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:29 Ο Xaris SSSS: #574 11-11-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Click για ανάπτυξη... knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:31 Ο venividivici43946: #575 11-11-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Click για ανάπτυξη... Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο Xaris SSSS: #576 11-11-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:37 Ο venividivici43946: #577 11-11-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Click για ανάπτυξη... Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο manos90 έγραψε: #578 11-11-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Orgazer: Το How I Met Your Mother πάντως την έχει (παρα)χέσει την ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο Xaris SSSS: #579 11-11-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Click για ανάπτυξη... Από πλευράς περιστατικών σίγουρα υπάρχουν ομοιότητες, αρκεί να σκεφτούμε πόσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από λάθος διαγνώσεις. Η οργάνωση των νοσοκομείων σαφώς και δεν είναι ίδια για τον πολύ απλό λόγο ότι εδώ είμαστε.. Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orpheas Νεοφερμένο μέλος Ο Ορφέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2012 στις 14:12 Ο Orpheas έγραψε: #580 12-11-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Για μένα και η 6η season ήτανε επαναλαμβανόμενη. Δηλαδή 6η+7η άντε να ευχαριστήθηκα 3-4 επεισόδια. Αλλά, πράγματι, η 8η season ξεκίνησε ωραία και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν έχω δει κάποιο μετά Μαρκ επεισόδιο αλλά νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου. Λείπουν. Είναι σαν να πεθαίνει ο Κωνσταντίνος από το Κωνσταντίνου και Ελένης. Click για ανάπτυξη... Έγραψες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:23 Ο Xaris SSSS: #572 11-11-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αμφότερα βαρετά. Αν έχεις χρόνο για σκότωμα, καλώς. Click για ανάπτυξη... Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:27 Ο venividivici43946: #573 11-11-12 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Click για ανάπτυξη... Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:29 Ο Xaris SSSS: #574 11-11-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Click για ανάπτυξη... knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:31 Ο venividivici43946: #575 11-11-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Click για ανάπτυξη... Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο Xaris SSSS: #576 11-11-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:37 Ο venividivici43946: #577 11-11-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Click για ανάπτυξη... Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο manos90 έγραψε: #578 11-11-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Orgazer: Το How I Met Your Mother πάντως την έχει (παρα)χέσει την ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο Xaris SSSS: #579 11-11-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Click για ανάπτυξη... Από πλευράς περιστατικών σίγουρα υπάρχουν ομοιότητες, αρκεί να σκεφτούμε πόσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από λάθος διαγνώσεις. Η οργάνωση των νοσοκομείων σαφώς και δεν είναι ίδια για τον πολύ απλό λόγο ότι εδώ είμαστε.. Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orpheas Νεοφερμένο μέλος Ο Ορφέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2012 στις 14:12 Ο Orpheas έγραψε: #580 12-11-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Για μένα και η 6η season ήτανε επαναλαμβανόμενη. Δηλαδή 6η+7η άντε να ευχαριστήθηκα 3-4 επεισόδια. Αλλά, πράγματι, η 8η season ξεκίνησε ωραία και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Αμφότερα βαρετά. Αν έχεις χρόνο για σκότωμα, καλώς. Click για ανάπτυξη... Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:27 Ο venividivici43946: #573 11-11-12 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Click για ανάπτυξη... Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:29 Ο Xaris SSSS: #574 11-11-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Click για ανάπτυξη... knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:31 Ο venividivici43946: #575 11-11-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Click για ανάπτυξη... Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο Xaris SSSS: #576 11-11-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:37 Ο venividivici43946: #577 11-11-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Click για ανάπτυξη... Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο manos90 έγραψε: #578 11-11-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Orgazer: Το How I Met Your Mother πάντως την έχει (παρα)χέσει την ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο Xaris SSSS: #579 11-11-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Click για ανάπτυξη... Από πλευράς περιστατικών σίγουρα υπάρχουν ομοιότητες, αρκεί να σκεφτούμε πόσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από λάθος διαγνώσεις. Η οργάνωση των νοσοκομείων σαφώς και δεν είναι ίδια για τον πολύ απλό λόγο ότι εδώ είμαστε.. Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orpheas Νεοφερμένο μέλος Ο Ορφέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2012 στις 14:12 Ο Orpheas έγραψε: #580 12-11-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Για μένα και η 6η season ήτανε επαναλαμβανόμενη. Δηλαδή 6η+7η άντε να ευχαριστήθηκα 3-4 επεισόδια. Αλλά, πράγματι, η 8η season ξεκίνησε ωραία και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Ε όχι και ο Χάουζ βαρετός! Ούτε χαμένος χρόνος, εγώ από αυτήν την σειρά έμαθα από το τι είναι το MRI μέχρι τα συμπτώματα της Moyamoya Click για ανάπτυξη... Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:29 Ο Xaris SSSS: #574 11-11-12 23:29 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Click για ανάπτυξη... knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:31 Ο venividivici43946: #575 11-11-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Click για ανάπτυξη... Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο Xaris SSSS: #576 11-11-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:37 Ο venividivici43946: #577 11-11-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Click για ανάπτυξη... Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο manos90 έγραψε: #578 11-11-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Orgazer: Το How I Met Your Mother πάντως την έχει (παρα)χέσει την ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο Xaris SSSS: #579 11-11-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Click για ανάπτυξη... Από πλευράς περιστατικών σίγουρα υπάρχουν ομοιότητες, αρκεί να σκεφτούμε πόσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από λάθος διαγνώσεις. Η οργάνωση των νοσοκομείων σαφώς και δεν είναι ίδια για τον πολύ απλό λόγο ότι εδώ είμαστε.. Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orpheas Νεοφερμένο μέλος Ο Ορφέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2012 στις 14:12 Ο Orpheas έγραψε: #580 12-11-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Για μένα και η 6η season ήτανε επαναλαμβανόμενη. Δηλαδή 6η+7η άντε να ευχαριστήθηκα 3-4 επεισόδια. Αλλά, πράγματι, η 8η season ξεκίνησε ωραία και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Και στο Μποστον λεγκαλ μάθαμε τι είναι τραστ. Άρα; Click για ανάπτυξη... knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:31 Ο venividivici43946: #575 11-11-12 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Click για ανάπτυξη... Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο Xaris SSSS: #576 11-11-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:37 Ο venividivici43946: #577 11-11-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Click για ανάπτυξη... Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο manos90 έγραψε: #578 11-11-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Orgazer: Το How I Met Your Mother πάντως την έχει (παρα)χέσει την ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο Xaris SSSS: #579 11-11-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Click για ανάπτυξη... Από πλευράς περιστατικών σίγουρα υπάρχουν ομοιότητες, αρκεί να σκεφτούμε πόσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από λάθος διαγνώσεις. Η οργάνωση των νοσοκομείων σαφώς και δεν είναι ίδια για τον πολύ απλό λόγο ότι εδώ είμαστε.. Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orpheas Νεοφερμένο μέλος Ο Ορφέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2012 στις 14:12 Ο Orpheas έγραψε: #580 12-11-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Για μένα και η 6η season ήτανε επαναλαμβανόμενη. Δηλαδή 6η+7η άντε να ευχαριστήθηκα 3-4 επεισόδια. Αλλά, πράγματι, η 8η season ξεκίνησε ωραία και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: knowledge is power ότι και αν είναι και απ΄όπου κι αν προέρχεται Click για ανάπτυξη... Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:35 Ο Xaris SSSS: #576 11-11-12 23:35 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:37 Ο venividivici43946: #577 11-11-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Click για ανάπτυξη... Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο manos90 έγραψε: #578 11-11-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Orgazer: Το How I Met Your Mother πάντως την έχει (παρα)χέσει την ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο Xaris SSSS: #579 11-11-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Click για ανάπτυξη... Από πλευράς περιστατικών σίγουρα υπάρχουν ομοιότητες, αρκεί να σκεφτούμε πόσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από λάθος διαγνώσεις. Η οργάνωση των νοσοκομείων σαφώς και δεν είναι ίδια για τον πολύ απλό λόγο ότι εδώ είμαστε.. Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orpheas Νεοφερμένο μέλος Ο Ορφέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2012 στις 14:12 Ο Orpheas έγραψε: #580 12-11-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Για μένα και η 6η season ήτανε επαναλαμβανόμενη. Δηλαδή 6η+7η άντε να ευχαριστήθηκα 3-4 επεισόδια. Αλλά, πράγματι, η 8η season ξεκίνησε ωραία και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Οι σειρές είναι εξειδανικευμένες. Πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:37 Ο venividivici43946: #577 11-11-12 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Click για ανάπτυξη... Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο manos90 έγραψε: #578 11-11-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Orgazer: Το How I Met Your Mother πάντως την έχει (παρα)χέσει την ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο Xaris SSSS: #579 11-11-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Click για ανάπτυξη... Από πλευράς περιστατικών σίγουρα υπάρχουν ομοιότητες, αρκεί να σκεφτούμε πόσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από λάθος διαγνώσεις. Η οργάνωση των νοσοκομείων σαφώς και δεν είναι ίδια για τον πολύ απλό λόγο ότι εδώ είμαστε.. Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orpheas Νεοφερμένο μέλος Ο Ορφέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2012 στις 14:12 Ο Orpheas έγραψε: #580 12-11-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Για μένα και η 6η season ήτανε επαναλαμβανόμενη. Δηλαδή 6η+7η άντε να ευχαριστήθηκα 3-4 επεισόδια. Αλλά, πράγματι, η 8η season ξεκίνησε ωραία και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Εξαρτάται για τι σειρές μιλάμε, το House MD ή το Breaking Bad δεν μπορείς να πεις ότι απέχουν από την πραγματικότητα γιατί παρουσιάζουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής. Από την άλλη σειρές όπως το Dr. Who ή το The Mentalist σαφώς εμπεριέχουν στοιχεία φαντασίας. Click για ανάπτυξη... Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos90 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο manos90 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:47 Ο manos90 έγραψε: #578 11-11-12 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Orgazer: Το How I Met Your Mother πάντως την έχει (παρα)χέσει την ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο Xaris SSSS: #579 11-11-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Click για ανάπτυξη... Από πλευράς περιστατικών σίγουρα υπάρχουν ομοιότητες, αρκεί να σκεφτούμε πόσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από λάθος διαγνώσεις. Η οργάνωση των νοσοκομείων σαφώς και δεν είναι ίδια για τον πολύ απλό λόγο ότι εδώ είμαστε.. Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orpheas Νεοφερμένο μέλος Ο Ορφέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2012 στις 14:12 Ο Orpheas έγραψε: #580 12-11-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Για μένα και η 6η season ήτανε επαναλαμβανόμενη. Δηλαδή 6η+7η άντε να ευχαριστήθηκα 3-4 επεισόδια. Αλλά, πράγματι, η 8η season ξεκίνησε ωραία και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Orgazer: Το How I Met Your Mother πάντως την έχει (παρα)χέσει την ανακύκλωση. Click για ανάπτυξη... Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 23:50 Ο Xaris SSSS: #579 11-11-12 23:50 Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Click για ανάπτυξη... Από πλευράς περιστατικών σίγουρα υπάρχουν ομοιότητες, αρκεί να σκεφτούμε πόσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από λάθος διαγνώσεις. Η οργάνωση των νοσοκομείων σαφώς και δεν είναι ίδια για τον πολύ απλό λόγο ότι εδώ είμαστε.. Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orpheas Νεοφερμένο μέλος Ο Ορφέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2012 στις 14:12 Ο Orpheas έγραψε: #580 12-11-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Για μένα και η 6η season ήτανε επαναλαμβανόμενη. Δηλαδή 6η+7η άντε να ευχαριστήθηκα 3-4 επεισόδια. Αλλά, πράγματι, η 8η season ξεκίνησε ωραία και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από venividivici43946: Υπαινίσεσθε ότι τα ελληνικά νοσοκομεία προσομοιάζουν με ότι δείχνει το Χάουζ; Φοβάμαι θα απογοητευθείτε. Ομοίως ισχύει για Μπόστον λέγκαλ. Click για ανάπτυξη... Από πλευράς περιστατικών σίγουρα υπάρχουν ομοιότητες, αρκεί να σκεφτούμε πόσοι πεθαίνουν κάθε χρόνο από λάθος διαγνώσεις. Η οργάνωση των νοσοκομείων σαφώς και δεν είναι ίδια για τον πολύ απλό λόγο ότι εδώ είμαστε.. Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orpheas Νεοφερμένο μέλος Ο Ορφέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2012 στις 14:12 Ο Orpheas έγραψε: #580 12-11-12 14:12 Αρχική Δημοσίευση από manos90: Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Για μένα και η 6η season ήτανε επαναλαμβανόμενη. Δηλαδή 6η+7η άντε να ευχαριστήθηκα 3-4 επεισόδια. Αλλά, πράγματι, η 8η season ξεκίνησε ωραία και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από manos90: Ενταξει το παρακαναν λιγο στον προηγουμενο(εβδομο) κυκλο με τη σχεση του τεντ και της ρομπιν,αλλα τωρα τα γεγονοτα εχουν παρει μια σειρα.Ακομα και τοτε παντως ειχε αρκετο γελιο. Click για ανάπτυξη... Για μένα και η 6η season ήτανε επαναλαμβανόμενη. Δηλαδή 6η+7η άντε να ευχαριστήθηκα 3-4 επεισόδια. Αλλά, πράγματι, η 8η season ξεκίνησε ωραία και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.