JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:50 Ο JKaradakov: #1.721 03-08-13 00:50 Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Εγω ξαναρχισα dexter απο εκει που το αφησα στη μεση της 4ης σεζον δε μου αρεσει ο trinity , θελω να πεθανει ασχημα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fotini95: Αυτός ο βλάκας θα κάνει μεγάλη ζημία!!!Ηλεκτρική του χρειαζόταν κανονικά! Click για ανάπτυξη... Αφού τον σκότωσε βρε παίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:50 Ο Johnnaousa: #1.722 03-08-13 00:50 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο 5ο ακόμα είναι όντως. Αλλά απο την πρόοδο που έδειξε στα 4 σεζόν προμυνείει τα καλύτερα. Έριξα μια ματιά στο αρχείο μου και είδα κάτι: Supernatural. To σταμάτισα στο 5ο σεζόν λόγου του καλού τέλους του. Αξίζει να το ξαναρχίσω μετά το Dexter? Click για ανάπτυξη... άνετα! Αρχική Δημοσίευση από fotini95: Πιο όμορφη πιστεύω ότι ήταν η Άστορ μικρή!Σαν την μαμα της πάντως δε θα γίνει!!:-D Click για ανάπτυξη... αγαπάμε Ρίτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:52 Ο JKaradakov: #1.723 03-08-13 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Θα απογοητευτείς Προσωπικά δεν με ξετρελαίνει το supernatural, δες doctor who Click για ανάπτυξη... Από την Αστορ; Πολύ mind fuck το doctor who. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Ο Xaris SSSS: #1.724 03-08-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πολύ mind fuck το doctor who. Δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Δεν εμφανίζεται πολύ στους επόμενους κύκλους η Αστορ Έχεις δει doctor who? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:55 Η *Serena* έγραψε: #1.725 03-08-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από fotini95: Μάλιστα!!!Αμα είναι να με απογοητεύσει δεν την ξεκιναω...! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ότι θα σε απογοητεύσει,μπορεί να σου αρέσει απλά είναι 9 σεζον με γύρω στα 22 επεισόδια η κάθεμια και σε 1-2 μήνες βγαίνει και 10η Λογικό είναι από κάποιο σημείο και μετά να χαλάει λίγο η υπόθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:55 Η Gate4 έγραψε: #1.726 03-08-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): κανέναν άλλο εκτός από αυτούς δεν είχαν να σκοτώσουνε... και διώξανε και την Τεντυ που μου άρεσε πολυ Νευρίασα και με τον 9ο κύκλο γιατί Spoiler δεν έβγαλαν το παιδί Μαρκ Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει τον 9ο κύκλο.. Γενικά έβλεπα επισόδεια από όποια σεζόν να 'ναι,α ανάλογα τι έδειχνε η tv. Πάντως το επισόδειο με το ατύχημα που είχαν το είδα Και όχι δεν είχαν άλλον να βγάλουν.. Μα δες φάτσα Spoiler Α και αυτός με άρεζε καλούλης ήταν.. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:55 Η fotini95 έγραψε: #1.727 03-08-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αφού τον σκότωσε βρε παίδες. Click για ανάπτυξη... Το μαχαίρι που του κάρφωσε ο dexter δεν ήταν τίποτα μπροστά στον πόνο που προκάλεσε θα έπρεπε πιο βασανηστικα να πεθάνει!!! Έριξα κλάμα εξαιτίας του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:58 Ο JKaradakov: #1.728 03-08-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δεν εμφανίζεται πολύ στους επόμενους κύκλους Έχεις δει? Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Αρχική Δημοσίευση από fotini95: Το μαχαίρι που του κάρφωσε ο dexter δεν ήταν τίποτα μπροστά στον πόνο που προκάλεσε θα έπρεπε πιο βασανηστικα να πεθάνει!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερε τότε. Αν το ήξερε δεν νομίζω να την γλίτωνε τόσο εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:00 Η *Serena* έγραψε: #1.729 03-08-13 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν τον έχω δει τον 9ο κύκλο.. Γενικά έβλεπα επισόδεια από όποια σεζόν να 'ναι,α ανάλογα τι έδειχνε η tv. Πάντως το επισόδειο με το ατύχημα που είχαν το είδα Και όχι δεν είχαν άλλον να βγάλουν.. Μα δες φάτσα Spoiler Α και αυτός με άρεζε καλούλης ήταν.. Spoiler Click για ανάπτυξη... Δεν είναι μόνο η φάτσα (και το κορμί ), μετά την Κριστινα ήταν ο πιο γαμάτος χαρακτήρας Αν το πάμε εμφανισιακά ο Avery κερδίζει ήταν και μαθητής του Μαρκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:02 Η fotini95 έγραψε: #1.730 03-08-13 01:02 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν ειναι ότι θα σε απογοητεύσει,μπορεί να σου αρέσει απλά είναι 9 σεζον με γύρω στα 22 επεισόδια η κάθεμια και σε 1-2 μήνες βγαίνει και 10η Λογικό είναι από κάποιο σημείο και μετά να χαλάει λίγο η υπόθεση Click για ανάπτυξη... 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:03 Ο Xaris SSSS: #1.731 03-08-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Click για ανάπτυξη... Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:04 Η Gate4 έγραψε: #1.732 03-08-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν είναι μόνο η φάτσα (και το κορμί ), μετά την Κριστινα ήταν ο πιο γαμάτος χαρακτήρας Αν το πάμε εμφανισιακά ο Avery κερδίζει ήταν και μαθητής του Μαρκ Click για ανάπτυξη... Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:05 Ο JKaradakov: #1.733 03-08-13 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:06 Η *Serena* έγραψε: #1.734 03-08-13 01:06 Αρχική Δημοσίευση από fotini95: 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Click για ανάπτυξη... 196 για την ακρίβεια η 10η σεζόν βγαίνει το φθινόπωρο. Ναι δεν είναι να κατσεις να το δεις με τη μια, μπορείς βέβαια να το αρχίσεις και ότι και όσο δεις, μπορεί λόγω περιέργειας να φτάσεις και στο τέλος εξαρτάται πως θα σου φανεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:08 Η fotini95 έγραψε: #1.735 03-08-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Δεν το ήξερε τότε. Αν το ήξερε δεν νομίζω να την γλίτωνε τόσο εύκολα. Click για ανάπτυξη... Και πάλι είχε σκοτώσει 3000 ανθρώπους που λέει ο λόγος...ήταν ο μεγαλύτερος serial killer.!!!ήταν η μοναδική στιγμή που με απογοήτευσε o Dexter!:-/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:10 Η *Serena* έγραψε: #1.736 03-08-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Click για ανάπτυξη... Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:11 Η Gate4 έγραψε: #1.737 03-08-13 01:11 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Click για ανάπτυξη... Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:12 Ο Xaris SSSS: #1.738 03-08-13 01:12 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Click για ανάπτυξη... Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Η *Serena* έγραψε: #1.739 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Click για ανάπτυξη... Άμα είναι δες από τον 6ο και μετά που είναι τα πρόσφατα και τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Ο JKaradakov: #1.740 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Click για ανάπτυξη... Από που προτείνεις να αρχίσω; Αν το αρχίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BloodSparrow: Εγω ξαναρχισα dexter απο εκει που το αφησα στη μεση της 4ης σεζον δε μου αρεσει ο trinity , θελω να πεθανει ασχημα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fotini95: Αυτός ο βλάκας θα κάνει μεγάλη ζημία!!!Ηλεκτρική του χρειαζόταν κανονικά! Click για ανάπτυξη... Αφού τον σκότωσε βρε παίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:50 Ο Johnnaousa: #1.722 03-08-13 00:50 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο 5ο ακόμα είναι όντως. Αλλά απο την πρόοδο που έδειξε στα 4 σεζόν προμυνείει τα καλύτερα. Έριξα μια ματιά στο αρχείο μου και είδα κάτι: Supernatural. To σταμάτισα στο 5ο σεζόν λόγου του καλού τέλους του. Αξίζει να το ξαναρχίσω μετά το Dexter? Click για ανάπτυξη... άνετα! Αρχική Δημοσίευση από fotini95: Πιο όμορφη πιστεύω ότι ήταν η Άστορ μικρή!Σαν την μαμα της πάντως δε θα γίνει!!:-D Click για ανάπτυξη... αγαπάμε Ρίτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:52 Ο JKaradakov: #1.723 03-08-13 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Θα απογοητευτείς Προσωπικά δεν με ξετρελαίνει το supernatural, δες doctor who Click για ανάπτυξη... Από την Αστορ; Πολύ mind fuck το doctor who. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Ο Xaris SSSS: #1.724 03-08-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πολύ mind fuck το doctor who. Δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Δεν εμφανίζεται πολύ στους επόμενους κύκλους η Αστορ Έχεις δει doctor who? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:55 Η *Serena* έγραψε: #1.725 03-08-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από fotini95: Μάλιστα!!!Αμα είναι να με απογοητεύσει δεν την ξεκιναω...! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ότι θα σε απογοητεύσει,μπορεί να σου αρέσει απλά είναι 9 σεζον με γύρω στα 22 επεισόδια η κάθεμια και σε 1-2 μήνες βγαίνει και 10η Λογικό είναι από κάποιο σημείο και μετά να χαλάει λίγο η υπόθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:55 Η Gate4 έγραψε: #1.726 03-08-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): κανέναν άλλο εκτός από αυτούς δεν είχαν να σκοτώσουνε... και διώξανε και την Τεντυ που μου άρεσε πολυ Νευρίασα και με τον 9ο κύκλο γιατί Spoiler δεν έβγαλαν το παιδί Μαρκ Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει τον 9ο κύκλο.. Γενικά έβλεπα επισόδεια από όποια σεζόν να 'ναι,α ανάλογα τι έδειχνε η tv. Πάντως το επισόδειο με το ατύχημα που είχαν το είδα Και όχι δεν είχαν άλλον να βγάλουν.. Μα δες φάτσα Spoiler Α και αυτός με άρεζε καλούλης ήταν.. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:55 Η fotini95 έγραψε: #1.727 03-08-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αφού τον σκότωσε βρε παίδες. Click για ανάπτυξη... Το μαχαίρι που του κάρφωσε ο dexter δεν ήταν τίποτα μπροστά στον πόνο που προκάλεσε θα έπρεπε πιο βασανηστικα να πεθάνει!!! Έριξα κλάμα εξαιτίας του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:58 Ο JKaradakov: #1.728 03-08-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δεν εμφανίζεται πολύ στους επόμενους κύκλους Έχεις δει? Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Αρχική Δημοσίευση από fotini95: Το μαχαίρι που του κάρφωσε ο dexter δεν ήταν τίποτα μπροστά στον πόνο που προκάλεσε θα έπρεπε πιο βασανηστικα να πεθάνει!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερε τότε. Αν το ήξερε δεν νομίζω να την γλίτωνε τόσο εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:00 Η *Serena* έγραψε: #1.729 03-08-13 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν τον έχω δει τον 9ο κύκλο.. Γενικά έβλεπα επισόδεια από όποια σεζόν να 'ναι,α ανάλογα τι έδειχνε η tv. Πάντως το επισόδειο με το ατύχημα που είχαν το είδα Και όχι δεν είχαν άλλον να βγάλουν.. Μα δες φάτσα Spoiler Α και αυτός με άρεζε καλούλης ήταν.. Spoiler Click για ανάπτυξη... Δεν είναι μόνο η φάτσα (και το κορμί ), μετά την Κριστινα ήταν ο πιο γαμάτος χαρακτήρας Αν το πάμε εμφανισιακά ο Avery κερδίζει ήταν και μαθητής του Μαρκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:02 Η fotini95 έγραψε: #1.730 03-08-13 01:02 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν ειναι ότι θα σε απογοητεύσει,μπορεί να σου αρέσει απλά είναι 9 σεζον με γύρω στα 22 επεισόδια η κάθεμια και σε 1-2 μήνες βγαίνει και 10η Λογικό είναι από κάποιο σημείο και μετά να χαλάει λίγο η υπόθεση Click για ανάπτυξη... 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:03 Ο Xaris SSSS: #1.731 03-08-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Click για ανάπτυξη... Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:04 Η Gate4 έγραψε: #1.732 03-08-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν είναι μόνο η φάτσα (και το κορμί ), μετά την Κριστινα ήταν ο πιο γαμάτος χαρακτήρας Αν το πάμε εμφανισιακά ο Avery κερδίζει ήταν και μαθητής του Μαρκ Click για ανάπτυξη... Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:05 Ο JKaradakov: #1.733 03-08-13 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:06 Η *Serena* έγραψε: #1.734 03-08-13 01:06 Αρχική Δημοσίευση από fotini95: 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Click για ανάπτυξη... 196 για την ακρίβεια η 10η σεζόν βγαίνει το φθινόπωρο. Ναι δεν είναι να κατσεις να το δεις με τη μια, μπορείς βέβαια να το αρχίσεις και ότι και όσο δεις, μπορεί λόγω περιέργειας να φτάσεις και στο τέλος εξαρτάται πως θα σου φανεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:08 Η fotini95 έγραψε: #1.735 03-08-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Δεν το ήξερε τότε. Αν το ήξερε δεν νομίζω να την γλίτωνε τόσο εύκολα. Click για ανάπτυξη... Και πάλι είχε σκοτώσει 3000 ανθρώπους που λέει ο λόγος...ήταν ο μεγαλύτερος serial killer.!!!ήταν η μοναδική στιγμή που με απογοήτευσε o Dexter!:-/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:10 Η *Serena* έγραψε: #1.736 03-08-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Click για ανάπτυξη... Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:11 Η Gate4 έγραψε: #1.737 03-08-13 01:11 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Click για ανάπτυξη... Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:12 Ο Xaris SSSS: #1.738 03-08-13 01:12 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Click για ανάπτυξη... Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Η *Serena* έγραψε: #1.739 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Click για ανάπτυξη... Άμα είναι δες από τον 6ο και μετά που είναι τα πρόσφατα και τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Ο JKaradakov: #1.740 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Click για ανάπτυξη... Από που προτείνεις να αρχίσω; Αν το αρχίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Στο 5ο ακόμα είναι όντως. Αλλά απο την πρόοδο που έδειξε στα 4 σεζόν προμυνείει τα καλύτερα. Έριξα μια ματιά στο αρχείο μου και είδα κάτι: Supernatural. To σταμάτισα στο 5ο σεζόν λόγου του καλού τέλους του. Αξίζει να το ξαναρχίσω μετά το Dexter? Click για ανάπτυξη... άνετα! Αρχική Δημοσίευση από fotini95: Πιο όμορφη πιστεύω ότι ήταν η Άστορ μικρή!Σαν την μαμα της πάντως δε θα γίνει!!:-D Click για ανάπτυξη... αγαπάμε Ρίτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:52 Ο JKaradakov: #1.723 03-08-13 00:52 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Θα απογοητευτείς Προσωπικά δεν με ξετρελαίνει το supernatural, δες doctor who Click για ανάπτυξη... Από την Αστορ; Πολύ mind fuck το doctor who. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Ο Xaris SSSS: #1.724 03-08-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πολύ mind fuck το doctor who. Δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Δεν εμφανίζεται πολύ στους επόμενους κύκλους η Αστορ Έχεις δει doctor who? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:55 Η *Serena* έγραψε: #1.725 03-08-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από fotini95: Μάλιστα!!!Αμα είναι να με απογοητεύσει δεν την ξεκιναω...! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ότι θα σε απογοητεύσει,μπορεί να σου αρέσει απλά είναι 9 σεζον με γύρω στα 22 επεισόδια η κάθεμια και σε 1-2 μήνες βγαίνει και 10η Λογικό είναι από κάποιο σημείο και μετά να χαλάει λίγο η υπόθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:55 Η Gate4 έγραψε: #1.726 03-08-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): κανέναν άλλο εκτός από αυτούς δεν είχαν να σκοτώσουνε... και διώξανε και την Τεντυ που μου άρεσε πολυ Νευρίασα και με τον 9ο κύκλο γιατί Spoiler δεν έβγαλαν το παιδί Μαρκ Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει τον 9ο κύκλο.. Γενικά έβλεπα επισόδεια από όποια σεζόν να 'ναι,α ανάλογα τι έδειχνε η tv. Πάντως το επισόδειο με το ατύχημα που είχαν το είδα Και όχι δεν είχαν άλλον να βγάλουν.. Μα δες φάτσα Spoiler Α και αυτός με άρεζε καλούλης ήταν.. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:55 Η fotini95 έγραψε: #1.727 03-08-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αφού τον σκότωσε βρε παίδες. Click για ανάπτυξη... Το μαχαίρι που του κάρφωσε ο dexter δεν ήταν τίποτα μπροστά στον πόνο που προκάλεσε θα έπρεπε πιο βασανηστικα να πεθάνει!!! Έριξα κλάμα εξαιτίας του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:58 Ο JKaradakov: #1.728 03-08-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δεν εμφανίζεται πολύ στους επόμενους κύκλους Έχεις δει? Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Αρχική Δημοσίευση από fotini95: Το μαχαίρι που του κάρφωσε ο dexter δεν ήταν τίποτα μπροστά στον πόνο που προκάλεσε θα έπρεπε πιο βασανηστικα να πεθάνει!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερε τότε. Αν το ήξερε δεν νομίζω να την γλίτωνε τόσο εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:00 Η *Serena* έγραψε: #1.729 03-08-13 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν τον έχω δει τον 9ο κύκλο.. Γενικά έβλεπα επισόδεια από όποια σεζόν να 'ναι,α ανάλογα τι έδειχνε η tv. Πάντως το επισόδειο με το ατύχημα που είχαν το είδα Και όχι δεν είχαν άλλον να βγάλουν.. Μα δες φάτσα Spoiler Α και αυτός με άρεζε καλούλης ήταν.. Spoiler Click για ανάπτυξη... Δεν είναι μόνο η φάτσα (και το κορμί ), μετά την Κριστινα ήταν ο πιο γαμάτος χαρακτήρας Αν το πάμε εμφανισιακά ο Avery κερδίζει ήταν και μαθητής του Μαρκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:02 Η fotini95 έγραψε: #1.730 03-08-13 01:02 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν ειναι ότι θα σε απογοητεύσει,μπορεί να σου αρέσει απλά είναι 9 σεζον με γύρω στα 22 επεισόδια η κάθεμια και σε 1-2 μήνες βγαίνει και 10η Λογικό είναι από κάποιο σημείο και μετά να χαλάει λίγο η υπόθεση Click για ανάπτυξη... 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:03 Ο Xaris SSSS: #1.731 03-08-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Click για ανάπτυξη... Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:04 Η Gate4 έγραψε: #1.732 03-08-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν είναι μόνο η φάτσα (και το κορμί ), μετά την Κριστινα ήταν ο πιο γαμάτος χαρακτήρας Αν το πάμε εμφανισιακά ο Avery κερδίζει ήταν και μαθητής του Μαρκ Click για ανάπτυξη... Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:05 Ο JKaradakov: #1.733 03-08-13 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:06 Η *Serena* έγραψε: #1.734 03-08-13 01:06 Αρχική Δημοσίευση από fotini95: 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Click για ανάπτυξη... 196 για την ακρίβεια η 10η σεζόν βγαίνει το φθινόπωρο. Ναι δεν είναι να κατσεις να το δεις με τη μια, μπορείς βέβαια να το αρχίσεις και ότι και όσο δεις, μπορεί λόγω περιέργειας να φτάσεις και στο τέλος εξαρτάται πως θα σου φανεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:08 Η fotini95 έγραψε: #1.735 03-08-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Δεν το ήξερε τότε. Αν το ήξερε δεν νομίζω να την γλίτωνε τόσο εύκολα. Click για ανάπτυξη... Και πάλι είχε σκοτώσει 3000 ανθρώπους που λέει ο λόγος...ήταν ο μεγαλύτερος serial killer.!!!ήταν η μοναδική στιγμή που με απογοήτευσε o Dexter!:-/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:10 Η *Serena* έγραψε: #1.736 03-08-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Click για ανάπτυξη... Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:11 Η Gate4 έγραψε: #1.737 03-08-13 01:11 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Click για ανάπτυξη... Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:12 Ο Xaris SSSS: #1.738 03-08-13 01:12 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Click για ανάπτυξη... Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Η *Serena* έγραψε: #1.739 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Click για ανάπτυξη... Άμα είναι δες από τον 6ο και μετά που είναι τα πρόσφατα και τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Ο JKaradakov: #1.740 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Click για ανάπτυξη... Από που προτείνεις να αρχίσω; Αν το αρχίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Θα απογοητευτείς Προσωπικά δεν με ξετρελαίνει το supernatural, δες doctor who Click για ανάπτυξη... Από την Αστορ; Πολύ mind fuck το doctor who. Δεν ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:53 Ο Xaris SSSS: #1.724 03-08-13 00:53 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πολύ mind fuck το doctor who. Δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Δεν εμφανίζεται πολύ στους επόμενους κύκλους η Αστορ Έχεις δει doctor who? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:55 Η *Serena* έγραψε: #1.725 03-08-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από fotini95: Μάλιστα!!!Αμα είναι να με απογοητεύσει δεν την ξεκιναω...! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ότι θα σε απογοητεύσει,μπορεί να σου αρέσει απλά είναι 9 σεζον με γύρω στα 22 επεισόδια η κάθεμια και σε 1-2 μήνες βγαίνει και 10η Λογικό είναι από κάποιο σημείο και μετά να χαλάει λίγο η υπόθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:55 Η Gate4 έγραψε: #1.726 03-08-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): κανέναν άλλο εκτός από αυτούς δεν είχαν να σκοτώσουνε... και διώξανε και την Τεντυ που μου άρεσε πολυ Νευρίασα και με τον 9ο κύκλο γιατί Spoiler δεν έβγαλαν το παιδί Μαρκ Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει τον 9ο κύκλο.. Γενικά έβλεπα επισόδεια από όποια σεζόν να 'ναι,α ανάλογα τι έδειχνε η tv. Πάντως το επισόδειο με το ατύχημα που είχαν το είδα Και όχι δεν είχαν άλλον να βγάλουν.. Μα δες φάτσα Spoiler Α και αυτός με άρεζε καλούλης ήταν.. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:55 Η fotini95 έγραψε: #1.727 03-08-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αφού τον σκότωσε βρε παίδες. Click για ανάπτυξη... Το μαχαίρι που του κάρφωσε ο dexter δεν ήταν τίποτα μπροστά στον πόνο που προκάλεσε θα έπρεπε πιο βασανηστικα να πεθάνει!!! Έριξα κλάμα εξαιτίας του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:58 Ο JKaradakov: #1.728 03-08-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δεν εμφανίζεται πολύ στους επόμενους κύκλους Έχεις δει? Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Αρχική Δημοσίευση από fotini95: Το μαχαίρι που του κάρφωσε ο dexter δεν ήταν τίποτα μπροστά στον πόνο που προκάλεσε θα έπρεπε πιο βασανηστικα να πεθάνει!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερε τότε. Αν το ήξερε δεν νομίζω να την γλίτωνε τόσο εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:00 Η *Serena* έγραψε: #1.729 03-08-13 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν τον έχω δει τον 9ο κύκλο.. Γενικά έβλεπα επισόδεια από όποια σεζόν να 'ναι,α ανάλογα τι έδειχνε η tv. Πάντως το επισόδειο με το ατύχημα που είχαν το είδα Και όχι δεν είχαν άλλον να βγάλουν.. Μα δες φάτσα Spoiler Α και αυτός με άρεζε καλούλης ήταν.. Spoiler Click για ανάπτυξη... Δεν είναι μόνο η φάτσα (και το κορμί ), μετά την Κριστινα ήταν ο πιο γαμάτος χαρακτήρας Αν το πάμε εμφανισιακά ο Avery κερδίζει ήταν και μαθητής του Μαρκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:02 Η fotini95 έγραψε: #1.730 03-08-13 01:02 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν ειναι ότι θα σε απογοητεύσει,μπορεί να σου αρέσει απλά είναι 9 σεζον με γύρω στα 22 επεισόδια η κάθεμια και σε 1-2 μήνες βγαίνει και 10η Λογικό είναι από κάποιο σημείο και μετά να χαλάει λίγο η υπόθεση Click για ανάπτυξη... 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:03 Ο Xaris SSSS: #1.731 03-08-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Click για ανάπτυξη... Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:04 Η Gate4 έγραψε: #1.732 03-08-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν είναι μόνο η φάτσα (και το κορμί ), μετά την Κριστινα ήταν ο πιο γαμάτος χαρακτήρας Αν το πάμε εμφανισιακά ο Avery κερδίζει ήταν και μαθητής του Μαρκ Click για ανάπτυξη... Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:05 Ο JKaradakov: #1.733 03-08-13 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:06 Η *Serena* έγραψε: #1.734 03-08-13 01:06 Αρχική Δημοσίευση από fotini95: 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Click για ανάπτυξη... 196 για την ακρίβεια η 10η σεζόν βγαίνει το φθινόπωρο. Ναι δεν είναι να κατσεις να το δεις με τη μια, μπορείς βέβαια να το αρχίσεις και ότι και όσο δεις, μπορεί λόγω περιέργειας να φτάσεις και στο τέλος εξαρτάται πως θα σου φανεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:08 Η fotini95 έγραψε: #1.735 03-08-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Δεν το ήξερε τότε. Αν το ήξερε δεν νομίζω να την γλίτωνε τόσο εύκολα. Click για ανάπτυξη... Και πάλι είχε σκοτώσει 3000 ανθρώπους που λέει ο λόγος...ήταν ο μεγαλύτερος serial killer.!!!ήταν η μοναδική στιγμή που με απογοήτευσε o Dexter!:-/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:10 Η *Serena* έγραψε: #1.736 03-08-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Click για ανάπτυξη... Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:11 Η Gate4 έγραψε: #1.737 03-08-13 01:11 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Click για ανάπτυξη... Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:12 Ο Xaris SSSS: #1.738 03-08-13 01:12 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Click για ανάπτυξη... Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Η *Serena* έγραψε: #1.739 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Click για ανάπτυξη... Άμα είναι δες από τον 6ο και μετά που είναι τα πρόσφατα και τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Ο JKaradakov: #1.740 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Click για ανάπτυξη... Από που προτείνεις να αρχίσω; Αν το αρχίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Πολύ mind fuck το doctor who. Δεν ξέρω. Click για ανάπτυξη... Δεν εμφανίζεται πολύ στους επόμενους κύκλους η Αστορ Έχεις δει doctor who? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:55 Η *Serena* έγραψε: #1.725 03-08-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από fotini95: Μάλιστα!!!Αμα είναι να με απογοητεύσει δεν την ξεκιναω...! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ότι θα σε απογοητεύσει,μπορεί να σου αρέσει απλά είναι 9 σεζον με γύρω στα 22 επεισόδια η κάθεμια και σε 1-2 μήνες βγαίνει και 10η Λογικό είναι από κάποιο σημείο και μετά να χαλάει λίγο η υπόθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:55 Η Gate4 έγραψε: #1.726 03-08-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): κανέναν άλλο εκτός από αυτούς δεν είχαν να σκοτώσουνε... και διώξανε και την Τεντυ που μου άρεσε πολυ Νευρίασα και με τον 9ο κύκλο γιατί Spoiler δεν έβγαλαν το παιδί Μαρκ Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει τον 9ο κύκλο.. Γενικά έβλεπα επισόδεια από όποια σεζόν να 'ναι,α ανάλογα τι έδειχνε η tv. Πάντως το επισόδειο με το ατύχημα που είχαν το είδα Και όχι δεν είχαν άλλον να βγάλουν.. Μα δες φάτσα Spoiler Α και αυτός με άρεζε καλούλης ήταν.. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:55 Η fotini95 έγραψε: #1.727 03-08-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αφού τον σκότωσε βρε παίδες. Click για ανάπτυξη... Το μαχαίρι που του κάρφωσε ο dexter δεν ήταν τίποτα μπροστά στον πόνο που προκάλεσε θα έπρεπε πιο βασανηστικα να πεθάνει!!! Έριξα κλάμα εξαιτίας του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:58 Ο JKaradakov: #1.728 03-08-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δεν εμφανίζεται πολύ στους επόμενους κύκλους Έχεις δει? Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Αρχική Δημοσίευση από fotini95: Το μαχαίρι που του κάρφωσε ο dexter δεν ήταν τίποτα μπροστά στον πόνο που προκάλεσε θα έπρεπε πιο βασανηστικα να πεθάνει!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερε τότε. Αν το ήξερε δεν νομίζω να την γλίτωνε τόσο εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:00 Η *Serena* έγραψε: #1.729 03-08-13 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν τον έχω δει τον 9ο κύκλο.. Γενικά έβλεπα επισόδεια από όποια σεζόν να 'ναι,α ανάλογα τι έδειχνε η tv. Πάντως το επισόδειο με το ατύχημα που είχαν το είδα Και όχι δεν είχαν άλλον να βγάλουν.. Μα δες φάτσα Spoiler Α και αυτός με άρεζε καλούλης ήταν.. Spoiler Click για ανάπτυξη... Δεν είναι μόνο η φάτσα (και το κορμί ), μετά την Κριστινα ήταν ο πιο γαμάτος χαρακτήρας Αν το πάμε εμφανισιακά ο Avery κερδίζει ήταν και μαθητής του Μαρκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:02 Η fotini95 έγραψε: #1.730 03-08-13 01:02 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν ειναι ότι θα σε απογοητεύσει,μπορεί να σου αρέσει απλά είναι 9 σεζον με γύρω στα 22 επεισόδια η κάθεμια και σε 1-2 μήνες βγαίνει και 10η Λογικό είναι από κάποιο σημείο και μετά να χαλάει λίγο η υπόθεση Click για ανάπτυξη... 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:03 Ο Xaris SSSS: #1.731 03-08-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Click για ανάπτυξη... Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:04 Η Gate4 έγραψε: #1.732 03-08-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν είναι μόνο η φάτσα (και το κορμί ), μετά την Κριστινα ήταν ο πιο γαμάτος χαρακτήρας Αν το πάμε εμφανισιακά ο Avery κερδίζει ήταν και μαθητής του Μαρκ Click για ανάπτυξη... Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:05 Ο JKaradakov: #1.733 03-08-13 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:06 Η *Serena* έγραψε: #1.734 03-08-13 01:06 Αρχική Δημοσίευση από fotini95: 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Click για ανάπτυξη... 196 για την ακρίβεια η 10η σεζόν βγαίνει το φθινόπωρο. Ναι δεν είναι να κατσεις να το δεις με τη μια, μπορείς βέβαια να το αρχίσεις και ότι και όσο δεις, μπορεί λόγω περιέργειας να φτάσεις και στο τέλος εξαρτάται πως θα σου φανεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:08 Η fotini95 έγραψε: #1.735 03-08-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Δεν το ήξερε τότε. Αν το ήξερε δεν νομίζω να την γλίτωνε τόσο εύκολα. Click για ανάπτυξη... Και πάλι είχε σκοτώσει 3000 ανθρώπους που λέει ο λόγος...ήταν ο μεγαλύτερος serial killer.!!!ήταν η μοναδική στιγμή που με απογοήτευσε o Dexter!:-/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:10 Η *Serena* έγραψε: #1.736 03-08-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Click για ανάπτυξη... Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:11 Η Gate4 έγραψε: #1.737 03-08-13 01:11 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Click για ανάπτυξη... Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:12 Ο Xaris SSSS: #1.738 03-08-13 01:12 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Click για ανάπτυξη... Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Η *Serena* έγραψε: #1.739 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Click για ανάπτυξη... Άμα είναι δες από τον 6ο και μετά που είναι τα πρόσφατα και τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Ο JKaradakov: #1.740 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Click για ανάπτυξη... Από που προτείνεις να αρχίσω; Αν το αρχίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fotini95: Μάλιστα!!!Αμα είναι να με απογοητεύσει δεν την ξεκιναω...! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι ότι θα σε απογοητεύσει,μπορεί να σου αρέσει απλά είναι 9 σεζον με γύρω στα 22 επεισόδια η κάθεμια και σε 1-2 μήνες βγαίνει και 10η Λογικό είναι από κάποιο σημείο και μετά να χαλάει λίγο η υπόθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:55 Η Gate4 έγραψε: #1.726 03-08-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): κανέναν άλλο εκτός από αυτούς δεν είχαν να σκοτώσουνε... και διώξανε και την Τεντυ που μου άρεσε πολυ Νευρίασα και με τον 9ο κύκλο γιατί Spoiler δεν έβγαλαν το παιδί Μαρκ Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει τον 9ο κύκλο.. Γενικά έβλεπα επισόδεια από όποια σεζόν να 'ναι,α ανάλογα τι έδειχνε η tv. Πάντως το επισόδειο με το ατύχημα που είχαν το είδα Και όχι δεν είχαν άλλον να βγάλουν.. Μα δες φάτσα Spoiler Α και αυτός με άρεζε καλούλης ήταν.. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:55 Η fotini95 έγραψε: #1.727 03-08-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αφού τον σκότωσε βρε παίδες. Click για ανάπτυξη... Το μαχαίρι που του κάρφωσε ο dexter δεν ήταν τίποτα μπροστά στον πόνο που προκάλεσε θα έπρεπε πιο βασανηστικα να πεθάνει!!! Έριξα κλάμα εξαιτίας του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:58 Ο JKaradakov: #1.728 03-08-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δεν εμφανίζεται πολύ στους επόμενους κύκλους Έχεις δει? Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Αρχική Δημοσίευση από fotini95: Το μαχαίρι που του κάρφωσε ο dexter δεν ήταν τίποτα μπροστά στον πόνο που προκάλεσε θα έπρεπε πιο βασανηστικα να πεθάνει!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερε τότε. Αν το ήξερε δεν νομίζω να την γλίτωνε τόσο εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:00 Η *Serena* έγραψε: #1.729 03-08-13 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν τον έχω δει τον 9ο κύκλο.. Γενικά έβλεπα επισόδεια από όποια σεζόν να 'ναι,α ανάλογα τι έδειχνε η tv. Πάντως το επισόδειο με το ατύχημα που είχαν το είδα Και όχι δεν είχαν άλλον να βγάλουν.. Μα δες φάτσα Spoiler Α και αυτός με άρεζε καλούλης ήταν.. Spoiler Click για ανάπτυξη... Δεν είναι μόνο η φάτσα (και το κορμί ), μετά την Κριστινα ήταν ο πιο γαμάτος χαρακτήρας Αν το πάμε εμφανισιακά ο Avery κερδίζει ήταν και μαθητής του Μαρκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:02 Η fotini95 έγραψε: #1.730 03-08-13 01:02 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν ειναι ότι θα σε απογοητεύσει,μπορεί να σου αρέσει απλά είναι 9 σεζον με γύρω στα 22 επεισόδια η κάθεμια και σε 1-2 μήνες βγαίνει και 10η Λογικό είναι από κάποιο σημείο και μετά να χαλάει λίγο η υπόθεση Click για ανάπτυξη... 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:03 Ο Xaris SSSS: #1.731 03-08-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Click για ανάπτυξη... Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:04 Η Gate4 έγραψε: #1.732 03-08-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν είναι μόνο η φάτσα (και το κορμί ), μετά την Κριστινα ήταν ο πιο γαμάτος χαρακτήρας Αν το πάμε εμφανισιακά ο Avery κερδίζει ήταν και μαθητής του Μαρκ Click για ανάπτυξη... Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:05 Ο JKaradakov: #1.733 03-08-13 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:06 Η *Serena* έγραψε: #1.734 03-08-13 01:06 Αρχική Δημοσίευση από fotini95: 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Click για ανάπτυξη... 196 για την ακρίβεια η 10η σεζόν βγαίνει το φθινόπωρο. Ναι δεν είναι να κατσεις να το δεις με τη μια, μπορείς βέβαια να το αρχίσεις και ότι και όσο δεις, μπορεί λόγω περιέργειας να φτάσεις και στο τέλος εξαρτάται πως θα σου φανεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:08 Η fotini95 έγραψε: #1.735 03-08-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Δεν το ήξερε τότε. Αν το ήξερε δεν νομίζω να την γλίτωνε τόσο εύκολα. Click για ανάπτυξη... Και πάλι είχε σκοτώσει 3000 ανθρώπους που λέει ο λόγος...ήταν ο μεγαλύτερος serial killer.!!!ήταν η μοναδική στιγμή που με απογοήτευσε o Dexter!:-/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:10 Η *Serena* έγραψε: #1.736 03-08-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Click για ανάπτυξη... Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:11 Η Gate4 έγραψε: #1.737 03-08-13 01:11 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Click για ανάπτυξη... Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:12 Ο Xaris SSSS: #1.738 03-08-13 01:12 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Click για ανάπτυξη... Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Η *Serena* έγραψε: #1.739 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Click για ανάπτυξη... Άμα είναι δες από τον 6ο και μετά που είναι τα πρόσφατα και τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Ο JKaradakov: #1.740 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Click για ανάπτυξη... Από που προτείνεις να αρχίσω; Αν το αρχίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): κανέναν άλλο εκτός από αυτούς δεν είχαν να σκοτώσουνε... και διώξανε και την Τεντυ που μου άρεσε πολυ Νευρίασα και με τον 9ο κύκλο γιατί Spoiler δεν έβγαλαν το παιδί Μαρκ Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει τον 9ο κύκλο.. Γενικά έβλεπα επισόδεια από όποια σεζόν να 'ναι,α ανάλογα τι έδειχνε η tv. Πάντως το επισόδειο με το ατύχημα που είχαν το είδα Και όχι δεν είχαν άλλον να βγάλουν.. Μα δες φάτσα Spoiler Α και αυτός με άρεζε καλούλης ήταν.. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:55 Η fotini95 έγραψε: #1.727 03-08-13 00:55 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αφού τον σκότωσε βρε παίδες. Click για ανάπτυξη... Το μαχαίρι που του κάρφωσε ο dexter δεν ήταν τίποτα μπροστά στον πόνο που προκάλεσε θα έπρεπε πιο βασανηστικα να πεθάνει!!! Έριξα κλάμα εξαιτίας του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:58 Ο JKaradakov: #1.728 03-08-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δεν εμφανίζεται πολύ στους επόμενους κύκλους Έχεις δει? Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Αρχική Δημοσίευση από fotini95: Το μαχαίρι που του κάρφωσε ο dexter δεν ήταν τίποτα μπροστά στον πόνο που προκάλεσε θα έπρεπε πιο βασανηστικα να πεθάνει!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερε τότε. Αν το ήξερε δεν νομίζω να την γλίτωνε τόσο εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:00 Η *Serena* έγραψε: #1.729 03-08-13 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν τον έχω δει τον 9ο κύκλο.. Γενικά έβλεπα επισόδεια από όποια σεζόν να 'ναι,α ανάλογα τι έδειχνε η tv. Πάντως το επισόδειο με το ατύχημα που είχαν το είδα Και όχι δεν είχαν άλλον να βγάλουν.. Μα δες φάτσα Spoiler Α και αυτός με άρεζε καλούλης ήταν.. Spoiler Click για ανάπτυξη... Δεν είναι μόνο η φάτσα (και το κορμί ), μετά την Κριστινα ήταν ο πιο γαμάτος χαρακτήρας Αν το πάμε εμφανισιακά ο Avery κερδίζει ήταν και μαθητής του Μαρκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:02 Η fotini95 έγραψε: #1.730 03-08-13 01:02 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν ειναι ότι θα σε απογοητεύσει,μπορεί να σου αρέσει απλά είναι 9 σεζον με γύρω στα 22 επεισόδια η κάθεμια και σε 1-2 μήνες βγαίνει και 10η Λογικό είναι από κάποιο σημείο και μετά να χαλάει λίγο η υπόθεση Click για ανάπτυξη... 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:03 Ο Xaris SSSS: #1.731 03-08-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Click για ανάπτυξη... Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:04 Η Gate4 έγραψε: #1.732 03-08-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν είναι μόνο η φάτσα (και το κορμί ), μετά την Κριστινα ήταν ο πιο γαμάτος χαρακτήρας Αν το πάμε εμφανισιακά ο Avery κερδίζει ήταν και μαθητής του Μαρκ Click για ανάπτυξη... Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:05 Ο JKaradakov: #1.733 03-08-13 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:06 Η *Serena* έγραψε: #1.734 03-08-13 01:06 Αρχική Δημοσίευση από fotini95: 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Click για ανάπτυξη... 196 για την ακρίβεια η 10η σεζόν βγαίνει το φθινόπωρο. Ναι δεν είναι να κατσεις να το δεις με τη μια, μπορείς βέβαια να το αρχίσεις και ότι και όσο δεις, μπορεί λόγω περιέργειας να φτάσεις και στο τέλος εξαρτάται πως θα σου φανεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:08 Η fotini95 έγραψε: #1.735 03-08-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Δεν το ήξερε τότε. Αν το ήξερε δεν νομίζω να την γλίτωνε τόσο εύκολα. Click για ανάπτυξη... Και πάλι είχε σκοτώσει 3000 ανθρώπους που λέει ο λόγος...ήταν ο μεγαλύτερος serial killer.!!!ήταν η μοναδική στιγμή που με απογοήτευσε o Dexter!:-/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:10 Η *Serena* έγραψε: #1.736 03-08-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Click για ανάπτυξη... Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:11 Η Gate4 έγραψε: #1.737 03-08-13 01:11 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Click για ανάπτυξη... Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:12 Ο Xaris SSSS: #1.738 03-08-13 01:12 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Click για ανάπτυξη... Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Η *Serena* έγραψε: #1.739 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Click για ανάπτυξη... Άμα είναι δες από τον 6ο και μετά που είναι τα πρόσφατα και τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Ο JKaradakov: #1.740 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Click για ανάπτυξη... Από που προτείνεις να αρχίσω; Αν το αρχίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αφού τον σκότωσε βρε παίδες. Click για ανάπτυξη... Το μαχαίρι που του κάρφωσε ο dexter δεν ήταν τίποτα μπροστά στον πόνο που προκάλεσε θα έπρεπε πιο βασανηστικα να πεθάνει!!! Έριξα κλάμα εξαιτίας του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 00:58 Ο JKaradakov: #1.728 03-08-13 00:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δεν εμφανίζεται πολύ στους επόμενους κύκλους Έχεις δει? Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Αρχική Δημοσίευση από fotini95: Το μαχαίρι που του κάρφωσε ο dexter δεν ήταν τίποτα μπροστά στον πόνο που προκάλεσε θα έπρεπε πιο βασανηστικα να πεθάνει!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερε τότε. Αν το ήξερε δεν νομίζω να την γλίτωνε τόσο εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:00 Η *Serena* έγραψε: #1.729 03-08-13 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν τον έχω δει τον 9ο κύκλο.. Γενικά έβλεπα επισόδεια από όποια σεζόν να 'ναι,α ανάλογα τι έδειχνε η tv. Πάντως το επισόδειο με το ατύχημα που είχαν το είδα Και όχι δεν είχαν άλλον να βγάλουν.. Μα δες φάτσα Spoiler Α και αυτός με άρεζε καλούλης ήταν.. Spoiler Click για ανάπτυξη... Δεν είναι μόνο η φάτσα (και το κορμί ), μετά την Κριστινα ήταν ο πιο γαμάτος χαρακτήρας Αν το πάμε εμφανισιακά ο Avery κερδίζει ήταν και μαθητής του Μαρκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:02 Η fotini95 έγραψε: #1.730 03-08-13 01:02 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν ειναι ότι θα σε απογοητεύσει,μπορεί να σου αρέσει απλά είναι 9 σεζον με γύρω στα 22 επεισόδια η κάθεμια και σε 1-2 μήνες βγαίνει και 10η Λογικό είναι από κάποιο σημείο και μετά να χαλάει λίγο η υπόθεση Click για ανάπτυξη... 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:03 Ο Xaris SSSS: #1.731 03-08-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Click για ανάπτυξη... Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:04 Η Gate4 έγραψε: #1.732 03-08-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν είναι μόνο η φάτσα (και το κορμί ), μετά την Κριστινα ήταν ο πιο γαμάτος χαρακτήρας Αν το πάμε εμφανισιακά ο Avery κερδίζει ήταν και μαθητής του Μαρκ Click για ανάπτυξη... Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:05 Ο JKaradakov: #1.733 03-08-13 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:06 Η *Serena* έγραψε: #1.734 03-08-13 01:06 Αρχική Δημοσίευση από fotini95: 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Click για ανάπτυξη... 196 για την ακρίβεια η 10η σεζόν βγαίνει το φθινόπωρο. Ναι δεν είναι να κατσεις να το δεις με τη μια, μπορείς βέβαια να το αρχίσεις και ότι και όσο δεις, μπορεί λόγω περιέργειας να φτάσεις και στο τέλος εξαρτάται πως θα σου φανεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:08 Η fotini95 έγραψε: #1.735 03-08-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Δεν το ήξερε τότε. Αν το ήξερε δεν νομίζω να την γλίτωνε τόσο εύκολα. Click για ανάπτυξη... Και πάλι είχε σκοτώσει 3000 ανθρώπους που λέει ο λόγος...ήταν ο μεγαλύτερος serial killer.!!!ήταν η μοναδική στιγμή που με απογοήτευσε o Dexter!:-/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:10 Η *Serena* έγραψε: #1.736 03-08-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Click για ανάπτυξη... Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:11 Η Gate4 έγραψε: #1.737 03-08-13 01:11 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Click για ανάπτυξη... Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:12 Ο Xaris SSSS: #1.738 03-08-13 01:12 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Click για ανάπτυξη... Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Η *Serena* έγραψε: #1.739 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Click για ανάπτυξη... Άμα είναι δες από τον 6ο και μετά που είναι τα πρόσφατα και τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Ο JKaradakov: #1.740 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Click για ανάπτυξη... Από που προτείνεις να αρχίσω; Αν το αρχίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δεν εμφανίζεται πολύ στους επόμενους κύκλους Έχεις δει? Click για ανάπτυξη... Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Αρχική Δημοσίευση από fotini95: Το μαχαίρι που του κάρφωσε ο dexter δεν ήταν τίποτα μπροστά στον πόνο που προκάλεσε θα έπρεπε πιο βασανηστικα να πεθάνει!!! Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερε τότε. Αν το ήξερε δεν νομίζω να την γλίτωνε τόσο εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:00 Η *Serena* έγραψε: #1.729 03-08-13 01:00 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν τον έχω δει τον 9ο κύκλο.. Γενικά έβλεπα επισόδεια από όποια σεζόν να 'ναι,α ανάλογα τι έδειχνε η tv. Πάντως το επισόδειο με το ατύχημα που είχαν το είδα Και όχι δεν είχαν άλλον να βγάλουν.. Μα δες φάτσα Spoiler Α και αυτός με άρεζε καλούλης ήταν.. Spoiler Click για ανάπτυξη... Δεν είναι μόνο η φάτσα (και το κορμί ), μετά την Κριστινα ήταν ο πιο γαμάτος χαρακτήρας Αν το πάμε εμφανισιακά ο Avery κερδίζει ήταν και μαθητής του Μαρκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:02 Η fotini95 έγραψε: #1.730 03-08-13 01:02 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν ειναι ότι θα σε απογοητεύσει,μπορεί να σου αρέσει απλά είναι 9 σεζον με γύρω στα 22 επεισόδια η κάθεμια και σε 1-2 μήνες βγαίνει και 10η Λογικό είναι από κάποιο σημείο και μετά να χαλάει λίγο η υπόθεση Click για ανάπτυξη... 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:03 Ο Xaris SSSS: #1.731 03-08-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Click για ανάπτυξη... Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:04 Η Gate4 έγραψε: #1.732 03-08-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν είναι μόνο η φάτσα (και το κορμί ), μετά την Κριστινα ήταν ο πιο γαμάτος χαρακτήρας Αν το πάμε εμφανισιακά ο Avery κερδίζει ήταν και μαθητής του Μαρκ Click για ανάπτυξη... Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:05 Ο JKaradakov: #1.733 03-08-13 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:06 Η *Serena* έγραψε: #1.734 03-08-13 01:06 Αρχική Δημοσίευση από fotini95: 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Click για ανάπτυξη... 196 για την ακρίβεια η 10η σεζόν βγαίνει το φθινόπωρο. Ναι δεν είναι να κατσεις να το δεις με τη μια, μπορείς βέβαια να το αρχίσεις και ότι και όσο δεις, μπορεί λόγω περιέργειας να φτάσεις και στο τέλος εξαρτάται πως θα σου φανεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:08 Η fotini95 έγραψε: #1.735 03-08-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Δεν το ήξερε τότε. Αν το ήξερε δεν νομίζω να την γλίτωνε τόσο εύκολα. Click για ανάπτυξη... Και πάλι είχε σκοτώσει 3000 ανθρώπους που λέει ο λόγος...ήταν ο μεγαλύτερος serial killer.!!!ήταν η μοναδική στιγμή που με απογοήτευσε o Dexter!:-/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:10 Η *Serena* έγραψε: #1.736 03-08-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Click για ανάπτυξη... Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:11 Η Gate4 έγραψε: #1.737 03-08-13 01:11 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Click για ανάπτυξη... Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:12 Ο Xaris SSSS: #1.738 03-08-13 01:12 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Click για ανάπτυξη... Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Η *Serena* έγραψε: #1.739 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Click για ανάπτυξη... Άμα είναι δες από τον 6ο και μετά που είναι τα πρόσφατα και τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Ο JKaradakov: #1.740 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Click για ανάπτυξη... Από που προτείνεις να αρχίσω; Αν το αρχίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν τον έχω δει τον 9ο κύκλο.. Γενικά έβλεπα επισόδεια από όποια σεζόν να 'ναι,α ανάλογα τι έδειχνε η tv. Πάντως το επισόδειο με το ατύχημα που είχαν το είδα Και όχι δεν είχαν άλλον να βγάλουν.. Μα δες φάτσα Spoiler Α και αυτός με άρεζε καλούλης ήταν.. Spoiler Click για ανάπτυξη... Δεν είναι μόνο η φάτσα (και το κορμί ), μετά την Κριστινα ήταν ο πιο γαμάτος χαρακτήρας Αν το πάμε εμφανισιακά ο Avery κερδίζει ήταν και μαθητής του Μαρκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:02 Η fotini95 έγραψε: #1.730 03-08-13 01:02 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν ειναι ότι θα σε απογοητεύσει,μπορεί να σου αρέσει απλά είναι 9 σεζον με γύρω στα 22 επεισόδια η κάθεμια και σε 1-2 μήνες βγαίνει και 10η Λογικό είναι από κάποιο σημείο και μετά να χαλάει λίγο η υπόθεση Click για ανάπτυξη... 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:03 Ο Xaris SSSS: #1.731 03-08-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Click για ανάπτυξη... Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:04 Η Gate4 έγραψε: #1.732 03-08-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν είναι μόνο η φάτσα (και το κορμί ), μετά την Κριστινα ήταν ο πιο γαμάτος χαρακτήρας Αν το πάμε εμφανισιακά ο Avery κερδίζει ήταν και μαθητής του Μαρκ Click για ανάπτυξη... Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:05 Ο JKaradakov: #1.733 03-08-13 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:06 Η *Serena* έγραψε: #1.734 03-08-13 01:06 Αρχική Δημοσίευση από fotini95: 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Click για ανάπτυξη... 196 για την ακρίβεια η 10η σεζόν βγαίνει το φθινόπωρο. Ναι δεν είναι να κατσεις να το δεις με τη μια, μπορείς βέβαια να το αρχίσεις και ότι και όσο δεις, μπορεί λόγω περιέργειας να φτάσεις και στο τέλος εξαρτάται πως θα σου φανεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:08 Η fotini95 έγραψε: #1.735 03-08-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Δεν το ήξερε τότε. Αν το ήξερε δεν νομίζω να την γλίτωνε τόσο εύκολα. Click για ανάπτυξη... Και πάλι είχε σκοτώσει 3000 ανθρώπους που λέει ο λόγος...ήταν ο μεγαλύτερος serial killer.!!!ήταν η μοναδική στιγμή που με απογοήτευσε o Dexter!:-/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:10 Η *Serena* έγραψε: #1.736 03-08-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Click για ανάπτυξη... Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:11 Η Gate4 έγραψε: #1.737 03-08-13 01:11 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Click για ανάπτυξη... Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:12 Ο Xaris SSSS: #1.738 03-08-13 01:12 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Click για ανάπτυξη... Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Η *Serena* έγραψε: #1.739 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Click για ανάπτυξη... Άμα είναι δες από τον 6ο και μετά που είναι τα πρόσφατα και τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Ο JKaradakov: #1.740 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Click για ανάπτυξη... Από που προτείνεις να αρχίσω; Αν το αρχίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν ειναι ότι θα σε απογοητεύσει,μπορεί να σου αρέσει απλά είναι 9 σεζον με γύρω στα 22 επεισόδια η κάθεμια και σε 1-2 μήνες βγαίνει και 10η Λογικό είναι από κάποιο σημείο και μετά να χαλάει λίγο η υπόθεση Click για ανάπτυξη... 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:03 Ο Xaris SSSS: #1.731 03-08-13 01:03 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Click για ανάπτυξη... Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:04 Η Gate4 έγραψε: #1.732 03-08-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν είναι μόνο η φάτσα (και το κορμί ), μετά την Κριστινα ήταν ο πιο γαμάτος χαρακτήρας Αν το πάμε εμφανισιακά ο Avery κερδίζει ήταν και μαθητής του Μαρκ Click για ανάπτυξη... Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:05 Ο JKaradakov: #1.733 03-08-13 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:06 Η *Serena* έγραψε: #1.734 03-08-13 01:06 Αρχική Δημοσίευση από fotini95: 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Click για ανάπτυξη... 196 για την ακρίβεια η 10η σεζόν βγαίνει το φθινόπωρο. Ναι δεν είναι να κατσεις να το δεις με τη μια, μπορείς βέβαια να το αρχίσεις και ότι και όσο δεις, μπορεί λόγω περιέργειας να φτάσεις και στο τέλος εξαρτάται πως θα σου φανεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:08 Η fotini95 έγραψε: #1.735 03-08-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Δεν το ήξερε τότε. Αν το ήξερε δεν νομίζω να την γλίτωνε τόσο εύκολα. Click για ανάπτυξη... Και πάλι είχε σκοτώσει 3000 ανθρώπους που λέει ο λόγος...ήταν ο μεγαλύτερος serial killer.!!!ήταν η μοναδική στιγμή που με απογοήτευσε o Dexter!:-/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:10 Η *Serena* έγραψε: #1.736 03-08-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Click για ανάπτυξη... Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:11 Η Gate4 έγραψε: #1.737 03-08-13 01:11 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Click για ανάπτυξη... Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:12 Ο Xaris SSSS: #1.738 03-08-13 01:12 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Click για ανάπτυξη... Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Η *Serena* έγραψε: #1.739 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Click για ανάπτυξη... Άμα είναι δες από τον 6ο και μετά που είναι τα πρόσφατα και τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Ο JKaradakov: #1.740 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Click για ανάπτυξη... Από που προτείνεις να αρχίσω; Αν το αρχίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Click για ανάπτυξη... Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:04 Η Gate4 έγραψε: #1.732 03-08-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν είναι μόνο η φάτσα (και το κορμί ), μετά την Κριστινα ήταν ο πιο γαμάτος χαρακτήρας Αν το πάμε εμφανισιακά ο Avery κερδίζει ήταν και μαθητής του Μαρκ Click για ανάπτυξη... Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:05 Ο JKaradakov: #1.733 03-08-13 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:06 Η *Serena* έγραψε: #1.734 03-08-13 01:06 Αρχική Δημοσίευση από fotini95: 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Click για ανάπτυξη... 196 για την ακρίβεια η 10η σεζόν βγαίνει το φθινόπωρο. Ναι δεν είναι να κατσεις να το δεις με τη μια, μπορείς βέβαια να το αρχίσεις και ότι και όσο δεις, μπορεί λόγω περιέργειας να φτάσεις και στο τέλος εξαρτάται πως θα σου φανεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:08 Η fotini95 έγραψε: #1.735 03-08-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Δεν το ήξερε τότε. Αν το ήξερε δεν νομίζω να την γλίτωνε τόσο εύκολα. Click για ανάπτυξη... Και πάλι είχε σκοτώσει 3000 ανθρώπους που λέει ο λόγος...ήταν ο μεγαλύτερος serial killer.!!!ήταν η μοναδική στιγμή που με απογοήτευσε o Dexter!:-/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:10 Η *Serena* έγραψε: #1.736 03-08-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Click για ανάπτυξη... Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:11 Η Gate4 έγραψε: #1.737 03-08-13 01:11 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Click για ανάπτυξη... Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:12 Ο Xaris SSSS: #1.738 03-08-13 01:12 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Click για ανάπτυξη... Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Η *Serena* έγραψε: #1.739 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Click για ανάπτυξη... Άμα είναι δες από τον 6ο και μετά που είναι τα πρόσφατα και τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Ο JKaradakov: #1.740 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Click για ανάπτυξη... Από που προτείνεις να αρχίσω; Αν το αρχίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Δεν είναι μόνο η φάτσα (και το κορμί ), μετά την Κριστινα ήταν ο πιο γαμάτος χαρακτήρας Αν το πάμε εμφανισιακά ο Avery κερδίζει ήταν και μαθητής του Μαρκ Click για ανάπτυξη... Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:05 Ο JKaradakov: #1.733 03-08-13 01:05 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:06 Η *Serena* έγραψε: #1.734 03-08-13 01:06 Αρχική Δημοσίευση από fotini95: 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Click για ανάπτυξη... 196 για την ακρίβεια η 10η σεζόν βγαίνει το φθινόπωρο. Ναι δεν είναι να κατσεις να το δεις με τη μια, μπορείς βέβαια να το αρχίσεις και ότι και όσο δεις, μπορεί λόγω περιέργειας να φτάσεις και στο τέλος εξαρτάται πως θα σου φανεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:08 Η fotini95 έγραψε: #1.735 03-08-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Δεν το ήξερε τότε. Αν το ήξερε δεν νομίζω να την γλίτωνε τόσο εύκολα. Click για ανάπτυξη... Και πάλι είχε σκοτώσει 3000 ανθρώπους που λέει ο λόγος...ήταν ο μεγαλύτερος serial killer.!!!ήταν η μοναδική στιγμή που με απογοήτευσε o Dexter!:-/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:10 Η *Serena* έγραψε: #1.736 03-08-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Click για ανάπτυξη... Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:11 Η Gate4 έγραψε: #1.737 03-08-13 01:11 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Click για ανάπτυξη... Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:12 Ο Xaris SSSS: #1.738 03-08-13 01:12 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Click για ανάπτυξη... Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Η *Serena* έγραψε: #1.739 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Click για ανάπτυξη... Άμα είναι δες από τον 6ο και μετά που είναι τα πρόσφατα και τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Ο JKaradakov: #1.740 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Click για ανάπτυξη... Από που προτείνεις να αρχίσω; Αν το αρχίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Τι έχεις ακούσει δλδ? Λίγο geek στοιχείο να έχεις μέσα σου μετά όλες τις άλλες σειρές τις βλέπεις απλά για να περνάει η ώρα. Click για ανάπτυξη... Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:06 Η *Serena* έγραψε: #1.734 03-08-13 01:06 Αρχική Δημοσίευση από fotini95: 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Click για ανάπτυξη... 196 για την ακρίβεια η 10η σεζόν βγαίνει το φθινόπωρο. Ναι δεν είναι να κατσεις να το δεις με τη μια, μπορείς βέβαια να το αρχίσεις και ότι και όσο δεις, μπορεί λόγω περιέργειας να φτάσεις και στο τέλος εξαρτάται πως θα σου φανεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:08 Η fotini95 έγραψε: #1.735 03-08-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Δεν το ήξερε τότε. Αν το ήξερε δεν νομίζω να την γλίτωνε τόσο εύκολα. Click για ανάπτυξη... Και πάλι είχε σκοτώσει 3000 ανθρώπους που λέει ο λόγος...ήταν ο μεγαλύτερος serial killer.!!!ήταν η μοναδική στιγμή που με απογοήτευσε o Dexter!:-/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:10 Η *Serena* έγραψε: #1.736 03-08-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Click για ανάπτυξη... Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:11 Η Gate4 έγραψε: #1.737 03-08-13 01:11 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Click για ανάπτυξη... Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:12 Ο Xaris SSSS: #1.738 03-08-13 01:12 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Click για ανάπτυξη... Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Η *Serena* έγραψε: #1.739 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Click για ανάπτυξη... Άμα είναι δες από τον 6ο και μετά που είναι τα πρόσφατα και τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Ο JKaradakov: #1.740 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Click για ανάπτυξη... Από που προτείνεις να αρχίσω; Αν το αρχίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fotini95: 22*10=220 επεισόδια!!!!το παρακαναν...:-o θα το βαρεθω σίγουρα!!! Click για ανάπτυξη... 196 για την ακρίβεια η 10η σεζόν βγαίνει το φθινόπωρο. Ναι δεν είναι να κατσεις να το δεις με τη μια, μπορείς βέβαια να το αρχίσεις και ότι και όσο δεις, μπορεί λόγω περιέργειας να φτάσεις και στο τέλος εξαρτάται πως θα σου φανεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fotini95 Νεοφερμένο μέλος Η fotini95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:08 Η fotini95 έγραψε: #1.735 03-08-13 01:08 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Δεν το ήξερε τότε. Αν το ήξερε δεν νομίζω να την γλίτωνε τόσο εύκολα. Click για ανάπτυξη... Και πάλι είχε σκοτώσει 3000 ανθρώπους που λέει ο λόγος...ήταν ο μεγαλύτερος serial killer.!!!ήταν η μοναδική στιγμή που με απογοήτευσε o Dexter!:-/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:10 Η *Serena* έγραψε: #1.736 03-08-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Click για ανάπτυξη... Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:11 Η Gate4 έγραψε: #1.737 03-08-13 01:11 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Click για ανάπτυξη... Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:12 Ο Xaris SSSS: #1.738 03-08-13 01:12 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Click για ανάπτυξη... Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Η *Serena* έγραψε: #1.739 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Click για ανάπτυξη... Άμα είναι δες από τον 6ο και μετά που είναι τα πρόσφατα και τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Ο JKaradakov: #1.740 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Click για ανάπτυξη... Από που προτείνεις να αρχίσω; Αν το αρχίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Έχω ακούσει πολλά. Δεν ξέρω πόσα αληθεύουν. Δεν το ήξερε τότε. Αν το ήξερε δεν νομίζω να την γλίτωνε τόσο εύκολα. Click για ανάπτυξη... Και πάλι είχε σκοτώσει 3000 ανθρώπους που λέει ο λόγος...ήταν ο μεγαλύτερος serial killer.!!!ήταν η μοναδική στιγμή που με απογοήτευσε o Dexter!:-/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:10 Η *Serena* έγραψε: #1.736 03-08-13 01:10 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Click για ανάπτυξη... Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:11 Η Gate4 έγραψε: #1.737 03-08-13 01:11 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Click για ανάπτυξη... Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:12 Ο Xaris SSSS: #1.738 03-08-13 01:12 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Click για ανάπτυξη... Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Η *Serena* έγραψε: #1.739 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Click για ανάπτυξη... Άμα είναι δες από τον 6ο και μετά που είναι τα πρόσφατα και τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Ο JKaradakov: #1.740 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Click για ανάπτυξη... Από που προτείνεις να αρχίσω; Αν το αρχίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Ήταν το καμάρι μας Εμμ αυτός που λες δεν με άρεζε, είχε ωραία μάτια όμως.. Click για ανάπτυξη... Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:11 Η Gate4 έγραψε: #1.737 03-08-13 01:11 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Click για ανάπτυξη... Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:12 Ο Xaris SSSS: #1.738 03-08-13 01:12 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Click για ανάπτυξη... Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Η *Serena* έγραψε: #1.739 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Click για ανάπτυξη... Άμα είναι δες από τον 6ο και μετά που είναι τα πρόσφατα και τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Ο JKaradakov: #1.740 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Click για ανάπτυξη... Από που προτείνεις να αρχίσω; Αν το αρχίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Χωρίς μπλούζα δεν έτυχε να τον δεις ε? Και στον 9ο κύκλο που αποκτά ευθύνες και κάνει μια κάπως ιδιαίτερη σχέση είναι πολύ καλούλης, ο Alex 9 χρόνια τώρα ίδιος είναι Click για ανάπτυξη... Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:12 Ο Xaris SSSS: #1.738 03-08-13 01:12 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Click για ανάπτυξη... Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Η *Serena* έγραψε: #1.739 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Click για ανάπτυξη... Άμα είναι δες από τον 6ο και μετά που είναι τα πρόσφατα και τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Ο JKaradakov: #1.740 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Click για ανάπτυξη... Από που προτείνεις να αρχίσω; Αν το αρχίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Αρκετά geeky, αρκετά mind fuck κατάσταση, ψάξιμο από μέρος σου... Click για ανάπτυξη... Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Η *Serena* έγραψε: #1.739 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Click για ανάπτυξη... Άμα είναι δες από τον 6ο και μετά που είναι τα πρόσφατα και τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Ο JKaradakov: #1.740 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Click για ανάπτυξη... Από που προτείνεις να αρχίσω; Αν το αρχίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Πω ρε πρέπει να το δω με τη σειρά. Μόνο σκόρπια τα χω δει τα επισόδεια Click για ανάπτυξη... Άμα είναι δες από τον 6ο και μετά που είναι τα πρόσφατα και τα βασικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2013 στις 01:16 Ο JKaradakov: #1.740 03-08-13 01:16 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Click για ανάπτυξη... Από που προτείνεις να αρχίσω; Αν το αρχίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Mind-fuck κατάσταση επικρατεί αφού head writer της σειράς γίνεται ο steven moffat (συγγραφεας του Sherlock), αλλά πολλοί λένε ότι 5η,6η,7η σεζόν (αυτές που έχει επιβλεψει) είναι οι καλύτερες της σειράς. Ψάξιμο από μέρος σου περισσότερο από το game of thrones δεν έχει σίγουρα. Δεν υπάρχει αλλη σειρά που ο πρωταγωνιστής να μισεί τον εαυτό του σε τόσο τρελά επίπεδα και παρόλα αυτά να σε κάνει να χαμογελάς ακόμα και όταν όλα πάνε στραβά. Η σειρά τρέχει για 50 χρόνια, φαντάσου τι απήχηση έχει βρει στο βρετανικό κοινό. Click για ανάπτυξη... Από που προτείνεις να αρχίσω; Αν το αρχίσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.