Katerina_kl Νεοφερμένο μέλος Η Katerina_kl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 26 Μαΐου 2017 στις 10:15 Η Katerina_kl: #5.981 26-05-17 10:15 Prison Break & Walking Dead ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 27 Μαΐου 2017 στις 12:24 Ο akikos έγραψε: #5.982 27-05-17 12:24 Prison Break Spoiler Στο τελευταίο επεισόδιο τα αδέλφια prison break φαίνεται ότι πέθαναν. Σιγά μην πέθαναν. Κακόγουστη σειρά χωρίς σενάριο που ο μόνος λόγος που τη βλέπω είναι για ιστορικούς. Η σειρά είναι κάτω του μετρίου. The 100 Spoiler Ολοκλήρωσα τη season. Πολύ ευχάριστο το τέλος. Η σειρά αφήνει αφήνει πίσω το survival κομμάτι και τη μάχη των φυλών και ξαναγίνεται scifi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 29 Μαΐου 2017 στις 00:58 Η whitelioness: #5.983 29-05-17 00:58 American Gods πριν καποια χρονια καποιος ειχε αναφερει εδω τον συγγραφεα... και απο τοτε κολλησα... βλεπει κανεις αλλος τη σειρα? εχω διαβασει το βιβλιο και περιμενα με καποια απαθεια τη μεταφορα της στην οθονη για να μην απογοητευτω. για την ωρα ειναι ενδιαφερον. θα ηθελα καποιες σκηνες να μην ειναι slow motion, δε νομιζω πως προσφερονται για κατι τετοιο. σε μερικους μ'αρεσει το καστ (media, wednesday) για αλλους ειχα αμφιβολιες στα πρωτα τουλαχιστον επεισοδια (shadow) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 10:31 Ο Σπυρακος (^^): #5.984 02-06-17 10:31 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: American Gods πριν καποια χρονια καποιος ειχε αναφερει εδω τον συγγραφεα... και απο τοτε κολλησα... βλεπει κανεις αλλος τη σειρα? εχω διαβασει το βιβλιο και περιμενα με καποια απαθεια τη μεταφορα της στην οθονη για να μην απογοητευτω. για την ωρα ειναι ενδιαφερον. θα ηθελα καποιες σκηνες να μην ειναι slow motion, δε νομιζω πως προσφερονται για κατι τετοιο. σε μερικους μ'αρεσει το καστ (media, wednesday) για αλλους ειχα αμφιβολιες στα πρωτα τουλαχιστον επεισοδια (shadow) Click για ανάπτυξη... Ωραιοι ηθοπποιοι αλλα πολυ αργη πλοκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2017 στις 06:31 Ο palio_melos: #5.985 11-06-17 06:31 Πολυσυλλεκτικό post. Prison Break S05 Είχα χαρεί πολύ για την επιστροφή του καθώς μου άρεσε αρκετά η σειρά (καλά, όχι η 4η season τόσο πέραν του φινάλε ίσως) και ήταν και η 3η ξένη σειρά που είδα (μετά από Lost και Heroes). Η αρχική περιέργεια ήταν φυσικά στο να καταλάβουμε γιατί ζει ο Michael τελικά. Μας δόθηκε μία πολύ απλή αλλά ικανοποιητική απάντηση. Στη συνέχεια περιμέναμε να δούμε τον Poseidon, κι εκεί έγινε ακριβώς αυτό που περιμέναμε οι περισσότεροι να γίνει. Έκανε μπαμ από χιλιόμετρα η φάση. Γενικότερα την καύλα την παλιά με την τότε δράση, δεν την ένιωθες πια. Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν τελικά θα βγει κι άλλη μικρή season. Έκλεισε ωραία η συγκεκριμένη, δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο τη θέλω. 13 Reasons Why S01 Ενδιαφέρον story, πράγμα που με έκανε να την δω σε συνδυασμό με τις αντικρουόμενες απόψεις. Κάποιοι έλεγαν πως είναι κάτι kinda πρωτότυπο, κάποιοι έλεγαν ότι έχει πολλά κλισέ. Καλογυρισμένη όπως ήταν αναμενόμενο (Netflix γαρ) με αρκετά καλές ερμηνείες από τα δύο παιδιά και τους γονείς της κοπέλας. Υπήρχαν στιγμές που με άγγιξε, δε λέω. Ωστόσο περίμενα πως με τέτοιο storyline κάποια πράγματα θα με άγγιζαν περισσότερο και συνεχώς ένιωθα κάτι να μου λείπει και δεν μπορώ να προσδιορίσω τι. Δεν μπορώ να διανοηθώ τι στο καλό θα έχει στη 2η season και ελπίζω να μην κάνει κοιλιά φεύγοντας αρκετά από το αρχικό concept. Breaking Bad Ναι μαν μου, δεν είχα δει Breaking Bad τόσα χρόνια, δεν με είχε εξιτάρει η ιδέα. Με κράτησε, δεν το παράτησα, αλλά από τα μισά της 3ης season και πέρα ένιωθα ότι το αργούν όσο μπορούν για να βγουν επεισόδια. Ένιωσα ότι είχε πάλι κάποιο νόημα προς το τέλος που ο κουνιάδος ανακαλύπτει τον Walter. Ωραία η μεταφορά της ατμόσφαιρας που ήθελε να επιτύχει. Συνολικά, ωραία σειρά αλλά προσωπικά δεν μπορώ να αντιληφθώ το γιατί βρισκόταν στο #1 του imdb. House of Cards S05 Είχα μεγαλύτερες προσδοκίες και από εδώ. Έχει αρχίσει να με κουράζει το ότι ό,τι και να συμβεί οι Underwoods θα πάρουν αυτό που θέλουν και το ιδανικότερο σενάριο για εμένα θα ήταν μια τελευταία season στην οποία σιγά-σιγά θα αρχίζουν να εκθρονίζονται. Προέβλεπα ένα-δύο επεισόδια πριν ποιος χαρακτήρας θα πεθάνει και το ότι επιβεβαιωνόμουν με εκνεύριζε. Δεν περίμενα ότι οι διαρροές προς αυτόν της Herald θα είναι από τον ίδιο τον F.U., θεωρούσα περισσότερο πιθανό το σενάριο που πήγε να εννοηθεί στα προτελευταία επεισόδια (δηλαδή ότι ο Doug δρούσε μόνος του επειδή έχει αρχίσει να σιχαίνεται την κατάσταση), κι από την άλλη περίμενα ότι άπαξ γίνει πρόεδρος η C.U. θα μας κάνουν να πιστεύουμε ότι θα στραφεί εναντίον του Frank. Στα highlights της season βάζω την Λίαν που ήταν( ; ) σωστό μωράκι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2017 στις 13:53 Ο Σπυρακος (^^): #5.986 11-06-17 13:53 DAMAGES σει-ρά-ρα. Δείτε την χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sjors Νεοφερμένο μέλος Ο Sjors αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2017 στις 17:33 Ο Sjors έγραψε: #5.987 20-06-17 17:33 Παιδιά , μόλις τελείωσα πανελλήνιες και ψάχνω για καμιά σειρά. Γενικά μ'αρέσουν δράσης , δράμα περιπέτειες κλπ. Ενδεικτικά βλέπω ευχάριστα walking dead, the 100, grey's anatomy.Ο αδερφός μου μανιωδώς μου προτείνει το Prison Break. Αξίζει; Έχετε καμιά άλλη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2017 στις 17:36 Ο Stickerbush: #5.988 20-06-17 17:36 γτπ Prison Break. Δες λίγο Fargo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 14:18 Η Emilouko έγραψε: #5.989 21-06-17 14:18 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: American Gods πριν καποια χρονια καποιος ειχε αναφερει εδω τον συγγραφεα... και απο τοτε κολλησα... βλεπει κανεις αλλος τη σειρα? εχω διαβασει το βιβλιο και περιμενα με καποια απαθεια τη μεταφορα της στην οθονη για να μην απογοητευτω. για την ωρα ειναι ενδιαφερον. θα ηθελα καποιες σκηνες να μην ειναι slow motion, δε νομιζω πως προσφερονται για κατι τετοιο. σε μερικους μ'αρεσει το καστ (media, wednesday) για αλλους ειχα αμφιβολιες στα πρωτα τουλαχιστον επεισοδια (shadow) Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα 3 επεισόδια. Από άποψη πλοκής έχει αρκετό ενδιαφέρον αλλά νομίζω ότι κάποια σημεία με χαλάνε από το να κολλήσω. Έχει κάποια όμορφα πλάνα και σκηνοθετικά μου αρέσει.Δεν με ενοχλεί τόσο το slow motion , όσο κάποιοι χαρακτήρες που είναι υπερβολικοί.Να μου πεις θεοί είναι αλλά νομίζω κάποιες ερμηνείες ηθοποιών (όχι του πρωταγωνιστή) δεν είναι τόσο καλές. Θα δω και τα υπόλοιπα επεισόδια βέβαια. Εγώ ξεκίνησα και Bates Motel.Είμαι στον 2ο κύκλο.Ειναι σύγχρονο prequel του Psycho. Έχει αρκετό ενδιαφέρον στο πως αναλύεται ο ψυχισμός του έφηβου Norman Bates και η σχέση που είχε με τη μητέρα του. Οι πρωταγωνιστές είναι άψογοι.Δεν ακολουθεί πιστά βέβαια το original story. Παραποίησαν αρκετά στοιχεία για να το προσαρμόσουν στη σύγχρονη εποχή και έχουν προσθέσει και νέα story lines έτσι ώστε να σταθεί μόνη της σαν αυτοτελή σειρά. Έχει 5 κύκλους απ 'ότι θυμάμαι και έχει τελειώσει. Αρχική Δημοσίευση από nestgeor99: Παιδιά , μόλις τελείωσα πανελλήνιες και ψάχνω για καμιά σειρά. Γενικά μ'αρέσουν δράσης , δράμα περιπέτειες κλπ. Ενδεικτικά βλέπω ευχάριστα walking dead, the 100, grey's anatomy.Ο αδερφός μου μανιωδώς μου προτείνει το Prison Break. Αξίζει; Έχετε καμιά άλλη πρόταση; Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσουν οι σειρές δράσεις θα σου πρότεινα να δεις και καμία τύπου superhero.Δεν θα σου πρότεινα flash arrow γιατί θεωρώ ότι πλέον το χουν γυρίσει πολύ στην σαπουνόπερα και με κούρασαν. Οπότε σίγουρα Daredevil. Αν όντως σου αρέσουν δράματα θα σου πρότεινα True Detective κυρίως τον πρώτο κύκλο. Μπορείς να δεις και Sons of Anarchy, Peaky Blinders, Vikings , Westworld,Taboo που έχουν έντονο δράμα αλλά και δράση.Black Sails δεν έχω δει αλλά μου χουν πει καλά λόγια. . Ε τα κλασικά Sherlock , Breaking Bad, Game of thrones νομίζω θα στα χουν προτείνει οπότε ας μην τα λέω και τα ξαναλέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2017 whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 15:14 Η whitelioness: #5.990 21-06-17 15:14 επειδη μ' αρεσει να χω θορυβο στο background εβαλα να ακουω το agent carter και το agents of shield. το agent carter μου κολλησε και το παρακαλουθησα (βοηθησε η πρωταγωνηστρια και το σεναριο), το agents of shield... μερικες φορες μου φαινεται κατωτερο background θορυβου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 23:08 Η Gate4 έγραψε: #5.991 21-06-17 23:08 26 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NightOwl Νεοφερμένο μέλος Η NightOwl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2017 στις 12:30 Η NightOwl έγραψε: #5.992 23-06-17 12:30 Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 00:53 Η whitelioness: #5.993 26-06-17 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): DAMAGES σει-ρά-ρα. Δείτε την χθες. Click για ανάπτυξη... ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ευάκι23 Νεοφερμένο μέλος Η Ευάκι23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 13:10 Η Ευάκι23 έγραψε: #5.994 26-06-17 13:10 Αρχική Δημοσίευση από NightOwl: Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, αλλά πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 14:59 Ο Stickerbush: #5.995 26-06-17 14:59 Μου έχουν μείνει 3-4 επεισόδια ακόμη, θα τοποθετηθώ τότε. Μέχρι στιγμής καλούτσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 10:23 Ο Σπυρακος (^^): #5.996 01-07-17 10:23 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Click για ανάπτυξη... Αξίζει,εμένα μου λείπει ακόμα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2017 στις 23:10 Ο akikos έγραψε: #5.997 13-07-17 23:10 Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 20:56 Ο Σπυρακος (^^): #5.998 14-07-17 20:56 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 21:13 Ο ultraviolence: #5.999 14-07-17 21:13 Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 22:22 Ο akikos έγραψε: #6.000 14-07-17 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Και πολυ καλα κανει. Click για ανάπτυξη... Όχι μαν. Ήταν φοβερή σειρά και ο πρωταγωνιστής αξίζει να πάρει το πρώτο ανδρικό ρόλο. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Click για ανάπτυξη... Ναι σε λίγο αρχίζει η νέα season. Καλή είναι αλλά έχει κουράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Prison Break & Walking Dead ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 27 Μαΐου 2017 στις 12:24 Ο akikos έγραψε: #5.982 27-05-17 12:24 Prison Break Spoiler Στο τελευταίο επεισόδιο τα αδέλφια prison break φαίνεται ότι πέθαναν. Σιγά μην πέθαναν. Κακόγουστη σειρά χωρίς σενάριο που ο μόνος λόγος που τη βλέπω είναι για ιστορικούς. Η σειρά είναι κάτω του μετρίου. The 100 Spoiler Ολοκλήρωσα τη season. Πολύ ευχάριστο το τέλος. Η σειρά αφήνει αφήνει πίσω το survival κομμάτι και τη μάχη των φυλών και ξαναγίνεται scifi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 29 Μαΐου 2017 στις 00:58 Η whitelioness: #5.983 29-05-17 00:58 American Gods πριν καποια χρονια καποιος ειχε αναφερει εδω τον συγγραφεα... και απο τοτε κολλησα... βλεπει κανεις αλλος τη σειρα? εχω διαβασει το βιβλιο και περιμενα με καποια απαθεια τη μεταφορα της στην οθονη για να μην απογοητευτω. για την ωρα ειναι ενδιαφερον. θα ηθελα καποιες σκηνες να μην ειναι slow motion, δε νομιζω πως προσφερονται για κατι τετοιο. σε μερικους μ'αρεσει το καστ (media, wednesday) για αλλους ειχα αμφιβολιες στα πρωτα τουλαχιστον επεισοδια (shadow) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 10:31 Ο Σπυρακος (^^): #5.984 02-06-17 10:31 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: American Gods πριν καποια χρονια καποιος ειχε αναφερει εδω τον συγγραφεα... και απο τοτε κολλησα... βλεπει κανεις αλλος τη σειρα? εχω διαβασει το βιβλιο και περιμενα με καποια απαθεια τη μεταφορα της στην οθονη για να μην απογοητευτω. για την ωρα ειναι ενδιαφερον. θα ηθελα καποιες σκηνες να μην ειναι slow motion, δε νομιζω πως προσφερονται για κατι τετοιο. σε μερικους μ'αρεσει το καστ (media, wednesday) για αλλους ειχα αμφιβολιες στα πρωτα τουλαχιστον επεισοδια (shadow) Click για ανάπτυξη... Ωραιοι ηθοπποιοι αλλα πολυ αργη πλοκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2017 στις 06:31 Ο palio_melos: #5.985 11-06-17 06:31 Πολυσυλλεκτικό post. Prison Break S05 Είχα χαρεί πολύ για την επιστροφή του καθώς μου άρεσε αρκετά η σειρά (καλά, όχι η 4η season τόσο πέραν του φινάλε ίσως) και ήταν και η 3η ξένη σειρά που είδα (μετά από Lost και Heroes). Η αρχική περιέργεια ήταν φυσικά στο να καταλάβουμε γιατί ζει ο Michael τελικά. Μας δόθηκε μία πολύ απλή αλλά ικανοποιητική απάντηση. Στη συνέχεια περιμέναμε να δούμε τον Poseidon, κι εκεί έγινε ακριβώς αυτό που περιμέναμε οι περισσότεροι να γίνει. Έκανε μπαμ από χιλιόμετρα η φάση. Γενικότερα την καύλα την παλιά με την τότε δράση, δεν την ένιωθες πια. Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν τελικά θα βγει κι άλλη μικρή season. Έκλεισε ωραία η συγκεκριμένη, δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο τη θέλω. 13 Reasons Why S01 Ενδιαφέρον story, πράγμα που με έκανε να την δω σε συνδυασμό με τις αντικρουόμενες απόψεις. Κάποιοι έλεγαν πως είναι κάτι kinda πρωτότυπο, κάποιοι έλεγαν ότι έχει πολλά κλισέ. Καλογυρισμένη όπως ήταν αναμενόμενο (Netflix γαρ) με αρκετά καλές ερμηνείες από τα δύο παιδιά και τους γονείς της κοπέλας. Υπήρχαν στιγμές που με άγγιξε, δε λέω. Ωστόσο περίμενα πως με τέτοιο storyline κάποια πράγματα θα με άγγιζαν περισσότερο και συνεχώς ένιωθα κάτι να μου λείπει και δεν μπορώ να προσδιορίσω τι. Δεν μπορώ να διανοηθώ τι στο καλό θα έχει στη 2η season και ελπίζω να μην κάνει κοιλιά φεύγοντας αρκετά από το αρχικό concept. Breaking Bad Ναι μαν μου, δεν είχα δει Breaking Bad τόσα χρόνια, δεν με είχε εξιτάρει η ιδέα. Με κράτησε, δεν το παράτησα, αλλά από τα μισά της 3ης season και πέρα ένιωθα ότι το αργούν όσο μπορούν για να βγουν επεισόδια. Ένιωσα ότι είχε πάλι κάποιο νόημα προς το τέλος που ο κουνιάδος ανακαλύπτει τον Walter. Ωραία η μεταφορά της ατμόσφαιρας που ήθελε να επιτύχει. Συνολικά, ωραία σειρά αλλά προσωπικά δεν μπορώ να αντιληφθώ το γιατί βρισκόταν στο #1 του imdb. House of Cards S05 Είχα μεγαλύτερες προσδοκίες και από εδώ. Έχει αρχίσει να με κουράζει το ότι ό,τι και να συμβεί οι Underwoods θα πάρουν αυτό που θέλουν και το ιδανικότερο σενάριο για εμένα θα ήταν μια τελευταία season στην οποία σιγά-σιγά θα αρχίζουν να εκθρονίζονται. Προέβλεπα ένα-δύο επεισόδια πριν ποιος χαρακτήρας θα πεθάνει και το ότι επιβεβαιωνόμουν με εκνεύριζε. Δεν περίμενα ότι οι διαρροές προς αυτόν της Herald θα είναι από τον ίδιο τον F.U., θεωρούσα περισσότερο πιθανό το σενάριο που πήγε να εννοηθεί στα προτελευταία επεισόδια (δηλαδή ότι ο Doug δρούσε μόνος του επειδή έχει αρχίσει να σιχαίνεται την κατάσταση), κι από την άλλη περίμενα ότι άπαξ γίνει πρόεδρος η C.U. θα μας κάνουν να πιστεύουμε ότι θα στραφεί εναντίον του Frank. Στα highlights της season βάζω την Λίαν που ήταν( ; ) σωστό μωράκι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2017 στις 13:53 Ο Σπυρακος (^^): #5.986 11-06-17 13:53 DAMAGES σει-ρά-ρα. Δείτε την χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sjors Νεοφερμένο μέλος Ο Sjors αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2017 στις 17:33 Ο Sjors έγραψε: #5.987 20-06-17 17:33 Παιδιά , μόλις τελείωσα πανελλήνιες και ψάχνω για καμιά σειρά. Γενικά μ'αρέσουν δράσης , δράμα περιπέτειες κλπ. Ενδεικτικά βλέπω ευχάριστα walking dead, the 100, grey's anatomy.Ο αδερφός μου μανιωδώς μου προτείνει το Prison Break. Αξίζει; Έχετε καμιά άλλη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2017 στις 17:36 Ο Stickerbush: #5.988 20-06-17 17:36 γτπ Prison Break. Δες λίγο Fargo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 14:18 Η Emilouko έγραψε: #5.989 21-06-17 14:18 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: American Gods πριν καποια χρονια καποιος ειχε αναφερει εδω τον συγγραφεα... και απο τοτε κολλησα... βλεπει κανεις αλλος τη σειρα? εχω διαβασει το βιβλιο και περιμενα με καποια απαθεια τη μεταφορα της στην οθονη για να μην απογοητευτω. για την ωρα ειναι ενδιαφερον. θα ηθελα καποιες σκηνες να μην ειναι slow motion, δε νομιζω πως προσφερονται για κατι τετοιο. σε μερικους μ'αρεσει το καστ (media, wednesday) για αλλους ειχα αμφιβολιες στα πρωτα τουλαχιστον επεισοδια (shadow) Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα 3 επεισόδια. Από άποψη πλοκής έχει αρκετό ενδιαφέρον αλλά νομίζω ότι κάποια σημεία με χαλάνε από το να κολλήσω. Έχει κάποια όμορφα πλάνα και σκηνοθετικά μου αρέσει.Δεν με ενοχλεί τόσο το slow motion , όσο κάποιοι χαρακτήρες που είναι υπερβολικοί.Να μου πεις θεοί είναι αλλά νομίζω κάποιες ερμηνείες ηθοποιών (όχι του πρωταγωνιστή) δεν είναι τόσο καλές. Θα δω και τα υπόλοιπα επεισόδια βέβαια. Εγώ ξεκίνησα και Bates Motel.Είμαι στον 2ο κύκλο.Ειναι σύγχρονο prequel του Psycho. Έχει αρκετό ενδιαφέρον στο πως αναλύεται ο ψυχισμός του έφηβου Norman Bates και η σχέση που είχε με τη μητέρα του. Οι πρωταγωνιστές είναι άψογοι.Δεν ακολουθεί πιστά βέβαια το original story. Παραποίησαν αρκετά στοιχεία για να το προσαρμόσουν στη σύγχρονη εποχή και έχουν προσθέσει και νέα story lines έτσι ώστε να σταθεί μόνη της σαν αυτοτελή σειρά. Έχει 5 κύκλους απ 'ότι θυμάμαι και έχει τελειώσει. Αρχική Δημοσίευση από nestgeor99: Παιδιά , μόλις τελείωσα πανελλήνιες και ψάχνω για καμιά σειρά. Γενικά μ'αρέσουν δράσης , δράμα περιπέτειες κλπ. Ενδεικτικά βλέπω ευχάριστα walking dead, the 100, grey's anatomy.Ο αδερφός μου μανιωδώς μου προτείνει το Prison Break. Αξίζει; Έχετε καμιά άλλη πρόταση; Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσουν οι σειρές δράσεις θα σου πρότεινα να δεις και καμία τύπου superhero.Δεν θα σου πρότεινα flash arrow γιατί θεωρώ ότι πλέον το χουν γυρίσει πολύ στην σαπουνόπερα και με κούρασαν. Οπότε σίγουρα Daredevil. Αν όντως σου αρέσουν δράματα θα σου πρότεινα True Detective κυρίως τον πρώτο κύκλο. Μπορείς να δεις και Sons of Anarchy, Peaky Blinders, Vikings , Westworld,Taboo που έχουν έντονο δράμα αλλά και δράση.Black Sails δεν έχω δει αλλά μου χουν πει καλά λόγια. . Ε τα κλασικά Sherlock , Breaking Bad, Game of thrones νομίζω θα στα χουν προτείνει οπότε ας μην τα λέω και τα ξαναλέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2017 whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 15:14 Η whitelioness: #5.990 21-06-17 15:14 επειδη μ' αρεσει να χω θορυβο στο background εβαλα να ακουω το agent carter και το agents of shield. το agent carter μου κολλησε και το παρακαλουθησα (βοηθησε η πρωταγωνηστρια και το σεναριο), το agents of shield... μερικες φορες μου φαινεται κατωτερο background θορυβου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 23:08 Η Gate4 έγραψε: #5.991 21-06-17 23:08 26 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NightOwl Νεοφερμένο μέλος Η NightOwl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2017 στις 12:30 Η NightOwl έγραψε: #5.992 23-06-17 12:30 Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 00:53 Η whitelioness: #5.993 26-06-17 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): DAMAGES σει-ρά-ρα. Δείτε την χθες. Click για ανάπτυξη... ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ευάκι23 Νεοφερμένο μέλος Η Ευάκι23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 13:10 Η Ευάκι23 έγραψε: #5.994 26-06-17 13:10 Αρχική Δημοσίευση από NightOwl: Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, αλλά πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 14:59 Ο Stickerbush: #5.995 26-06-17 14:59 Μου έχουν μείνει 3-4 επεισόδια ακόμη, θα τοποθετηθώ τότε. Μέχρι στιγμής καλούτσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 10:23 Ο Σπυρακος (^^): #5.996 01-07-17 10:23 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Click για ανάπτυξη... Αξίζει,εμένα μου λείπει ακόμα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2017 στις 23:10 Ο akikos έγραψε: #5.997 13-07-17 23:10 Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 20:56 Ο Σπυρακος (^^): #5.998 14-07-17 20:56 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 21:13 Ο ultraviolence: #5.999 14-07-17 21:13 Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 22:22 Ο akikos έγραψε: #6.000 14-07-17 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Και πολυ καλα κανει. Click για ανάπτυξη... Όχι μαν. Ήταν φοβερή σειρά και ο πρωταγωνιστής αξίζει να πάρει το πρώτο ανδρικό ρόλο. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Click για ανάπτυξη... Ναι σε λίγο αρχίζει η νέα season. Καλή είναι αλλά έχει κουράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Prison Break Spoiler Στο τελευταίο επεισόδιο τα αδέλφια prison break φαίνεται ότι πέθαναν. Σιγά μην πέθαναν. Κακόγουστη σειρά χωρίς σενάριο που ο μόνος λόγος που τη βλέπω είναι για ιστορικούς. Η σειρά είναι κάτω του μετρίου. The 100 Spoiler Ολοκλήρωσα τη season. Πολύ ευχάριστο το τέλος. Η σειρά αφήνει αφήνει πίσω το survival κομμάτι και τη μάχη των φυλών και ξαναγίνεται scifi. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 29 Μαΐου 2017 στις 00:58 Η whitelioness: #5.983 29-05-17 00:58 American Gods πριν καποια χρονια καποιος ειχε αναφερει εδω τον συγγραφεα... και απο τοτε κολλησα... βλεπει κανεις αλλος τη σειρα? εχω διαβασει το βιβλιο και περιμενα με καποια απαθεια τη μεταφορα της στην οθονη για να μην απογοητευτω. για την ωρα ειναι ενδιαφερον. θα ηθελα καποιες σκηνες να μην ειναι slow motion, δε νομιζω πως προσφερονται για κατι τετοιο. σε μερικους μ'αρεσει το καστ (media, wednesday) για αλλους ειχα αμφιβολιες στα πρωτα τουλαχιστον επεισοδια (shadow) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 10:31 Ο Σπυρακος (^^): #5.984 02-06-17 10:31 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: American Gods πριν καποια χρονια καποιος ειχε αναφερει εδω τον συγγραφεα... και απο τοτε κολλησα... βλεπει κανεις αλλος τη σειρα? εχω διαβασει το βιβλιο και περιμενα με καποια απαθεια τη μεταφορα της στην οθονη για να μην απογοητευτω. για την ωρα ειναι ενδιαφερον. θα ηθελα καποιες σκηνες να μην ειναι slow motion, δε νομιζω πως προσφερονται για κατι τετοιο. σε μερικους μ'αρεσει το καστ (media, wednesday) για αλλους ειχα αμφιβολιες στα πρωτα τουλαχιστον επεισοδια (shadow) Click για ανάπτυξη... Ωραιοι ηθοπποιοι αλλα πολυ αργη πλοκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2017 στις 06:31 Ο palio_melos: #5.985 11-06-17 06:31 Πολυσυλλεκτικό post. Prison Break S05 Είχα χαρεί πολύ για την επιστροφή του καθώς μου άρεσε αρκετά η σειρά (καλά, όχι η 4η season τόσο πέραν του φινάλε ίσως) και ήταν και η 3η ξένη σειρά που είδα (μετά από Lost και Heroes). Η αρχική περιέργεια ήταν φυσικά στο να καταλάβουμε γιατί ζει ο Michael τελικά. Μας δόθηκε μία πολύ απλή αλλά ικανοποιητική απάντηση. Στη συνέχεια περιμέναμε να δούμε τον Poseidon, κι εκεί έγινε ακριβώς αυτό που περιμέναμε οι περισσότεροι να γίνει. Έκανε μπαμ από χιλιόμετρα η φάση. Γενικότερα την καύλα την παλιά με την τότε δράση, δεν την ένιωθες πια. Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν τελικά θα βγει κι άλλη μικρή season. Έκλεισε ωραία η συγκεκριμένη, δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο τη θέλω. 13 Reasons Why S01 Ενδιαφέρον story, πράγμα που με έκανε να την δω σε συνδυασμό με τις αντικρουόμενες απόψεις. Κάποιοι έλεγαν πως είναι κάτι kinda πρωτότυπο, κάποιοι έλεγαν ότι έχει πολλά κλισέ. Καλογυρισμένη όπως ήταν αναμενόμενο (Netflix γαρ) με αρκετά καλές ερμηνείες από τα δύο παιδιά και τους γονείς της κοπέλας. Υπήρχαν στιγμές που με άγγιξε, δε λέω. Ωστόσο περίμενα πως με τέτοιο storyline κάποια πράγματα θα με άγγιζαν περισσότερο και συνεχώς ένιωθα κάτι να μου λείπει και δεν μπορώ να προσδιορίσω τι. Δεν μπορώ να διανοηθώ τι στο καλό θα έχει στη 2η season και ελπίζω να μην κάνει κοιλιά φεύγοντας αρκετά από το αρχικό concept. Breaking Bad Ναι μαν μου, δεν είχα δει Breaking Bad τόσα χρόνια, δεν με είχε εξιτάρει η ιδέα. Με κράτησε, δεν το παράτησα, αλλά από τα μισά της 3ης season και πέρα ένιωθα ότι το αργούν όσο μπορούν για να βγουν επεισόδια. Ένιωσα ότι είχε πάλι κάποιο νόημα προς το τέλος που ο κουνιάδος ανακαλύπτει τον Walter. Ωραία η μεταφορά της ατμόσφαιρας που ήθελε να επιτύχει. Συνολικά, ωραία σειρά αλλά προσωπικά δεν μπορώ να αντιληφθώ το γιατί βρισκόταν στο #1 του imdb. House of Cards S05 Είχα μεγαλύτερες προσδοκίες και από εδώ. Έχει αρχίσει να με κουράζει το ότι ό,τι και να συμβεί οι Underwoods θα πάρουν αυτό που θέλουν και το ιδανικότερο σενάριο για εμένα θα ήταν μια τελευταία season στην οποία σιγά-σιγά θα αρχίζουν να εκθρονίζονται. Προέβλεπα ένα-δύο επεισόδια πριν ποιος χαρακτήρας θα πεθάνει και το ότι επιβεβαιωνόμουν με εκνεύριζε. Δεν περίμενα ότι οι διαρροές προς αυτόν της Herald θα είναι από τον ίδιο τον F.U., θεωρούσα περισσότερο πιθανό το σενάριο που πήγε να εννοηθεί στα προτελευταία επεισόδια (δηλαδή ότι ο Doug δρούσε μόνος του επειδή έχει αρχίσει να σιχαίνεται την κατάσταση), κι από την άλλη περίμενα ότι άπαξ γίνει πρόεδρος η C.U. θα μας κάνουν να πιστεύουμε ότι θα στραφεί εναντίον του Frank. Στα highlights της season βάζω την Λίαν που ήταν( ; ) σωστό μωράκι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2017 στις 13:53 Ο Σπυρακος (^^): #5.986 11-06-17 13:53 DAMAGES σει-ρά-ρα. Δείτε την χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sjors Νεοφερμένο μέλος Ο Sjors αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2017 στις 17:33 Ο Sjors έγραψε: #5.987 20-06-17 17:33 Παιδιά , μόλις τελείωσα πανελλήνιες και ψάχνω για καμιά σειρά. Γενικά μ'αρέσουν δράσης , δράμα περιπέτειες κλπ. Ενδεικτικά βλέπω ευχάριστα walking dead, the 100, grey's anatomy.Ο αδερφός μου μανιωδώς μου προτείνει το Prison Break. Αξίζει; Έχετε καμιά άλλη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2017 στις 17:36 Ο Stickerbush: #5.988 20-06-17 17:36 γτπ Prison Break. Δες λίγο Fargo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 14:18 Η Emilouko έγραψε: #5.989 21-06-17 14:18 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: American Gods πριν καποια χρονια καποιος ειχε αναφερει εδω τον συγγραφεα... και απο τοτε κολλησα... βλεπει κανεις αλλος τη σειρα? εχω διαβασει το βιβλιο και περιμενα με καποια απαθεια τη μεταφορα της στην οθονη για να μην απογοητευτω. για την ωρα ειναι ενδιαφερον. θα ηθελα καποιες σκηνες να μην ειναι slow motion, δε νομιζω πως προσφερονται για κατι τετοιο. σε μερικους μ'αρεσει το καστ (media, wednesday) για αλλους ειχα αμφιβολιες στα πρωτα τουλαχιστον επεισοδια (shadow) Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα 3 επεισόδια. Από άποψη πλοκής έχει αρκετό ενδιαφέρον αλλά νομίζω ότι κάποια σημεία με χαλάνε από το να κολλήσω. Έχει κάποια όμορφα πλάνα και σκηνοθετικά μου αρέσει.Δεν με ενοχλεί τόσο το slow motion , όσο κάποιοι χαρακτήρες που είναι υπερβολικοί.Να μου πεις θεοί είναι αλλά νομίζω κάποιες ερμηνείες ηθοποιών (όχι του πρωταγωνιστή) δεν είναι τόσο καλές. Θα δω και τα υπόλοιπα επεισόδια βέβαια. Εγώ ξεκίνησα και Bates Motel.Είμαι στον 2ο κύκλο.Ειναι σύγχρονο prequel του Psycho. Έχει αρκετό ενδιαφέρον στο πως αναλύεται ο ψυχισμός του έφηβου Norman Bates και η σχέση που είχε με τη μητέρα του. Οι πρωταγωνιστές είναι άψογοι.Δεν ακολουθεί πιστά βέβαια το original story. Παραποίησαν αρκετά στοιχεία για να το προσαρμόσουν στη σύγχρονη εποχή και έχουν προσθέσει και νέα story lines έτσι ώστε να σταθεί μόνη της σαν αυτοτελή σειρά. Έχει 5 κύκλους απ 'ότι θυμάμαι και έχει τελειώσει. Αρχική Δημοσίευση από nestgeor99: Παιδιά , μόλις τελείωσα πανελλήνιες και ψάχνω για καμιά σειρά. Γενικά μ'αρέσουν δράσης , δράμα περιπέτειες κλπ. Ενδεικτικά βλέπω ευχάριστα walking dead, the 100, grey's anatomy.Ο αδερφός μου μανιωδώς μου προτείνει το Prison Break. Αξίζει; Έχετε καμιά άλλη πρόταση; Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσουν οι σειρές δράσεις θα σου πρότεινα να δεις και καμία τύπου superhero.Δεν θα σου πρότεινα flash arrow γιατί θεωρώ ότι πλέον το χουν γυρίσει πολύ στην σαπουνόπερα και με κούρασαν. Οπότε σίγουρα Daredevil. Αν όντως σου αρέσουν δράματα θα σου πρότεινα True Detective κυρίως τον πρώτο κύκλο. Μπορείς να δεις και Sons of Anarchy, Peaky Blinders, Vikings , Westworld,Taboo που έχουν έντονο δράμα αλλά και δράση.Black Sails δεν έχω δει αλλά μου χουν πει καλά λόγια. . Ε τα κλασικά Sherlock , Breaking Bad, Game of thrones νομίζω θα στα χουν προτείνει οπότε ας μην τα λέω και τα ξαναλέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2017 whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 15:14 Η whitelioness: #5.990 21-06-17 15:14 επειδη μ' αρεσει να χω θορυβο στο background εβαλα να ακουω το agent carter και το agents of shield. το agent carter μου κολλησε και το παρακαλουθησα (βοηθησε η πρωταγωνηστρια και το σεναριο), το agents of shield... μερικες φορες μου φαινεται κατωτερο background θορυβου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 23:08 Η Gate4 έγραψε: #5.991 21-06-17 23:08 26 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NightOwl Νεοφερμένο μέλος Η NightOwl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2017 στις 12:30 Η NightOwl έγραψε: #5.992 23-06-17 12:30 Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 00:53 Η whitelioness: #5.993 26-06-17 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): DAMAGES σει-ρά-ρα. Δείτε την χθες. Click για ανάπτυξη... ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ευάκι23 Νεοφερμένο μέλος Η Ευάκι23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 13:10 Η Ευάκι23 έγραψε: #5.994 26-06-17 13:10 Αρχική Δημοσίευση από NightOwl: Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, αλλά πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 14:59 Ο Stickerbush: #5.995 26-06-17 14:59 Μου έχουν μείνει 3-4 επεισόδια ακόμη, θα τοποθετηθώ τότε. Μέχρι στιγμής καλούτσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 10:23 Ο Σπυρακος (^^): #5.996 01-07-17 10:23 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Click για ανάπτυξη... Αξίζει,εμένα μου λείπει ακόμα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2017 στις 23:10 Ο akikos έγραψε: #5.997 13-07-17 23:10 Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 20:56 Ο Σπυρακος (^^): #5.998 14-07-17 20:56 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 21:13 Ο ultraviolence: #5.999 14-07-17 21:13 Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 22:22 Ο akikos έγραψε: #6.000 14-07-17 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Και πολυ καλα κανει. Click για ανάπτυξη... Όχι μαν. Ήταν φοβερή σειρά και ο πρωταγωνιστής αξίζει να πάρει το πρώτο ανδρικό ρόλο. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Click για ανάπτυξη... Ναι σε λίγο αρχίζει η νέα season. Καλή είναι αλλά έχει κουράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
American Gods πριν καποια χρονια καποιος ειχε αναφερει εδω τον συγγραφεα... και απο τοτε κολλησα... βλεπει κανεις αλλος τη σειρα? εχω διαβασει το βιβλιο και περιμενα με καποια απαθεια τη μεταφορα της στην οθονη για να μην απογοητευτω. για την ωρα ειναι ενδιαφερον. θα ηθελα καποιες σκηνες να μην ειναι slow motion, δε νομιζω πως προσφερονται για κατι τετοιο. σε μερικους μ'αρεσει το καστ (media, wednesday) για αλλους ειχα αμφιβολιες στα πρωτα τουλαχιστον επεισοδια (shadow) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2017 στις 10:31 Ο Σπυρακος (^^): #5.984 02-06-17 10:31 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: American Gods πριν καποια χρονια καποιος ειχε αναφερει εδω τον συγγραφεα... και απο τοτε κολλησα... βλεπει κανεις αλλος τη σειρα? εχω διαβασει το βιβλιο και περιμενα με καποια απαθεια τη μεταφορα της στην οθονη για να μην απογοητευτω. για την ωρα ειναι ενδιαφερον. θα ηθελα καποιες σκηνες να μην ειναι slow motion, δε νομιζω πως προσφερονται για κατι τετοιο. σε μερικους μ'αρεσει το καστ (media, wednesday) για αλλους ειχα αμφιβολιες στα πρωτα τουλαχιστον επεισοδια (shadow) Click για ανάπτυξη... Ωραιοι ηθοπποιοι αλλα πολυ αργη πλοκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2017 στις 06:31 Ο palio_melos: #5.985 11-06-17 06:31 Πολυσυλλεκτικό post. Prison Break S05 Είχα χαρεί πολύ για την επιστροφή του καθώς μου άρεσε αρκετά η σειρά (καλά, όχι η 4η season τόσο πέραν του φινάλε ίσως) και ήταν και η 3η ξένη σειρά που είδα (μετά από Lost και Heroes). Η αρχική περιέργεια ήταν φυσικά στο να καταλάβουμε γιατί ζει ο Michael τελικά. Μας δόθηκε μία πολύ απλή αλλά ικανοποιητική απάντηση. Στη συνέχεια περιμέναμε να δούμε τον Poseidon, κι εκεί έγινε ακριβώς αυτό που περιμέναμε οι περισσότεροι να γίνει. Έκανε μπαμ από χιλιόμετρα η φάση. Γενικότερα την καύλα την παλιά με την τότε δράση, δεν την ένιωθες πια. Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν τελικά θα βγει κι άλλη μικρή season. Έκλεισε ωραία η συγκεκριμένη, δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο τη θέλω. 13 Reasons Why S01 Ενδιαφέρον story, πράγμα που με έκανε να την δω σε συνδυασμό με τις αντικρουόμενες απόψεις. Κάποιοι έλεγαν πως είναι κάτι kinda πρωτότυπο, κάποιοι έλεγαν ότι έχει πολλά κλισέ. Καλογυρισμένη όπως ήταν αναμενόμενο (Netflix γαρ) με αρκετά καλές ερμηνείες από τα δύο παιδιά και τους γονείς της κοπέλας. Υπήρχαν στιγμές που με άγγιξε, δε λέω. Ωστόσο περίμενα πως με τέτοιο storyline κάποια πράγματα θα με άγγιζαν περισσότερο και συνεχώς ένιωθα κάτι να μου λείπει και δεν μπορώ να προσδιορίσω τι. Δεν μπορώ να διανοηθώ τι στο καλό θα έχει στη 2η season και ελπίζω να μην κάνει κοιλιά φεύγοντας αρκετά από το αρχικό concept. Breaking Bad Ναι μαν μου, δεν είχα δει Breaking Bad τόσα χρόνια, δεν με είχε εξιτάρει η ιδέα. Με κράτησε, δεν το παράτησα, αλλά από τα μισά της 3ης season και πέρα ένιωθα ότι το αργούν όσο μπορούν για να βγουν επεισόδια. Ένιωσα ότι είχε πάλι κάποιο νόημα προς το τέλος που ο κουνιάδος ανακαλύπτει τον Walter. Ωραία η μεταφορά της ατμόσφαιρας που ήθελε να επιτύχει. Συνολικά, ωραία σειρά αλλά προσωπικά δεν μπορώ να αντιληφθώ το γιατί βρισκόταν στο #1 του imdb. House of Cards S05 Είχα μεγαλύτερες προσδοκίες και από εδώ. Έχει αρχίσει να με κουράζει το ότι ό,τι και να συμβεί οι Underwoods θα πάρουν αυτό που θέλουν και το ιδανικότερο σενάριο για εμένα θα ήταν μια τελευταία season στην οποία σιγά-σιγά θα αρχίζουν να εκθρονίζονται. Προέβλεπα ένα-δύο επεισόδια πριν ποιος χαρακτήρας θα πεθάνει και το ότι επιβεβαιωνόμουν με εκνεύριζε. Δεν περίμενα ότι οι διαρροές προς αυτόν της Herald θα είναι από τον ίδιο τον F.U., θεωρούσα περισσότερο πιθανό το σενάριο που πήγε να εννοηθεί στα προτελευταία επεισόδια (δηλαδή ότι ο Doug δρούσε μόνος του επειδή έχει αρχίσει να σιχαίνεται την κατάσταση), κι από την άλλη περίμενα ότι άπαξ γίνει πρόεδρος η C.U. θα μας κάνουν να πιστεύουμε ότι θα στραφεί εναντίον του Frank. Στα highlights της season βάζω την Λίαν που ήταν( ; ) σωστό μωράκι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2017 στις 13:53 Ο Σπυρακος (^^): #5.986 11-06-17 13:53 DAMAGES σει-ρά-ρα. Δείτε την χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sjors Νεοφερμένο μέλος Ο Sjors αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2017 στις 17:33 Ο Sjors έγραψε: #5.987 20-06-17 17:33 Παιδιά , μόλις τελείωσα πανελλήνιες και ψάχνω για καμιά σειρά. Γενικά μ'αρέσουν δράσης , δράμα περιπέτειες κλπ. Ενδεικτικά βλέπω ευχάριστα walking dead, the 100, grey's anatomy.Ο αδερφός μου μανιωδώς μου προτείνει το Prison Break. Αξίζει; Έχετε καμιά άλλη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2017 στις 17:36 Ο Stickerbush: #5.988 20-06-17 17:36 γτπ Prison Break. Δες λίγο Fargo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 14:18 Η Emilouko έγραψε: #5.989 21-06-17 14:18 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: American Gods πριν καποια χρονια καποιος ειχε αναφερει εδω τον συγγραφεα... και απο τοτε κολλησα... βλεπει κανεις αλλος τη σειρα? εχω διαβασει το βιβλιο και περιμενα με καποια απαθεια τη μεταφορα της στην οθονη για να μην απογοητευτω. για την ωρα ειναι ενδιαφερον. θα ηθελα καποιες σκηνες να μην ειναι slow motion, δε νομιζω πως προσφερονται για κατι τετοιο. σε μερικους μ'αρεσει το καστ (media, wednesday) για αλλους ειχα αμφιβολιες στα πρωτα τουλαχιστον επεισοδια (shadow) Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα 3 επεισόδια. Από άποψη πλοκής έχει αρκετό ενδιαφέρον αλλά νομίζω ότι κάποια σημεία με χαλάνε από το να κολλήσω. Έχει κάποια όμορφα πλάνα και σκηνοθετικά μου αρέσει.Δεν με ενοχλεί τόσο το slow motion , όσο κάποιοι χαρακτήρες που είναι υπερβολικοί.Να μου πεις θεοί είναι αλλά νομίζω κάποιες ερμηνείες ηθοποιών (όχι του πρωταγωνιστή) δεν είναι τόσο καλές. Θα δω και τα υπόλοιπα επεισόδια βέβαια. Εγώ ξεκίνησα και Bates Motel.Είμαι στον 2ο κύκλο.Ειναι σύγχρονο prequel του Psycho. Έχει αρκετό ενδιαφέρον στο πως αναλύεται ο ψυχισμός του έφηβου Norman Bates και η σχέση που είχε με τη μητέρα του. Οι πρωταγωνιστές είναι άψογοι.Δεν ακολουθεί πιστά βέβαια το original story. Παραποίησαν αρκετά στοιχεία για να το προσαρμόσουν στη σύγχρονη εποχή και έχουν προσθέσει και νέα story lines έτσι ώστε να σταθεί μόνη της σαν αυτοτελή σειρά. Έχει 5 κύκλους απ 'ότι θυμάμαι και έχει τελειώσει. Αρχική Δημοσίευση από nestgeor99: Παιδιά , μόλις τελείωσα πανελλήνιες και ψάχνω για καμιά σειρά. Γενικά μ'αρέσουν δράσης , δράμα περιπέτειες κλπ. Ενδεικτικά βλέπω ευχάριστα walking dead, the 100, grey's anatomy.Ο αδερφός μου μανιωδώς μου προτείνει το Prison Break. Αξίζει; Έχετε καμιά άλλη πρόταση; Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσουν οι σειρές δράσεις θα σου πρότεινα να δεις και καμία τύπου superhero.Δεν θα σου πρότεινα flash arrow γιατί θεωρώ ότι πλέον το χουν γυρίσει πολύ στην σαπουνόπερα και με κούρασαν. Οπότε σίγουρα Daredevil. Αν όντως σου αρέσουν δράματα θα σου πρότεινα True Detective κυρίως τον πρώτο κύκλο. Μπορείς να δεις και Sons of Anarchy, Peaky Blinders, Vikings , Westworld,Taboo που έχουν έντονο δράμα αλλά και δράση.Black Sails δεν έχω δει αλλά μου χουν πει καλά λόγια. . Ε τα κλασικά Sherlock , Breaking Bad, Game of thrones νομίζω θα στα χουν προτείνει οπότε ας μην τα λέω και τα ξαναλέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2017 whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 15:14 Η whitelioness: #5.990 21-06-17 15:14 επειδη μ' αρεσει να χω θορυβο στο background εβαλα να ακουω το agent carter και το agents of shield. το agent carter μου κολλησε και το παρακαλουθησα (βοηθησε η πρωταγωνηστρια και το σεναριο), το agents of shield... μερικες φορες μου φαινεται κατωτερο background θορυβου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 23:08 Η Gate4 έγραψε: #5.991 21-06-17 23:08 26 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NightOwl Νεοφερμένο μέλος Η NightOwl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2017 στις 12:30 Η NightOwl έγραψε: #5.992 23-06-17 12:30 Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 00:53 Η whitelioness: #5.993 26-06-17 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): DAMAGES σει-ρά-ρα. Δείτε την χθες. Click για ανάπτυξη... ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ευάκι23 Νεοφερμένο μέλος Η Ευάκι23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 13:10 Η Ευάκι23 έγραψε: #5.994 26-06-17 13:10 Αρχική Δημοσίευση από NightOwl: Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, αλλά πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 14:59 Ο Stickerbush: #5.995 26-06-17 14:59 Μου έχουν μείνει 3-4 επεισόδια ακόμη, θα τοποθετηθώ τότε. Μέχρι στιγμής καλούτσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 10:23 Ο Σπυρακος (^^): #5.996 01-07-17 10:23 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Click για ανάπτυξη... Αξίζει,εμένα μου λείπει ακόμα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2017 στις 23:10 Ο akikos έγραψε: #5.997 13-07-17 23:10 Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 20:56 Ο Σπυρακος (^^): #5.998 14-07-17 20:56 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 21:13 Ο ultraviolence: #5.999 14-07-17 21:13 Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 22:22 Ο akikos έγραψε: #6.000 14-07-17 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Και πολυ καλα κανει. Click για ανάπτυξη... Όχι μαν. Ήταν φοβερή σειρά και ο πρωταγωνιστής αξίζει να πάρει το πρώτο ανδρικό ρόλο. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Click για ανάπτυξη... Ναι σε λίγο αρχίζει η νέα season. Καλή είναι αλλά έχει κουράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: American Gods πριν καποια χρονια καποιος ειχε αναφερει εδω τον συγγραφεα... και απο τοτε κολλησα... βλεπει κανεις αλλος τη σειρα? εχω διαβασει το βιβλιο και περιμενα με καποια απαθεια τη μεταφορα της στην οθονη για να μην απογοητευτω. για την ωρα ειναι ενδιαφερον. θα ηθελα καποιες σκηνες να μην ειναι slow motion, δε νομιζω πως προσφερονται για κατι τετοιο. σε μερικους μ'αρεσει το καστ (media, wednesday) για αλλους ειχα αμφιβολιες στα πρωτα τουλαχιστον επεισοδια (shadow) Click για ανάπτυξη... Ωραιοι ηθοπποιοι αλλα πολυ αργη πλοκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
palio_melos Διάσημο μέλος Ο palio_melos δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.366 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2017 στις 06:31 Ο palio_melos: #5.985 11-06-17 06:31 Πολυσυλλεκτικό post. Prison Break S05 Είχα χαρεί πολύ για την επιστροφή του καθώς μου άρεσε αρκετά η σειρά (καλά, όχι η 4η season τόσο πέραν του φινάλε ίσως) και ήταν και η 3η ξένη σειρά που είδα (μετά από Lost και Heroes). Η αρχική περιέργεια ήταν φυσικά στο να καταλάβουμε γιατί ζει ο Michael τελικά. Μας δόθηκε μία πολύ απλή αλλά ικανοποιητική απάντηση. Στη συνέχεια περιμέναμε να δούμε τον Poseidon, κι εκεί έγινε ακριβώς αυτό που περιμέναμε οι περισσότεροι να γίνει. Έκανε μπαμ από χιλιόμετρα η φάση. Γενικότερα την καύλα την παλιά με την τότε δράση, δεν την ένιωθες πια. Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν τελικά θα βγει κι άλλη μικρή season. Έκλεισε ωραία η συγκεκριμένη, δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο τη θέλω. 13 Reasons Why S01 Ενδιαφέρον story, πράγμα που με έκανε να την δω σε συνδυασμό με τις αντικρουόμενες απόψεις. Κάποιοι έλεγαν πως είναι κάτι kinda πρωτότυπο, κάποιοι έλεγαν ότι έχει πολλά κλισέ. Καλογυρισμένη όπως ήταν αναμενόμενο (Netflix γαρ) με αρκετά καλές ερμηνείες από τα δύο παιδιά και τους γονείς της κοπέλας. Υπήρχαν στιγμές που με άγγιξε, δε λέω. Ωστόσο περίμενα πως με τέτοιο storyline κάποια πράγματα θα με άγγιζαν περισσότερο και συνεχώς ένιωθα κάτι να μου λείπει και δεν μπορώ να προσδιορίσω τι. Δεν μπορώ να διανοηθώ τι στο καλό θα έχει στη 2η season και ελπίζω να μην κάνει κοιλιά φεύγοντας αρκετά από το αρχικό concept. Breaking Bad Ναι μαν μου, δεν είχα δει Breaking Bad τόσα χρόνια, δεν με είχε εξιτάρει η ιδέα. Με κράτησε, δεν το παράτησα, αλλά από τα μισά της 3ης season και πέρα ένιωθα ότι το αργούν όσο μπορούν για να βγουν επεισόδια. Ένιωσα ότι είχε πάλι κάποιο νόημα προς το τέλος που ο κουνιάδος ανακαλύπτει τον Walter. Ωραία η μεταφορά της ατμόσφαιρας που ήθελε να επιτύχει. Συνολικά, ωραία σειρά αλλά προσωπικά δεν μπορώ να αντιληφθώ το γιατί βρισκόταν στο #1 του imdb. House of Cards S05 Είχα μεγαλύτερες προσδοκίες και από εδώ. Έχει αρχίσει να με κουράζει το ότι ό,τι και να συμβεί οι Underwoods θα πάρουν αυτό που θέλουν και το ιδανικότερο σενάριο για εμένα θα ήταν μια τελευταία season στην οποία σιγά-σιγά θα αρχίζουν να εκθρονίζονται. Προέβλεπα ένα-δύο επεισόδια πριν ποιος χαρακτήρας θα πεθάνει και το ότι επιβεβαιωνόμουν με εκνεύριζε. Δεν περίμενα ότι οι διαρροές προς αυτόν της Herald θα είναι από τον ίδιο τον F.U., θεωρούσα περισσότερο πιθανό το σενάριο που πήγε να εννοηθεί στα προτελευταία επεισόδια (δηλαδή ότι ο Doug δρούσε μόνος του επειδή έχει αρχίσει να σιχαίνεται την κατάσταση), κι από την άλλη περίμενα ότι άπαξ γίνει πρόεδρος η C.U. θα μας κάνουν να πιστεύουμε ότι θα στραφεί εναντίον του Frank. Στα highlights της season βάζω την Λίαν που ήταν( ; ) σωστό μωράκι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2017 στις 13:53 Ο Σπυρακος (^^): #5.986 11-06-17 13:53 DAMAGES σει-ρά-ρα. Δείτε την χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sjors Νεοφερμένο μέλος Ο Sjors αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2017 στις 17:33 Ο Sjors έγραψε: #5.987 20-06-17 17:33 Παιδιά , μόλις τελείωσα πανελλήνιες και ψάχνω για καμιά σειρά. Γενικά μ'αρέσουν δράσης , δράμα περιπέτειες κλπ. Ενδεικτικά βλέπω ευχάριστα walking dead, the 100, grey's anatomy.Ο αδερφός μου μανιωδώς μου προτείνει το Prison Break. Αξίζει; Έχετε καμιά άλλη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2017 στις 17:36 Ο Stickerbush: #5.988 20-06-17 17:36 γτπ Prison Break. Δες λίγο Fargo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 14:18 Η Emilouko έγραψε: #5.989 21-06-17 14:18 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: American Gods πριν καποια χρονια καποιος ειχε αναφερει εδω τον συγγραφεα... και απο τοτε κολλησα... βλεπει κανεις αλλος τη σειρα? εχω διαβασει το βιβλιο και περιμενα με καποια απαθεια τη μεταφορα της στην οθονη για να μην απογοητευτω. για την ωρα ειναι ενδιαφερον. θα ηθελα καποιες σκηνες να μην ειναι slow motion, δε νομιζω πως προσφερονται για κατι τετοιο. σε μερικους μ'αρεσει το καστ (media, wednesday) για αλλους ειχα αμφιβολιες στα πρωτα τουλαχιστον επεισοδια (shadow) Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα 3 επεισόδια. Από άποψη πλοκής έχει αρκετό ενδιαφέρον αλλά νομίζω ότι κάποια σημεία με χαλάνε από το να κολλήσω. Έχει κάποια όμορφα πλάνα και σκηνοθετικά μου αρέσει.Δεν με ενοχλεί τόσο το slow motion , όσο κάποιοι χαρακτήρες που είναι υπερβολικοί.Να μου πεις θεοί είναι αλλά νομίζω κάποιες ερμηνείες ηθοποιών (όχι του πρωταγωνιστή) δεν είναι τόσο καλές. Θα δω και τα υπόλοιπα επεισόδια βέβαια. Εγώ ξεκίνησα και Bates Motel.Είμαι στον 2ο κύκλο.Ειναι σύγχρονο prequel του Psycho. Έχει αρκετό ενδιαφέρον στο πως αναλύεται ο ψυχισμός του έφηβου Norman Bates και η σχέση που είχε με τη μητέρα του. Οι πρωταγωνιστές είναι άψογοι.Δεν ακολουθεί πιστά βέβαια το original story. Παραποίησαν αρκετά στοιχεία για να το προσαρμόσουν στη σύγχρονη εποχή και έχουν προσθέσει και νέα story lines έτσι ώστε να σταθεί μόνη της σαν αυτοτελή σειρά. Έχει 5 κύκλους απ 'ότι θυμάμαι και έχει τελειώσει. Αρχική Δημοσίευση από nestgeor99: Παιδιά , μόλις τελείωσα πανελλήνιες και ψάχνω για καμιά σειρά. Γενικά μ'αρέσουν δράσης , δράμα περιπέτειες κλπ. Ενδεικτικά βλέπω ευχάριστα walking dead, the 100, grey's anatomy.Ο αδερφός μου μανιωδώς μου προτείνει το Prison Break. Αξίζει; Έχετε καμιά άλλη πρόταση; Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσουν οι σειρές δράσεις θα σου πρότεινα να δεις και καμία τύπου superhero.Δεν θα σου πρότεινα flash arrow γιατί θεωρώ ότι πλέον το χουν γυρίσει πολύ στην σαπουνόπερα και με κούρασαν. Οπότε σίγουρα Daredevil. Αν όντως σου αρέσουν δράματα θα σου πρότεινα True Detective κυρίως τον πρώτο κύκλο. Μπορείς να δεις και Sons of Anarchy, Peaky Blinders, Vikings , Westworld,Taboo που έχουν έντονο δράμα αλλά και δράση.Black Sails δεν έχω δει αλλά μου χουν πει καλά λόγια. . Ε τα κλασικά Sherlock , Breaking Bad, Game of thrones νομίζω θα στα χουν προτείνει οπότε ας μην τα λέω και τα ξαναλέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2017 whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 15:14 Η whitelioness: #5.990 21-06-17 15:14 επειδη μ' αρεσει να χω θορυβο στο background εβαλα να ακουω το agent carter και το agents of shield. το agent carter μου κολλησε και το παρακαλουθησα (βοηθησε η πρωταγωνηστρια και το σεναριο), το agents of shield... μερικες φορες μου φαινεται κατωτερο background θορυβου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 23:08 Η Gate4 έγραψε: #5.991 21-06-17 23:08 26 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NightOwl Νεοφερμένο μέλος Η NightOwl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2017 στις 12:30 Η NightOwl έγραψε: #5.992 23-06-17 12:30 Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 00:53 Η whitelioness: #5.993 26-06-17 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): DAMAGES σει-ρά-ρα. Δείτε την χθες. Click για ανάπτυξη... ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ευάκι23 Νεοφερμένο μέλος Η Ευάκι23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 13:10 Η Ευάκι23 έγραψε: #5.994 26-06-17 13:10 Αρχική Δημοσίευση από NightOwl: Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, αλλά πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 14:59 Ο Stickerbush: #5.995 26-06-17 14:59 Μου έχουν μείνει 3-4 επεισόδια ακόμη, θα τοποθετηθώ τότε. Μέχρι στιγμής καλούτσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 10:23 Ο Σπυρακος (^^): #5.996 01-07-17 10:23 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Click για ανάπτυξη... Αξίζει,εμένα μου λείπει ακόμα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2017 στις 23:10 Ο akikos έγραψε: #5.997 13-07-17 23:10 Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 20:56 Ο Σπυρακος (^^): #5.998 14-07-17 20:56 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 21:13 Ο ultraviolence: #5.999 14-07-17 21:13 Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 22:22 Ο akikos έγραψε: #6.000 14-07-17 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Και πολυ καλα κανει. Click για ανάπτυξη... Όχι μαν. Ήταν φοβερή σειρά και ο πρωταγωνιστής αξίζει να πάρει το πρώτο ανδρικό ρόλο. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Click για ανάπτυξη... Ναι σε λίγο αρχίζει η νέα season. Καλή είναι αλλά έχει κουράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολυσυλλεκτικό post. Prison Break S05 Είχα χαρεί πολύ για την επιστροφή του καθώς μου άρεσε αρκετά η σειρά (καλά, όχι η 4η season τόσο πέραν του φινάλε ίσως) και ήταν και η 3η ξένη σειρά που είδα (μετά από Lost και Heroes). Η αρχική περιέργεια ήταν φυσικά στο να καταλάβουμε γιατί ζει ο Michael τελικά. Μας δόθηκε μία πολύ απλή αλλά ικανοποιητική απάντηση. Στη συνέχεια περιμέναμε να δούμε τον Poseidon, κι εκεί έγινε ακριβώς αυτό που περιμέναμε οι περισσότεροι να γίνει. Έκανε μπαμ από χιλιόμετρα η φάση. Γενικότερα την καύλα την παλιά με την τότε δράση, δεν την ένιωθες πια. Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν τελικά θα βγει κι άλλη μικρή season. Έκλεισε ωραία η συγκεκριμένη, δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο τη θέλω. 13 Reasons Why S01 Ενδιαφέρον story, πράγμα που με έκανε να την δω σε συνδυασμό με τις αντικρουόμενες απόψεις. Κάποιοι έλεγαν πως είναι κάτι kinda πρωτότυπο, κάποιοι έλεγαν ότι έχει πολλά κλισέ. Καλογυρισμένη όπως ήταν αναμενόμενο (Netflix γαρ) με αρκετά καλές ερμηνείες από τα δύο παιδιά και τους γονείς της κοπέλας. Υπήρχαν στιγμές που με άγγιξε, δε λέω. Ωστόσο περίμενα πως με τέτοιο storyline κάποια πράγματα θα με άγγιζαν περισσότερο και συνεχώς ένιωθα κάτι να μου λείπει και δεν μπορώ να προσδιορίσω τι. Δεν μπορώ να διανοηθώ τι στο καλό θα έχει στη 2η season και ελπίζω να μην κάνει κοιλιά φεύγοντας αρκετά από το αρχικό concept. Breaking Bad Ναι μαν μου, δεν είχα δει Breaking Bad τόσα χρόνια, δεν με είχε εξιτάρει η ιδέα. Με κράτησε, δεν το παράτησα, αλλά από τα μισά της 3ης season και πέρα ένιωθα ότι το αργούν όσο μπορούν για να βγουν επεισόδια. Ένιωσα ότι είχε πάλι κάποιο νόημα προς το τέλος που ο κουνιάδος ανακαλύπτει τον Walter. Ωραία η μεταφορά της ατμόσφαιρας που ήθελε να επιτύχει. Συνολικά, ωραία σειρά αλλά προσωπικά δεν μπορώ να αντιληφθώ το γιατί βρισκόταν στο #1 του imdb. House of Cards S05 Είχα μεγαλύτερες προσδοκίες και από εδώ. Έχει αρχίσει να με κουράζει το ότι ό,τι και να συμβεί οι Underwoods θα πάρουν αυτό που θέλουν και το ιδανικότερο σενάριο για εμένα θα ήταν μια τελευταία season στην οποία σιγά-σιγά θα αρχίζουν να εκθρονίζονται. Προέβλεπα ένα-δύο επεισόδια πριν ποιος χαρακτήρας θα πεθάνει και το ότι επιβεβαιωνόμουν με εκνεύριζε. Δεν περίμενα ότι οι διαρροές προς αυτόν της Herald θα είναι από τον ίδιο τον F.U., θεωρούσα περισσότερο πιθανό το σενάριο που πήγε να εννοηθεί στα προτελευταία επεισόδια (δηλαδή ότι ο Doug δρούσε μόνος του επειδή έχει αρχίσει να σιχαίνεται την κατάσταση), κι από την άλλη περίμενα ότι άπαξ γίνει πρόεδρος η C.U. θα μας κάνουν να πιστεύουμε ότι θα στραφεί εναντίον του Frank. Στα highlights της season βάζω την Λίαν που ήταν( ; ) σωστό μωράκι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2017 στις 13:53 Ο Σπυρακος (^^): #5.986 11-06-17 13:53 DAMAGES σει-ρά-ρα. Δείτε την χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sjors Νεοφερμένο μέλος Ο Sjors αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2017 στις 17:33 Ο Sjors έγραψε: #5.987 20-06-17 17:33 Παιδιά , μόλις τελείωσα πανελλήνιες και ψάχνω για καμιά σειρά. Γενικά μ'αρέσουν δράσης , δράμα περιπέτειες κλπ. Ενδεικτικά βλέπω ευχάριστα walking dead, the 100, grey's anatomy.Ο αδερφός μου μανιωδώς μου προτείνει το Prison Break. Αξίζει; Έχετε καμιά άλλη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2017 στις 17:36 Ο Stickerbush: #5.988 20-06-17 17:36 γτπ Prison Break. Δες λίγο Fargo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 14:18 Η Emilouko έγραψε: #5.989 21-06-17 14:18 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: American Gods πριν καποια χρονια καποιος ειχε αναφερει εδω τον συγγραφεα... και απο τοτε κολλησα... βλεπει κανεις αλλος τη σειρα? εχω διαβασει το βιβλιο και περιμενα με καποια απαθεια τη μεταφορα της στην οθονη για να μην απογοητευτω. για την ωρα ειναι ενδιαφερον. θα ηθελα καποιες σκηνες να μην ειναι slow motion, δε νομιζω πως προσφερονται για κατι τετοιο. σε μερικους μ'αρεσει το καστ (media, wednesday) για αλλους ειχα αμφιβολιες στα πρωτα τουλαχιστον επεισοδια (shadow) Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα 3 επεισόδια. Από άποψη πλοκής έχει αρκετό ενδιαφέρον αλλά νομίζω ότι κάποια σημεία με χαλάνε από το να κολλήσω. Έχει κάποια όμορφα πλάνα και σκηνοθετικά μου αρέσει.Δεν με ενοχλεί τόσο το slow motion , όσο κάποιοι χαρακτήρες που είναι υπερβολικοί.Να μου πεις θεοί είναι αλλά νομίζω κάποιες ερμηνείες ηθοποιών (όχι του πρωταγωνιστή) δεν είναι τόσο καλές. Θα δω και τα υπόλοιπα επεισόδια βέβαια. Εγώ ξεκίνησα και Bates Motel.Είμαι στον 2ο κύκλο.Ειναι σύγχρονο prequel του Psycho. Έχει αρκετό ενδιαφέρον στο πως αναλύεται ο ψυχισμός του έφηβου Norman Bates και η σχέση που είχε με τη μητέρα του. Οι πρωταγωνιστές είναι άψογοι.Δεν ακολουθεί πιστά βέβαια το original story. Παραποίησαν αρκετά στοιχεία για να το προσαρμόσουν στη σύγχρονη εποχή και έχουν προσθέσει και νέα story lines έτσι ώστε να σταθεί μόνη της σαν αυτοτελή σειρά. Έχει 5 κύκλους απ 'ότι θυμάμαι και έχει τελειώσει. Αρχική Δημοσίευση από nestgeor99: Παιδιά , μόλις τελείωσα πανελλήνιες και ψάχνω για καμιά σειρά. Γενικά μ'αρέσουν δράσης , δράμα περιπέτειες κλπ. Ενδεικτικά βλέπω ευχάριστα walking dead, the 100, grey's anatomy.Ο αδερφός μου μανιωδώς μου προτείνει το Prison Break. Αξίζει; Έχετε καμιά άλλη πρόταση; Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσουν οι σειρές δράσεις θα σου πρότεινα να δεις και καμία τύπου superhero.Δεν θα σου πρότεινα flash arrow γιατί θεωρώ ότι πλέον το χουν γυρίσει πολύ στην σαπουνόπερα και με κούρασαν. Οπότε σίγουρα Daredevil. Αν όντως σου αρέσουν δράματα θα σου πρότεινα True Detective κυρίως τον πρώτο κύκλο. Μπορείς να δεις και Sons of Anarchy, Peaky Blinders, Vikings , Westworld,Taboo που έχουν έντονο δράμα αλλά και δράση.Black Sails δεν έχω δει αλλά μου χουν πει καλά λόγια. . Ε τα κλασικά Sherlock , Breaking Bad, Game of thrones νομίζω θα στα χουν προτείνει οπότε ας μην τα λέω και τα ξαναλέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2017 whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 15:14 Η whitelioness: #5.990 21-06-17 15:14 επειδη μ' αρεσει να χω θορυβο στο background εβαλα να ακουω το agent carter και το agents of shield. το agent carter μου κολλησε και το παρακαλουθησα (βοηθησε η πρωταγωνηστρια και το σεναριο), το agents of shield... μερικες φορες μου φαινεται κατωτερο background θορυβου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 23:08 Η Gate4 έγραψε: #5.991 21-06-17 23:08 26 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NightOwl Νεοφερμένο μέλος Η NightOwl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2017 στις 12:30 Η NightOwl έγραψε: #5.992 23-06-17 12:30 Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 00:53 Η whitelioness: #5.993 26-06-17 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): DAMAGES σει-ρά-ρα. Δείτε την χθες. Click για ανάπτυξη... ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ευάκι23 Νεοφερμένο μέλος Η Ευάκι23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 13:10 Η Ευάκι23 έγραψε: #5.994 26-06-17 13:10 Αρχική Δημοσίευση από NightOwl: Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, αλλά πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 14:59 Ο Stickerbush: #5.995 26-06-17 14:59 Μου έχουν μείνει 3-4 επεισόδια ακόμη, θα τοποθετηθώ τότε. Μέχρι στιγμής καλούτσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 10:23 Ο Σπυρακος (^^): #5.996 01-07-17 10:23 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Click για ανάπτυξη... Αξίζει,εμένα μου λείπει ακόμα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2017 στις 23:10 Ο akikos έγραψε: #5.997 13-07-17 23:10 Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 20:56 Ο Σπυρακος (^^): #5.998 14-07-17 20:56 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 21:13 Ο ultraviolence: #5.999 14-07-17 21:13 Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 22:22 Ο akikos έγραψε: #6.000 14-07-17 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Και πολυ καλα κανει. Click για ανάπτυξη... Όχι μαν. Ήταν φοβερή σειρά και ο πρωταγωνιστής αξίζει να πάρει το πρώτο ανδρικό ρόλο. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Click για ανάπτυξη... Ναι σε λίγο αρχίζει η νέα season. Καλή είναι αλλά έχει κουράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
DAMAGES σει-ρά-ρα. Δείτε την χθες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sjors Νεοφερμένο μέλος Ο Sjors αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2017 στις 17:33 Ο Sjors έγραψε: #5.987 20-06-17 17:33 Παιδιά , μόλις τελείωσα πανελλήνιες και ψάχνω για καμιά σειρά. Γενικά μ'αρέσουν δράσης , δράμα περιπέτειες κλπ. Ενδεικτικά βλέπω ευχάριστα walking dead, the 100, grey's anatomy.Ο αδερφός μου μανιωδώς μου προτείνει το Prison Break. Αξίζει; Έχετε καμιά άλλη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2017 στις 17:36 Ο Stickerbush: #5.988 20-06-17 17:36 γτπ Prison Break. Δες λίγο Fargo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 14:18 Η Emilouko έγραψε: #5.989 21-06-17 14:18 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: American Gods πριν καποια χρονια καποιος ειχε αναφερει εδω τον συγγραφεα... και απο τοτε κολλησα... βλεπει κανεις αλλος τη σειρα? εχω διαβασει το βιβλιο και περιμενα με καποια απαθεια τη μεταφορα της στην οθονη για να μην απογοητευτω. για την ωρα ειναι ενδιαφερον. θα ηθελα καποιες σκηνες να μην ειναι slow motion, δε νομιζω πως προσφερονται για κατι τετοιο. σε μερικους μ'αρεσει το καστ (media, wednesday) για αλλους ειχα αμφιβολιες στα πρωτα τουλαχιστον επεισοδια (shadow) Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα 3 επεισόδια. Από άποψη πλοκής έχει αρκετό ενδιαφέρον αλλά νομίζω ότι κάποια σημεία με χαλάνε από το να κολλήσω. Έχει κάποια όμορφα πλάνα και σκηνοθετικά μου αρέσει.Δεν με ενοχλεί τόσο το slow motion , όσο κάποιοι χαρακτήρες που είναι υπερβολικοί.Να μου πεις θεοί είναι αλλά νομίζω κάποιες ερμηνείες ηθοποιών (όχι του πρωταγωνιστή) δεν είναι τόσο καλές. Θα δω και τα υπόλοιπα επεισόδια βέβαια. Εγώ ξεκίνησα και Bates Motel.Είμαι στον 2ο κύκλο.Ειναι σύγχρονο prequel του Psycho. Έχει αρκετό ενδιαφέρον στο πως αναλύεται ο ψυχισμός του έφηβου Norman Bates και η σχέση που είχε με τη μητέρα του. Οι πρωταγωνιστές είναι άψογοι.Δεν ακολουθεί πιστά βέβαια το original story. Παραποίησαν αρκετά στοιχεία για να το προσαρμόσουν στη σύγχρονη εποχή και έχουν προσθέσει και νέα story lines έτσι ώστε να σταθεί μόνη της σαν αυτοτελή σειρά. Έχει 5 κύκλους απ 'ότι θυμάμαι και έχει τελειώσει. Αρχική Δημοσίευση από nestgeor99: Παιδιά , μόλις τελείωσα πανελλήνιες και ψάχνω για καμιά σειρά. Γενικά μ'αρέσουν δράσης , δράμα περιπέτειες κλπ. Ενδεικτικά βλέπω ευχάριστα walking dead, the 100, grey's anatomy.Ο αδερφός μου μανιωδώς μου προτείνει το Prison Break. Αξίζει; Έχετε καμιά άλλη πρόταση; Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσουν οι σειρές δράσεις θα σου πρότεινα να δεις και καμία τύπου superhero.Δεν θα σου πρότεινα flash arrow γιατί θεωρώ ότι πλέον το χουν γυρίσει πολύ στην σαπουνόπερα και με κούρασαν. Οπότε σίγουρα Daredevil. Αν όντως σου αρέσουν δράματα θα σου πρότεινα True Detective κυρίως τον πρώτο κύκλο. Μπορείς να δεις και Sons of Anarchy, Peaky Blinders, Vikings , Westworld,Taboo που έχουν έντονο δράμα αλλά και δράση.Black Sails δεν έχω δει αλλά μου χουν πει καλά λόγια. . Ε τα κλασικά Sherlock , Breaking Bad, Game of thrones νομίζω θα στα χουν προτείνει οπότε ας μην τα λέω και τα ξαναλέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2017 whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 15:14 Η whitelioness: #5.990 21-06-17 15:14 επειδη μ' αρεσει να χω θορυβο στο background εβαλα να ακουω το agent carter και το agents of shield. το agent carter μου κολλησε και το παρακαλουθησα (βοηθησε η πρωταγωνηστρια και το σεναριο), το agents of shield... μερικες φορες μου φαινεται κατωτερο background θορυβου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 23:08 Η Gate4 έγραψε: #5.991 21-06-17 23:08 26 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NightOwl Νεοφερμένο μέλος Η NightOwl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2017 στις 12:30 Η NightOwl έγραψε: #5.992 23-06-17 12:30 Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 00:53 Η whitelioness: #5.993 26-06-17 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): DAMAGES σει-ρά-ρα. Δείτε την χθες. Click για ανάπτυξη... ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ευάκι23 Νεοφερμένο μέλος Η Ευάκι23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 13:10 Η Ευάκι23 έγραψε: #5.994 26-06-17 13:10 Αρχική Δημοσίευση από NightOwl: Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, αλλά πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 14:59 Ο Stickerbush: #5.995 26-06-17 14:59 Μου έχουν μείνει 3-4 επεισόδια ακόμη, θα τοποθετηθώ τότε. Μέχρι στιγμής καλούτσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 10:23 Ο Σπυρακος (^^): #5.996 01-07-17 10:23 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Click για ανάπτυξη... Αξίζει,εμένα μου λείπει ακόμα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2017 στις 23:10 Ο akikos έγραψε: #5.997 13-07-17 23:10 Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 20:56 Ο Σπυρακος (^^): #5.998 14-07-17 20:56 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 21:13 Ο ultraviolence: #5.999 14-07-17 21:13 Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 22:22 Ο akikos έγραψε: #6.000 14-07-17 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Και πολυ καλα κανει. Click για ανάπτυξη... Όχι μαν. Ήταν φοβερή σειρά και ο πρωταγωνιστής αξίζει να πάρει το πρώτο ανδρικό ρόλο. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Click για ανάπτυξη... Ναι σε λίγο αρχίζει η νέα season. Καλή είναι αλλά έχει κουράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά , μόλις τελείωσα πανελλήνιες και ψάχνω για καμιά σειρά. Γενικά μ'αρέσουν δράσης , δράμα περιπέτειες κλπ. Ενδεικτικά βλέπω ευχάριστα walking dead, the 100, grey's anatomy.Ο αδερφός μου μανιωδώς μου προτείνει το Prison Break. Αξίζει; Έχετε καμιά άλλη πρόταση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2017 στις 17:36 Ο Stickerbush: #5.988 20-06-17 17:36 γτπ Prison Break. Δες λίγο Fargo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 14:18 Η Emilouko έγραψε: #5.989 21-06-17 14:18 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: American Gods πριν καποια χρονια καποιος ειχε αναφερει εδω τον συγγραφεα... και απο τοτε κολλησα... βλεπει κανεις αλλος τη σειρα? εχω διαβασει το βιβλιο και περιμενα με καποια απαθεια τη μεταφορα της στην οθονη για να μην απογοητευτω. για την ωρα ειναι ενδιαφερον. θα ηθελα καποιες σκηνες να μην ειναι slow motion, δε νομιζω πως προσφερονται για κατι τετοιο. σε μερικους μ'αρεσει το καστ (media, wednesday) για αλλους ειχα αμφιβολιες στα πρωτα τουλαχιστον επεισοδια (shadow) Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα 3 επεισόδια. Από άποψη πλοκής έχει αρκετό ενδιαφέρον αλλά νομίζω ότι κάποια σημεία με χαλάνε από το να κολλήσω. Έχει κάποια όμορφα πλάνα και σκηνοθετικά μου αρέσει.Δεν με ενοχλεί τόσο το slow motion , όσο κάποιοι χαρακτήρες που είναι υπερβολικοί.Να μου πεις θεοί είναι αλλά νομίζω κάποιες ερμηνείες ηθοποιών (όχι του πρωταγωνιστή) δεν είναι τόσο καλές. Θα δω και τα υπόλοιπα επεισόδια βέβαια. Εγώ ξεκίνησα και Bates Motel.Είμαι στον 2ο κύκλο.Ειναι σύγχρονο prequel του Psycho. Έχει αρκετό ενδιαφέρον στο πως αναλύεται ο ψυχισμός του έφηβου Norman Bates και η σχέση που είχε με τη μητέρα του. Οι πρωταγωνιστές είναι άψογοι.Δεν ακολουθεί πιστά βέβαια το original story. Παραποίησαν αρκετά στοιχεία για να το προσαρμόσουν στη σύγχρονη εποχή και έχουν προσθέσει και νέα story lines έτσι ώστε να σταθεί μόνη της σαν αυτοτελή σειρά. Έχει 5 κύκλους απ 'ότι θυμάμαι και έχει τελειώσει. Αρχική Δημοσίευση από nestgeor99: Παιδιά , μόλις τελείωσα πανελλήνιες και ψάχνω για καμιά σειρά. Γενικά μ'αρέσουν δράσης , δράμα περιπέτειες κλπ. Ενδεικτικά βλέπω ευχάριστα walking dead, the 100, grey's anatomy.Ο αδερφός μου μανιωδώς μου προτείνει το Prison Break. Αξίζει; Έχετε καμιά άλλη πρόταση; Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσουν οι σειρές δράσεις θα σου πρότεινα να δεις και καμία τύπου superhero.Δεν θα σου πρότεινα flash arrow γιατί θεωρώ ότι πλέον το χουν γυρίσει πολύ στην σαπουνόπερα και με κούρασαν. Οπότε σίγουρα Daredevil. Αν όντως σου αρέσουν δράματα θα σου πρότεινα True Detective κυρίως τον πρώτο κύκλο. Μπορείς να δεις και Sons of Anarchy, Peaky Blinders, Vikings , Westworld,Taboo που έχουν έντονο δράμα αλλά και δράση.Black Sails δεν έχω δει αλλά μου χουν πει καλά λόγια. . Ε τα κλασικά Sherlock , Breaking Bad, Game of thrones νομίζω θα στα χουν προτείνει οπότε ας μην τα λέω και τα ξαναλέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2017 whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 15:14 Η whitelioness: #5.990 21-06-17 15:14 επειδη μ' αρεσει να χω θορυβο στο background εβαλα να ακουω το agent carter και το agents of shield. το agent carter μου κολλησε και το παρακαλουθησα (βοηθησε η πρωταγωνηστρια και το σεναριο), το agents of shield... μερικες φορες μου φαινεται κατωτερο background θορυβου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 23:08 Η Gate4 έγραψε: #5.991 21-06-17 23:08 26 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NightOwl Νεοφερμένο μέλος Η NightOwl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2017 στις 12:30 Η NightOwl έγραψε: #5.992 23-06-17 12:30 Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 00:53 Η whitelioness: #5.993 26-06-17 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): DAMAGES σει-ρά-ρα. Δείτε την χθες. Click για ανάπτυξη... ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ευάκι23 Νεοφερμένο μέλος Η Ευάκι23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 13:10 Η Ευάκι23 έγραψε: #5.994 26-06-17 13:10 Αρχική Δημοσίευση από NightOwl: Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, αλλά πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 14:59 Ο Stickerbush: #5.995 26-06-17 14:59 Μου έχουν μείνει 3-4 επεισόδια ακόμη, θα τοποθετηθώ τότε. Μέχρι στιγμής καλούτσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 10:23 Ο Σπυρακος (^^): #5.996 01-07-17 10:23 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Click για ανάπτυξη... Αξίζει,εμένα μου λείπει ακόμα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2017 στις 23:10 Ο akikos έγραψε: #5.997 13-07-17 23:10 Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 20:56 Ο Σπυρακος (^^): #5.998 14-07-17 20:56 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 21:13 Ο ultraviolence: #5.999 14-07-17 21:13 Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 22:22 Ο akikos έγραψε: #6.000 14-07-17 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Και πολυ καλα κανει. Click για ανάπτυξη... Όχι μαν. Ήταν φοβερή σειρά και ο πρωταγωνιστής αξίζει να πάρει το πρώτο ανδρικό ρόλο. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Click για ανάπτυξη... Ναι σε λίγο αρχίζει η νέα season. Καλή είναι αλλά έχει κουράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γτπ Prison Break. Δες λίγο Fargo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 14:18 Η Emilouko έγραψε: #5.989 21-06-17 14:18 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: American Gods πριν καποια χρονια καποιος ειχε αναφερει εδω τον συγγραφεα... και απο τοτε κολλησα... βλεπει κανεις αλλος τη σειρα? εχω διαβασει το βιβλιο και περιμενα με καποια απαθεια τη μεταφορα της στην οθονη για να μην απογοητευτω. για την ωρα ειναι ενδιαφερον. θα ηθελα καποιες σκηνες να μην ειναι slow motion, δε νομιζω πως προσφερονται για κατι τετοιο. σε μερικους μ'αρεσει το καστ (media, wednesday) για αλλους ειχα αμφιβολιες στα πρωτα τουλαχιστον επεισοδια (shadow) Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα 3 επεισόδια. Από άποψη πλοκής έχει αρκετό ενδιαφέρον αλλά νομίζω ότι κάποια σημεία με χαλάνε από το να κολλήσω. Έχει κάποια όμορφα πλάνα και σκηνοθετικά μου αρέσει.Δεν με ενοχλεί τόσο το slow motion , όσο κάποιοι χαρακτήρες που είναι υπερβολικοί.Να μου πεις θεοί είναι αλλά νομίζω κάποιες ερμηνείες ηθοποιών (όχι του πρωταγωνιστή) δεν είναι τόσο καλές. Θα δω και τα υπόλοιπα επεισόδια βέβαια. Εγώ ξεκίνησα και Bates Motel.Είμαι στον 2ο κύκλο.Ειναι σύγχρονο prequel του Psycho. Έχει αρκετό ενδιαφέρον στο πως αναλύεται ο ψυχισμός του έφηβου Norman Bates και η σχέση που είχε με τη μητέρα του. Οι πρωταγωνιστές είναι άψογοι.Δεν ακολουθεί πιστά βέβαια το original story. Παραποίησαν αρκετά στοιχεία για να το προσαρμόσουν στη σύγχρονη εποχή και έχουν προσθέσει και νέα story lines έτσι ώστε να σταθεί μόνη της σαν αυτοτελή σειρά. Έχει 5 κύκλους απ 'ότι θυμάμαι και έχει τελειώσει. Αρχική Δημοσίευση από nestgeor99: Παιδιά , μόλις τελείωσα πανελλήνιες και ψάχνω για καμιά σειρά. Γενικά μ'αρέσουν δράσης , δράμα περιπέτειες κλπ. Ενδεικτικά βλέπω ευχάριστα walking dead, the 100, grey's anatomy.Ο αδερφός μου μανιωδώς μου προτείνει το Prison Break. Αξίζει; Έχετε καμιά άλλη πρόταση; Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσουν οι σειρές δράσεις θα σου πρότεινα να δεις και καμία τύπου superhero.Δεν θα σου πρότεινα flash arrow γιατί θεωρώ ότι πλέον το χουν γυρίσει πολύ στην σαπουνόπερα και με κούρασαν. Οπότε σίγουρα Daredevil. Αν όντως σου αρέσουν δράματα θα σου πρότεινα True Detective κυρίως τον πρώτο κύκλο. Μπορείς να δεις και Sons of Anarchy, Peaky Blinders, Vikings , Westworld,Taboo που έχουν έντονο δράμα αλλά και δράση.Black Sails δεν έχω δει αλλά μου χουν πει καλά λόγια. . Ε τα κλασικά Sherlock , Breaking Bad, Game of thrones νομίζω θα στα χουν προτείνει οπότε ας μην τα λέω και τα ξαναλέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Ιουνίου 2017 whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 15:14 Η whitelioness: #5.990 21-06-17 15:14 επειδη μ' αρεσει να χω θορυβο στο background εβαλα να ακουω το agent carter και το agents of shield. το agent carter μου κολλησε και το παρακαλουθησα (βοηθησε η πρωταγωνηστρια και το σεναριο), το agents of shield... μερικες φορες μου φαινεται κατωτερο background θορυβου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 23:08 Η Gate4 έγραψε: #5.991 21-06-17 23:08 26 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NightOwl Νεοφερμένο μέλος Η NightOwl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2017 στις 12:30 Η NightOwl έγραψε: #5.992 23-06-17 12:30 Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 00:53 Η whitelioness: #5.993 26-06-17 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): DAMAGES σει-ρά-ρα. Δείτε την χθες. Click για ανάπτυξη... ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ευάκι23 Νεοφερμένο μέλος Η Ευάκι23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 13:10 Η Ευάκι23 έγραψε: #5.994 26-06-17 13:10 Αρχική Δημοσίευση από NightOwl: Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, αλλά πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 14:59 Ο Stickerbush: #5.995 26-06-17 14:59 Μου έχουν μείνει 3-4 επεισόδια ακόμη, θα τοποθετηθώ τότε. Μέχρι στιγμής καλούτσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 10:23 Ο Σπυρακος (^^): #5.996 01-07-17 10:23 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Click για ανάπτυξη... Αξίζει,εμένα μου λείπει ακόμα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2017 στις 23:10 Ο akikos έγραψε: #5.997 13-07-17 23:10 Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 20:56 Ο Σπυρακος (^^): #5.998 14-07-17 20:56 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 21:13 Ο ultraviolence: #5.999 14-07-17 21:13 Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 22:22 Ο akikos έγραψε: #6.000 14-07-17 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Και πολυ καλα κανει. Click για ανάπτυξη... Όχι μαν. Ήταν φοβερή σειρά και ο πρωταγωνιστής αξίζει να πάρει το πρώτο ανδρικό ρόλο. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Click για ανάπτυξη... Ναι σε λίγο αρχίζει η νέα season. Καλή είναι αλλά έχει κουράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: American Gods πριν καποια χρονια καποιος ειχε αναφερει εδω τον συγγραφεα... και απο τοτε κολλησα... βλεπει κανεις αλλος τη σειρα? εχω διαβασει το βιβλιο και περιμενα με καποια απαθεια τη μεταφορα της στην οθονη για να μην απογοητευτω. για την ωρα ειναι ενδιαφερον. θα ηθελα καποιες σκηνες να μην ειναι slow motion, δε νομιζω πως προσφερονται για κατι τετοιο. σε μερικους μ'αρεσει το καστ (media, wednesday) για αλλους ειχα αμφιβολιες στα πρωτα τουλαχιστον επεισοδια (shadow) Click για ανάπτυξη... Εγώ είδα 3 επεισόδια. Από άποψη πλοκής έχει αρκετό ενδιαφέρον αλλά νομίζω ότι κάποια σημεία με χαλάνε από το να κολλήσω. Έχει κάποια όμορφα πλάνα και σκηνοθετικά μου αρέσει.Δεν με ενοχλεί τόσο το slow motion , όσο κάποιοι χαρακτήρες που είναι υπερβολικοί.Να μου πεις θεοί είναι αλλά νομίζω κάποιες ερμηνείες ηθοποιών (όχι του πρωταγωνιστή) δεν είναι τόσο καλές. Θα δω και τα υπόλοιπα επεισόδια βέβαια. Εγώ ξεκίνησα και Bates Motel.Είμαι στον 2ο κύκλο.Ειναι σύγχρονο prequel του Psycho. Έχει αρκετό ενδιαφέρον στο πως αναλύεται ο ψυχισμός του έφηβου Norman Bates και η σχέση που είχε με τη μητέρα του. Οι πρωταγωνιστές είναι άψογοι.Δεν ακολουθεί πιστά βέβαια το original story. Παραποίησαν αρκετά στοιχεία για να το προσαρμόσουν στη σύγχρονη εποχή και έχουν προσθέσει και νέα story lines έτσι ώστε να σταθεί μόνη της σαν αυτοτελή σειρά. Έχει 5 κύκλους απ 'ότι θυμάμαι και έχει τελειώσει. Αρχική Δημοσίευση από nestgeor99: Παιδιά , μόλις τελείωσα πανελλήνιες και ψάχνω για καμιά σειρά. Γενικά μ'αρέσουν δράσης , δράμα περιπέτειες κλπ. Ενδεικτικά βλέπω ευχάριστα walking dead, the 100, grey's anatomy.Ο αδερφός μου μανιωδώς μου προτείνει το Prison Break. Αξίζει; Έχετε καμιά άλλη πρόταση; Click για ανάπτυξη... Αφού σ'αρέσουν οι σειρές δράσεις θα σου πρότεινα να δεις και καμία τύπου superhero.Δεν θα σου πρότεινα flash arrow γιατί θεωρώ ότι πλέον το χουν γυρίσει πολύ στην σαπουνόπερα και με κούρασαν. Οπότε σίγουρα Daredevil. Αν όντως σου αρέσουν δράματα θα σου πρότεινα True Detective κυρίως τον πρώτο κύκλο. Μπορείς να δεις και Sons of Anarchy, Peaky Blinders, Vikings , Westworld,Taboo που έχουν έντονο δράμα αλλά και δράση.Black Sails δεν έχω δει αλλά μου χουν πει καλά λόγια. . Ε τα κλασικά Sherlock , Breaking Bad, Game of thrones νομίζω θα στα χουν προτείνει οπότε ας μην τα λέω και τα ξαναλέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 15:14 Η whitelioness: #5.990 21-06-17 15:14 επειδη μ' αρεσει να χω θορυβο στο background εβαλα να ακουω το agent carter και το agents of shield. το agent carter μου κολλησε και το παρακαλουθησα (βοηθησε η πρωταγωνηστρια και το σεναριο), το agents of shield... μερικες φορες μου φαινεται κατωτερο background θορυβου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 23:08 Η Gate4 έγραψε: #5.991 21-06-17 23:08 26 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NightOwl Νεοφερμένο μέλος Η NightOwl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2017 στις 12:30 Η NightOwl έγραψε: #5.992 23-06-17 12:30 Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 00:53 Η whitelioness: #5.993 26-06-17 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): DAMAGES σει-ρά-ρα. Δείτε την χθες. Click για ανάπτυξη... ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ευάκι23 Νεοφερμένο μέλος Η Ευάκι23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 13:10 Η Ευάκι23 έγραψε: #5.994 26-06-17 13:10 Αρχική Δημοσίευση από NightOwl: Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, αλλά πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 14:59 Ο Stickerbush: #5.995 26-06-17 14:59 Μου έχουν μείνει 3-4 επεισόδια ακόμη, θα τοποθετηθώ τότε. Μέχρι στιγμής καλούτσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 10:23 Ο Σπυρακος (^^): #5.996 01-07-17 10:23 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Click για ανάπτυξη... Αξίζει,εμένα μου λείπει ακόμα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2017 στις 23:10 Ο akikos έγραψε: #5.997 13-07-17 23:10 Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 20:56 Ο Σπυρακος (^^): #5.998 14-07-17 20:56 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 21:13 Ο ultraviolence: #5.999 14-07-17 21:13 Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 22:22 Ο akikos έγραψε: #6.000 14-07-17 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Και πολυ καλα κανει. Click για ανάπτυξη... Όχι μαν. Ήταν φοβερή σειρά και ο πρωταγωνιστής αξίζει να πάρει το πρώτο ανδρικό ρόλο. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Click για ανάπτυξη... Ναι σε λίγο αρχίζει η νέα season. Καλή είναι αλλά έχει κουράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επειδη μ' αρεσει να χω θορυβο στο background εβαλα να ακουω το agent carter και το agents of shield. το agent carter μου κολλησε και το παρακαλουθησα (βοηθησε η πρωταγωνηστρια και το σεναριο), το agents of shield... μερικες φορες μου φαινεται κατωτερο background θορυβου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2017 στις 23:08 Η Gate4 έγραψε: #5.991 21-06-17 23:08 26 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NightOwl Νεοφερμένο μέλος Η NightOwl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2017 στις 12:30 Η NightOwl έγραψε: #5.992 23-06-17 12:30 Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 00:53 Η whitelioness: #5.993 26-06-17 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): DAMAGES σει-ρά-ρα. Δείτε την χθες. Click για ανάπτυξη... ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ευάκι23 Νεοφερμένο μέλος Η Ευάκι23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 13:10 Η Ευάκι23 έγραψε: #5.994 26-06-17 13:10 Αρχική Δημοσίευση από NightOwl: Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, αλλά πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 14:59 Ο Stickerbush: #5.995 26-06-17 14:59 Μου έχουν μείνει 3-4 επεισόδια ακόμη, θα τοποθετηθώ τότε. Μέχρι στιγμής καλούτσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 10:23 Ο Σπυρακος (^^): #5.996 01-07-17 10:23 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Click για ανάπτυξη... Αξίζει,εμένα μου λείπει ακόμα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2017 στις 23:10 Ο akikos έγραψε: #5.997 13-07-17 23:10 Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 20:56 Ο Σπυρακος (^^): #5.998 14-07-17 20:56 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 21:13 Ο ultraviolence: #5.999 14-07-17 21:13 Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 22:22 Ο akikos έγραψε: #6.000 14-07-17 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Και πολυ καλα κανει. Click για ανάπτυξη... Όχι μαν. Ήταν φοβερή σειρά και ο πρωταγωνιστής αξίζει να πάρει το πρώτο ανδρικό ρόλο. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Click για ανάπτυξη... Ναι σε λίγο αρχίζει η νέα season. Καλή είναι αλλά έχει κουράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
26 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NightOwl Νεοφερμένο μέλος Η NightOwl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 114 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2017 στις 12:30 Η NightOwl έγραψε: #5.992 23-06-17 12:30 Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 00:53 Η whitelioness: #5.993 26-06-17 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): DAMAGES σει-ρά-ρα. Δείτε την χθες. Click για ανάπτυξη... ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ευάκι23 Νεοφερμένο μέλος Η Ευάκι23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 13:10 Η Ευάκι23 έγραψε: #5.994 26-06-17 13:10 Αρχική Δημοσίευση από NightOwl: Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, αλλά πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 14:59 Ο Stickerbush: #5.995 26-06-17 14:59 Μου έχουν μείνει 3-4 επεισόδια ακόμη, θα τοποθετηθώ τότε. Μέχρι στιγμής καλούτσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 10:23 Ο Σπυρακος (^^): #5.996 01-07-17 10:23 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Click για ανάπτυξη... Αξίζει,εμένα μου λείπει ακόμα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2017 στις 23:10 Ο akikos έγραψε: #5.997 13-07-17 23:10 Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 20:56 Ο Σπυρακος (^^): #5.998 14-07-17 20:56 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 21:13 Ο ultraviolence: #5.999 14-07-17 21:13 Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 22:22 Ο akikos έγραψε: #6.000 14-07-17 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Και πολυ καλα κανει. Click για ανάπτυξη... Όχι μαν. Ήταν φοβερή σειρά και ο πρωταγωνιστής αξίζει να πάρει το πρώτο ανδρικό ρόλο. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Click για ανάπτυξη... Ναι σε λίγο αρχίζει η νέα season. Καλή είναι αλλά έχει κουράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 00:53 Η whitelioness: #5.993 26-06-17 00:53 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): DAMAGES σει-ρά-ρα. Δείτε την χθες. Click για ανάπτυξη... ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ευάκι23 Νεοφερμένο μέλος Η Ευάκι23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 13:10 Η Ευάκι23 έγραψε: #5.994 26-06-17 13:10 Αρχική Δημοσίευση από NightOwl: Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, αλλά πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 14:59 Ο Stickerbush: #5.995 26-06-17 14:59 Μου έχουν μείνει 3-4 επεισόδια ακόμη, θα τοποθετηθώ τότε. Μέχρι στιγμής καλούτσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 10:23 Ο Σπυρακος (^^): #5.996 01-07-17 10:23 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Click για ανάπτυξη... Αξίζει,εμένα μου λείπει ακόμα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2017 στις 23:10 Ο akikos έγραψε: #5.997 13-07-17 23:10 Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 20:56 Ο Σπυρακος (^^): #5.998 14-07-17 20:56 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 21:13 Ο ultraviolence: #5.999 14-07-17 21:13 Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 22:22 Ο akikos έγραψε: #6.000 14-07-17 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Και πολυ καλα κανει. Click για ανάπτυξη... Όχι μαν. Ήταν φοβερή σειρά και ο πρωταγωνιστής αξίζει να πάρει το πρώτο ανδρικό ρόλο. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Click για ανάπτυξη... Ναι σε λίγο αρχίζει η νέα season. Καλή είναι αλλά έχει κουράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): DAMAGES σει-ρά-ρα. Δείτε την χθες. Click για ανάπτυξη... ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευάκι23 Νεοφερμένο μέλος Η Ευάκι23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 13:10 Η Ευάκι23 έγραψε: #5.994 26-06-17 13:10 Αρχική Δημοσίευση από NightOwl: Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, αλλά πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 14:59 Ο Stickerbush: #5.995 26-06-17 14:59 Μου έχουν μείνει 3-4 επεισόδια ακόμη, θα τοποθετηθώ τότε. Μέχρι στιγμής καλούτσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 10:23 Ο Σπυρακος (^^): #5.996 01-07-17 10:23 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Click για ανάπτυξη... Αξίζει,εμένα μου λείπει ακόμα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2017 στις 23:10 Ο akikos έγραψε: #5.997 13-07-17 23:10 Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 20:56 Ο Σπυρακος (^^): #5.998 14-07-17 20:56 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 21:13 Ο ultraviolence: #5.999 14-07-17 21:13 Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 22:22 Ο akikos έγραψε: #6.000 14-07-17 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Και πολυ καλα κανει. Click για ανάπτυξη... Όχι μαν. Ήταν φοβερή σειρά και ο πρωταγωνιστής αξίζει να πάρει το πρώτο ανδρικό ρόλο. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Click για ανάπτυξη... Ναι σε λίγο αρχίζει η νέα season. Καλή είναι αλλά έχει κουράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NightOwl: Για όσους βλέπουν το house of cards! Πώς σας φάνηκε ο τελευταίος κύκλος?! Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, αλλά πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stickerbush Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πεισματάρης Γορίλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 896 μηνύματα. 26 Ιουνίου 2017 στις 14:59 Ο Stickerbush: #5.995 26-06-17 14:59 Μου έχουν μείνει 3-4 επεισόδια ακόμη, θα τοποθετηθώ τότε. Μέχρι στιγμής καλούτσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 10:23 Ο Σπυρακος (^^): #5.996 01-07-17 10:23 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Click για ανάπτυξη... Αξίζει,εμένα μου λείπει ακόμα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2017 στις 23:10 Ο akikos έγραψε: #5.997 13-07-17 23:10 Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 20:56 Ο Σπυρακος (^^): #5.998 14-07-17 20:56 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 21:13 Ο ultraviolence: #5.999 14-07-17 21:13 Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 22:22 Ο akikos έγραψε: #6.000 14-07-17 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Και πολυ καλα κανει. Click για ανάπτυξη... Όχι μαν. Ήταν φοβερή σειρά και ο πρωταγωνιστής αξίζει να πάρει το πρώτο ανδρικό ρόλο. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Click για ανάπτυξη... Ναι σε λίγο αρχίζει η νέα season. Καλή είναι αλλά έχει κουράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μου έχουν μείνει 3-4 επεισόδια ακόμη, θα τοποθετηθώ τότε. Μέχρι στιγμής καλούτσικη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2017 στις 10:23 Ο Σπυρακος (^^): #5.996 01-07-17 10:23 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Click για ανάπτυξη... Αξίζει,εμένα μου λείπει ακόμα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2017 στις 23:10 Ο akikos έγραψε: #5.997 13-07-17 23:10 Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 20:56 Ο Σπυρακος (^^): #5.998 14-07-17 20:56 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 21:13 Ο ultraviolence: #5.999 14-07-17 21:13 Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 22:22 Ο akikos έγραψε: #6.000 14-07-17 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Και πολυ καλα κανει. Click για ανάπτυξη... Όχι μαν. Ήταν φοβερή σειρά και ο πρωταγωνιστής αξίζει να πάρει το πρώτο ανδρικό ρόλο. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Click για ανάπτυξη... Ναι σε λίγο αρχίζει η νέα season. Καλή είναι αλλά έχει κουράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ειπα να το δοκιμασω. πρωτος κυκλος εμμονη Click για ανάπτυξη... Αξίζει,εμένα μου λείπει ακόμα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2017 στις 23:10 Ο akikos έγραψε: #5.997 13-07-17 23:10 Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 20:56 Ο Σπυρακος (^^): #5.998 14-07-17 20:56 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 21:13 Ο ultraviolence: #5.999 14-07-17 21:13 Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 22:22 Ο akikos έγραψε: #6.000 14-07-17 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Και πολυ καλα κανει. Click για ανάπτυξη... Όχι μαν. Ήταν φοβερή σειρά και ο πρωταγωνιστής αξίζει να πάρει το πρώτο ανδρικό ρόλο. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Click για ανάπτυξη... Ναι σε λίγο αρχίζει η νέα season. Καλή είναι αλλά έχει κουράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 20:56 Ο Σπυρακος (^^): #5.998 14-07-17 20:56 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 21:13 Ο ultraviolence: #5.999 14-07-17 21:13 Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 22:22 Ο akikos έγραψε: #6.000 14-07-17 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Και πολυ καλα κανει. Click για ανάπτυξη... Όχι μαν. Ήταν φοβερή σειρά και ο πρωταγωνιστής αξίζει να πάρει το πρώτο ανδρικό ρόλο. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Click για ανάπτυξη... Ναι σε λίγο αρχίζει η νέα season. Καλή είναι αλλά έχει κουράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Έλεος. Το 13 Reason why είναι εκτός emmys. https://ew.com/tv/2017/07/13/emmys-2017-13-reasons-why-snub/ Click για ανάπτυξη... Και πολυ καλα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.831 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 21:13 Ο ultraviolence: #5.999 14-07-17 21:13 Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 22:22 Ο akikos έγραψε: #6.000 14-07-17 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Και πολυ καλα κανει. Click για ανάπτυξη... Όχι μαν. Ήταν φοβερή σειρά και ο πρωταγωνιστής αξίζει να πάρει το πρώτο ανδρικό ρόλο. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Click για ανάπτυξη... Ναι σε λίγο αρχίζει η νέα season. Καλή είναι αλλά έχει κουράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 298 299 300 301 302 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 300 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2017 στις 22:22 Ο akikos έγραψε: #6.000 14-07-17 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Και πολυ καλα κανει. Click για ανάπτυξη... Όχι μαν. Ήταν φοβερή σειρά και ο πρωταγωνιστής αξίζει να πάρει το πρώτο ανδρικό ρόλο. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Click για ανάπτυξη... Ναι σε λίγο αρχίζει η νέα season. Καλή είναι αλλά έχει κουράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Και πολυ καλα κανει. Click για ανάπτυξη... Όχι μαν. Ήταν φοβερή σειρά και ο πρωταγωνιστής αξίζει να πάρει το πρώτο ανδρικό ρόλο. Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Έχει δει κανείς the strain? Το ξεκίνησα τις προάλλες, μέχρι στιγμής είναι λίγο meh αλλά για να περνά η ώρα καλό είναι. Click για ανάπτυξη... Ναι σε λίγο αρχίζει η νέα season. Καλή είναι αλλά έχει κουράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.