geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:48 Ο geo_7_ έγραψε: #2.581 11-09-13 13:48 Λιγο ακυρος εγω αλλα αντε να αρχισει ο 9οσ απο το Supernatural....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:59 Η Gate4 έγραψε: #2.582 11-09-13 13:59 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ε δεν νομίζω να είναι τόσο ηλίθιοι να τον σκοτώσουν έτσι και απλά να τον στείλουν 2-3 φορές στα όνειρα της παμ και της γουίλα όντως, δεν μπορώ να σκεφτώ πιο αντιπαθητικό ρόλο! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει Ε μα! Και με τη σπάει που όλο νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Ρε άι σιχτίρ -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:00 Ο Johnnaousa: #2.583 11-09-13 14:00 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Λιγο ακυρος εγω αλλα αντε να αρχισει ο 9οσ απο το Supernatural....!!!! Click για ανάπτυξη... δεν είσαι ο μόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:22 Η *Serena* έγραψε: #2.584 11-09-13 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν ξέρω θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει Ε μα! Και με τη σπάει που όλο νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Ρε άι σιχτίρ -.- Click για ανάπτυξη... Πόσο μακριά φαίνεται... Και δεν έχω και πολλά να βλέπω το χειμώνα... που όλοι σκίζονται να την προστατέψουν/βοηθήσουν και αυτή κοιτάει την πάρτη της μόνο και που η ηθοποιός παίζει απαίσια δεν στη σπάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:26 Η Gate4 έγραψε: #2.585 11-09-13 14:26 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Πόσο μακριά φαίνεται... Και δεν έχω και πολλά να βλέπω το χειμώνα... που όλοι σκίζονται να την προστατέψουν/βοηθήσουν και αυτή κοιτάει την πάρτη της μόνο και που η ηθοποιός παίζει απαίσια δεν στη σπάει? Click για ανάπτυξη... Τον Οκτώβριο θα βγει ο 5ος κύκλος του tvd κάτι θα έχουμε να δούμε Εγώ έχω αρχίσει και το Grey's Anatomy Όλα με την σπάνε στη σούκι Δεν έχω συγκεκριμένη παρατήρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Η *Serena* έγραψε: #2.586 11-09-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τον Οκτώβριο θα βγει ο 5ος κύκλος του tvd κάτι θα έχουμε να δούμε Εγώ έχω αρχίσει και το Grey's Anatomy Όλα με την σπάνε στη σούκι Δεν έχω συγκεκριμένη παρατήρηση Click για ανάπτυξη... Α ναι είναι κ αυτό! εγώ πιο πολύ για το originals ανυπομονώ αλλά και το tvd θα το βλέπω το γκρεισ το χω δει ο ντεξτερ και το σουιτσ τελειώνουν σύντομα και μετά θα μείνω με 2 επεισόδια τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Ο Xaris SSSS: #2.587 11-09-13 14:38 breaking bad Spoiler Τι λέτε φοβάται περισσότερο ο Walt? Την αποτυχία ή το να χάσει τα λεφτά του? Δλδ θα προτιμούσε να κρατήσει τα λεφτά αλλά να μην τον υπολογιζει κανείς ή το αντίθετο? dexter Spoiler Αυτός ο αστυνομικός που κυνηγάει την Hannah λέτε να βρεθεί στο τραπέζι του Dexter ή δηλητηριασμένος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:45 Η Georgia394: #2.588 11-09-13 14:45 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Λιγο ακυρος εγω αλλα αντε να αρχισει ο 9οσ απο το Supernatural....!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιι!!! Αντε, γιατι αυτο το φιναλε σκεφτομουν ολο το καλοκαιρι!!! P.S. Spoiler Ο Cas ανθρωπος!! (ακομα δεν ξερω αν θα γελαω ή θα κλαιω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:21 Η Gate4 έγραψε: #2.589 11-09-13 16:21 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α ναι είναι κ αυτό! εγώ πιο πολύ για το originals ανυπομονώ αλλά και το tvd θα το βλέπω το γκρεισ το χω δει ο ντεξτερ και το σουιτσ τελειώνουν σύντομα και μετά θα μείνω με 2 επεισόδια τη βδομάδα Click για ανάπτυξη... To originals θα το δω και εγώ ελπίζω να αξίζει! Για το tvd δεν το συζητάμε.. DAMON! To Grey's Anatomy το χω δει λίγο από όλους του κύκλους όχι έτσι με τη σειρά άρα όπως καταλαβαίνεις θα χω να βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:34 Ο Johnnaousa: #2.590 11-09-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: breaking bad Spoiler Τι λέτε φοβάται περισσότερο ο Walt? Την αποτυχία ή το να χάσει τα λεφτά του? Δλδ θα προτιμούσε να κρατήσει τα λεφτά αλλά να μην τον υπολογιζει κανείς ή το αντίθετο? dexter Spoiler Αυτός ο αστυνομικός που κυνηγάει την Hannah λέτε να βρεθεί στο τραπέζι του Dexter ή δηλητηριασμένος? Click για ανάπτυξη... Spoiler θεωρητικά να χάσει τα λεφτά του αν και νομίζω πλέον βλέπει τα πράγματα και εντελώς εγωιστικά..ναι έχει γίνει ένας στυγνός εγκληματίας και δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτο Spoiler θα προτιμούσα να βρεθεί στο τραπέζι, οπότε να κλείσει η σειρά με άλλον έναν φόνο..κάτι που δεν είδαμε στην τελευταία σεζόν. Βέβαια αν θέλουν να το κάνουν ανατρεπτικό κ.λ.π δεν θα με χάλαγε να δούμε και το ''τέλος του Ντέξτερ''...πίσω από τα σίδερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:55 Ο Xaris SSSS: #2.591 11-09-13 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler θεωρητικά να χάσει τα λεφτά του αν και νομίζω πλέον βλέπει τα πράγματα και εντελώς εγωιστικά..ναι έχει γίνει ένας στυγνός εγκληματίας και δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτο Spoiler θα προτιμούσα να βρεθεί στο τραπέζι, οπότε να κλείσει η σειρά με άλλον έναν φόνο..κάτι που δεν είδαμε στην τελευταία σεζόν. Βέβαια αν θέλουν να το κάνουν ανατρεπτικό κ.λ.π δεν θα με χάλαγε να δούμε και το ''τέλος του Ντέξτερ''...πίσω από τα σίδερα Click για ανάπτυξη... Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Spoiler μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:03 Ο Johnnaousa: #2.592 11-09-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος Click για ανάπτυξη... Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:03 Ο JKaradakov: #2.593 11-09-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:35 Ο Xaris SSSS: #2.594 11-09-13 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Click για ανάπτυξη... ακριβώς! Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:38 Ο JKaradakov: #2.595 11-09-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Click για ανάπτυξη... Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:35 Ο Xaris SSSS: #2.596 11-09-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Click για ανάπτυξη... χμ ίσως btw, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1173755_713801468634651_3233289_n.jpg 132,1 KB · Εμφανίσεις: 150 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:44 Ο Johnnaousa: #2.597 11-09-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... και όπως τόσα βραβεία φέτος, θα πάει και αυτό στο Homeland! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο youhou έγραψε: #2.598 11-09-13 21:44 Breaking Bad Spoiler Λετε να τον σκοτωσουν τελικα τον γουολτ?Εγω βλεπω θανατο του τζεσι, ισως χανκ αλλα και καποιου ''άμαχου'' και τελικα ο χαιζενμπεργκ να πεθανει απο τον καρκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:56 Η Georgia394: #2.599 11-09-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... Αν και λατρευω τις περισσοτερες υποψηφιες, νομιζω (προσωπικη αποψη, παντα) οτι η Maggie Smith εχει αλλη ποιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:20 Ο dark_passenger: #2.600 11-09-13 23:20 Breaking bad Spoiler Προβλέπω θάνατο Walt πριν τον καρκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λιγο ακυρος εγω αλλα αντε να αρχισει ο 9οσ απο το Supernatural....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:59 Η Gate4 έγραψε: #2.582 11-09-13 13:59 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ε δεν νομίζω να είναι τόσο ηλίθιοι να τον σκοτώσουν έτσι και απλά να τον στείλουν 2-3 φορές στα όνειρα της παμ και της γουίλα όντως, δεν μπορώ να σκεφτώ πιο αντιπαθητικό ρόλο! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει Ε μα! Και με τη σπάει που όλο νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Ρε άι σιχτίρ -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:00 Ο Johnnaousa: #2.583 11-09-13 14:00 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Λιγο ακυρος εγω αλλα αντε να αρχισει ο 9οσ απο το Supernatural....!!!! Click για ανάπτυξη... δεν είσαι ο μόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:22 Η *Serena* έγραψε: #2.584 11-09-13 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν ξέρω θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει Ε μα! Και με τη σπάει που όλο νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Ρε άι σιχτίρ -.- Click για ανάπτυξη... Πόσο μακριά φαίνεται... Και δεν έχω και πολλά να βλέπω το χειμώνα... που όλοι σκίζονται να την προστατέψουν/βοηθήσουν και αυτή κοιτάει την πάρτη της μόνο και που η ηθοποιός παίζει απαίσια δεν στη σπάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:26 Η Gate4 έγραψε: #2.585 11-09-13 14:26 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Πόσο μακριά φαίνεται... Και δεν έχω και πολλά να βλέπω το χειμώνα... που όλοι σκίζονται να την προστατέψουν/βοηθήσουν και αυτή κοιτάει την πάρτη της μόνο και που η ηθοποιός παίζει απαίσια δεν στη σπάει? Click για ανάπτυξη... Τον Οκτώβριο θα βγει ο 5ος κύκλος του tvd κάτι θα έχουμε να δούμε Εγώ έχω αρχίσει και το Grey's Anatomy Όλα με την σπάνε στη σούκι Δεν έχω συγκεκριμένη παρατήρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Η *Serena* έγραψε: #2.586 11-09-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τον Οκτώβριο θα βγει ο 5ος κύκλος του tvd κάτι θα έχουμε να δούμε Εγώ έχω αρχίσει και το Grey's Anatomy Όλα με την σπάνε στη σούκι Δεν έχω συγκεκριμένη παρατήρηση Click για ανάπτυξη... Α ναι είναι κ αυτό! εγώ πιο πολύ για το originals ανυπομονώ αλλά και το tvd θα το βλέπω το γκρεισ το χω δει ο ντεξτερ και το σουιτσ τελειώνουν σύντομα και μετά θα μείνω με 2 επεισόδια τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Ο Xaris SSSS: #2.587 11-09-13 14:38 breaking bad Spoiler Τι λέτε φοβάται περισσότερο ο Walt? Την αποτυχία ή το να χάσει τα λεφτά του? Δλδ θα προτιμούσε να κρατήσει τα λεφτά αλλά να μην τον υπολογιζει κανείς ή το αντίθετο? dexter Spoiler Αυτός ο αστυνομικός που κυνηγάει την Hannah λέτε να βρεθεί στο τραπέζι του Dexter ή δηλητηριασμένος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:45 Η Georgia394: #2.588 11-09-13 14:45 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Λιγο ακυρος εγω αλλα αντε να αρχισει ο 9οσ απο το Supernatural....!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιι!!! Αντε, γιατι αυτο το φιναλε σκεφτομουν ολο το καλοκαιρι!!! P.S. Spoiler Ο Cas ανθρωπος!! (ακομα δεν ξερω αν θα γελαω ή θα κλαιω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:21 Η Gate4 έγραψε: #2.589 11-09-13 16:21 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α ναι είναι κ αυτό! εγώ πιο πολύ για το originals ανυπομονώ αλλά και το tvd θα το βλέπω το γκρεισ το χω δει ο ντεξτερ και το σουιτσ τελειώνουν σύντομα και μετά θα μείνω με 2 επεισόδια τη βδομάδα Click για ανάπτυξη... To originals θα το δω και εγώ ελπίζω να αξίζει! Για το tvd δεν το συζητάμε.. DAMON! To Grey's Anatomy το χω δει λίγο από όλους του κύκλους όχι έτσι με τη σειρά άρα όπως καταλαβαίνεις θα χω να βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:34 Ο Johnnaousa: #2.590 11-09-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: breaking bad Spoiler Τι λέτε φοβάται περισσότερο ο Walt? Την αποτυχία ή το να χάσει τα λεφτά του? Δλδ θα προτιμούσε να κρατήσει τα λεφτά αλλά να μην τον υπολογιζει κανείς ή το αντίθετο? dexter Spoiler Αυτός ο αστυνομικός που κυνηγάει την Hannah λέτε να βρεθεί στο τραπέζι του Dexter ή δηλητηριασμένος? Click για ανάπτυξη... Spoiler θεωρητικά να χάσει τα λεφτά του αν και νομίζω πλέον βλέπει τα πράγματα και εντελώς εγωιστικά..ναι έχει γίνει ένας στυγνός εγκληματίας και δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτο Spoiler θα προτιμούσα να βρεθεί στο τραπέζι, οπότε να κλείσει η σειρά με άλλον έναν φόνο..κάτι που δεν είδαμε στην τελευταία σεζόν. Βέβαια αν θέλουν να το κάνουν ανατρεπτικό κ.λ.π δεν θα με χάλαγε να δούμε και το ''τέλος του Ντέξτερ''...πίσω από τα σίδερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:55 Ο Xaris SSSS: #2.591 11-09-13 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler θεωρητικά να χάσει τα λεφτά του αν και νομίζω πλέον βλέπει τα πράγματα και εντελώς εγωιστικά..ναι έχει γίνει ένας στυγνός εγκληματίας και δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτο Spoiler θα προτιμούσα να βρεθεί στο τραπέζι, οπότε να κλείσει η σειρά με άλλον έναν φόνο..κάτι που δεν είδαμε στην τελευταία σεζόν. Βέβαια αν θέλουν να το κάνουν ανατρεπτικό κ.λ.π δεν θα με χάλαγε να δούμε και το ''τέλος του Ντέξτερ''...πίσω από τα σίδερα Click για ανάπτυξη... Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Spoiler μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:03 Ο Johnnaousa: #2.592 11-09-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος Click για ανάπτυξη... Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:03 Ο JKaradakov: #2.593 11-09-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:35 Ο Xaris SSSS: #2.594 11-09-13 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Click για ανάπτυξη... ακριβώς! Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:38 Ο JKaradakov: #2.595 11-09-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Click για ανάπτυξη... Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:35 Ο Xaris SSSS: #2.596 11-09-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Click για ανάπτυξη... χμ ίσως btw, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1173755_713801468634651_3233289_n.jpg 132,1 KB · Εμφανίσεις: 150 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:44 Ο Johnnaousa: #2.597 11-09-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... και όπως τόσα βραβεία φέτος, θα πάει και αυτό στο Homeland! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο youhou έγραψε: #2.598 11-09-13 21:44 Breaking Bad Spoiler Λετε να τον σκοτωσουν τελικα τον γουολτ?Εγω βλεπω θανατο του τζεσι, ισως χανκ αλλα και καποιου ''άμαχου'' και τελικα ο χαιζενμπεργκ να πεθανει απο τον καρκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:56 Η Georgia394: #2.599 11-09-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... Αν και λατρευω τις περισσοτερες υποψηφιες, νομιζω (προσωπικη αποψη, παντα) οτι η Maggie Smith εχει αλλη ποιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:20 Ο dark_passenger: #2.600 11-09-13 23:20 Breaking bad Spoiler Προβλέπω θάνατο Walt πριν τον καρκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ε δεν νομίζω να είναι τόσο ηλίθιοι να τον σκοτώσουν έτσι και απλά να τον στείλουν 2-3 φορές στα όνειρα της παμ και της γουίλα όντως, δεν μπορώ να σκεφτώ πιο αντιπαθητικό ρόλο! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει Ε μα! Και με τη σπάει που όλο νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Ρε άι σιχτίρ -.- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:00 Ο Johnnaousa: #2.583 11-09-13 14:00 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Λιγο ακυρος εγω αλλα αντε να αρχισει ο 9οσ απο το Supernatural....!!!! Click για ανάπτυξη... δεν είσαι ο μόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:22 Η *Serena* έγραψε: #2.584 11-09-13 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν ξέρω θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει Ε μα! Και με τη σπάει που όλο νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Ρε άι σιχτίρ -.- Click για ανάπτυξη... Πόσο μακριά φαίνεται... Και δεν έχω και πολλά να βλέπω το χειμώνα... που όλοι σκίζονται να την προστατέψουν/βοηθήσουν και αυτή κοιτάει την πάρτη της μόνο και που η ηθοποιός παίζει απαίσια δεν στη σπάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:26 Η Gate4 έγραψε: #2.585 11-09-13 14:26 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Πόσο μακριά φαίνεται... Και δεν έχω και πολλά να βλέπω το χειμώνα... που όλοι σκίζονται να την προστατέψουν/βοηθήσουν και αυτή κοιτάει την πάρτη της μόνο και που η ηθοποιός παίζει απαίσια δεν στη σπάει? Click για ανάπτυξη... Τον Οκτώβριο θα βγει ο 5ος κύκλος του tvd κάτι θα έχουμε να δούμε Εγώ έχω αρχίσει και το Grey's Anatomy Όλα με την σπάνε στη σούκι Δεν έχω συγκεκριμένη παρατήρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Η *Serena* έγραψε: #2.586 11-09-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τον Οκτώβριο θα βγει ο 5ος κύκλος του tvd κάτι θα έχουμε να δούμε Εγώ έχω αρχίσει και το Grey's Anatomy Όλα με την σπάνε στη σούκι Δεν έχω συγκεκριμένη παρατήρηση Click για ανάπτυξη... Α ναι είναι κ αυτό! εγώ πιο πολύ για το originals ανυπομονώ αλλά και το tvd θα το βλέπω το γκρεισ το χω δει ο ντεξτερ και το σουιτσ τελειώνουν σύντομα και μετά θα μείνω με 2 επεισόδια τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Ο Xaris SSSS: #2.587 11-09-13 14:38 breaking bad Spoiler Τι λέτε φοβάται περισσότερο ο Walt? Την αποτυχία ή το να χάσει τα λεφτά του? Δλδ θα προτιμούσε να κρατήσει τα λεφτά αλλά να μην τον υπολογιζει κανείς ή το αντίθετο? dexter Spoiler Αυτός ο αστυνομικός που κυνηγάει την Hannah λέτε να βρεθεί στο τραπέζι του Dexter ή δηλητηριασμένος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:45 Η Georgia394: #2.588 11-09-13 14:45 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Λιγο ακυρος εγω αλλα αντε να αρχισει ο 9οσ απο το Supernatural....!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιι!!! Αντε, γιατι αυτο το φιναλε σκεφτομουν ολο το καλοκαιρι!!! P.S. Spoiler Ο Cas ανθρωπος!! (ακομα δεν ξερω αν θα γελαω ή θα κλαιω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:21 Η Gate4 έγραψε: #2.589 11-09-13 16:21 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α ναι είναι κ αυτό! εγώ πιο πολύ για το originals ανυπομονώ αλλά και το tvd θα το βλέπω το γκρεισ το χω δει ο ντεξτερ και το σουιτσ τελειώνουν σύντομα και μετά θα μείνω με 2 επεισόδια τη βδομάδα Click για ανάπτυξη... To originals θα το δω και εγώ ελπίζω να αξίζει! Για το tvd δεν το συζητάμε.. DAMON! To Grey's Anatomy το χω δει λίγο από όλους του κύκλους όχι έτσι με τη σειρά άρα όπως καταλαβαίνεις θα χω να βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:34 Ο Johnnaousa: #2.590 11-09-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: breaking bad Spoiler Τι λέτε φοβάται περισσότερο ο Walt? Την αποτυχία ή το να χάσει τα λεφτά του? Δλδ θα προτιμούσε να κρατήσει τα λεφτά αλλά να μην τον υπολογιζει κανείς ή το αντίθετο? dexter Spoiler Αυτός ο αστυνομικός που κυνηγάει την Hannah λέτε να βρεθεί στο τραπέζι του Dexter ή δηλητηριασμένος? Click για ανάπτυξη... Spoiler θεωρητικά να χάσει τα λεφτά του αν και νομίζω πλέον βλέπει τα πράγματα και εντελώς εγωιστικά..ναι έχει γίνει ένας στυγνός εγκληματίας και δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτο Spoiler θα προτιμούσα να βρεθεί στο τραπέζι, οπότε να κλείσει η σειρά με άλλον έναν φόνο..κάτι που δεν είδαμε στην τελευταία σεζόν. Βέβαια αν θέλουν να το κάνουν ανατρεπτικό κ.λ.π δεν θα με χάλαγε να δούμε και το ''τέλος του Ντέξτερ''...πίσω από τα σίδερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:55 Ο Xaris SSSS: #2.591 11-09-13 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler θεωρητικά να χάσει τα λεφτά του αν και νομίζω πλέον βλέπει τα πράγματα και εντελώς εγωιστικά..ναι έχει γίνει ένας στυγνός εγκληματίας και δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτο Spoiler θα προτιμούσα να βρεθεί στο τραπέζι, οπότε να κλείσει η σειρά με άλλον έναν φόνο..κάτι που δεν είδαμε στην τελευταία σεζόν. Βέβαια αν θέλουν να το κάνουν ανατρεπτικό κ.λ.π δεν θα με χάλαγε να δούμε και το ''τέλος του Ντέξτερ''...πίσω από τα σίδερα Click για ανάπτυξη... Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Spoiler μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:03 Ο Johnnaousa: #2.592 11-09-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος Click για ανάπτυξη... Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:03 Ο JKaradakov: #2.593 11-09-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:35 Ο Xaris SSSS: #2.594 11-09-13 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Click για ανάπτυξη... ακριβώς! Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:38 Ο JKaradakov: #2.595 11-09-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Click για ανάπτυξη... Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:35 Ο Xaris SSSS: #2.596 11-09-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Click για ανάπτυξη... χμ ίσως btw, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1173755_713801468634651_3233289_n.jpg 132,1 KB · Εμφανίσεις: 150 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:44 Ο Johnnaousa: #2.597 11-09-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... και όπως τόσα βραβεία φέτος, θα πάει και αυτό στο Homeland! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο youhou έγραψε: #2.598 11-09-13 21:44 Breaking Bad Spoiler Λετε να τον σκοτωσουν τελικα τον γουολτ?Εγω βλεπω θανατο του τζεσι, ισως χανκ αλλα και καποιου ''άμαχου'' και τελικα ο χαιζενμπεργκ να πεθανει απο τον καρκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:56 Η Georgia394: #2.599 11-09-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... Αν και λατρευω τις περισσοτερες υποψηφιες, νομιζω (προσωπικη αποψη, παντα) οτι η Maggie Smith εχει αλλη ποιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:20 Ο dark_passenger: #2.600 11-09-13 23:20 Breaking bad Spoiler Προβλέπω θάνατο Walt πριν τον καρκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Λιγο ακυρος εγω αλλα αντε να αρχισει ο 9οσ απο το Supernatural....!!!! Click για ανάπτυξη... δεν είσαι ο μόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:22 Η *Serena* έγραψε: #2.584 11-09-13 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν ξέρω θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει Ε μα! Και με τη σπάει που όλο νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Ρε άι σιχτίρ -.- Click για ανάπτυξη... Πόσο μακριά φαίνεται... Και δεν έχω και πολλά να βλέπω το χειμώνα... που όλοι σκίζονται να την προστατέψουν/βοηθήσουν και αυτή κοιτάει την πάρτη της μόνο και που η ηθοποιός παίζει απαίσια δεν στη σπάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:26 Η Gate4 έγραψε: #2.585 11-09-13 14:26 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Πόσο μακριά φαίνεται... Και δεν έχω και πολλά να βλέπω το χειμώνα... που όλοι σκίζονται να την προστατέψουν/βοηθήσουν και αυτή κοιτάει την πάρτη της μόνο και που η ηθοποιός παίζει απαίσια δεν στη σπάει? Click για ανάπτυξη... Τον Οκτώβριο θα βγει ο 5ος κύκλος του tvd κάτι θα έχουμε να δούμε Εγώ έχω αρχίσει και το Grey's Anatomy Όλα με την σπάνε στη σούκι Δεν έχω συγκεκριμένη παρατήρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Η *Serena* έγραψε: #2.586 11-09-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τον Οκτώβριο θα βγει ο 5ος κύκλος του tvd κάτι θα έχουμε να δούμε Εγώ έχω αρχίσει και το Grey's Anatomy Όλα με την σπάνε στη σούκι Δεν έχω συγκεκριμένη παρατήρηση Click για ανάπτυξη... Α ναι είναι κ αυτό! εγώ πιο πολύ για το originals ανυπομονώ αλλά και το tvd θα το βλέπω το γκρεισ το χω δει ο ντεξτερ και το σουιτσ τελειώνουν σύντομα και μετά θα μείνω με 2 επεισόδια τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Ο Xaris SSSS: #2.587 11-09-13 14:38 breaking bad Spoiler Τι λέτε φοβάται περισσότερο ο Walt? Την αποτυχία ή το να χάσει τα λεφτά του? Δλδ θα προτιμούσε να κρατήσει τα λεφτά αλλά να μην τον υπολογιζει κανείς ή το αντίθετο? dexter Spoiler Αυτός ο αστυνομικός που κυνηγάει την Hannah λέτε να βρεθεί στο τραπέζι του Dexter ή δηλητηριασμένος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:45 Η Georgia394: #2.588 11-09-13 14:45 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Λιγο ακυρος εγω αλλα αντε να αρχισει ο 9οσ απο το Supernatural....!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιι!!! Αντε, γιατι αυτο το φιναλε σκεφτομουν ολο το καλοκαιρι!!! P.S. Spoiler Ο Cas ανθρωπος!! (ακομα δεν ξερω αν θα γελαω ή θα κλαιω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:21 Η Gate4 έγραψε: #2.589 11-09-13 16:21 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α ναι είναι κ αυτό! εγώ πιο πολύ για το originals ανυπομονώ αλλά και το tvd θα το βλέπω το γκρεισ το χω δει ο ντεξτερ και το σουιτσ τελειώνουν σύντομα και μετά θα μείνω με 2 επεισόδια τη βδομάδα Click για ανάπτυξη... To originals θα το δω και εγώ ελπίζω να αξίζει! Για το tvd δεν το συζητάμε.. DAMON! To Grey's Anatomy το χω δει λίγο από όλους του κύκλους όχι έτσι με τη σειρά άρα όπως καταλαβαίνεις θα χω να βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:34 Ο Johnnaousa: #2.590 11-09-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: breaking bad Spoiler Τι λέτε φοβάται περισσότερο ο Walt? Την αποτυχία ή το να χάσει τα λεφτά του? Δλδ θα προτιμούσε να κρατήσει τα λεφτά αλλά να μην τον υπολογιζει κανείς ή το αντίθετο? dexter Spoiler Αυτός ο αστυνομικός που κυνηγάει την Hannah λέτε να βρεθεί στο τραπέζι του Dexter ή δηλητηριασμένος? Click για ανάπτυξη... Spoiler θεωρητικά να χάσει τα λεφτά του αν και νομίζω πλέον βλέπει τα πράγματα και εντελώς εγωιστικά..ναι έχει γίνει ένας στυγνός εγκληματίας και δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτο Spoiler θα προτιμούσα να βρεθεί στο τραπέζι, οπότε να κλείσει η σειρά με άλλον έναν φόνο..κάτι που δεν είδαμε στην τελευταία σεζόν. Βέβαια αν θέλουν να το κάνουν ανατρεπτικό κ.λ.π δεν θα με χάλαγε να δούμε και το ''τέλος του Ντέξτερ''...πίσω από τα σίδερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:55 Ο Xaris SSSS: #2.591 11-09-13 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler θεωρητικά να χάσει τα λεφτά του αν και νομίζω πλέον βλέπει τα πράγματα και εντελώς εγωιστικά..ναι έχει γίνει ένας στυγνός εγκληματίας και δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτο Spoiler θα προτιμούσα να βρεθεί στο τραπέζι, οπότε να κλείσει η σειρά με άλλον έναν φόνο..κάτι που δεν είδαμε στην τελευταία σεζόν. Βέβαια αν θέλουν να το κάνουν ανατρεπτικό κ.λ.π δεν θα με χάλαγε να δούμε και το ''τέλος του Ντέξτερ''...πίσω από τα σίδερα Click για ανάπτυξη... Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Spoiler μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:03 Ο Johnnaousa: #2.592 11-09-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος Click για ανάπτυξη... Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:03 Ο JKaradakov: #2.593 11-09-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:35 Ο Xaris SSSS: #2.594 11-09-13 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Click για ανάπτυξη... ακριβώς! Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:38 Ο JKaradakov: #2.595 11-09-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Click για ανάπτυξη... Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:35 Ο Xaris SSSS: #2.596 11-09-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Click για ανάπτυξη... χμ ίσως btw, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1173755_713801468634651_3233289_n.jpg 132,1 KB · Εμφανίσεις: 150 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:44 Ο Johnnaousa: #2.597 11-09-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... και όπως τόσα βραβεία φέτος, θα πάει και αυτό στο Homeland! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο youhou έγραψε: #2.598 11-09-13 21:44 Breaking Bad Spoiler Λετε να τον σκοτωσουν τελικα τον γουολτ?Εγω βλεπω θανατο του τζεσι, ισως χανκ αλλα και καποιου ''άμαχου'' και τελικα ο χαιζενμπεργκ να πεθανει απο τον καρκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:56 Η Georgia394: #2.599 11-09-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... Αν και λατρευω τις περισσοτερες υποψηφιες, νομιζω (προσωπικη αποψη, παντα) οτι η Maggie Smith εχει αλλη ποιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:20 Ο dark_passenger: #2.600 11-09-13 23:20 Breaking bad Spoiler Προβλέπω θάνατο Walt πριν τον καρκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν ξέρω θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει Ε μα! Και με τη σπάει που όλο νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Ρε άι σιχτίρ -.- Click για ανάπτυξη... Πόσο μακριά φαίνεται... Και δεν έχω και πολλά να βλέπω το χειμώνα... που όλοι σκίζονται να την προστατέψουν/βοηθήσουν και αυτή κοιτάει την πάρτη της μόνο και που η ηθοποιός παίζει απαίσια δεν στη σπάει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:26 Η Gate4 έγραψε: #2.585 11-09-13 14:26 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Πόσο μακριά φαίνεται... Και δεν έχω και πολλά να βλέπω το χειμώνα... που όλοι σκίζονται να την προστατέψουν/βοηθήσουν και αυτή κοιτάει την πάρτη της μόνο και που η ηθοποιός παίζει απαίσια δεν στη σπάει? Click για ανάπτυξη... Τον Οκτώβριο θα βγει ο 5ος κύκλος του tvd κάτι θα έχουμε να δούμε Εγώ έχω αρχίσει και το Grey's Anatomy Όλα με την σπάνε στη σούκι Δεν έχω συγκεκριμένη παρατήρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Η *Serena* έγραψε: #2.586 11-09-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τον Οκτώβριο θα βγει ο 5ος κύκλος του tvd κάτι θα έχουμε να δούμε Εγώ έχω αρχίσει και το Grey's Anatomy Όλα με την σπάνε στη σούκι Δεν έχω συγκεκριμένη παρατήρηση Click για ανάπτυξη... Α ναι είναι κ αυτό! εγώ πιο πολύ για το originals ανυπομονώ αλλά και το tvd θα το βλέπω το γκρεισ το χω δει ο ντεξτερ και το σουιτσ τελειώνουν σύντομα και μετά θα μείνω με 2 επεισόδια τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Ο Xaris SSSS: #2.587 11-09-13 14:38 breaking bad Spoiler Τι λέτε φοβάται περισσότερο ο Walt? Την αποτυχία ή το να χάσει τα λεφτά του? Δλδ θα προτιμούσε να κρατήσει τα λεφτά αλλά να μην τον υπολογιζει κανείς ή το αντίθετο? dexter Spoiler Αυτός ο αστυνομικός που κυνηγάει την Hannah λέτε να βρεθεί στο τραπέζι του Dexter ή δηλητηριασμένος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:45 Η Georgia394: #2.588 11-09-13 14:45 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Λιγο ακυρος εγω αλλα αντε να αρχισει ο 9οσ απο το Supernatural....!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιι!!! Αντε, γιατι αυτο το φιναλε σκεφτομουν ολο το καλοκαιρι!!! P.S. Spoiler Ο Cas ανθρωπος!! (ακομα δεν ξερω αν θα γελαω ή θα κλαιω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:21 Η Gate4 έγραψε: #2.589 11-09-13 16:21 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α ναι είναι κ αυτό! εγώ πιο πολύ για το originals ανυπομονώ αλλά και το tvd θα το βλέπω το γκρεισ το χω δει ο ντεξτερ και το σουιτσ τελειώνουν σύντομα και μετά θα μείνω με 2 επεισόδια τη βδομάδα Click για ανάπτυξη... To originals θα το δω και εγώ ελπίζω να αξίζει! Για το tvd δεν το συζητάμε.. DAMON! To Grey's Anatomy το χω δει λίγο από όλους του κύκλους όχι έτσι με τη σειρά άρα όπως καταλαβαίνεις θα χω να βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:34 Ο Johnnaousa: #2.590 11-09-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: breaking bad Spoiler Τι λέτε φοβάται περισσότερο ο Walt? Την αποτυχία ή το να χάσει τα λεφτά του? Δλδ θα προτιμούσε να κρατήσει τα λεφτά αλλά να μην τον υπολογιζει κανείς ή το αντίθετο? dexter Spoiler Αυτός ο αστυνομικός που κυνηγάει την Hannah λέτε να βρεθεί στο τραπέζι του Dexter ή δηλητηριασμένος? Click για ανάπτυξη... Spoiler θεωρητικά να χάσει τα λεφτά του αν και νομίζω πλέον βλέπει τα πράγματα και εντελώς εγωιστικά..ναι έχει γίνει ένας στυγνός εγκληματίας και δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτο Spoiler θα προτιμούσα να βρεθεί στο τραπέζι, οπότε να κλείσει η σειρά με άλλον έναν φόνο..κάτι που δεν είδαμε στην τελευταία σεζόν. Βέβαια αν θέλουν να το κάνουν ανατρεπτικό κ.λ.π δεν θα με χάλαγε να δούμε και το ''τέλος του Ντέξτερ''...πίσω από τα σίδερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:55 Ο Xaris SSSS: #2.591 11-09-13 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler θεωρητικά να χάσει τα λεφτά του αν και νομίζω πλέον βλέπει τα πράγματα και εντελώς εγωιστικά..ναι έχει γίνει ένας στυγνός εγκληματίας και δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτο Spoiler θα προτιμούσα να βρεθεί στο τραπέζι, οπότε να κλείσει η σειρά με άλλον έναν φόνο..κάτι που δεν είδαμε στην τελευταία σεζόν. Βέβαια αν θέλουν να το κάνουν ανατρεπτικό κ.λ.π δεν θα με χάλαγε να δούμε και το ''τέλος του Ντέξτερ''...πίσω από τα σίδερα Click για ανάπτυξη... Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Spoiler μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:03 Ο Johnnaousa: #2.592 11-09-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος Click για ανάπτυξη... Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:03 Ο JKaradakov: #2.593 11-09-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:35 Ο Xaris SSSS: #2.594 11-09-13 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Click για ανάπτυξη... ακριβώς! Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:38 Ο JKaradakov: #2.595 11-09-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Click για ανάπτυξη... Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:35 Ο Xaris SSSS: #2.596 11-09-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Click για ανάπτυξη... χμ ίσως btw, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1173755_713801468634651_3233289_n.jpg 132,1 KB · Εμφανίσεις: 150 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:44 Ο Johnnaousa: #2.597 11-09-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... και όπως τόσα βραβεία φέτος, θα πάει και αυτό στο Homeland! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο youhou έγραψε: #2.598 11-09-13 21:44 Breaking Bad Spoiler Λετε να τον σκοτωσουν τελικα τον γουολτ?Εγω βλεπω θανατο του τζεσι, ισως χανκ αλλα και καποιου ''άμαχου'' και τελικα ο χαιζενμπεργκ να πεθανει απο τον καρκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:56 Η Georgia394: #2.599 11-09-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... Αν και λατρευω τις περισσοτερες υποψηφιες, νομιζω (προσωπικη αποψη, παντα) οτι η Maggie Smith εχει αλλη ποιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:20 Ο dark_passenger: #2.600 11-09-13 23:20 Breaking bad Spoiler Προβλέπω θάνατο Walt πριν τον καρκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Πόσο μακριά φαίνεται... Και δεν έχω και πολλά να βλέπω το χειμώνα... που όλοι σκίζονται να την προστατέψουν/βοηθήσουν και αυτή κοιτάει την πάρτη της μόνο και που η ηθοποιός παίζει απαίσια δεν στη σπάει? Click για ανάπτυξη... Τον Οκτώβριο θα βγει ο 5ος κύκλος του tvd κάτι θα έχουμε να δούμε Εγώ έχω αρχίσει και το Grey's Anatomy Όλα με την σπάνε στη σούκι Δεν έχω συγκεκριμένη παρατήρηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Η *Serena* έγραψε: #2.586 11-09-13 14:38 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τον Οκτώβριο θα βγει ο 5ος κύκλος του tvd κάτι θα έχουμε να δούμε Εγώ έχω αρχίσει και το Grey's Anatomy Όλα με την σπάνε στη σούκι Δεν έχω συγκεκριμένη παρατήρηση Click για ανάπτυξη... Α ναι είναι κ αυτό! εγώ πιο πολύ για το originals ανυπομονώ αλλά και το tvd θα το βλέπω το γκρεισ το χω δει ο ντεξτερ και το σουιτσ τελειώνουν σύντομα και μετά θα μείνω με 2 επεισόδια τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Ο Xaris SSSS: #2.587 11-09-13 14:38 breaking bad Spoiler Τι λέτε φοβάται περισσότερο ο Walt? Την αποτυχία ή το να χάσει τα λεφτά του? Δλδ θα προτιμούσε να κρατήσει τα λεφτά αλλά να μην τον υπολογιζει κανείς ή το αντίθετο? dexter Spoiler Αυτός ο αστυνομικός που κυνηγάει την Hannah λέτε να βρεθεί στο τραπέζι του Dexter ή δηλητηριασμένος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:45 Η Georgia394: #2.588 11-09-13 14:45 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Λιγο ακυρος εγω αλλα αντε να αρχισει ο 9οσ απο το Supernatural....!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιι!!! Αντε, γιατι αυτο το φιναλε σκεφτομουν ολο το καλοκαιρι!!! P.S. Spoiler Ο Cas ανθρωπος!! (ακομα δεν ξερω αν θα γελαω ή θα κλαιω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:21 Η Gate4 έγραψε: #2.589 11-09-13 16:21 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α ναι είναι κ αυτό! εγώ πιο πολύ για το originals ανυπομονώ αλλά και το tvd θα το βλέπω το γκρεισ το χω δει ο ντεξτερ και το σουιτσ τελειώνουν σύντομα και μετά θα μείνω με 2 επεισόδια τη βδομάδα Click για ανάπτυξη... To originals θα το δω και εγώ ελπίζω να αξίζει! Για το tvd δεν το συζητάμε.. DAMON! To Grey's Anatomy το χω δει λίγο από όλους του κύκλους όχι έτσι με τη σειρά άρα όπως καταλαβαίνεις θα χω να βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:34 Ο Johnnaousa: #2.590 11-09-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: breaking bad Spoiler Τι λέτε φοβάται περισσότερο ο Walt? Την αποτυχία ή το να χάσει τα λεφτά του? Δλδ θα προτιμούσε να κρατήσει τα λεφτά αλλά να μην τον υπολογιζει κανείς ή το αντίθετο? dexter Spoiler Αυτός ο αστυνομικός που κυνηγάει την Hannah λέτε να βρεθεί στο τραπέζι του Dexter ή δηλητηριασμένος? Click για ανάπτυξη... Spoiler θεωρητικά να χάσει τα λεφτά του αν και νομίζω πλέον βλέπει τα πράγματα και εντελώς εγωιστικά..ναι έχει γίνει ένας στυγνός εγκληματίας και δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτο Spoiler θα προτιμούσα να βρεθεί στο τραπέζι, οπότε να κλείσει η σειρά με άλλον έναν φόνο..κάτι που δεν είδαμε στην τελευταία σεζόν. Βέβαια αν θέλουν να το κάνουν ανατρεπτικό κ.λ.π δεν θα με χάλαγε να δούμε και το ''τέλος του Ντέξτερ''...πίσω από τα σίδερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:55 Ο Xaris SSSS: #2.591 11-09-13 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler θεωρητικά να χάσει τα λεφτά του αν και νομίζω πλέον βλέπει τα πράγματα και εντελώς εγωιστικά..ναι έχει γίνει ένας στυγνός εγκληματίας και δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτο Spoiler θα προτιμούσα να βρεθεί στο τραπέζι, οπότε να κλείσει η σειρά με άλλον έναν φόνο..κάτι που δεν είδαμε στην τελευταία σεζόν. Βέβαια αν θέλουν να το κάνουν ανατρεπτικό κ.λ.π δεν θα με χάλαγε να δούμε και το ''τέλος του Ντέξτερ''...πίσω από τα σίδερα Click για ανάπτυξη... Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Spoiler μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:03 Ο Johnnaousa: #2.592 11-09-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος Click για ανάπτυξη... Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:03 Ο JKaradakov: #2.593 11-09-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:35 Ο Xaris SSSS: #2.594 11-09-13 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Click για ανάπτυξη... ακριβώς! Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:38 Ο JKaradakov: #2.595 11-09-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Click για ανάπτυξη... Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:35 Ο Xaris SSSS: #2.596 11-09-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Click για ανάπτυξη... χμ ίσως btw, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1173755_713801468634651_3233289_n.jpg 132,1 KB · Εμφανίσεις: 150 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:44 Ο Johnnaousa: #2.597 11-09-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... και όπως τόσα βραβεία φέτος, θα πάει και αυτό στο Homeland! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο youhou έγραψε: #2.598 11-09-13 21:44 Breaking Bad Spoiler Λετε να τον σκοτωσουν τελικα τον γουολτ?Εγω βλεπω θανατο του τζεσι, ισως χανκ αλλα και καποιου ''άμαχου'' και τελικα ο χαιζενμπεργκ να πεθανει απο τον καρκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:56 Η Georgia394: #2.599 11-09-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... Αν και λατρευω τις περισσοτερες υποψηφιες, νομιζω (προσωπικη αποψη, παντα) οτι η Maggie Smith εχει αλλη ποιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:20 Ο dark_passenger: #2.600 11-09-13 23:20 Breaking bad Spoiler Προβλέπω θάνατο Walt πριν τον καρκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τον Οκτώβριο θα βγει ο 5ος κύκλος του tvd κάτι θα έχουμε να δούμε Εγώ έχω αρχίσει και το Grey's Anatomy Όλα με την σπάνε στη σούκι Δεν έχω συγκεκριμένη παρατήρηση Click για ανάπτυξη... Α ναι είναι κ αυτό! εγώ πιο πολύ για το originals ανυπομονώ αλλά και το tvd θα το βλέπω το γκρεισ το χω δει ο ντεξτερ και το σουιτσ τελειώνουν σύντομα και μετά θα μείνω με 2 επεισόδια τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:38 Ο Xaris SSSS: #2.587 11-09-13 14:38 breaking bad Spoiler Τι λέτε φοβάται περισσότερο ο Walt? Την αποτυχία ή το να χάσει τα λεφτά του? Δλδ θα προτιμούσε να κρατήσει τα λεφτά αλλά να μην τον υπολογιζει κανείς ή το αντίθετο? dexter Spoiler Αυτός ο αστυνομικός που κυνηγάει την Hannah λέτε να βρεθεί στο τραπέζι του Dexter ή δηλητηριασμένος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:45 Η Georgia394: #2.588 11-09-13 14:45 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Λιγο ακυρος εγω αλλα αντε να αρχισει ο 9οσ απο το Supernatural....!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιι!!! Αντε, γιατι αυτο το φιναλε σκεφτομουν ολο το καλοκαιρι!!! P.S. Spoiler Ο Cas ανθρωπος!! (ακομα δεν ξερω αν θα γελαω ή θα κλαιω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:21 Η Gate4 έγραψε: #2.589 11-09-13 16:21 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α ναι είναι κ αυτό! εγώ πιο πολύ για το originals ανυπομονώ αλλά και το tvd θα το βλέπω το γκρεισ το χω δει ο ντεξτερ και το σουιτσ τελειώνουν σύντομα και μετά θα μείνω με 2 επεισόδια τη βδομάδα Click για ανάπτυξη... To originals θα το δω και εγώ ελπίζω να αξίζει! Για το tvd δεν το συζητάμε.. DAMON! To Grey's Anatomy το χω δει λίγο από όλους του κύκλους όχι έτσι με τη σειρά άρα όπως καταλαβαίνεις θα χω να βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:34 Ο Johnnaousa: #2.590 11-09-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: breaking bad Spoiler Τι λέτε φοβάται περισσότερο ο Walt? Την αποτυχία ή το να χάσει τα λεφτά του? Δλδ θα προτιμούσε να κρατήσει τα λεφτά αλλά να μην τον υπολογιζει κανείς ή το αντίθετο? dexter Spoiler Αυτός ο αστυνομικός που κυνηγάει την Hannah λέτε να βρεθεί στο τραπέζι του Dexter ή δηλητηριασμένος? Click για ανάπτυξη... Spoiler θεωρητικά να χάσει τα λεφτά του αν και νομίζω πλέον βλέπει τα πράγματα και εντελώς εγωιστικά..ναι έχει γίνει ένας στυγνός εγκληματίας και δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτο Spoiler θα προτιμούσα να βρεθεί στο τραπέζι, οπότε να κλείσει η σειρά με άλλον έναν φόνο..κάτι που δεν είδαμε στην τελευταία σεζόν. Βέβαια αν θέλουν να το κάνουν ανατρεπτικό κ.λ.π δεν θα με χάλαγε να δούμε και το ''τέλος του Ντέξτερ''...πίσω από τα σίδερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:55 Ο Xaris SSSS: #2.591 11-09-13 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler θεωρητικά να χάσει τα λεφτά του αν και νομίζω πλέον βλέπει τα πράγματα και εντελώς εγωιστικά..ναι έχει γίνει ένας στυγνός εγκληματίας και δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτο Spoiler θα προτιμούσα να βρεθεί στο τραπέζι, οπότε να κλείσει η σειρά με άλλον έναν φόνο..κάτι που δεν είδαμε στην τελευταία σεζόν. Βέβαια αν θέλουν να το κάνουν ανατρεπτικό κ.λ.π δεν θα με χάλαγε να δούμε και το ''τέλος του Ντέξτερ''...πίσω από τα σίδερα Click για ανάπτυξη... Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Spoiler μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:03 Ο Johnnaousa: #2.592 11-09-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος Click για ανάπτυξη... Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:03 Ο JKaradakov: #2.593 11-09-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:35 Ο Xaris SSSS: #2.594 11-09-13 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Click για ανάπτυξη... ακριβώς! Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:38 Ο JKaradakov: #2.595 11-09-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Click για ανάπτυξη... Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:35 Ο Xaris SSSS: #2.596 11-09-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Click για ανάπτυξη... χμ ίσως btw, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1173755_713801468634651_3233289_n.jpg 132,1 KB · Εμφανίσεις: 150 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:44 Ο Johnnaousa: #2.597 11-09-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... και όπως τόσα βραβεία φέτος, θα πάει και αυτό στο Homeland! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο youhou έγραψε: #2.598 11-09-13 21:44 Breaking Bad Spoiler Λετε να τον σκοτωσουν τελικα τον γουολτ?Εγω βλεπω θανατο του τζεσι, ισως χανκ αλλα και καποιου ''άμαχου'' και τελικα ο χαιζενμπεργκ να πεθανει απο τον καρκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:56 Η Georgia394: #2.599 11-09-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... Αν και λατρευω τις περισσοτερες υποψηφιες, νομιζω (προσωπικη αποψη, παντα) οτι η Maggie Smith εχει αλλη ποιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:20 Ο dark_passenger: #2.600 11-09-13 23:20 Breaking bad Spoiler Προβλέπω θάνατο Walt πριν τον καρκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
breaking bad Spoiler Τι λέτε φοβάται περισσότερο ο Walt? Την αποτυχία ή το να χάσει τα λεφτά του? Δλδ θα προτιμούσε να κρατήσει τα λεφτά αλλά να μην τον υπολογιζει κανείς ή το αντίθετο? dexter Spoiler Αυτός ο αστυνομικός που κυνηγάει την Hannah λέτε να βρεθεί στο τραπέζι του Dexter ή δηλητηριασμένος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:45 Η Georgia394: #2.588 11-09-13 14:45 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Λιγο ακυρος εγω αλλα αντε να αρχισει ο 9οσ απο το Supernatural....!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιι!!! Αντε, γιατι αυτο το φιναλε σκεφτομουν ολο το καλοκαιρι!!! P.S. Spoiler Ο Cas ανθρωπος!! (ακομα δεν ξερω αν θα γελαω ή θα κλαιω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:21 Η Gate4 έγραψε: #2.589 11-09-13 16:21 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α ναι είναι κ αυτό! εγώ πιο πολύ για το originals ανυπομονώ αλλά και το tvd θα το βλέπω το γκρεισ το χω δει ο ντεξτερ και το σουιτσ τελειώνουν σύντομα και μετά θα μείνω με 2 επεισόδια τη βδομάδα Click για ανάπτυξη... To originals θα το δω και εγώ ελπίζω να αξίζει! Για το tvd δεν το συζητάμε.. DAMON! To Grey's Anatomy το χω δει λίγο από όλους του κύκλους όχι έτσι με τη σειρά άρα όπως καταλαβαίνεις θα χω να βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:34 Ο Johnnaousa: #2.590 11-09-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: breaking bad Spoiler Τι λέτε φοβάται περισσότερο ο Walt? Την αποτυχία ή το να χάσει τα λεφτά του? Δλδ θα προτιμούσε να κρατήσει τα λεφτά αλλά να μην τον υπολογιζει κανείς ή το αντίθετο? dexter Spoiler Αυτός ο αστυνομικός που κυνηγάει την Hannah λέτε να βρεθεί στο τραπέζι του Dexter ή δηλητηριασμένος? Click για ανάπτυξη... Spoiler θεωρητικά να χάσει τα λεφτά του αν και νομίζω πλέον βλέπει τα πράγματα και εντελώς εγωιστικά..ναι έχει γίνει ένας στυγνός εγκληματίας και δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτο Spoiler θα προτιμούσα να βρεθεί στο τραπέζι, οπότε να κλείσει η σειρά με άλλον έναν φόνο..κάτι που δεν είδαμε στην τελευταία σεζόν. Βέβαια αν θέλουν να το κάνουν ανατρεπτικό κ.λ.π δεν θα με χάλαγε να δούμε και το ''τέλος του Ντέξτερ''...πίσω από τα σίδερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:55 Ο Xaris SSSS: #2.591 11-09-13 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler θεωρητικά να χάσει τα λεφτά του αν και νομίζω πλέον βλέπει τα πράγματα και εντελώς εγωιστικά..ναι έχει γίνει ένας στυγνός εγκληματίας και δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτο Spoiler θα προτιμούσα να βρεθεί στο τραπέζι, οπότε να κλείσει η σειρά με άλλον έναν φόνο..κάτι που δεν είδαμε στην τελευταία σεζόν. Βέβαια αν θέλουν να το κάνουν ανατρεπτικό κ.λ.π δεν θα με χάλαγε να δούμε και το ''τέλος του Ντέξτερ''...πίσω από τα σίδερα Click για ανάπτυξη... Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Spoiler μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:03 Ο Johnnaousa: #2.592 11-09-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος Click για ανάπτυξη... Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:03 Ο JKaradakov: #2.593 11-09-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:35 Ο Xaris SSSS: #2.594 11-09-13 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Click για ανάπτυξη... ακριβώς! Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:38 Ο JKaradakov: #2.595 11-09-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Click για ανάπτυξη... Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:35 Ο Xaris SSSS: #2.596 11-09-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Click για ανάπτυξη... χμ ίσως btw, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1173755_713801468634651_3233289_n.jpg 132,1 KB · Εμφανίσεις: 150 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:44 Ο Johnnaousa: #2.597 11-09-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... και όπως τόσα βραβεία φέτος, θα πάει και αυτό στο Homeland! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο youhou έγραψε: #2.598 11-09-13 21:44 Breaking Bad Spoiler Λετε να τον σκοτωσουν τελικα τον γουολτ?Εγω βλεπω θανατο του τζεσι, ισως χανκ αλλα και καποιου ''άμαχου'' και τελικα ο χαιζενμπεργκ να πεθανει απο τον καρκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:56 Η Georgia394: #2.599 11-09-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... Αν και λατρευω τις περισσοτερες υποψηφιες, νομιζω (προσωπικη αποψη, παντα) οτι η Maggie Smith εχει αλλη ποιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:20 Ο dark_passenger: #2.600 11-09-13 23:20 Breaking bad Spoiler Προβλέπω θάνατο Walt πριν τον καρκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Λιγο ακυρος εγω αλλα αντε να αρχισει ο 9οσ απο το Supernatural....!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιι!!! Αντε, γιατι αυτο το φιναλε σκεφτομουν ολο το καλοκαιρι!!! P.S. Spoiler Ο Cas ανθρωπος!! (ακομα δεν ξερω αν θα γελαω ή θα κλαιω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:21 Η Gate4 έγραψε: #2.589 11-09-13 16:21 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α ναι είναι κ αυτό! εγώ πιο πολύ για το originals ανυπομονώ αλλά και το tvd θα το βλέπω το γκρεισ το χω δει ο ντεξτερ και το σουιτσ τελειώνουν σύντομα και μετά θα μείνω με 2 επεισόδια τη βδομάδα Click για ανάπτυξη... To originals θα το δω και εγώ ελπίζω να αξίζει! Για το tvd δεν το συζητάμε.. DAMON! To Grey's Anatomy το χω δει λίγο από όλους του κύκλους όχι έτσι με τη σειρά άρα όπως καταλαβαίνεις θα χω να βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:34 Ο Johnnaousa: #2.590 11-09-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: breaking bad Spoiler Τι λέτε φοβάται περισσότερο ο Walt? Την αποτυχία ή το να χάσει τα λεφτά του? Δλδ θα προτιμούσε να κρατήσει τα λεφτά αλλά να μην τον υπολογιζει κανείς ή το αντίθετο? dexter Spoiler Αυτός ο αστυνομικός που κυνηγάει την Hannah λέτε να βρεθεί στο τραπέζι του Dexter ή δηλητηριασμένος? Click για ανάπτυξη... Spoiler θεωρητικά να χάσει τα λεφτά του αν και νομίζω πλέον βλέπει τα πράγματα και εντελώς εγωιστικά..ναι έχει γίνει ένας στυγνός εγκληματίας και δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτο Spoiler θα προτιμούσα να βρεθεί στο τραπέζι, οπότε να κλείσει η σειρά με άλλον έναν φόνο..κάτι που δεν είδαμε στην τελευταία σεζόν. Βέβαια αν θέλουν να το κάνουν ανατρεπτικό κ.λ.π δεν θα με χάλαγε να δούμε και το ''τέλος του Ντέξτερ''...πίσω από τα σίδερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:55 Ο Xaris SSSS: #2.591 11-09-13 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler θεωρητικά να χάσει τα λεφτά του αν και νομίζω πλέον βλέπει τα πράγματα και εντελώς εγωιστικά..ναι έχει γίνει ένας στυγνός εγκληματίας και δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτο Spoiler θα προτιμούσα να βρεθεί στο τραπέζι, οπότε να κλείσει η σειρά με άλλον έναν φόνο..κάτι που δεν είδαμε στην τελευταία σεζόν. Βέβαια αν θέλουν να το κάνουν ανατρεπτικό κ.λ.π δεν θα με χάλαγε να δούμε και το ''τέλος του Ντέξτερ''...πίσω από τα σίδερα Click για ανάπτυξη... Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Spoiler μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:03 Ο Johnnaousa: #2.592 11-09-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος Click για ανάπτυξη... Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:03 Ο JKaradakov: #2.593 11-09-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:35 Ο Xaris SSSS: #2.594 11-09-13 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Click για ανάπτυξη... ακριβώς! Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:38 Ο JKaradakov: #2.595 11-09-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Click για ανάπτυξη... Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:35 Ο Xaris SSSS: #2.596 11-09-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Click για ανάπτυξη... χμ ίσως btw, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1173755_713801468634651_3233289_n.jpg 132,1 KB · Εμφανίσεις: 150 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:44 Ο Johnnaousa: #2.597 11-09-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... και όπως τόσα βραβεία φέτος, θα πάει και αυτό στο Homeland! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο youhou έγραψε: #2.598 11-09-13 21:44 Breaking Bad Spoiler Λετε να τον σκοτωσουν τελικα τον γουολτ?Εγω βλεπω θανατο του τζεσι, ισως χανκ αλλα και καποιου ''άμαχου'' και τελικα ο χαιζενμπεργκ να πεθανει απο τον καρκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:56 Η Georgia394: #2.599 11-09-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... Αν και λατρευω τις περισσοτερες υποψηφιες, νομιζω (προσωπικη αποψη, παντα) οτι η Maggie Smith εχει αλλη ποιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:20 Ο dark_passenger: #2.600 11-09-13 23:20 Breaking bad Spoiler Προβλέπω θάνατο Walt πριν τον καρκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Α ναι είναι κ αυτό! εγώ πιο πολύ για το originals ανυπομονώ αλλά και το tvd θα το βλέπω το γκρεισ το χω δει ο ντεξτερ και το σουιτσ τελειώνουν σύντομα και μετά θα μείνω με 2 επεισόδια τη βδομάδα Click για ανάπτυξη... To originals θα το δω και εγώ ελπίζω να αξίζει! Για το tvd δεν το συζητάμε.. DAMON! To Grey's Anatomy το χω δει λίγο από όλους του κύκλους όχι έτσι με τη σειρά άρα όπως καταλαβαίνεις θα χω να βλέπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:34 Ο Johnnaousa: #2.590 11-09-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: breaking bad Spoiler Τι λέτε φοβάται περισσότερο ο Walt? Την αποτυχία ή το να χάσει τα λεφτά του? Δλδ θα προτιμούσε να κρατήσει τα λεφτά αλλά να μην τον υπολογιζει κανείς ή το αντίθετο? dexter Spoiler Αυτός ο αστυνομικός που κυνηγάει την Hannah λέτε να βρεθεί στο τραπέζι του Dexter ή δηλητηριασμένος? Click για ανάπτυξη... Spoiler θεωρητικά να χάσει τα λεφτά του αν και νομίζω πλέον βλέπει τα πράγματα και εντελώς εγωιστικά..ναι έχει γίνει ένας στυγνός εγκληματίας και δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτο Spoiler θα προτιμούσα να βρεθεί στο τραπέζι, οπότε να κλείσει η σειρά με άλλον έναν φόνο..κάτι που δεν είδαμε στην τελευταία σεζόν. Βέβαια αν θέλουν να το κάνουν ανατρεπτικό κ.λ.π δεν θα με χάλαγε να δούμε και το ''τέλος του Ντέξτερ''...πίσω από τα σίδερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:55 Ο Xaris SSSS: #2.591 11-09-13 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler θεωρητικά να χάσει τα λεφτά του αν και νομίζω πλέον βλέπει τα πράγματα και εντελώς εγωιστικά..ναι έχει γίνει ένας στυγνός εγκληματίας και δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτο Spoiler θα προτιμούσα να βρεθεί στο τραπέζι, οπότε να κλείσει η σειρά με άλλον έναν φόνο..κάτι που δεν είδαμε στην τελευταία σεζόν. Βέβαια αν θέλουν να το κάνουν ανατρεπτικό κ.λ.π δεν θα με χάλαγε να δούμε και το ''τέλος του Ντέξτερ''...πίσω από τα σίδερα Click για ανάπτυξη... Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Spoiler μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:03 Ο Johnnaousa: #2.592 11-09-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος Click για ανάπτυξη... Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:03 Ο JKaradakov: #2.593 11-09-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:35 Ο Xaris SSSS: #2.594 11-09-13 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Click για ανάπτυξη... ακριβώς! Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:38 Ο JKaradakov: #2.595 11-09-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Click για ανάπτυξη... Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:35 Ο Xaris SSSS: #2.596 11-09-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Click για ανάπτυξη... χμ ίσως btw, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1173755_713801468634651_3233289_n.jpg 132,1 KB · Εμφανίσεις: 150 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:44 Ο Johnnaousa: #2.597 11-09-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... και όπως τόσα βραβεία φέτος, θα πάει και αυτό στο Homeland! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο youhou έγραψε: #2.598 11-09-13 21:44 Breaking Bad Spoiler Λετε να τον σκοτωσουν τελικα τον γουολτ?Εγω βλεπω θανατο του τζεσι, ισως χανκ αλλα και καποιου ''άμαχου'' και τελικα ο χαιζενμπεργκ να πεθανει απο τον καρκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:56 Η Georgia394: #2.599 11-09-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... Αν και λατρευω τις περισσοτερες υποψηφιες, νομιζω (προσωπικη αποψη, παντα) οτι η Maggie Smith εχει αλλη ποιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:20 Ο dark_passenger: #2.600 11-09-13 23:20 Breaking bad Spoiler Προβλέπω θάνατο Walt πριν τον καρκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: breaking bad Spoiler Τι λέτε φοβάται περισσότερο ο Walt? Την αποτυχία ή το να χάσει τα λεφτά του? Δλδ θα προτιμούσε να κρατήσει τα λεφτά αλλά να μην τον υπολογιζει κανείς ή το αντίθετο? dexter Spoiler Αυτός ο αστυνομικός που κυνηγάει την Hannah λέτε να βρεθεί στο τραπέζι του Dexter ή δηλητηριασμένος? Click για ανάπτυξη... Spoiler θεωρητικά να χάσει τα λεφτά του αν και νομίζω πλέον βλέπει τα πράγματα και εντελώς εγωιστικά..ναι έχει γίνει ένας στυγνός εγκληματίας και δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτο Spoiler θα προτιμούσα να βρεθεί στο τραπέζι, οπότε να κλείσει η σειρά με άλλον έναν φόνο..κάτι που δεν είδαμε στην τελευταία σεζόν. Βέβαια αν θέλουν να το κάνουν ανατρεπτικό κ.λ.π δεν θα με χάλαγε να δούμε και το ''τέλος του Ντέξτερ''...πίσω από τα σίδερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:55 Ο Xaris SSSS: #2.591 11-09-13 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler θεωρητικά να χάσει τα λεφτά του αν και νομίζω πλέον βλέπει τα πράγματα και εντελώς εγωιστικά..ναι έχει γίνει ένας στυγνός εγκληματίας και δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτο Spoiler θα προτιμούσα να βρεθεί στο τραπέζι, οπότε να κλείσει η σειρά με άλλον έναν φόνο..κάτι που δεν είδαμε στην τελευταία σεζόν. Βέβαια αν θέλουν να το κάνουν ανατρεπτικό κ.λ.π δεν θα με χάλαγε να δούμε και το ''τέλος του Ντέξτερ''...πίσω από τα σίδερα Click για ανάπτυξη... Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Spoiler μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:03 Ο Johnnaousa: #2.592 11-09-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος Click για ανάπτυξη... Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:03 Ο JKaradakov: #2.593 11-09-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:35 Ο Xaris SSSS: #2.594 11-09-13 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Click για ανάπτυξη... ακριβώς! Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:38 Ο JKaradakov: #2.595 11-09-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Click για ανάπτυξη... Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:35 Ο Xaris SSSS: #2.596 11-09-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Click για ανάπτυξη... χμ ίσως btw, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1173755_713801468634651_3233289_n.jpg 132,1 KB · Εμφανίσεις: 150 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:44 Ο Johnnaousa: #2.597 11-09-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... και όπως τόσα βραβεία φέτος, θα πάει και αυτό στο Homeland! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο youhou έγραψε: #2.598 11-09-13 21:44 Breaking Bad Spoiler Λετε να τον σκοτωσουν τελικα τον γουολτ?Εγω βλεπω θανατο του τζεσι, ισως χανκ αλλα και καποιου ''άμαχου'' και τελικα ο χαιζενμπεργκ να πεθανει απο τον καρκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:56 Η Georgia394: #2.599 11-09-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... Αν και λατρευω τις περισσοτερες υποψηφιες, νομιζω (προσωπικη αποψη, παντα) οτι η Maggie Smith εχει αλλη ποιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:20 Ο dark_passenger: #2.600 11-09-13 23:20 Breaking bad Spoiler Προβλέπω θάνατο Walt πριν τον καρκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler θεωρητικά να χάσει τα λεφτά του αν και νομίζω πλέον βλέπει τα πράγματα και εντελώς εγωιστικά..ναι έχει γίνει ένας στυγνός εγκληματίας και δεν μπορεί να κρυφτεί από αυτο Spoiler θα προτιμούσα να βρεθεί στο τραπέζι, οπότε να κλείσει η σειρά με άλλον έναν φόνο..κάτι που δεν είδαμε στην τελευταία σεζόν. Βέβαια αν θέλουν να το κάνουν ανατρεπτικό κ.λ.π δεν θα με χάλαγε να δούμε και το ''τέλος του Ντέξτερ''...πίσω από τα σίδερα Click για ανάπτυξη... Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Spoiler μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:03 Ο Johnnaousa: #2.592 11-09-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος Click για ανάπτυξη... Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:03 Ο JKaradakov: #2.593 11-09-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:35 Ο Xaris SSSS: #2.594 11-09-13 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Click για ανάπτυξη... ακριβώς! Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:38 Ο JKaradakov: #2.595 11-09-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Click για ανάπτυξη... Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:35 Ο Xaris SSSS: #2.596 11-09-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Click για ανάπτυξη... χμ ίσως btw, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1173755_713801468634651_3233289_n.jpg 132,1 KB · Εμφανίσεις: 150 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:44 Ο Johnnaousa: #2.597 11-09-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... και όπως τόσα βραβεία φέτος, θα πάει και αυτό στο Homeland! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο youhou έγραψε: #2.598 11-09-13 21:44 Breaking Bad Spoiler Λετε να τον σκοτωσουν τελικα τον γουολτ?Εγω βλεπω θανατο του τζεσι, ισως χανκ αλλα και καποιου ''άμαχου'' και τελικα ο χαιζενμπεργκ να πεθανει απο τον καρκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:56 Η Georgia394: #2.599 11-09-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... Αν και λατρευω τις περισσοτερες υποψηφιες, νομιζω (προσωπικη αποψη, παντα) οτι η Maggie Smith εχει αλλη ποιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:20 Ο dark_passenger: #2.600 11-09-13 23:20 Breaking bad Spoiler Προβλέπω θάνατο Walt πριν τον καρκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler μπα, θα με χαλούσε να έβλεπα να τον dexter στην φυλακή σαν έναν απλό εγκληματία, δεν του αξίζει κάτι τέτοιο, πρέπει να έχει επικό τέλος Click για ανάπτυξη... Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:03 Ο JKaradakov: #2.593 11-09-13 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:35 Ο Xaris SSSS: #2.594 11-09-13 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Click για ανάπτυξη... ακριβώς! Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:38 Ο JKaradakov: #2.595 11-09-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Click για ανάπτυξη... Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:35 Ο Xaris SSSS: #2.596 11-09-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Click για ανάπτυξη... χμ ίσως btw, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1173755_713801468634651_3233289_n.jpg 132,1 KB · Εμφανίσεις: 150 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:44 Ο Johnnaousa: #2.597 11-09-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... και όπως τόσα βραβεία φέτος, θα πάει και αυτό στο Homeland! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο youhou έγραψε: #2.598 11-09-13 21:44 Breaking Bad Spoiler Λετε να τον σκοτωσουν τελικα τον γουολτ?Εγω βλεπω θανατο του τζεσι, ισως χανκ αλλα και καποιου ''άμαχου'' και τελικα ο χαιζενμπεργκ να πεθανει απο τον καρκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:56 Η Georgia394: #2.599 11-09-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... Αν και λατρευω τις περισσοτερες υποψηφιες, νομιζω (προσωπικη αποψη, παντα) οτι η Maggie Smith εχει αλλη ποιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:20 Ο dark_passenger: #2.600 11-09-13 23:20 Breaking bad Spoiler Προβλέπω θάνατο Walt πριν τον καρκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler όντως, ίσως τελικά πάντα ο Walt να ήταν ο villain της σειράς Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:35 Ο Xaris SSSS: #2.594 11-09-13 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Click για ανάπτυξη... ακριβώς! Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:38 Ο JKaradakov: #2.595 11-09-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Click για ανάπτυξη... Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:35 Ο Xaris SSSS: #2.596 11-09-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Click για ανάπτυξη... χμ ίσως btw, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1173755_713801468634651_3233289_n.jpg 132,1 KB · Εμφανίσεις: 150 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:44 Ο Johnnaousa: #2.597 11-09-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... και όπως τόσα βραβεία φέτος, θα πάει και αυτό στο Homeland! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο youhou έγραψε: #2.598 11-09-13 21:44 Breaking Bad Spoiler Λετε να τον σκοτωσουν τελικα τον γουολτ?Εγω βλεπω θανατο του τζεσι, ισως χανκ αλλα και καποιου ''άμαχου'' και τελικα ο χαιζενμπεργκ να πεθανει απο τον καρκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:56 Η Georgia394: #2.599 11-09-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... Αν και λατρευω τις περισσοτερες υποψηφιες, νομιζω (προσωπικη αποψη, παντα) οτι η Maggie Smith εχει αλλη ποιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:20 Ο dark_passenger: #2.600 11-09-13 23:20 Breaking bad Spoiler Προβλέπω θάνατο Walt πριν τον καρκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler όντως, ελπίζω το τέλος του να είναι επικό και όπως αξίζει σε αυτήν την σειρά. Σίγουρα περμένω να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό όπως έκανε και το τέλος της 4ης σεζόν! Click για ανάπτυξη... ακριβώς! Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Μα ποιος άλλος; Μέσα απο την σειρά αυτό είδαμε. Την μετατροπή του. Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:38 Ο JKaradakov: #2.595 11-09-13 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Click για ανάπτυξη... Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:35 Ο Xaris SSSS: #2.596 11-09-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Click για ανάπτυξη... χμ ίσως btw, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1173755_713801468634651_3233289_n.jpg 132,1 KB · Εμφανίσεις: 150 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:44 Ο Johnnaousa: #2.597 11-09-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... και όπως τόσα βραβεία φέτος, θα πάει και αυτό στο Homeland! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο youhou έγραψε: #2.598 11-09-13 21:44 Breaking Bad Spoiler Λετε να τον σκοτωσουν τελικα τον γουολτ?Εγω βλεπω θανατο του τζεσι, ισως χανκ αλλα και καποιου ''άμαχου'' και τελικα ο χαιζενμπεργκ να πεθανει απο τον καρκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:56 Η Georgia394: #2.599 11-09-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... Αν και λατρευω τις περισσοτερες υποψηφιες, νομιζω (προσωπικη αποψη, παντα) οτι η Maggie Smith εχει αλλη ποιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:20 Ο dark_passenger: #2.600 11-09-13 23:20 Breaking bad Spoiler Προβλέπω θάνατο Walt πριν τον καρκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Spoiler Εγώ άρχισα να το συνειδητοποιώ από τότε που οργάνωσε τις δολοφονίες στις φυλακές, λίγο αργά δλδ Click για ανάπτυξη... Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:35 Ο Xaris SSSS: #2.596 11-09-13 20:35 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Click για ανάπτυξη... χμ ίσως btw, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1173755_713801468634651_3233289_n.jpg 132,1 KB · Εμφανίσεις: 150 Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:44 Ο Johnnaousa: #2.597 11-09-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... και όπως τόσα βραβεία φέτος, θα πάει και αυτό στο Homeland! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο youhou έγραψε: #2.598 11-09-13 21:44 Breaking Bad Spoiler Λετε να τον σκοτωσουν τελικα τον γουολτ?Εγω βλεπω θανατο του τζεσι, ισως χανκ αλλα και καποιου ''άμαχου'' και τελικα ο χαιζενμπεργκ να πεθανει απο τον καρκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:56 Η Georgia394: #2.599 11-09-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... Αν και λατρευω τις περισσοτερες υποψηφιες, νομιζω (προσωπικη αποψη, παντα) οτι η Maggie Smith εχει αλλη ποιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:20 Ο dark_passenger: #2.600 11-09-13 23:20 Breaking bad Spoiler Προβλέπω θάνατο Walt πριν τον καρκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Έλα ρε Gale, Brock και αυτόν τον Les Pollios, δεν θυμάμαι το όνομά του, τι ήταν. Είναι απο καιρό περισσότερο Heisenberg απο Walter. Click για ανάπτυξη... χμ ίσως btw, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:44 Ο Johnnaousa: #2.597 11-09-13 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... και όπως τόσα βραβεία φέτος, θα πάει και αυτό στο Homeland! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο youhou έγραψε: #2.598 11-09-13 21:44 Breaking Bad Spoiler Λετε να τον σκοτωσουν τελικα τον γουολτ?Εγω βλεπω θανατο του τζεσι, ισως χανκ αλλα και καποιου ''άμαχου'' και τελικα ο χαιζενμπεργκ να πεθανει απο τον καρκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:56 Η Georgia394: #2.599 11-09-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... Αν και λατρευω τις περισσοτερες υποψηφιες, νομιζω (προσωπικη αποψη, παντα) οτι η Maggie Smith εχει αλλη ποιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:20 Ο dark_passenger: #2.600 11-09-13 23:20 Breaking bad Spoiler Προβλέπω θάνατο Walt πριν τον καρκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... και όπως τόσα βραβεία φέτος, θα πάει και αυτό στο Homeland! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youhou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο takis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 352 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:44 Ο youhou έγραψε: #2.598 11-09-13 21:44 Breaking Bad Spoiler Λετε να τον σκοτωσουν τελικα τον γουολτ?Εγω βλεπω θανατο του τζεσι, ισως χανκ αλλα και καποιου ''άμαχου'' και τελικα ο χαιζενμπεργκ να πεθανει απο τον καρκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:56 Η Georgia394: #2.599 11-09-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... Αν και λατρευω τις περισσοτερες υποψηφιες, νομιζω (προσωπικη αποψη, παντα) οτι η Maggie Smith εχει αλλη ποιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:20 Ο dark_passenger: #2.600 11-09-13 23:20 Breaking bad Spoiler Προβλέπω θάνατο Walt πριν τον καρκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Breaking Bad Spoiler Λετε να τον σκοτωσουν τελικα τον γουολτ?Εγω βλεπω θανατο του τζεσι, ισως χανκ αλλα και καποιου ''άμαχου'' και τελικα ο χαιζενμπεργκ να πεθανει απο τον καρκινο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:56 Η Georgia394: #2.599 11-09-13 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... Αν και λατρευω τις περισσοτερες υποψηφιες, νομιζω (προσωπικη αποψη, παντα) οτι η Maggie Smith εχει αλλη ποιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:20 Ο dark_passenger: #2.600 11-09-13 23:20 Breaking bad Spoiler Προβλέπω θάνατο Walt πριν τον καρκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: χμ ίσως btw, Click για ανάπτυξη... Αν και λατρευω τις περισσοτερες υποψηφιες, νομιζω (προσωπικη αποψη, παντα) οτι η Maggie Smith εχει αλλη ποιοτητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:20 Ο dark_passenger: #2.600 11-09-13 23:20 Breaking bad Spoiler Προβλέπω θάνατο Walt πριν τον καρκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Breaking bad Spoiler Προβλέπω θάνατο Walt πριν τον καρκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.