Πότε περίπου θα είναι η τελευταία μέρα του φετινού σχολικού έτους;

Guest 595011

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Έχω μπερδευτεί λιγάκι. Η σχολική χρονιά κανονικά τελειώνει μέσα ΜαΪου, μετά ακολουθούν κάποιες εβδομάδες που καθόμαστε σπίτια μας και αρχές ιουνίου πάμε να δώσουμε εξετάσεις. Φέτος όμως, η σχολική χρονιά πολύ πιθανόν να πάρει παράταση δύο εβδομάδων και εξίσου πιθανόν οι προαγωγικές εξετάσεις να μην πραγματοποιηθούν, παρόλα αυτά η Νίκη μας λέει πως οι πανελλαδικές θα γίνουν κανονικά, δηλαδή μέσα ιουνίου. Η Νίκη μας πάλι λέει πως η σχολική χρονιά τελειώνει τέλη Ιουνίου. Αυτό σημαίνει πως η τελευταία μέρα της σχολικής χρονιάς θα είναι τέλη Ιουνίου; Πως θα γίνει αυτό όταν οι πανελλαδικές θα γίνουν νωρίτερα; Άρα η παράταση είναι τελικά 1,5 μήνα; Διότι κανονικά τελειώνουμε μέσα ΜαΪου και τώρα θα τελειώσουμε τέλη Ιουνίου. Τι συμβαίνει; Μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

asdfqwerty

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1,347 μηνύματα.
1617884621296.png
 

Poirot

Διάσημο μέλος

Ο τ. Aspiring Lawyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 2,555 μηνύματα.
Η υπομονή είναι μέγιστη αρετή, ειδικά όταν μιλάμε για το Υπουργείο Παιδείας.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top