Πότε περίπου θα είναι η τελευταία μέρα του φετινού σχολικού έτους;

Aigokerws

Νεοφερμένος

Ο Aigokerws αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών . Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Έχω μπερδευτεί λιγάκι. Η σχολική χρονιά κανονικά τελειώνει μέσα ΜαΪου, μετά ακολουθούν κάποιες εβδομάδες που καθόμαστε σπίτια μας και αρχές ιουνίου πάμε να δώσουμε εξετάσεις. Φέτος όμως, η σχολική χρονιά πολύ πιθανόν να πάρει παράταση δύο εβδομάδων και εξίσου πιθανόν οι προαγωγικές εξετάσεις να μην πραγματοποιηθούν, παρόλα αυτά η Νίκη μας λέει πως οι πανελλαδικές θα γίνουν κανονικά, δηλαδή μέσα ιουνίου. Η Νίκη μας πάλι λέει πως η σχολική χρονιά τελειώνει τέλη Ιουνίου. Αυτό σημαίνει πως η τελευταία μέρα της σχολικής χρονιάς θα είναι τέλη Ιουνίου; Πως θα γίνει αυτό όταν οι πανελλαδικές θα γίνουν νωρίτερα; Άρα η παράταση είναι τελικά 1,5 μήνα; Διότι κανονικά τελειώνουμε μέσα ΜαΪου και τώρα θα τελειώσουμε τέλη Ιουνίου. Τι συμβαίνει; Μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

asdfqwerty

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ (Αθήνα) . Έχει γράψει 368 μηνύματα.
1617884621296.png
 

Aspiring Lawyer

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Aspiring Lawyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου . Έχει γράψει 344 μηνύματα.
Η υπομονή είναι μέγιστη αρετή, ειδικά όταν μιλάμε για το Υπουργείο Παιδείας.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top