filipaster Νεοφερμένο μέλος Ο filipaster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:05 Ο filipaster: #1 09-08-09 16:05 ειμαι αποφοιτος λυκειου και λεω να ξαναδωσω γιατι δεν περασα εκει που ηθελα(στρατιωτικες).....ποτε θα ηταν το καλυτερο για να ξαναρχισω φροντ??σεμπτεμβριο η απο οκτωμβριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:07 Ο blacksheep: #2 09-08-09 16:07 αναλογα με το επιπεδο που ειχες περυσι σα μαθητης. αν κρινεις οτι εχασες τις στρατιωτικες σχολες απο χαζομαρα,αρχισε οκτωβριο αν παλι θες να γινει τελεια δουλεια,ξεκινα σεπτεμβριο *ο οκτωβριος δε θελει μ* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 12:06 Η nefi έγραψε: #3 11-08-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από filipaster: ειμαι αποφοιτος λυκειου και λεω να ξαναδωσω γιατι δεν περασα εκει που ηθελα(στρατιωτικες).....ποτε θα ηταν το καλυτερο για να ξαναρχισω φροντ??σεμπτεμβριο η απο οκτωμβριο; Click για ανάπτυξη... αρχες Οκτωβρη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: οκτωβριος οχι οκτωμβριος δεν απορω που δεν περασες Click για ανάπτυξη... ελεοοος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouko Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ευρωπός (Κιλκίς). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 11:02 Η evouko έγραψε: #4 12-08-09 11:02 κι εγω περασα αλλα θα ξαναδωσω και οι καθηγητες μου μου ειπαν να ξεκινησουμε Οκτωβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η aLe3ouLa έγραψε: #5 12-08-09 14:19 Φέτος που ξανάδωσα, το τμήμα μου (είμασταν όλοι απόφοιτοι) άρχισε τέλος Σεπτέμβρη. Να έχεις υπόψην σου όμως πως αν πάς πιο μετά απ'ότι θα έχουν ξεκινήσει οι υπόλοιποι θα έχουν προχωρήσει στην ύλη. Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: οκτωβριος οχι οκτωμβριος δεν απορω που δεν περασες Click για ανάπτυξη... Κακία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelin19 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evelin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Η evelin19 έγραψε: #6 17-08-09 18:25 κ εγω παιδια 2 φορα εδωσα φετος και αρχισα οκτωμβρη μαθηματα καλη επιτιχια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειμαι αποφοιτος λυκειου και λεω να ξαναδωσω γιατι δεν περασα εκει που ηθελα(στρατιωτικες).....ποτε θα ηταν το καλυτερο για να ξαναρχισω φροντ??σεμπτεμβριο η απο οκτωμβριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΓιαννηςΤουφεξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.436 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2009 στις 16:07 Ο blacksheep: #2 09-08-09 16:07 αναλογα με το επιπεδο που ειχες περυσι σα μαθητης. αν κρινεις οτι εχασες τις στρατιωτικες σχολες απο χαζομαρα,αρχισε οκτωβριο αν παλι θες να γινει τελεια δουλεια,ξεκινα σεπτεμβριο *ο οκτωβριος δε θελει μ* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 12:06 Η nefi έγραψε: #3 11-08-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από filipaster: ειμαι αποφοιτος λυκειου και λεω να ξαναδωσω γιατι δεν περασα εκει που ηθελα(στρατιωτικες).....ποτε θα ηταν το καλυτερο για να ξαναρχισω φροντ??σεμπτεμβριο η απο οκτωμβριο; Click για ανάπτυξη... αρχες Οκτωβρη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: οκτωβριος οχι οκτωμβριος δεν απορω που δεν περασες Click για ανάπτυξη... ελεοοος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouko Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ευρωπός (Κιλκίς). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 11:02 Η evouko έγραψε: #4 12-08-09 11:02 κι εγω περασα αλλα θα ξαναδωσω και οι καθηγητες μου μου ειπαν να ξεκινησουμε Οκτωβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η aLe3ouLa έγραψε: #5 12-08-09 14:19 Φέτος που ξανάδωσα, το τμήμα μου (είμασταν όλοι απόφοιτοι) άρχισε τέλος Σεπτέμβρη. Να έχεις υπόψην σου όμως πως αν πάς πιο μετά απ'ότι θα έχουν ξεκινήσει οι υπόλοιποι θα έχουν προχωρήσει στην ύλη. Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: οκτωβριος οχι οκτωμβριος δεν απορω που δεν περασες Click για ανάπτυξη... Κακία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelin19 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evelin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Η evelin19 έγραψε: #6 17-08-09 18:25 κ εγω παιδια 2 φορα εδωσα φετος και αρχισα οκτωμβρη μαθηματα καλη επιτιχια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αναλογα με το επιπεδο που ειχες περυσι σα μαθητης. αν κρινεις οτι εχασες τις στρατιωτικες σχολες απο χαζομαρα,αρχισε οκτωβριο αν παλι θες να γινει τελεια δουλεια,ξεκινα σεπτεμβριο *ο οκτωβριος δε θελει μ* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2009 στις 12:06 Η nefi έγραψε: #3 11-08-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από filipaster: ειμαι αποφοιτος λυκειου και λεω να ξαναδωσω γιατι δεν περασα εκει που ηθελα(στρατιωτικες).....ποτε θα ηταν το καλυτερο για να ξαναρχισω φροντ??σεμπτεμβριο η απο οκτωμβριο; Click για ανάπτυξη... αρχες Οκτωβρη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: οκτωβριος οχι οκτωμβριος δεν απορω που δεν περασες Click για ανάπτυξη... ελεοοος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouko Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ευρωπός (Κιλκίς). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 11:02 Η evouko έγραψε: #4 12-08-09 11:02 κι εγω περασα αλλα θα ξαναδωσω και οι καθηγητες μου μου ειπαν να ξεκινησουμε Οκτωβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η aLe3ouLa έγραψε: #5 12-08-09 14:19 Φέτος που ξανάδωσα, το τμήμα μου (είμασταν όλοι απόφοιτοι) άρχισε τέλος Σεπτέμβρη. Να έχεις υπόψην σου όμως πως αν πάς πιο μετά απ'ότι θα έχουν ξεκινήσει οι υπόλοιποι θα έχουν προχωρήσει στην ύλη. Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: οκτωβριος οχι οκτωμβριος δεν απορω που δεν περασες Click για ανάπτυξη... Κακία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelin19 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evelin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Η evelin19 έγραψε: #6 17-08-09 18:25 κ εγω παιδια 2 φορα εδωσα φετος και αρχισα οκτωμβρη μαθηματα καλη επιτιχια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από filipaster: ειμαι αποφοιτος λυκειου και λεω να ξαναδωσω γιατι δεν περασα εκει που ηθελα(στρατιωτικες).....ποτε θα ηταν το καλυτερο για να ξαναρχισω φροντ??σεμπτεμβριο η απο οκτωμβριο; Click για ανάπτυξη... αρχες Οκτωβρη... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: οκτωβριος οχι οκτωμβριος δεν απορω που δεν περασες Click για ανάπτυξη... ελεοοος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouko Νεοφερμένο μέλος Η Εύη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ευρωπός (Κιλκίς). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 11:02 Η evouko έγραψε: #4 12-08-09 11:02 κι εγω περασα αλλα θα ξαναδωσω και οι καθηγητες μου μου ειπαν να ξεκινησουμε Οκτωβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η aLe3ouLa έγραψε: #5 12-08-09 14:19 Φέτος που ξανάδωσα, το τμήμα μου (είμασταν όλοι απόφοιτοι) άρχισε τέλος Σεπτέμβρη. Να έχεις υπόψην σου όμως πως αν πάς πιο μετά απ'ότι θα έχουν ξεκινήσει οι υπόλοιποι θα έχουν προχωρήσει στην ύλη. Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: οκτωβριος οχι οκτωμβριος δεν απορω που δεν περασες Click για ανάπτυξη... Κακία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelin19 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evelin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Η evelin19 έγραψε: #6 17-08-09 18:25 κ εγω παιδια 2 φορα εδωσα φετος και αρχισα οκτωμβρη μαθηματα καλη επιτιχια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κι εγω περασα αλλα θα ξαναδωσω και οι καθηγητες μου μου ειπαν να ξεκινησουμε Οκτωβρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aLe3ouLa Πολύ δραστήριο μέλος Η Αλεξάνδρα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.427 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2009 στις 14:19 Η aLe3ouLa έγραψε: #5 12-08-09 14:19 Φέτος που ξανάδωσα, το τμήμα μου (είμασταν όλοι απόφοιτοι) άρχισε τέλος Σεπτέμβρη. Να έχεις υπόψην σου όμως πως αν πάς πιο μετά απ'ότι θα έχουν ξεκινήσει οι υπόλοιποι θα έχουν προχωρήσει στην ύλη. Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: οκτωβριος οχι οκτωμβριος δεν απορω που δεν περασες Click για ανάπτυξη... Κακία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelin19 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evelin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Η evelin19 έγραψε: #6 17-08-09 18:25 κ εγω παιδια 2 φορα εδωσα φετος και αρχισα οκτωμβρη μαθηματα καλη επιτιχια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Φέτος που ξανάδωσα, το τμήμα μου (είμασταν όλοι απόφοιτοι) άρχισε τέλος Σεπτέμβρη. Να έχεις υπόψην σου όμως πως αν πάς πιο μετά απ'ότι θα έχουν ξεκινήσει οι υπόλοιποι θα έχουν προχωρήσει στην ύλη. Αρχική Δημοσίευση από panos123>>>>>: οκτωβριος οχι οκτωμβριος δεν απορω που δεν περασες Click για ανάπτυξη... Κακία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelin19 Εκκολαπτόμενο μέλος Η evelin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 170 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Η evelin19 έγραψε: #6 17-08-09 18:25 κ εγω παιδια 2 φορα εδωσα φετος και αρχισα οκτωμβρη μαθηματα καλη επιτιχια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κ εγω παιδια 2 φορα εδωσα φετος και αρχισα οκτωμβρη μαθηματα καλη επιτιχια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.