BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Από αρχές Ιουνίου και τώρα τους έτυχαν τα προβλήματα…
Αν ισχύει αυτό που έγραψε το εντου, τότε δυστυχώς, τα σενάρια που έγραψα παραπάνω είναι εν μέρη αληθή.. εκτός αν προσπαθούν να χώσουν όσους μπορούν από τους 1168.. Αλλά σε περίπτωση που τα νούμερα βγουν λάθος στο τέλος.. Σίγουρα και σε αυτή την περίπτωση θα αμφισβητηθούν τα αποτελέσματα και θα πέσουν πολλές μηνύσεις - παρέμβαση εισαγγελέα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pizza1993
Δραστήριο μέλος

Το ότι άλλαξαν 10 φορές ημερομηνίες, μας πέταξαν το θέμα ότι έχουν πρόβλημα με 1168 άτομα που έμειναν εκτός και σήμερα τίθεται θέμα ανακοίνωσης ακόμη και μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, δεν νομίζω ότι είναι σοβαρά πράγματα αυτά.. άρα αυτό που έγραψα παραπάνω, χαρακτήρισε το ως alternative endings στην σαπουνόπερα του υπουργείου.
Από αρχές Ιουνίου και τώρα τους έτυχαν τα προβλήματα…
Kαθε χρονο τα ιδια γινονται...+ οτι φετος υπηρχαν κατι κολοζωα που δεν τα οριστικοποιησαν!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FFPAULPAO
Νεοφερμένο μέλος

P.S.:Αν είναι κλειστά τα πανεπιστήμια οι εγγραφές θα γίνουν ηλεκτρονικά.
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Kαθε χρονο τα ιδια γινονται...+ οτι φετος υπηρχαν κατι κολοζωα που δεν τα οριστικοποιησαν!
αυτοί είναι εκτός, τα είπαμε.. Εάν 1ας αριθμός είναι παραπάνω από όσα είχαν ανακοινωθεί.. θα γίνει παρέμβαση εισαγγελέα για αμφισβήτηση αποτελεσμάτων..
Ο λόγος που είναι εκτός είναι ότι το μηχανογραφικό τους πρέπει να το φτιάξουν επί της αρχής.. Αυτό απαγορεύεται.. Αν και 50-60 άτομα δια μαγείας βρεθήκαν επιπλέον μέσα στους υποψηφίους για την αστυνομία.. Και αυτό θα έπρεπε να εξεταστεί.. Αν γίνει κουτσουκέλα όπως έγινε στα νούμερα υποψήφιων για αστυνομία και στρατιωτικές σχολές, τότε και τα 2 θέματα θα παραπεμφθούν σε εισαγγελέα υποχρεωτικά.
Guest 292010
Επισκέπτης

2 η ώρα έφαγα όλα τα σκατολοίδια.Πάλι με βαρύ στομάχι θα κοιμηθώ.
starry_eyed
Δραστήριο μέλος

τι ειναι τα λοιδια? (2 η ώρα έφαγα όλα τα σκατολοίδια.Πάλι με βαρύ στομάχι θα κοιμηθώ.

οn topic> ΄΄ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΣΕΙΣ. Καλή Επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους΄΄
πηγη:https://www.paideia-ergasia.gr/
τουλάχιστον αυριο θα ξερουμε σιγουρα (θελω να πιστευω τουλαχιστον...)
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

Σκατολοίδια= ανθυγιεινά πράγματα που δεν κάνει να τρως τοσο αργα
moxa15
Διάσημο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Εγώ νομίζω ότι δεν θα πει τίποτα για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και θα αρχίσουν όλοι τα βρισίδια.
Πράγμα που φυσικά μας συμφέρει. 118.

starry_eyed
Δραστήριο μέλος

ναι, τρομαρα μας(τους)..." ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ "![]()
yummy! θελω να φαω γλυκο.
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

Δεν γίνεται να μην πει τίποτα ρε παιδιά. Αν είναι δυνατόν. Και να προσπαθήσει να την κάνει με ελαφρά θα βρεθεί κάποιος δημοσιογράφος να ρωτήσει για τις βάσεις.
στα λογια-σκεψεις και ελπιδες μου ερχεσαι....

Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος

στα λογια-σκεψεις και ελπιδες μου ερχεσαι....![]()

moxa15
Διάσημο μέλος

Αύριο φίλε Άλεξ καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξέρουμε την ακριβή ημερομηνία. Show's over.
![]()
μακαρι ελεος δεν αντεχω αλλο θελω να δω οτι περναω Ξανθη,να παω να βρω σπιτι και να κατσω χωρις να εχω να κανω
ΑΠΟΛΥΤΩΣ τπτ

Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος

μακαρι ελεος δεν αντεχω αλλο θελω να δω οτι περναω Ξανθη,να παω να βρω σπιτι και να κατσω χωρις να εχω να κανω
ΑΠΟΛΥΤΩΣ τπτ![]()
Τhe dream

Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν γίνεται να μην πει τίποτα ρε παιδιά. Αν είναι δυνατόν. Και να προσπαθήσει να την κάνει με ελαφρά θα βρεθεί κάποιος δημοσιογράφος να ρωτήσει για τις βάσεις.
Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις;
Όπως πάντα στο 3ο δεκαήμερο του Αυγούστου
Ακριβή ημερομηνία ξέρουμε;
ΓΥΡΩ στις 25.
Εκεί είναι που έχεις την αγελαδίτσα μαζί και κάνεις χάλια την τηλεόραση.

Έχω ένα προαίσθημα ότι δε θα ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία αύριο. Μάλλον έχω πάψει να τους εμπιστεύομαι
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.