Johnnaousa
Επιφανές μέλος

πιο εγκυρη και να διαφνει η υφυπουργος με την υπουργο λιγο δυσκολοΌσο να ναι θεωρείται η ΠΙΟ έγκυρη πηγή που έχουμε αυτή τη στιγμή. Μην περιμένετε ότι είναι έγκυροι οι δήθεν εκτιμητές ή οι δημοσιογράφοι ή ακόμα και η ίδια η υπουργός, αν δε βγει ανακοίνωση "Οι βάσεις βγαίνουν ΤΟΤΕ"
Τι να κάνουμε σε ένα κράτος που τίποτα δε λειτουργεί τιποτα, τι περιμένεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thetikos
Δραστήριο μέλος

Όσο να ναι θεωρείται η ΠΙΟ έγκυρη πηγή που έχουμε αυτή τη στιγμή. Μην περιμένετε ότι είναι έγκυροι οι δήθεν εκτιμητές ή οι δημοσιογράφοι ή ακόμα και η ίδια η υπουργός, αν δε βγει ανακοίνωση "Οι βάσεις βγαίνουν ΤΟΤΕ"
Τι να κάνουμε σε ένα κράτος που τίποτα δε λειτουργεί τιποτα, τι περιμένεις;
Εγώ προσωπικά τίποτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Narcissa
Νεοφερμένο μέλος

Thetikos
Δραστήριο μέλος

με την ημερομηνια δεν θα βγαλουμε ακρη..ειμαι σιγουρη οτι μια ωραια πρωϊα,εκει που θα αραζουμε στο εξοχικο,θα βγαλει η τηλεοραση εκτακτο δελτιο οτι "βγηκαν οι βασεις" ,στα καλα του καθουμενου....!!
Ίσως κάπως έτσι να γίνει...
Απλά να μην μας πρήζουν φάσκοντας και αντιφάσκοντας οι κύριοι του Υπουργείου...

danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

Μηπως τελικα θαταν καλυτερα ετσι?με την ημερομηνια δεν θα βγαλουμε ακρη..ειμαι σιγουρη οτι μια ωραια πρωϊα,εκει που θα αραζουμε στο εξοχικο,θα βγαλει η τηλεοραση εκτακτο δελτιο οτι "βγηκαν οι βασεις" ,στα καλα του καθουμενου....!!
Thetikos
Δραστήριο μέλος

Μηπως τελικα θαταν καλυτερα ετσι?
Εγώ το μόνο που θέλω είναι να ανακοινωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται...
fockos
Επιφανές μέλος

danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατι 20 κ οχι 17 ? ή 19?20 Αυγούστου
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Oχι .... έγκυρη........ εγκυροτάτη!!!!!!!Καλά οκ κι εγώ λέω ότι θα βγουν στις 7 Σεπτεμβρίου στις 4 το πρωί.
Καμιά σίγουρη πηγή να το εξακριβώνει έχουμε; Αλλιώς αφήστε το.![]()
23 Αυγούστου ....14.00'
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Ας σκεφτουνε οτι εν μεσω οικονομικης κρισης θα ειναι πολυ χρησιμο να εχουνε οι οικογενειες χρονο να φτιαξουνε ενα σχεδιο (σκεφτειτε μονο τα ταξιδια στην πολη που περναμε) και οχι να μας πουνε οτι βγαινουν οι βασεις στις 25 αυγουστου και μεσα σεπτεμβριου ελατε για εγγραφη, πατε μετα βρειτε σπιτι και ολα αυτα σε χρονο dt, στον οποιο πρεπει να βρειτε και τα λεφτα.
Ευελπιστω να ειναι κοντα η ανακοινωση των βασεων, το καλο που τους θελω! Μπορω ανετα να μαζεψω 100.000 εξοργισμενους φετινους υποψηφιους και να παμε να τους κανουμε ενα ντου.

fockos
Επιφανές μέλος

Με τυπική από κλιση 2 μερες πάνω 2 μέρες κάτω 20 ΑυγούστουΓιατι 20 κ οχι 17 ? ή 19?
16 δε βγαίνουν γιατί ειναι μετά τον δεκαπεντάυγουστο. Πιο μετά από 22 δε νομίζω. 20 Δύσκολο να βγούνε επειδή ειναι Σαββατο οποτε θα βγούνε ή 19 ή 22. Διαλέξτε
moxa15
Διάσημο μέλος

Oχι .... έγκυρη........ εγκυροτάτη!!!!!!!
23 Αυγούστου ....14.00'
δώσε πηγή να σε πιστέψουμε και εμείς....

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

δεν πιστευεις τον αξιοπιστο?ντροπη ρε αλεξδώσε πηγή να σε πιστέψουμε και εμείς....![]()
Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος

σοβαρά; και για πες... ποιες είναι αυτές οι πιθανές ημερομηνίες;Παιδια, εγω μολις επικοινωνησα με γνωστο μου στο υπουργειο και μου ειπε δυο πιθανες ημερομηνιες. Μαλιστα, ειπε, ειναι σιγουρος για αυτες. Μακαρι να επαληθευτει...
Theseus
Νεοφερμένο μέλος

Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος

σοβαρά; και για πες... ποιες είναι αυτές οι πιθανές ημερομηνίες;
Εγω να πω, αλλα φοβαμαι οτι καποιοι θα με βριζουν και θα λενε οτι λεω λαμακιες...
Οι βασεις θα βγουν αυτην την Κυριακη 5:30 η ωρα το πρωι!!!!
Θεος!!

danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

Λαθος στις 5.45 ακριβωςΟι βασεις θα βγουν αυτην την Κυριακη 5:30 η ωρα το πρωι!!!!

έλα πες! σιγά...Εγω να πω, αλλα φοβαμαι οτι καποιοι θα με βριζουν και θα λενε οτι λεω λαμακιες...
Θεος!!![]()

Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε θα σε βρίσουμε! Πες!Εγω να πω, αλλα φοβαμαι οτι καποιοι θα με βριζουν και θα λενε οτι λεω λαμακιες...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.