Chris1993
Περιβόητο μέλος
αυυήν την ώρα η (μέχρι στιγμής) υπουργός παρα-παιδείας συναντάται με τον Γιωργάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο ΓΑΠ ζήτησε να δει πρώτα αυτός τα αποτελέσματα των πανελληνίων πριπ βγουν στη δημοσιότητα
χαχαχαχα....
Χαχαχα....θέλει να δει τα χάλια μας??(που αυτοί μας τα προκάλεσαν?)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρια43
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Αν πω αύριο θα πάρω +10, αν πω τη Δευτέρα -15, ενώ αν πω από Τρίτη και μετά θα πάρω -∞ .δια πιστευεις αυριο η δευτερα?
Dalian
Περιβόητο μέλος
Δεν πάμε καλάααααααα...
Μαρια43
Εκκολαπτόμενο μέλος
ge0
Νεοφερμένος
Ελπίζω να βγεί αληθινός γιατί με έχει φάει το αγχος...Καλά μας αποτελέσματα
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Τιποτα νεωτερο, ολα τα ιδια κ τα ιδια μαλλον τη Δευτερακατι νεοτερο στις ειδησεις ή οπουδηποτε αλλου ακουσατε?
Μαρια43
Εκκολαπτόμενο μέλος
bolidas
Νεοφερμένος
ποιος ο λογος να αγχωνεσαι?????? χαλαρωσε βγες το βραδυ για ενα ποτακι και ολα θα ερθουν με την σειρα τους...!!!!!!!!παιδια ελεος αλλοι λενε κατα 99% αυριο αλλοι λενε τη Δευτερα..εχουν σπασει τα νευρα μας...στο υπουργειο εβγαλαν κατι νεοτερο??
Μαρια43
Εκκολαπτόμενο μέλος
_Morticia_
Επιφανές μέλος
το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να χαλαρωσω οταν ακουω ολα αυτα που γινονται.. ολοι ειναι ανοργανωτοι και ο καθενας λεει οτι θελει χωρις να ειναι σιγουρο...
Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω αυτό λέγεται προετοιμασία για το μέλλον...
tzenaki93
Νεοφερμένος
Έχω τόσα προβλήματα και με απασχολεί τόσο πολύ αυτή η σκατοβαθμολογία που όλο λένε και ξελένεΒΑΡΕΘΗΚΑ!
Τελικά το καλύτερο είναι αυτό:
Παιδιά,απλά ας προετοιμαστούμε ψυχολογικά και ας θεωρήσουμε ως δεδομένο οτι θα βγουν την Δευτέρα!
Και αν βγουν αύριο , έχει καλώς!
Η υπομονή όλων μας έχει εξαντληθεί (το ξέρω....και εγώ άυπνος έμεινα...και έχω αφάνταστα νεύρα!) !
Itach1
Διάσημο μέλος
dr.melina
Νεοφερμένος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Όντως, ας προετοιμαστούμε ψυχολογικά για Δευτέρα, και αν βγουν αύριο έχει καλώς, αλλά χλωμό το βλέπω αν δεν έχουμε μέχρι το βράδυ κάποιο νεότερο.
Απλά, παίζουν με τα νεύρα μας καθώς κάνουν μισές δουλειές. Αλλά φυσικά, όποιος βιάζεται (να τελειώσουν όλα πριν τον Ιούλιο) σκοντάφτει.
Dalian
Περιβόητο μέλος
alexandros451991
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά ο καθένας ό,τι θέλει λέει :/
Όντως, ας προετοιμαστούμε ψυχολογικά για Δευτέρα, και αν βγουν αύριο έχει καλώς, αλλά χλωμό το βλέπω αν δεν έχουμε μέχρι το βράδυ κάποιο νεότερο.
Απλά, παίζουν με τα νεύρα μας καθώς κάνουν μισές δουλειές. Αλλά φυσικά, όποιος βιάζεται (να τελειώσουν όλα πριν τον Ιούλιο) σκοντάφτει.
Μα το τραγικοτερο ξερετε ποιο είναι??? Οτι εγω οταν εδωσα το 2009, τελειωσανε οι πανελλήνιες πιο αργα απο φέτος, και σαν αυριο ειχαν βγει οι βαθμοί. Και μας το ειχαν ανακοινωσει απο τριτη. Δηλαδη οι διαδικασιες ειχαν ξεκινησει απο δευτερα, τα γραπτά είχαν ελεγχθεί πολύ γρήγορα.... Και φετος βλέπουμε τον ορισμό της λέξης μπάχαλο. Ραδιο αρβύλα και αγιος ο Θεός. Δεν είναι όμως ετσι. Να παίζουν με την ψυχολογια 100.000+ παιδιών. Ας σταματησει κάποια στιγμή αυτη η χώρα να είναι ενα μπουρδ*λο.
dobr
Νεοφερμένος
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Το "μπάχαλο" φαινόταν πολύ πριν την έναρξη των εξετάσεων. Με τη δικαιολόγηση των απουσιών, με τα μηχανογραφικά τον Μάρτιο (ή και το ότι θα κάναμε 2 μηχανογραφικά), με το απολυτήριο μέσω ενδοσχολικών, με 1000 πράγματα.Μα το τραγικοτερο ξερετε ποιο είναι??? Οτι εγω οταν εδωσα το 2009, τελειωσανε οι πανελλήνιες πιο αργα απο φέτος, και σαν αυριο ειχαν βγει οι βαθμοί. Και μας το ειχαν ανακοινωσει απο τριτη. Δηλαδη οι διαδικασιες ειχαν ξεκινησει απο δευτερα, τα γραπτά είχαν ελεγχθεί πολύ γρήγορα.... Και φετος βλέπουμε τον ορισμό της λέξης μπάχαλο. Ραδιο αρβύλα και αγιος ο Θεός. Δεν είναι όμως ετσι. Να παίζουν με την ψυχολογια 100.000+ παιδιών. Ας σταματησει κάποια στιγμή αυτη η χώρα να είναι ενα μπουρδ*λο.
Ας τα έβγαζαν όσο αργά ήθελαν, αρκεί να μας είχαν ειδοποιήσει. Τώρα ο καθένας λέει τα δικά του και εδώ και μια εβδομάδα είμαστε στην αναμονή. Ημερομηνίες υποβολής μηχανογραφικών χωρίς ημερομηνία έκδοσης αποτελεσμάτων έχει ακουστεί πουθενά αλλού? Όλες τις άλλες χρονιές υπήρχε μια οργάνωση, εκτός από φέτος που είναι μια χρονιά ό,τι να 'ναι κυριολεκτικά.
Ωραία... καλά πάμε!!!!Μα το τραγικοτερο ξερετε ποιο είναι??? Οτι εγω οταν εδωσα το 2009, τελειωσανε οι πανελλήνιες πιο αργα απο φέτος, και σαν αυριο ειχαν βγει οι βαθμοί. Και μας το ειχαν ανακοινωσει απο τριτη. Δηλαδη οι διαδικασιες ειχαν ξεκινησει απο δευτερα, τα γραπτά είχαν ελεγχθεί πολύ γρήγορα.... Και φετος βλέπουμε τον ορισμό της λέξης μπάχαλο. Ραδιο αρβύλα και αγιος ο Θεός. Δεν είναι όμως ετσι. Να παίζουν με την ψυχολογια 100.000+ παιδιών. Ας σταματησει κάποια στιγμή αυτη η χώρα να είναι ενα μπουρδ*λο.
Το ωραίο είναι ότι όλα όσα έκαναν ήταν και καλά για να τελειώνουμε πιο γρήγορα!!! ούτε και αυτοί ξέρουν τι γίνεται...
Καλά έπρεπε να το περιμένουμε ρε... αφού στην Ελλάδα υπάρχει Η οργάνωση!!!!!!
Έτσι όπως πάμε την άλλη παρασκευή θα βγουν... (εντάξει ίσως υπερβάλλω λίγο)
τι να πω... θα δείξει...
Εγώ πάντως δεν αντέχω άλλο...τα παρατάω!!! ας κάνουν ότι θέλουν!!! ας τα βγάλουν όποτε θέλουν...Φτάνει πια, έχω με καλύτερα πράγματα να ασχοληθώ!!!!
Γενικά όλη αυτή η κατάσταση και μιλάω για όλη αυτή την περίοδο, από την αρχή της 3ης λυκείου με έχει κουράσει πάρα πολύ!!! Η χειρότερη χρονια μου ever...
Αντε να φύγει και να μην ξαναρθει...μακριά...μακρια.!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.