αγωνιώ κι εγώ μαζί σας ως γονιός υποψηφίου.
Προσπαθώ να χαλαρώσω σκεπτόμενη ότι για μια ακόμα φορά ισχύει το "τι 'χες Γιάννη????? Τι 'χα πάντα...."
Λόγω ηλικίας, θυμάμαι ότι ανέκαθεν οι διαδικασίες φωτογράφιζαν την ανοργανωσιά που υπάρχει παντού εδώ στο Ελλαδιστάν.....
Για την ιστορία να σας αναφέρω (έτσι για να περάσει η ώρα μια και δεν έχω κάτι νεώτερο επί του θέματος)ότι και στα χρόνια τα δικά μας (απόφοιτος 1983, πρώτη χρονιά συστήματος Δεσμών), φτάσαμε μέχρι να επιστρέψουμε στο σχολείο από τις διακοπές των Χριστουγέννων το Γενάρη, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝ με ποιό σύστημα θα δώσουμε εξετάσεις, παρά μόνο ότι το σύστημα θα άλλαζε και θα δίναμε με ΚΑΠΟΙΟ καινούργιο...... ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!
Η ιστορία έχει δείξει ότι ΟΛΕΣ οι αλλαγές γίνονταν ανέκαθεν... "στου κασίδη το κεφάλι" όπως λένε και στο χωριό μου.....
Οπότε ας προσπαθήσουμε να χαλαρώσουμε και ας θεωρήσουμε δεδομένο ότι οι βαθμοί θα βγουν Δευτέρα... κι αν βγουν αύριο καλώς να βγουν...
Κουράγιο λοιπόν!!!!
Αυτά από την i-μάνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Ας αποκλεισουμε την Μ. Τριτη λοιπον κ ας περιμενουμε !!!!!!!!!ο καθηγητης μου ελεγε την προηγουμενη εβδομαδα οτι κατα 99% θα βγουν την τριτη...
αλλα δεν μου ειπε ποια τριτη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexgreen
Νεοφερμένος
Μόλις επικοινώνησα με το διευθυντή του Λυκείου μου (3ο ΓΕΛ Ξάνθης) και ρώτησα αν όντως έχουν προμηθευτεί τους κωδικούς ασφαλείας που απαιτούνται για την οριστικοποίηση του μηχανογραφικού. Μου απάντησε πως τους κωδικούς τους έχει (του ήρθαν με e-mail το πρωί). Με παρακάλεσε, όμως, να περάσω για να πάρω τον κωδικό μετά τις 11-11.30, καθότι περιμένει ένα τηλεφώνημα από το υπουργείο (συγκεκριμένα, τα λόγια του ήταν: "Τα έχουν κάνει μαντάρα από χθες... Πήρα 3 τηλέφωνα από το πρωί για να διευθετήσω ένα θέμα με κάτι δικαιολογητικά και ακόμα τίποτα. Μπάχαλο...!" Καταλαβαίνετε τι χαμός επικρατεί στα γραφεία του υπουργείου το τελευταίο διήμερο!).
Επίσης, να σας πω ότι χθες μίλησα με καθηγητή μου σχετικά με την ανακοίνωση των βαθμολογιών και μου είπε ότι σήμερα το μεσημέρι (ή νωρίς το απόγευμα) κάποιος από τη Δευτεροβάθμια Ξάνθης θα πάει να πάρει τους φακέλους με τα αποτελέσματα από το εξεταστικό κέντρο της Καβάλας (ή Βέροιας, αν θυμάμαι λάθος)(μάλλον το υπουργείο τα ξαναστέλνει στα βαθμολογικά απ' όπου τα προμηθεύονται, πρώτα, οι Δευτεροβάθμιες και , έπειτα, τα Λύκεια). Αν όλα εξελιχθούν φυσιολογικά, την Παρασκευή το πρωί θα τα έχουν τα Λύκεια της Ξάνθης και θα ακολουθήσει η σχετική συνεδρίαση για αντιπαραβολή στοιχείων, τελευταίους ελέγχους και τα σχετικά. Επομένως, το μεσημέρι της Παρασκευής (λογικά...με κάθε επιφύλαξη) τα αποτελέσματα θα τοιχοκολληθούν.
Αυτό που κατάλαβα εγώ, από όλα όσα λέγονται σχετικά με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, είναι πως τα αποτελέσματα της πλειονότητας των νομών είναι έτοιμα προς ανακοίνωση, αλλά έχουν δημιουργηθεί προβλήματα με βαθμολογίες από συγκεκριμένους νομούς. Άρα, τα πιθανά σενάρια είναι δύο:
-Είτε ανακοινώνονται αύριο το μεσημέρι (τοιχοκολλούνται στα Λύκεια εννοώ),
-είτε, σε περίπτωση που δεν ξεπεραστούν άμεσα τα προβλήματα, πάμε για Δευτέρα πρωί. Στην περίπτωση αυτή, όμως, εφόσον οι Δευτεροβάθμιες και, στη συνέχεια, τα Λύκεια των περισσότερων νομών θα έχουν τις βαθμολογίες, νομίζω πως, ίσως (μέσω καθηγητών των σχολείων κτλ.), να μαθευτούν οι βαθμολογίες ανεπίσημα. Εκτός αν δεν δοθούν καν οι βαθμολογίες, σήμερα, από τα βαθμολογικά στις Δευτεροβάθμιες ή, αύριο, από τις Δευτεροβάθμιες στα Λύκεια.
Γενικότερα, η κατάσταση πιθανότατα έχει ως εξής: κάποιοι νομοί (η συντριπτική πλειονότητα των νομών για ακρίβεια) θα έχουν τα αποτελέσματα από σήμερα το απόγευμα ή , το αργότερο, από αύριο το πρωί. Το θέμα είναι πως ίσως να μην προβούν σε επίσημη ανακοίνωση (πιθανώς ούτε και σε διαρροή ακόμα), αν μετατεθεί η επίσημη ανακοίνωση για Δευτέρα.
Να σημειώσω πως τα παραπάνω λέχθηκαν με κάθε δυνατή επιφύλαξη.
spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Τωρα μιλαει ο Παναρετος στη ΝΕΤ
navarhos
Νεοφερμένος
despoina05
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι δεν είπε όμως κάτι ουσιώδες... τα ίδια κ τα ίδια!! τα περισσότερα από αυτά π είπε τα ξέραμε ήδη!!!Δεν πιστευω οτι θα υπαρξουν "δυο μετρα και δυο σταθμα" οσον αφορα την ανακοινωση των αποτελεσματων. Δηλ. δεν γινεται καποια (εστω κ τα περισσοτερα) ΓΕΛ να παρουν τις βαθμολογιες νωριτερα απο αλλα, γιατι 1000% θα υπαρξουν διαρροες (ποιος καθηγητης δεν θα πει στους μαθητες του τους βαθμους)πραγμα που δεν επιθυμει το Υπουργειο.
Τωρα μιλαει ο Παναρετος στη ΝΕΤ
Ας αποκλεισουμε την Μ. Τριτη λοιπον κ ας περιμενουμε !!!!!!!!!
Ξέχασες την ..... Καθαρή Τρίτη
και μη μου πεις ότι δεν υπάρχει..... θα την εφεύρουν κι αυτήν.....
Brynja
Νεοφερμένος
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομιζω οτι στο παρελθον ειχε γινει, αλλα για αυτη τη χρονια δεν το βλεπωΣαββατο γίνεται να ανακοινωθούν;
Έλεος πια... Πόσο συνεπείς είναι αυτοί οι άνθρωποι στο υπουργείο
Επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά πως ''ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ'' (εδω ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια)
Απ' ότι έμαθα τα βαθμολογικα απο την παρασκευή έχουν κλείσει! Δηλαδη μια ολοκληρη βδομαδα τώρα τι κάνουν;;
Αχ ναι ξέχασα ... καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες.... για την ταχύτερη ανακοίνωση των βαθμολογιών.........
Δε σέβονται ούτε τον κόπο μας ούτε την αγωνία μας!
Μέσα σ' όλο αυτό το μπάχαλο της χώρας το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ μηχανογραφικό μας μάρανε...
Αυτός είναι ο ''Εκσυγχρονισμός'' της παιδείας ;; Να τον χαίρονται...
Τότε πάμε για δευτέρα!!! Παρασκευή σιγά να μην προλάβουν! δν τους εμπιστευομαιΝομιζω οτι στο παρελθον ειχε γινει, αλλα για αυτη τη χρονια δεν το βλεπω
Εκτός κ αν βρουν κ για την δευτέρα κάποιο "κώλυμα"
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι ολα τα βαθμολογικα δυστυχως, μερικα (ισως ελαχιστα) διορθωναν εως χτες, μου ειπε η καθηγητρια μου (την οποια πιστευω ακραδαντα,αλλωστε δεν ειχε κανενα λογο να μου πει ψεμματα)οτι υπηρχαν πολλες αναβαθμολογησεις στην Εκθεση κ στη ΛογοτεχνιαΠαιδια αυτό το πράγμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΝΑΓΙΝΕΙ
Έλεος πια... Πόσο συνεπείς είναι αυτοί οι άνθρωποι στο υπουργείο
Επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά πως ''ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ'' (εδω ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια)
Απ' ότι έμαθα τα βαθμολογικα απο την παρασκευή έχουν κλείσει! Δηλαδη μια ολοκληρη βδομαδα τώρα τι κάνουν;;
Αχ ναι ξέχασα ... καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες.... για την ταχύτερη ανακοίνωση των βαθμολογιών.........
Δε σέβονται ούτε τον κόπο μας ούτε την αγωνία μας!
Μέσα σ' όλο αυτό το μπάχαλο της χώρας το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ μηχανογραφικό μας μάρανε...
Αυτός είναι ο ''Εκσυγχρονισμός'' της παιδείας ;; Να τον χαίρονται...
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος
και που να εισαστε στην θεση μου πέρυσι, που λογω των απεργιών ανακοινωθηκαν, αν θυμάμαι καλά 12 Ιουλιου!!!!Τότε πάμε για δευτέρα!!! Παρασκευή σιγά να μην προλάβουν! δν τους εμπιστευομαι
Εκτός κ αν βρουν κ για την δευτέρα κάποιο "κώλυμα"
να μην μιλάτε καθόλου!!!!! πολύ καλά !!!!!
μετα παλι θα σκατε για τις βάσεις...........
despoina05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.