Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Michaelgr2009
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mike19930
Νεοφερμένο μέλος

Πάντως πρέπει να χαιρόμαστε που βγήκε έστω και κάτι που μοιάζει με δελτίο τύπου, μετά από τόσες μέρες απαράδεκτης σιγής...
μπορείς να μου δώσεις πηγή να το διαβάσω και εγώ. ??
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος

σιγα τους υπερηρωες που κανουν και υπερανθρωπες προσπαθειες....σε λιγο θα μου πεις οτι το καφενειο του υπουργειου ειναι και αδειο σημερα...Πριν απο λιγο ειπε η ΝΕΤ οτι ο Παναρετος τους δηλωσε οτι κανουν υπερανθρωπες προσπαθειες για αυριο

tzwrtzia
Δραστήριο μέλος

alfavita.grμπορείς να μου δώσεις πηγή να το διαβάσω και εγώ. ??
Michaelgr2009
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το Υπουργείο καταβάλλει κάθε προσπάθεια τα αποτελέσματα όσων συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις να ανακοινωθούν την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, τότε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011.
Σε κάθε περίπτωση, υποψήφιοι με το 10% ή όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να οριστικοποιήσουν την υποβολή των μηχανογραφικών τους ανεξαρτήτως αποτελέσματος μπορούν να το κάνουν στο προαναφερθέν διάστημα.
Επισημαίνεται, ότι οι προθεσμίες είναι αποκλειστικές και δεσμευτικές και μετά την παρέλευσή τους δεν γίνεται δεκτή καμία υποβολή ή τροποποίηση μηχανογραφικού δελτίου.
loki8
Νεοφερμένο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

dr.melina
Νεοφερμένο μέλος

Συγνώμη, αλλά πού ακριβώς στην ιστοσελίδα του υπουργείου είναι αυτή η ανακοίνωση??? Μπήκα στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου και η πιο πρόσφατη ημερομηνία στις ανακοινώσεις ήταν εκείνη της υποβολής των μηχανογραφικών στις 14 Ιουνίου! Έχω μπερδευτεί λιγάκι, διότι πριν από λίγο ενημερώθηκα ότι τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων 2011 θα ανακοινωθούν στους υποψηφίους το πιο πιθανό αύριο ή το πολύ μεθαύριο.I'm really confused!!!Αφου στην επισημη σελιδα του υπουργειου βγηκε ανακοινωση για παρασκευη ή δευτερα, τοτε θα βγουν. Ξερω τις ενστασεις σας για την ασυνεπεια του υπουργειου (το ειδαμε και με την ημερομηνια των πανελληνιων), αλλα δε φανταζομαι οτι θα ηταν τοσο απολυτοι στις ημερομηνιες αν δεν ηταν σιγουροι οτι το αργοτερο τη δευτερα θα τα στειλουν στα σχολεια. Μεχρι στιγμης αγανακτισμενοι μαθητες δεν υπαρχουν, δε θα διακινδυνευσει η Διαμαντοπουλου να εχει ΚΑΙ ολους τους μαθητες αγανακτισμενους στις πλατειες, με ολα αυτα που γινονται![]()

dmci
Νεοφερμένο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Παντως σημερα τ'απογευμα πηρε ο διευθυντης του λυκειου και καλεσε τη κορη μου το πρωι στο λυκειο στις 9πμ. Τι σημαινει αυτο?![]()
Μαλλον για να της δωσουν τον κωδικο για το μηχανογραφικο. Ακουσα και αλλα σχολεια να το κανουν.
red span
Δραστήριο μέλος

Φιλικα Χαρης
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Christinaparaqw
Νεοφερμένο μέλος

Παντως σημερα τ'απογευμα πηρε ο διευθυντης του λυκειου και καλεσε τη κορη μου το πρωι στο λυκειο στις 9πμ. Τι σημαινει αυτο?![]()
Σημαινει οτι θα τους ενημερωσει για τα μηχανογραφικα και θα τους δωσει τον κωδικο...
erilesg
Δραστήριο μέλος

Το οτι καταβαλουν προσπα9ειες για να τα ανακοινωσουν απεχει απο το ¨η μερα ανακοινωσης 9α ειναι η ταδε¨......
Εχουμε γινει μπαχαλο ζωντας για ακομα μια φορα εναν εμφυλιο πολεμο τουλαχιστον κατι ας γινει σωστα ας δει3ει πως μπορουν τα πραγματα να γινουν καλα

ο νεος υπουργος μέχρι να ενημερωθει και να αλλαξει τα βασικα (χαλια, καδρα καφετιερες,κλπ ) θα χρειαστεί χρόνο,
οποτε βαθμοί σύμφωνα με την καφετζου του υπουργειου θα βγουν τον Αυγουστο (που ειναι παχιες οι μυγες) μαζί με τις βάσεις εισαγωγής.
γιαυτο μην σκατε παμε για τα μπανια του λαου χαλαρααααααα
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο Υπουργειο δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι,αφου μεχρι χθες(τουλαχιστον) εφθαναν απο τα βαθμολογικα κεντρα τα διορθωμενα γραπτα μαςΤελικα ποτε 9α βγουν???Απο Πεμπτη σε Παρασκευη και απο Παρασκευη σε Δευτερα...τοσο δυσκολο τους ειναι να βγαλουν μια ανακοινωση
Το οτι καταβαλουν προσπα9ειες για να τα ανακοινωσουν απεχει απο το ¨η μερα ανακοινωσης 9α ειναι η ταδε¨......
Εχουμε γινει μπαχαλο ζωντας για ακομα μια φορα εναν εμφυλιο πολεμο τουλαχιστον κατι ας γινει σωστα ας δει3ει πως μπορουν τα πραγματα να γινουν καλα
despoina05
Εκκολαπτόμενο μέλος

erilesg
Δραστήριο μέλος

Στο Υπουργειο δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι,αφου μεχρι χθες(τουλαχιστον) εφθαναν απο τα βαθμολογικα κεντρα τα διορθωμενα γραπτα μας
Παροτι ειμαι Ελληνικα και ειλικρινα λυπαμαι πραγματικα που το λεω αλλα ειμαστε σουργελο....εχουμε γινει ρεζιλι διε9νως..ολοι γελανε με τα χαλια μας...ακομα και εμεις.....πραγματικα ειμαστε για λυπηση
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.