danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομιζω το Υπουργειο τα στελνει στα σχολεια κ τα σχολεια στις 2βαθμιες, αλλα δεν παιρνω κ ορκοπαιδια αυτα που λετε για το οτι τα αποτελεσματα στελνονται στα σχολεια απο το βραδυ δεν ισχυει...ουτε τα αποτελεσματα ελεγχονται στα σχολεια. Ακομη τα αποτελεσματα αποστελλονται στο υπουργιο απο τα βαθμολογικα με δισκετες (παλι καλα που δεν τα στελνουν με το γαιδουρακι ) και νομιζω στα γραφεια δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης παλι με δισκετα (απ οπου τα παραλαμβανουν οι διευθυντες)...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina_m2
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Karditsiwths
Νεοφερμένος
marina_m2
Νεοφερμένος
Νομιζω το Υπουργειο τα στελνει στα σχολεια κ τα σχολεια στις 2βαθμιες, αλλα δεν παιρνω κ ορκο
ρωτησα και μου ειπαν οτι στελνονται στα γραφεια :S
EleNouzZz
Νεοφερμένος
marina_m2
Νεοφερμένος
μπαινω στο exams.minedu.gov.gr Και γραφει πως δεν υπαρχει θα καταρρευσω
εχει κλεισει η σελιδα..
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι χρυσο μου?μπαινω στο exams.minedu.gov.gr Και γραφει πως δεν υπαρχει θα καταρρευσω
petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος
και δεν το ξερει κανεις ακομα??? θα ειχε γινει ανακοινωση η οποια δεν εγινε αρα σε κοροιδεψανε αγαπητε φιλε...εμενα σημερα μου ειπαν οτι θα βγουνε αβριο
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιος στο ειπε?εμενα σημερα μου ειπαν οτι θα βγουνε αβριο
Dias
Επιφανές μέλος
1) Την παραμονή το μεσημέρι υπουργός ή υφυπουργός ανακοινώνει ότι είναι έτοιμα και την επόμενη θα πάνε στα σχολεία.
2) Απόγευμα ως βράδι της παραμονής οι φάκελοι (1λ ή 2?) με τους βαθμούς παραδίδονται στις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας.
3) Νωρίς το πρωί της επόμενης οι φάκελοι πάνε στα λύκεια (δεν ξέρω τι γίνεται με τα νησιά).
4) Μέσα στο φάκελο κάθε σχολείου υπάρχουν οι βαθμοί σε καταστάσεις και σε δισκέτες, καθώς και τα αποκόμματα των τετραδίων μας.
5) Συνεδριάζει η λυκειακή επιτροπή και κάνει τον τελικό τριπλό έλεγχο των βαθμών (κατάσταση-δισκέτα-απόκομμα). Αυτό κρατάει 1-2 ώρες.
6) Εμείς περιμένουμε απέξω σαν τους πατεράδες στα μαιευτήρια.
7) Αν δεν βρεθεί πουθενά διαφορά, οι βαθμοί τοιχοκολλούνται ή τζαμοκολλούνται. (Αλλιώς επικοινωνούν με το υπουργείο και δεν ξέρω τι γίνεται).
8 ) Αν το λύκειο θέλει (το δικό μου το κάνει πάντα) πριν την τζαμοκόλληση, δίνει στους υποψηφίους χαρτί με βαθμούς αναλυτικά και μόρια για κάθε πεδίο.
9) Κάποια στιγμή (όχι νωρίς μήπως βρεθεί λάθος σε σχολείο) οι βαθμοί βγαίνουν και στο ίντερνετ, οπότε αν δεν ξεραθεί ο σερβιτορος, τους βλέπουμε και εκεί.
10) Καλή μας υπομονή και καλά μας αποτελέσματα.
erilesg
Δραστήριο μέλος
Διαδικασία ανακοίνωσης βαθμών (καρατσεκαρισμένο από καθηγητές και το διευθυντή).
1) Την παραμονή το μεσημέρι υπουργός ή υφυπουργός ανακοινώνει ότι είναι έτοιμα και την επόμενη θα πάνε στα σχολεία.
2) Απόγευμα ως βράδι της παραμονής οι φάκελοι (1λ ή 2?) με τους βαθμούς παραδίδονται στις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας.
3) Νωρίς το πρωί της επόμενης οι φάκελοι πάνε στα λύκεια (δεν ξέρω τι γίνεται με τα νησιά).
4) Μέσα στο φάκελο κάθε σχολείου υπάρχουν οι βαθμοί σε καταστάσεις και σε δισκέτες, καθώς και τα αποκόμματα των τετραδίων μας.
5) Συνεδριάζει η λυκειακή επιτροπή και κάνει τον τελικό τριπλό έλεγχο των βαθμών (κατάσταση-δισκέτα-απόκομμα). Αυτό κρατάει 1-2 ώρες.
6) Εμείς περιμένουμε απέξω σαν τους πατεράδες στα μαιευτήρια.
7) Αν δεν βρεθεί πουθενά διαφορά, οι βαθμοί τοιχοκολλούνται ή τζαμοκολλούνται. (Αλλιώς επικοινωνούν με το υπουργείο και δεν ξέρω τι γίνεται).
8 ) Αν το λύκειο θέλει (το δικό μου το κάνει πάντα) πριν την τζαμοκόλληση, δίνει στους υποψηφίους χαρτί με βαθμούς αναλυτικά και μόρια για κάθε πεδίο.
9) Κάποια στιγμή (όχι νωρίς μήπως βρεθεί λάθος σε σχολείο) οι βαθμοί βγαίνουν και στο ίντερνετ, οπότε αν δεν ξεραθεί ο σερβιτορος, τους βλέπουμε και εκεί.
10) Καλή μας υπομονή και καλά μας αποτελέσματα.
Ρε Δια εισαι αστερι!!!
Τι καταπληκτικη δουλεια κανεις !!
Τετοια γνωση και καλυψη μοναδικη!!!!
Αφου κα9ε φορα που μπαινω κοιταζω πρωτα να δω τα δικα σου αρ9α...
φ ο β ε ρ ο ς
Chris1993
Περιβόητο μέλος
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Κ εγω δεν μπορω να κοιμηθω,απλα βγαινω απο τον Η/Υ μηπως και... αλλα κοιμαμαι-ξυπνω κοκ συνεχεια. Αντα κοντευουμε Τριτη σημερα, αυριο, μεθαυριο θα βγουν ,που θα παει? Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ ΑΚαι εγώ εδω το ίδιο Παίζει να'μαστε οι μόνοι!!!
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
sisipapa
Νεοφερμένος
ELISAVET
Εκκολαπτόμενο μέλος
sisipapa
Νεοφερμένος
despoina05
Εκκολαπτόμενο μέλος
sisipapa
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.