fragolarossa
Νεοφερμένο μέλος

γινεται ομως?αφου ειπαν τελος εβδομαδας?![]()
Δεν με νοιάζει τι είπαν εγώ Τετάρτη θέλω Τετάρτη λέω!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mr.thewritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evoula...
Νεοφερμένο μέλος

ναι αλλα να μαθουμε να ξερω ΠΟΤΕ θα αγχωθωωΔεν με νοιάζει τι είπαν εγώ Τετάρτη θέλω Τετάρτη λέω!!!!Δεν μπορώ να περιμένω άλλο έχει περάσει ενας μήνας απο τότε που τελειώσαν οι πανελλαδικές!!!Θεεεεελλλλλλλωωωωωω τους βαθμούς μμμμοοοοουυυυυυ!!!!!ΤΩΡΑ!
![]()
![]()

στην ΕΛΛΑΔΑ ζεις καλε μου! τιποτε δεν ειναι σιγουρο!Ποοοοοοοο δηλαδή μέχρι την παρασκευή θα τα ξέρουμε???? Είναι σιγουρο????????????????????????? ΠΕΙΤΕΕΕΕ ΜΟΥ!!!!!

fragolarossa
Νεοφερμένο μέλος

ναι αλλα να μαθουμε να ξερω ΠΟΤΕ θα αγχωθωω![]()
χαχαχαχχα ναι πέρα απο την πλάκα τώρα!αυτή που μου έκανε μάθημα έτσι μου πε οτι θα ανακοινωθούν τετάρτη!Οπότε στηρίζομαι εκεί γιατί με βολεύει κιόλας!

evoula...
Νεοφερμένο μέλος

στηριζομαι κ εγω!! ν αγιασει το στομα της!ναι αλλα να μαθουμε να ξερω ΠΟΤΕ θα αγχωθωω
χαχαχαχχα ναι πέρα απο την πλάκα τώρα!αυτή που μου έκανε μάθημα έτσι μου πε οτι θα ανακοινωθούν τετάρτη!Οπότε στηρίζομαι εκεί γιατί με βολεύει κιόλας!![]()
![]()
fragolarossa
Νεοφερμένο μέλος

στηριζομαι κ εγω!! ν αγιασει το στομα της!![]()
χαχαχαχαχχαχααχ!!Όντος μακάρι να δούμε τι κάναμε επιτέλους να κανουμε βουτιές χωρις να σκεφτόμαστε τι γράψαμε στην ιστορία ξερω γω![]()
χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τεταάρτη ........... έχει απεργία ρεεεεεεε !!!!!!!χαχαχαχχα ναι πέρα απο την πλάκα τώρα!αυτή που μου έκανε μάθημα έτσι μου πε οτι θα ανακοινωθούν τετάρτη!Οπότε στηρίζομαι εκεί γιατί με βολεύει κιόλας!![]()
fragolarossa
Νεοφερμένο μέλος

στηριζομαι κ εγω!! ν αγιασει το στομα της!![]()
Τεταάρτη ........... έχει απεργία ρεεεεεεε !!!!!!!
ναι αυτό το είπα και εγώ αλλα μου είπε οτι δεν έχει σημασία!!οι βαθμολογίες είναι ήδη έτοιμες και απλά θα τις στείλουν στα σχολεία!
evoula...
Νεοφερμένο μέλος

Τεταάρτη ........... έχει απεργία ρεεεεεεε !!!!!!!
και με μικροτερα γραμματα θα το πιαναμε

δεν εχει να κανει απολυτα αυτο...απεργια ξεαπεργια αμα ερθει εντολη η λυκιακη επιτροπη θα μπαστακωθει!!

χκτηνίατρος
Εκκολαπτόμενο μέλος

και με μικροτερα γραμματα θα το πιαναμε
δεν εχει να κανει απολυτα αυτο...απεργια ξεαπεργια αμα ερθει εντολη η λυκιακη επιτροπη θα μπαστακωθει!!![]()
α _ _ _ _ _ α ........ θα κάνει !!!!!!!

α _ _ _ _ _ α
να βρείτε τα γραμματα που λείπουν !!!!!!
evoula...
Νεοφερμένο μέλος

μμμμμ ντοντ θινκ σο! ασχετα μ αυτο : πριν κανα 3ημερο τους κοψαν το επιδομα για τα εξωσχολικα βιβλια και το οικογενειακο! ποοοοοοσοι ν απεργησουν?α _ _ _ _ _ α
να βρείτε τα γραμματα που λείπουν !!!!!!
Dias
Επιφανές μέλος

ΌντΩς μακάρι να δούμε τι κάναμε επιτέλους να κανουμε βουτιές χωρις να σκεφτόμαστε τι γράψαμε στην ιστορία ξερω γω
Ναι? Καλάαα ! ! ! . . .
Βetty
Δραστήριο μέλος

μμμμμ ντοντ θινκ σο! ασχετα μ αυτο : πριν κανα 3ημερο τους κοψαν το επιδομα για τα εξωσχολικα βιβλια και το οικογενειακο! ποοοοοοσοι ν απεργησουν?
Τι τους έκοψαν?

Ναι? Καλάαα ! ! ! . . .
![]()
χαχαχ

evoula...
Νεοφερμένο μέλος

επιδοματα!η μανα μου κλαιει κανα 80αρι...ειναι λυκιακη επιτροπη και δε θ απεργησει γτ μετα δε θα χουμε να φαμεεεεΤι τους έκοψαν?![]()

Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

erilesg
Δραστήριο μέλος

H ET3 μολις επιβαιβεωσε την ανακοινωση των βαθμολογιων στο τελος της εβδομαδας (ειπαν και για πτωση των βασεω)!!!
ειπε και για τα 1.000 μορια???
απο τν ΕΤ3 το ακουσα και το ειπα και ειπε μαλιστα και για υψηλοβα9μες σχολες
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Είδα στο όνειρο μου ότι έγραψα 5 στα λατινικά. Σημαίνει αυτό κάτι? (Λεπτομέρεια: ΔΕΝ είμαι θεωρητική)
Εκτός από το ότι βλέπεις άσχετα όνειρα; Δε νομίζω.
Εμένα με βολεύει η Τετάρτη. Λέτε να κάνουμε ένα δημοψήφισμα και να ανακοινώσουμε ΕΜΕΙΣ στο υπουργείο την ημερομήνια που θα αναρτηθούν οι πίνακες με τα αποτελέσματα στα σχολεία;

danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατι οταν ειχαν απεργια,κατα την διαρκεια του σχολικου ετους ,απεργουσε κανενας? Σε μας το πολυ 2 ατομα κ αν, αρα αν ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα γιατι να μην τα στειλουν στα σχολεια?Το ότι είναι απεργία δεν τους εμποδίζει να τα αναοικώσουν. Πολλοί εξάλλου δε θα απεργήσουν καθόλου, άρα ας μπει και η Τετάρτη μέσα...
Βetty
Δραστήριο μέλος

Ναιιιιι !! Καλέ πώς δεν το σκέφτηκα νωρίτερα?Εκτός από το ότι βλέπεις άσχετα όνειρα; Δε νομίζω.
Εμένα με βολεύει η Τετάρτη. Λέτε να κάνουμε ένα δημοψήφισμα και να ανακοινώσουμε ΕΜΕΙΣ στο υπουργείο την ημερομήνια που θα αναρτηθούν οι πίνακες με τα αποτελέσματα στα σχολεία;![]()
Μια τέτοια πρόταση θα μπορούσα να την κάνω μόνο εγώ!

Βασικά,αν περιμένουμε αυτούς, τον Οκτώβρη θα δούμε αποτελέσματα!

petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος

τα αποτελεσματα αντε να βγουν αν και εχω ενα προαισθημα για παρασκευη(το οποιο προαισθημα μου ποτε δεν ειναι εγκυρο μονο οι γυναικες εχουν δυστυχως το εγκυρο προαισθημα) αλλα καθε φορα που σκεφτομαι ποσα μορια εχω βγαλει λεω 'λες τελικα να βγαλω λιγοτερο απο το ελαχιστο που εχω υποθεσει οτι θα βγαλω???' και ετσι σταματαω τις σκεψεις και απλα ευχομαι να εχω βγαλει η οσο υπολογιζω η παραπανω...αμα βγαλω παρακατω θα αρχισω να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.