Ακριβως.Σημερα αύριο θα κλεισει αυτο το τόπικ και θα άνοιξει το "Αποτελεσματα Βαθμολογόγιων 2011"Τα αποτελεσματα των παννεληνιων ανακοινωνονται στα σχολεια την Δευτερα 20/6/2011!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
despoina05
Εκκολαπτόμενο μέλος

ωχ ωχΑκριβως.Σημερα αύριο θα κλεισει αυτο το τόπικ και θα άνοιξει το "Αποτελεσματα Βαθμολογόγιων 2011"![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Ε, άμα το παιδί είναι απέξω, δεν θα στείλει από μέσα ο καθηγητής-πατέρας ένα SMSάκι στο παιδάκι του?Και μεταξυ μας τώρα,αλλα και 8.30-9.00 θα ξερουν καποια παιδια καθηγητων τα αποτελεσματα.
Σύμφωνα με αυτό https://esos.gr/index2.php?option=com_k2&view=item&task=download&id=826 οι βαθμοί θα πάνε στις δευτεροβάθμιες από την Κυριακή. Δευτέρα πρωί 8:00 θα τις πάρουν τα λύκεια.δεν πανε την προηγουμενη στις δευτεροβαθμιες...οχτω το πρωι της δευτερας θα πανε να τα παραλαβουν...
Αυτό που δεν ξέρω, είναι το πώς πάνε οι βαθμοί στις δευτεροβάθμιες. Χύμα που τους βλέπει ο καθένας εκεί και τους λέει όπου θέλει, ή σε σφραγισμένους φακέλους που τους ανοίγει μόνο ο διευθυντής τους σχολείου?Αυτα τα παιδια μπορει να ταχουν μαθει απο την προηγουμενη που θα πανε στις δευτεροβαθμιες
Από ότι μου έχουν πει καθηγητές, και 300 παιδιά να είναι, ο έλεγχος είναι γρήγορος και ποτέ δεν ξεπερνά τις 1-2 ώρες.Τι να πουμε κ εμεις που ειμαστε 180 ?
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

despoina05
Εκκολαπτόμενο μέλος

Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

despoina05
Εκκολαπτόμενο μέλος

Chris1993
Περιβόητο μέλος

Άντε...επιτέλους να τα μάθουμε..να κάνουμε μηχανογραφικό και να πάμε διακοπούλες

Εγώ το καλοσκέφτηκα αν θα πάω στο σχολείο η θα τα δω στο ίντερνετ και αποφάσισα να πάω στο σχολείο..θέλω να την ζήσω αυτήν την εμπειρία , αν και κρύβει πολλούς "κινδύνους"

Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος

Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

α, εγώ έχω βρει τη σειρά :ουτε και εγω...δεν ξερω ουτε ποιο να δω πρωτο...και αμα σε καποιο εχω παρει λιγοτερο απο το λιγοτερο που περιμενα να εχω παρει??? δεν ξερω τι θα κανω..παντως και το απογευμα με βλεπω να μπαινω καμια 10ρια φορες να τα δω και απο το ιντερνετ...ετσι για να τα βλεπω..
- λατινικά
- βιολογία
- ιστορία
- αρχαία
- λογοτεχνία
- (έκθεση) - μπορεί να μην το δω και καθόλου.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Νίκο να υποθέσω ότι κάνεις πλάκα.στο σχολειο θα υπαρχει σπρωξιδι...πατεις με,πατω σε...κλαματα,γελια...γουσταρωωωωωωω!!!!!!
Σοβαρέψου

petrosod
Εκκολαπτόμενο μέλος

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Έλα στο σχολείο μου, έχεις μια σίγουρη, τη δική μου.παιζει να δω καμια λιποθυμια?μπαααα........
Εγώ πάντως θα πάω πρωί πρωί και ας ελπίσω ότι δεν θα έχουν πλακώσει όλοι, γιατί είναι εκνευριστικό να σε ρωτάνε εκείνη την ώρα "πώς τα πήγες?", "α, εγώ έγραψα τόσο εκεί". Αυτό με ενοχλεί, και ξέρω ότι κάποιοι συγκεκριμένοι σίγουρα θα το κάνουν, στο σπρώξιμο κάτι θα κάνουμε

Chris1993
Περιβόητο μέλος

οχιιιι Μαρια,καθολου πλακα δεν κανω!100+ ατομα να στριμοχνωνται για να δουν τα αποτελεσματα....πω ρε,για να δεις νωρις τα αποτελεσματα,πρεπει να εισαι πρωτος-πρωτος...παιζει να δω καμια λιποθυμια?μπαααα........
Εμείς ευτυχώς θα είμαστε μόνο 50,εκ των οποίων οι μισοί είναι εντελώς αδιάφοροι (μιας και έχουν βγάλει κάτω απο 10000) !
Αλλά θα υπάρξουν στάνταρ κλάματα και καθόλου σχεδον πανηγυρισμοί ! Εγω προσωπικά θα δω τελευταίο τον βαθμό της Έκθεσης

Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.