CELTICS FAN
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ermioni89
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν νομίζω να αφορά τους μαθητές που θα δώσουν το 21 γιατί σίγουρα έχουν αρχίσει την προετοιμασία για το συγκεκριμένο μάθημα. Από το 22 και μετά. Σίγουρα θα αφορά τους μαθητές που θα πάνε το 21 πρώτη λυκείου.Καλημετα σε ολους κ χρονια πολλα, καλη ανασταση κ καλο πασχα! Ποτε πιστευετε οτι θα αντικατασταθει η κοινωνιολογια απο τα λατινικα, απο το 2021 η πιο μετα? Ακουω διισταμενες αποψεις κ θα εκτιμουσα τη γνωμη σας. Ευχαριστω!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CELTICS FAN
Νεοφερμένο μέλος

Dimitris9
Δραστήριο μέλος

Ermioni89
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπορεί όμως, άμα θέλει, να πάρει κάποια βιβλία στα λατινικά έτσι ώστε να ξέρει κάτι. Εάν ήθελα να κατευθυνθω σε τέτοιες σχολες, σίγουρα θα το συζητούσα με τους καθηγητές στο φροντιστήριο για να μου πουν κάποια πράγματα για τα λατινικά, ή τι χρειάζεται να γνωρίζω από γραμματική και συντακτικό. Δεν θα πρέπει όμως να το σκέφτεται που δεν θα τα δώσει, εξάλλου οι καθηγητές στο πανεπιστήμιο σίγουρα θα ξέρουν ότι τα παιδιά δεν διδάχθηκαν τίποτα στα λατινικά και θα κάνουν κάτι. Πχ ξέρω για τμήματα του παμακ που έχουν μέσα μαθηματικά, εξισώσεις κτλ, Και επειδή ξέρουν ότι δεν έκαναν τέτοια πράγματα αυτοί στη θεωρητική και τους είναι άγνωστα, γίνονται επιπλέον μαθήματα δωρεάν για να έχουν κάποιο επίπεδο και οι καθηγητές δείχνουν κατανόηση.Κριμα, γιατι ο γιος μου που θελει να παει φιλοσοφικη, πολυ θα ηθελε να κανει λατινικα...
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος

jims
Πολύ δραστήριο μέλος

Parrot
Νεοφερμένο μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

Άμα ισχύσει η κοινωνιολογία και του χρόνου δεν θα περάσω πουθενα. Τόση παπαγαλια πως θα την αντέξουμε ???![]()
Από τις πανελλαδικές του 2022 θα ισχύσει.
(Δες το θέμα "Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για την αναβάθμιση του σχολείου")
Ermioni89
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλά σίγουρα το καλύτερο θα ήταν να μπορείς τα μαθήματα αυτά να μπορείς να τα δώσεις κιόλας για να ανοίξεις πεδίο, γιατί αλλιώς δεν νομίζω να αξίζει.
Guest 699855
Επισκέπτης

Εδώ μάλλον θα κάνουν 5 τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, θα δίνουν στη θεωρητική μαθηματικά και στη θετική ιστορία! Από το 22 φυσικά και μετά.. χαίρομαι πραγματικά, που δίνω φέτος.
Αυτό που έγραψες είναι για τις ενδοσχολικές, όχι για τις πανελλαδικές!
Ermioni89
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε ένα άρθρο που είδα, είπαν ότι θα γίνουν 5. Πάντως μακάρι να μπορούν να το διευκρινίσουν και να πουν ότι αν θες το δίνεις και ανοίγεις και άλλο πεδίο. Γιατί δεν νομίζω να υπάρχει νόημα πίσω από αυτό, αυξήθηκε πάρα πολύ η ύλη σε όλα τα μαθήματα, και ένας μαθητής φροντίζει περισσότερο για αυτό που θα δώσει. Προφανώς και υπήρχαν χρονιές που έδιναν παραπάνω μαθήματα, αλλά έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, έτσι το καταλαβαίνω.Αυτό που έγραψες αναφέρεται στις ενδοσχολικές, όχι στις πανελλαδικές!
Guest 699855
Επισκέπτης

Σε ένα άρθρο που είδα, είπαν ότι θα γίνουν 5. Πάντως μακάρι να μπορούν να το διευκρινίσουν και να πουν ότι αν θες το δίνεις και ανοίγεις και άλλο πεδίο. Γιατί δεν νομίζω να υπάρχει νόημα πίσω από αυτό, αυξήθηκε πάρα πολύ η ύλη σε όλα τα μαθήματα, και ένας μαθητής φροντίζει περισσότερο για αυτό που θα δώσει. Προφανώς και υπήρχαν χρονιές που έδιναν παραπάνω μαθήματα, αλλά έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, έτσι το καταλαβαίνω.
Ρίξε μια ματιά στο νομοσχέδιο. Το έχω αναρτήσει (είναι βέβαια στην αρχική του μορφή ακόμα αλλά δεν νομίζω ότι υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις).
Ermioni89
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι το είδα, πάντως αυτό που είπα το προπαγανδίζουν διαφορά site ενημερωτικά.Ρίξε μια ματιά στο νομοσχέδιο. Το έχω αναρτήσει (είναι βέβαια στην αρχική του μορφή ακόμα αλλά δεν νομίζω ότι υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις).
jims
Πολύ δραστήριο μέλος

efi25
Δραστήριο μέλος

jimis2001
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ισχύει για το 2022 αλλά και πάλι το αλλάζουν 2 χρόνια αφού εφαρμοστεί, καρναβάλι έχουν καταντήσει οι πανελλήνιες.Εμενα μπορει να μου πει καποιος τι θα γινει με τα μαθηματικα στη θεωρητικη? Φανταζομαι θα εξεταστουν οχι του χρονου, αλλα το 2022? Ο μεγαλυτερος μου φοβος εγινε πραγματικοτητα τελικα
efi25
Δραστήριο μέλος

Ναι, κλασικα, θα εφαρμοστει ενα χρονο, θα πατωσει ολη η θεωρητικη, και μετα οπως με την κοινωνιολογια θα πουν καταργουνται και βαζουμε Αεροδιαστημικη στη θεωρητικη και λογοτεχνια του 18ου αιωνα στη θετικη. Αλλα στο ενδιαμεσο ισως εχει αλλαξει η κυβερνηση, οποτε παλι αλλαγουλες μετα.Ισχύει για το 2022 αλλά και πάλι το αλλάζουν 2 χρόνια αφού εφαρμοστεί, καρναβάλι έχουν καταντήσει οι πανελλήνιες.
jimis2001
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα ήταν καλό αν μπορούν να εξετάζουν και τα δύο μαθήματα πανελλαδικώς ως μαθήματα επιλογής, ταιριάζει λίγο και με την νομοθεσία ότι μπορεί ο Υπουργός Παιδείας να ορίσει τα μαθήματα βαρύτητας ανά σχολή.Ναι, κλασικα, θα εφαρμοστει ενα χρονο, θα πατωσει ολη η θεωρητικη, και μετα οπως με την κοινωνιολογια θα πουν καταργουνται και βαζουμε Αεροδιαστημικη στη θεωρητικη και λογοτεχνια του 18ου αιωνα στη θετικη. Αλλα στο ενδιαμεσο ισως εχει αλλαξει η κυβερνηση, οποτε παλι αλλαγουλες μετα.
jims
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδιά (να μην το ξαναλέμε) το κόντρα μάθημα είναι για τις ενδοσχολικές και όχι για τις πανελλήνιες. Στις πανελλήνιες 4 θα παραμείνουν τα μαθήματα με τη μόνο διαφορά ότι θα δίνουν λατινικά στη θέση της κοινωνιολογίας από τις πανελλήνιες του 2022.Επίσης επανέρχονται οι συντελεστές βαρύτητας.Εμενα μπορει να μου πει καποιος τι θα γινει με τα μαθηματικα στη θεωρητικη? Φανταζομαι θα εξεταστουν οχι του χρονου, αλλα το 2022? Ο μεγαλυτερος μου φοβος εγινε πραγματικοτητα τελικα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- xakounaamatata
- dragonite
- Anwnumh
- T C
- Manolo165
- tsiobieman
- thecrazycretan
- Athens2002
- Dimitris9
- SlimShady
- Κλημεντίνη
- hirasawayui
- Ziggy 1
- uni77
- Αριάνα123
- CELTICS FAN
- Parrot
- Jocaste
- theodoraooo
- tymvorixos
- GeorgePAOKara
- jims
- jimis2001
- efi25
- charmander
- Ermioni89
- Katerinaki03
- Scandal
- Panagiotis849
- Yiorgosk
- MarcoReus
- ΘανάσοςG4
- Libertus
- alexrami
- fockos
- ioannaion
- Steffie88
- Nia Skg
- eukleidhs1821
- Pharmacist01
- jj!
- george777
- Serotonin
- Zamasu
- Unseen skygge
- Kostis-Palamas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.