Πότε βγαίνουν οι κατ' εξαίρεση μετεγγραφές για το έτος 2025 - 2026;

Το λεω με βάση τις μου είπαν στο υπουργείο. Οτι απο 15 Απριλίου μέχρι τέλη θα ανοιξει εκ νέου η πλατφορμα.
Ναι ετσι... αυτο που σου ειπαν μπορει να αξιολογηθει θετικα... και εγω μαζι σου
Εγω ειπα την προτερη κατασταση οπως την ξερω απο το 2018 μεχρι περισυ...δεν την θελουμε αυτη την κατασταση..θελουμε να αλλαξει

Ναι ετσι... αυτο που σου ειπαν μπορει να αξιολογηθει θετικα... και εγω μαζι σου
Εγω ειπα την προτερη κατασταση οπως την ξερω απο το 2018 μεχρι περισυ...δεν την θελουμε αυτη την κατασταση..θελουμε να αλλαξει
Με μπέρδεψες

Τι εννοεις να αξιολογηθεί θετικα;
Εφοσον σου ειπαν οτι θα ανακοινωσουν την εναρξη της δευτερης φασης των κατ εξαιρεση μεχρι τελους απριλιου πιθανων να το κανουν ετσι..θα δειξει.
Καλα δεν ειναι και καμια τρομερη διαφορα για 15 μερες νωριτερα.

Εφοσον σου ειπαν οτι θα ανακοινωσουν την εναρξη της δευτερης φασης των κατ εξαιρεση μεχρι τελους απριλιου πιθανων να το κανουν ετσι..θα δειξει.
Καλα δεν ειναι και καμια τρομερη διαφορα για 15 μερες νωριτερα.
Ααααα
Ναι ναι δίκιο εχεις.

Εμένα πάντως μου φαίνεται όντως πιο λογικό να τελειώσουν και με τις ενστάσεις και μετά να άνοιξη η β φάση. Διότι οι ενστάσεις αποτελούν μέρος των πρώτων αιτήσεων. Δεδομένου ότι είπε η κ Ζαχαράκη στη τηλεόραση ότι μέχρι μέσα Απρίλη θα τελειώσουν με τις ΚΑΤ εξαίρεση. Και στο τηλ μ είπανε εκτίμηση μέχρι τον Απρίλη οι ενστάσεις. Εσείς τι πιστεύετε;

Εμένα πάντως μου φαίνεται όντως πιο λογικό να τελειώσουν και με τις ενστάσεις και μετά να άνοιξη η β φάση. Διότι οι ενστάσεις αποτελούν μέρος των πρώτων αιτήσεων. Δεδομένου ότι είπε η κ Ζαχαράκη στη τηλεόραση ότι μέχρι μέσα Απρίλη θα τελειώσουν με τις ΚΑΤ εξαίρεση. Και στο τηλ μ είπανε εκτίμηση μέχρι τον Απρίλη οι ενστάσεις. Εσείς τι πιστεύετε;
Νομίζω καπως οπως τα λες θα γινει, επειδή οι ενστασεις οντως αφορούν την Α φαση. Για να το είδες και στην τηλεόραση λογικά εχεις δικιο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back