Janette Νεοφερμένο μέλος Η Janette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 9 μηνύματα. Χθες στις 22:07 Η Janette έγραψε: #401 Χθες στις 22:07 Dok, άστο μας ήρθε! Απορρίφθηκε!!! Δεν ξέρω αν έχουμε δικαίωμα ένστασης. Και δεν ξέρω πότε γίνεται! Γιατί να στείλουμε ξανά χαρτιά από μόνοι μας, θα πεταχτούν!! Καλά αποτελέσματα για σένα εύχομαι!! Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Ο Dok έγραψε: #402 Χθες στις 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Janette: Dok, άστο μας ήρθε! Απορρίφθηκε!!! Δεν ξέρω αν έχουμε δικαίωμα ένστασης. Και δεν ξέρω πότε γίνεται! Γιατί να στείλουμε ξανά χαρτιά από μόνοι μας, θα πεταχτούν!! Καλά αποτελέσματα για σένα εύχομαι!! Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ! Ξέρω πως είναι δυστυχώς και μετά από τόση αναμονή… Εύχομαι κάθε νέο ξεκίνημα να είναι για καλό και όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Αν πάντως ενδιαφερθείτε για ένσταση καλέστε στο 2103442110 για να σας δώσουν οδηγίες. Δε θα αργήσουν πολύ θεωρώ γιατί τελειώνουν οι αρχικές. Janette Νεοφερμένο μέλος Η Janette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 9 μηνύματα. Χθες στις 22:13 Η Janette έγραψε: #403 Χθες στις 22:13 Ευχαριστώ πάρα πολύ! Ό,τι καλύτερο και για σένα!!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Evoulinaki Dok Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dok Evoulinaki Scandal Anna1974. GIANCHRIS Janette Onomauser ferfelhh ang12_012 foititokosmossss VAG-S fortheloveofshizaya Walter1 Koseleni Corfu kitty Cocobolo Φοιτητρια1111 Thelmaaa carreragt Androniki2007 Astéris 2005 Peratsis elefther1ou_ alixri Kafkinos Barb45 John86 Chris1993 thesaint DarthVader marianna77 Sotiris 12 Galleon efi2216 etitag Mixalis! kyriako EAK2575 Anna Kafali Lebrou Φοιτητησς Mapz omitsop BillyTheKid Depy roux elemar katerina1980 Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per Drscientist Ilikntas redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 Giannismsn kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dok, άστο μας ήρθε! Απορρίφθηκε!!! Δεν ξέρω αν έχουμε δικαίωμα ένστασης. Και δεν ξέρω πότε γίνεται! Γιατί να στείλουμε ξανά χαρτιά από μόνοι μας, θα πεταχτούν!! Καλά αποτελέσματα για σένα εύχομαι!!
Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Ο Dok έγραψε: #402 Χθες στις 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Janette: Dok, άστο μας ήρθε! Απορρίφθηκε!!! Δεν ξέρω αν έχουμε δικαίωμα ένστασης. Και δεν ξέρω πότε γίνεται! Γιατί να στείλουμε ξανά χαρτιά από μόνοι μας, θα πεταχτούν!! Καλά αποτελέσματα για σένα εύχομαι!! Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ! Ξέρω πως είναι δυστυχώς και μετά από τόση αναμονή… Εύχομαι κάθε νέο ξεκίνημα να είναι για καλό και όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Αν πάντως ενδιαφερθείτε για ένσταση καλέστε στο 2103442110 για να σας δώσουν οδηγίες. Δε θα αργήσουν πολύ θεωρώ γιατί τελειώνουν οι αρχικές. Janette Νεοφερμένο μέλος Η Janette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 9 μηνύματα. Χθες στις 22:13 Η Janette έγραψε: #403 Χθες στις 22:13 Ευχαριστώ πάρα πολύ! Ό,τι καλύτερο και για σένα!!! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Janette: Dok, άστο μας ήρθε! Απορρίφθηκε!!! Δεν ξέρω αν έχουμε δικαίωμα ένστασης. Και δεν ξέρω πότε γίνεται! Γιατί να στείλουμε ξανά χαρτιά από μόνοι μας, θα πεταχτούν!! Καλά αποτελέσματα για σένα εύχομαι!! Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ! Ξέρω πως είναι δυστυχώς και μετά από τόση αναμονή… Εύχομαι κάθε νέο ξεκίνημα να είναι για καλό και όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Αν πάντως ενδιαφερθείτε για ένσταση καλέστε στο 2103442110 για να σας δώσουν οδηγίες. Δε θα αργήσουν πολύ θεωρώ γιατί τελειώνουν οι αρχικές.
Janette Νεοφερμένο μέλος Η Janette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 9 μηνύματα. Χθες στις 22:13 Η Janette έγραψε: #403 Χθες στις 22:13 Ευχαριστώ πάρα πολύ! Ό,τι καλύτερο και για σένα!!!