Janette Νεοφερμένο μέλος Η Janette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 9 μηνύματα. Χθες στις 22:07 Η Janette έγραψε: #401 Χθες στις 22:07 Dok, άστο μας ήρθε! Απορρίφθηκε!!! Δεν ξέρω αν έχουμε δικαίωμα ένστασης. Και δεν ξέρω πότε γίνεται! Γιατί να στείλουμε ξανά χαρτιά από μόνοι μας, θα πεταχτούν!! Καλά αποτελέσματα για σένα εύχομαι!! Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Ο Dok έγραψε: #402 Χθες στις 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Janette: Dok, άστο μας ήρθε! Απορρίφθηκε!!! Δεν ξέρω αν έχουμε δικαίωμα ένστασης. Και δεν ξέρω πότε γίνεται! Γιατί να στείλουμε ξανά χαρτιά από μόνοι μας, θα πεταχτούν!! Καλά αποτελέσματα για σένα εύχομαι!! Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ! Ξέρω πως είναι δυστυχώς και μετά από τόση αναμονή… Εύχομαι κάθε νέο ξεκίνημα να είναι για καλό και όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Αν πάντως ενδιαφερθείτε για ένσταση καλέστε στο 2103442110 για να σας δώσουν οδηγίες. Δε θα αργήσουν πολύ θεωρώ γιατί τελειώνουν οι αρχικές. Janette Νεοφερμένο μέλος Η Janette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 9 μηνύματα. Χθες στις 22:13 Η Janette έγραψε: #403 Χθες στις 22:13 Ευχαριστώ πάρα πολύ! Ό,τι καλύτερο και για σένα!!! Elenhs Νεοφερμένο μέλος Η Elenhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Σήμερα στις 01:02 Η Elenhs έγραψε: #404 Σήμερα στις 01:02 Έλαβα και εγώ απάντηση με αριθμό πρωτοκόλλου 1099. Είχα κάνει αίτηση για λόγους υγείας του μπαμπά μου που υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι,με χαρτιά από στρατιωτικό νοσοκομείο,και με μια δήλωση που έλεγε ότι ως μοναδικό ενήλικο μέλος της οικογένειας και λόγω του διαζυγίου με την μητέρα μου (ο μπαμπάς μένει μόνος του) μόνο εγώ μπορούσα να παρέχω βοήθεια στην κρίσιμη κατάσταση του,την οποία βοήθεια εγγυάται το νοσοκομείο ως απαραίτητη και απαιτεί πρόσωπο για βοήθεια. Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους ! Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 01:05 Ο Dok έγραψε: #405 Σήμερα στις 01:05 Μάλιστα άρα για να πήρατε απάντηση κι εσείς μάλλον ολοκλήρωσαν αφού σύνολο ήταν γύρω στις 1100. Ήταν θετική τουλάχιστον ; Elenhs Νεοφερμένο μέλος Η Elenhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Σήμερα στις 09:36 Η Elenhs έγραψε: #406 Σήμερα στις 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Μάλιστα άρα για να πήρατε απάντηση κι εσείς μάλλον ολοκλήρωσαν αφού σύνολο ήταν γύρω στις 1100. Ήταν θετική τουλάχιστον ; Click για ανάπτυξη... Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά ! Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 11:30 Ο Dok έγραψε: #407 Σήμερα στις 11:30 Τι να πω. Αφύσικα πράγματα. Ποιοι τα πληρούν τελικά τα κριτήρια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 11:42 Ολοκλήρωσαν γενικά μίλησα πριν Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 11:42 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Σήμερα στις 13:54 Η ferfelhh έγραψε: #408 Σήμερα στις 13:54 Οπότε εμείς με τις ενστάσεις πότε να περιμένουνε, σας είπαν τίποτα; Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 13:57 Ο Dok έγραψε: #409 Σήμερα στις 13:57 Από το γραφείο διευθυντά που το σηκώνουν πλέον δε θα ξέρουν να λένε τπτ. Πληροφορίες θα δίνονται από τα νούμερα του υπουργείου που είναι για τις μετεγγραφές και τηλεφώνησα εκεί. Μου είπε ότι η εκτίμηση της είναι σε κανα δεκαπενθήμερο μέσα στον Απρίλιο . Δε ξέρει αν θάναι πριν ή μετά το Πάσχα! Αυτά Thelmaaa Νεοφερμένο μέλος Η Thelmaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Σήμερα στις 13:58 Η Thelmaaa έγραψε: #410 Σήμερα στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οπότε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οπότε εμείς με τις ενστάσεις πότε να περιμένουνε, σας είπαν τίποτα; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν τηλεφωνικά Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 14:03 Ο Dok έγραψε: #411 Σήμερα στις 14:03 Στέλνετε ένα μέιλ που λέτε ονομάζομαι τάδε με αριθμό πρωτοκόλλου τάδε και έλαβα απόρριψη. Αιτούμαι ένσταση κλπ. Και ξανά βάζετε τα ίδια αρχεία σε pdf κάτω. Αν έχετε προσθέτετε και ότι καινούργιο θέλετε. Αυτό το μέιλ το στέλνετε και στο exmeteggrafes και στο protocol και αναμένετε νέο αριθμό πρωτοκόλλου ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Σήμερα στις 14:04 Η ferfelhh έγραψε: #412 Σήμερα στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Thelmaaa: Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν Click για ανάπτυξη... Φτιάχνετε την ένσταση σας κανονικά με τα χαρτιά σας ακριβώς όπως κάνατε και στην κατ εξαίρεση, βάζετε και την σχολή εισαγωγής και αυτή που θέλετε να πάτε, μπορείτε να γράψετε και ένα κείμενο άμα θέλετε για τον λόγο που κάνετε ένσταση και στέλνετε 2 email ένα στο protocol@minedu.gov.gr και στο exmeteggrafes@minedu.gov.gr Δεν ξέρω άμα είναι αναγκαίο και στην ένσταση αλλά εγώ έβαλα και την φοιτητική ιδιότητα και την οικογενειακή κατάσταση που ζητούσε και στην κανονική μετεγγραφή Καλό θα ήταν να είναι πρόσφατα τα χαρτιά όπως τα ήθελαν και στην αρχική αίτηση Α επίσης και το Α.Μ. του φοιτητή Εγώ έβαλα και τον αριθμό πρωτοκόλλου της αρχικής αίτησης, δεν ξέρω άμα θα χρειαστεί οπότε το έβαλα για καλό και για κακό Προσέξτε μη ξεχάσετε να βασικά στοιχεία που πρέπει να υπάρχουν!! Άμα σας είναι πιο εύκολο μπορείτε να έχετε την αρχική αίτηση μπροστά σας για να γράψετε όλα τα στοιχεία χωρίς να σας ξεφύγει κάτι!! christie345 Νεοφερμένο μέλος Η christie345 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. Σήμερα στις 17:22 Η christie345: #413 Σήμερα στις 17:22 Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #414 Σήμερα στις 17:52 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Λυπαμαι για την απορριψη της αιτησης σου. Καθε χρονο μπορεις να κανεις αιτηση τον σεπτεμβρη για κανονικη μετεγγραφη με τα οικονομικο κοινωνικα κριτηρια (μορια) εντος του οριου του ν+2. Και αιτηση για κατ εξαιρεση μπορεις να κανεις ( 2 καθε ακαδημαικο χρονο). Η επομενη θα ειναι τον Μαιο που μας ερχεται οπου θα ανοιξουν παλι την. πλατφορμα. Τις ενστασεις δεν βιαζονται να τις απαντησουν μπορει να παει και Ιουνιο..αλλα ειναι ολα ρευστα. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 18:46 Ο Dok έγραψε: #415 Σήμερα στις 18:46 Αυτό που λέτε ότι τις ενστάσεις μπορεί να τις πάνε και Ιούνιο το είπαν από το υπουργείο; Γιατί σε μένα είπαν μέσα στον Απρίλιο; Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Σήμερα στις 18:57 Η Koseleni έγραψε: #416 Σήμερα στις 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Elenhs: Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά ! Click για ανάπτυξη... Σιγά που βγάζουν θετικές....... Μας δουλεύουν όλους... Μόνο οπως ειπε ενα παιδί απο εδωσε θάνατο την περίοδο των Πανελληνίων βγάζουν θετικό αποτέλεσμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Μονο θάνατο γονέα πιστεύω.... Και θέλω να πιστεύω σοβαρά θέματα υγειας φοιτητή. foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 19:20 Η foititokosmossss: #417 Σήμερα στις 19:20 Οι ενστασεις γίνονται πριν ή μετα τη δεύτερη φάση των αιτησεων της Άνοιξης;; γιατι εμενα μου πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο μου είπαν οτι θα ανοιξουν μεσα στον απριλιο, τωρα δεν ξερω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #418 Σήμερα στις 19:46 Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:53 foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η foititokosmossss: #419 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Click για ανάπτυξη... Το λεω με βάση τις μου είπαν στο υπουργείο. Οτι απο 15 Απριλίου μέχρι τέλη θα ανοιξει εκ νέου η πλατφορμα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Koseleni christie345 Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: christie345 Koseleni foititokosmossss Janette Dok Evoulinaki fortheloveofshizaya Giannismsn ferfelhh Anna1974. Thelmaaa Onomauser Scandal GIANCHRIS Elenhs carreragt VAG-S Peratsis ang12_012 Walter1 Corfu kitty Cocobolo Φοιτητρια1111 Androniki2007 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Kafkinos Barb45 John86 Chris1993 thesaint DarthVader marianna77 Sotiris 12 Galleon efi2216 etitag Mixalis! kyriako EAK2575 Anna Kafali Lebrou Φοιτητησς Mapz omitsop BillyTheKid Depy roux elemar katerina1980 Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per Drscientist Ilikntas redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Dok, άστο μας ήρθε! Απορρίφθηκε!!! Δεν ξέρω αν έχουμε δικαίωμα ένστασης. Και δεν ξέρω πότε γίνεται! Γιατί να στείλουμε ξανά χαρτιά από μόνοι μας, θα πεταχτούν!! Καλά αποτελέσματα για σένα εύχομαι!!
Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Χθες στις 22:10 Ο Dok έγραψε: #402 Χθες στις 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Janette: Dok, άστο μας ήρθε! Απορρίφθηκε!!! Δεν ξέρω αν έχουμε δικαίωμα ένστασης. Και δεν ξέρω πότε γίνεται! Γιατί να στείλουμε ξανά χαρτιά από μόνοι μας, θα πεταχτούν!! Καλά αποτελέσματα για σένα εύχομαι!! Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ! Ξέρω πως είναι δυστυχώς και μετά από τόση αναμονή… Εύχομαι κάθε νέο ξεκίνημα να είναι για καλό και όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Αν πάντως ενδιαφερθείτε για ένσταση καλέστε στο 2103442110 για να σας δώσουν οδηγίες. Δε θα αργήσουν πολύ θεωρώ γιατί τελειώνουν οι αρχικές. Janette Νεοφερμένο μέλος Η Janette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 9 μηνύματα. Χθες στις 22:13 Η Janette έγραψε: #403 Χθες στις 22:13 Ευχαριστώ πάρα πολύ! Ό,τι καλύτερο και για σένα!!! Elenhs Νεοφερμένο μέλος Η Elenhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Σήμερα στις 01:02 Η Elenhs έγραψε: #404 Σήμερα στις 01:02 Έλαβα και εγώ απάντηση με αριθμό πρωτοκόλλου 1099. Είχα κάνει αίτηση για λόγους υγείας του μπαμπά μου που υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι,με χαρτιά από στρατιωτικό νοσοκομείο,και με μια δήλωση που έλεγε ότι ως μοναδικό ενήλικο μέλος της οικογένειας και λόγω του διαζυγίου με την μητέρα μου (ο μπαμπάς μένει μόνος του) μόνο εγώ μπορούσα να παρέχω βοήθεια στην κρίσιμη κατάσταση του,την οποία βοήθεια εγγυάται το νοσοκομείο ως απαραίτητη και απαιτεί πρόσωπο για βοήθεια. Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους ! Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 01:05 Ο Dok έγραψε: #405 Σήμερα στις 01:05 Μάλιστα άρα για να πήρατε απάντηση κι εσείς μάλλον ολοκλήρωσαν αφού σύνολο ήταν γύρω στις 1100. Ήταν θετική τουλάχιστον ; Elenhs Νεοφερμένο μέλος Η Elenhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Σήμερα στις 09:36 Η Elenhs έγραψε: #406 Σήμερα στις 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Μάλιστα άρα για να πήρατε απάντηση κι εσείς μάλλον ολοκλήρωσαν αφού σύνολο ήταν γύρω στις 1100. Ήταν θετική τουλάχιστον ; Click για ανάπτυξη... Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά ! Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 11:30 Ο Dok έγραψε: #407 Σήμερα στις 11:30 Τι να πω. Αφύσικα πράγματα. Ποιοι τα πληρούν τελικά τα κριτήρια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 11:42 Ολοκλήρωσαν γενικά μίλησα πριν Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 11:42 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Σήμερα στις 13:54 Η ferfelhh έγραψε: #408 Σήμερα στις 13:54 Οπότε εμείς με τις ενστάσεις πότε να περιμένουνε, σας είπαν τίποτα; Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 13:57 Ο Dok έγραψε: #409 Σήμερα στις 13:57 Από το γραφείο διευθυντά που το σηκώνουν πλέον δε θα ξέρουν να λένε τπτ. Πληροφορίες θα δίνονται από τα νούμερα του υπουργείου που είναι για τις μετεγγραφές και τηλεφώνησα εκεί. Μου είπε ότι η εκτίμηση της είναι σε κανα δεκαπενθήμερο μέσα στον Απρίλιο . Δε ξέρει αν θάναι πριν ή μετά το Πάσχα! Αυτά Thelmaaa Νεοφερμένο μέλος Η Thelmaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Σήμερα στις 13:58 Η Thelmaaa έγραψε: #410 Σήμερα στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οπότε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οπότε εμείς με τις ενστάσεις πότε να περιμένουνε, σας είπαν τίποτα; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν τηλεφωνικά Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 14:03 Ο Dok έγραψε: #411 Σήμερα στις 14:03 Στέλνετε ένα μέιλ που λέτε ονομάζομαι τάδε με αριθμό πρωτοκόλλου τάδε και έλαβα απόρριψη. Αιτούμαι ένσταση κλπ. Και ξανά βάζετε τα ίδια αρχεία σε pdf κάτω. Αν έχετε προσθέτετε και ότι καινούργιο θέλετε. Αυτό το μέιλ το στέλνετε και στο exmeteggrafes και στο protocol και αναμένετε νέο αριθμό πρωτοκόλλου ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Σήμερα στις 14:04 Η ferfelhh έγραψε: #412 Σήμερα στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Thelmaaa: Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν Click για ανάπτυξη... Φτιάχνετε την ένσταση σας κανονικά με τα χαρτιά σας ακριβώς όπως κάνατε και στην κατ εξαίρεση, βάζετε και την σχολή εισαγωγής και αυτή που θέλετε να πάτε, μπορείτε να γράψετε και ένα κείμενο άμα θέλετε για τον λόγο που κάνετε ένσταση και στέλνετε 2 email ένα στο protocol@minedu.gov.gr και στο exmeteggrafes@minedu.gov.gr Δεν ξέρω άμα είναι αναγκαίο και στην ένσταση αλλά εγώ έβαλα και την φοιτητική ιδιότητα και την οικογενειακή κατάσταση που ζητούσε και στην κανονική μετεγγραφή Καλό θα ήταν να είναι πρόσφατα τα χαρτιά όπως τα ήθελαν και στην αρχική αίτηση Α επίσης και το Α.Μ. του φοιτητή Εγώ έβαλα και τον αριθμό πρωτοκόλλου της αρχικής αίτησης, δεν ξέρω άμα θα χρειαστεί οπότε το έβαλα για καλό και για κακό Προσέξτε μη ξεχάσετε να βασικά στοιχεία που πρέπει να υπάρχουν!! Άμα σας είναι πιο εύκολο μπορείτε να έχετε την αρχική αίτηση μπροστά σας για να γράψετε όλα τα στοιχεία χωρίς να σας ξεφύγει κάτι!! christie345 Νεοφερμένο μέλος Η christie345 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. Σήμερα στις 17:22 Η christie345: #413 Σήμερα στις 17:22 Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #414 Σήμερα στις 17:52 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Λυπαμαι για την απορριψη της αιτησης σου. Καθε χρονο μπορεις να κανεις αιτηση τον σεπτεμβρη για κανονικη μετεγγραφη με τα οικονομικο κοινωνικα κριτηρια (μορια) εντος του οριου του ν+2. Και αιτηση για κατ εξαιρεση μπορεις να κανεις ( 2 καθε ακαδημαικο χρονο). Η επομενη θα ειναι τον Μαιο που μας ερχεται οπου θα ανοιξουν παλι την. πλατφορμα. Τις ενστασεις δεν βιαζονται να τις απαντησουν μπορει να παει και Ιουνιο..αλλα ειναι ολα ρευστα. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 18:46 Ο Dok έγραψε: #415 Σήμερα στις 18:46 Αυτό που λέτε ότι τις ενστάσεις μπορεί να τις πάνε και Ιούνιο το είπαν από το υπουργείο; Γιατί σε μένα είπαν μέσα στον Απρίλιο; Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Σήμερα στις 18:57 Η Koseleni έγραψε: #416 Σήμερα στις 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Elenhs: Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά ! Click για ανάπτυξη... Σιγά που βγάζουν θετικές....... Μας δουλεύουν όλους... Μόνο οπως ειπε ενα παιδί απο εδωσε θάνατο την περίοδο των Πανελληνίων βγάζουν θετικό αποτέλεσμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Μονο θάνατο γονέα πιστεύω.... Και θέλω να πιστεύω σοβαρά θέματα υγειας φοιτητή. foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 19:20 Η foititokosmossss: #417 Σήμερα στις 19:20 Οι ενστασεις γίνονται πριν ή μετα τη δεύτερη φάση των αιτησεων της Άνοιξης;; γιατι εμενα μου πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο μου είπαν οτι θα ανοιξουν μεσα στον απριλιο, τωρα δεν ξερω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #418 Σήμερα στις 19:46 Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:53 foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η foititokosmossss: #419 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Click για ανάπτυξη... Το λεω με βάση τις μου είπαν στο υπουργείο. Οτι απο 15 Απριλίου μέχρι τέλη θα ανοιξει εκ νέου η πλατφορμα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Koseleni christie345 Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: christie345 Koseleni foititokosmossss Janette Dok Evoulinaki fortheloveofshizaya Giannismsn ferfelhh Anna1974. Thelmaaa Onomauser Scandal GIANCHRIS Elenhs carreragt VAG-S Peratsis ang12_012 Walter1 Corfu kitty Cocobolo Φοιτητρια1111 Androniki2007 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Kafkinos Barb45 John86 Chris1993 thesaint DarthVader marianna77 Sotiris 12 Galleon efi2216 etitag Mixalis! kyriako EAK2575 Anna Kafali Lebrou Φοιτητησς Mapz omitsop BillyTheKid Depy roux elemar katerina1980 Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per Drscientist Ilikntas redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Janette: Dok, άστο μας ήρθε! Απορρίφθηκε!!! Δεν ξέρω αν έχουμε δικαίωμα ένστασης. Και δεν ξέρω πότε γίνεται! Γιατί να στείλουμε ξανά χαρτιά από μόνοι μας, θα πεταχτούν!! Καλά αποτελέσματα για σένα εύχομαι!! Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι πολύ! Ξέρω πως είναι δυστυχώς και μετά από τόση αναμονή… Εύχομαι κάθε νέο ξεκίνημα να είναι για καλό και όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Αν πάντως ενδιαφερθείτε για ένσταση καλέστε στο 2103442110 για να σας δώσουν οδηγίες. Δε θα αργήσουν πολύ θεωρώ γιατί τελειώνουν οι αρχικές.
Janette Νεοφερμένο μέλος Η Janette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 9 μηνύματα. Χθες στις 22:13 Η Janette έγραψε: #403 Χθες στις 22:13 Ευχαριστώ πάρα πολύ! Ό,τι καλύτερο και για σένα!!! Elenhs Νεοφερμένο μέλος Η Elenhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Σήμερα στις 01:02 Η Elenhs έγραψε: #404 Σήμερα στις 01:02 Έλαβα και εγώ απάντηση με αριθμό πρωτοκόλλου 1099. Είχα κάνει αίτηση για λόγους υγείας του μπαμπά μου που υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι,με χαρτιά από στρατιωτικό νοσοκομείο,και με μια δήλωση που έλεγε ότι ως μοναδικό ενήλικο μέλος της οικογένειας και λόγω του διαζυγίου με την μητέρα μου (ο μπαμπάς μένει μόνος του) μόνο εγώ μπορούσα να παρέχω βοήθεια στην κρίσιμη κατάσταση του,την οποία βοήθεια εγγυάται το νοσοκομείο ως απαραίτητη και απαιτεί πρόσωπο για βοήθεια. Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους ! Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 01:05 Ο Dok έγραψε: #405 Σήμερα στις 01:05 Μάλιστα άρα για να πήρατε απάντηση κι εσείς μάλλον ολοκλήρωσαν αφού σύνολο ήταν γύρω στις 1100. Ήταν θετική τουλάχιστον ; Elenhs Νεοφερμένο μέλος Η Elenhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Σήμερα στις 09:36 Η Elenhs έγραψε: #406 Σήμερα στις 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Μάλιστα άρα για να πήρατε απάντηση κι εσείς μάλλον ολοκλήρωσαν αφού σύνολο ήταν γύρω στις 1100. Ήταν θετική τουλάχιστον ; Click για ανάπτυξη... Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά ! Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 11:30 Ο Dok έγραψε: #407 Σήμερα στις 11:30 Τι να πω. Αφύσικα πράγματα. Ποιοι τα πληρούν τελικά τα κριτήρια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 11:42 Ολοκλήρωσαν γενικά μίλησα πριν Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 11:42 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Σήμερα στις 13:54 Η ferfelhh έγραψε: #408 Σήμερα στις 13:54 Οπότε εμείς με τις ενστάσεις πότε να περιμένουνε, σας είπαν τίποτα; Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 13:57 Ο Dok έγραψε: #409 Σήμερα στις 13:57 Από το γραφείο διευθυντά που το σηκώνουν πλέον δε θα ξέρουν να λένε τπτ. Πληροφορίες θα δίνονται από τα νούμερα του υπουργείου που είναι για τις μετεγγραφές και τηλεφώνησα εκεί. Μου είπε ότι η εκτίμηση της είναι σε κανα δεκαπενθήμερο μέσα στον Απρίλιο . Δε ξέρει αν θάναι πριν ή μετά το Πάσχα! Αυτά Thelmaaa Νεοφερμένο μέλος Η Thelmaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Σήμερα στις 13:58 Η Thelmaaa έγραψε: #410 Σήμερα στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οπότε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οπότε εμείς με τις ενστάσεις πότε να περιμένουνε, σας είπαν τίποτα; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν τηλεφωνικά Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 14:03 Ο Dok έγραψε: #411 Σήμερα στις 14:03 Στέλνετε ένα μέιλ που λέτε ονομάζομαι τάδε με αριθμό πρωτοκόλλου τάδε και έλαβα απόρριψη. Αιτούμαι ένσταση κλπ. Και ξανά βάζετε τα ίδια αρχεία σε pdf κάτω. Αν έχετε προσθέτετε και ότι καινούργιο θέλετε. Αυτό το μέιλ το στέλνετε και στο exmeteggrafes και στο protocol και αναμένετε νέο αριθμό πρωτοκόλλου ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Σήμερα στις 14:04 Η ferfelhh έγραψε: #412 Σήμερα στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Thelmaaa: Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν Click για ανάπτυξη... Φτιάχνετε την ένσταση σας κανονικά με τα χαρτιά σας ακριβώς όπως κάνατε και στην κατ εξαίρεση, βάζετε και την σχολή εισαγωγής και αυτή που θέλετε να πάτε, μπορείτε να γράψετε και ένα κείμενο άμα θέλετε για τον λόγο που κάνετε ένσταση και στέλνετε 2 email ένα στο protocol@minedu.gov.gr και στο exmeteggrafes@minedu.gov.gr Δεν ξέρω άμα είναι αναγκαίο και στην ένσταση αλλά εγώ έβαλα και την φοιτητική ιδιότητα και την οικογενειακή κατάσταση που ζητούσε και στην κανονική μετεγγραφή Καλό θα ήταν να είναι πρόσφατα τα χαρτιά όπως τα ήθελαν και στην αρχική αίτηση Α επίσης και το Α.Μ. του φοιτητή Εγώ έβαλα και τον αριθμό πρωτοκόλλου της αρχικής αίτησης, δεν ξέρω άμα θα χρειαστεί οπότε το έβαλα για καλό και για κακό Προσέξτε μη ξεχάσετε να βασικά στοιχεία που πρέπει να υπάρχουν!! Άμα σας είναι πιο εύκολο μπορείτε να έχετε την αρχική αίτηση μπροστά σας για να γράψετε όλα τα στοιχεία χωρίς να σας ξεφύγει κάτι!! christie345 Νεοφερμένο μέλος Η christie345 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. Σήμερα στις 17:22 Η christie345: #413 Σήμερα στις 17:22 Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #414 Σήμερα στις 17:52 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Λυπαμαι για την απορριψη της αιτησης σου. Καθε χρονο μπορεις να κανεις αιτηση τον σεπτεμβρη για κανονικη μετεγγραφη με τα οικονομικο κοινωνικα κριτηρια (μορια) εντος του οριου του ν+2. Και αιτηση για κατ εξαιρεση μπορεις να κανεις ( 2 καθε ακαδημαικο χρονο). Η επομενη θα ειναι τον Μαιο που μας ερχεται οπου θα ανοιξουν παλι την. πλατφορμα. Τις ενστασεις δεν βιαζονται να τις απαντησουν μπορει να παει και Ιουνιο..αλλα ειναι ολα ρευστα. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 18:46 Ο Dok έγραψε: #415 Σήμερα στις 18:46 Αυτό που λέτε ότι τις ενστάσεις μπορεί να τις πάνε και Ιούνιο το είπαν από το υπουργείο; Γιατί σε μένα είπαν μέσα στον Απρίλιο; Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Σήμερα στις 18:57 Η Koseleni έγραψε: #416 Σήμερα στις 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Elenhs: Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά ! Click για ανάπτυξη... Σιγά που βγάζουν θετικές....... Μας δουλεύουν όλους... Μόνο οπως ειπε ενα παιδί απο εδωσε θάνατο την περίοδο των Πανελληνίων βγάζουν θετικό αποτέλεσμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Μονο θάνατο γονέα πιστεύω.... Και θέλω να πιστεύω σοβαρά θέματα υγειας φοιτητή. foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 19:20 Η foititokosmossss: #417 Σήμερα στις 19:20 Οι ενστασεις γίνονται πριν ή μετα τη δεύτερη φάση των αιτησεων της Άνοιξης;; γιατι εμενα μου πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο μου είπαν οτι θα ανοιξουν μεσα στον απριλιο, τωρα δεν ξερω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #418 Σήμερα στις 19:46 Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:53 foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η foititokosmossss: #419 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Click για ανάπτυξη... Το λεω με βάση τις μου είπαν στο υπουργείο. Οτι απο 15 Απριλίου μέχρι τέλη θα ανοιξει εκ νέου η πλατφορμα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Koseleni christie345 Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: christie345 Koseleni foititokosmossss Janette Dok Evoulinaki fortheloveofshizaya Giannismsn ferfelhh Anna1974. Thelmaaa Onomauser Scandal GIANCHRIS Elenhs carreragt VAG-S Peratsis ang12_012 Walter1 Corfu kitty Cocobolo Φοιτητρια1111 Androniki2007 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Kafkinos Barb45 John86 Chris1993 thesaint DarthVader marianna77 Sotiris 12 Galleon efi2216 etitag Mixalis! kyriako EAK2575 Anna Kafali Lebrou Φοιτητησς Mapz omitsop BillyTheKid Depy roux elemar katerina1980 Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per Drscientist Ilikntas redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Elenhs Νεοφερμένο μέλος Η Elenhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Σήμερα στις 01:02 Η Elenhs έγραψε: #404 Σήμερα στις 01:02 Έλαβα και εγώ απάντηση με αριθμό πρωτοκόλλου 1099. Είχα κάνει αίτηση για λόγους υγείας του μπαμπά μου που υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι,με χαρτιά από στρατιωτικό νοσοκομείο,και με μια δήλωση που έλεγε ότι ως μοναδικό ενήλικο μέλος της οικογένειας και λόγω του διαζυγίου με την μητέρα μου (ο μπαμπάς μένει μόνος του) μόνο εγώ μπορούσα να παρέχω βοήθεια στην κρίσιμη κατάσταση του,την οποία βοήθεια εγγυάται το νοσοκομείο ως απαραίτητη και απαιτεί πρόσωπο για βοήθεια. Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους ! Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 01:05 Ο Dok έγραψε: #405 Σήμερα στις 01:05 Μάλιστα άρα για να πήρατε απάντηση κι εσείς μάλλον ολοκλήρωσαν αφού σύνολο ήταν γύρω στις 1100. Ήταν θετική τουλάχιστον ; Elenhs Νεοφερμένο μέλος Η Elenhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Σήμερα στις 09:36 Η Elenhs έγραψε: #406 Σήμερα στις 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Μάλιστα άρα για να πήρατε απάντηση κι εσείς μάλλον ολοκλήρωσαν αφού σύνολο ήταν γύρω στις 1100. Ήταν θετική τουλάχιστον ; Click για ανάπτυξη... Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά ! Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 11:30 Ο Dok έγραψε: #407 Σήμερα στις 11:30 Τι να πω. Αφύσικα πράγματα. Ποιοι τα πληρούν τελικά τα κριτήρια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 11:42 Ολοκλήρωσαν γενικά μίλησα πριν Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 11:42 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Σήμερα στις 13:54 Η ferfelhh έγραψε: #408 Σήμερα στις 13:54 Οπότε εμείς με τις ενστάσεις πότε να περιμένουνε, σας είπαν τίποτα; Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 13:57 Ο Dok έγραψε: #409 Σήμερα στις 13:57 Από το γραφείο διευθυντά που το σηκώνουν πλέον δε θα ξέρουν να λένε τπτ. Πληροφορίες θα δίνονται από τα νούμερα του υπουργείου που είναι για τις μετεγγραφές και τηλεφώνησα εκεί. Μου είπε ότι η εκτίμηση της είναι σε κανα δεκαπενθήμερο μέσα στον Απρίλιο . Δε ξέρει αν θάναι πριν ή μετά το Πάσχα! Αυτά Thelmaaa Νεοφερμένο μέλος Η Thelmaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Σήμερα στις 13:58 Η Thelmaaa έγραψε: #410 Σήμερα στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οπότε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οπότε εμείς με τις ενστάσεις πότε να περιμένουνε, σας είπαν τίποτα; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν τηλεφωνικά Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 14:03 Ο Dok έγραψε: #411 Σήμερα στις 14:03 Στέλνετε ένα μέιλ που λέτε ονομάζομαι τάδε με αριθμό πρωτοκόλλου τάδε και έλαβα απόρριψη. Αιτούμαι ένσταση κλπ. Και ξανά βάζετε τα ίδια αρχεία σε pdf κάτω. Αν έχετε προσθέτετε και ότι καινούργιο θέλετε. Αυτό το μέιλ το στέλνετε και στο exmeteggrafes και στο protocol και αναμένετε νέο αριθμό πρωτοκόλλου ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Σήμερα στις 14:04 Η ferfelhh έγραψε: #412 Σήμερα στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Thelmaaa: Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν Click για ανάπτυξη... Φτιάχνετε την ένσταση σας κανονικά με τα χαρτιά σας ακριβώς όπως κάνατε και στην κατ εξαίρεση, βάζετε και την σχολή εισαγωγής και αυτή που θέλετε να πάτε, μπορείτε να γράψετε και ένα κείμενο άμα θέλετε για τον λόγο που κάνετε ένσταση και στέλνετε 2 email ένα στο protocol@minedu.gov.gr και στο exmeteggrafes@minedu.gov.gr Δεν ξέρω άμα είναι αναγκαίο και στην ένσταση αλλά εγώ έβαλα και την φοιτητική ιδιότητα και την οικογενειακή κατάσταση που ζητούσε και στην κανονική μετεγγραφή Καλό θα ήταν να είναι πρόσφατα τα χαρτιά όπως τα ήθελαν και στην αρχική αίτηση Α επίσης και το Α.Μ. του φοιτητή Εγώ έβαλα και τον αριθμό πρωτοκόλλου της αρχικής αίτησης, δεν ξέρω άμα θα χρειαστεί οπότε το έβαλα για καλό και για κακό Προσέξτε μη ξεχάσετε να βασικά στοιχεία που πρέπει να υπάρχουν!! Άμα σας είναι πιο εύκολο μπορείτε να έχετε την αρχική αίτηση μπροστά σας για να γράψετε όλα τα στοιχεία χωρίς να σας ξεφύγει κάτι!! christie345 Νεοφερμένο μέλος Η christie345 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. Σήμερα στις 17:22 Η christie345: #413 Σήμερα στις 17:22 Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #414 Σήμερα στις 17:52 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Λυπαμαι για την απορριψη της αιτησης σου. Καθε χρονο μπορεις να κανεις αιτηση τον σεπτεμβρη για κανονικη μετεγγραφη με τα οικονομικο κοινωνικα κριτηρια (μορια) εντος του οριου του ν+2. Και αιτηση για κατ εξαιρεση μπορεις να κανεις ( 2 καθε ακαδημαικο χρονο). Η επομενη θα ειναι τον Μαιο που μας ερχεται οπου θα ανοιξουν παλι την. πλατφορμα. Τις ενστασεις δεν βιαζονται να τις απαντησουν μπορει να παει και Ιουνιο..αλλα ειναι ολα ρευστα. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 18:46 Ο Dok έγραψε: #415 Σήμερα στις 18:46 Αυτό που λέτε ότι τις ενστάσεις μπορεί να τις πάνε και Ιούνιο το είπαν από το υπουργείο; Γιατί σε μένα είπαν μέσα στον Απρίλιο; Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Σήμερα στις 18:57 Η Koseleni έγραψε: #416 Σήμερα στις 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Elenhs: Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά ! Click για ανάπτυξη... Σιγά που βγάζουν θετικές....... Μας δουλεύουν όλους... Μόνο οπως ειπε ενα παιδί απο εδωσε θάνατο την περίοδο των Πανελληνίων βγάζουν θετικό αποτέλεσμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Μονο θάνατο γονέα πιστεύω.... Και θέλω να πιστεύω σοβαρά θέματα υγειας φοιτητή. foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 19:20 Η foititokosmossss: #417 Σήμερα στις 19:20 Οι ενστασεις γίνονται πριν ή μετα τη δεύτερη φάση των αιτησεων της Άνοιξης;; γιατι εμενα μου πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο μου είπαν οτι θα ανοιξουν μεσα στον απριλιο, τωρα δεν ξερω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #418 Σήμερα στις 19:46 Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:53 foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η foititokosmossss: #419 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Click για ανάπτυξη... Το λεω με βάση τις μου είπαν στο υπουργείο. Οτι απο 15 Απριλίου μέχρι τέλη θα ανοιξει εκ νέου η πλατφορμα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Koseleni christie345 Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: christie345 Koseleni foititokosmossss Janette Dok Evoulinaki fortheloveofshizaya Giannismsn ferfelhh Anna1974. Thelmaaa Onomauser Scandal GIANCHRIS Elenhs carreragt VAG-S Peratsis ang12_012 Walter1 Corfu kitty Cocobolo Φοιτητρια1111 Androniki2007 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Kafkinos Barb45 John86 Chris1993 thesaint DarthVader marianna77 Sotiris 12 Galleon efi2216 etitag Mixalis! kyriako EAK2575 Anna Kafali Lebrou Φοιτητησς Mapz omitsop BillyTheKid Depy roux elemar katerina1980 Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per Drscientist Ilikntas redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έλαβα και εγώ απάντηση με αριθμό πρωτοκόλλου 1099. Είχα κάνει αίτηση για λόγους υγείας του μπαμπά μου που υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι,με χαρτιά από στρατιωτικό νοσοκομείο,και με μια δήλωση που έλεγε ότι ως μοναδικό ενήλικο μέλος της οικογένειας και λόγω του διαζυγίου με την μητέρα μου (ο μπαμπάς μένει μόνος του) μόνο εγώ μπορούσα να παρέχω βοήθεια στην κρίσιμη κατάσταση του,την οποία βοήθεια εγγυάται το νοσοκομείο ως απαραίτητη και απαιτεί πρόσωπο για βοήθεια. Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους !
Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 01:05 Ο Dok έγραψε: #405 Σήμερα στις 01:05 Μάλιστα άρα για να πήρατε απάντηση κι εσείς μάλλον ολοκλήρωσαν αφού σύνολο ήταν γύρω στις 1100. Ήταν θετική τουλάχιστον ; Elenhs Νεοφερμένο μέλος Η Elenhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Σήμερα στις 09:36 Η Elenhs έγραψε: #406 Σήμερα στις 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Μάλιστα άρα για να πήρατε απάντηση κι εσείς μάλλον ολοκλήρωσαν αφού σύνολο ήταν γύρω στις 1100. Ήταν θετική τουλάχιστον ; Click για ανάπτυξη... Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά ! Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 11:30 Ο Dok έγραψε: #407 Σήμερα στις 11:30 Τι να πω. Αφύσικα πράγματα. Ποιοι τα πληρούν τελικά τα κριτήρια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 11:42 Ολοκλήρωσαν γενικά μίλησα πριν Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 11:42 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Σήμερα στις 13:54 Η ferfelhh έγραψε: #408 Σήμερα στις 13:54 Οπότε εμείς με τις ενστάσεις πότε να περιμένουνε, σας είπαν τίποτα; Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 13:57 Ο Dok έγραψε: #409 Σήμερα στις 13:57 Από το γραφείο διευθυντά που το σηκώνουν πλέον δε θα ξέρουν να λένε τπτ. Πληροφορίες θα δίνονται από τα νούμερα του υπουργείου που είναι για τις μετεγγραφές και τηλεφώνησα εκεί. Μου είπε ότι η εκτίμηση της είναι σε κανα δεκαπενθήμερο μέσα στον Απρίλιο . Δε ξέρει αν θάναι πριν ή μετά το Πάσχα! Αυτά Thelmaaa Νεοφερμένο μέλος Η Thelmaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Σήμερα στις 13:58 Η Thelmaaa έγραψε: #410 Σήμερα στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οπότε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οπότε εμείς με τις ενστάσεις πότε να περιμένουνε, σας είπαν τίποτα; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν τηλεφωνικά Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 14:03 Ο Dok έγραψε: #411 Σήμερα στις 14:03 Στέλνετε ένα μέιλ που λέτε ονομάζομαι τάδε με αριθμό πρωτοκόλλου τάδε και έλαβα απόρριψη. Αιτούμαι ένσταση κλπ. Και ξανά βάζετε τα ίδια αρχεία σε pdf κάτω. Αν έχετε προσθέτετε και ότι καινούργιο θέλετε. Αυτό το μέιλ το στέλνετε και στο exmeteggrafes και στο protocol και αναμένετε νέο αριθμό πρωτοκόλλου ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Σήμερα στις 14:04 Η ferfelhh έγραψε: #412 Σήμερα στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Thelmaaa: Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν Click για ανάπτυξη... Φτιάχνετε την ένσταση σας κανονικά με τα χαρτιά σας ακριβώς όπως κάνατε και στην κατ εξαίρεση, βάζετε και την σχολή εισαγωγής και αυτή που θέλετε να πάτε, μπορείτε να γράψετε και ένα κείμενο άμα θέλετε για τον λόγο που κάνετε ένσταση και στέλνετε 2 email ένα στο protocol@minedu.gov.gr και στο exmeteggrafes@minedu.gov.gr Δεν ξέρω άμα είναι αναγκαίο και στην ένσταση αλλά εγώ έβαλα και την φοιτητική ιδιότητα και την οικογενειακή κατάσταση που ζητούσε και στην κανονική μετεγγραφή Καλό θα ήταν να είναι πρόσφατα τα χαρτιά όπως τα ήθελαν και στην αρχική αίτηση Α επίσης και το Α.Μ. του φοιτητή Εγώ έβαλα και τον αριθμό πρωτοκόλλου της αρχικής αίτησης, δεν ξέρω άμα θα χρειαστεί οπότε το έβαλα για καλό και για κακό Προσέξτε μη ξεχάσετε να βασικά στοιχεία που πρέπει να υπάρχουν!! Άμα σας είναι πιο εύκολο μπορείτε να έχετε την αρχική αίτηση μπροστά σας για να γράψετε όλα τα στοιχεία χωρίς να σας ξεφύγει κάτι!! christie345 Νεοφερμένο μέλος Η christie345 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. Σήμερα στις 17:22 Η christie345: #413 Σήμερα στις 17:22 Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #414 Σήμερα στις 17:52 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Λυπαμαι για την απορριψη της αιτησης σου. Καθε χρονο μπορεις να κανεις αιτηση τον σεπτεμβρη για κανονικη μετεγγραφη με τα οικονομικο κοινωνικα κριτηρια (μορια) εντος του οριου του ν+2. Και αιτηση για κατ εξαιρεση μπορεις να κανεις ( 2 καθε ακαδημαικο χρονο). Η επομενη θα ειναι τον Μαιο που μας ερχεται οπου θα ανοιξουν παλι την. πλατφορμα. Τις ενστασεις δεν βιαζονται να τις απαντησουν μπορει να παει και Ιουνιο..αλλα ειναι ολα ρευστα. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 18:46 Ο Dok έγραψε: #415 Σήμερα στις 18:46 Αυτό που λέτε ότι τις ενστάσεις μπορεί να τις πάνε και Ιούνιο το είπαν από το υπουργείο; Γιατί σε μένα είπαν μέσα στον Απρίλιο; Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Σήμερα στις 18:57 Η Koseleni έγραψε: #416 Σήμερα στις 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Elenhs: Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά ! Click για ανάπτυξη... Σιγά που βγάζουν θετικές....... Μας δουλεύουν όλους... Μόνο οπως ειπε ενα παιδί απο εδωσε θάνατο την περίοδο των Πανελληνίων βγάζουν θετικό αποτέλεσμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Μονο θάνατο γονέα πιστεύω.... Και θέλω να πιστεύω σοβαρά θέματα υγειας φοιτητή. foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 19:20 Η foititokosmossss: #417 Σήμερα στις 19:20 Οι ενστασεις γίνονται πριν ή μετα τη δεύτερη φάση των αιτησεων της Άνοιξης;; γιατι εμενα μου πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο μου είπαν οτι θα ανοιξουν μεσα στον απριλιο, τωρα δεν ξερω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #418 Σήμερα στις 19:46 Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:53 foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η foititokosmossss: #419 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Click για ανάπτυξη... Το λεω με βάση τις μου είπαν στο υπουργείο. Οτι απο 15 Απριλίου μέχρι τέλη θα ανοιξει εκ νέου η πλατφορμα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Koseleni christie345 Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: christie345 Koseleni foititokosmossss Janette Dok Evoulinaki fortheloveofshizaya Giannismsn ferfelhh Anna1974. Thelmaaa Onomauser Scandal GIANCHRIS Elenhs carreragt VAG-S Peratsis ang12_012 Walter1 Corfu kitty Cocobolo Φοιτητρια1111 Androniki2007 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Kafkinos Barb45 John86 Chris1993 thesaint DarthVader marianna77 Sotiris 12 Galleon efi2216 etitag Mixalis! kyriako EAK2575 Anna Kafali Lebrou Φοιτητησς Mapz omitsop BillyTheKid Depy roux elemar katerina1980 Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per Drscientist Ilikntas redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μάλιστα άρα για να πήρατε απάντηση κι εσείς μάλλον ολοκλήρωσαν αφού σύνολο ήταν γύρω στις 1100. Ήταν θετική τουλάχιστον ;
Elenhs Νεοφερμένο μέλος Η Elenhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Σήμερα στις 09:36 Η Elenhs έγραψε: #406 Σήμερα στις 09:36 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Μάλιστα άρα για να πήρατε απάντηση κι εσείς μάλλον ολοκλήρωσαν αφού σύνολο ήταν γύρω στις 1100. Ήταν θετική τουλάχιστον ; Click για ανάπτυξη... Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά ! Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 11:30 Ο Dok έγραψε: #407 Σήμερα στις 11:30 Τι να πω. Αφύσικα πράγματα. Ποιοι τα πληρούν τελικά τα κριτήρια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 11:42 Ολοκλήρωσαν γενικά μίλησα πριν Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 11:42 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Σήμερα στις 13:54 Η ferfelhh έγραψε: #408 Σήμερα στις 13:54 Οπότε εμείς με τις ενστάσεις πότε να περιμένουνε, σας είπαν τίποτα; Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 13:57 Ο Dok έγραψε: #409 Σήμερα στις 13:57 Από το γραφείο διευθυντά που το σηκώνουν πλέον δε θα ξέρουν να λένε τπτ. Πληροφορίες θα δίνονται από τα νούμερα του υπουργείου που είναι για τις μετεγγραφές και τηλεφώνησα εκεί. Μου είπε ότι η εκτίμηση της είναι σε κανα δεκαπενθήμερο μέσα στον Απρίλιο . Δε ξέρει αν θάναι πριν ή μετά το Πάσχα! Αυτά Thelmaaa Νεοφερμένο μέλος Η Thelmaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Σήμερα στις 13:58 Η Thelmaaa έγραψε: #410 Σήμερα στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οπότε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οπότε εμείς με τις ενστάσεις πότε να περιμένουνε, σας είπαν τίποτα; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν τηλεφωνικά Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 14:03 Ο Dok έγραψε: #411 Σήμερα στις 14:03 Στέλνετε ένα μέιλ που λέτε ονομάζομαι τάδε με αριθμό πρωτοκόλλου τάδε και έλαβα απόρριψη. Αιτούμαι ένσταση κλπ. Και ξανά βάζετε τα ίδια αρχεία σε pdf κάτω. Αν έχετε προσθέτετε και ότι καινούργιο θέλετε. Αυτό το μέιλ το στέλνετε και στο exmeteggrafes και στο protocol και αναμένετε νέο αριθμό πρωτοκόλλου ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Σήμερα στις 14:04 Η ferfelhh έγραψε: #412 Σήμερα στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Thelmaaa: Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν Click για ανάπτυξη... Φτιάχνετε την ένσταση σας κανονικά με τα χαρτιά σας ακριβώς όπως κάνατε και στην κατ εξαίρεση, βάζετε και την σχολή εισαγωγής και αυτή που θέλετε να πάτε, μπορείτε να γράψετε και ένα κείμενο άμα θέλετε για τον λόγο που κάνετε ένσταση και στέλνετε 2 email ένα στο protocol@minedu.gov.gr και στο exmeteggrafes@minedu.gov.gr Δεν ξέρω άμα είναι αναγκαίο και στην ένσταση αλλά εγώ έβαλα και την φοιτητική ιδιότητα και την οικογενειακή κατάσταση που ζητούσε και στην κανονική μετεγγραφή Καλό θα ήταν να είναι πρόσφατα τα χαρτιά όπως τα ήθελαν και στην αρχική αίτηση Α επίσης και το Α.Μ. του φοιτητή Εγώ έβαλα και τον αριθμό πρωτοκόλλου της αρχικής αίτησης, δεν ξέρω άμα θα χρειαστεί οπότε το έβαλα για καλό και για κακό Προσέξτε μη ξεχάσετε να βασικά στοιχεία που πρέπει να υπάρχουν!! Άμα σας είναι πιο εύκολο μπορείτε να έχετε την αρχική αίτηση μπροστά σας για να γράψετε όλα τα στοιχεία χωρίς να σας ξεφύγει κάτι!! christie345 Νεοφερμένο μέλος Η christie345 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. Σήμερα στις 17:22 Η christie345: #413 Σήμερα στις 17:22 Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #414 Σήμερα στις 17:52 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Λυπαμαι για την απορριψη της αιτησης σου. Καθε χρονο μπορεις να κανεις αιτηση τον σεπτεμβρη για κανονικη μετεγγραφη με τα οικονομικο κοινωνικα κριτηρια (μορια) εντος του οριου του ν+2. Και αιτηση για κατ εξαιρεση μπορεις να κανεις ( 2 καθε ακαδημαικο χρονο). Η επομενη θα ειναι τον Μαιο που μας ερχεται οπου θα ανοιξουν παλι την. πλατφορμα. Τις ενστασεις δεν βιαζονται να τις απαντησουν μπορει να παει και Ιουνιο..αλλα ειναι ολα ρευστα. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 18:46 Ο Dok έγραψε: #415 Σήμερα στις 18:46 Αυτό που λέτε ότι τις ενστάσεις μπορεί να τις πάνε και Ιούνιο το είπαν από το υπουργείο; Γιατί σε μένα είπαν μέσα στον Απρίλιο; Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Σήμερα στις 18:57 Η Koseleni έγραψε: #416 Σήμερα στις 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Elenhs: Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά ! Click για ανάπτυξη... Σιγά που βγάζουν θετικές....... Μας δουλεύουν όλους... Μόνο οπως ειπε ενα παιδί απο εδωσε θάνατο την περίοδο των Πανελληνίων βγάζουν θετικό αποτέλεσμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Μονο θάνατο γονέα πιστεύω.... Και θέλω να πιστεύω σοβαρά θέματα υγειας φοιτητή. foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 19:20 Η foititokosmossss: #417 Σήμερα στις 19:20 Οι ενστασεις γίνονται πριν ή μετα τη δεύτερη φάση των αιτησεων της Άνοιξης;; γιατι εμενα μου πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο μου είπαν οτι θα ανοιξουν μεσα στον απριλιο, τωρα δεν ξερω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #418 Σήμερα στις 19:46 Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:53 foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η foititokosmossss: #419 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Click για ανάπτυξη... Το λεω με βάση τις μου είπαν στο υπουργείο. Οτι απο 15 Απριλίου μέχρι τέλη θα ανοιξει εκ νέου η πλατφορμα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Koseleni christie345 Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: christie345 Koseleni foititokosmossss Janette Dok Evoulinaki fortheloveofshizaya Giannismsn ferfelhh Anna1974. Thelmaaa Onomauser Scandal GIANCHRIS Elenhs carreragt VAG-S Peratsis ang12_012 Walter1 Corfu kitty Cocobolo Φοιτητρια1111 Androniki2007 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Kafkinos Barb45 John86 Chris1993 thesaint DarthVader marianna77 Sotiris 12 Galleon efi2216 etitag Mixalis! kyriako EAK2575 Anna Kafali Lebrou Φοιτητησς Mapz omitsop BillyTheKid Depy roux elemar katerina1980 Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per Drscientist Ilikntas redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dok: Μάλιστα άρα για να πήρατε απάντηση κι εσείς μάλλον ολοκλήρωσαν αφού σύνολο ήταν γύρω στις 1100. Ήταν θετική τουλάχιστον ; Click για ανάπτυξη... Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά !
Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 11:30 Ο Dok έγραψε: #407 Σήμερα στις 11:30 Τι να πω. Αφύσικα πράγματα. Ποιοι τα πληρούν τελικά τα κριτήρια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 11:42 Ολοκλήρωσαν γενικά μίλησα πριν Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 11:42 ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Σήμερα στις 13:54 Η ferfelhh έγραψε: #408 Σήμερα στις 13:54 Οπότε εμείς με τις ενστάσεις πότε να περιμένουνε, σας είπαν τίποτα; Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 13:57 Ο Dok έγραψε: #409 Σήμερα στις 13:57 Από το γραφείο διευθυντά που το σηκώνουν πλέον δε θα ξέρουν να λένε τπτ. Πληροφορίες θα δίνονται από τα νούμερα του υπουργείου που είναι για τις μετεγγραφές και τηλεφώνησα εκεί. Μου είπε ότι η εκτίμηση της είναι σε κανα δεκαπενθήμερο μέσα στον Απρίλιο . Δε ξέρει αν θάναι πριν ή μετά το Πάσχα! Αυτά Thelmaaa Νεοφερμένο μέλος Η Thelmaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Σήμερα στις 13:58 Η Thelmaaa έγραψε: #410 Σήμερα στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οπότε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οπότε εμείς με τις ενστάσεις πότε να περιμένουνε, σας είπαν τίποτα; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν τηλεφωνικά Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 14:03 Ο Dok έγραψε: #411 Σήμερα στις 14:03 Στέλνετε ένα μέιλ που λέτε ονομάζομαι τάδε με αριθμό πρωτοκόλλου τάδε και έλαβα απόρριψη. Αιτούμαι ένσταση κλπ. Και ξανά βάζετε τα ίδια αρχεία σε pdf κάτω. Αν έχετε προσθέτετε και ότι καινούργιο θέλετε. Αυτό το μέιλ το στέλνετε και στο exmeteggrafes και στο protocol και αναμένετε νέο αριθμό πρωτοκόλλου ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Σήμερα στις 14:04 Η ferfelhh έγραψε: #412 Σήμερα στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Thelmaaa: Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν Click για ανάπτυξη... Φτιάχνετε την ένσταση σας κανονικά με τα χαρτιά σας ακριβώς όπως κάνατε και στην κατ εξαίρεση, βάζετε και την σχολή εισαγωγής και αυτή που θέλετε να πάτε, μπορείτε να γράψετε και ένα κείμενο άμα θέλετε για τον λόγο που κάνετε ένσταση και στέλνετε 2 email ένα στο protocol@minedu.gov.gr και στο exmeteggrafes@minedu.gov.gr Δεν ξέρω άμα είναι αναγκαίο και στην ένσταση αλλά εγώ έβαλα και την φοιτητική ιδιότητα και την οικογενειακή κατάσταση που ζητούσε και στην κανονική μετεγγραφή Καλό θα ήταν να είναι πρόσφατα τα χαρτιά όπως τα ήθελαν και στην αρχική αίτηση Α επίσης και το Α.Μ. του φοιτητή Εγώ έβαλα και τον αριθμό πρωτοκόλλου της αρχικής αίτησης, δεν ξέρω άμα θα χρειαστεί οπότε το έβαλα για καλό και για κακό Προσέξτε μη ξεχάσετε να βασικά στοιχεία που πρέπει να υπάρχουν!! Άμα σας είναι πιο εύκολο μπορείτε να έχετε την αρχική αίτηση μπροστά σας για να γράψετε όλα τα στοιχεία χωρίς να σας ξεφύγει κάτι!! christie345 Νεοφερμένο μέλος Η christie345 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. Σήμερα στις 17:22 Η christie345: #413 Σήμερα στις 17:22 Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #414 Σήμερα στις 17:52 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Λυπαμαι για την απορριψη της αιτησης σου. Καθε χρονο μπορεις να κανεις αιτηση τον σεπτεμβρη για κανονικη μετεγγραφη με τα οικονομικο κοινωνικα κριτηρια (μορια) εντος του οριου του ν+2. Και αιτηση για κατ εξαιρεση μπορεις να κανεις ( 2 καθε ακαδημαικο χρονο). Η επομενη θα ειναι τον Μαιο που μας ερχεται οπου θα ανοιξουν παλι την. πλατφορμα. Τις ενστασεις δεν βιαζονται να τις απαντησουν μπορει να παει και Ιουνιο..αλλα ειναι ολα ρευστα. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 18:46 Ο Dok έγραψε: #415 Σήμερα στις 18:46 Αυτό που λέτε ότι τις ενστάσεις μπορεί να τις πάνε και Ιούνιο το είπαν από το υπουργείο; Γιατί σε μένα είπαν μέσα στον Απρίλιο; Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Σήμερα στις 18:57 Η Koseleni έγραψε: #416 Σήμερα στις 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Elenhs: Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά ! Click για ανάπτυξη... Σιγά που βγάζουν θετικές....... Μας δουλεύουν όλους... Μόνο οπως ειπε ενα παιδί απο εδωσε θάνατο την περίοδο των Πανελληνίων βγάζουν θετικό αποτέλεσμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Μονο θάνατο γονέα πιστεύω.... Και θέλω να πιστεύω σοβαρά θέματα υγειας φοιτητή. foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 19:20 Η foititokosmossss: #417 Σήμερα στις 19:20 Οι ενστασεις γίνονται πριν ή μετα τη δεύτερη φάση των αιτησεων της Άνοιξης;; γιατι εμενα μου πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο μου είπαν οτι θα ανοιξουν μεσα στον απριλιο, τωρα δεν ξερω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #418 Σήμερα στις 19:46 Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:53 foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η foititokosmossss: #419 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Click για ανάπτυξη... Το λεω με βάση τις μου είπαν στο υπουργείο. Οτι απο 15 Απριλίου μέχρι τέλη θα ανοιξει εκ νέου η πλατφορμα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Koseleni christie345 Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: christie345 Koseleni foititokosmossss Janette Dok Evoulinaki fortheloveofshizaya Giannismsn ferfelhh Anna1974. Thelmaaa Onomauser Scandal GIANCHRIS Elenhs carreragt VAG-S Peratsis ang12_012 Walter1 Corfu kitty Cocobolo Φοιτητρια1111 Androniki2007 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Kafkinos Barb45 John86 Chris1993 thesaint DarthVader marianna77 Sotiris 12 Galleon efi2216 etitag Mixalis! kyriako EAK2575 Anna Kafali Lebrou Φοιτητησς Mapz omitsop BillyTheKid Depy roux elemar katerina1980 Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per Drscientist Ilikntas redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι να πω. Αφύσικα πράγματα. Ποιοι τα πληρούν τελικά τα κριτήρια Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 11:42 Ολοκλήρωσαν γενικά μίλησα πριν
ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Σήμερα στις 13:54 Η ferfelhh έγραψε: #408 Σήμερα στις 13:54 Οπότε εμείς με τις ενστάσεις πότε να περιμένουνε, σας είπαν τίποτα; Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 13:57 Ο Dok έγραψε: #409 Σήμερα στις 13:57 Από το γραφείο διευθυντά που το σηκώνουν πλέον δε θα ξέρουν να λένε τπτ. Πληροφορίες θα δίνονται από τα νούμερα του υπουργείου που είναι για τις μετεγγραφές και τηλεφώνησα εκεί. Μου είπε ότι η εκτίμηση της είναι σε κανα δεκαπενθήμερο μέσα στον Απρίλιο . Δε ξέρει αν θάναι πριν ή μετά το Πάσχα! Αυτά Thelmaaa Νεοφερμένο μέλος Η Thelmaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Σήμερα στις 13:58 Η Thelmaaa έγραψε: #410 Σήμερα στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οπότε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οπότε εμείς με τις ενστάσεις πότε να περιμένουνε, σας είπαν τίποτα; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν τηλεφωνικά Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 14:03 Ο Dok έγραψε: #411 Σήμερα στις 14:03 Στέλνετε ένα μέιλ που λέτε ονομάζομαι τάδε με αριθμό πρωτοκόλλου τάδε και έλαβα απόρριψη. Αιτούμαι ένσταση κλπ. Και ξανά βάζετε τα ίδια αρχεία σε pdf κάτω. Αν έχετε προσθέτετε και ότι καινούργιο θέλετε. Αυτό το μέιλ το στέλνετε και στο exmeteggrafes και στο protocol και αναμένετε νέο αριθμό πρωτοκόλλου ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Σήμερα στις 14:04 Η ferfelhh έγραψε: #412 Σήμερα στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Thelmaaa: Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν Click για ανάπτυξη... Φτιάχνετε την ένσταση σας κανονικά με τα χαρτιά σας ακριβώς όπως κάνατε και στην κατ εξαίρεση, βάζετε και την σχολή εισαγωγής και αυτή που θέλετε να πάτε, μπορείτε να γράψετε και ένα κείμενο άμα θέλετε για τον λόγο που κάνετε ένσταση και στέλνετε 2 email ένα στο protocol@minedu.gov.gr και στο exmeteggrafes@minedu.gov.gr Δεν ξέρω άμα είναι αναγκαίο και στην ένσταση αλλά εγώ έβαλα και την φοιτητική ιδιότητα και την οικογενειακή κατάσταση που ζητούσε και στην κανονική μετεγγραφή Καλό θα ήταν να είναι πρόσφατα τα χαρτιά όπως τα ήθελαν και στην αρχική αίτηση Α επίσης και το Α.Μ. του φοιτητή Εγώ έβαλα και τον αριθμό πρωτοκόλλου της αρχικής αίτησης, δεν ξέρω άμα θα χρειαστεί οπότε το έβαλα για καλό και για κακό Προσέξτε μη ξεχάσετε να βασικά στοιχεία που πρέπει να υπάρχουν!! Άμα σας είναι πιο εύκολο μπορείτε να έχετε την αρχική αίτηση μπροστά σας για να γράψετε όλα τα στοιχεία χωρίς να σας ξεφύγει κάτι!! christie345 Νεοφερμένο μέλος Η christie345 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. Σήμερα στις 17:22 Η christie345: #413 Σήμερα στις 17:22 Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #414 Σήμερα στις 17:52 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Λυπαμαι για την απορριψη της αιτησης σου. Καθε χρονο μπορεις να κανεις αιτηση τον σεπτεμβρη για κανονικη μετεγγραφη με τα οικονομικο κοινωνικα κριτηρια (μορια) εντος του οριου του ν+2. Και αιτηση για κατ εξαιρεση μπορεις να κανεις ( 2 καθε ακαδημαικο χρονο). Η επομενη θα ειναι τον Μαιο που μας ερχεται οπου θα ανοιξουν παλι την. πλατφορμα. Τις ενστασεις δεν βιαζονται να τις απαντησουν μπορει να παει και Ιουνιο..αλλα ειναι ολα ρευστα. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 18:46 Ο Dok έγραψε: #415 Σήμερα στις 18:46 Αυτό που λέτε ότι τις ενστάσεις μπορεί να τις πάνε και Ιούνιο το είπαν από το υπουργείο; Γιατί σε μένα είπαν μέσα στον Απρίλιο; Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Σήμερα στις 18:57 Η Koseleni έγραψε: #416 Σήμερα στις 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Elenhs: Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά ! Click για ανάπτυξη... Σιγά που βγάζουν θετικές....... Μας δουλεύουν όλους... Μόνο οπως ειπε ενα παιδί απο εδωσε θάνατο την περίοδο των Πανελληνίων βγάζουν θετικό αποτέλεσμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Μονο θάνατο γονέα πιστεύω.... Και θέλω να πιστεύω σοβαρά θέματα υγειας φοιτητή. foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 19:20 Η foititokosmossss: #417 Σήμερα στις 19:20 Οι ενστασεις γίνονται πριν ή μετα τη δεύτερη φάση των αιτησεων της Άνοιξης;; γιατι εμενα μου πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο μου είπαν οτι θα ανοιξουν μεσα στον απριλιο, τωρα δεν ξερω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #418 Σήμερα στις 19:46 Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:53 foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η foititokosmossss: #419 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Click για ανάπτυξη... Το λεω με βάση τις μου είπαν στο υπουργείο. Οτι απο 15 Απριλίου μέχρι τέλη θα ανοιξει εκ νέου η πλατφορμα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Koseleni christie345 Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: christie345 Koseleni foititokosmossss Janette Dok Evoulinaki fortheloveofshizaya Giannismsn ferfelhh Anna1974. Thelmaaa Onomauser Scandal GIANCHRIS Elenhs carreragt VAG-S Peratsis ang12_012 Walter1 Corfu kitty Cocobolo Φοιτητρια1111 Androniki2007 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Kafkinos Barb45 John86 Chris1993 thesaint DarthVader marianna77 Sotiris 12 Galleon efi2216 etitag Mixalis! kyriako EAK2575 Anna Kafali Lebrou Φοιτητησς Mapz omitsop BillyTheKid Depy roux elemar katerina1980 Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per Drscientist Ilikntas redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 13:57 Ο Dok έγραψε: #409 Σήμερα στις 13:57 Από το γραφείο διευθυντά που το σηκώνουν πλέον δε θα ξέρουν να λένε τπτ. Πληροφορίες θα δίνονται από τα νούμερα του υπουργείου που είναι για τις μετεγγραφές και τηλεφώνησα εκεί. Μου είπε ότι η εκτίμηση της είναι σε κανα δεκαπενθήμερο μέσα στον Απρίλιο . Δε ξέρει αν θάναι πριν ή μετά το Πάσχα! Αυτά Thelmaaa Νεοφερμένο μέλος Η Thelmaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Σήμερα στις 13:58 Η Thelmaaa έγραψε: #410 Σήμερα στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οπότε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οπότε εμείς με τις ενστάσεις πότε να περιμένουνε, σας είπαν τίποτα; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν τηλεφωνικά Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 14:03 Ο Dok έγραψε: #411 Σήμερα στις 14:03 Στέλνετε ένα μέιλ που λέτε ονομάζομαι τάδε με αριθμό πρωτοκόλλου τάδε και έλαβα απόρριψη. Αιτούμαι ένσταση κλπ. Και ξανά βάζετε τα ίδια αρχεία σε pdf κάτω. Αν έχετε προσθέτετε και ότι καινούργιο θέλετε. Αυτό το μέιλ το στέλνετε και στο exmeteggrafes και στο protocol και αναμένετε νέο αριθμό πρωτοκόλλου ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Σήμερα στις 14:04 Η ferfelhh έγραψε: #412 Σήμερα στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Thelmaaa: Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν Click για ανάπτυξη... Φτιάχνετε την ένσταση σας κανονικά με τα χαρτιά σας ακριβώς όπως κάνατε και στην κατ εξαίρεση, βάζετε και την σχολή εισαγωγής και αυτή που θέλετε να πάτε, μπορείτε να γράψετε και ένα κείμενο άμα θέλετε για τον λόγο που κάνετε ένσταση και στέλνετε 2 email ένα στο protocol@minedu.gov.gr και στο exmeteggrafes@minedu.gov.gr Δεν ξέρω άμα είναι αναγκαίο και στην ένσταση αλλά εγώ έβαλα και την φοιτητική ιδιότητα και την οικογενειακή κατάσταση που ζητούσε και στην κανονική μετεγγραφή Καλό θα ήταν να είναι πρόσφατα τα χαρτιά όπως τα ήθελαν και στην αρχική αίτηση Α επίσης και το Α.Μ. του φοιτητή Εγώ έβαλα και τον αριθμό πρωτοκόλλου της αρχικής αίτησης, δεν ξέρω άμα θα χρειαστεί οπότε το έβαλα για καλό και για κακό Προσέξτε μη ξεχάσετε να βασικά στοιχεία που πρέπει να υπάρχουν!! Άμα σας είναι πιο εύκολο μπορείτε να έχετε την αρχική αίτηση μπροστά σας για να γράψετε όλα τα στοιχεία χωρίς να σας ξεφύγει κάτι!! christie345 Νεοφερμένο μέλος Η christie345 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. Σήμερα στις 17:22 Η christie345: #413 Σήμερα στις 17:22 Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #414 Σήμερα στις 17:52 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Λυπαμαι για την απορριψη της αιτησης σου. Καθε χρονο μπορεις να κανεις αιτηση τον σεπτεμβρη για κανονικη μετεγγραφη με τα οικονομικο κοινωνικα κριτηρια (μορια) εντος του οριου του ν+2. Και αιτηση για κατ εξαιρεση μπορεις να κανεις ( 2 καθε ακαδημαικο χρονο). Η επομενη θα ειναι τον Μαιο που μας ερχεται οπου θα ανοιξουν παλι την. πλατφορμα. Τις ενστασεις δεν βιαζονται να τις απαντησουν μπορει να παει και Ιουνιο..αλλα ειναι ολα ρευστα. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 18:46 Ο Dok έγραψε: #415 Σήμερα στις 18:46 Αυτό που λέτε ότι τις ενστάσεις μπορεί να τις πάνε και Ιούνιο το είπαν από το υπουργείο; Γιατί σε μένα είπαν μέσα στον Απρίλιο; Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Σήμερα στις 18:57 Η Koseleni έγραψε: #416 Σήμερα στις 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Elenhs: Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά ! Click για ανάπτυξη... Σιγά που βγάζουν θετικές....... Μας δουλεύουν όλους... Μόνο οπως ειπε ενα παιδί απο εδωσε θάνατο την περίοδο των Πανελληνίων βγάζουν θετικό αποτέλεσμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Μονο θάνατο γονέα πιστεύω.... Και θέλω να πιστεύω σοβαρά θέματα υγειας φοιτητή. foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 19:20 Η foititokosmossss: #417 Σήμερα στις 19:20 Οι ενστασεις γίνονται πριν ή μετα τη δεύτερη φάση των αιτησεων της Άνοιξης;; γιατι εμενα μου πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο μου είπαν οτι θα ανοιξουν μεσα στον απριλιο, τωρα δεν ξερω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #418 Σήμερα στις 19:46 Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:53 foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η foititokosmossss: #419 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Click για ανάπτυξη... Το λεω με βάση τις μου είπαν στο υπουργείο. Οτι απο 15 Απριλίου μέχρι τέλη θα ανοιξει εκ νέου η πλατφορμα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Koseleni christie345 Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: christie345 Koseleni foititokosmossss Janette Dok Evoulinaki fortheloveofshizaya Giannismsn ferfelhh Anna1974. Thelmaaa Onomauser Scandal GIANCHRIS Elenhs carreragt VAG-S Peratsis ang12_012 Walter1 Corfu kitty Cocobolo Φοιτητρια1111 Androniki2007 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Kafkinos Barb45 John86 Chris1993 thesaint DarthVader marianna77 Sotiris 12 Galleon efi2216 etitag Mixalis! kyriako EAK2575 Anna Kafali Lebrou Φοιτητησς Mapz omitsop BillyTheKid Depy roux elemar katerina1980 Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per Drscientist Ilikntas redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από το γραφείο διευθυντά που το σηκώνουν πλέον δε θα ξέρουν να λένε τπτ. Πληροφορίες θα δίνονται από τα νούμερα του υπουργείου που είναι για τις μετεγγραφές και τηλεφώνησα εκεί. Μου είπε ότι η εκτίμηση της είναι σε κανα δεκαπενθήμερο μέσα στον Απρίλιο . Δε ξέρει αν θάναι πριν ή μετά το Πάσχα! Αυτά
Thelmaaa Νεοφερμένο μέλος Η Thelmaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. Σήμερα στις 13:58 Η Thelmaaa έγραψε: #410 Σήμερα στις 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οπότε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οπότε εμείς με τις ενστάσεις πότε να περιμένουνε, σας είπαν τίποτα; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν τηλεφωνικά Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 14:03 Ο Dok έγραψε: #411 Σήμερα στις 14:03 Στέλνετε ένα μέιλ που λέτε ονομάζομαι τάδε με αριθμό πρωτοκόλλου τάδε και έλαβα απόρριψη. Αιτούμαι ένσταση κλπ. Και ξανά βάζετε τα ίδια αρχεία σε pdf κάτω. Αν έχετε προσθέτετε και ότι καινούργιο θέλετε. Αυτό το μέιλ το στέλνετε και στο exmeteggrafes και στο protocol και αναμένετε νέο αριθμό πρωτοκόλλου ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Σήμερα στις 14:04 Η ferfelhh έγραψε: #412 Σήμερα στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Thelmaaa: Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν Click για ανάπτυξη... Φτιάχνετε την ένσταση σας κανονικά με τα χαρτιά σας ακριβώς όπως κάνατε και στην κατ εξαίρεση, βάζετε και την σχολή εισαγωγής και αυτή που θέλετε να πάτε, μπορείτε να γράψετε και ένα κείμενο άμα θέλετε για τον λόγο που κάνετε ένσταση και στέλνετε 2 email ένα στο protocol@minedu.gov.gr και στο exmeteggrafes@minedu.gov.gr Δεν ξέρω άμα είναι αναγκαίο και στην ένσταση αλλά εγώ έβαλα και την φοιτητική ιδιότητα και την οικογενειακή κατάσταση που ζητούσε και στην κανονική μετεγγραφή Καλό θα ήταν να είναι πρόσφατα τα χαρτιά όπως τα ήθελαν και στην αρχική αίτηση Α επίσης και το Α.Μ. του φοιτητή Εγώ έβαλα και τον αριθμό πρωτοκόλλου της αρχικής αίτησης, δεν ξέρω άμα θα χρειαστεί οπότε το έβαλα για καλό και για κακό Προσέξτε μη ξεχάσετε να βασικά στοιχεία που πρέπει να υπάρχουν!! Άμα σας είναι πιο εύκολο μπορείτε να έχετε την αρχική αίτηση μπροστά σας για να γράψετε όλα τα στοιχεία χωρίς να σας ξεφύγει κάτι!! christie345 Νεοφερμένο μέλος Η christie345 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. Σήμερα στις 17:22 Η christie345: #413 Σήμερα στις 17:22 Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #414 Σήμερα στις 17:52 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Λυπαμαι για την απορριψη της αιτησης σου. Καθε χρονο μπορεις να κανεις αιτηση τον σεπτεμβρη για κανονικη μετεγγραφη με τα οικονομικο κοινωνικα κριτηρια (μορια) εντος του οριου του ν+2. Και αιτηση για κατ εξαιρεση μπορεις να κανεις ( 2 καθε ακαδημαικο χρονο). Η επομενη θα ειναι τον Μαιο που μας ερχεται οπου θα ανοιξουν παλι την. πλατφορμα. Τις ενστασεις δεν βιαζονται να τις απαντησουν μπορει να παει και Ιουνιο..αλλα ειναι ολα ρευστα. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 18:46 Ο Dok έγραψε: #415 Σήμερα στις 18:46 Αυτό που λέτε ότι τις ενστάσεις μπορεί να τις πάνε και Ιούνιο το είπαν από το υπουργείο; Γιατί σε μένα είπαν μέσα στον Απρίλιο; Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Σήμερα στις 18:57 Η Koseleni έγραψε: #416 Σήμερα στις 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Elenhs: Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά ! Click για ανάπτυξη... Σιγά που βγάζουν θετικές....... Μας δουλεύουν όλους... Μόνο οπως ειπε ενα παιδί απο εδωσε θάνατο την περίοδο των Πανελληνίων βγάζουν θετικό αποτέλεσμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Μονο θάνατο γονέα πιστεύω.... Και θέλω να πιστεύω σοβαρά θέματα υγειας φοιτητή. foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 19:20 Η foititokosmossss: #417 Σήμερα στις 19:20 Οι ενστασεις γίνονται πριν ή μετα τη δεύτερη φάση των αιτησεων της Άνοιξης;; γιατι εμενα μου πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο μου είπαν οτι θα ανοιξουν μεσα στον απριλιο, τωρα δεν ξερω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #418 Σήμερα στις 19:46 Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:53 foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η foititokosmossss: #419 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Click για ανάπτυξη... Το λεω με βάση τις μου είπαν στο υπουργείο. Οτι απο 15 Απριλίου μέχρι τέλη θα ανοιξει εκ νέου η πλατφορμα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Koseleni christie345 Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: christie345 Koseleni foititokosmossss Janette Dok Evoulinaki fortheloveofshizaya Giannismsn ferfelhh Anna1974. Thelmaaa Onomauser Scandal GIANCHRIS Elenhs carreragt VAG-S Peratsis ang12_012 Walter1 Corfu kitty Cocobolo Φοιτητρια1111 Androniki2007 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Kafkinos Barb45 John86 Chris1993 thesaint DarthVader marianna77 Sotiris 12 Galleon efi2216 etitag Mixalis! kyriako EAK2575 Anna Kafali Lebrou Φοιτητησς Mapz omitsop BillyTheKid Depy roux elemar katerina1980 Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per Drscientist Ilikntas redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οπότε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οπότε εμείς με τις ενστάσεις πότε να περιμένουνε, σας είπαν τίποτα; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν τηλεφωνικά
Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 14:03 Ο Dok έγραψε: #411 Σήμερα στις 14:03 Στέλνετε ένα μέιλ που λέτε ονομάζομαι τάδε με αριθμό πρωτοκόλλου τάδε και έλαβα απόρριψη. Αιτούμαι ένσταση κλπ. Και ξανά βάζετε τα ίδια αρχεία σε pdf κάτω. Αν έχετε προσθέτετε και ότι καινούργιο θέλετε. Αυτό το μέιλ το στέλνετε και στο exmeteggrafes και στο protocol και αναμένετε νέο αριθμό πρωτοκόλλου ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Σήμερα στις 14:04 Η ferfelhh έγραψε: #412 Σήμερα στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Thelmaaa: Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν Click για ανάπτυξη... Φτιάχνετε την ένσταση σας κανονικά με τα χαρτιά σας ακριβώς όπως κάνατε και στην κατ εξαίρεση, βάζετε και την σχολή εισαγωγής και αυτή που θέλετε να πάτε, μπορείτε να γράψετε και ένα κείμενο άμα θέλετε για τον λόγο που κάνετε ένσταση και στέλνετε 2 email ένα στο protocol@minedu.gov.gr και στο exmeteggrafes@minedu.gov.gr Δεν ξέρω άμα είναι αναγκαίο και στην ένσταση αλλά εγώ έβαλα και την φοιτητική ιδιότητα και την οικογενειακή κατάσταση που ζητούσε και στην κανονική μετεγγραφή Καλό θα ήταν να είναι πρόσφατα τα χαρτιά όπως τα ήθελαν και στην αρχική αίτηση Α επίσης και το Α.Μ. του φοιτητή Εγώ έβαλα και τον αριθμό πρωτοκόλλου της αρχικής αίτησης, δεν ξέρω άμα θα χρειαστεί οπότε το έβαλα για καλό και για κακό Προσέξτε μη ξεχάσετε να βασικά στοιχεία που πρέπει να υπάρχουν!! Άμα σας είναι πιο εύκολο μπορείτε να έχετε την αρχική αίτηση μπροστά σας για να γράψετε όλα τα στοιχεία χωρίς να σας ξεφύγει κάτι!! christie345 Νεοφερμένο μέλος Η christie345 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. Σήμερα στις 17:22 Η christie345: #413 Σήμερα στις 17:22 Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #414 Σήμερα στις 17:52 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Λυπαμαι για την απορριψη της αιτησης σου. Καθε χρονο μπορεις να κανεις αιτηση τον σεπτεμβρη για κανονικη μετεγγραφη με τα οικονομικο κοινωνικα κριτηρια (μορια) εντος του οριου του ν+2. Και αιτηση για κατ εξαιρεση μπορεις να κανεις ( 2 καθε ακαδημαικο χρονο). Η επομενη θα ειναι τον Μαιο που μας ερχεται οπου θα ανοιξουν παλι την. πλατφορμα. Τις ενστασεις δεν βιαζονται να τις απαντησουν μπορει να παει και Ιουνιο..αλλα ειναι ολα ρευστα. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 18:46 Ο Dok έγραψε: #415 Σήμερα στις 18:46 Αυτό που λέτε ότι τις ενστάσεις μπορεί να τις πάνε και Ιούνιο το είπαν από το υπουργείο; Γιατί σε μένα είπαν μέσα στον Απρίλιο; Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Σήμερα στις 18:57 Η Koseleni έγραψε: #416 Σήμερα στις 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Elenhs: Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά ! Click για ανάπτυξη... Σιγά που βγάζουν θετικές....... Μας δουλεύουν όλους... Μόνο οπως ειπε ενα παιδί απο εδωσε θάνατο την περίοδο των Πανελληνίων βγάζουν θετικό αποτέλεσμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Μονο θάνατο γονέα πιστεύω.... Και θέλω να πιστεύω σοβαρά θέματα υγειας φοιτητή. foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 19:20 Η foititokosmossss: #417 Σήμερα στις 19:20 Οι ενστασεις γίνονται πριν ή μετα τη δεύτερη φάση των αιτησεων της Άνοιξης;; γιατι εμενα μου πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο μου είπαν οτι θα ανοιξουν μεσα στον απριλιο, τωρα δεν ξερω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #418 Σήμερα στις 19:46 Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:53 foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η foititokosmossss: #419 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Click για ανάπτυξη... Το λεω με βάση τις μου είπαν στο υπουργείο. Οτι απο 15 Απριλίου μέχρι τέλη θα ανοιξει εκ νέου η πλατφορμα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Koseleni christie345 Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: christie345 Koseleni foititokosmossss Janette Dok Evoulinaki fortheloveofshizaya Giannismsn ferfelhh Anna1974. Thelmaaa Onomauser Scandal GIANCHRIS Elenhs carreragt VAG-S Peratsis ang12_012 Walter1 Corfu kitty Cocobolo Φοιτητρια1111 Androniki2007 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Kafkinos Barb45 John86 Chris1993 thesaint DarthVader marianna77 Sotiris 12 Galleon efi2216 etitag Mixalis! kyriako EAK2575 Anna Kafali Lebrou Φοιτητησς Mapz omitsop BillyTheKid Depy roux elemar katerina1980 Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per Drscientist Ilikntas redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στέλνετε ένα μέιλ που λέτε ονομάζομαι τάδε με αριθμό πρωτοκόλλου τάδε και έλαβα απόρριψη. Αιτούμαι ένσταση κλπ. Και ξανά βάζετε τα ίδια αρχεία σε pdf κάτω. Αν έχετε προσθέτετε και ότι καινούργιο θέλετε. Αυτό το μέιλ το στέλνετε και στο exmeteggrafes και στο protocol και αναμένετε νέο αριθμό πρωτοκόλλου
ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Σήμερα στις 14:04 Η ferfelhh έγραψε: #412 Σήμερα στις 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Thelmaaa: Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν Click για ανάπτυξη... Φτιάχνετε την ένσταση σας κανονικά με τα χαρτιά σας ακριβώς όπως κάνατε και στην κατ εξαίρεση, βάζετε και την σχολή εισαγωγής και αυτή που θέλετε να πάτε, μπορείτε να γράψετε και ένα κείμενο άμα θέλετε για τον λόγο που κάνετε ένσταση και στέλνετε 2 email ένα στο protocol@minedu.gov.gr και στο exmeteggrafes@minedu.gov.gr Δεν ξέρω άμα είναι αναγκαίο και στην ένσταση αλλά εγώ έβαλα και την φοιτητική ιδιότητα και την οικογενειακή κατάσταση που ζητούσε και στην κανονική μετεγγραφή Καλό θα ήταν να είναι πρόσφατα τα χαρτιά όπως τα ήθελαν και στην αρχική αίτηση Α επίσης και το Α.Μ. του φοιτητή Εγώ έβαλα και τον αριθμό πρωτοκόλλου της αρχικής αίτησης, δεν ξέρω άμα θα χρειαστεί οπότε το έβαλα για καλό και για κακό Προσέξτε μη ξεχάσετε να βασικά στοιχεία που πρέπει να υπάρχουν!! Άμα σας είναι πιο εύκολο μπορείτε να έχετε την αρχική αίτηση μπροστά σας για να γράψετε όλα τα στοιχεία χωρίς να σας ξεφύγει κάτι!! christie345 Νεοφερμένο μέλος Η christie345 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. Σήμερα στις 17:22 Η christie345: #413 Σήμερα στις 17:22 Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #414 Σήμερα στις 17:52 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Λυπαμαι για την απορριψη της αιτησης σου. Καθε χρονο μπορεις να κανεις αιτηση τον σεπτεμβρη για κανονικη μετεγγραφη με τα οικονομικο κοινωνικα κριτηρια (μορια) εντος του οριου του ν+2. Και αιτηση για κατ εξαιρεση μπορεις να κανεις ( 2 καθε ακαδημαικο χρονο). Η επομενη θα ειναι τον Μαιο που μας ερχεται οπου θα ανοιξουν παλι την. πλατφορμα. Τις ενστασεις δεν βιαζονται να τις απαντησουν μπορει να παει και Ιουνιο..αλλα ειναι ολα ρευστα. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 18:46 Ο Dok έγραψε: #415 Σήμερα στις 18:46 Αυτό που λέτε ότι τις ενστάσεις μπορεί να τις πάνε και Ιούνιο το είπαν από το υπουργείο; Γιατί σε μένα είπαν μέσα στον Απρίλιο; Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Σήμερα στις 18:57 Η Koseleni έγραψε: #416 Σήμερα στις 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Elenhs: Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά ! Click για ανάπτυξη... Σιγά που βγάζουν θετικές....... Μας δουλεύουν όλους... Μόνο οπως ειπε ενα παιδί απο εδωσε θάνατο την περίοδο των Πανελληνίων βγάζουν θετικό αποτέλεσμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Μονο θάνατο γονέα πιστεύω.... Και θέλω να πιστεύω σοβαρά θέματα υγειας φοιτητή. foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 19:20 Η foititokosmossss: #417 Σήμερα στις 19:20 Οι ενστασεις γίνονται πριν ή μετα τη δεύτερη φάση των αιτησεων της Άνοιξης;; γιατι εμενα μου πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο μου είπαν οτι θα ανοιξουν μεσα στον απριλιο, τωρα δεν ξερω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #418 Σήμερα στις 19:46 Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:53 foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η foititokosmossss: #419 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Click για ανάπτυξη... Το λεω με βάση τις μου είπαν στο υπουργείο. Οτι απο 15 Απριλίου μέχρι τέλη θα ανοιξει εκ νέου η πλατφορμα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Koseleni christie345 Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: christie345 Koseleni foititokosmossss Janette Dok Evoulinaki fortheloveofshizaya Giannismsn ferfelhh Anna1974. Thelmaaa Onomauser Scandal GIANCHRIS Elenhs carreragt VAG-S Peratsis ang12_012 Walter1 Corfu kitty Cocobolo Φοιτητρια1111 Androniki2007 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Kafkinos Barb45 John86 Chris1993 thesaint DarthVader marianna77 Sotiris 12 Galleon efi2216 etitag Mixalis! kyriako EAK2575 Anna Kafali Lebrou Φοιτητησς Mapz omitsop BillyTheKid Depy roux elemar katerina1980 Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per Drscientist Ilikntas redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Thelmaaa: Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν Click για ανάπτυξη... Φτιάχνετε την ένσταση σας κανονικά με τα χαρτιά σας ακριβώς όπως κάνατε και στην κατ εξαίρεση, βάζετε και την σχολή εισαγωγής και αυτή που θέλετε να πάτε, μπορείτε να γράψετε και ένα κείμενο άμα θέλετε για τον λόγο που κάνετε ένσταση και στέλνετε 2 email ένα στο protocol@minedu.gov.gr και στο exmeteggrafes@minedu.gov.gr Δεν ξέρω άμα είναι αναγκαίο και στην ένσταση αλλά εγώ έβαλα και την φοιτητική ιδιότητα και την οικογενειακή κατάσταση που ζητούσε και στην κανονική μετεγγραφή Καλό θα ήταν να είναι πρόσφατα τα χαρτιά όπως τα ήθελαν και στην αρχική αίτηση Α επίσης και το Α.Μ. του φοιτητή Εγώ έβαλα και τον αριθμό πρωτοκόλλου της αρχικής αίτησης, δεν ξέρω άμα θα χρειαστεί οπότε το έβαλα για καλό και για κακό Προσέξτε μη ξεχάσετε να βασικά στοιχεία που πρέπει να υπάρχουν!! Άμα σας είναι πιο εύκολο μπορείτε να έχετε την αρχική αίτηση μπροστά σας για να γράψετε όλα τα στοιχεία χωρίς να σας ξεφύγει κάτι!!
christie345 Νεοφερμένο μέλος Η christie345 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. Σήμερα στις 17:22 Η christie345: #413 Σήμερα στις 17:22 Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #414 Σήμερα στις 17:52 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Λυπαμαι για την απορριψη της αιτησης σου. Καθε χρονο μπορεις να κανεις αιτηση τον σεπτεμβρη για κανονικη μετεγγραφη με τα οικονομικο κοινωνικα κριτηρια (μορια) εντος του οριου του ν+2. Και αιτηση για κατ εξαιρεση μπορεις να κανεις ( 2 καθε ακαδημαικο χρονο). Η επομενη θα ειναι τον Μαιο που μας ερχεται οπου θα ανοιξουν παλι την. πλατφορμα. Τις ενστασεις δεν βιαζονται να τις απαντησουν μπορει να παει και Ιουνιο..αλλα ειναι ολα ρευστα. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 18:46 Ο Dok έγραψε: #415 Σήμερα στις 18:46 Αυτό που λέτε ότι τις ενστάσεις μπορεί να τις πάνε και Ιούνιο το είπαν από το υπουργείο; Γιατί σε μένα είπαν μέσα στον Απρίλιο; Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Σήμερα στις 18:57 Η Koseleni έγραψε: #416 Σήμερα στις 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Elenhs: Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά ! Click για ανάπτυξη... Σιγά που βγάζουν θετικές....... Μας δουλεύουν όλους... Μόνο οπως ειπε ενα παιδί απο εδωσε θάνατο την περίοδο των Πανελληνίων βγάζουν θετικό αποτέλεσμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Μονο θάνατο γονέα πιστεύω.... Και θέλω να πιστεύω σοβαρά θέματα υγειας φοιτητή. foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 19:20 Η foititokosmossss: #417 Σήμερα στις 19:20 Οι ενστασεις γίνονται πριν ή μετα τη δεύτερη φάση των αιτησεων της Άνοιξης;; γιατι εμενα μου πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο μου είπαν οτι θα ανοιξουν μεσα στον απριλιο, τωρα δεν ξερω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #418 Σήμερα στις 19:46 Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:53 foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η foititokosmossss: #419 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Click για ανάπτυξη... Το λεω με βάση τις μου είπαν στο υπουργείο. Οτι απο 15 Απριλίου μέχρι τέλη θα ανοιξει εκ νέου η πλατφορμα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Koseleni christie345 Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: christie345 Koseleni foititokosmossss Janette Dok Evoulinaki fortheloveofshizaya Giannismsn ferfelhh Anna1974. Thelmaaa Onomauser Scandal GIANCHRIS Elenhs carreragt VAG-S Peratsis ang12_012 Walter1 Corfu kitty Cocobolo Φοιτητρια1111 Androniki2007 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Kafkinos Barb45 John86 Chris1993 thesaint DarthVader marianna77 Sotiris 12 Galleon efi2216 etitag Mixalis! kyriako EAK2575 Anna Kafali Lebrou Φοιτητησς Mapz omitsop BillyTheKid Depy roux elemar katerina1980 Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per Drscientist Ilikntas redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη??
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 17:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #414 Σήμερα στις 17:52 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Λυπαμαι για την απορριψη της αιτησης σου. Καθε χρονο μπορεις να κανεις αιτηση τον σεπτεμβρη για κανονικη μετεγγραφη με τα οικονομικο κοινωνικα κριτηρια (μορια) εντος του οριου του ν+2. Και αιτηση για κατ εξαιρεση μπορεις να κανεις ( 2 καθε ακαδημαικο χρονο). Η επομενη θα ειναι τον Μαιο που μας ερχεται οπου θα ανοιξουν παλι την. πλατφορμα. Τις ενστασεις δεν βιαζονται να τις απαντησουν μπορει να παει και Ιουνιο..αλλα ειναι ολα ρευστα. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 18:46 Ο Dok έγραψε: #415 Σήμερα στις 18:46 Αυτό που λέτε ότι τις ενστάσεις μπορεί να τις πάνε και Ιούνιο το είπαν από το υπουργείο; Γιατί σε μένα είπαν μέσα στον Απρίλιο; Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Σήμερα στις 18:57 Η Koseleni έγραψε: #416 Σήμερα στις 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Elenhs: Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά ! Click για ανάπτυξη... Σιγά που βγάζουν θετικές....... Μας δουλεύουν όλους... Μόνο οπως ειπε ενα παιδί απο εδωσε θάνατο την περίοδο των Πανελληνίων βγάζουν θετικό αποτέλεσμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Μονο θάνατο γονέα πιστεύω.... Και θέλω να πιστεύω σοβαρά θέματα υγειας φοιτητή. foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 19:20 Η foititokosmossss: #417 Σήμερα στις 19:20 Οι ενστασεις γίνονται πριν ή μετα τη δεύτερη φάση των αιτησεων της Άνοιξης;; γιατι εμενα μου πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο μου είπαν οτι θα ανοιξουν μεσα στον απριλιο, τωρα δεν ξερω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #418 Σήμερα στις 19:46 Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:53 foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η foititokosmossss: #419 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Click για ανάπτυξη... Το λεω με βάση τις μου είπαν στο υπουργείο. Οτι απο 15 Απριλίου μέχρι τέλη θα ανοιξει εκ νέου η πλατφορμα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Koseleni christie345 Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: christie345 Koseleni foititokosmossss Janette Dok Evoulinaki fortheloveofshizaya Giannismsn ferfelhh Anna1974. Thelmaaa Onomauser Scandal GIANCHRIS Elenhs carreragt VAG-S Peratsis ang12_012 Walter1 Corfu kitty Cocobolo Φοιτητρια1111 Androniki2007 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Kafkinos Barb45 John86 Chris1993 thesaint DarthVader marianna77 Sotiris 12 Galleon efi2216 etitag Mixalis! kyriako EAK2575 Anna Kafali Lebrou Φοιτητησς Mapz omitsop BillyTheKid Depy roux elemar katerina1980 Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per Drscientist Ilikntas redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Λυπαμαι για την απορριψη της αιτησης σου. Καθε χρονο μπορεις να κανεις αιτηση τον σεπτεμβρη για κανονικη μετεγγραφη με τα οικονομικο κοινωνικα κριτηρια (μορια) εντος του οριου του ν+2. Και αιτηση για κατ εξαιρεση μπορεις να κανεις ( 2 καθε ακαδημαικο χρονο). Η επομενη θα ειναι τον Μαιο που μας ερχεται οπου θα ανοιξουν παλι την. πλατφορμα. Τις ενστασεις δεν βιαζονται να τις απαντησουν μπορει να παει και Ιουνιο..αλλα ειναι ολα ρευστα.
Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 88 μηνύματα. Σήμερα στις 18:46 Ο Dok έγραψε: #415 Σήμερα στις 18:46 Αυτό που λέτε ότι τις ενστάσεις μπορεί να τις πάνε και Ιούνιο το είπαν από το υπουργείο; Γιατί σε μένα είπαν μέσα στον Απρίλιο; Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Σήμερα στις 18:57 Η Koseleni έγραψε: #416 Σήμερα στις 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Elenhs: Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά ! Click για ανάπτυξη... Σιγά που βγάζουν θετικές....... Μας δουλεύουν όλους... Μόνο οπως ειπε ενα παιδί απο εδωσε θάνατο την περίοδο των Πανελληνίων βγάζουν θετικό αποτέλεσμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Μονο θάνατο γονέα πιστεύω.... Και θέλω να πιστεύω σοβαρά θέματα υγειας φοιτητή. foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 19:20 Η foititokosmossss: #417 Σήμερα στις 19:20 Οι ενστασεις γίνονται πριν ή μετα τη δεύτερη φάση των αιτησεων της Άνοιξης;; γιατι εμενα μου πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο μου είπαν οτι θα ανοιξουν μεσα στον απριλιο, τωρα δεν ξερω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #418 Σήμερα στις 19:46 Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:53 foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η foititokosmossss: #419 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Click για ανάπτυξη... Το λεω με βάση τις μου είπαν στο υπουργείο. Οτι απο 15 Απριλίου μέχρι τέλη θα ανοιξει εκ νέου η πλατφορμα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Koseleni christie345 Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: christie345 Koseleni foititokosmossss Janette Dok Evoulinaki fortheloveofshizaya Giannismsn ferfelhh Anna1974. Thelmaaa Onomauser Scandal GIANCHRIS Elenhs carreragt VAG-S Peratsis ang12_012 Walter1 Corfu kitty Cocobolo Φοιτητρια1111 Androniki2007 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Kafkinos Barb45 John86 Chris1993 thesaint DarthVader marianna77 Sotiris 12 Galleon efi2216 etitag Mixalis! kyriako EAK2575 Anna Kafali Lebrou Φοιτητησς Mapz omitsop BillyTheKid Depy roux elemar katerina1980 Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per Drscientist Ilikntas redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό που λέτε ότι τις ενστάσεις μπορεί να τις πάνε και Ιούνιο το είπαν από το υπουργείο; Γιατί σε μένα είπαν μέσα στον Απρίλιο;
Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 62 μηνύματα. Σήμερα στις 18:57 Η Koseleni έγραψε: #416 Σήμερα στις 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Elenhs: Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά ! Click για ανάπτυξη... Σιγά που βγάζουν θετικές....... Μας δουλεύουν όλους... Μόνο οπως ειπε ενα παιδί απο εδωσε θάνατο την περίοδο των Πανελληνίων βγάζουν θετικό αποτέλεσμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Μονο θάνατο γονέα πιστεύω.... Και θέλω να πιστεύω σοβαρά θέματα υγειας φοιτητή. foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 19:20 Η foititokosmossss: #417 Σήμερα στις 19:20 Οι ενστασεις γίνονται πριν ή μετα τη δεύτερη φάση των αιτησεων της Άνοιξης;; γιατι εμενα μου πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο μου είπαν οτι θα ανοιξουν μεσα στον απριλιο, τωρα δεν ξερω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #418 Σήμερα στις 19:46 Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:53 foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η foititokosmossss: #419 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Click για ανάπτυξη... Το λεω με βάση τις μου είπαν στο υπουργείο. Οτι απο 15 Απριλίου μέχρι τέλη θα ανοιξει εκ νέου η πλατφορμα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Koseleni christie345 Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: christie345 Koseleni foititokosmossss Janette Dok Evoulinaki fortheloveofshizaya Giannismsn ferfelhh Anna1974. Thelmaaa Onomauser Scandal GIANCHRIS Elenhs carreragt VAG-S Peratsis ang12_012 Walter1 Corfu kitty Cocobolo Φοιτητρια1111 Androniki2007 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Kafkinos Barb45 John86 Chris1993 thesaint DarthVader marianna77 Sotiris 12 Galleon efi2216 etitag Mixalis! kyriako EAK2575 Anna Kafali Lebrou Φοιτητησς Mapz omitsop BillyTheKid Depy roux elemar katerina1980 Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per Drscientist Ilikntas redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elenhs: Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά ! Click για ανάπτυξη... Σιγά που βγάζουν θετικές....... Μας δουλεύουν όλους... Μόνο οπως ειπε ενα παιδί απο εδωσε θάνατο την περίοδο των Πανελληνίων βγάζουν θετικό αποτέλεσμα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:00 Αρχική Δημοσίευση από christie345: Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη?? Click για ανάπτυξη... Μονο θάνατο γονέα πιστεύω.... Και θέλω να πιστεύω σοβαρά θέματα υγειας φοιτητή.
foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 19:20 Η foititokosmossss: #417 Σήμερα στις 19:20 Οι ενστασεις γίνονται πριν ή μετα τη δεύτερη φάση των αιτησεων της Άνοιξης;; γιατι εμενα μου πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο μου είπαν οτι θα ανοιξουν μεσα στον απριλιο, τωρα δεν ξερω. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #418 Σήμερα στις 19:46 Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:53 foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η foititokosmossss: #419 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Click για ανάπτυξη... Το λεω με βάση τις μου είπαν στο υπουργείο. Οτι απο 15 Απριλίου μέχρι τέλη θα ανοιξει εκ νέου η πλατφορμα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Koseleni christie345 Tα παρακάτω 135 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: christie345 Koseleni foititokosmossss Janette Dok Evoulinaki fortheloveofshizaya Giannismsn ferfelhh Anna1974. Thelmaaa Onomauser Scandal GIANCHRIS Elenhs carreragt VAG-S Peratsis ang12_012 Walter1 Corfu kitty Cocobolo Φοιτητρια1111 Androniki2007 Astéris 2005 elefther1ou_ alixri Kafkinos Barb45 John86 Chris1993 thesaint DarthVader marianna77 Sotiris 12 Galleon efi2216 etitag Mixalis! kyriako EAK2575 Anna Kafali Lebrou Φοιτητησς Mapz omitsop BillyTheKid Depy roux elemar katerina1980 Thodoris260310 Searching mana foititi borisov patrick asteris V@Per Drscientist Ilikntas redpointer ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus Giannis_19 sakplat andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι ενστασεις γίνονται πριν ή μετα τη δεύτερη φάση των αιτησεων της Άνοιξης;; γιατι εμενα μου πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο μου είπαν οτι θα ανοιξουν μεσα στον απριλιο, τωρα δεν ξερω.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.578 μηνύματα. Σήμερα στις 19:46 Ο ιωαννηs έγραψε: #418 Σήμερα στις 19:46 Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 19:53 foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η foititokosmossss: #419 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Click για ανάπτυξη... Το λεω με βάση τις μου είπαν στο υπουργείο. Οτι απο 15 Απριλίου μέχρι τέλη θα ανοιξει εκ νέου η πλατφορμα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 20 21 First Προηγούμενη 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 21 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν.
foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Σήμερα στις 20:29 Η foititokosmossss: #419 Σήμερα στις 20:29 Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Click για ανάπτυξη... Το λεω με βάση τις μου είπαν στο υπουργείο. Οτι απο 15 Απριλίου μέχρι τέλη θα ανοιξει εκ νέου η πλατφορμα.
Αρχική Δημοσίευση από ιωαννηs: Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο. Οι ενστασεις παντα αργουσαν. Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο. Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν. Click για ανάπτυξη... Το λεω με βάση τις μου είπαν στο υπουργείο. Οτι απο 15 Απριλίου μέχρι τέλη θα ανοιξει εκ νέου η πλατφορμα.