Πότε βγαίνουν οι κατ' εξαίρεση μετεγγραφές για το έτος 2025 - 2026;

Dok, άστο μας ήρθε! Απορρίφθηκε!!! Δεν ξέρω αν έχουμε δικαίωμα ένστασης. Και δεν ξέρω πότε γίνεται! Γιατί να στείλουμε ξανά χαρτιά από μόνοι μας, θα πεταχτούν!! Καλά αποτελέσματα για σένα εύχομαι!!

Dok, άστο μας ήρθε! Απορρίφθηκε!!! Δεν ξέρω αν έχουμε δικαίωμα ένστασης. Και δεν ξέρω πότε γίνεται! Γιατί να στείλουμε ξανά χαρτιά από μόνοι μας, θα πεταχτούν!! Καλά αποτελέσματα για σένα εύχομαι!!
Λυπάμαι πολύ! Ξέρω πως είναι δυστυχώς και μετά από τόση αναμονή… Εύχομαι κάθε νέο ξεκίνημα να είναι για καλό και όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Αν πάντως ενδιαφερθείτε για ένσταση καλέστε στο 2103442110 για να σας δώσουν οδηγίες. Δε θα αργήσουν πολύ θεωρώ γιατί τελειώνουν οι αρχικές.

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Ό,τι καλύτερο και για σένα!!!

Έλαβα και εγώ απάντηση με αριθμό πρωτοκόλλου 1099. Είχα κάνει αίτηση για λόγους υγείας του μπαμπά μου που υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι,με χαρτιά από στρατιωτικό νοσοκομείο,και με μια δήλωση που έλεγε ότι ως μοναδικό ενήλικο μέλος της οικογένειας και λόγω του διαζυγίου με την μητέρα μου (ο μπαμπάς μένει μόνος του) μόνο εγώ μπορούσα να παρέχω βοήθεια στην κρίσιμη κατάσταση του,την οποία βοήθεια εγγυάται το νοσοκομείο ως απαραίτητη και απαιτεί πρόσωπο για βοήθεια. Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους !

Μάλιστα άρα για να πήρατε απάντηση κι εσείς μάλλον ολοκλήρωσαν αφού σύνολο ήταν γύρω στις 1100. Ήταν θετική τουλάχιστον ;

Μάλιστα άρα για να πήρατε απάντηση κι εσείς μάλλον ολοκλήρωσαν αφού σύνολο ήταν γύρω στις 1100. Ήταν θετική τουλάχιστον ;
Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά !

Τι να πω. Αφύσικα πράγματα. Ποιοι τα πληρούν τελικά τα κριτήρια
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ολοκλήρωσαν γενικά μίλησα πριν

Τελευταία επεξεργασία:
Οπότε εμείς με τις ενστάσεις πότε να περιμένουνε, σας είπαν τίποτα;

Από το γραφείο διευθυντά που το σηκώνουν πλέον δε θα ξέρουν να λένε τπτ. Πληροφορίες θα δίνονται από τα νούμερα του υπουργείου που είναι για τις μετεγγραφές και τηλεφώνησα εκεί. Μου είπε ότι η εκτίμηση της είναι σε κανα δεκαπενθήμερο μέσα στον Απρίλιο . Δε ξέρει αν θάναι πριν ή μετά το Πάσχα! Αυτά

Οπότε εμείς με τις ενστάσεις πότε να περιμένουνε, σας είπαν τίποτα;
Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν τηλεφωνικά

Στέλνετε ένα μέιλ που λέτε ονομάζομαι τάδε με αριθμό πρωτοκόλλου τάδε και έλαβα απόρριψη. Αιτούμαι ένσταση κλπ. Και ξανά βάζετε τα ίδια αρχεία σε pdf κάτω. Αν έχετε προσθέτετε και ότι καινούργιο θέλετε. Αυτό το μέιλ το στέλνετε και στο exmeteggrafes και στο protocol και αναμένετε νέο αριθμό πρωτοκόλλου

Καλησπέρα , τι διαδικασία ακολουθήσατε για την ένσταση αν είναι εύκολο να μου πείτε γιατί έχω χαθεί με τις πληροφορίες που μου δίνουν

Φτιάχνετε την ένσταση σας κανονικά με τα χαρτιά σας ακριβώς όπως κάνατε και στην κατ εξαίρεση, βάζετε και την σχολή εισαγωγής και αυτή που θέλετε να πάτε, μπορείτε να γράψετε και ένα κείμενο άμα θέλετε για τον λόγο που κάνετε ένσταση και στέλνετε 2 email ένα στο protocol@minedu.gov.gr και στο exmeteggrafes@minedu.gov.gr

Δεν ξέρω άμα είναι αναγκαίο και στην ένσταση αλλά εγώ έβαλα και την φοιτητική ιδιότητα και την οικογενειακή κατάσταση που ζητούσε και στην κανονική μετεγγραφή
Καλό θα ήταν να είναι πρόσφατα τα χαρτιά όπως τα ήθελαν και στην αρχική αίτηση

Α επίσης και το Α.Μ. του φοιτητή
Εγώ έβαλα και τον αριθμό πρωτοκόλλου της αρχικής αίτησης, δεν ξέρω άμα θα χρειαστεί οπότε το έβαλα για καλό και για κακό

Προσέξτε μη ξεχάσετε να βασικά στοιχεία που πρέπει να υπάρχουν!! Άμα σας είναι πιο εύκολο μπορείτε να έχετε την αρχική αίτηση μπροστά σας για να γράψετε όλα τα στοιχεία χωρίς να σας ξεφύγει κάτι!!

Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη??

Καλησπέρα, και εγώ με αρ. Πρωτοκόλλου 1160 έλαβα απορριπτική απάντηση. Τελικά ποιοι λογοι θεωρούνται επαρκείς για κατ εξαιρεση μετεγραφη??Με τις ενστάσεις ξέρετε τι γινεται και σε πόσο καιρό θα απαντήσουν?? Τι γίνεται αν απορριψουν και την ένσταση, μπορείς να ξανακανεις αίτηση για μετεγραφη??
Λυπαμαι για την απορριψη της αιτησης σου.
Καθε χρονο μπορεις να κανεις αιτηση τον σεπτεμβρη για κανονικη μετεγγραφη με τα οικονομικο κοινωνικα κριτηρια (μορια) εντος του οριου του ν+2.
Και αιτηση για κατ εξαιρεση μπορεις να κανεις ( 2 καθε ακαδημαικο χρονο). Η επομενη θα ειναι τον Μαιο που μας ερχεται οπου θα ανοιξουν παλι την.
πλατφορμα.
Τις ενστασεις δεν βιαζονται να τις απαντησουν μπορει να παει και Ιουνιο..αλλα ειναι ολα ρευστα.

Αυτό που λέτε ότι τις ενστάσεις μπορεί να τις πάνε και Ιούνιο το είπαν από το υπουργείο; Γιατί σε μένα είπαν μέσα στον Απρίλιο;

Γιατί υπάρχουν θετικές απαντήσεις ; Με απόρριψαν φυσικά !
Σιγά που βγάζουν θετικές....... Μας δουλεύουν όλους... Μόνο οπως ειπε ενα παιδί απο εδωσε θάνατο την περίοδο των Πανελληνίων βγάζουν θετικό αποτέλεσμα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μονο θάνατο γονέα πιστεύω.... Και θέλω να πιστεύω σοβαρά θέματα υγειας φοιτητή.

Οι ενστασεις γίνονται πριν ή μετα τη δεύτερη φάση των αιτησεων της Άνοιξης;; γιατι εμενα μου πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο μου είπαν οτι θα ανοιξουν μεσα στον απριλιο, τωρα δεν ξερω.

Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο.
Οι ενστασεις παντα αργουσαν.
Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο.
Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου
Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν.

Τελευταία επεξεργασία:
Οι 2η φαση των κατ εξαιρεση ανοιγε κλασικα τον μαιο.
Οι ενστασεις παντα αργουσαν.
Οταν αρκετα παλιοτερα ειχα κανει εγω ενσταση για καποιο κοριτσι, του απαντησαν ιουνιο.
Βεβαια τοτε τα κανονικα αποτελεσμτα εβγαιναν και μεχρι τελος απριλιου
Ειπαμε ομως οτι ειναι ολα ρευστα...δεν δεσμεύονται αν θα κανουν κατι και ποτε θα το κακουν.
Το λεω με βάση τις μου είπαν στο υπουργείο. Οτι απο 15 Απριλίου μέχρι τέλη θα ανοιξει εκ νέου η πλατφορμα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back