EAK2575 Νεοφερμένο μέλος Η EAK2575 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης. Έχει γράψει 9 μηνύματα. Χθες στις 19:18 Η EAK2575 έγραψε: #301 Χθες στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οχι μόνο αυτό , μετά την απόπειρα είχα και νοσηλεία σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά και πολλές ψυχιατρικές συνεδρίες πάλι στο νοσοκομείο.. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω, έχεις δίκιο . Οριακά το θεωρώ ποινικό αυτό που έκαναν. Είναι φοβερή η αμέλεια τους. Ελπίζω να καταφέρεις να βρεις λύση πάντως και να είσαι καλά. foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Χθες στις 22:05 Η foititokosmossss: #302 Χθες στις 22:05 Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: 676 απορριπτική με κατάθλιψη και ιστορικό απόπειρας αυτοκτονίας και όλα πιστοποιημένα από δημόσια νοσοκομεία, τι να πω…. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι παρα πολυ που συνέβη αυτο... έχοντας άτομο στον περίγυρό μου με παρόμοιο ιστορικό καταλαβαίνω τον πόνο σου. Εύχομαι να βρεις τη δύναμη να συνεχίσεις, εστω να ξαναδοκιμάσεις απο φθινόπωρο. αν επιτρέπεται, πως τους περιεγραψες τον λόγο που θέλεις να πάρεις μετεγγραφη στο αίτημα σου; ζητάω απόψεις γιατι θέλει μια φίλη μου να κανει αιτηση για τους ίδιους λόγους. Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: 676 απορριπτική με κατάθλιψη και ιστορικό απόπειρας αυτοκτονίας και όλα πιστοποιημένα από δημόσια νοσοκομεία, τι να πω…. Click για ανάπτυξη... ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. Χθες στις 23:25 Η ferfelhh έγραψε: #303 Χθες στις 23:25 Αρχική Δημοσίευση από foititokosmossss: Λυπάμαι παρα πολυ που συνέβη αυτο... έχοντας άτομο στον περίγυρό μου με παρόμοιο ιστορικό καταλαβαίνω τον πόνο σου. Εύχομαι να βρεις τη δύναμη να συνεχίσεις, εστω να ξαναδοκιμάσεις απο φθινόπωρο. αν επιτρέπεται, πως τους περιεγραψες τον λόγο που θέλεις να πάρεις μετεγγραφη στο αίτημα σου; ζητάω απόψεις γιατι θέλει μια φίλη μου να κανει αιτηση για τους ίδιους λόγους. Click για ανάπτυξη... Έγραφε ο γιατρός ότι πρέπει να βρίσκομαι κάτω από την επίβλεψη του οικογενειακού περιβάλλοντος..Κανονικά έχω περάσει Σάμο και ήθελα να έρθω Πάτρα γιατί εδώ μένω κι όλας. Απ ότι φαίνεται δεν τους ένοιαξε… Εύχομαι η φίλη σας να καταφέρει να πάρει την μετεγγραφή !! foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Χθες στις 23:34 Η foititokosmossss: #304 Χθες στις 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Έγραφε ο γιατρός ότι πρέπει να βρίσκομαι κάτω από την επίβλεψη του οικογενειακού περιβάλλοντος..Κανονικά έχω περάσει Σάμο και ήθελα να έρθω Πάτρα γιατί εδώ μένω κι όλας. Απ ότι φαίνεται δεν τους ένοιαξε… Εύχομαι η φίλη σας να καταφέρει να πάρει την μετεγγραφή !! Click για ανάπτυξη... Πωπω, δεν πανε καλα οι άνθρωποι. Υπομονη, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην επόμενη προσπάθεια! Σε ευχαριστούμε παρα πολυ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 First Προηγούμενη 16 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 16 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Lebrou Mapz foititokosmossss ferfelhh VAG-S Dok Koseleni Φοιτητησς DarthVader fortheloveofshizaya Scandal EAK2575 ang12_012 Walter1 Anna1974. thesaint carreragt omitsop BillyTheKid Φοιτητρια1111 Androniki2007 GIANCHRIS Depy roux Evoulinaki efi2216 elemar John86 katerina1980 Thodoris260310 Corfu kitty Searching Anna Kafali mana foititi Onomauser borisov patrick asteris V@Per elefther1ou_ Drscientist marianna77 Kafkinos Sotiris 12 Mixalis! Ilikntas redpointer etitag ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 Giannismsn kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus waakaq Giannis_19 sakplat Galleon andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kyriako kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οχι μόνο αυτό , μετά την απόπειρα είχα και νοσηλεία σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά και πολλές ψυχιατρικές συνεδρίες πάλι στο νοσοκομείο.. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω, έχεις δίκιο . Οριακά το θεωρώ ποινικό αυτό που έκαναν. Είναι φοβερή η αμέλεια τους. Ελπίζω να καταφέρεις να βρεις λύση πάντως και να είσαι καλά.
foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Χθες στις 22:05 Η foititokosmossss: #302 Χθες στις 22:05 Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: 676 απορριπτική με κατάθλιψη και ιστορικό απόπειρας αυτοκτονίας και όλα πιστοποιημένα από δημόσια νοσοκομεία, τι να πω…. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι παρα πολυ που συνέβη αυτο... έχοντας άτομο στον περίγυρό μου με παρόμοιο ιστορικό καταλαβαίνω τον πόνο σου. Εύχομαι να βρεις τη δύναμη να συνεχίσεις, εστω να ξαναδοκιμάσεις απο φθινόπωρο. αν επιτρέπεται, πως τους περιεγραψες τον λόγο που θέλεις να πάρεις μετεγγραφη στο αίτημα σου; ζητάω απόψεις γιατι θέλει μια φίλη μου να κανει αιτηση για τους ίδιους λόγους. Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: 676 απορριπτική με κατάθλιψη και ιστορικό απόπειρας αυτοκτονίας και όλα πιστοποιημένα από δημόσια νοσοκομεία, τι να πω…. Click για ανάπτυξη... ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. Χθες στις 23:25 Η ferfelhh έγραψε: #303 Χθες στις 23:25 Αρχική Δημοσίευση από foititokosmossss: Λυπάμαι παρα πολυ που συνέβη αυτο... έχοντας άτομο στον περίγυρό μου με παρόμοιο ιστορικό καταλαβαίνω τον πόνο σου. Εύχομαι να βρεις τη δύναμη να συνεχίσεις, εστω να ξαναδοκιμάσεις απο φθινόπωρο. αν επιτρέπεται, πως τους περιεγραψες τον λόγο που θέλεις να πάρεις μετεγγραφη στο αίτημα σου; ζητάω απόψεις γιατι θέλει μια φίλη μου να κανει αιτηση για τους ίδιους λόγους. Click για ανάπτυξη... Έγραφε ο γιατρός ότι πρέπει να βρίσκομαι κάτω από την επίβλεψη του οικογενειακού περιβάλλοντος..Κανονικά έχω περάσει Σάμο και ήθελα να έρθω Πάτρα γιατί εδώ μένω κι όλας. Απ ότι φαίνεται δεν τους ένοιαξε… Εύχομαι η φίλη σας να καταφέρει να πάρει την μετεγγραφή !! foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Χθες στις 23:34 Η foititokosmossss: #304 Χθες στις 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Έγραφε ο γιατρός ότι πρέπει να βρίσκομαι κάτω από την επίβλεψη του οικογενειακού περιβάλλοντος..Κανονικά έχω περάσει Σάμο και ήθελα να έρθω Πάτρα γιατί εδώ μένω κι όλας. Απ ότι φαίνεται δεν τους ένοιαξε… Εύχομαι η φίλη σας να καταφέρει να πάρει την μετεγγραφή !! Click για ανάπτυξη... Πωπω, δεν πανε καλα οι άνθρωποι. Υπομονη, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην επόμενη προσπάθεια! Σε ευχαριστούμε παρα πολυ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 First Προηγούμενη 16 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 16 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 123 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Peratsis Lebrou Mapz foititokosmossss ferfelhh VAG-S Dok Koseleni Φοιτητησς DarthVader fortheloveofshizaya Scandal EAK2575 ang12_012 Walter1 Anna1974. thesaint carreragt omitsop BillyTheKid Φοιτητρια1111 Androniki2007 GIANCHRIS Depy roux Evoulinaki efi2216 elemar John86 katerina1980 Thodoris260310 Corfu kitty Searching Anna Kafali mana foititi Onomauser borisov patrick asteris V@Per elefther1ou_ Drscientist marianna77 Kafkinos Sotiris 12 Mixalis! Ilikntas redpointer etitag ελληνίδα μανα Angelikaaa Panatha mono Ryuzaki elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 Giannismsn kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus waakaq Giannis_19 sakplat Galleon andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kyriako kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: 676 απορριπτική με κατάθλιψη και ιστορικό απόπειρας αυτοκτονίας και όλα πιστοποιημένα από δημόσια νοσοκομεία, τι να πω…. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι παρα πολυ που συνέβη αυτο... έχοντας άτομο στον περίγυρό μου με παρόμοιο ιστορικό καταλαβαίνω τον πόνο σου. Εύχομαι να βρεις τη δύναμη να συνεχίσεις, εστω να ξαναδοκιμάσεις απο φθινόπωρο. αν επιτρέπεται, πως τους περιεγραψες τον λόγο που θέλεις να πάρεις μετεγγραφη στο αίτημα σου; ζητάω απόψεις γιατι θέλει μια φίλη μου να κανει αιτηση για τους ίδιους λόγους. Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: 676 απορριπτική με κατάθλιψη και ιστορικό απόπειρας αυτοκτονίας και όλα πιστοποιημένα από δημόσια νοσοκομεία, τι να πω…. Click για ανάπτυξη...
ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. Χθες στις 23:25 Η ferfelhh έγραψε: #303 Χθες στις 23:25 Αρχική Δημοσίευση από foititokosmossss: Λυπάμαι παρα πολυ που συνέβη αυτο... έχοντας άτομο στον περίγυρό μου με παρόμοιο ιστορικό καταλαβαίνω τον πόνο σου. Εύχομαι να βρεις τη δύναμη να συνεχίσεις, εστω να ξαναδοκιμάσεις απο φθινόπωρο. αν επιτρέπεται, πως τους περιεγραψες τον λόγο που θέλεις να πάρεις μετεγγραφη στο αίτημα σου; ζητάω απόψεις γιατι θέλει μια φίλη μου να κανει αιτηση για τους ίδιους λόγους. Click για ανάπτυξη... Έγραφε ο γιατρός ότι πρέπει να βρίσκομαι κάτω από την επίβλεψη του οικογενειακού περιβάλλοντος..Κανονικά έχω περάσει Σάμο και ήθελα να έρθω Πάτρα γιατί εδώ μένω κι όλας. Απ ότι φαίνεται δεν τους ένοιαξε… Εύχομαι η φίλη σας να καταφέρει να πάρει την μετεγγραφή !! foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Χθες στις 23:34 Η foititokosmossss: #304 Χθες στις 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Έγραφε ο γιατρός ότι πρέπει να βρίσκομαι κάτω από την επίβλεψη του οικογενειακού περιβάλλοντος..Κανονικά έχω περάσει Σάμο και ήθελα να έρθω Πάτρα γιατί εδώ μένω κι όλας. Απ ότι φαίνεται δεν τους ένοιαξε… Εύχομαι η φίλη σας να καταφέρει να πάρει την μετεγγραφή !! Click για ανάπτυξη... Πωπω, δεν πανε καλα οι άνθρωποι. Υπομονη, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην επόμενη προσπάθεια! Σε ευχαριστούμε παρα πολυ! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 First Προηγούμενη 16 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 16 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από foititokosmossss: Λυπάμαι παρα πολυ που συνέβη αυτο... έχοντας άτομο στον περίγυρό μου με παρόμοιο ιστορικό καταλαβαίνω τον πόνο σου. Εύχομαι να βρεις τη δύναμη να συνεχίσεις, εστω να ξαναδοκιμάσεις απο φθινόπωρο. αν επιτρέπεται, πως τους περιεγραψες τον λόγο που θέλεις να πάρεις μετεγγραφη στο αίτημα σου; ζητάω απόψεις γιατι θέλει μια φίλη μου να κανει αιτηση για τους ίδιους λόγους. Click για ανάπτυξη... Έγραφε ο γιατρός ότι πρέπει να βρίσκομαι κάτω από την επίβλεψη του οικογενειακού περιβάλλοντος..Κανονικά έχω περάσει Σάμο και ήθελα να έρθω Πάτρα γιατί εδώ μένω κι όλας. Απ ότι φαίνεται δεν τους ένοιαξε… Εύχομαι η φίλη σας να καταφέρει να πάρει την μετεγγραφή !!
foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. Χθες στις 23:34 Η foititokosmossss: #304 Χθες στις 23:34 Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Έγραφε ο γιατρός ότι πρέπει να βρίσκομαι κάτω από την επίβλεψη του οικογενειακού περιβάλλοντος..Κανονικά έχω περάσει Σάμο και ήθελα να έρθω Πάτρα γιατί εδώ μένω κι όλας. Απ ότι φαίνεται δεν τους ένοιαξε… Εύχομαι η φίλη σας να καταφέρει να πάρει την μετεγγραφή !! Click για ανάπτυξη... Πωπω, δεν πανε καλα οι άνθρωποι. Υπομονη, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην επόμενη προσπάθεια! Σε ευχαριστούμε παρα πολυ!
Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Έγραφε ο γιατρός ότι πρέπει να βρίσκομαι κάτω από την επίβλεψη του οικογενειακού περιβάλλοντος..Κανονικά έχω περάσει Σάμο και ήθελα να έρθω Πάτρα γιατί εδώ μένω κι όλας. Απ ότι φαίνεται δεν τους ένοιαξε… Εύχομαι η φίλη σας να καταφέρει να πάρει την μετεγγραφή !! Click για ανάπτυξη... Πωπω, δεν πανε καλα οι άνθρωποι. Υπομονη, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην επόμενη προσπάθεια! Σε ευχαριστούμε παρα πολυ!