EAK2575 Νεοφερμένο μέλος Η EAK2575 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης. Έχει γράψει 9 μηνύματα. Σήμερα στις 19:18 Η EAK2575 έγραψε: #301 Σήμερα στις 19:18 Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οχι μόνο αυτό , μετά την απόπειρα είχα και νοσηλεία σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά και πολλές ψυχιατρικές συνεδρίες πάλι στο νοσοκομείο.. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω, έχεις δίκιο . Οριακά το θεωρώ ποινικό αυτό που έκαναν. Είναι φοβερή η αμέλεια τους. Ελπίζω να καταφέρεις να βρεις λύση πάντως και να είσαι καλά. foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 55 λεπτά πριν Η foititokosmossss: #302 55 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: 676 απορριπτική με κατάθλιψη και ιστορικό απόπειρας αυτοκτονίας και όλα πιστοποιημένα από δημόσια νοσοκομεία, τι να πω…. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι παρα πολυ που συνέβη αυτο... έχοντας άτομο στον περίγυρό μου με παρόμοιο ιστορικό καταλαβαίνω τον πόνο σου. Εύχομαι να βρεις τη δύναμη να συνεχίσεις, εστω να ξαναδοκιμάσεις απο φθινόπωρο. αν επιτρέπεται, πως τους περιεγραψες τον λόγο που θέλεις να πάρεις μετεγγραφη στο αίτημα σου; ζητάω απόψεις γιατι θέλει μια φίλη μου να κανει αιτηση για τους ίδιους λόγους. Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: 676 απορριπτική με κατάθλιψη και ιστορικό απόπειρας αυτοκτονίας και όλα πιστοποιημένα από δημόσια νοσοκομεία, τι να πω…. Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 First Προηγούμενη 16 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 16 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Οχι μόνο αυτό , μετά την απόπειρα είχα και νοσηλεία σε δημόσιο νοσοκομείο αλλά και πολλές ψυχιατρικές συνεδρίες πάλι στο νοσοκομείο.. Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω, έχεις δίκιο . Οριακά το θεωρώ ποινικό αυτό που έκαναν. Είναι φοβερή η αμέλεια τους. Ελπίζω να καταφέρεις να βρεις λύση πάντως και να είσαι καλά.
foititokosmossss Νεοφερμένο μέλος Η foititokosmossss αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 55 λεπτά πριν Η foititokosmossss: #302 55 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: 676 απορριπτική με κατάθλιψη και ιστορικό απόπειρας αυτοκτονίας και όλα πιστοποιημένα από δημόσια νοσοκομεία, τι να πω…. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι παρα πολυ που συνέβη αυτο... έχοντας άτομο στον περίγυρό μου με παρόμοιο ιστορικό καταλαβαίνω τον πόνο σου. Εύχομαι να βρεις τη δύναμη να συνεχίσεις, εστω να ξαναδοκιμάσεις απο φθινόπωρο. αν επιτρέπεται, πως τους περιεγραψες τον λόγο που θέλεις να πάρεις μετεγγραφη στο αίτημα σου; ζητάω απόψεις γιατι θέλει μια φίλη μου να κανει αιτηση για τους ίδιους λόγους. Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: 676 απορριπτική με κατάθλιψη και ιστορικό απόπειρας αυτοκτονίας και όλα πιστοποιημένα από δημόσια νοσοκομεία, τι να πω…. Click για ανάπτυξη...
Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: 676 απορριπτική με κατάθλιψη και ιστορικό απόπειρας αυτοκτονίας και όλα πιστοποιημένα από δημόσια νοσοκομεία, τι να πω…. Click για ανάπτυξη... Λυπάμαι παρα πολυ που συνέβη αυτο... έχοντας άτομο στον περίγυρό μου με παρόμοιο ιστορικό καταλαβαίνω τον πόνο σου. Εύχομαι να βρεις τη δύναμη να συνεχίσεις, εστω να ξαναδοκιμάσεις απο φθινόπωρο. αν επιτρέπεται, πως τους περιεγραψες τον λόγο που θέλεις να πάρεις μετεγγραφη στο αίτημα σου; ζητάω απόψεις γιατι θέλει μια φίλη μου να κανει αιτηση για τους ίδιους λόγους. Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: 676 απορριπτική με κατάθλιψη και ιστορικό απόπειρας αυτοκτονίας και όλα πιστοποιημένα από δημόσια νοσοκομεία, τι να πω…. Click για ανάπτυξη...