Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 00:49 Η Koseleni έγραψε: #61 08-01-26 00:49 Πηρα το υπουργείο, δεν είπαν τίποτα, μόνο οτι ειναι 1400 αιτήσεις. Και η σειρά επιλογής θα γινει με αριθμό πρωτοκόλλου μεχρι τελος Μαρτίου son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 00:51 Ο son έγραψε: #62 08-01-26 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Koseleni: Πηρα το υπουργείο, δεν είπαν τίποτα, μόνο οτι ειναι 1400 αιτήσεις. Και η σειρά επιλογής θα γινει με αριθμό πρωτοκόλλου μεχρι τελος Μαρτίου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ σε ποιο αρ.πρωτ.έχουν στείλει μήπως γνωρίζετε? Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 01:04 Η Koseleni έγραψε: #63 08-01-26 01:04 Δυστυχώς όχι.. Μεγάλη αγωνία για τα παιδιά... Δεν μπορώ να καταλάβω τόσο δύσκολο είναι να βγάλουν αποφάσεις; Onomauser Νεοφερμένο μέλος Η Onomauser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 12:50 Η Onomauser: #64 08-01-26 12:50 Εγώ πήρα τηλέφωνο, μου είπαν απλά να περιμένουμε, δεν ήξεραν τίποτα άλλο Τέλος Δεκεμβρίου πήρα Primary Care Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Primary Care δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 15:23 Ο Primary Care: #65 08-01-26 15:23 Μέχρι τέλος Απριλίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι κατ εξαίρεση. Στο 11:00 Σ. Ζαχαράκη: Πάνω από πέντε αιτήσεις για Μη Κρατικά Πανεπιστήμια – Τι ισχύει με Harvard και Yale Τι ξεκαθάρισε η Σοφία Ζαχαράκη για τη συνεργασία των «κολοσσών» με τα ελληνικά δημόσια ΑΕΙ και το νέο ΦΕΚ για τις αδειοδοτήσεις www.alfavita.gr son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 22:33 Ο son έγραψε: #66 09-01-26 22:33 Καλησπέρα στον αρ.106 ηρθε απάντηση σήμερα Evoulinaki Νεοφερμένο μέλος Η Evoulinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Ιανουαρίου 2026 στις 00:56 Η Evoulinaki: #67 10-01-26 00:56 Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα στον αρ.106 ηρθε απάντηση σήμερα Click για ανάπτυξη... Καλησπερα σας. Ελπίζω να είχατε θετική απάντηση. Μήπως ξέρετε περιπου μέχρι πιο αριθμό πρωτοκολλου έχουν φτάσει; son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2026 στις 12:17 Ο son έγραψε: #68 10-01-26 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Onomauser: Εγώ πήρα τηλέφωνο, μου είπαν απλά να περιμένουμε, δεν ήξεραν τίποτα άλλο Τέλος Δεκεμβρίου πήρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα μηπως μαθατε κάποιο νέο για τις αποφάσεις son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. Τετάρτη στις 15:49 Ο son έγραψε: #69 Τετάρτη στις 15:49 Καλησπέρα μέχρι ποιο αρ.πρωτ.έχουν φθάσει? Υποψηφιος μετεγγραφη Νεοφερμένο μέλος Ο Υποψηφιος μετεγγραφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:08 Ο Υποψηφιος μετεγγραφη: #70 Τετάρτη στις 20:08 Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:28 Ο son έγραψε: #71 Τετάρτη στις 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Πέμπτη στις 07:25 Η Androniki2007: #72 Πέμπτη στις 07:25 Καλημέρα σας, είμαι νέο μέλος μήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιο αριθμό πρωτοκόλλου έχουν φτάσει; Σας ευχαριστώ πολυ Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Πέμπτη στις 08:49 Η Androniki2007: #73 Πέμπτη στις 08:49 Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα μέχρι ποιο αρ.πρωτ.έχουν φθάσει? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σας! Πώς μπορούμε να το μάθουμε αυτό; Υποψηφιος μετεγγραφη Νεοφερμένο μέλος Ο Υποψηφιος μετεγγραφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Πέμπτη στις 17:23 Ο Υποψηφιος μετεγγραφη: #74 Πέμπτη στις 17:23 Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Click για ανάπτυξη... Μου είπαν ότι μέχρι τέλος Γενάρη αρχές Φλεβάρη 10 περίπου θα έχουμε νεότερα από τα αποτελέσματα! Αλλά επίσης είπε ότι η επιτροπή είναι ανεξάρτητη και δεν έχουν νεότερα Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:24 Η Androniki2007: #75 Παρασκευή στις 18:24 Καλησπέρα! Έχει κάποιος απάντηση; Να ξέρουμε σε τι αριθμό είμαστε; Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elefther1ou_ ang12_012 Scandal touvlo Ilikntas Υποψηφιος μετεγγραφη Anna1974. Onomauser Androniki2007 doctoradrian zaxarhh Mixalis! carreragt Panatha mono greg08 katerina1980 son delkad Corfu kitty Peratsis GIANCHRIS acc/fin04 Koseleni efi2216 sophieee mpimpika gianikit user110908 Giannismsn kyriekathhgita Nala Evoulinaki dlaz Drscientist mel123soc Startx0 Sotiris 12 FNC_Sophia sophiaa alex08 Kafkinos geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish fortheloveofshizaya Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus waakaq Giannis_19 sakplat AggelikiGr Galleon andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed Ryuzaki kyriako kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πηρα το υπουργείο, δεν είπαν τίποτα, μόνο οτι ειναι 1400 αιτήσεις. Και η σειρά επιλογής θα γινει με αριθμό πρωτοκόλλου μεχρι τελος Μαρτίου
son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 00:51 Ο son έγραψε: #62 08-01-26 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Koseleni: Πηρα το υπουργείο, δεν είπαν τίποτα, μόνο οτι ειναι 1400 αιτήσεις. Και η σειρά επιλογής θα γινει με αριθμό πρωτοκόλλου μεχρι τελος Μαρτίου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ σε ποιο αρ.πρωτ.έχουν στείλει μήπως γνωρίζετε? Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 01:04 Η Koseleni έγραψε: #63 08-01-26 01:04 Δυστυχώς όχι.. Μεγάλη αγωνία για τα παιδιά... Δεν μπορώ να καταλάβω τόσο δύσκολο είναι να βγάλουν αποφάσεις; Onomauser Νεοφερμένο μέλος Η Onomauser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 12:50 Η Onomauser: #64 08-01-26 12:50 Εγώ πήρα τηλέφωνο, μου είπαν απλά να περιμένουμε, δεν ήξεραν τίποτα άλλο Τέλος Δεκεμβρίου πήρα Primary Care Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Primary Care δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 15:23 Ο Primary Care: #65 08-01-26 15:23 Μέχρι τέλος Απριλίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι κατ εξαίρεση. Στο 11:00 Σ. Ζαχαράκη: Πάνω από πέντε αιτήσεις για Μη Κρατικά Πανεπιστήμια – Τι ισχύει με Harvard και Yale Τι ξεκαθάρισε η Σοφία Ζαχαράκη για τη συνεργασία των «κολοσσών» με τα ελληνικά δημόσια ΑΕΙ και το νέο ΦΕΚ για τις αδειοδοτήσεις www.alfavita.gr son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 22:33 Ο son έγραψε: #66 09-01-26 22:33 Καλησπέρα στον αρ.106 ηρθε απάντηση σήμερα Evoulinaki Νεοφερμένο μέλος Η Evoulinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Ιανουαρίου 2026 στις 00:56 Η Evoulinaki: #67 10-01-26 00:56 Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα στον αρ.106 ηρθε απάντηση σήμερα Click για ανάπτυξη... Καλησπερα σας. Ελπίζω να είχατε θετική απάντηση. Μήπως ξέρετε περιπου μέχρι πιο αριθμό πρωτοκολλου έχουν φτάσει; son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2026 στις 12:17 Ο son έγραψε: #68 10-01-26 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Onomauser: Εγώ πήρα τηλέφωνο, μου είπαν απλά να περιμένουμε, δεν ήξεραν τίποτα άλλο Τέλος Δεκεμβρίου πήρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα μηπως μαθατε κάποιο νέο για τις αποφάσεις son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. Τετάρτη στις 15:49 Ο son έγραψε: #69 Τετάρτη στις 15:49 Καλησπέρα μέχρι ποιο αρ.πρωτ.έχουν φθάσει? Υποψηφιος μετεγγραφη Νεοφερμένο μέλος Ο Υποψηφιος μετεγγραφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:08 Ο Υποψηφιος μετεγγραφη: #70 Τετάρτη στις 20:08 Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:28 Ο son έγραψε: #71 Τετάρτη στις 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Πέμπτη στις 07:25 Η Androniki2007: #72 Πέμπτη στις 07:25 Καλημέρα σας, είμαι νέο μέλος μήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιο αριθμό πρωτοκόλλου έχουν φτάσει; Σας ευχαριστώ πολυ Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Πέμπτη στις 08:49 Η Androniki2007: #73 Πέμπτη στις 08:49 Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα μέχρι ποιο αρ.πρωτ.έχουν φθάσει? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σας! Πώς μπορούμε να το μάθουμε αυτό; Υποψηφιος μετεγγραφη Νεοφερμένο μέλος Ο Υποψηφιος μετεγγραφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Πέμπτη στις 17:23 Ο Υποψηφιος μετεγγραφη: #74 Πέμπτη στις 17:23 Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Click για ανάπτυξη... Μου είπαν ότι μέχρι τέλος Γενάρη αρχές Φλεβάρη 10 περίπου θα έχουμε νεότερα από τα αποτελέσματα! Αλλά επίσης είπε ότι η επιτροπή είναι ανεξάρτητη και δεν έχουν νεότερα Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:24 Η Androniki2007: #75 Παρασκευή στις 18:24 Καλησπέρα! Έχει κάποιος απάντηση; Να ξέρουμε σε τι αριθμό είμαστε; Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elefther1ou_ ang12_012 Scandal touvlo Ilikntas Υποψηφιος μετεγγραφη Anna1974. Onomauser Androniki2007 doctoradrian zaxarhh Mixalis! carreragt Panatha mono greg08 katerina1980 son delkad Corfu kitty Peratsis GIANCHRIS acc/fin04 Koseleni efi2216 sophieee mpimpika gianikit user110908 Giannismsn kyriekathhgita Nala Evoulinaki dlaz Drscientist mel123soc Startx0 Sotiris 12 FNC_Sophia sophiaa alex08 Kafkinos geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish fortheloveofshizaya Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus waakaq Giannis_19 sakplat AggelikiGr Galleon andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed Ryuzaki kyriako kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Koseleni: Πηρα το υπουργείο, δεν είπαν τίποτα, μόνο οτι ειναι 1400 αιτήσεις. Και η σειρά επιλογής θα γινει με αριθμό πρωτοκόλλου μεχρι τελος Μαρτίου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ σε ποιο αρ.πρωτ.έχουν στείλει μήπως γνωρίζετε?
Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 01:04 Η Koseleni έγραψε: #63 08-01-26 01:04 Δυστυχώς όχι.. Μεγάλη αγωνία για τα παιδιά... Δεν μπορώ να καταλάβω τόσο δύσκολο είναι να βγάλουν αποφάσεις; Onomauser Νεοφερμένο μέλος Η Onomauser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 12:50 Η Onomauser: #64 08-01-26 12:50 Εγώ πήρα τηλέφωνο, μου είπαν απλά να περιμένουμε, δεν ήξεραν τίποτα άλλο Τέλος Δεκεμβρίου πήρα Primary Care Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Primary Care δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 15:23 Ο Primary Care: #65 08-01-26 15:23 Μέχρι τέλος Απριλίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι κατ εξαίρεση. Στο 11:00 Σ. Ζαχαράκη: Πάνω από πέντε αιτήσεις για Μη Κρατικά Πανεπιστήμια – Τι ισχύει με Harvard και Yale Τι ξεκαθάρισε η Σοφία Ζαχαράκη για τη συνεργασία των «κολοσσών» με τα ελληνικά δημόσια ΑΕΙ και το νέο ΦΕΚ για τις αδειοδοτήσεις www.alfavita.gr son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 22:33 Ο son έγραψε: #66 09-01-26 22:33 Καλησπέρα στον αρ.106 ηρθε απάντηση σήμερα Evoulinaki Νεοφερμένο μέλος Η Evoulinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Ιανουαρίου 2026 στις 00:56 Η Evoulinaki: #67 10-01-26 00:56 Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα στον αρ.106 ηρθε απάντηση σήμερα Click για ανάπτυξη... Καλησπερα σας. Ελπίζω να είχατε θετική απάντηση. Μήπως ξέρετε περιπου μέχρι πιο αριθμό πρωτοκολλου έχουν φτάσει; son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2026 στις 12:17 Ο son έγραψε: #68 10-01-26 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Onomauser: Εγώ πήρα τηλέφωνο, μου είπαν απλά να περιμένουμε, δεν ήξεραν τίποτα άλλο Τέλος Δεκεμβρίου πήρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα μηπως μαθατε κάποιο νέο για τις αποφάσεις son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. Τετάρτη στις 15:49 Ο son έγραψε: #69 Τετάρτη στις 15:49 Καλησπέρα μέχρι ποιο αρ.πρωτ.έχουν φθάσει? Υποψηφιος μετεγγραφη Νεοφερμένο μέλος Ο Υποψηφιος μετεγγραφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:08 Ο Υποψηφιος μετεγγραφη: #70 Τετάρτη στις 20:08 Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:28 Ο son έγραψε: #71 Τετάρτη στις 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Πέμπτη στις 07:25 Η Androniki2007: #72 Πέμπτη στις 07:25 Καλημέρα σας, είμαι νέο μέλος μήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιο αριθμό πρωτοκόλλου έχουν φτάσει; Σας ευχαριστώ πολυ Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Πέμπτη στις 08:49 Η Androniki2007: #73 Πέμπτη στις 08:49 Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα μέχρι ποιο αρ.πρωτ.έχουν φθάσει? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σας! Πώς μπορούμε να το μάθουμε αυτό; Υποψηφιος μετεγγραφη Νεοφερμένο μέλος Ο Υποψηφιος μετεγγραφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Πέμπτη στις 17:23 Ο Υποψηφιος μετεγγραφη: #74 Πέμπτη στις 17:23 Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Click για ανάπτυξη... Μου είπαν ότι μέχρι τέλος Γενάρη αρχές Φλεβάρη 10 περίπου θα έχουμε νεότερα από τα αποτελέσματα! Αλλά επίσης είπε ότι η επιτροπή είναι ανεξάρτητη και δεν έχουν νεότερα Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:24 Η Androniki2007: #75 Παρασκευή στις 18:24 Καλησπέρα! Έχει κάποιος απάντηση; Να ξέρουμε σε τι αριθμό είμαστε; Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elefther1ou_ ang12_012 Scandal touvlo Ilikntas Υποψηφιος μετεγγραφη Anna1974. Onomauser Androniki2007 doctoradrian zaxarhh Mixalis! carreragt Panatha mono greg08 katerina1980 son delkad Corfu kitty Peratsis GIANCHRIS acc/fin04 Koseleni efi2216 sophieee mpimpika gianikit user110908 Giannismsn kyriekathhgita Nala Evoulinaki dlaz Drscientist mel123soc Startx0 Sotiris 12 FNC_Sophia sophiaa alex08 Kafkinos geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish fortheloveofshizaya Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus waakaq Giannis_19 sakplat AggelikiGr Galleon andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed Ryuzaki kyriako kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δυστυχώς όχι.. Μεγάλη αγωνία για τα παιδιά... Δεν μπορώ να καταλάβω τόσο δύσκολο είναι να βγάλουν αποφάσεις;
Onomauser Νεοφερμένο μέλος Η Onomauser αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 12:50 Η Onomauser: #64 08-01-26 12:50 Εγώ πήρα τηλέφωνο, μου είπαν απλά να περιμένουμε, δεν ήξεραν τίποτα άλλο Τέλος Δεκεμβρίου πήρα Primary Care Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Primary Care δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 15:23 Ο Primary Care: #65 08-01-26 15:23 Μέχρι τέλος Απριλίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι κατ εξαίρεση. Στο 11:00 Σ. Ζαχαράκη: Πάνω από πέντε αιτήσεις για Μη Κρατικά Πανεπιστήμια – Τι ισχύει με Harvard και Yale Τι ξεκαθάρισε η Σοφία Ζαχαράκη για τη συνεργασία των «κολοσσών» με τα ελληνικά δημόσια ΑΕΙ και το νέο ΦΕΚ για τις αδειοδοτήσεις www.alfavita.gr son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 22:33 Ο son έγραψε: #66 09-01-26 22:33 Καλησπέρα στον αρ.106 ηρθε απάντηση σήμερα Evoulinaki Νεοφερμένο μέλος Η Evoulinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Ιανουαρίου 2026 στις 00:56 Η Evoulinaki: #67 10-01-26 00:56 Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα στον αρ.106 ηρθε απάντηση σήμερα Click για ανάπτυξη... Καλησπερα σας. Ελπίζω να είχατε θετική απάντηση. Μήπως ξέρετε περιπου μέχρι πιο αριθμό πρωτοκολλου έχουν φτάσει; son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2026 στις 12:17 Ο son έγραψε: #68 10-01-26 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Onomauser: Εγώ πήρα τηλέφωνο, μου είπαν απλά να περιμένουμε, δεν ήξεραν τίποτα άλλο Τέλος Δεκεμβρίου πήρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα μηπως μαθατε κάποιο νέο για τις αποφάσεις son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. Τετάρτη στις 15:49 Ο son έγραψε: #69 Τετάρτη στις 15:49 Καλησπέρα μέχρι ποιο αρ.πρωτ.έχουν φθάσει? Υποψηφιος μετεγγραφη Νεοφερμένο μέλος Ο Υποψηφιος μετεγγραφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:08 Ο Υποψηφιος μετεγγραφη: #70 Τετάρτη στις 20:08 Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:28 Ο son έγραψε: #71 Τετάρτη στις 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Πέμπτη στις 07:25 Η Androniki2007: #72 Πέμπτη στις 07:25 Καλημέρα σας, είμαι νέο μέλος μήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιο αριθμό πρωτοκόλλου έχουν φτάσει; Σας ευχαριστώ πολυ Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Πέμπτη στις 08:49 Η Androniki2007: #73 Πέμπτη στις 08:49 Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα μέχρι ποιο αρ.πρωτ.έχουν φθάσει? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σας! Πώς μπορούμε να το μάθουμε αυτό; Υποψηφιος μετεγγραφη Νεοφερμένο μέλος Ο Υποψηφιος μετεγγραφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Πέμπτη στις 17:23 Ο Υποψηφιος μετεγγραφη: #74 Πέμπτη στις 17:23 Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Click για ανάπτυξη... Μου είπαν ότι μέχρι τέλος Γενάρη αρχές Φλεβάρη 10 περίπου θα έχουμε νεότερα από τα αποτελέσματα! Αλλά επίσης είπε ότι η επιτροπή είναι ανεξάρτητη και δεν έχουν νεότερα Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:24 Η Androniki2007: #75 Παρασκευή στις 18:24 Καλησπέρα! Έχει κάποιος απάντηση; Να ξέρουμε σε τι αριθμό είμαστε; Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elefther1ou_ ang12_012 Scandal touvlo Ilikntas Υποψηφιος μετεγγραφη Anna1974. Onomauser Androniki2007 doctoradrian zaxarhh Mixalis! carreragt Panatha mono greg08 katerina1980 son delkad Corfu kitty Peratsis GIANCHRIS acc/fin04 Koseleni efi2216 sophieee mpimpika gianikit user110908 Giannismsn kyriekathhgita Nala Evoulinaki dlaz Drscientist mel123soc Startx0 Sotiris 12 FNC_Sophia sophiaa alex08 Kafkinos geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish fortheloveofshizaya Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus waakaq Giannis_19 sakplat AggelikiGr Galleon andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed Ryuzaki kyriako kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Primary Care Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Primary Care δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 212 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2026 στις 15:23 Ο Primary Care: #65 08-01-26 15:23 Μέχρι τέλος Απριλίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι κατ εξαίρεση. Στο 11:00 Σ. Ζαχαράκη: Πάνω από πέντε αιτήσεις για Μη Κρατικά Πανεπιστήμια – Τι ισχύει με Harvard και Yale Τι ξεκαθάρισε η Σοφία Ζαχαράκη για τη συνεργασία των «κολοσσών» με τα ελληνικά δημόσια ΑΕΙ και το νέο ΦΕΚ για τις αδειοδοτήσεις www.alfavita.gr son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 22:33 Ο son έγραψε: #66 09-01-26 22:33 Καλησπέρα στον αρ.106 ηρθε απάντηση σήμερα Evoulinaki Νεοφερμένο μέλος Η Evoulinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Ιανουαρίου 2026 στις 00:56 Η Evoulinaki: #67 10-01-26 00:56 Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα στον αρ.106 ηρθε απάντηση σήμερα Click για ανάπτυξη... Καλησπερα σας. Ελπίζω να είχατε θετική απάντηση. Μήπως ξέρετε περιπου μέχρι πιο αριθμό πρωτοκολλου έχουν φτάσει; son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2026 στις 12:17 Ο son έγραψε: #68 10-01-26 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Onomauser: Εγώ πήρα τηλέφωνο, μου είπαν απλά να περιμένουμε, δεν ήξεραν τίποτα άλλο Τέλος Δεκεμβρίου πήρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα μηπως μαθατε κάποιο νέο για τις αποφάσεις son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. Τετάρτη στις 15:49 Ο son έγραψε: #69 Τετάρτη στις 15:49 Καλησπέρα μέχρι ποιο αρ.πρωτ.έχουν φθάσει? Υποψηφιος μετεγγραφη Νεοφερμένο μέλος Ο Υποψηφιος μετεγγραφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:08 Ο Υποψηφιος μετεγγραφη: #70 Τετάρτη στις 20:08 Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:28 Ο son έγραψε: #71 Τετάρτη στις 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Πέμπτη στις 07:25 Η Androniki2007: #72 Πέμπτη στις 07:25 Καλημέρα σας, είμαι νέο μέλος μήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιο αριθμό πρωτοκόλλου έχουν φτάσει; Σας ευχαριστώ πολυ Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Πέμπτη στις 08:49 Η Androniki2007: #73 Πέμπτη στις 08:49 Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα μέχρι ποιο αρ.πρωτ.έχουν φθάσει? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σας! Πώς μπορούμε να το μάθουμε αυτό; Υποψηφιος μετεγγραφη Νεοφερμένο μέλος Ο Υποψηφιος μετεγγραφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Πέμπτη στις 17:23 Ο Υποψηφιος μετεγγραφη: #74 Πέμπτη στις 17:23 Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Click για ανάπτυξη... Μου είπαν ότι μέχρι τέλος Γενάρη αρχές Φλεβάρη 10 περίπου θα έχουμε νεότερα από τα αποτελέσματα! Αλλά επίσης είπε ότι η επιτροπή είναι ανεξάρτητη και δεν έχουν νεότερα Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:24 Η Androniki2007: #75 Παρασκευή στις 18:24 Καλησπέρα! Έχει κάποιος απάντηση; Να ξέρουμε σε τι αριθμό είμαστε; Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elefther1ou_ ang12_012 Scandal touvlo Ilikntas Υποψηφιος μετεγγραφη Anna1974. Onomauser Androniki2007 doctoradrian zaxarhh Mixalis! carreragt Panatha mono greg08 katerina1980 son delkad Corfu kitty Peratsis GIANCHRIS acc/fin04 Koseleni efi2216 sophieee mpimpika gianikit user110908 Giannismsn kyriekathhgita Nala Evoulinaki dlaz Drscientist mel123soc Startx0 Sotiris 12 FNC_Sophia sophiaa alex08 Kafkinos geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish fortheloveofshizaya Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus waakaq Giannis_19 sakplat AggelikiGr Galleon andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed Ryuzaki kyriako kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μέχρι τέλος Απριλίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι κατ εξαίρεση. Στο 11:00 Σ. Ζαχαράκη: Πάνω από πέντε αιτήσεις για Μη Κρατικά Πανεπιστήμια – Τι ισχύει με Harvard και Yale Τι ξεκαθάρισε η Σοφία Ζαχαράκη για τη συνεργασία των «κολοσσών» με τα ελληνικά δημόσια ΑΕΙ και το νέο ΦΕΚ για τις αδειοδοτήσεις www.alfavita.gr
son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2026 στις 22:33 Ο son έγραψε: #66 09-01-26 22:33 Καλησπέρα στον αρ.106 ηρθε απάντηση σήμερα Evoulinaki Νεοφερμένο μέλος Η Evoulinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Ιανουαρίου 2026 στις 00:56 Η Evoulinaki: #67 10-01-26 00:56 Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα στον αρ.106 ηρθε απάντηση σήμερα Click για ανάπτυξη... Καλησπερα σας. Ελπίζω να είχατε θετική απάντηση. Μήπως ξέρετε περιπου μέχρι πιο αριθμό πρωτοκολλου έχουν φτάσει; son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2026 στις 12:17 Ο son έγραψε: #68 10-01-26 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Onomauser: Εγώ πήρα τηλέφωνο, μου είπαν απλά να περιμένουμε, δεν ήξεραν τίποτα άλλο Τέλος Δεκεμβρίου πήρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα μηπως μαθατε κάποιο νέο για τις αποφάσεις son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. Τετάρτη στις 15:49 Ο son έγραψε: #69 Τετάρτη στις 15:49 Καλησπέρα μέχρι ποιο αρ.πρωτ.έχουν φθάσει? Υποψηφιος μετεγγραφη Νεοφερμένο μέλος Ο Υποψηφιος μετεγγραφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:08 Ο Υποψηφιος μετεγγραφη: #70 Τετάρτη στις 20:08 Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:28 Ο son έγραψε: #71 Τετάρτη στις 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Πέμπτη στις 07:25 Η Androniki2007: #72 Πέμπτη στις 07:25 Καλημέρα σας, είμαι νέο μέλος μήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιο αριθμό πρωτοκόλλου έχουν φτάσει; Σας ευχαριστώ πολυ Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Πέμπτη στις 08:49 Η Androniki2007: #73 Πέμπτη στις 08:49 Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα μέχρι ποιο αρ.πρωτ.έχουν φθάσει? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σας! Πώς μπορούμε να το μάθουμε αυτό; Υποψηφιος μετεγγραφη Νεοφερμένο μέλος Ο Υποψηφιος μετεγγραφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Πέμπτη στις 17:23 Ο Υποψηφιος μετεγγραφη: #74 Πέμπτη στις 17:23 Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Click για ανάπτυξη... Μου είπαν ότι μέχρι τέλος Γενάρη αρχές Φλεβάρη 10 περίπου θα έχουμε νεότερα από τα αποτελέσματα! Αλλά επίσης είπε ότι η επιτροπή είναι ανεξάρτητη και δεν έχουν νεότερα Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:24 Η Androniki2007: #75 Παρασκευή στις 18:24 Καλησπέρα! Έχει κάποιος απάντηση; Να ξέρουμε σε τι αριθμό είμαστε; Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elefther1ou_ ang12_012 Scandal touvlo Ilikntas Υποψηφιος μετεγγραφη Anna1974. Onomauser Androniki2007 doctoradrian zaxarhh Mixalis! carreragt Panatha mono greg08 katerina1980 son delkad Corfu kitty Peratsis GIANCHRIS acc/fin04 Koseleni efi2216 sophieee mpimpika gianikit user110908 Giannismsn kyriekathhgita Nala Evoulinaki dlaz Drscientist mel123soc Startx0 Sotiris 12 FNC_Sophia sophiaa alex08 Kafkinos geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish fortheloveofshizaya Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus waakaq Giannis_19 sakplat AggelikiGr Galleon andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed Ryuzaki kyriako kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Evoulinaki Νεοφερμένο μέλος Η Evoulinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 10 Ιανουαρίου 2026 στις 00:56 Η Evoulinaki: #67 10-01-26 00:56 Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα στον αρ.106 ηρθε απάντηση σήμερα Click για ανάπτυξη... Καλησπερα σας. Ελπίζω να είχατε θετική απάντηση. Μήπως ξέρετε περιπου μέχρι πιο αριθμό πρωτοκολλου έχουν φτάσει; son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2026 στις 12:17 Ο son έγραψε: #68 10-01-26 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Onomauser: Εγώ πήρα τηλέφωνο, μου είπαν απλά να περιμένουμε, δεν ήξεραν τίποτα άλλο Τέλος Δεκεμβρίου πήρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα μηπως μαθατε κάποιο νέο για τις αποφάσεις son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. Τετάρτη στις 15:49 Ο son έγραψε: #69 Τετάρτη στις 15:49 Καλησπέρα μέχρι ποιο αρ.πρωτ.έχουν φθάσει? Υποψηφιος μετεγγραφη Νεοφερμένο μέλος Ο Υποψηφιος μετεγγραφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:08 Ο Υποψηφιος μετεγγραφη: #70 Τετάρτη στις 20:08 Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:28 Ο son έγραψε: #71 Τετάρτη στις 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Πέμπτη στις 07:25 Η Androniki2007: #72 Πέμπτη στις 07:25 Καλημέρα σας, είμαι νέο μέλος μήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιο αριθμό πρωτοκόλλου έχουν φτάσει; Σας ευχαριστώ πολυ Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Πέμπτη στις 08:49 Η Androniki2007: #73 Πέμπτη στις 08:49 Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα μέχρι ποιο αρ.πρωτ.έχουν φθάσει? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σας! Πώς μπορούμε να το μάθουμε αυτό; Υποψηφιος μετεγγραφη Νεοφερμένο μέλος Ο Υποψηφιος μετεγγραφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Πέμπτη στις 17:23 Ο Υποψηφιος μετεγγραφη: #74 Πέμπτη στις 17:23 Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Click για ανάπτυξη... Μου είπαν ότι μέχρι τέλος Γενάρη αρχές Φλεβάρη 10 περίπου θα έχουμε νεότερα από τα αποτελέσματα! Αλλά επίσης είπε ότι η επιτροπή είναι ανεξάρτητη και δεν έχουν νεότερα Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:24 Η Androniki2007: #75 Παρασκευή στις 18:24 Καλησπέρα! Έχει κάποιος απάντηση; Να ξέρουμε σε τι αριθμό είμαστε; Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elefther1ou_ ang12_012 Scandal touvlo Ilikntas Υποψηφιος μετεγγραφη Anna1974. Onomauser Androniki2007 doctoradrian zaxarhh Mixalis! carreragt Panatha mono greg08 katerina1980 son delkad Corfu kitty Peratsis GIANCHRIS acc/fin04 Koseleni efi2216 sophieee mpimpika gianikit user110908 Giannismsn kyriekathhgita Nala Evoulinaki dlaz Drscientist mel123soc Startx0 Sotiris 12 FNC_Sophia sophiaa alex08 Kafkinos geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish fortheloveofshizaya Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus waakaq Giannis_19 sakplat AggelikiGr Galleon andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed Ryuzaki kyriako kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα στον αρ.106 ηρθε απάντηση σήμερα Click για ανάπτυξη... Καλησπερα σας. Ελπίζω να είχατε θετική απάντηση. Μήπως ξέρετε περιπου μέχρι πιο αριθμό πρωτοκολλου έχουν φτάσει;
son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2026 στις 12:17 Ο son έγραψε: #68 10-01-26 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Onomauser: Εγώ πήρα τηλέφωνο, μου είπαν απλά να περιμένουμε, δεν ήξεραν τίποτα άλλο Τέλος Δεκεμβρίου πήρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα μηπως μαθατε κάποιο νέο για τις αποφάσεις son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. Τετάρτη στις 15:49 Ο son έγραψε: #69 Τετάρτη στις 15:49 Καλησπέρα μέχρι ποιο αρ.πρωτ.έχουν φθάσει? Υποψηφιος μετεγγραφη Νεοφερμένο μέλος Ο Υποψηφιος μετεγγραφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:08 Ο Υποψηφιος μετεγγραφη: #70 Τετάρτη στις 20:08 Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:28 Ο son έγραψε: #71 Τετάρτη στις 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Πέμπτη στις 07:25 Η Androniki2007: #72 Πέμπτη στις 07:25 Καλημέρα σας, είμαι νέο μέλος μήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιο αριθμό πρωτοκόλλου έχουν φτάσει; Σας ευχαριστώ πολυ Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Πέμπτη στις 08:49 Η Androniki2007: #73 Πέμπτη στις 08:49 Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα μέχρι ποιο αρ.πρωτ.έχουν φθάσει? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σας! Πώς μπορούμε να το μάθουμε αυτό; Υποψηφιος μετεγγραφη Νεοφερμένο μέλος Ο Υποψηφιος μετεγγραφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Πέμπτη στις 17:23 Ο Υποψηφιος μετεγγραφη: #74 Πέμπτη στις 17:23 Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Click για ανάπτυξη... Μου είπαν ότι μέχρι τέλος Γενάρη αρχές Φλεβάρη 10 περίπου θα έχουμε νεότερα από τα αποτελέσματα! Αλλά επίσης είπε ότι η επιτροπή είναι ανεξάρτητη και δεν έχουν νεότερα Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:24 Η Androniki2007: #75 Παρασκευή στις 18:24 Καλησπέρα! Έχει κάποιος απάντηση; Να ξέρουμε σε τι αριθμό είμαστε; Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elefther1ou_ ang12_012 Scandal touvlo Ilikntas Υποψηφιος μετεγγραφη Anna1974. Onomauser Androniki2007 doctoradrian zaxarhh Mixalis! carreragt Panatha mono greg08 katerina1980 son delkad Corfu kitty Peratsis GIANCHRIS acc/fin04 Koseleni efi2216 sophieee mpimpika gianikit user110908 Giannismsn kyriekathhgita Nala Evoulinaki dlaz Drscientist mel123soc Startx0 Sotiris 12 FNC_Sophia sophiaa alex08 Kafkinos geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish fortheloveofshizaya Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus waakaq Giannis_19 sakplat AggelikiGr Galleon andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed Ryuzaki kyriako kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Onomauser: Εγώ πήρα τηλέφωνο, μου είπαν απλά να περιμένουμε, δεν ήξεραν τίποτα άλλο Τέλος Δεκεμβρίου πήρα Click για ανάπτυξη... Καλημερα μηπως μαθατε κάποιο νέο για τις αποφάσεις
son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. Τετάρτη στις 15:49 Ο son έγραψε: #69 Τετάρτη στις 15:49 Καλησπέρα μέχρι ποιο αρ.πρωτ.έχουν φθάσει? Υποψηφιος μετεγγραφη Νεοφερμένο μέλος Ο Υποψηφιος μετεγγραφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:08 Ο Υποψηφιος μετεγγραφη: #70 Τετάρτη στις 20:08 Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:28 Ο son έγραψε: #71 Τετάρτη στις 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Πέμπτη στις 07:25 Η Androniki2007: #72 Πέμπτη στις 07:25 Καλημέρα σας, είμαι νέο μέλος μήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιο αριθμό πρωτοκόλλου έχουν φτάσει; Σας ευχαριστώ πολυ Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Πέμπτη στις 08:49 Η Androniki2007: #73 Πέμπτη στις 08:49 Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα μέχρι ποιο αρ.πρωτ.έχουν φθάσει? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σας! Πώς μπορούμε να το μάθουμε αυτό; Υποψηφιος μετεγγραφη Νεοφερμένο μέλος Ο Υποψηφιος μετεγγραφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Πέμπτη στις 17:23 Ο Υποψηφιος μετεγγραφη: #74 Πέμπτη στις 17:23 Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Click για ανάπτυξη... Μου είπαν ότι μέχρι τέλος Γενάρη αρχές Φλεβάρη 10 περίπου θα έχουμε νεότερα από τα αποτελέσματα! Αλλά επίσης είπε ότι η επιτροπή είναι ανεξάρτητη και δεν έχουν νεότερα Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:24 Η Androniki2007: #75 Παρασκευή στις 18:24 Καλησπέρα! Έχει κάποιος απάντηση; Να ξέρουμε σε τι αριθμό είμαστε; Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elefther1ou_ ang12_012 Scandal touvlo Ilikntas Υποψηφιος μετεγγραφη Anna1974. Onomauser Androniki2007 doctoradrian zaxarhh Mixalis! carreragt Panatha mono greg08 katerina1980 son delkad Corfu kitty Peratsis GIANCHRIS acc/fin04 Koseleni efi2216 sophieee mpimpika gianikit user110908 Giannismsn kyriekathhgita Nala Evoulinaki dlaz Drscientist mel123soc Startx0 Sotiris 12 FNC_Sophia sophiaa alex08 Kafkinos geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish fortheloveofshizaya Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus waakaq Giannis_19 sakplat AggelikiGr Galleon andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed Ryuzaki kyriako kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υποψηφιος μετεγγραφη Νεοφερμένο μέλος Ο Υποψηφιος μετεγγραφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:08 Ο Υποψηφιος μετεγγραφη: #70 Τετάρτη στις 20:08 Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:28 Ο son έγραψε: #71 Τετάρτη στις 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Πέμπτη στις 07:25 Η Androniki2007: #72 Πέμπτη στις 07:25 Καλημέρα σας, είμαι νέο μέλος μήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιο αριθμό πρωτοκόλλου έχουν φτάσει; Σας ευχαριστώ πολυ Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Πέμπτη στις 08:49 Η Androniki2007: #73 Πέμπτη στις 08:49 Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα μέχρι ποιο αρ.πρωτ.έχουν φθάσει? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σας! Πώς μπορούμε να το μάθουμε αυτό; Υποψηφιος μετεγγραφη Νεοφερμένο μέλος Ο Υποψηφιος μετεγγραφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Πέμπτη στις 17:23 Ο Υποψηφιος μετεγγραφη: #74 Πέμπτη στις 17:23 Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Click για ανάπτυξη... Μου είπαν ότι μέχρι τέλος Γενάρη αρχές Φλεβάρη 10 περίπου θα έχουμε νεότερα από τα αποτελέσματα! Αλλά επίσης είπε ότι η επιτροπή είναι ανεξάρτητη και δεν έχουν νεότερα Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:24 Η Androniki2007: #75 Παρασκευή στις 18:24 Καλησπέρα! Έχει κάποιος απάντηση; Να ξέρουμε σε τι αριθμό είμαστε; Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elefther1ou_ ang12_012 Scandal touvlo Ilikntas Υποψηφιος μετεγγραφη Anna1974. Onomauser Androniki2007 doctoradrian zaxarhh Mixalis! carreragt Panatha mono greg08 katerina1980 son delkad Corfu kitty Peratsis GIANCHRIS acc/fin04 Koseleni efi2216 sophieee mpimpika gianikit user110908 Giannismsn kyriekathhgita Nala Evoulinaki dlaz Drscientist mel123soc Startx0 Sotiris 12 FNC_Sophia sophiaa alex08 Kafkinos geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish fortheloveofshizaya Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus waakaq Giannis_19 sakplat AggelikiGr Galleon andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed Ryuzaki kyriako kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα
son Νεοφερμένο μέλος Ο son αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. Τετάρτη στις 20:28 Ο son έγραψε: #71 Τετάρτη στις 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Πέμπτη στις 07:25 Η Androniki2007: #72 Πέμπτη στις 07:25 Καλημέρα σας, είμαι νέο μέλος μήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιο αριθμό πρωτοκόλλου έχουν φτάσει; Σας ευχαριστώ πολυ Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Πέμπτη στις 08:49 Η Androniki2007: #73 Πέμπτη στις 08:49 Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα μέχρι ποιο αρ.πρωτ.έχουν φθάσει? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σας! Πώς μπορούμε να το μάθουμε αυτό; Υποψηφιος μετεγγραφη Νεοφερμένο μέλος Ο Υποψηφιος μετεγγραφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Πέμπτη στις 17:23 Ο Υποψηφιος μετεγγραφη: #74 Πέμπτη στις 17:23 Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Click για ανάπτυξη... Μου είπαν ότι μέχρι τέλος Γενάρη αρχές Φλεβάρη 10 περίπου θα έχουμε νεότερα από τα αποτελέσματα! Αλλά επίσης είπε ότι η επιτροπή είναι ανεξάρτητη και δεν έχουν νεότερα Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:24 Η Androniki2007: #75 Παρασκευή στις 18:24 Καλησπέρα! Έχει κάποιος απάντηση; Να ξέρουμε σε τι αριθμό είμαστε; Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elefther1ou_ ang12_012 Scandal touvlo Ilikntas Υποψηφιος μετεγγραφη Anna1974. Onomauser Androniki2007 doctoradrian zaxarhh Mixalis! carreragt Panatha mono greg08 katerina1980 son delkad Corfu kitty Peratsis GIANCHRIS acc/fin04 Koseleni efi2216 sophieee mpimpika gianikit user110908 Giannismsn kyriekathhgita Nala Evoulinaki dlaz Drscientist mel123soc Startx0 Sotiris 12 FNC_Sophia sophiaa alex08 Kafkinos geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish fortheloveofshizaya Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus waakaq Giannis_19 sakplat AggelikiGr Galleon andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed Ryuzaki kyriako kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη?
Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Πέμπτη στις 07:25 Η Androniki2007: #72 Πέμπτη στις 07:25 Καλημέρα σας, είμαι νέο μέλος μήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιο αριθμό πρωτοκόλλου έχουν φτάσει; Σας ευχαριστώ πολυ Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Πέμπτη στις 08:49 Η Androniki2007: #73 Πέμπτη στις 08:49 Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα μέχρι ποιο αρ.πρωτ.έχουν φθάσει? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σας! Πώς μπορούμε να το μάθουμε αυτό; Υποψηφιος μετεγγραφη Νεοφερμένο μέλος Ο Υποψηφιος μετεγγραφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Πέμπτη στις 17:23 Ο Υποψηφιος μετεγγραφη: #74 Πέμπτη στις 17:23 Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Click για ανάπτυξη... Μου είπαν ότι μέχρι τέλος Γενάρη αρχές Φλεβάρη 10 περίπου θα έχουμε νεότερα από τα αποτελέσματα! Αλλά επίσης είπε ότι η επιτροπή είναι ανεξάρτητη και δεν έχουν νεότερα Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:24 Η Androniki2007: #75 Παρασκευή στις 18:24 Καλησπέρα! Έχει κάποιος απάντηση; Να ξέρουμε σε τι αριθμό είμαστε; Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elefther1ou_ ang12_012 Scandal touvlo Ilikntas Υποψηφιος μετεγγραφη Anna1974. Onomauser Androniki2007 doctoradrian zaxarhh Mixalis! carreragt Panatha mono greg08 katerina1980 son delkad Corfu kitty Peratsis GIANCHRIS acc/fin04 Koseleni efi2216 sophieee mpimpika gianikit user110908 Giannismsn kyriekathhgita Nala Evoulinaki dlaz Drscientist mel123soc Startx0 Sotiris 12 FNC_Sophia sophiaa alex08 Kafkinos geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish fortheloveofshizaya Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus waakaq Giannis_19 sakplat AggelikiGr Galleon andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed Ryuzaki kyriako kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα σας, είμαι νέο μέλος μήπως γνωρίζει κάποιος σε ποιο αριθμό πρωτοκόλλου έχουν φτάσει; Σας ευχαριστώ πολυ
Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Πέμπτη στις 08:49 Η Androniki2007: #73 Πέμπτη στις 08:49 Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα μέχρι ποιο αρ.πρωτ.έχουν φθάσει? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σας! Πώς μπορούμε να το μάθουμε αυτό; Υποψηφιος μετεγγραφη Νεοφερμένο μέλος Ο Υποψηφιος μετεγγραφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Πέμπτη στις 17:23 Ο Υποψηφιος μετεγγραφη: #74 Πέμπτη στις 17:23 Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Click για ανάπτυξη... Μου είπαν ότι μέχρι τέλος Γενάρη αρχές Φλεβάρη 10 περίπου θα έχουμε νεότερα από τα αποτελέσματα! Αλλά επίσης είπε ότι η επιτροπή είναι ανεξάρτητη και δεν έχουν νεότερα Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:24 Η Androniki2007: #75 Παρασκευή στις 18:24 Καλησπέρα! Έχει κάποιος απάντηση; Να ξέρουμε σε τι αριθμό είμαστε; Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 86 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elefther1ou_ ang12_012 Scandal touvlo Ilikntas Υποψηφιος μετεγγραφη Anna1974. Onomauser Androniki2007 doctoradrian zaxarhh Mixalis! carreragt Panatha mono greg08 katerina1980 son delkad Corfu kitty Peratsis GIANCHRIS acc/fin04 Koseleni efi2216 sophieee mpimpika gianikit user110908 Giannismsn kyriekathhgita Nala Evoulinaki dlaz Drscientist mel123soc Startx0 Sotiris 12 FNC_Sophia sophiaa alex08 Kafkinos geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish fortheloveofshizaya Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus waakaq Giannis_19 sakplat AggelikiGr Galleon andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed Ryuzaki kyriako kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υποψηφιος μετεγγραφη: Γεια σας, Μήπως έχουμε κάποια νεότερα για τις μετεγγραφές? Σήμερα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει βγει τίποτα και ότι θα βγουν όλα μαζί τα αποτελέσματα. Ακόμα άκουσα ότι μέχρι τέλη Γενάρη θα έχουν βγει τα αποτελέσματα! Σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου έχουν μείνει οι αιτήσεις ξέρουμε? Εγώ έχω 500 και ακόμα τίποτα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα μέχρι ποιο αρ.πρωτ.έχουν φθάσει? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα σας! Πώς μπορούμε να το μάθουμε αυτό;
Υποψηφιος μετεγγραφη Νεοφερμένο μέλος Ο Υποψηφιος μετεγγραφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Πέμπτη στις 17:23 Ο Υποψηφιος μετεγγραφη: #74 Πέμπτη στις 17:23 Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Click για ανάπτυξη... Μου είπαν ότι μέχρι τέλος Γενάρη αρχές Φλεβάρη 10 περίπου θα έχουμε νεότερα από τα αποτελέσματα! Αλλά επίσης είπε ότι η επιτροπή είναι ανεξάρτητη και δεν έχουν νεότερα Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:24 Η Androniki2007: #75 Παρασκευή στις 18:24 Καλησπέρα! Έχει κάποιος απάντηση; Να ξέρουμε σε τι αριθμό είμαστε; Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από son: Καλησπέρα στο 120 έχω μάθει.Στο υπουργείο σας είπαν ότι θα ανακοινωθούν μέχρι τελος Γενάρη? Click για ανάπτυξη... Μου είπαν ότι μέχρι τέλος Γενάρη αρχές Φλεβάρη 10 περίπου θα έχουμε νεότερα από τα αποτελέσματα! Αλλά επίσης είπε ότι η επιτροπή είναι ανεξάρτητη και δεν έχουν νεότερα
Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Παρασκευή στις 18:24 Η Androniki2007: #75 Παρασκευή στις 18:24 Καλησπέρα! Έχει κάποιος απάντηση; Να ξέρουμε σε τι αριθμό είμαστε;