οσον αφορα το λυκειο, μπορω να πω πως ειχαμε αρκετα καλους καθηγητες.
Αν και δημοσιο, σχετικα με τα αλλα σχολεια της περιοχης λεγεται γενικως πως οι καθηγητες μας ειναι πολυ καλοι.
βεβαι υπηρχαν και καποια highlights

για παραδειγμα ο μαθηματικος μας που τον ειχαμε στην α και β, ειναι ΤΟΠ. πραγματικα ο καλυτερος καθηγητης που ειχα ποτε και αξιολογος ως ανθρωπος. επισης καταπληκτικη ειναι και η καθηγητρια που ειχα στα κειμενα.
αυτοι οι ανθρωποι, που ειναι απο τους λιγους που θαυμαζω και σεβομαι, με εκαναν να αγαπησω το ανικειμενο τους, αλλα και μου εβαλαν και δυο προβληματα παραπανω για να σκεφτω. Δεν ηθελαν απλα να μου μαθουν 2-3 τυποποιημενα πραγματα για να περασω τις ηλιθιες εξετασεις... ηθελαν να μου δωσουν κτ παραπανω....
με τα μαθηματα τους και το χαρακτηρα τους μου εδωσαν να καταλαβω την αξια ΚΑΘΕ μαθηματος, εστω και αν δε μου χρειαστει(αμεσα και πρακτικα) μετα..
βεβαια υπηρχε και μια καθηγητρια που τη μισησα πραγματικα....
ειλικρινα, δε μπορω να πω πως στη ζωη μου εχω μισησει ανθρωπους (μεχρι τωρα δλδ γιατι ε οπως και να το κανουμε... δεν ειναι και μεγαλη)
αλλα αυτη.... μας κοιτουσε ολους με ενα βλεμα εγω-ειμαι-και-εσεις-δεν-εισαστε-και-αν-δε-με-γουσταρετε-και-δεν-διαβαζετε-θα-σας-περασουμε-απο-φαλλαγγα...