barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2021 στις 19:05 Ο barkos έγραψε: #1 11-11-21 19:05 Γεία σας , είμαι μαθητης γ λυκείου και σε ΕΠΑΛ στον τομέα υγείας και εχω να βγαλω υλη (θεωρία ) απο 3 μαθήματα : Ανατομία , Υγιεινή και μαθηματικά οπου η ύλη ειναι σχετικα λιγη και βγαινει πολύ ευκολα . Έχω αγχωθεί διοτι ειναι Νοέμβριος και εγω εχω βγαλει τα πρωτα 2 κεφαλαια στην ανατομια και τωρα ειμαι στο 3ο , το 1ο κεφαλαιο στα μαθηματικα (Αν και εχω ξεκινήσει την στατιστική ) και τα πρωτα 3 στην υγιεινη και λιγο απο το 4ο .Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι οτι : πιστέυετε οτι ειναι καλα σαν υλη ή θα πρεπει να τα πηγαινω πιο γρηγορα ? Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2021 στις 12:01 Η Dr. Gl. Luminous: #2 12-11-21 12:01 Αρχική Δημοσίευση από barkos: Γεία σας , είμαι μαθητης γ λυκείου και σε ΕΠΑΛ στον τομέα υγείας και εχω να βγαλω υλη (θεωρία ) απο 3 μαθήματα : Ανατομία , Υγιεινή και μαθηματικά οπου η ύλη ειναι σχετικα λιγη και βγαινει πολύ ευκολα . Έχω αγχωθεί διοτι ειναι Νοέμβριος και εγω εχω βγαλει τα πρωτα 2 κεφαλαια στην ανατομια και τωρα ειμαι στο 3ο , το 1ο κεφαλαιο στα μαθηματικα (Αν και εχω ξεκινήσει την στατιστική ) και τα πρωτα 3 στην υγιεινη και λιγο απο το 4ο .Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι οτι : πιστέυετε οτι ειναι καλα σαν υλη ή θα πρεπει να τα πηγαινω πιο γρηγορα ? Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά είσαι καλά Υγιεινή σιγά σιγά να τελειώνεις το 4ο Ανατομία είσαι πίσω επειδή το κυκλοφορικό και και το αίμα είναι μικρά κεφάλαια το πεπτικό είναι τεράστιο Συγκεντρωσου περισσότερο στην ανατομία και μια χαρά βγαίνουν barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 13:03 Ο barkos έγραψε: #3 14-11-21 13:03 Υγιεινη θα εχω κανει το 5ο κεφαλαιο μεχρι την παρασκευη και την παρασκευη τελειωνω και το πεπτικο στην ανατομια .Μαθηματικα ειναι η αληθεια οτι θα τελειωσω πολυ γρηγορα και θα αρχισω επαναληπτικα ολο τον υπολοιπο χρονο roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 277 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 21:08 Η roud έγραψε: #4 14-11-21 21:08 Αρχική Δημοσίευση από barkos: Γεία σας , είμαι μαθητης γ λυκείου και σε ΕΠΑΛ στον τομέα υγείας και εχω να βγαλω υλη (θεωρία ) απο 3 μαθήματα : Ανατομία , Υγιεινή και μαθηματικά οπου η ύλη ειναι σχετικα λιγη και βγαινει πολύ ευκολα . Έχω αγχωθεί διοτι ειναι Νοέμβριος και εγω εχω βγαλει τα πρωτα 2 κεφαλαια στην ανατομια και τωρα ειμαι στο 3ο , το 1ο κεφαλαιο στα μαθηματικα (Αν και εχω ξεκινήσει την στατιστική ) και τα πρωτα 3 στην υγιεινη και λιγο απο το 4ο .Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι οτι : πιστέυετε οτι ειναι καλα σαν υλη ή θα πρεπει να τα πηγαινω πιο γρηγορα ? Click για ανάπτυξη... Προσωπικά μέχρι τα Χριστούγεννα είχα βγάλει μέχρι αναπνευστικό και υγιεινη μέχρι 5.2 μαθηματικα ούτε καν στατιστική (Φεβρουάριο μπηκαμε) αν και είχαμε λιγότερη υλη , ημασταν σχετικά πίσω με βάση αυτά , αν τα κανείς και εσυ καλά θα είσαι πιστευω συχνες επαναληψεις είναι SOS Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Προσωπικά μέχρι τα Χριστούγεννα είχα βγάλει μέχρι αναπνευστικό και υγιεινη μέχρι 5.2 μαθηματικα ούτε καν στατιστική (Φεβρουάριο μπηκαμε) αν και είχαμε λιγότερη υλη , ημασταν σχετικά πίσω με βάση αυτά , αν τα κανείς και εσυ καλά θα είσαι πιστευω συχνες επαναληψεις είναι SOS Click για ανάπτυξη... Έγραψα 20 σε αυτά , δεν λέω βλακείες απλα κοίταξε να κατανοήσεις καλά αυτά που κάνετε και όχι να βγάζεις γρήγορα τα κεφαλαία !!! barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:58 Ο barkos έγραψε: #5 14-11-21 22:58 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Προσωπικά μέχρι τα Χριστούγεννα είχα βγάλει μέχρι αναπνευστικό και υγιεινη μέχρι 5.2 μαθηματικα ούτε καν στατιστική (Φεβρουάριο μπηκαμε) αν και είχαμε λιγότερη υλη , ημασταν σχετικά πίσω με βάση αυτά , αν τα κανείς και εσυ καλά θα είσαι πιστευω συχνες επαναληψεις είναι SOS Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Νοεμβρίου 2021 Έγραψα 20 σε αυτά , δεν λέω βλακείες απλα κοίταξε να κατανοήσεις καλά αυτά που κάνετε και όχι να βγάζεις γρήγορα τα κεφαλαία !!! Click για ανάπτυξη... Αιμα και κυκλοφορικο τα εχω κατανοησει.Πεπτικο απο οταν ξεκιναει το ηπαρ και μετα τα χανω λιγο αλλα θα τα βρω πιο μετα (οταν φτασουμε στο σχολειο γιατι τα εξηγουν καλα ) υγιεινη ειναι νομιζω πολυ θεωρητικο για να υπαρχει κατανοηση απλα σαν ιστορια δεν το διαβαζω ? roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 277 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 06:44 Η roud έγραψε: #6 15-11-21 06:44 Αρχική Δημοσίευση από barkos: Αιμα και κυκλοφορικο τα εχω κατανοησει.Πεπτικο απο οταν ξεκιναει το ηπαρ και μετα τα χανω λιγο αλλα θα τα βρω πιο μετα (οταν φτασουμε στο σχολειο γιατι τα εξηγουν καλα ) υγιεινη ειναι νομιζω πολυ θεωρητικο για να υπαρχει κατανοηση απλα σαν ιστορια δεν το διαβαζω ? Click για ανάπτυξη... Υγιεινή θέλει απλά παπαγαλία αλλά σίγουρα θα υπάρχουν μέρη που πρέπει αρχικά να καταναλώσεις , περίμενε Πεπτικό ναι είναι λίγο Παλουκι η φυσιολογία Αλλά φτιάξε σχεδιαγράμματα κλπ βοηθανε πολύ Για μένα πιο δύσκολο κεφάλαιο είναι το 8.2 γυναίκας !!! barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο barkos έγραψε: #7 02-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Υγιεινή θέλει απλά παπαγαλία αλλά σίγουρα θα υπάρχουν μέρη που πρέπει αρχικά να καταναλώσεις , περίμενε Πεπτικό ναι είναι λίγο Παλουκι η φυσιολογία Αλλά φτιάξε σχεδιαγράμματα κλπ βοηθανε πολύ Για μένα πιο δύσκολο κεφάλαιο είναι το 8.2 γυναίκας !!! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι ισως ειναι το πιο δυσκολο το 8.2 αλλα βοηθαει η γυναικολογια που κανω σαν βοηθός νοσηλευτη Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mikrosamiamidi Κλημεντίνη Riko angies Aggel0sss Χρήστος2006 Praxis mermaid89 eleniko Vickyoustgl niaou alexandrahere Lady D. AK-92 globglogabgalab Miranda32 Lia 20 papa2g roud Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Unboxholics Nala Pharmacist01 barkos ggl spring day Marple physicscrazy anastasia papa snowy George9989 nikolettari Citylights emzou Eri0611 xakounaamatata T C korlef Lia 2006 constansn tsiobieman Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεία σας , είμαι μαθητης γ λυκείου και σε ΕΠΑΛ στον τομέα υγείας και εχω να βγαλω υλη (θεωρία ) απο 3 μαθήματα : Ανατομία , Υγιεινή και μαθηματικά οπου η ύλη ειναι σχετικα λιγη και βγαινει πολύ ευκολα . Έχω αγχωθεί διοτι ειναι Νοέμβριος και εγω εχω βγαλει τα πρωτα 2 κεφαλαια στην ανατομια και τωρα ειμαι στο 3ο , το 1ο κεφαλαιο στα μαθηματικα (Αν και εχω ξεκινήσει την στατιστική ) και τα πρωτα 3 στην υγιεινη και λιγο απο το 4ο .Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι οτι : πιστέυετε οτι ειναι καλα σαν υλη ή θα πρεπει να τα πηγαινω πιο γρηγορα ?
Dr. Gl. Luminous Δραστήριο μέλος Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 672 μηνύματα. 12 Νοεμβρίου 2021 στις 12:01 Η Dr. Gl. Luminous: #2 12-11-21 12:01 Αρχική Δημοσίευση από barkos: Γεία σας , είμαι μαθητης γ λυκείου και σε ΕΠΑΛ στον τομέα υγείας και εχω να βγαλω υλη (θεωρία ) απο 3 μαθήματα : Ανατομία , Υγιεινή και μαθηματικά οπου η ύλη ειναι σχετικα λιγη και βγαινει πολύ ευκολα . Έχω αγχωθεί διοτι ειναι Νοέμβριος και εγω εχω βγαλει τα πρωτα 2 κεφαλαια στην ανατομια και τωρα ειμαι στο 3ο , το 1ο κεφαλαιο στα μαθηματικα (Αν και εχω ξεκινήσει την στατιστική ) και τα πρωτα 3 στην υγιεινη και λιγο απο το 4ο .Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι οτι : πιστέυετε οτι ειναι καλα σαν υλη ή θα πρεπει να τα πηγαινω πιο γρηγορα ? Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά είσαι καλά Υγιεινή σιγά σιγά να τελειώνεις το 4ο Ανατομία είσαι πίσω επειδή το κυκλοφορικό και και το αίμα είναι μικρά κεφάλαια το πεπτικό είναι τεράστιο Συγκεντρωσου περισσότερο στην ανατομία και μια χαρά βγαίνουν barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 13:03 Ο barkos έγραψε: #3 14-11-21 13:03 Υγιεινη θα εχω κανει το 5ο κεφαλαιο μεχρι την παρασκευη και την παρασκευη τελειωνω και το πεπτικο στην ανατομια .Μαθηματικα ειναι η αληθεια οτι θα τελειωσω πολυ γρηγορα και θα αρχισω επαναληπτικα ολο τον υπολοιπο χρονο roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 277 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 21:08 Η roud έγραψε: #4 14-11-21 21:08 Αρχική Δημοσίευση από barkos: Γεία σας , είμαι μαθητης γ λυκείου και σε ΕΠΑΛ στον τομέα υγείας και εχω να βγαλω υλη (θεωρία ) απο 3 μαθήματα : Ανατομία , Υγιεινή και μαθηματικά οπου η ύλη ειναι σχετικα λιγη και βγαινει πολύ ευκολα . Έχω αγχωθεί διοτι ειναι Νοέμβριος και εγω εχω βγαλει τα πρωτα 2 κεφαλαια στην ανατομια και τωρα ειμαι στο 3ο , το 1ο κεφαλαιο στα μαθηματικα (Αν και εχω ξεκινήσει την στατιστική ) και τα πρωτα 3 στην υγιεινη και λιγο απο το 4ο .Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι οτι : πιστέυετε οτι ειναι καλα σαν υλη ή θα πρεπει να τα πηγαινω πιο γρηγορα ? Click για ανάπτυξη... Προσωπικά μέχρι τα Χριστούγεννα είχα βγάλει μέχρι αναπνευστικό και υγιεινη μέχρι 5.2 μαθηματικα ούτε καν στατιστική (Φεβρουάριο μπηκαμε) αν και είχαμε λιγότερη υλη , ημασταν σχετικά πίσω με βάση αυτά , αν τα κανείς και εσυ καλά θα είσαι πιστευω συχνες επαναληψεις είναι SOS Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Προσωπικά μέχρι τα Χριστούγεννα είχα βγάλει μέχρι αναπνευστικό και υγιεινη μέχρι 5.2 μαθηματικα ούτε καν στατιστική (Φεβρουάριο μπηκαμε) αν και είχαμε λιγότερη υλη , ημασταν σχετικά πίσω με βάση αυτά , αν τα κανείς και εσυ καλά θα είσαι πιστευω συχνες επαναληψεις είναι SOS Click για ανάπτυξη... Έγραψα 20 σε αυτά , δεν λέω βλακείες απλα κοίταξε να κατανοήσεις καλά αυτά που κάνετε και όχι να βγάζεις γρήγορα τα κεφαλαία !!! barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:58 Ο barkos έγραψε: #5 14-11-21 22:58 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Προσωπικά μέχρι τα Χριστούγεννα είχα βγάλει μέχρι αναπνευστικό και υγιεινη μέχρι 5.2 μαθηματικα ούτε καν στατιστική (Φεβρουάριο μπηκαμε) αν και είχαμε λιγότερη υλη , ημασταν σχετικά πίσω με βάση αυτά , αν τα κανείς και εσυ καλά θα είσαι πιστευω συχνες επαναληψεις είναι SOS Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Νοεμβρίου 2021 Έγραψα 20 σε αυτά , δεν λέω βλακείες απλα κοίταξε να κατανοήσεις καλά αυτά που κάνετε και όχι να βγάζεις γρήγορα τα κεφαλαία !!! Click για ανάπτυξη... Αιμα και κυκλοφορικο τα εχω κατανοησει.Πεπτικο απο οταν ξεκιναει το ηπαρ και μετα τα χανω λιγο αλλα θα τα βρω πιο μετα (οταν φτασουμε στο σχολειο γιατι τα εξηγουν καλα ) υγιεινη ειναι νομιζω πολυ θεωρητικο για να υπαρχει κατανοηση απλα σαν ιστορια δεν το διαβαζω ? roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 277 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 06:44 Η roud έγραψε: #6 15-11-21 06:44 Αρχική Δημοσίευση από barkos: Αιμα και κυκλοφορικο τα εχω κατανοησει.Πεπτικο απο οταν ξεκιναει το ηπαρ και μετα τα χανω λιγο αλλα θα τα βρω πιο μετα (οταν φτασουμε στο σχολειο γιατι τα εξηγουν καλα ) υγιεινη ειναι νομιζω πολυ θεωρητικο για να υπαρχει κατανοηση απλα σαν ιστορια δεν το διαβαζω ? Click για ανάπτυξη... Υγιεινή θέλει απλά παπαγαλία αλλά σίγουρα θα υπάρχουν μέρη που πρέπει αρχικά να καταναλώσεις , περίμενε Πεπτικό ναι είναι λίγο Παλουκι η φυσιολογία Αλλά φτιάξε σχεδιαγράμματα κλπ βοηθανε πολύ Για μένα πιο δύσκολο κεφάλαιο είναι το 8.2 γυναίκας !!! barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο barkos έγραψε: #7 02-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Υγιεινή θέλει απλά παπαγαλία αλλά σίγουρα θα υπάρχουν μέρη που πρέπει αρχικά να καταναλώσεις , περίμενε Πεπτικό ναι είναι λίγο Παλουκι η φυσιολογία Αλλά φτιάξε σχεδιαγράμματα κλπ βοηθανε πολύ Για μένα πιο δύσκολο κεφάλαιο είναι το 8.2 γυναίκας !!! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι ισως ειναι το πιο δυσκολο το 8.2 αλλα βοηθαει η γυναικολογια που κανω σαν βοηθός νοσηλευτη Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mikrosamiamidi Κλημεντίνη Riko angies Aggel0sss Χρήστος2006 Praxis mermaid89 eleniko Vickyoustgl niaou alexandrahere Lady D. AK-92 globglogabgalab Miranda32 Lia 20 papa2g roud Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Unboxholics Nala Pharmacist01 barkos ggl spring day Marple physicscrazy anastasia papa snowy George9989 nikolettari Citylights emzou Eri0611 xakounaamatata T C korlef Lia 2006 constansn tsiobieman Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από barkos: Γεία σας , είμαι μαθητης γ λυκείου και σε ΕΠΑΛ στον τομέα υγείας και εχω να βγαλω υλη (θεωρία ) απο 3 μαθήματα : Ανατομία , Υγιεινή και μαθηματικά οπου η ύλη ειναι σχετικα λιγη και βγαινει πολύ ευκολα . Έχω αγχωθεί διοτι ειναι Νοέμβριος και εγω εχω βγαλει τα πρωτα 2 κεφαλαια στην ανατομια και τωρα ειμαι στο 3ο , το 1ο κεφαλαιο στα μαθηματικα (Αν και εχω ξεκινήσει την στατιστική ) και τα πρωτα 3 στην υγιεινη και λιγο απο το 4ο .Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι οτι : πιστέυετε οτι ειναι καλα σαν υλη ή θα πρεπει να τα πηγαινω πιο γρηγορα ? Click για ανάπτυξη... Μαθηματικά είσαι καλά Υγιεινή σιγά σιγά να τελειώνεις το 4ο Ανατομία είσαι πίσω επειδή το κυκλοφορικό και και το αίμα είναι μικρά κεφάλαια το πεπτικό είναι τεράστιο Συγκεντρωσου περισσότερο στην ανατομία και μια χαρά βγαίνουν
barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 13:03 Ο barkos έγραψε: #3 14-11-21 13:03 Υγιεινη θα εχω κανει το 5ο κεφαλαιο μεχρι την παρασκευη και την παρασκευη τελειωνω και το πεπτικο στην ανατομια .Μαθηματικα ειναι η αληθεια οτι θα τελειωσω πολυ γρηγορα και θα αρχισω επαναληπτικα ολο τον υπολοιπο χρονο roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 277 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 21:08 Η roud έγραψε: #4 14-11-21 21:08 Αρχική Δημοσίευση από barkos: Γεία σας , είμαι μαθητης γ λυκείου και σε ΕΠΑΛ στον τομέα υγείας και εχω να βγαλω υλη (θεωρία ) απο 3 μαθήματα : Ανατομία , Υγιεινή και μαθηματικά οπου η ύλη ειναι σχετικα λιγη και βγαινει πολύ ευκολα . Έχω αγχωθεί διοτι ειναι Νοέμβριος και εγω εχω βγαλει τα πρωτα 2 κεφαλαια στην ανατομια και τωρα ειμαι στο 3ο , το 1ο κεφαλαιο στα μαθηματικα (Αν και εχω ξεκινήσει την στατιστική ) και τα πρωτα 3 στην υγιεινη και λιγο απο το 4ο .Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι οτι : πιστέυετε οτι ειναι καλα σαν υλη ή θα πρεπει να τα πηγαινω πιο γρηγορα ? Click για ανάπτυξη... Προσωπικά μέχρι τα Χριστούγεννα είχα βγάλει μέχρι αναπνευστικό και υγιεινη μέχρι 5.2 μαθηματικα ούτε καν στατιστική (Φεβρουάριο μπηκαμε) αν και είχαμε λιγότερη υλη , ημασταν σχετικά πίσω με βάση αυτά , αν τα κανείς και εσυ καλά θα είσαι πιστευω συχνες επαναληψεις είναι SOS Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Προσωπικά μέχρι τα Χριστούγεννα είχα βγάλει μέχρι αναπνευστικό και υγιεινη μέχρι 5.2 μαθηματικα ούτε καν στατιστική (Φεβρουάριο μπηκαμε) αν και είχαμε λιγότερη υλη , ημασταν σχετικά πίσω με βάση αυτά , αν τα κανείς και εσυ καλά θα είσαι πιστευω συχνες επαναληψεις είναι SOS Click για ανάπτυξη... Έγραψα 20 σε αυτά , δεν λέω βλακείες απλα κοίταξε να κατανοήσεις καλά αυτά που κάνετε και όχι να βγάζεις γρήγορα τα κεφαλαία !!! barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:58 Ο barkos έγραψε: #5 14-11-21 22:58 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Προσωπικά μέχρι τα Χριστούγεννα είχα βγάλει μέχρι αναπνευστικό και υγιεινη μέχρι 5.2 μαθηματικα ούτε καν στατιστική (Φεβρουάριο μπηκαμε) αν και είχαμε λιγότερη υλη , ημασταν σχετικά πίσω με βάση αυτά , αν τα κανείς και εσυ καλά θα είσαι πιστευω συχνες επαναληψεις είναι SOS Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Νοεμβρίου 2021 Έγραψα 20 σε αυτά , δεν λέω βλακείες απλα κοίταξε να κατανοήσεις καλά αυτά που κάνετε και όχι να βγάζεις γρήγορα τα κεφαλαία !!! Click για ανάπτυξη... Αιμα και κυκλοφορικο τα εχω κατανοησει.Πεπτικο απο οταν ξεκιναει το ηπαρ και μετα τα χανω λιγο αλλα θα τα βρω πιο μετα (οταν φτασουμε στο σχολειο γιατι τα εξηγουν καλα ) υγιεινη ειναι νομιζω πολυ θεωρητικο για να υπαρχει κατανοηση απλα σαν ιστορια δεν το διαβαζω ? roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 277 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 06:44 Η roud έγραψε: #6 15-11-21 06:44 Αρχική Δημοσίευση από barkos: Αιμα και κυκλοφορικο τα εχω κατανοησει.Πεπτικο απο οταν ξεκιναει το ηπαρ και μετα τα χανω λιγο αλλα θα τα βρω πιο μετα (οταν φτασουμε στο σχολειο γιατι τα εξηγουν καλα ) υγιεινη ειναι νομιζω πολυ θεωρητικο για να υπαρχει κατανοηση απλα σαν ιστορια δεν το διαβαζω ? Click για ανάπτυξη... Υγιεινή θέλει απλά παπαγαλία αλλά σίγουρα θα υπάρχουν μέρη που πρέπει αρχικά να καταναλώσεις , περίμενε Πεπτικό ναι είναι λίγο Παλουκι η φυσιολογία Αλλά φτιάξε σχεδιαγράμματα κλπ βοηθανε πολύ Για μένα πιο δύσκολο κεφάλαιο είναι το 8.2 γυναίκας !!! barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο barkos έγραψε: #7 02-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Υγιεινή θέλει απλά παπαγαλία αλλά σίγουρα θα υπάρχουν μέρη που πρέπει αρχικά να καταναλώσεις , περίμενε Πεπτικό ναι είναι λίγο Παλουκι η φυσιολογία Αλλά φτιάξε σχεδιαγράμματα κλπ βοηθανε πολύ Για μένα πιο δύσκολο κεφάλαιο είναι το 8.2 γυναίκας !!! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι ισως ειναι το πιο δυσκολο το 8.2 αλλα βοηθαει η γυναικολογια που κανω σαν βοηθός νοσηλευτη Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mikrosamiamidi Κλημεντίνη Riko angies Aggel0sss Χρήστος2006 Praxis mermaid89 eleniko Vickyoustgl niaou alexandrahere Lady D. AK-92 globglogabgalab Miranda32 Lia 20 papa2g roud Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Unboxholics Nala Pharmacist01 barkos ggl spring day Marple physicscrazy anastasia papa snowy George9989 nikolettari Citylights emzou Eri0611 xakounaamatata T C korlef Lia 2006 constansn tsiobieman Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υγιεινη θα εχω κανει το 5ο κεφαλαιο μεχρι την παρασκευη και την παρασκευη τελειωνω και το πεπτικο στην ανατομια .Μαθηματικα ειναι η αληθεια οτι θα τελειωσω πολυ γρηγορα και θα αρχισω επαναληπτικα ολο τον υπολοιπο χρονο
roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 277 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 21:08 Η roud έγραψε: #4 14-11-21 21:08 Αρχική Δημοσίευση από barkos: Γεία σας , είμαι μαθητης γ λυκείου και σε ΕΠΑΛ στον τομέα υγείας και εχω να βγαλω υλη (θεωρία ) απο 3 μαθήματα : Ανατομία , Υγιεινή και μαθηματικά οπου η ύλη ειναι σχετικα λιγη και βγαινει πολύ ευκολα . Έχω αγχωθεί διοτι ειναι Νοέμβριος και εγω εχω βγαλει τα πρωτα 2 κεφαλαια στην ανατομια και τωρα ειμαι στο 3ο , το 1ο κεφαλαιο στα μαθηματικα (Αν και εχω ξεκινήσει την στατιστική ) και τα πρωτα 3 στην υγιεινη και λιγο απο το 4ο .Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι οτι : πιστέυετε οτι ειναι καλα σαν υλη ή θα πρεπει να τα πηγαινω πιο γρηγορα ? Click για ανάπτυξη... Προσωπικά μέχρι τα Χριστούγεννα είχα βγάλει μέχρι αναπνευστικό και υγιεινη μέχρι 5.2 μαθηματικα ούτε καν στατιστική (Φεβρουάριο μπηκαμε) αν και είχαμε λιγότερη υλη , ημασταν σχετικά πίσω με βάση αυτά , αν τα κανείς και εσυ καλά θα είσαι πιστευω συχνες επαναληψεις είναι SOS Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Προσωπικά μέχρι τα Χριστούγεννα είχα βγάλει μέχρι αναπνευστικό και υγιεινη μέχρι 5.2 μαθηματικα ούτε καν στατιστική (Φεβρουάριο μπηκαμε) αν και είχαμε λιγότερη υλη , ημασταν σχετικά πίσω με βάση αυτά , αν τα κανείς και εσυ καλά θα είσαι πιστευω συχνες επαναληψεις είναι SOS Click για ανάπτυξη... Έγραψα 20 σε αυτά , δεν λέω βλακείες απλα κοίταξε να κατανοήσεις καλά αυτά που κάνετε και όχι να βγάζεις γρήγορα τα κεφαλαία !!! barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:58 Ο barkos έγραψε: #5 14-11-21 22:58 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Προσωπικά μέχρι τα Χριστούγεννα είχα βγάλει μέχρι αναπνευστικό και υγιεινη μέχρι 5.2 μαθηματικα ούτε καν στατιστική (Φεβρουάριο μπηκαμε) αν και είχαμε λιγότερη υλη , ημασταν σχετικά πίσω με βάση αυτά , αν τα κανείς και εσυ καλά θα είσαι πιστευω συχνες επαναληψεις είναι SOS Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Νοεμβρίου 2021 Έγραψα 20 σε αυτά , δεν λέω βλακείες απλα κοίταξε να κατανοήσεις καλά αυτά που κάνετε και όχι να βγάζεις γρήγορα τα κεφαλαία !!! Click για ανάπτυξη... Αιμα και κυκλοφορικο τα εχω κατανοησει.Πεπτικο απο οταν ξεκιναει το ηπαρ και μετα τα χανω λιγο αλλα θα τα βρω πιο μετα (οταν φτασουμε στο σχολειο γιατι τα εξηγουν καλα ) υγιεινη ειναι νομιζω πολυ θεωρητικο για να υπαρχει κατανοηση απλα σαν ιστορια δεν το διαβαζω ? roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 277 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 06:44 Η roud έγραψε: #6 15-11-21 06:44 Αρχική Δημοσίευση από barkos: Αιμα και κυκλοφορικο τα εχω κατανοησει.Πεπτικο απο οταν ξεκιναει το ηπαρ και μετα τα χανω λιγο αλλα θα τα βρω πιο μετα (οταν φτασουμε στο σχολειο γιατι τα εξηγουν καλα ) υγιεινη ειναι νομιζω πολυ θεωρητικο για να υπαρχει κατανοηση απλα σαν ιστορια δεν το διαβαζω ? Click για ανάπτυξη... Υγιεινή θέλει απλά παπαγαλία αλλά σίγουρα θα υπάρχουν μέρη που πρέπει αρχικά να καταναλώσεις , περίμενε Πεπτικό ναι είναι λίγο Παλουκι η φυσιολογία Αλλά φτιάξε σχεδιαγράμματα κλπ βοηθανε πολύ Για μένα πιο δύσκολο κεφάλαιο είναι το 8.2 γυναίκας !!! barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο barkos έγραψε: #7 02-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Υγιεινή θέλει απλά παπαγαλία αλλά σίγουρα θα υπάρχουν μέρη που πρέπει αρχικά να καταναλώσεις , περίμενε Πεπτικό ναι είναι λίγο Παλουκι η φυσιολογία Αλλά φτιάξε σχεδιαγράμματα κλπ βοηθανε πολύ Για μένα πιο δύσκολο κεφάλαιο είναι το 8.2 γυναίκας !!! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι ισως ειναι το πιο δυσκολο το 8.2 αλλα βοηθαει η γυναικολογια που κανω σαν βοηθός νοσηλευτη Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mikrosamiamidi Κλημεντίνη Riko angies Aggel0sss Χρήστος2006 Praxis mermaid89 eleniko Vickyoustgl niaou alexandrahere Lady D. AK-92 globglogabgalab Miranda32 Lia 20 papa2g roud Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Unboxholics Nala Pharmacist01 barkos ggl spring day Marple physicscrazy anastasia papa snowy George9989 nikolettari Citylights emzou Eri0611 xakounaamatata T C korlef Lia 2006 constansn tsiobieman Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από barkos: Γεία σας , είμαι μαθητης γ λυκείου και σε ΕΠΑΛ στον τομέα υγείας και εχω να βγαλω υλη (θεωρία ) απο 3 μαθήματα : Ανατομία , Υγιεινή και μαθηματικά οπου η ύλη ειναι σχετικα λιγη και βγαινει πολύ ευκολα . Έχω αγχωθεί διοτι ειναι Νοέμβριος και εγω εχω βγαλει τα πρωτα 2 κεφαλαια στην ανατομια και τωρα ειμαι στο 3ο , το 1ο κεφαλαιο στα μαθηματικα (Αν και εχω ξεκινήσει την στατιστική ) και τα πρωτα 3 στην υγιεινη και λιγο απο το 4ο .Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι οτι : πιστέυετε οτι ειναι καλα σαν υλη ή θα πρεπει να τα πηγαινω πιο γρηγορα ? Click για ανάπτυξη... Προσωπικά μέχρι τα Χριστούγεννα είχα βγάλει μέχρι αναπνευστικό και υγιεινη μέχρι 5.2 μαθηματικα ούτε καν στατιστική (Φεβρουάριο μπηκαμε) αν και είχαμε λιγότερη υλη , ημασταν σχετικά πίσω με βάση αυτά , αν τα κανείς και εσυ καλά θα είσαι πιστευω συχνες επαναληψεις είναι SOS Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Προσωπικά μέχρι τα Χριστούγεννα είχα βγάλει μέχρι αναπνευστικό και υγιεινη μέχρι 5.2 μαθηματικα ούτε καν στατιστική (Φεβρουάριο μπηκαμε) αν και είχαμε λιγότερη υλη , ημασταν σχετικά πίσω με βάση αυτά , αν τα κανείς και εσυ καλά θα είσαι πιστευω συχνες επαναληψεις είναι SOS Click για ανάπτυξη... Έγραψα 20 σε αυτά , δεν λέω βλακείες απλα κοίταξε να κατανοήσεις καλά αυτά που κάνετε και όχι να βγάζεις γρήγορα τα κεφαλαία !!!
barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2021 στις 22:58 Ο barkos έγραψε: #5 14-11-21 22:58 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Προσωπικά μέχρι τα Χριστούγεννα είχα βγάλει μέχρι αναπνευστικό και υγιεινη μέχρι 5.2 μαθηματικα ούτε καν στατιστική (Φεβρουάριο μπηκαμε) αν και είχαμε λιγότερη υλη , ημασταν σχετικά πίσω με βάση αυτά , αν τα κανείς και εσυ καλά θα είσαι πιστευω συχνες επαναληψεις είναι SOS Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Νοεμβρίου 2021 Έγραψα 20 σε αυτά , δεν λέω βλακείες απλα κοίταξε να κατανοήσεις καλά αυτά που κάνετε και όχι να βγάζεις γρήγορα τα κεφαλαία !!! Click για ανάπτυξη... Αιμα και κυκλοφορικο τα εχω κατανοησει.Πεπτικο απο οταν ξεκιναει το ηπαρ και μετα τα χανω λιγο αλλα θα τα βρω πιο μετα (οταν φτασουμε στο σχολειο γιατι τα εξηγουν καλα ) υγιεινη ειναι νομιζω πολυ θεωρητικο για να υπαρχει κατανοηση απλα σαν ιστορια δεν το διαβαζω ? roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 277 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 06:44 Η roud έγραψε: #6 15-11-21 06:44 Αρχική Δημοσίευση από barkos: Αιμα και κυκλοφορικο τα εχω κατανοησει.Πεπτικο απο οταν ξεκιναει το ηπαρ και μετα τα χανω λιγο αλλα θα τα βρω πιο μετα (οταν φτασουμε στο σχολειο γιατι τα εξηγουν καλα ) υγιεινη ειναι νομιζω πολυ θεωρητικο για να υπαρχει κατανοηση απλα σαν ιστορια δεν το διαβαζω ? Click για ανάπτυξη... Υγιεινή θέλει απλά παπαγαλία αλλά σίγουρα θα υπάρχουν μέρη που πρέπει αρχικά να καταναλώσεις , περίμενε Πεπτικό ναι είναι λίγο Παλουκι η φυσιολογία Αλλά φτιάξε σχεδιαγράμματα κλπ βοηθανε πολύ Για μένα πιο δύσκολο κεφάλαιο είναι το 8.2 γυναίκας !!! barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο barkos έγραψε: #7 02-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Υγιεινή θέλει απλά παπαγαλία αλλά σίγουρα θα υπάρχουν μέρη που πρέπει αρχικά να καταναλώσεις , περίμενε Πεπτικό ναι είναι λίγο Παλουκι η φυσιολογία Αλλά φτιάξε σχεδιαγράμματα κλπ βοηθανε πολύ Για μένα πιο δύσκολο κεφάλαιο είναι το 8.2 γυναίκας !!! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι ισως ειναι το πιο δυσκολο το 8.2 αλλα βοηθαει η γυναικολογια που κανω σαν βοηθός νοσηλευτη Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 58 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mikrosamiamidi Κλημεντίνη Riko angies Aggel0sss Χρήστος2006 Praxis mermaid89 eleniko Vickyoustgl niaou alexandrahere Lady D. AK-92 globglogabgalab Miranda32 Lia 20 papa2g roud Dr. Gl. Luminous fmarulezkd Unboxholics Nala Pharmacist01 barkos ggl spring day Marple physicscrazy anastasia papa snowy George9989 nikolettari Citylights emzou Eri0611 xakounaamatata T C korlef Lia 2006 constansn tsiobieman Georgekk Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Προσωπικά μέχρι τα Χριστούγεννα είχα βγάλει μέχρι αναπνευστικό και υγιεινη μέχρι 5.2 μαθηματικα ούτε καν στατιστική (Φεβρουάριο μπηκαμε) αν και είχαμε λιγότερη υλη , ημασταν σχετικά πίσω με βάση αυτά , αν τα κανείς και εσυ καλά θα είσαι πιστευω συχνες επαναληψεις είναι SOS Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Νοεμβρίου 2021 Έγραψα 20 σε αυτά , δεν λέω βλακείες απλα κοίταξε να κατανοήσεις καλά αυτά που κάνετε και όχι να βγάζεις γρήγορα τα κεφαλαία !!! Click για ανάπτυξη... Αιμα και κυκλοφορικο τα εχω κατανοησει.Πεπτικο απο οταν ξεκιναει το ηπαρ και μετα τα χανω λιγο αλλα θα τα βρω πιο μετα (οταν φτασουμε στο σχολειο γιατι τα εξηγουν καλα ) υγιεινη ειναι νομιζω πολυ θεωρητικο για να υπαρχει κατανοηση απλα σαν ιστορια δεν το διαβαζω ?
roud Εκκολαπτόμενο μέλος Η roud αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών ΠΑΔΑ. Έχει γράψει 277 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2021 στις 06:44 Η roud έγραψε: #6 15-11-21 06:44 Αρχική Δημοσίευση από barkos: Αιμα και κυκλοφορικο τα εχω κατανοησει.Πεπτικο απο οταν ξεκιναει το ηπαρ και μετα τα χανω λιγο αλλα θα τα βρω πιο μετα (οταν φτασουμε στο σχολειο γιατι τα εξηγουν καλα ) υγιεινη ειναι νομιζω πολυ θεωρητικο για να υπαρχει κατανοηση απλα σαν ιστορια δεν το διαβαζω ? Click για ανάπτυξη... Υγιεινή θέλει απλά παπαγαλία αλλά σίγουρα θα υπάρχουν μέρη που πρέπει αρχικά να καταναλώσεις , περίμενε Πεπτικό ναι είναι λίγο Παλουκι η φυσιολογία Αλλά φτιάξε σχεδιαγράμματα κλπ βοηθανε πολύ Για μένα πιο δύσκολο κεφάλαιο είναι το 8.2 γυναίκας !!! barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο barkos έγραψε: #7 02-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Υγιεινή θέλει απλά παπαγαλία αλλά σίγουρα θα υπάρχουν μέρη που πρέπει αρχικά να καταναλώσεις , περίμενε Πεπτικό ναι είναι λίγο Παλουκι η φυσιολογία Αλλά φτιάξε σχεδιαγράμματα κλπ βοηθανε πολύ Για μένα πιο δύσκολο κεφάλαιο είναι το 8.2 γυναίκας !!! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι ισως ειναι το πιο δυσκολο το 8.2 αλλα βοηθαει η γυναικολογια που κανω σαν βοηθός νοσηλευτη Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από barkos: Αιμα και κυκλοφορικο τα εχω κατανοησει.Πεπτικο απο οταν ξεκιναει το ηπαρ και μετα τα χανω λιγο αλλα θα τα βρω πιο μετα (οταν φτασουμε στο σχολειο γιατι τα εξηγουν καλα ) υγιεινη ειναι νομιζω πολυ θεωρητικο για να υπαρχει κατανοηση απλα σαν ιστορια δεν το διαβαζω ? Click για ανάπτυξη... Υγιεινή θέλει απλά παπαγαλία αλλά σίγουρα θα υπάρχουν μέρη που πρέπει αρχικά να καταναλώσεις , περίμενε Πεπτικό ναι είναι λίγο Παλουκι η φυσιολογία Αλλά φτιάξε σχεδιαγράμματα κλπ βοηθανε πολύ Για μένα πιο δύσκολο κεφάλαιο είναι το 8.2 γυναίκας !!!
barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:35 Ο barkos έγραψε: #7 02-12-21 21:35 Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Υγιεινή θέλει απλά παπαγαλία αλλά σίγουρα θα υπάρχουν μέρη που πρέπει αρχικά να καταναλώσεις , περίμενε Πεπτικό ναι είναι λίγο Παλουκι η φυσιολογία Αλλά φτιάξε σχεδιαγράμματα κλπ βοηθανε πολύ Για μένα πιο δύσκολο κεφάλαιο είναι το 8.2 γυναίκας !!! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι ισως ειναι το πιο δυσκολο το 8.2 αλλα βοηθαει η γυναικολογια που κανω σαν βοηθός νοσηλευτη
Αρχική Δημοσίευση από roudama77: Υγιεινή θέλει απλά παπαγαλία αλλά σίγουρα θα υπάρχουν μέρη που πρέπει αρχικά να καταναλώσεις , περίμενε Πεπτικό ναι είναι λίγο Παλουκι η φυσιολογία Αλλά φτιάξε σχεδιαγράμματα κλπ βοηθανε πολύ Για μένα πιο δύσκολο κεφάλαιο είναι το 8.2 γυναίκας !!! Click για ανάπτυξη... Πιστεύω οτι ισως ειναι το πιο δυσκολο το 8.2 αλλα βοηθαει η γυναικολογια που κανω σαν βοηθός νοσηλευτη